.:::مخالفان تخریب محیط زیست وطبیعت ممسنی:::.

مخالفان تخریب محیط زیست وطبیعت ممسنی بگن چه باید بکنیم که از این به بعد و با بارش روز افزون در حفظ محیط زیست شهرستان کوشا باشیم . متاسفانه ادم چیزایی میبینه که مغزش درد میگیره از این همه بی تفاوتی همشهری ها . . .

خوبه نظر یکی از دوستان رو اینجا به نمایش بزاریم شاید فرجی شد و پاسخی از مسئولین شهرستان گرفتیم . . .

از روسای قبلی اداره جهاد کشاورزی از زمان مهندس کیخایی و بعدتر جناب مهندس چوبینه و ریاست فعلی اداره جهاد کشاورزی جناب مهندس سالاری خواهش دارم .

از ریاست محترم اداره آبیاری از ریاست قبلی و بعد تر جناب آقای مهندس رشیدی و ریاست فعلی خواهش دارم .

از ریاست قبلی اداره محیط زیست و ریاست بعدی جنای آقای مهندس دشت رزمی و اگر ریاست جدید هم داشته باشیم خواهش دارم .

از فرماندار فعلی شهرمان و از فرماندار پیشین شهرمان جناب آقای گنجه ای و حتی از جناب آقای هاشمی فرماندار قبل تر شهرمان خواهش دارم ( ورود نهاد فرمانداری به این بحث از آن جهت خواهد بود که ریاست شورای اداری بر عهده ای نهاد می باشد و در تشکیل جلسات پیرامون این بحث شرکت داشته اند ) که در زمینه هایی که سوالاتی هست پاسخگو باشند و از عملکردشان دفاع نمایند .

1- روسای اداره جهاد کشاورزی در خصوص اجرای طرح های آبخوان داری و آبخیز داری در مناطق مختلف شهر ابهاماتی هست که امید وارم بی پاسخ نماند در خصوص اجرای به مو قع این طرح ها از این نظر که باید در یک برهه زمانی اجرا می شدند که بارش به کمترین میزان خود نرسیده باشد اشکال بزرگی وارد است به قول مثل لری " بعد مرگ کا سهراب " اقداماتی در زمینه اجرای طرح های یاد شده انجام شد و این امر با توجه به اینکه جناب آقای دکتر " آهنگ کوثر " پدر علم آبخوان داری ایران قبلتر مطالعات و طرح هایی را در همین منطقه ممسنی که اگر اشتباه نکنم در منطقه جونگان به سال 1361 به انجام رسانیده بودند چرا با یک مدیریت اصولی و به موقع و علمی ادامه پیدا نکرد در خصوص مکان های که این پروژه ا جرا گردید و حتی در خصوص پیمانکارانی که از تخصص لازم در اجرای این طرح ها بر خوردار نبودند و بعضا نظارت دقیق و قانونی در زمینه ساخت سیل بند های اجرا شده و همین طور رعایت اصول مهندسی در خصوص ساخت کم کاری های بسیار زیادی شده است
2 - در خصوص صدور مجوز برای حفر چاهای نیمه عمیق و در چند سال اخیر چاههای عمیق به تعداد زیاد با توجه به کدامین نظر کارشناسی و حتی در مورد تشویق کشاورزان به سمت باغداری با توجه به وضعیت بحرانی آب های زیر زمینی و اینکه سفره های زیر زمینی از کمترین تغذیه ای برخوردار نیستند و گاها صدور مجوز های غیر قانونی برای حفر چاه های عمیق جهت آبیاری کشت های فصلی و نه دائمی و در سالهای اخیر کشت ذرت که به قیمت نابودی آب های زیر زمینی و فرسایش زمینهای کشاورزی و استفاده غیر اصولی از کودهای شیمیایی و سموم و نبود نظارت بر نحوه استفاده از این دو که تخلفاتی از طرف نهاد های جهاد کشاورزی و اداره آبیاری صورت پذیرفته است .
3 - در زمینه کاشت هندوانه و نحوه تامین آب از رود خانه ی کتی به وسیله پمپ های دیزلی و رعایت نکردن حق آبه که به صورت یک قانون بین المللی نوشته شده و باید رعایت شود در صورتی که مسولین امر از روی دلسوزی وسلیقه ای عمل کردند که این دلسوزی تصمیمات سلیقه ای به قیمت نابودی آبزیان و حتی درختان و گونه های گیاهی که از آب این رود خانه جهت بقایشان استفاده می کردند . هر سال و قبل از کشت هندوانه به همه کشاورزان از طرف اداره محـــیط زیـــست اعلام می شود که مزارعی که آب مورد نیازشان از رودخانه تامین می گردد جمع آوری خواهد شد اما همه شاهد هستیم که هیچ اقدامی صورت نمی پذیرد و نهاد های فرمانداری و جهاد کشاورزی و محیط زیست با برگزاری جلسه ای نسبت به ادامه یافتن برداشت آب از کف رودخانه مهر تایید می زنند به قیمت نابودی محیط زیست . تصمیمی غیر کار شناسی و به خاطر واریز کردن چند صد هزار تومانی به حساب اداره آبیاری . . . ! ! !
4 - پلنگ پشتکوه رستم و وضعیت اسفباری که از کشته شدنش در رسانه ها انعکاس یافت و عملکرد بسیار ضعیف و حتی اظهار بی اطلاعی از وجود این گونه نادر جانوری و اداره محیط زیست شهرستان نوراباد ممسنی
5 - نبود نظارت بر میزان برداشت از چاهای کشاورزی که به خشکیدن چشمه ها انجامید و در آینده نزدیک هم به خشکیدن رودخانه هایمان و همینطور نداشتن اقداماتی از قبیل نصب کنتورهای هوشمند در زمینه مدیریت برداشت آب از چاه ها دوستان اینها . مثالی می آورم تا عمق فاجعه را بهتر بفهمیم در منطقه " تل مشکی عالیوند " طبق محاسباتی که انجام شده است در هر ساعت به اندازه 5 لوله 43 اینچ از چاه های حفر شده آب برداشت می شود . اینها که عنوان شد تنها گوشه ای از فجایعی است که در زمینه محیط زیست و منابع طبیعی شاهدش هستیم و به نظر من همه موارد دیگر تحت الشعاع همین موارد قرار خواهد گرفت .
از همه مسولین و نهادها و همشهریان عزیز کشاورزان عزیز صاحبنظران خواهش دارم که . . . !




مطالب مشابه :


ایل بکش یا همان بهکیش

» زمينه موفقيت پتروشيمي ممسني قطعي (كرايي)-و تيره اي به زبان امروزي ممسني به نام عمله




بازدید مسئولین شهرستان از منطقه جاوید

» زمينه موفقيت پتروشيمي ممسني قطعي




اماری در مورد تولیدات محصولات پتروشیمی در ایران و اشنایی مختصری با مهندسی شیمی

پتروشيمي ممسني: ساخت طرح "پلي اتيلن سنگين" ممسني در سال جاري (1386) در شهرستان ممسني و در استان




خومه زار بی بازار

» زمينه موفقيت پتروشيمي ممسني قطعي




طایفه گرایی باعث شده که ممسنی و رستم همین بوده هست که هست

» زمينه موفقيت پتروشيمي ممسني قطعي




.:::مخالفان تخریب محیط زیست وطبیعت ممسنی:::.

» زمينه موفقيت پتروشيمي ممسني قطعي




تشکر

پتروشيمي ممسني; علي حسين




شركت‌هاي قابل واگذاري در سال 90 13

عالم‌آرا، مجتمع پتروشيمي الفلين رازي پتروشيمي ممسني، پتروشيمي گچساران




قلعه سفید برگی از تاریخ ممسنی

» زمينه موفقيت پتروشيمي ممسني قطعي




برچسب :