سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا

سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا چهارشنبه 21 خرداد 1393 روز سربازان گمنام مبارك..سرباز گمنام  ارتش (درجه داربازنشسته ارتش ):درد نیوز dardnews.ir

كاركنان حفاظت اطلاعات ارتش باید به كارخود دراین سازمان افتخاركنند

امیر سرتیپ دكتر حبییان ریس سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا

 

قانون ارتش جمهوری اسلامی ایران/وظایف سازمان حفاظت اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران

ماده 16 - سازمان حفاظت اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران سازمانی است با سلسله مراتب مستقل و متمركز كه با هماهنگی وزارت اطلاعات ماموریت و وظایف زیر را انجام می دهد:
1 - ماموریت .
پیشگیری ، كشف ، شناسایی و خنثی كردن فعالیت های براندازی ، جاسوسی ، خرابكاری ، موارد ایجاد نارضایتی ، نفوذ جریانات سیاسی و ایجاد اختلال در انجام ماموریت به منظور حفظ و صیانت ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها از طریق حفاظت پرسنل ، اطلاعات ، اسناد، مدارك ، اماكن ، تاسیسات ، وسایل و تجهیزات و امنیت ارتباطات با رعایت اصل 156 قانون اساسی .
2 - وظایف .
الف - كسب و جمع آوری اخبار و تولید، تجزیه و تحلیل و طبقه بندی اطلاعات مورد نیاز ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها.
ب - كشف و خنثی نمودن توطئه ها و براندازی ، جاسوسی و خرابكاری .
ج - تهیه طرح ها و دستورالعمل های حفاظتی در زمینه حفاظت اخبار، اطلاعات ، اسناد مدارك ، تاسیسات ، اماكن ، تجهیزات و پرسنل ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها و نظارت بر اجرای آنها.
د - آموزش و ارشاد پرسنل ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها در زمینه های حفاظتی و آموزش تخصصی پرسنل سازمان حفاظت اطلاعات .
ه - گزارش اطلاعات و اخبار امنیتی غیر نظامی واصله به وزارت اطلاعات .
و - كشف و شناسایی فعالیت های سیاسی پرسنل و نفوذ جریانات و تشكل های سیاسی در ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها.
ز - كشف و شناسایی موارد كم كاری و كارشكنی و تخلف در انجام ماموریت و گزارش آن به مسئولین مربوط.
ح - مطلع نمودن فرماندهان از مواردی كه برای انجام ماموریتشان ضروری بوده و در صلاحیت آنان است .
ط - بررسی صلاحیت امنیتی پرسنل ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها.
ی - انجام كلیه امور مربوط به صدور پروانه حمل سلاح شكاری و كمری و مهمات مربوط در سطح ارتش و وزارت دفاع و سازمانهای وابسته به آنها.
ك - طرح ریزی و انجام عملیات فنی حفاظت اطلاعاتی و كنترل ارتباطات در سطح ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها.
تبصره 1 - رییس سازمان حفاظت اطلاعات از بین افراد مورد تایید مقام رهبری با حكم رییس ستاد مشترك منصوب می گردد و مستقیما تحت امر مقام رهبری انجام وظیفه می نماید و عزل وی نیز با تایید مقام رهبری و حكم رییس ستاد مشترك انجام می شود.
تبصره 2 - ارتش و وزارت دفاع و سازمان های وابسته به آنها موظفند پشتیبانی های پرسنلی و لجستیكی مورد نیاز را در چهارچوب جداول سازمان مربوط كه به تصویب فرماندهی كل می رسد، در اختیار قرار دهند.
تبصره 3 - رییس سازمان حفاظت اطلاعات موظف است در موارد براندازی و نیز خرابكاری های مهم ، دادستان كل كشور و فرمانده كل سپاه پاسداران را سریعا در جریان قرار دهد.
تبصره 4 - سازمان حفاظت اطلاعات موظف است موارد انحرافات عقیدتی ، سیاسی و اخلاقی پرسنل را كه در جریان ماموریت های خود مطلع می گردد، به سازمان عقیدتی سیاسی منعكس نماید.

 

 

 

سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا

راستگو باشید حتی اگر حقیقت به ضرر شما باشد چرا که مقدمه هر ضرر و ستون هرشکست بر دروغ استوار گردیده است. کورش بزرگ

هر کسی یک دوست صمیمی دارد. افشای اطلاعات همیشه با این جمله آغاز میشود:

به کسی نگی ها فقط بین خودمون بمونه، من چون به تو اعتماد دارم بهت میگم

ولی در عمل فقط بین خودمون 500 نفر میمونه

در زمان جنگ ارتش متوجه میشود که تعدادی از عملیات ها به راحتی در حال لو رفتن هستند و هر چقدر در خطوط مقدم جستجو می کنند به نتیجه ای نمی رسند 

 

پس از تلاش های زیاد متوجه می شوند که تعدادی از عناصر خودفروخته و ستون پنجم در پشت جبهه اقدام به احداث ایستگاه صلواتی کرده اند 

 

دشمن با استفاده از این ایستگاههای صلواتی به راحتی و بدون هیچ دردسری اطلاعات مورد نیاز در مورد عملیات ها و جابجائی ها را از این طریق و گفتگوهای میان رزمندگان بسیجی و ... به دست می آورد 

 

پس از این رویداد سازمان حفاظت اطلاعات ارتش اقدام به جمع آوری کلیه ایستگاههای صلواتی تا پایان جنگ نمود

 

پس آگاه باشیم که دشمن حتی به لباس ما نیز در می آید

 

ااد

امروزه اهمین حفاظت و اطلاعات بر هیچ کس پوشیده نیست و هر کس که اطلاعات بیشتری کسب کند قطعا پیروزی با او خواهد بود و کسی که در حفظ اسرار خود سعی نکند همیشه ضرر خواهد کرد.

 

در این پست سعی می کنیم که به رکن اصلی پیروزی در هر نبردی یعنی اهمیت حفاظت و اطلاعات بپردازیم و دوستان را با راههای مختلف کسب اخبار و نشت اسرار آگاه کنیم.

 

امیدوارم که اساتید و بزرگواران انجمن نیز با درج خاطرات خود ضمن گرمی بخشیدن به این پست جوانترها را با اهمیت این موضوع آگاه کنند.

 

البته در این پست سعی می کنیم تا دوستان با انواع تخلیه های اطلاعاتی آشنا شوند و بعضی از عملیاتها و ابزارهای جاسوسی را نیز معرفی می کنیم.

 

برای شروع از چند جمله با اهمیت آگاه می شویم

 

اسرار نظامى به منزله خون در رگهاى بدن است و جریان طبیعى آن باعث ادامه حیات و زندگى است

 
حـفـاظـت اطـلاعات به دژى استوار مى ماند كه اندیشه قوى و طرح پیروز را در میان خود دارد. از ایـن رو خـود اطـلاعـات بـایـستى در جاى امن و غیر قابل نفوذ قرار گیرد تا از خطر افشا مصون بماند
 
افـشـاى اسـرار، گـنـاهـى فـراتـر از كـشـتـن و قـتـل نـفـس اسـت ، زیـرا قـاتـل در نـهـایت مى تواند یك نفر از فرماندهان و یا تعدادى از افراد را بكشد. امّا چون اسرار محفوظ است ، بقیه افراد حركت را ادامه داده و عملیات را به پایان مى برند، در حالى كه اگر كسى اسرار عملیات و اطلاعات مربوط به سازمان و یا شیوه كار و طرح عملیات را افشا كند و دشـمـن از آن آگـاه گـردد، مـوجـب شـكست همه افراد مى شود و در حقیقت با همدستى دشمن دست به قـتـل و غـارت گـسـتـرده اى زده اسـت

 

یادمون باشه جاسوس در هر لباسی ظاهر میشه. مخصوصا در لباس دوستی 

 

****

 

10300660-10201966744714777-4674403938743

 

ایرانشناس معروف لارنس لکهارت (متولد 1890 و متوفی به 1975) در ایران به عنوان محقق و ایرانشناس و نویسنده ای که حدود 30 سال در ایران حضور داشت شناخته شده و صاحب تالیفات متعدد و مهمی همچون "انقراض سلسله صفویه" ، "نادرشاه" ، "روابط انگلستان با ایلخانان مغول ایران"و "شهرهای ایران" و... است و کتبش هنوز از مراجع بسیار مهم در تاریخ و ایرانشناسی است و تاریخ ایران مدیون زحمات وی به عنوان یک محقق است.

لارنس لکهارت جاسوس فارسی زبان نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا بود

 نویسنده : اسماعیل اسدی دارستانی درجه دار بازنشسته ارتش

ادامه مطلب ارسال شده توسط روز نامه الكترونیكی درد نیوز – 1377 مدیر مسئول و سردبیر : ااد در ساعت 04:09 ب.ظ | نظرت شما (0)
سازمان حفاظت اطلاعات سپاه؛ دو دهه خوشنامی و گمنامی چهارشنبه 21 خرداد 1393 روز سربازان گمنام مبارك..سرباز گمنام  ارتش (درجه داربازنشسته ارتش ):درد نیوز dardnews.ir


ماجرا از والفجر 8 شروع شد. دستاوردهای بزرگ این عملیات یک ویژگی را برای همه فرماندهان و رزمندگان عیان کرد که به زبان ساده آنرا اصول حفاظتی می نامیدند و 20 بهمن شد روز حفاظت اطلاعات در سپاه.

اگر بخواهیم تاریخچه ای گذرا از روند تشکیل حفاظت اطلاعات در این نهاد انقلابی را مرور کنیم باید گفت که حفاظت اطلاعات در گذشته بخشی از واحد اطلاعات سپاه بود.

ماموریت آن زمان واحد اطلاعات سپاه نیز مقابله با ضد انقلاب، گروهک های نفاق و گروه هایی که به نحوی مقابل نظام جمهوری اسلامی توطئه می کردند، بود.

بالاخره ضرورت صیانت از آن نهاد انقلابی نوپا حکم می کرد که احتمال داده شود گروهک های ضدانقلاب نیز نفوذی هایی در مجموعه سپاه داشته باشند یا به نحوی با نفوذ در اطلاعات سپاه، بتوانند اطلاعات را به نااهلان منتقل کنند.

به همین جهت بخشی در واحد اطلاعات تشکیل شد که نام آنرا «حفاظت پرسنل» گذاشته بودند و این روند تا تشکیل وزارت اطلاعات در سال 63 ادامه داشت.

پس از این اتفاق مهم در عرصه اطلاعاتی کشور، واحد اطلاعات سپاه به سه بخش تقسیم شد؛ یک بخش با وزارت اطلاعات ادغام شد، بخش دیگر واحد اطلاعات سپاه را با وظایف جدیدش که صرفاً اطلاعات نظامی بود، تشکیل داد و بخش سوم هم به عنوان حفاظت اطلاعات سپاه باقی ماند. در واقع می توان گفت آغاز تشکیل سازمان حفاظت اطلاعات سپاه در سال 63 بدین صورت بود.

هرچند در ابتدای فعالیت این نهاد مهم در سپاه نیز مشکلات فراوانی بر سر راه بود که یکی از مهمترین آنها نبود آموزه های مکتوب، نیروهای باسابقه و محلی برای انتقال آموزشها و تجربیات بود به عبارت دیگر یک کار کاملاً خودکفا، خود اتکا، مستقل، با تکیه بر تجارب شخصی و سازمانی خود سپاه شکل گرفت.

 

* چرا والفجر 8 ؟

 

یکی از مسائلی که در زمان بررسی ابعاد اجرای عملیات والفجر 8 از سوی فرماندهان آن زمان دفاع مقدس مطرح شده آن بود که احساس می شد حتماً این عملیات را باید با قدرت انجام داد و یکی از نقاط قدرت و قوت هم رعایت مسائل حفاظتی است یعنی باید بتوانیم دشمن را کاملاً غافلگیر کنیم تا موفق شویم. چون تقریباً در همه مناطق خصوصاً جنوب، دشمن منطقه را کاملاً مسلح کرده بود. لذا شکست ها یا به عبارت دیگر عدم الفتح های گذشته، همه فرماندهان و مسئولان را به این نقطه رساند که در عین تقویت نیروهای خودی، سازماندهی، آموزش، انتخاب محل مناسب و ضربه پذیر دشمن، نکته دیگری را هم که باید خوب دقت شود، رعایت کامل مسائل حفاظتی است.

لذا این مهم با همکاری کامل، درک ضرورت درست از مسائل حفاظتی و آمادگی های خوبی که ایجاد شد، محقق گشت و دشمن 100 درصد غافلگیر شد .در این غافلگیری به حدی بود که تا دو سه روز اول فکر می کردند عملیات اصلی در منطقه دیگری است زیرا هور به عنوان منطقه فریب انتخاب شده بود و همه تلاش رزمندگان و فرماندهان هم این بود که دشمن متوجه منطقه هور شود که شد.

این فریب استراتژیک موجب شد تا دشمن تمام تلاشش را صرف هور کند و از منطقه فاو غافل شود. لذا یکی از پارامترهایی که موثر واقع شد همین رعایت مسائل حفاظتی بود. بر این اساس اوج مسائل حفاظتی را می توان عملیات والفجر 8 دانست.

در این بین برای از بین بردن تمرکز دشمن در پوشش عملیات والفجر 8 ، سه کار مهم انجام گرفت .اولین اقدام انتخاب منطقه فریب بود. قبل از عملیات والفجر 8 ، سپاه و ارتش با هم عملیات مشترک انجام می دادند، اما دراین مقطع از جنگ قرار شد سپاه و ارتش هر کدام خودشان به صورت مجزا تک بزنند .بر این اساس ارتش، شلمچه و سپاه، فاو را انتخاب کرد و مقرر شد هر کدام موفق شدند آن منطقه اصلی باشد. علاوه بر این سپاه عملیات دیگری هم در منطقه ام الرصاص و بوآرین انجام داد که قرارگاه نجف مسئول آن بود که این هم در واقع یک تک پشتیبانی بود. یک سری اقدامات مهندسی هم در منطقه سومار انجام شد که این منطقه هم منطقه فریب بود.

دشمن به لحاظ حساسیت منطقه فاو و به لحاظ کنترل و دیده بانی، در منطقه از دکل های 42 متری استفاده می کرد که این ها هر کدام از هم 100 متر فاصله داشتند. کلیه جاده های منطقه به ویژه جاده هایی که عمود بر رودخانه اروند بودند زیر دید دشمن بودند و به راحتی می توانستند ببینند.

ارتش بعث هفته ای یکبار عکسبرداری هوایی انجام می داد که تغییرات زمین تجمعات جدید و احداثات جدید را بتواند کشف کند. دستگاه های «رازیت» در اختیار عراق بود که کلیه رفت و آمد خودروها و نوع خودروها را هم ثبت می کرد.

همچنین طایفه هایی در آن منطقه بودند که اقوامی در عراق و منطقه بصره داشته و با آنها در ارتباط بودند و می توانستند عامل جمع آوری اطلاعات شوند. از سوی دیگر گروه هایی مثل منافقین، عوامل سلطنت طلب و خلق عرب هم بودند که وظیفه جمع آوری اطلاعات و جاسوسی را برای دشمن داشتند. معابر آبی هم در نخلستان ها وجود داشت که به وسیله یک قایق کوچک به راحتی می شد از طریق آب اطلاعات کسب کرد.

منافقین در آن موقع با جاسوسی تلفنی هم خیلی اطلاعات جمع می کردند. یک پست شنودی هم عراق در شمال دریاچه نمک در محل لشکر 26 پیاده خود مستقر شده بود که این پست شنود، با فعال کردن یک دکل در اول جاده «ام القصر» تا عمق 60 کیلومتری جبهه ایران را می توانست شنود کند.

از همه این ها گذشته، کمک های اطلاعاتی غرب و شرق را در ادامه عکس های ماهواره ای و نیز حضور تیم های گشتی عراق در منطقه که دو دسته بودند؛ مردان قورباغه ای که تا حد ساحل می آمدند و به شناسایی و گزارش گیری از منطقه ساحلی می پرداختند و چند بار هم مشاهده شد که ارتباطات سیمی ما را هم با وصل کردن سیم به سیم های ارتباطی مان شنود کرده اند که ما چک می کردیم و به سرعت قطع می کردیم. یک تیم دیگر هم داشتند که در عمق کار می کردند اولین مأموریت شان هم ارتباط با جاسوس هایشان بود و کارشان بررسی تغییرات، جابجایی ها و گفتارهایی که به گوششان می رسید حتی شایعات داخل را هم به دشمن اطلاع می دادند. از خساراتی که به عراق طی این عملیات وارد شد، می شد به راحتی به سرمایه گذاری عظیم عراق در حفظ آن منطقه پی برد. یعنی این طور نبوده که عراق فکر حمله به این منطقه را نمی کرده که تأسیسات دفاعی و نیز اقدامات شناسایی و اطلاعاتی نسبت به آن انجام دهد. از این جهت با ورود دقیق و حساب شده حفاظت اطلاعات و انجام اقدامات حفاظتی شدید، در واقع حفاظت اطلاعات یک نقش اساسی و کلیدی را با اقدامات خود در عملیات والفجر هشت انجام داد.

 

* نقش حفاظت اطلاعات در عملیات والفجر 8

 

 

تفسیر اقدامات سپاه در این زمینه نیز بحث گسترده ای است. اولین مسئله حفاظت عقبه بود. یعنی اقدامات حفاظتی در منطقه خارج از منطقه نبرد؛ اقداماتی مثل استقرار نیرو در عقبه، حرکت شبانه نیروها و استقرار در مناطق روستایی و خانه های مسکونی، ارتباطات با رمز، کنترل فعالیت افراد غیر و حذف و انتقال غیرمحسوس افراد مشکوک از منطقه.

در زمینه نقل و انتقالات، کنترل شدید روی ترددهای نیروها، ارائه سهمیه به یگان ها برای تردد و جابه جایی، توجیه حفاظتی رانندگان و استفاده از وسایل نقلیه شخصی و عمومی جهت انتقال نیرو و تجهیزات و عدم شک آفرینی برای دشمن نیز اقدامات حفاظتی خوبی انجام گرفت.

همچنین در رابطه با عملیات مهندسی هم با تمرکز کردن مرکز طراحی و اجرا و عدم احداث مواضع پدافندی تا زمان شروع عملیات، انجام فعالیت مهندسی در شب و احداث جاده زیر پوشش نخلستان و انتقال نامحسوس و مخفی دستگاه های مهندسی صورت می گرفت. در زمینه توجیه فرماندهان هم اقدامات سنجیده ای صورت گرفت. از جمله منع تردد با خودرو فرماندهی و برگزاری جلسات تحت حفاظت خاص، عدم ورود علنی و احتیاط در فعالیت ها.

در زمینه شناسایی هم اقدامات حفاظتی صورت گرفت. از جمله تمرکز قرارگاه شناسایی، اجرای حداکثر حفاظت بر روی عناصر شناسایی، استفاده از نیروهای مجرب، ممنوعیت ارتباط با دیگران و عقبه به جز فرمانده مشخص، افزایش عملیات فریب شناسایی در منطقه ای که به عنوان منطقه عملیات فریب انتخاب شده بود و توجیه نیروهای شناسایی به جهت این که در صورت کشف و اسارت به دست دشمن در توجیه عملیات چه بگویند( مثلاً عنوان شود عضو یگان نیروی دریایی هستند)

منطقه نبرد نیز از مردم محلی تخلیه و علت هم اقدامات عراق برای بمباران منطقه اعلام شد. کلیه نیروهای مسلح هم از منطقه خارج گردیده و فقط نیروهای سپاه و آن هم افراد عمل کننده در عملیات در منطقه مستقر شدند و بهانه این کار هم تقسیم خطوط پدافندی میان نیروها اعلام شد.

در زمینه اقدامات حفاظتی درباره فرماندهان هم کالک عملیات رده بندی شده و کالک عملیاتی که قبل از این تا رده فرمانده گروهان یکی بود، حیطه بندی شد.

 

* 1370؛ تصویب ساختار

 

مأموریت سازمان حفاظت اطلاعات سپاه نیز در سال 1370 به تصویب مقام معظم رهبری رسید تا به عنوان یک سازمان مستقل، به شکل سلسله مراتب مستقل و متمرکز در تابعیت مستقیم فرماندهی معظم کل قوا، کشف، شناسایی، بررسی، پیگیری، مقابله و خنثی سازی طرح ها، برنامه ها و فعالیت هایی که منجر به براندازی، جاسوسی، خرابکاری و اختلال در مأموریت سپاه و مقابله با نفوذ جریانات انحرافی در درون سپاه است مورد پیگیری قرار بگیرد.

یادمان باشد در صورت وقوع هرگونه حمایتی از سوی دشمنان، جنگ آینده نیز یک جنگ حفاظتی است، پس هر کس بتواند حفاظتش را کامل تر، دقیق تر و بدون عیب انجام دهد موفق خواهد بود. اگر در آن زمان حفاظت درصدی از موفقیت ها بود، این بار حفاظت، اصلی بی بدیل است.

 

* یک خاطره حفاظت اطلاعاتی از رهبر انقلاب

 

«... ما والفجر هشت را که حرکت نشدنی و باور نکردنی است، داشتیم... حتماً می دانید که اطلاعات در جنگ نقش بسیار مهم و فوق العاده ای دارد؛ اما زیر دید این ماهواره ها، ده ها هزار نیرو رفتند تا پای اروندرود و دشمن نفهمید! با شیوه های عجیب و غریبی که می دانم شماها چیزی از آنها نمی دانید. اینها با کامیون، با وانت، به شکل های گوناگون مثل این که گویا هندوانه بار کرده اند، توانستند ده ها هزار نیروی انسانی را با پوشش های عجیب و غریب و در شب تاریکی که ماه هم در آن شب ها نبود، به کناره اروندرود منتقل کنند...»
 

 

-----------------------------

سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران یک سازمان متمرکز مستقل و زیر مجموعه ستاد مرکزی سپاه پاسداران مستقر در تهران -خیابان تختی میدان باکری به نام پادگان کوثر ولایت است که مسئول کسب، پرورش و حفظ اطلاعات نظامی و تخصصی سایر واحدهای سپاه و بدست آوردن آگاهی‌های لازم از وضعیت دشمنان داخلی و خارجی سپاه پاسداران و حکومت ایران و مقابله با توطئه‌های آنان می‌باشد.[۱] علاوه بر سپاه پاسداران، دفتر عمومی حفاظت و اطلاعات فرماندهی کل قوا و دفتر نمایندگی ولی فقیه نیز بر کار این نظارت دارند.[۲] این واحد به عنوان یکی از قدیمی‌ترین نهادهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی، از مهم‌ترین بخش‌های تشکیل دهنده سپاه پاسداران از بدو تأسیس‌اش بود. این نهاد بلافاصله پس از تشکیل هستهٔ اولیه سپاه شکل گرفت و به سرعت گسترش یافت. با موافقت دفتر فرماندهی کل قوا در مهر ۱۳۸۸، این نیرو از معاونت اطلاعات به سازمان اطلاعات ارتقاء یافت.[۳]

فرمانده این نیرو از بین افراد مورد تایید مقام رهبری و با حکم فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران عزل و نصب می‌گردند.[۱] رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه بر حسب مورد در زمینه‌هـای انتصابات، ترفیعات، نقل و انتقالات، ماءموریت‌ها و ... پرسنل سپاه، از اختیاراتی معادل فرماندهان نیروهای سپاه برخوردار می‌باشد
ارسال شده توسط روز نامه الكترونیكی درد نیوز – 1377 مدیر مسئول و سردبیر : ااد در ساعت 04:08 ب.ظ | نظرت شما (0)
38 دانستنی درباره وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه 21 خرداد 1393

روز سربازان گمنام مبارك..سرباز گمنام  ارتش (درجه داربازنشسته ارتش ):درد نیوز dardnews.ir

 بنابر درخواست مكرر هموطنان داخل و خارج كشور فارسی زبان برای اطلاع از شرایط چگونگی كار وزارت اطلاعات و سپاه مطالب در سایت درد نیوز  dardnews.irآوردیم امیدوراریم مورد توجه باشد.. دكتر محمد علی هالو
 

وزارت اطلاعات بر روی سایت اطلاع رسانی خود دانستنی هایی را در ارتباط با ستاد خبری این وزارتخانه منتشر کرده و در بندی از آن شماره سامانه پیامکی ستاد خبری وزارت اطلاعات را 6000113 اعلام کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در این اطلاعات آمده است:

 

1- آیا می دانید؟ پل ارتباطی مردم با وزارت اطلاعات ستاد خبری می باشد.

 

2- آیا می دانید؟ شماره تلفن ستاد خبری وزارت اطلاعات 113 می باشد.

 

3- آیا می دانید؟ از طریق شماره گیری پیش کد استانی امکان ارتباط با ستاد خبری های سراسر کشور مقدور می باشد.

 

4- آیا می دانید؟ دریافت اخبار سیاسی،فرهنگی و اجتماعی با رویکرد امنیتی در حوزه فعالیت ستاد خبری وزارت اطلاعات است.

 

5- آیا می دانید؟ شماره سامانه پیامکی ستاد خبری وزارت اطلاعات 6000113 می باشد.

 

6- آیا می دانید؟ ارسال اخبار امنیتی به موقع به ستاد خبری وزارت اطلاعات،ثمرات ارزشمندی را برای نظام ج .ا.ا به همراه دارد.

 

7- آیا می دانید؟ سرنخ بسیاری از کیس های امنیتی ،اخبار مردمی بوده است.

 

8- آیا می دانید؟ ستاد خبری وزارت اطلاعات به نوعی مرکز فوریت های امنیتی به شمار می آید.

 

9- آیا می دانید؟ ارتباط با ستاد خبری وزارت اطلاعات از 3 طریق تماس تلفنی،مکاتبه و مراجعه مردمی امکان پذیر است.

 

10- آیا می دانید؟ با اطلاع رسانی به موقع به ستاد خبری وزارت اطلاعات،چه نقش مهمی در تحقق اهداف عالیه نظام خواهید داشت.

 

11- آیا می دانید؟ ستاد خبری وزارت اطلاعات در راستای تکریم و قدردانی از گزارش دهندگان سالانه به تعداد قابل توجهی از آنان هدایایی به رسم یادبود اهداء می نماید.

 

12- آیا می دانید؟ طبق آمار رسمی وزارت اطلاعات میزان همکاری مردم با سیستم امنیتی در کشور ایران به مراتب بیشتر از سایر کشورها می باشد.

 

13- آیا می دانید؟ ستاد خبری وزارت اطلاعات همواره سپاسگزار و قدردان همکاری شما مردم عزیز می باشد.

 

14- آیا می دانید؟ ستادهای خبری وزارت اطلاعات با شماره 113 به صورت شبانه روز آماده دریافت گزارشات امنیتی،اجتماعی،اقتصادی و فرهنگی شما می باشد، در ستادهای خبری وزارت اطلاعات کارشناسانی جهت ارائه مشاوره امنیتی حضور دارند.

 

15- آیا می دانید؟ بزرگترین مشکلات امنیتی با گزارشات شما مردم غیور در وزارت اطلاعات مرتفع گردیده است.

 

16- آیا می دانید؟ شماره صندوق پستی ستاد های خبری در سراسر کشور 113 می باشد.

 

17- آیا می دانید؟ امکان ارتباط از خارج از کشور با شماره 113 مقدور می باشد.

 

18- آیا می دانید؟ امنیت در سایه سار همکاری مردمی محقق می گردد.

 

19- آیا می دانید؟ همکاری شما در ایجاد امنیت تا چه حد حائز اهمیت است، آهنگ دلنشین زندگی اجتماعی در گرو تامین امنیت عمومی می باشد.

 

20- آیا می دانید؟ سایت رسمی وزارت اطلاعات با آدرس www.vaja.ir در فضای مجازی فعالیت خود را آغاز نموده است.

21-ایا می دانید خبر گزاریهای دولتی  و صدا وسیما وحتی روز نامه نگاران  غیر دولتی  یكی از اصلی ترین خبر های وزارت اطلاعات راتامین می كنند

22-آیا می دانید ؟ روز نامه ها و سایت ها خبری یكی از منابع جمع آوری اخبار وزارت اطلاعات است .

23- ایا می دانید ؟ سفارت خانه ها یكی منابع جمع اوری برای اخبار وزارت اطلاعات است

24-ایا می دانید ؟وزارت دفاع آمریکا، وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران را یکی از بزرگ‌ترین و فعال‌ترین سرویس‌های اطلاعاتی جهان توصیف کرده است

25- ایا می دانید ؟تاكنون چندین بار سازمان اطلاعاتی جاسوسی غربی به داخل وزارت رخنه خوشبختانه لو رفته اند همانند فتنه 88

26- آیا می دانید : آسراییل و آمریكا بالاترین هزینه را برای شناسایی  و نفوذ به وزارت اطلاعات هزینه می كنند.

27-ایا می دانید : اگر كاركنان وزارت اطلاعات شكایتی داستید می توانید به معاونت اطلاعات ( امنیت داخلی ) وزارت شكایت كنید سریعا رسیدگی می كنند و در شهرستان ها هم مستقر هستند..معاونت اطلاعات همانند سازمان حفاظت اطلاعات ارتش یا سپاه است ..مستقل  و متمركز عمل می كند 

28-  ایا می دانید : وزارعات اطلاعات عملی عمل می كند بیشتر نیروهایش توسط دانشگاه وزارعات اطلاعات جذب می شوند و مقداری از نیروهای یش توسط معرف ها همانند معرفی همكاران یا مخبران مورد اعتماد جذب  وزارت جذب می شود

29- ایا می دانید : وزارت اطلاعات بصورت مستقیم با متهمان برخورد نمی كند با شیوه جدید برخورد می كند سعی می كند اثری از خودشان نگذرنند.

30- ایا می دانید ؟ در بازجویی ها از متهمان یا برقراری ارتباط با متهمان یك بازجو خوب و دیگری بازجو بد می شود هماكنون نیز است و درر تمام دنیا این مورد تكرار می وشد اكثرا جواب می دهد
31- ایا می دانید در خاورمیانه وزارت اطلاعات علمی ترین وپاكترین نیروها را دارد .
32- ایا می دانید ؟كاركنان وزاغرت اطلاعات با وضو برای بازجویی می روند ...
33- ایا می دانید ؟مطابق قانون وزیر اطلاعات باید مجتهد به روز و مورد تایید مقام معظم رهبری باشد.
34- آیا می دانید .. وزارت اطلاعات ایرانفقط كارمندان ایرانی استخدام می كند ، کارمندان خارجی از جمله شهروندان انگلیسی و یهودیان اسرائیلی را نیز استخدام می کند و این جای سوال برای وزارت دفاع اسراییل و آمریكا شده است ..
35-وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران همچنین از طریق شبکه‌ها و انجمن‌های دفاع از پناهندگان، در میان ایرانیان خارج از کشور فعال است.
36-وزارت اطلاعات ایران در دهۀ ١٩٩٠ به همراه سوریه، به قصد محدود کردن نفوذ آمریکا در آسیای مرکزی و پیش گیری از آشوب‌های قومی در این منطقه صورت گرفته است و غرب و اسراییل ستاد برای این بحرا تاسیس كردند
37-در پی حملۀ سایبری اسراییل و غرب به تأسیسات اتمی و حساس ایران به وسیلۀ ویروس "استاکس‌نت" وزارت اطلاعات ایران ستاد ویژه ای را در زمینۀ دفاع و حملۀ سایبری تشکیل داده است و امکانات فنی ایران در زمینۀ اطلاعاتی هنوز محدود  بود و اما غرب از پیشرفت فوالقاده وزارعات در این زمینه  خشمگین است
38-وزارت اطلاعات  یکی از بزرگ‌ترین و فعال‌ترین سرویس‌های اطلاعاتی جهان  تبدیل شده است  و منابع تخصصی غربی و اسراییل اضافه می کنند که سرویس های اطلاعاتی ایران در تمام زمینه ها و در کشورهایی که ایران دارای منافع است فعالیت دارند. برخی از این کشورها عبارتند از: عراق، افغانستان، آذربایجان، کویت، لبنان، آسیای مرکزی، آفریقا، کروآسی، اتریش، فرانسه، گرجستان، آلمان، ترکیه، بریتانیا، کشورهای آمریکای جنوبی و ایالات متحد آمریکاو حتی در خود آمریكا و اسراییل  وزارعات اطلاعات نفوذ كرده و این برای غرب و اسراییل سوال و تهدید بزرگ مطرح شده است.
بقیه اش محرمانه است نمی نویسم بماند ...فقط برای دوستان قابل اعتمادم ارسال می كنم ..
ادامه دارد دكتر هالو

 

  • متن قانون
  • مجریان قانون (0)
  • گروه‌های موضوعی (12)

قانون تأسیس وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی

‌قانون تأسیس وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی
‌ماده 1 - به منظور کسب و پرورش اطلاعات امنیتی و اطلاعات خارجی و حفاظت اطلاعات و
ضد جاسوسی و به دست آوردن آگاهیهای لازم از‌وضعیت دشمنان داخلی و خارجی جهت
پیشگیری و مقابله با توطئه‌های آنان علیه انقلاب اسلامی کشور و نظام جمهوری اسلامی
ایران وزارت‌اطلاعات جمهوری اسلامی ایران تشکیل می‌گردد.
‌تبصره 1 - اطلاعات نظامی با حفظ هماهنگی با وزارت اطلاعات بر عهده ارگانهای نظامی
خواهد بود.
‌تبصره 2 - اطلاعات تخصصی آشکار در هر زمینه به عهده ارگان تخصصی مربوط می‌باشد.
‌تبصره 3 - هر یک از وزارتخانه‌ها و مؤسسات و شرکتهای دولتی و نهادها و نیروهای
نظامی و انتظامی که در کسب اطلاعات تخصصی خود به‌مسائل امنیتی برخورد نمایند،
همچنین هر گونه اطلاعاتی که مورد تقاضای وزارت اطلاعات باشد، موظفند آن اطلاعات را
در اختیار وزارت اطلاعات‌قرار دهند.
‌ماده 2 - به منظور انجام مشورتهای لازم جهت هماهنگی امور اجرایی اطلاعات، در حدود
قانونی هر ارگان شورایی مرکب از اعضاء زیر تشکیل‌می‌گردد:
1 - وزیر اطلاعات.
2 - دادستان کل کشور.
3 - وزیر کشور یا نماینده تام‌الاختیار او.
4 - مسؤول حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران.
5 - مسؤول واحد اطلاعات سپاه پاسداران.
6 - مسؤول حفاظت اطلاعات ارتش.
7 - مسؤول واحد اطلاعات ارتش.
8 - وزیر امور خارجه یا نماینده تام‌الاختیار او.
9 - مسؤول حفاظت اطلاعات نیروهای انتظامی.
‌ماده 3 - اطلاعات انتظامی بر عهده نیروهای انتظامی متشکل از شهربانی، ژاندارمری،
کمیته انقلاب می‌باشد. حوزه مأموریت اطلاعاتی هر یک از‌نیروهای انتظامی طبق
آیین‌نامه‌ای خواهد بود که به تصویب وزیر کشور می‌رسد و هماهنگی بین آنها بر عهده
وزیر کشور می‌باشد.
‌ماده 4 - کلیه امور اجرایی امنیت داخلی بر عهده ضابطین قوه قضائیه می‌باشد.
‌تبصره 1 - وزارت اطلاعات قبل از عملیات، اطلاعات لازم را در اختیار ضابطین قرار
خواهد داد.
‌تبصره 2 - ضابطین کلیه اسناد و مدارک اطلاعاتی را که در حین عملیات به دست
می‌آورند بلافاصله به وزارت اطلاعات تحویل خواهند داد.
‌ماده 5 - سپاه پاسداران ضمن تبعیت از خط مشی وزارت اطلاعات در مورد مبارزه با ضد
انقلاب داخلی و مأموریتهای محوله در اساسنامه سپاه تا‌اعلام آمادگی وزارت اطلاعات،
اطلاعات داشته و حق کسب و جمع‌آوری اخبار و تولید اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن و
شناسایی ضد انقلاب را داشته‌و این وزارتخانه را کمک می‌کند.
‌ماده 6 - واحد اطلاعات سپاه پاسداران وظایف زیر را بر عهده دارد:
1 - اطلاعات نظامی.
2 - گرفتن اطلاعات لازم از وزارت اطلاعات قبل از عملیات به عنوان ضابط قوه قضائیه.
3 - تحویل اخبار واصله امنیتی به وزارت اطلاعات.
‌ماده 7 - حفاظت اطلاعات در ارتش جمهوری اسلامی ایران در قالب یک سازمان متمرکز و
مستقل وابسته به ستاد مشترک با حفظ هماهنگی با‌وزارت اطلاعات انجام می‌شود. مسؤول
این سازمان از بین افراد مورد تأیید مقام رهبری و فرماندهی کل نیروهای مسلح با حکم
رئیس ستاد مشترک‌نصب می‌گردد. عزل وی نیز با تأیید مقام رهبری با حکم رئیس ستاد
مشترک انجام می‌شود.
‌تبصره 1 - کلیه افرادی که در این سازمان خدمت می‌نمایند پس از تأیید سازمان سیاسی
ایدئولوژیک ارتش به وسیله رئیس سازمان حفاظت‌اطلاعات ارتش نصب و عزل می‌گردند.
<


مطالب مشابه :


حفاظت اطلاعات در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي

امنیتی - حفاظت اطلاعات در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي - حفاظت اطلاعات حقیقی و مجازی - امنیتی




سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران

کهنه سربازایرانی - سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران - اخبار،داستان،خاطرات و آخرین




ملاكهاى اساسى حفاظت اطلاعات

آموزش نظامی - ملاكهاى اساسى حفاظت اطلاعات - ثبت شده در ستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی




حفاظت اطلاعات یعنی چه ؟

پایگاه مقاومت شهید کلاهدوز خالده - حفاظت اطلاعات یعنی چه ؟ - فاوا و فضای مجازی پایگاه مقاومت




حفاظت اطلاعات

دنياي صلح و دوستي - حفاظت اطلاعات - گروه آمادگی دفاعی شهرستان مبارکه




سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا

نوبخت - سازمان حفاظت اطلاعات ارتش ج ا ا - کانون حامیان دکتر محمد باقر نوبخت چهر ه ماندگار ایران




مبانی حفاظت اطلاعات در اسلام

صراط حمید - مبانی حفاظت اطلاعات در اسلام - وهدوا الی الطیب من القول وهدوا الی صراط الحمید.




برچسب :