نحوه نگارش پایان نامه کارشناسی

پروژه و آئین‌نامه نحوه نگارش پایان‌نامه‌ کارشناسی

توجه توجه : نوشتن پروژه با نوشتن گزارش کارآموزی فرق دارد!

الف ) ارتباط با استاد پروژه :

  • 1. مراجعه به استاد در ابتدای نیم سالی که واحد پرژه را گرفته اید ، لازم است . بهتراست پیش از اخذ واحد نیز با استاد مورد نظر خود در ارتباط باشید .
  • 2. از آغاز پروژه باید برنامه کاری شما در هماهنگی با استاد تعیین شود . برنامه هفتگی برای مطالعات ، آزمایشهای اولیه ، ساخت و توسعه ، آزمایشهای نهایی و تست سیستم، پردازش داده های حاصل شده و نوشتن همزمان پایان نامه را تدوین کنید و به تآیید استاد برسانید .
  • 3. یک دفترچه برای پیگیری کار پروژه همراه داشته باشید . تاریخ و رئوس کارهای انجام شده هر روز را به ترتیب و بند بند در آن بیاورید . نکات یادگرفته و سوالات پیش آمده را در آن ذکر کنید .
  • 4. با هماهنگی استاد ، هر چند روز یکبار این دفترچه را به او نشان دهید تا از روند پیشرفت شما آگاه شود. این دفترچه برای تهیه پایان نامه ، کمک بسیاری به شما خواهد کرد .
  • 5. در باره زمان تحویل پایان نامه و نوع آن ( چاپی یا فایل ) با استاد مشورت کنید . اگر مایل به اخذ نمره در پایان همین ترم هستید ، باید از چند هفته قبل ، گزارش کامل خود را به استاد بدهید و تا فرصت خواندن آن را داشته باشد . همچنین باید آزمایشهای عملی خود را به استاد نشان دهید تا درستی کار را تآیید کند .
  • 6. استاد ممکن است آزمایشهای شما یا گزارش تان را ناقص بداند . پس ارائه آنها را برای آخرین روزها ی مهلت خود نگه ندارید و برای خود فرصتی را در نظر بگیرید تا بتوانید نقصهای احتمالی را برطرف کنید .

ب ) نحوه نگارش پایان نامه کارشناسی

(نحوه تایپ گزارش و تهیه صفحات ابتدای آن و صحافی جداگانه آمده است . )

  • 1. پایان نامه شما باید بر پایه کار خودتان باشد ( حدود 80 % ) و سایر مطالب (حدود 20 % ) فقط برای تکمیل مفاهیم است . بنابراین آوردن فصلهای کتابها ، کاتالوگها ، گزارشهای دیگر ، و سایتهای اینترنت به جای کار خودتان قابل پذیرش نیست .
  • 2. استاد بر اساس ارزش عملی کار شما ، چگونگی انجام آن تسلط شما بر مطالب نحوه ارائه گزارش و بی نقص بودن آن ، همراه با هیأت داوری ، ارزیابی لازم را می کند . همة این موارد در کار عملی و پایان نامه شما منعکس می شود . بنابراین به اصول زیر توجه کنید .
  • 3. در سرتاسر گزارش، اشتباهات در تایپ ، املاءو انشاءرا با دقت پیدا و برطرف کنید . این شامل همه کلمات و عبارات فارسی و انگلیسی می شود . در کلمات انگلیسی باید حروف اول هر یک بزرگ باشد مگر در مورد کلمات کم اهمیتی که اغلب در وسط عبارات می آیند مانند : the , a , for , of ,to، from ,with و نظایر آن که حرف اول آنها فقط در ابتدای جمله یا عبارت باید بزرگ باشد .
  • 4. در سرتاسر گزارش، از سوتیتر یا تیترهای کوچک که در میان مطلب می آید، به فراوانی استفاده کنید . بطور متوسط بین 1تا 2 سوتیتر در هر صفحه بیاورید واز آوردن پاراگرافهای طولانی یا بریده بریده خودداری کنید .
  • 5. درسرتاسر گزارش برای هریک از نمودارها وتصاویر و برنامه های نرم افزاری خود ، شرح لازم در حد اقل یک خط بیاورید .
  • 6. پس از صفحات ابتدایی گزارش ، چکیده علمی آن را در حد یک صفحه بیاورید . دقت کنید که در چکیده علمی نباید تقدیر وتشکر و کلیات و تاریخچه و ....را جای دهید بلکه باید تنها خلاصه ای از مطالب علمی آن را بیاورید .
  • 7. پس از چکیده ، فهرست مطالب را بطور کامل و همراه با سوتیتر بیاورید . فهرست میتواند 2 صفحه یا بیشتر باشد.
  • 8. پس از فهرست فصل اول گزارش می آید که اختصاص به مقدمه و کلیات و تاریخچه دارد . در پایان نامه باید معرفی اهداف پروژه ، کارهای انجام شده توسط دیگران در همین زمینه ، و نکات مثبت و منفی آنها را نیز بیاورید . شرح فصلها و ساختار این گزارش و اهمیت علمی وکاربردی پروژه خود را در همین فصل بیاورید . این فصل باید 10 صفحه یا بیشتر باشد .
  • 9. در فصل دوم ، نمودار بلوکی و نحوه انجام پروژه و یا نمودار کلی سیستم یا روش تحت بررسی را بیاورید و در باره آنها توضیحات لازم را در حد تئوری ، اصول فیزیک ، شیمی و فیزیولوژی مربوط و مبانی علمی از هر نوع لازم را ذکر کنید . این فصل باید 10 صفحه یا بیشتر باشد .
  • 10. در فصل سوم ، وارد جزئیات بلوکها ی روشها و دستگاههای فوق شوید و از لحاظ مدار ، نرم افزار ، نحوه طراحی آن ، محاسبات برای طرح مدار ، فلوچارت دقیق ، برنامه ها توام با شرح برنامه به موازات آن ، همه مطالب لازم را بیاورید . بخشهای مکانیکی ، فیزیکی یا شیمیایی پروژه تان را نیز با شرح جزئیات شبیه فوق بیاورید . این فصل باید 15 صفحه یا بیشتر باشد.
  • 11. در فصل چهارم این موارد را بیاورید : سیگنالهای قابل مشاهده روی صفحه دستگاه یا رایانه چگونه است طرز استفاده اپراتور یا کاربر از دستگاه چگونه است ، چه آزمایشهای را با این سیستم انجام داده اید ، قابلیت اطمینان و صحت و دقت دستگاه یا روش فوق را چگونه تست کرده اید ، مشخصات فنی دستگاه و روش چیست و شباهتها و تفاوتهای آن با سایر دستگاهها و روشهای موجود در چیست. این فصل باید 10 صفحه یا بیشتر باشد.
  • 12. در فصل پنجم ، نتیجه گیری و جمع بندی کل پروژه را بیاورید . این شامل موارد زیر است : نتیجه گیری از آزمایشهای انجام شده با دستگاه یا نرم افزار یا روش مورد نظر که در حضور استاد آزمایش شده ، فهرستی از آموخته های شما از کل پروژه که در حداقل 10 مورد مشخص و متمایز تقسیم بندی شده باشد ، ارزیابی شما از کل یا پروژه که شامل نقاط ضعف و قوت و نتیجه پروژه در حداقا 5 مورد متمایز باشد ، وپیشنهادهای شما برای بهبود کار وادامه آن که در حداقل 5 مورد متمایز تقسیم شده باشد . این فصل باید 10 صفحه یا بیشتر باشد.
  • 13. در صورتی که پروژه نیاز به فصلهای دیگری نیز دارد آنها را در بین فصلهای فوق بطور مناسب جای دهید . اما موارد فوق حداقل فصلهای قابل قبول برای گزارش پروژه است . موارد زیر نیز باید پس ا ز آخرین فصل بیاید .
  • 14. واژه نامه تخصصی فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی را با جمع آوری همه کلمات مهم و کلیدی گزارش خود بسازید. این شامل کلمات و عبارات علمی و فنی ذکر شده در گزارش ، واسامی دانشمندان و شرکتها و مدلهای دستگاهها و قطعات می شود . کلمات بدیهی و پیش پا افتاده را نیاورید بلکه کلماتی را که دانستن آنها در این گزارش خاص اهمیت دارد ذکر کنید . دو واژه نامه فوق در واقع یک مجموعه واحد هستند که یک بار بر حسب الفبای فارسی و بار دیگر بر حسب الفبای انگلیسی مرتب شده اند هر یک باید شامل 40 کلمه ( ساده یا مرکب ) و یا بیشتر باشد .
  • 15. پس از واژه نامه ها ، فهرست منابع و مراجع را به ترتیب اهمیت بیاورید . این شامل همه کتابها ، مقالات ، کاتالوگها ، سایتهای اینترنتی و گفتگو با افراد می شود . مشخصات دقیق هر منبع را بیاورید : نویسنده ، ناشر ، سال چاپ ، محل چاپ ، آدرس سایت ، نام فرد مصاحبه شونده و سمت او وتاریخ مصاحبه .همچنین نام پروژه های دیگران را که به کار برده اید با مشخصات کامل بیاورید .
  • 16. در انتهای گزارش ، ضمائم مورد نیاز را بیاورید . ضمائم شامل همه مواردی است که به فهم مطالب کمک می کند ولی لزومی به ذکر آنها در خود گزارش نبوده است مانند کپی کاتالوگها ، صفحات چاپ شده از روی اینتر نت ، عکسهای گرفته شده از محل و دستگاه ، مشخصات فنی قطعات و وسایل و هر مورد دیگری که شما مفید تشخیص می دهید . در صفحه اول ضمائم ، فهرست آنها را به ترتیب ذکر هر ضمیمه بیاورید و با شماره گذاری صفحات ضمیمه محل هر یک را مشخص کنید . کپی مقالات و گزارشهایی را که می خواهید عیناً نقل کنید ، فقط در ضمیمه ها و با ذکر منبع بیاورید . آوردن آنها در اصل گزارش شما مجاز نیست .
  • 17. کل گزارش به همراه ریز برنامه های خود ، فایل داده های جمع آوری شده نمودار آنها را به شکل دیسک فشرده نیز به استاد تحویل دهید .


مطالب مشابه :


نمونه هايي از تقديم و تشكر براي صفحه تقديم پايان نامه

تا با حمایت های همه جانبه در محیطی مطلوب ، مراتب تحصیلی و نیز پایان نامه با تقدیر و




تقدیر وتشکر از ریاست دانشگاه پیام نورگیلانغرب و اساتید وکارکنان" فرهاد حیدری

بانک اطلاعاتی تمامی رشته های پیام نور"نمونه سوالات"تحقیق" پایان نامه" تقدیر وتشکر از




نقدپایان نامه/صدیقه کریمی

در ابتداجلدی همانند جلد پایان نامه گذاشته شده است شده ودرصفحه بعدی تقدیر وتشکر




نحوه نگارش پایان نامه کارشناسی

پایان نامه شما باید بر پایه کار دقت کنید که در چکیده علمی نباید تقدیر وتشکر و کلیات و




میزان تاثیر صنعت قالی بافی در توسعه اقتصادی روستا

پایان نامه رشته جغرافیا با موضوع میزان تاثیر صنعت قالی بافی در توسعه اقتصادی تقدیر وتشکر;




تقدیر وتشکر

تقدیر وتشکر که روستای نصفی دارای هفته نامه ونوجوان واهدایی جوایز به پایان




شیوه نامه بازنشستگی سال93

تحلیل آماری پایان نامه. ضمن تقدیر وتشکر ازتلاش وزحمات همکاران کادرآموزشی واداری که




برچسب :