قراردادهای ساختمانی

 

 ۸-قراردادسیمان کاری

این قرارداد مابین آقای به نشانی و تلفن که از این پس کارفرما نامیده می شود از یک طرف وآقای فرزند متولد صادره از به شماره شناسنامه به نشانی وشماره تلفن که از این پس پیمانکار نامیده می شود از طرف دیگر به شرح زیر منعقد می گردد.
ماده ۱ –موضوع قرارداد :
موضوع قرارداد عبارتست از اجرای کلیه عملیات سیمانکاری شامل سیمانکاری آستری ، رویه تخته ماله ای ، سیمانکاری رویه شسته ، سیمانکاری رویه تگرگی ، سیمانکاری رویه چکشی و کلیه ابزارهای مربوطه در ساختمان طبقه به نشانی دارای پلاک ثبتی و پروانه ساختمانی شماره به مالکیت آقای
ماده ۲ –مشخصات فنی :
به طور کلی مشخصات فنی بر اساس نقشه ها و دستور کارهای صادره از جانب کارفرما و مهندس ناظر می باشد . و تایید و تطابق کار اجرا شده با نقشه ها و دستور کارهای ابلاغی با مهندس ناظر و کارفرما می باشد .
ماده ۳ –مدت قرارداد :
مدت اجرای این قرارداد به مدت ماه شمسی از تاریخ انعقاد قرارداد می باشد.
ماده ۴ – تعهدات پیمانکار :
۴-۱- پیمانکار موظف است بلافاصله پس از ابلاغ قرارداد ، نسبت به تجهیز کارگاه و شروع عملیات اجرایی اقدام نماید .
۴-۲-پیمانکار موظف است کارهای موضوع قرارداد را شخصا انجام دهد و حق واگذاری تمام و یا قسمتی از موضوع پیمان را به دیگری ندارد .
۴-۳- پیمانکار مجاز به تعطیلی کار بدون اجازه کارفرما نمی باشد .
۴-۴- پیمانکار نبایستی جهت زودگیر کردن ملات ماسه سیمان و حتی در شمشه گیری از گچ استفاده نماید .
۴-۵-پیمانکار نبایستی برای سوزدار کردن ملات های سیمانی از خاک استفاده نماید .
۴-۶- اجرای تور سیمی روی کلیه قطعات فلزی قبل از اجرای آستر به عهده پیمانکار است .
۴-۷- پیمانکار بایستی قبل از اجرای سیمانکاری کلیه سوراخ های موجود در دیوارچینی ها را پر نماید .
۴-۸- رواداری بیش از ۵ میلی متر در سطوح بزرگ نما قابل قبول نمی باشد و پیمانکار بایستی در اینگونه موارد نسبت به اصلاح آن اقدام نماید .
۴-۹-فاصله زمانی اجرای قشرهای رویه و قشرهای میانی حداقل ۷ روز می باشد که پیمانکار ملزم به اجرای آن است در هر حال در زمان اجرای قشر رویه ، آسترکار بایستی کاملا خشک شده باشد.
۴-۱۰- سطوح نما باید فاقد موج ، ناهمواری ، ترک ، لکه و جداشدگی باشد.
۴-۱۱- پیمانکار بایستی سطوح خارجی سیمانکاری را به طور مداوام آب پاشی نماید .
۴-۱۲- پیمانکار بایستی قبل از اجرای قشر رویه ، قشر زیرسازی را کاملا آب پاشی و خیس نماید .
۴-۱۳- پیمانکار بایستی قبل از اجرای قشر رویه ، آستر را کاملا خراش داده و زبر نماید تا کاملا قشر رویه به آستر بچسبد .
۴-۱۴- در مورد اجرای اندود تخته ماله ای بایستی موارد زیر رعایت گردد.
۴-۱۴-۱- قشر آستر بایستی دارای حداقل ۵/۱ سانتی متر ضخامت و با ملات ۱:۳ حجمی ساخته شود.
۴-۱۴-۲- حداقل ضخامت قشر رویه ماله ای ۱۰ میلی متر شامل یک حجم سیمان ، دوحجم ماسه شکسته و ۱/۰ حجم خاک سنگ باشد .
۴-۱۴-۳- بندکشی مطابق نقشه در رویه تخته ماله ای اجرا گردد و عمق آن حداکثر معادل ضخامت قشر رویه باشد .
۴-۱۵- ضخامت اندود تگرگی بایستی ۲ میلی متر باشد .
۴-۱۶- پیمانکار موظف است کلیه ابزار و وسائل کار جهت اجرای قرارداد از جمله شمشه ،تراز ، شاقول ، ریسمان ، تخته ماله ، ملاقه ، کاردک ، اسفنج ، برس ، جارو ، کمچه ، ماله ، دستکش لاستیکی و … را تهیه نموده و مسئولیت حفظ و نگهداری وسایل ملزم است باقیمانده مصالح را مرتب و تحویل کارفرما نماید .
۴-۱۷- پیمانکار ملزم است باقیمانده مصالح را مرتب و تحویل کارفرما نماید .
۴-۱۸- پیمانکار موظف است به طریقی عمل نماید تا پرت مصالح در حد متناسب و معقول بوده و در غیر این صورت هزینه پرت بیش از حد متعارف مصالح ، به حساب بدهکاری پیمانکار منظور خواهد شد .
۴-۱۹- حمل مصالح از جمله ماسه ، سیمان ، خاک سنگ ، شیشه ، پودرسنگ ، سنگدانه و … از پای کار به طبقات به عهده پیمانکار است .
۴-۲۰-پیمانکار موظف است پس از اتمام کار محل را کاملا تمیز نموده و با نظارت کارفرما و مهندس ناظر اقدام به حمل نخاله از طبقات به محوطه تعیین شده در کارگاه نماید .
۴-۲۱- پیمانکار تایید می نماید که کلیه اسناد ، مدارک و نقشه های موضوع مندرج در ماده یک این قرارداد را کاملا مطالعه نموده و هنگام امضاء قرارداد ، هیچ نکته ای باقی نمانده است که بعدا بتواند در مورد آن استناد به جهل خود نماید.
۴-۲۲- پیمانکار تایید می نماید که محل کارگاه و محل اجرای پروژه مورد قرارداد را کاملا رویت نموده است .
۴-۲۳- پیمانکار موظف به رعایت موارد حفاظتی و ایمنی کار و به طور کلی رعایت موارد مبحث ۱۲ مقررات ملی ساختمان ایران در کارگاه می باشد ، چنانچه در اثر عدم رعایت شرایط ایمنی کارتوسط پیمانکار و یا قصور کارکنان وی ، خود یا افراد پیمانکار و یا دیگران دچار سانحه شوند ، جبران کلیه عواقب مالی ، حقوقی و جزایی به عهده پیمانکار می باشد و کارفرما هیچگونه مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت . وسایل ایمنی و حفاظتی شامل کلاه چانه دار ، کفش ایمنی ، کمربند ایمنی ، لباس ضخیم کار، دستکش مناسب ، ماسک و عینک و … می باشد .
۴-۲۴- کارفرما مخیر می باشد که حجم قرارداد را تا میزان ۲۵ درصد افزایش یا کاهش دهد و پیمانکار از این بابت هیچگونه اعتراضی نخواهد داشت و مبالغ واحد قرارداد هیچ تغییری نخواهد کرد.
۴-۲۵-تهیه و پرداخت هزینه های بیمه ، ایاب و ذهاب ، مسکن و غذای افراد پیمانکار ، به عهده وی می باشد .
۴-۲۶- پیمانکار موظف است افراد دارای صلاحیت فنی را به کار گمارد در غیر این صورت کارفرما و مهندس ناظر حق خواهند داشت طی نامه ای به پیمانکار اعلام و پیمانکار نیز بایستی نسبت به تعویض افراد فاقد صلاحیت اقدام نماید .
۴-۲۷- در صورتی که افراد پیمانکار به تشخیص کارفرما و مهندس ناظر و سرپرست کارگاه در داخل کارگاه به هر شکلی باعث بروز هر نوع خسارتی گردند ، پیمانکار موظف به جبران آن به هزینه خود بوده و در صورت استنکاف ، کارفرما مخیر خواهد بود راسا خسارت وارده را مرتفع و هزینه آن را به هر طریقی که صلاح بداند از پیمانکار وصول نماید .
۴-۲۸- مسئولیت کشف هرگونه فساد ، فحشا ، کلاهبرداری ، درگیری و مشابه آن توسط افراد پیمانکار در طول مدت اجرای پروژه به عهده پیمانکار می باشد .
۴-۲۹- پرداخت هایی مانند عیدی ، انعام ، پاداش و … به کارگران خود به عهده پیمانکار می باشد .
۴-۳۰- پیمانکار موظف است ایام و ساعت کاری کارگاه را رعایت نموده و ترتیبی اتخاذ نماید تا سر و صدای اجرای عملیات باعث مزاحمت همسایگان نگردد . در صورت نیاز به اضافه کاری با کسب مجوز از کارفرما ، مجاز خواهد بود .
۴-۳۱- کارفرما در هیچیک از موارد احتمالی مورد اختلاف پیمانکار و کارکنان او دخالتی نداشته و مسئولیت هر گونه عوارض ناشی از درخواستهای حقوق و موضوعات رفاهی کارکنان پیمانکار به عهده پیمانکار است .
۴-۳۲- پیمانکار موظف است که کلیه مقررات قانون کار و سایر قوانین موضوعه کشور را رعایت نماید و تاکید می گردد حق بکارگیری اتباع خارجی و مخصوصا نیروهای افغانی را ندارد .
۴-۳۳ – پیمانکار موظف است جهت تهیه صورت وضعیت با مهندس ناظر یا نماینده قانونی کارفرما نسبت به متراژ و احجام عملیات اجرایی اقدام نماید .
۴-۳۴- پیمانکار بایستی پس از اجرای کامل هر قسمت نسبت به تحویل آن به مهندس ناظر یا نماینده کارفرما اقدام نماید .
۴-۳۵- اشکالات فنی کار ناشی از قصور پیمانکار که منجر به دستور تخریب یا اصلاح گردد متوجه پیمانکار بوده و موظف است مورد اشکال را به هزینه خود رفع نماید .
ماده ۵- تعهدات کارفرما :
۵-۱- آب و برق مورد نیاز پیمانکار ، جهت اجرای عملیات در محل کارگاه و هر طبقه به طور مجزا با کارفرما می باشد .
۵-۲- ابزار و وسایل زیر توسط کارفرما تهیه و در محل دپوی کارگاه در اختیار پیمانکار قرارداده می شود : استانبولی ، نردیان ، طناب ، سطل ، شیلنگ آب ، بشکه ، تخته زیرپایی ، کابل برای روشنایی ، ماسه ، سیمان ، پودر و خاک سنگ ، سنگ دانه و شیشه .
۵-۳- کارفرما از بابت مواردی که بایستی در اختیار پیمانکار بگذارد ، حق دریافت هیچگونه وجهی را ندارد..
۵-۴- کارفرما موظف است مکانی جهت استراحت و غذاخوری برای کارگران مهیا نماید .
۵-۵- کارفرما بایستی سرویس بهداشتی مناسب و کافی برای کارگران احداث نماید .
۵-۶- کارفرما بایستی کارگاه را در مقابل حوادث کارگاهی بیمه نماید .
تبصره ( ۱ ) پیمانکار می تواند در حد بیمه مسئولیت کارگاه در صورت حادثه از محل بیمه حوادث استفاده نماید .
ماده ۶- مبلغ قرارداد :
مبلغ موضوع ماده یک بر اساس ردیف های زیر تعیین می گردد :
۶-۱- سیمانکاری آستری چه در داخل ساختمان و چه در خارج از ساختمان از قرار هر مترمربع ریال و متراژ تقریبی متر مربع ، معادل ریال
۶-۲- سیمانکاری تخته ماله ای از قرار هر متر مربع ریال و متراژ تقریبی متر مربع معادل ریال
۶-۳- پیمانکاری شسته از قرار هر متر مربع ریال و متراژ تقریبی متر مربع معادل ریال
۶-۴- سیمانکاری چکشی از قرار هر متر مربع ریال و متراژ تقریبی متر مربع معادل ریال
۶-۵- سیمانکاری تگرگی از قرار هر متر مربع ریال و متراژ تقریبی متر مربع و معادل ریال ۶-۶- ابزار سیمانکاری بر اساس مشخصات نقشه ای از قرار هر متر طول ریال و متراژ تقریبی ریال
۶-۷- مبلغ کل قرارداد ریال برآورد می گردد.
ماده ۷- کسورات قانونی :
از این قرارداد ۵% بیمه و ۵% مالیات کسر خواهد شد .
ماده ۸- نحوه پرداخت :
پرداخت های موقت بر اساس تقسیم بندی طبقات در پایان هر قسمت به پیمانکار و پس از کسر کسورات ماده ۷ و ۱۰% حسن انجام کار پرداخت می گردد . ۱۰% حسن انجام کار پس از اتمام دوره تضمین و تحویل نهایی کار به کارفرما و مهندس ناظر آزاد خواهد شد.
ماده ۹- تغییر مدت قرارداد در شرایط زیر مجاز خواهد بود :
۹-۱- با توافق طرفین
۹-۲- در صورتی که تمام یا بخشی از نقشه های تهیه شده توسط کارفرما تغییر نماید .
۹-۳- در صورتی که قوانین و مقررات جدیدی از طرف مراجع قانونی مرتبط وضع شود که در مدت اجرای قرارداد موثر باشد .
۹-۴- موارد فورس ماژور مانند زلزله ، سیل ، آتش سوزی ، آتشفشان ، انقلاب ، جنگ و غیره
ماده ۱۰- حل اختلاف :
هرگاه در اجرای مفاد قرارداد بین طرفین اختلافی رخ دهد و این اختلاف را نتوان از طریق مذاکره حل و فصل نمود ، اختلاف حاصله از طریق ارجاع به داور مرضی الطرفین حل و فصل خواهد شد . آقای به عنوان داور مرضی الطرفین انتخاب گردیدند و داوری ایشان برای طرفین لازم الاجرا است .
ماده ۱۱- فسخ :
۱۱-۱- در صورتی که پیمانکار بیش از ۱ برنامه زمان بندی تاخیر داشته باشد کارفرما می تواند قرارداد را فسخ نماید
۱۱-۲- عدم حسن اجرا یا عدم اجرای کامل یا قسمتی از هر یک از مراحل این قرارداد حق فسخ را برای کارفرما خواهد داشت .
۱۱-۳- در صورت بروز هرگونه حوادث فورس ماژور و قهریه قرارداد می تواند فسخ گردد.
ماده ۱۲- جریمه :
در صورت تاخیر در اجرای عملیات به شرطی که میزان تاخیر موجبات فسخ را فراهم نیاورد پیمانکار به ازاء هر روز تاخیر غیر مجاز معادل ریال جریمه خواهد شد . تشخیص مجاز یا غیر مجاز بودن تاخیر با مهندس ناظر و کارفرما است .
ماده ۱۳- دوره تضمین :
مدت دوره تضمین قرارداد ماه پس از اتمام کار می باشد و در صورت بلانقص بدون کار انجام شده مبلغ ۱۰% حسن انجام کار با تقاضای پیمانکار مسترد خواهد شد.
این قرارداد در ۱۳ ماده و ۶ تبصره در دو نسخه متحدالمتن که هر یک حکم واحد را دارند در تاریخ تنظیم گردیده است .
پیمانکار                                                                                                                                   کارفرما

 

۹-قراردادپیمانکاری به صورت دست دوم

 قرارداد پیمانکاری به صورت دست دوم ( ( Sub contractدر قالب پیمان مدیریت (Cost Plus)

این قرارداد در تاریخ ……………… فیمابین شرکت ……………………………. به نشانی: ……………………………………………………………………………………………. بعنوان کارفرما و …………………… به نشانی ……………………………………………………………………… بعنوان پیمانکار به نمایندگی …………………… ازطرف دیگرکه منبعد طرف قرارداد نامیده می شود،به شرح زیرمنعقد می گردد.

۱ – موضوع قرارداد : مدیریت اجرایی عملیات موضوع قرارداد شرکت
به عنوان کارفرما با سازمان / شرکت به عنوان کارفرمای اصلی
……………………………………………………………………………………………………………………………………………..
۲- محدوده کاری :
۱-۲ تعیین و تقبل هزینه های مربوط به تشخیص طرف قرارداد
الف – مدیر پروژه ب – سرپرست کارگاه
ج – کادر فنی کارگاه ( تکنسین ، نقشه بردار ) د – مسئول کنترل پروژه
ه – کارشناس دفتر فنی
و – مسئول تدارکات
ز- مسئول ایمنی
۲-۲ تهیه لیست کوتاه (Short List) پیمانکاران جز ، استعلام و عقد قرارداد و تهیه و تایید صورت حسابهای موقت و قطعی و ارسال به کارفرما
۳-۲ تعیین و اخذ پیش فاکتور ، سفارش قطعی خرید مصالح مصرفی ، ماشین آلات ، ابزار یا کرایه آنها و ایجاد تمهیدات لازم جهت حمل به کارگاه
۴-۲ تهیه و ارسال صورت وضعیت ها و صورتجلسات به کارفرما ودفاع از آنها
۵-۲ مکاتبات کارگاهی و ارسال پیش نویس مکاتبات به کارفرماو شرکت در جلسات
۶-۲ تهیه طرحها و نقشه های تکمیلی و پیشنهادی
۲-مدت قرارداد : ………………………….
۳-شروع قرارداد: ……………………………………………………….
۴-محل انجام کار : ……………………………………………………….
۵- مبلغ قرارداد /برآورد هزینه اولیه : برآورد هزینه پروژه ریال ( در صورت صحت احجام و مقادیر اولیه – فهرست مقادیر – با احجام واقعی پس از اجرای کار )
……………………………………………………………………………………………………….
۶- گردش کار : طرف قرارداد پس از مبادله قرارداد نسبت به تهیه برنامه زمان بندی به روش مسیر بحرانی ( CPM) و تهیه لیست مصالح مصرفی ( M.T.O ) متناسب با برنامه زمان بندی اقدام می نماید ، سپس مطابق زمان بندی نسبت به سفارش مصالح یا عقد قرارداد، با پیمانکاران جز به ترتیب زیر اقدام می نماید :
طرف قرارداد ۲۰ روز قبل از موعد سفارش مصالح یا به کارگیری پیمانکاران جز طبق زمان بندی اقدام به تهیه استعلام و اخذ پیش فاکتور می نماید و طی ۱۰ روز به کارفرما یا نماینده قانونی وی ارسال می نماید سپس کارفرما طی ۵ روز نسبت به پرداخت چک مربوطه یا تنخواه متناسب اقدام می نماید .
۷- شرایط پرداخت :
به صورت % از مبلغ هزینه برآورد اولیه کلا به مبلغ که ۲۰% از آن پس از عقد قرارداد در قبال ارائه تضمین معتبر به کارفرما و ۸۰% باقیمانده به ترتیب ذیل پرداخت خواهد شد :
ماه ۱ ۲ … … … n یا تحویل کار
در صد نسبت به مبلغ اولیه قرارداد … ۱۰
تبصره ۱ : چنانچه در احجام کار نسبت به برآورد اولیه ( فهرست مقادیر ) افزایش رخ دهد به نسبت بار مالی افزوده شده حاصل از صورت وضعیت های پیمان، به مبلغ قرارداد اولیه هزینه های اجرای کار افزوده خواهد شد .
تبصره ۲ : چنانچه شرایط پرداخت های کار فرما گردش کار مندرج در بند ۵ را تکافو ننماید یا به هر دلیلی در گردش کار خارج از قصور طرف قرارداد وقفه حاصل شود به ازای هر روز اضافه شدن زمان پروژه طبق محاسبات برنامه زمان بندی (CPM ) مبلغ % مبلغ قرارداد فیمابین به عنوان اضافه شدن زمان کار به طرف قرارداد تعلق می گیرد .
۸ – حفظ اسرار طرفین و رعایت صرفه و صلاح کارفرما :
طرف قرارداد موظف به حفظ اسرار کارفرما و نهایت تلاش به منظور صرفه جویی در هزینه ها حفظ و حراست و عدم دور ریز مصالح می باشد .
۹- مدت قرارداد و تحویل کار :
مدت قرارداد ماه می باشد و طرف قرارداد ملزم به ادامه خدمات تا زمان تحویل موقت و اخذ گواهی رفع نقص می باشد بدیهی است که تاخیرات ناشی از قصور طرف قرارداد بر عهده وی ولی در خصوص تاخیرات مجاز وی مطابق تبصره ۲، ماده ۵، عمل خواهد شد .
۱۰- پاداش :
۱-۱۰ چنانچه طرف قرارداد بتواند در حین کار نسبت به برآورد هزینه اولیه صرفه جوئی انجام دهد مبلغ صرفه جویی شده از مبلغ اولیه قرارداد کسر می شود و در محاسبات محسوب نمی گردد ولی به میزان ۴۵% مبلغ یاد شده با عنوان پاداش به طرف قرارداد پرداخت می گردد و اگر طرف قرارداد در چارچوب قوانین ادعا هایی(Claim) به نفع کارفرما مطرح نماید، ۳۰% درصد ریالی مابه التفاوت مبلغ قراردادی با رقم پرداخت شده بر مبنا ضرایب پیمان به وی تعلق می گیرد .
۲-۱۰چنانچه طرف قرارداد بتواند زودتر از موعد پروژه را به اتمام رساند ماهانه یا به تناسب کسر ماه مبلغ % رقم قرارداد حق تسریع به طرف قرارداد پرداخت خواهد شد .
۱۱- جرائم :
چنانچه طرف قرارداد در اجرای تعهدات خود قصور نماید به ازای هر روز دیرکرد ،روزانه ۰۷/۰% مبلغ قرارداد ،ازمطالبات وی کسرخواهدشد.
۱۲– سایر شرایط :
الف – نظارت بر ایمنی کارگران و کلیه پرسنل مربوطه و همچنین سفارش لوازم ایمنی و حفاظتی به عهده طرف قرارداد می باشد .
ب – طرف قرارداد با توجه به مواد ۱۰۱و ۱۲۰و۱۱۸ قانون کار مصوب ۱۳۶۹ حق به کارگیری اتباع بیگانه فاقد مجوز رسمی از وزارت کار را ندارد .
ج – رعایت کلیه ضوابط فنی در کار توسط طرف قرارداد الزامی می باشد .
د-
ه-
این قرارداد در هفت ماده و سه نسخه که حکم واحد دارند تنظیم و پس از امضاء طرفین مبادله معتبر و یک نسخه نزد پیمانکار و بقیه نسخ نزد کارفرما باقی می ماند .

پیمانکـار                                                                            کــارفرما

 

 

۱۰-قراردادخدمات اخذپروانه ساختمانی پروژه

این قرارداد مابین آقای به نشانی و تلفن که از این پس کارفرما نامیده می شود از یک طرف و آقای فرزند
متواد صادره از به شماره شناسنامه به نشانی
و شماره تلفن که از این پس مشاور نامیده می شود از طرف دیگر به شرح زیر منعقد می گردد.
ماده ۱- موضوع قرارداد :
موضوع قرارداد عبارت است از ارائه خدمات توسط مشاور جهت انجام هماهنگی های لازم به منظور اخذ پروانه ساختمانی با کاربری های اداری، تجاری، مسکونی و پارکینگ برای قطعات زمین به شماره پلاک های ثبتی                      به مساحت مترمربع در بخش با حدود و جهات اربعه و سایر مشخصات مندرج در اسناد مالکیت به شماره های صادره از ثبت اسناد مطابق شرح مشروحه زیر :
۱-۱- مراجعه به شهرداری جهت تشکیل و تکمیل پرونده ارائه درخواست صدور پروانه ساختمانی تعهد تجمیع املاک، دریافت موافقت سازمان ترافیک شهرداری، اخذ تاییدیه از شورای معماری و شهرسازی شهرداری مرکز، مشاور منطقه ، کمسیون ماده پنج، کمسیون تطبیق و سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تهران، دریافت فیش عوارض زیربنا، تراکم و تغییر کاربری و اخذ پروانه ساختمانی با کاربری های مسکونی ، اداری، تجاری، پارکینگ با حداقل تراکم درصد.
۱-۲- ارائه درخواست ، ایجاد هماهنگی و پیگیری بر انجام کلیه بازدیدهای لازم از سوی سازمان ها و ادارات ذیربط نظر شهرداری، آتش نشانی، فضای سبز، دارایی و غیره.
۱-۳- ارائه کلیه مدارک مورد نیاز به شهرداری جهت صدور جواز ساخت (که توسط کارفرما تهیه و در اختیار مشاور می گیرد) از قبیل نقشه های معماری، سازه، دیسکت و دفترچه محاسبات، برگ تعهد مهندس ناظر، برگه های مهندسین طراح معماری، سازه، تاسیسات، اکتریکال، مکانیکال و مهندس مجری و غیره طی چندین مرحله و پس از تایید مدارک مرحله قبلی و انجام پیگیری های لازم تا زمان صدور پروانه ساخت .
۱-۴- پیگیری جهت تشکیل پرونده واریز وجه عوارض و ارائه نقشه های معماری به سازمان اتش نشانی و اخذ تاییدیه آن سازمان و مهر و امضا نقشه ها این کار پس از تایید اولیه شهرداری نسبت به نقشه های معماری انجام خواهد شد و متعاقبا بعد از تایید ، مهر و امضا سازمان اتش نشانی مجددا به شهرداری عودت می گردد.
۱-۵- پیگیری و هماهنگی جهت اخذ فیش عوارض نوسازی، خرید تراکم مازاد، تغییر کاربری و غیره و پیگیری نسبت به پرداخت وجه مربوطه.
۱-۶- سایر پیگیری ها و هماهنگی های لازم در زمینه انجام مراحل اداری مربوطه به صدور جواز ساخت و دریافت آن.
۱-۷- قرارداد حاضر براساس قوامین و مقررات جاریه کشور خصوصا قوانین و مفررات مربوطه به شهر و شهرداری منعقد گردیده و در صورت تغییرات قوانین به طوری که منجر به متوقف شدن موضوع قرارداد شود مسئولیتی متوجه مشاور نخواهد بود.
تبصره ۱ : کارفرما جهت انجام موضوع قرارداد اختیارات لازمه را طی وکالت نامه رسمی کاری که مدت آن تا پایان قرارداد حاضر می باشد، به مشاور تفویض می نماید.
ماده ۲ – مدت قرارداد :
مدت قرارداد جهت انجام کلیه مراحل مندرج در شرح خدمات موضوع قرارداد حداکثر به مدت ماه شمسی و شروع آن از تاریخ . می باشد.
تبصره ۲ : در صورت تاخیر در انجام موضوع قرارداد، مشاور مشمول جریمه ای به مبلغ ریال بابت هر روز تاخیر می گردد. کارفرما می تواند مبلغ جریمه را پس از محاسبه از قسط اخر حق الزحمه مشاور کسر و یا از محل وجه چک موضوع ماده ۶ تامین نماید.
ماده ۳ – مبلغ حق الزحمه و نحوه پرداخت :
۳-۱- حق الزحمه مشاور برای انجام خدمات موضوع قرارداد به شرح زیر محاسبه و پس از کسور پنج درصد مالیات متعلقه مطابق بند (۳-۲) از طرف کارفرما به مشاور پرداخت می گردد.
۳-۱-۱- بابت اخذ پروانه ساختمان تا سقف تراکم درصد به ازا هر متر مربع تراکم مفید مبلغ
ریال
۳-۱-۲- بابت اخذ پروانه ساختمان بیش از سقف تراکم درصد به ازا هر متر مربع تراکم مفید مبلغ
ریال
۳-۱-۳- بابت تغییر کاربردی هر مترمربع مفید مسکونی به مفید اداری مبلغ ریال و هر مترمربع مفید مسکونی به مفید تجاری مبلغ ریال
۳-۲- حق الزحمه مشاور موضوع بند (۳-۱) به شرح زیر از طرف کارفرما پرداخت می گردد:
۳-۲-۱- مبلغ ریال پس از دریافت دستور نقشه .
۳-۲-۲- مبلغ ریال پس از دریافت تاییدیه کمسیون ماده ۵ و ارائه ان به شهرداری منطقه.
۳-۲-۳- مبلغ ریال پس از دریافت فیش عوارض، تراکم، تغییر کاربری، پذیره و سایر عوارض متعلقه
۳-۲-۴- الباقی حق الزحمه پس از دریافت پروانه ساختمان.
۳-۲-۵- حق الزحمه نهایی مشاور پس از پروانه ساختمان بر مبنای متراژ مفید مندرج درآن محاسبه و پس از کسراقساط پرداخت شده، الباقی از سوی کارفرما به مشاور پرداخت می گردد.
ماده ۴ – تعهدات کارفرما:
۴-۱- پرداخت حق الزحمه مشاور مطابق با قرارداد حاضر.
۴-۲- پرداخت کلیه هزینه های عوارض زیربنا، تراکم، تغییر کاربری، پذیره و سایر فیش های صادره از سوی سازمان ها و ادارات ذیربط نظیر شهرداری، فرمانداری، اتش نشانی، دارایی و غیره.
۴-۳- تهیه نقشه های توپوگرافی ، نتیجه ازمایش مکانیک خاک ، ارائه کلیه نقشه های سازه معماری الکتریکال، مکانیکال با برگه ها و تایید مهندسین مشاور و ارائه کلیه مدارک اعم از کپی اسناد مالکیت و تنظیم وکالتنامه برای مشاور.
ماده ۵ – تعهدات مشاور :
۵-۱- قرارداد را به نحو احسن و منطبق با شرح خدمات موضوع قرارداد انجام دهد.
۵-۲- در حفظ و نگهداری اطلاعات، اسناد و مدارک کارفرما نهایت دقت را اعمال نماید. چنانچه از بابت سهل انگاری در این مورد ضرر و زیانی متوجه کارفرما گردد، مشاور مکلف به جبران کلیه خسارت می باشد. جبران خسارات وارده از محل وجه چک موضوع ماده ۶ بلامانع است.
۵-۳- در صورت توقف ارائه خدمات به هر علت و یا عدم توانایی مشاور در انجام کامل خدمات موضوع قرارداد به هر دلیل یا انصراف و ناتوانایی وی از انجام موضوع قرارداد در هر مرحله که باشد مشاور می بایست کلیه مبالغ دریافتی از جمله حق الزحمه و غیره را به کارفرما مسترد نماید.
کارفرما می تواند مبلغ مذکور را از محل وجه چک موضوع ماده ۶ تایین نماید.
ماده ۶ – ضمانت حسن انجام تعهدات:
به منظور ضمانت حسن انجام تعهدات ، مشاور می بایست پس از دریافت حق الزحمه موضوع ردیف های (۳-۲-۱) و (۳-۲-۲) یک فقره چک به مبلغ همان ردیف به کارفرما تسلیم نماید . چک مذکور پس از دریافت حق الزحمه ردیف بعد با یک چک به مبلغ کل مبالغ دریافتی تعویض و نزد کارفرما باقی می ماند. بدیهی است چک مذکور پس از اتمام قرارداد و انجام کامل موضوع قرارداد توسط مشاور، به وی مسترد می گردد.
ماده ۷ –
کلیه اختلافاتی که ممکن است در تعبیر، تفسیر یا اجرای مفاد حاضر بروز نماید، از طریق داوری به صورت نهایی حل و فصل می شود . رای و نظر داور برای طرفین قطعی ، غیر قابل اعتراض و لازمالاجرا خواهد بود . به همین منظور آقای به عنوان داور مرضی الطرفین با حق صلح و سازش انتخاب گردید. ضمن اینکه طرفین ملزم خواهند بود تا زمان حل اختلاف ، تعهداتی را که موجب این قرارداد بر عهده دارند، انجام دهند.
ماده ۸ – فسخ قرارداد :
کارفرما می تواند با اعلام قبلی یک ماهه و بدون نیاز به هیچگونه اقدام اداری و قضایی و صرفا با ارسال نامه مکتوب به مشاور ، قرارداد حاضر را فسخ نماید . در این صورت درصد پیشرفت کار تا آن مرحله توسط کمسیونی مرکب از نماینده تام الاختیار کارفرما، مشاور و داور مرضی الطرفین (آقای ) تعیین و کارفرما متعهد است حق الزحمه مشاور را تا سقف درصد تعیین شده توسط کمسیون پرداخت نماید . مشاور در این مورد حق هرگونه ایراد، اعتراض و اذعای بعدی را از خود سلب و ساقط نمود.
ماده ۹ – فسخ قرارداد :
این قرارداد در ۹ ماده و ۲ تبصره در دو نسخه متحدالمتن که هر یک حکم واحد را دارند در تاریخ
توسط طرفین امضا و مبادله گردید.

                                                                        کارفرما                                                                                 پیمانکار

 ۱۱-قرارداداجرای کلیه عملیات ساختمانی

به تاریخ در شهر بین که در این پیمان کارفرما نامیده می شود به نمایندگی از یک طرف ، و به نشانی که از این به بعد پیمانکار نامیده می شود از طرف دیگر ، پیمان زیر منعقد می گردد .
ماده یک – موضوع پیمان
موضوع پیمان عبارتست از : اجرای کامل کلیه عملیات ساختمانی ( ابنیه ، تاسیسات برقی ، تاسیسات مکانیکی ) ، محوطه سازی ، حصارکشی ، راه اندازی و تحویل به جز کارهای مندرج در پیوست شماره یک ، واقع در بر اساس مدارک ، مشخصات فنی و نقشه های منضم به این پیمان که کلا به رویت ، مهر و امضای پیمانکار رسیده است و جزء لاینفک آن تلقی می شود و پیمانکار با اطلاع از کمیت و کیفیت آنها ، مبادرت به قبول و تعهد نموده است .
ماده دو- اسناد و مدارک پیمان
این پیمان شامل اسناد و مدارک زیر است :
الف – پیمان حاضر
ب- نقشه های کلی ، تفصیلی و اجرایی شامل :
۱- نقشه های پلان موقعیت و طرح استقرار در برگ .
۲- نقشه های معماری در برگ.
۳- نقشه های جزییات اجرایی در برگ .
۴- نقشه های سازه در برگ .
۵- نقشه های تاسیسات مکانیکی در برگ .
۶- نقشه های تاسیسات برقی در برگ .
۷- نقشه های محوطه سازی ، حصارکشی و … در برگ .
ج- مشخصات فنی عمومی منتشره از طرف معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ( که ضمیمه پیمان تلقی می شود .)
د- شرایط عمومی پیمان منتشر شده از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ( که ضمیمه پیمان تلقی می شود . )
ه- دستور کارها ، صورت مجلس ها ، موافقت نامه ها و هر نوع سند دیگری که مورد کارها و قیمتهای جدید یا امور دیگر ، در مدت پیمان تنظیم گردد و به امضای طرفین برسد .
و- فهرست بهای واحد پایه کارهای ساختمانی ( رسته ساختمانی ) ، منضم به پیمان سال ( که ضمیمه پیمان تلقی می شود. )
تبصره – هرگاه بین مواد و فصول بعضی از اسناد و مدارک بالا تناقضی وجود داشت ، اولویت مدارک بر بکدیگر ، طبق ترتیب ردیفهای بالا است . در مواردیکه تناقض مربوط به قیمت کارهایی باشد که بر اساس فهرست بهای منضم به پیمان انجام می شوند ، فهرست بها در اولویت اول قرار دارد .
ماده سه – مبلغ و ضریب پیمان
الف –مبلغ پیمان برابر ( ) ریال است که بر اساس قیمت پیشنهادی پیمانکار ، با توجه به شرایط این پیمان محاسبه شده است . این مبلغ تابع تغییر مقادیر کارها و کارهای جدید مندرج در ماده ۱۲ می باشد .
ب- ضریب پیمان ( ) است که در ارتباط با ماده ۱۲ از آن استفاده می شود .
ماده چهار – مدت پیمان
مدت پیمان برابر با ( ) ماه شمسی از تاریخ اولیه صورتمجلس تحویل کارگاه – که طبق ماده ۲۸ شرایط عمومی پیمان تنظیم می شود – خواهد بود .
پیمانکار متعهد است در مدت پیمان با توجه به مواد ۳۰ و ۳۹ شرایط عمومی پیمان ، پس از آنکه عملیات موضوع پیمان را تکمیل و آماده بهره برداری نمود از کارفرما تقاضای تحویل موقت کند .
ماده پنج – دوره تضمین
حسن انجام کلیه عملیات موضوع پیمان از تاریخ تحویل موقت برای مدت دوازده ( ۱۲ ) ماه شمسی از طرف پیمانکار تضمین می گردد . اگر در دوره تضمین معایب و نقایصی در کار مشاهده شود که ناشی از عدم رعایت مشخصات به شرح مذکور در مدارک پیمان باشد ، شرایط مندرج در ماده ۴۲ شرایط عمومی پیمان حاکم خواهد بود .
ماده شش – نظارت
نظارت در اجرای تعهداتی که پیمانکار بر طبق مفاد این پیمان و اسناد و مدارک پیوست آن تقبل نموده است ، به عهده کارفرما و یا نماینده وی و یا دستگاه نظارت معرفی شده از سوی کارفرما ، خواهد بود . پیمانکار موظف است کارها را طبق پیمان ، اصول فنی و دستورات کار فرما ، یا نماینده او و یا دستگاه نظارت ، طبق مشخصات ، اسناد و مدارک پیوست این پیمان ، اجرا نماید .
ماده هفت – تعدیل آحادبها
به قیمتهای این پیمان هیچگونه تعدیل آحاد بها و مابه التفاوت بجز آنچه که در یوست شماره ۵ پیش بینی شده ، تعلق نمی گیرد .
ماده هشت – نیروی انسانی ، مصالح و تدارکات
تامین نیروی انسانی ، تهیه و تدارک کلیه مصالح ، ابزار کار ، ماشین آلات و به طور کلی تمام لوازم ضروری برای اجرای عملیات موضوع پیمان و هزینه های مستقیم و غیر مستقیم مربوط ، به عهده پیمانکار است . پیمانکار متعهد است مصالح را از منابعی تهیه کند که از حیث مرغوبیت طبق مشخصات فنی مندرج در اسناد و مدارک این پیمان باشد و مورد تایید کارفرما و یا دستگاه نظارت قرار گیرد .
کارفرما در صورت درخواست پیمانکار ، حواله های لازم را در مورد مصالح و تدارکات مورد نیاز موضوع پیمان صادر خواهد نمود ولی هیچگونه تکلیف و تعهدی را در قبال وصول و یا عدم وصول آن ندارد .
تبصره – تامین آب و برق موقت و هزینه مصرف آن ، به عهده پیمانکار است .
ماده نه – پیش پرداخت
کارفرما موافقت دارد که بنا به تقاضای پیمانکار ، پیش پرداخت این پیمان را بر اساس مفاد آخرین دستورالعمل ابلاغی در مورد طرحهای عمرانی ، پرداخت نماید .
ماده ده – تضمین انجام تعهدات و حسن انجام کار
هنگام امضای پیمان ، پیمانکار برای تضمین انجام تعهدات خود باید به میزان ۵ ( پنج ) درصد مبلغ اولیه پیمان ، ضمانتنامه مورد قبول کارفرما – طبق نمونه مورد عمل در طرحهای عمرانی – را ارایه نماید ، ضمانتنامه یاد شده پس از خاتمه کار و تحویل موقت موضوع پیمان طبق ماده ۳۴ شرایط عمومی پیمان ، به پیمانکار مسترد خواهد شد .
چنانچه تا ۳۰ روز پس از ارایه ضمانتنامه انجام تعهدات از طرف پیمانکار منتخب ، کارفرما پیمان را برای اجرای کار ابلاغ ننماید پیمانکار می تواند استرداد ضمانت نامه انجام تعهدات خود را درخواست نموده و کارفرما باید بلافاصله نسبت به آزاد نمودن ضمانتنامه اقدام کند . در این صورت انعقاد پیمان منتفی است .
ماده یازده – نرخ پیمان ، نحوه اندازه گیری ، پرداختهای موقت و قطعی ، کسور قانونی و جبران خسارت در دیر کرد پرداختها
الف – نرخ پیمان : نرخ این پیمان بر حسب واحد کارهای مستقل به شرح جدول ذیل می باشد .
هزینه کل هزینه واحد مقدار کار واحد کار زیر پروژه ردیف
متر مربع ساختمان شماره ۱ ۱
متر مربع ساختمان شماره۲ ۲
متر مربع ساختمان شماره ۳ ۳
مترطول دیوارکشی نوع ۱ ۴
مترطول دیاور کشی نوع ۲ ۵
متر مربع محوطه سازی ۶
متر طول حصارکشی ۷
جمع کل(مبلغ اولیه پیمان)
مطالب مشابه :

نمونه فرم قراردادهای ساختمانی:

کارشناس رسمی دادگستری -رشته راه وساختمان - نمونه فرم قراردادهای ساختمانی: -




قراردادهای ساختمانی

قراردادهای ساختمانی طبقه به نشانی دارای پلاک ثبتی و پروانه ساختمانی شماره به




ماهیت حقوقی قراردادهای پیمانکاری دولتی

آنچه تحت عنوان “قراردادهای پیمانکاری یا کارها و عملیات ساختمانی و تأسیساتی که یک




دانلود رایگان متن کامل قرارداد اجرای ساختمان ( پیمان مدیریت )

4-8 مدیر موظف است یک نسخه از قراردادهای منعقده با ها و پروانه ساختمانی ، همچنین




دانلود نمونه فرم های قراردادهای پیمانکاری ساختمانی

مهندسی عمران و معماری بهشهر(تیسفون) - دانلود نمونه فرم های قراردادهای پیمانکاری ساختمانی




نمونه فرم قرارداد اجرای ساختمان pdf ...

انجمن مهندسی مواد ساختمانی (Construction Material Engineering Council) Civil Engineering Portal IABSE




نمونه قرارداد ساختمانی

نمونه قرارداد ساختمانی برای مهندسین عمران و معماری به حجم kb 70 برای دانلود در لینک زیر قرار




برچسب :