گزارش کار همایش علمی – تخصصی دبیران زبان انگلیسی متوسطه استان آذربایجان غربی

با سلام، گروه آموزشی زبان انگلیسی سازمان با استناد به نامه شماره 78731/31/551 به تاریخ  19/11/88 و مجوز اجرای همایش به شماره 81600/31/551 به تاریخ 5/12/88 اقدام به دعوت از آقای دکتر جواد غلامی عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی ارومیه نمود تا در راستای اجرای برنامه عملیاتی سالانه خود بتواند حداقل یک همایش علمی و تخصصی را که نیاز مبرم دبیران زبان انگلیسی استان می باشد را در تاریخ پنج شنبه ششم اسفند ماه 1388 در سالن اجتماعات آموزشگاه دخترانه مومنی واقع در خیابان امینی شهرستان ارومیه برگزار نماید.

جهت پربارنمودن این همایش و نظر به تئوری و کارگاهی بودن آن ، گروه تصمیم گرفت که دو ساعت اول همایش را برای کلیه دبیران متوسطه و بر اساس سهمیه بندی تعداد افراد دعوت شده ( در کل 220 نفر که در وبلاگ گروه اعلام شده بود ) اختصاص دهد و دو ساعت بعدی را به کارگاه آموزشی که مخصوص سرگروه های مناطق و نواحی استان بود، در نظر بگیرد( با توجه به فضا و امکانات کارگاه که کتابخانه مدرسه بود).

گروه زبان دو روز قبل از همایش  با تماس های تلفنی سرگرو ه ها را به شرکت فعال در این همایش تشویق نمود.

همایش به طور رسمی از ساعت 8 صبح با شرکت ... نفراعم از دبیران استان ، سر گروه های مناطق و نواحی و اعضای گروه زبان انگلیسی( آقایان علی زاد و محسنی و خانم آقائی ) آغاز شد .همايش طبق برنامه با خوشامد گوئی سرگروه زبان سازمان، خانم آقائی  شروع شد که ضمن عرض ادب و احترام اظهار امیدواری شدتا چنین همایش هایی متعدد و سودمند بتواند سطح علمی و آموزشی دبیران زبان استان را ارتقاء دهد.در این همایش  کارشناس مسئول محترم آقای حسن نژاد وکارشناس گروه های آموزشی آقای میرزا محمد نیز حضور یافتند.

همایش با ذکر آیاتی چند از کلام ا... مجید جان گرفت و طنین سرود جمهوری اسلامی ایران دلهای حاضرین را برای خدمت به وطن اسلامی به کار گرفت که متعاقب آن کارشناس مسئول محترم جناب آقای حسن نژاد به موازات سودمند خواندن چنین همایش هایی بنا به ضرورت نیاز روز ، دبیران را به شرکت فعال در جشنواره الگو های برتر تدریس زبان انگلیسی در پایه دوم متوسطه فرا خواند و از آنها دعوت نمود که دانسته های علمی و تجارب تدریس خود را در قالب شرکت در جشنواره با دیگر دبیران سهیم نمایند.

سپس ، آقای دکتر جواد غلامی شروع به ارائه مطالب علمی خود نمودند. ایشان با  تشویق دبیران و با تاکید بر تغییردر روند تدریس های قدیمی آن ها ، به نقش سازنده هر دو معلمان و دانش آموزان اشاره کردند.

در ادامه مروری بر متد های قدیمی نموده و بعد به انقلاب استفاده از روش ها تحت عنوان روش التقاطی اشاره کرده و گفتند که معلم بنا به نیاز کلا س های خود می تواند آنچه را که از متد های قبلی صلاح میداند گلچین کند یعنی معلم وابسته به یک روش خاص نیست.از دیگر موارد صحبت شده می توان به انگیزه دانش آموزان در امر یادگیری، استفاده از روش ارتباطی و در کنار آن کاربرد صحیح گرامر و لغات آموخته ، چگونگی  و زمان تصحیح اشتباهات دانش آموزان و دعوت همکاران به سهیم نمودن آن ها در تجارب تدریس شان، استفاده کم کم و ساده از انگلیسی ولی ممتد در کلاس های درسی، نقش رهبری و کاتالیزور معلم در کلاس و فعال کردن دانش آموزان ، کاربرد بازی های آموزشی با توجه به سطح کلاس و حس شوخ طبعی معلم ، اعتماد علمی دانش آموزان نسبت به معلمشان مخصوصا در ابتدای سال تحصیلی ، نحوه سوال پرسیدن از دانش آموزان قوی و ضعیف در جهت تقویت دانش زبانی آن ها، در نظر گرفتن هوش های چند گانه در امر تدریس با توجه به اختلاف های فردی دانش آموزان و تنوع ارزشیابی با استفاده از سوال های گو ناگون ودر آخر نشان دادن فیلمی از تجارب یک معلم که دانش آموزان خود را از جهات مختلف اعم از نظر روانی، آموزشی و اجتماعی مورد بررسی قرار میدهد و سعی در پیدا کردن راهی برای رسیدن به موفقیت او را با حوصله و گذشت زمان به نمایش میگذارد.

 

سپس به معرفی چند کتاب با عناوین زیر  پرداختند :                                                                                                                                                         

1.Pre-university select Reading, 2.Steps to understanding, 3.Basic Grammar in use,

4.How English works

 

در ادامه بسته آموزشی تهیه شده توسط دکتر به حاضرین معرفی گردید که شامل انواع مطالب لازم برای افزایش سطح دانش آن ها اعم از اخبار، مجلات آموزشی، مصاحبه ها، گزارش ها، روش تدریس و غیره بود.

بعد از اتمام جلسه تئوری ، از حاضرین پذیرایی به عمل آمد .

کارگاه آموزشی مخصوص سرگروه های استان با حضور بیش از سی و سه نفر تشکیل شد که دکتر ضمن سخنانی از حاضرین خواست بر اساس آنجه که در جلسه تئوری شنیدواند و بر اساس تجارب خودشان متن درس اول سال سوم متوسطه را به صورت گروهی بین خودشان تدرس کرده و بعدا به کل کارگاه نمونه ای را ارائه دهند.

در پایان با تشکر از شرکت فعال سرگروه های محترم یک حلقه لوح فشرده فصلنامه الکترونیکی شماره سه دبیرخانه راهبردی  زبان انگلیسی به همراه یک دی وی دی از مطالب تهیه شده دکتر جوادغلامی ، کتاب تالیفی سرگروه زبان و ... جهت پر بارتر کردن جلسه داده شد.

از آقای دکتر جواد غلامی با اهدای هدایایی تشکر و قدر دانی گردید.

 

آعضای گروه زبان انگلیسی سازمان :

1- فریده آقائی         2- حسین محسنی           3- مرتضی علی زاد


مطالب مشابه :


نمونه گزارش تخصصی مرتبط با شغل معلمان و دبیران ابتدایی راهنمایی دبیرستان4

تحقیق و مقاله - نمونه گزارش تخصصی مرتبط با شغل معلمان و دبیران ابتدایی راهنمایی دبیرستان4




دانلودگزارش تخصصی مرتبط با شغل معلمان و دبیران ابتدایی راهنمایی دبیرستان

نمونه گزارش تخصصی مرتبط با شغل معلمان و دبیران ابتدایی راهنمایی دبیرستان عنوان گزارش




گزارش تخصصی

ازجنس پرواز - گزارش تخصصی - خدا همانی است که ما می خواهیم کاش ماهم همانی باشیم که خدامی خواهد.




گزارش کار همایش علمی – تخصصی دبیران زبان انگلیسی متوسطه استان آذربایجان غربی

گروه زبان انگلیسی - گزارش کار همایش علمی – تخصصی دبیران زبان انگلیسی متوسطه استان




دانلودگزارش تخصصی مرتبط با شغل معاون و مدبر مجتمع آموزشی و مدرسه 1

نمونه گزارش تخصصی مرتبط با شغل معاون و مدیر مجتمع آموزشی و مدرسه 1 نمونه گزارش تخصصی معلمان




گزارش دیدار نمایندگان دبیرخانه شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان کشور با وزیر

انجمن صنفی معلمان طی گزارش هایی که در ادامه آقای سنجری عضو مجمع تخصصی مدیران




راهنمای تکمیل فرم هاي ارزیابی عملکرد کارکنان سال تحصیلی 92-91

،تدوین گزارش تخصصی واصل گواهی حضور در جلسات توجیهی ، شوراي معلمان گزارش تخصصی




شیوه نامه فعالیت های گروه های آموزشی دوره ی ابتدایی در سال تحصیلی 92 – 91

ابتدایی مبنی بر فعالیت گروه های آموزشی با رویکـرد تعاملی معلمان تخصصی مناطق گزارش




دو نمونه گزارش تخصصی

معلم ِشادگاني - دو نمونه گزارش تخصصی - سلام بر آنكه عقل را در مسير رشد هدايت مي كند ، سلام بر




برچسب :