راهنمای تعمییر مشعل

همه چیز در مورد مشعل آموزش اصول عملكرد ،انتخاب و نگهداري و تعميرات مشعل (مصرف انرژی کمتر = کاهش هزینه ها = آسمان آبی) دوشنبه هشتم مهر 1392 برگزاري دوره آموزشي مشعل گاز سوز دو مرحله اي ايران رادياتور در شركت عايق هاي الكتريكي پارس
برگزاري دوره آموزشي مشعل گاز سوز دو مرحله اي ايران رادياتور در شركت عايق هاي الكتريكي پارس



آموزش تنظيم موتور دمپر مشعل
اموزش سيم كشي رله 22 پايه
آموزش تنظيم شعله
آموزش اصول كاركرد مشعل هاي گاز و مشعل هاي دو گانه سور
شركت پارس تهويه فدك اماده برگزاري دوره اموزشي مشعل در محل كارنجات و سازمان ها و انتقال دانش فني نگهداري و تعميرات مشعل به پرسنل نگهداري و تعميرات تاسيسات مي باشد .
0

رله مشعل گازی پارس آتش و نقشه برق کشی آن
رله مشعل گازی پارس آتش و نقشه برق کشی آن به شرح زیر می باشد که جهت مشعل های گازسوز تک مرحله ای استفاده می گردد .


 برچسب‌ها: مشعل, رله پارسبرگزاري دوره آموزشي مشعل به صورت كارگاهي در ايران خودرو
برگزاري دوره آموزشي مشعل به صورت كارگاهي در شركت ايران خودرو
 
 
 




 شركت پارس تهويه فدك با داشتن مدرسين با تجربه آماده برگزاري دوره اموزشي مشعل در كارخانجات و مجتمع هاي توليدي به صورت تئوري و كارگاهي مي باشد .جهت هماهنگي لطفا با شماره 09123074420 تماس داشته مشعل دوگانه سوز ايران رادياتور DJ2
مشعل دوگانه سوز ايران رادياتور DJ2
ظرفيت حرارتي ايم مشعل در حالت گازسوز 100000 الي 215000كيلوكالري در ساعت مي باشد و در حالت گازوييل سوز ظرفيت آن 69000الي 240000كيلوكالري در ساعت است

 

 تشريح كاركرد مشعل گازسوز با رله G790 شكوه
نمودار زمانی عملکرد و نقشه سیم کشی رله ْG790شكوه مطابق شكل زير مي باشد


 
بعد از عملكرد ترموستات ديگ و رسيدن فرمان به رله(پايه 9) ابتدا به مدت 40 ثانيه  پايه 4 برق دار شده و فن مشعل كار مي كند تا در صورت وجود گاز و مواد حاصل احتراق در داخل ديگ ، آنرا تخليه نمايد . سپس پايه 3  برق دار شده و جرقه زن به مدت 5 ثانيه جرقه مي زند و همزمان با ان پايه 5 نيز برق دار شده و شير برقي گاز باز مي شود . در صورت تشخيص شعله توسط يون ظرف 5 ثانيه ،برق جرقه زن قط ع شده و مشعل روشن مي ماند .در غير اينصورت و عدم تشكيل شعله ، شير برقي گاز بسته شده و فن خاموش شده و رله ريست مي نمايد و چراغ آلارم روشن مي ماند .
تعب1391 رله گازسوز شکوه‬G790 -نوشتار جدید با تصاویر سایت پارس تهویه فدک يكشنبه ۰۴ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۹:۲۲

 
نمودار زمانی عملکرد و نقشه سیم کشی  این رله به شرح زیر می باشد :

آخرین به روز رسانی در سه شنبه ۰۲ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۰۳ برچسب‌ها: رله مشعل نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 18:15 | لینک  |  نظر بدهید چهارشنبه یکم شهریور 1391 برگزراي دوره آموزشي اصول نگهداري و تعميرات مشعل هاي تك مرحله اي تهويه مطبوع توسط شركت پارس تهويه فدك
برگزراي دوره آموزشي اصول نگهداري و تعميرات مشعل هاي تك مرحله اي تهويه مطبوع توسط شركت پارس تهويه فدك
تاريخ برگزاري دوره پنج شنبه 16/06/91 با همكاري كانون انصار
مدت زمان دوره 6 ساعت و هزينه ثبت نام در دوره 1،500،000(صد و پنجاه هزار تومان )مي باشد.
ظرفيت پذيرش 10 نفر
تلفن هماهنگي ثبت نام :
تصاوير دوره هاي قبلي آموزش مشعل برگزار شده در كانون انصار



 برچسب‌ها: آموزش مشعل نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 17:32 | لینک  |  نظر بدهید پنجشنبه هفدهم آذر 1390 شرح کار کرد موتور دمپر lks 160-36 موتور دمپر lks 160-36 جهت تنظیم دمپر هوای مشعل های دو مرحله ای به كار می رود این موتور دمپر دارای سه بادامك و میكروسوییچ می باشد كه جهت كنترل وضعیت دمپر در وضعیت مینیمم ،وضعیت ماكزیمم و فرمان به شیر مرحله دوم می تواند مورد استفاده قرار گیرد

 
در زیر نقشه مدار كنترل داخلی موتور دمپر LKS160 آورده شده است كه مشاهده می گردد این موتور دمپر دارای یك موتور می باشد كه می تواند در دو جهت بچرخد و دارای 7 سوكت نصب سیم می باشد كه بعضی از آنها ورودی و بعضی خروجی می باشند.

جهت درك عملكرد موتور دمپر و ارتباط آن با رله كنترل و سیستم كنترل مشعل باید طرز كار موتور دمپر را درك كنیم .موتور دمپر در اصل یك سرو موتور می باشد كه با دریافت فرمان می تواند در دو جهت بچرخد و میزان چرخش در هر جهت با تنظیم بادامك هایی كه به میكروسوییچ مربوطه فرمان می دهد تنظیم می شود.
همانگونه كه در شكل زیر مشخص می باشد پایه2 ورودی فرمان به شیر برقی مرحله 2 می باشد كه در صورت عملكرد میروسوییچ مربوطه به 3 متصل شده و شیر برقی مرحله دوم فرمان می گیرد و عمل می كند .یعنی اینكه در موتور دمپر پایه 2 ورودی و پایه 3 خروجی می باشد و به عبارت بهتر به پایه 2 از رله و به واسطه كلید مرحله دوم برق می آید و از پایه 3 به شیر برقی مرحله دوم برق می رود .
به پایه 6 نول وصل می گردد  و فاز اصلی نیز به پایه R متصل می گردد یعنی اینكه پایه های 6 و R نیز پایه های ورودی می باشند كه نول و فاز به انها وارد می گردد .توجه داشته باشید كه موتور دمپر همواره باید برق دار باشد و به محض فرمان گرفتن عمل نماید و حتی وقتی مشعل ترموستات می نماید باید بتواند دمپر را در وضعیت مناسب قراردهد لذا برق پایه R از پایه همیشه برق دار رله فرمان می گیرد كه در صورت ترموستات نمودن و یا ریست كردن بتواند دمپر را به وضعیت مناسب برگرداند .
پایه 1 نیز به رله موتور دمپر وصل می باشد كه می تواند با جابه جا كردند تیغه متصل به پایه R جهت چرخش موتور دمپر را تغییر دهد و به این ترتیب دمپر را در موقعیت دلخواه قرار دهد كه در اینجا به دریافت فرمان از آغاز مرحله دوم پایه 1 برق دار شده و رله موتور دمپر عمل كرده و لذا موتور دمپر دمپر را تا موقعیت ماكزیمم می چرخاند .
پایه های 4 و 5 نیز خروجی های موتور دمپر می باشند كه رسیدن موتور دمپر به وضعیت مینیمم و ماكزیمم را می توانند گزارش نمایند .
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 9:34 | لینک  |  نظر بدهید پنجشنبه دهم آذر 1390 آشنايي با شيربرقي گازوييل مشعل ها همانطور كه در شكل زير مشخص مي باشد شير برقي گازوييل در مسير خروجي پمپ تا نازل مشعل قرار مي گيرد و وظيفه ان كنترل قطع و وصل جريان گازوييل به نازل مي باشد .

شير برقي هاي گازوييل از نوع نرمالي كلوز(NC) مي باشند يعني در حالتي كه بوبين شير برقي برق دار نباشد شير در وضعيت بسته بوده و جريان گازوييل از شير عبور نمي كند .

در مشعل هاي تك مرحله اي يك شير برقي و در مشعل هاي دو مرحله اي دو يا سه شير برقي و يا حتي بيشتر وجود دارد كه در هر صورت تعداد شيرها و حتي نوع و سايز آنها بستگي به نحوه توزيع گازوييل توسط نازل هاي مشعل و سيستم كنترل ظرفيت مشعل دارد .

 
 همانگونه كه در تصاوير مشخي مي باشد در بعضي پمپ هاي گازوييل شير برقي گازوييل به صورت يكپارچه تعبيه شده است و بعضي پمپ هاي گازوييل نيز شير برقي گازوييل ندارند .
 
شير برق هاي گازوييل معمولا در سايزهاي 8/1(يك هشتم اينچ)، 4/1(يك چهارم) و 8/3(سه هشتم) بر روي مشعل ها نصب مي گردند .

جهت مطالعه نکات مهم در انتخاب شیر برقی گازوییل از سایت شرکت پارس تهویه فدک بازدید نمایید نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 15:0 | لینک  |  نظر بدهید چهارشنبه نهم آذر 1390 فیلم معرفی قطعات مشعل هوفمات- بخش اول جهت دانلود فیلم معرفی قطعات مشعل هوفمات  بر روی لینک زیر کلیلک کنید
فیلم معرفی مشعل هوفمات- بخش اول نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 23:33 | لینک  |  نظر بدهید جمعه نوزدهم فروردین 1390 تاثیر الگوی توزیع هوای مشعل در انتخاب نازل مشعل از عوامل مهم در تعیین نازل از نقطه نظر زاویه و الگوی پخش آن الگوی هوا می باشد.در صورتیکه الگوی پخش هوا طوری باشد که در مرکز خلاء جزئی وجود داشته باشد و هوا از مرکز آن خارج نشود در اینصورت زاویه خارجی شعله 60 درجه ونازل انتخابی از نوع 60 درجه و توخالی باید انتخاب گردد
 
 
اما در صورتیکه ورود هوا از مرکز مشعل نیز صورت پذیرد و مرکز شعله نیز دارای فشار مثبت باشد در اینصورت نازل انتخابی از نوع تو پر انتخاب می گردد .
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 10:13 | لینک  |  نظر بدهید شنبه بیست و پنجم دی 1389 شبیه ساز آموزشی مشعل دوگانه سوز دمپردار
شبیه ساز آموزشی مشعل های دوگانه سوز دمپر دار با هدف آموزش کاربردی و عملی تعمیرات و تنظیم موتوردمپرهای مشعل های مختلف ساخته شد و در صورت تمایل شرکت ها یا افراد قابل ارایه و ساخت می باشد.
l نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 14:4 | لینک  |  یک نظر سه شنبه هفتم دی 1389 بررسی موتوردمپرهای هوا - بخش دوم کنترل مشعل دو مرحله ای با رله لاندیس LFL1.322 و موتور دمپر SQN41 نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 18:44 | لینک  |  2 نظر یکشنبه هفتم آذر 1389 بررسی موتور دمپرهای هوا-بخش یک در چند مطلب آینده در خصوص موتور دمپرها خواهیم نوشت:
با توجه به اینکه موتور دمپر و رله کنترل تواما کار کنترل عملکرد مشعل را کنترل می نمایند لذا در مطلب ترکیب رله و مشعل توضیح داده می شود .
کنترل مشعل دو مرحله ای با رله MMG810 و موتور دمپر lks160-36 :
  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 23:56 | لینک  |  2 نظر شنبه شانزدهم مرداد 1389 برگزاری دوره آموزشی مشعل های گازسوز تک مرحله ای با توجه به درخواست های دوستان دوره آموزشی نگهداری و تعمیرات مشعل های گازسوز تک مرحله ای برگزار می گردد .
سرفصل ها :
۱- آشنایی با سوخت و احتراق و خط گاز
۲- آشنایی با عملکرد مشعل های گاز سوز تک مرحله ای
۳- آشنایی با قطعات مشعل گازسوز تک مرحله ای و عملکرد هریک از این قطعات
۴- بررسی نقشه سیم کشی رله های مختلف مشعل های گازسوز
۵- آشنایی با نحوه تنظیم مشعل گازسوز تک مرحله ای
۶- عیب یابی و بررسی خرابی های معمول مشعل گازسوز و روش رفع عیب و راه اندازی مشعل
 
لطفا جهت ثبت نام در قسمت نظرات پیش ثبت نام داشته باشید و ایمیل و شماره تماس خود را اعلام بفرمایید. نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 16:2 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه بیست و هفتم تیر 1389 ترانس جرقه زن -2 نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 12:32 | لینک  |  آرشیو نظرات سه شنبه بیست و دوم تیر 1389 تعیین میزان مصرف برق مشعل مصرف کننده های برق در یک مشعل شامل تجهیزات زیر می باشد :
۱- الکتروموتور فن دمنده هوا
۲- الکتروموتور پمپ گازوییل
۳- جرقه زن
۴- سیستم کنترل شامل رله ،پرشر هوا،پرشر گاز،چشمی و...
۵- شیرهای برقی گاز و گازوییل
۶ -موتور دمپر
-----------------------
در مورد الکترو موتورفن دمنده مشعل ها که عمده ترین مصرف کننده برق مشعل می باشد مطالبی جهت روشن شدن روش تعیین مصرف برق ارایه می شود .
معمولا بر روی پلاک الکتروموتور مشعل و یا در کاتالوگ مربوطه معمولا توان خروجی الکترو موتور درج می شود.مثلا برای مشعل ۱۵۰۰۰۰کیلوکالری هوفمات که دارای الکتروموتور موتوژن تیپ  EB90-21D مي باشد درج شده است 125W كه اين ميزان توان خروجي الكتروموتور مي باشد و بيانگر ميزان مصرف برق الكتروموتور نمي باشد .
اما ميزان مصرف برق الكتروموتور را از كجا مي توان بدست آورد ؟
براي بدست آوردن ميزان مصرف برق واقعي الكتروموتور بايد راندمان الكتروموتور در دسترس باشد كه معمولا در كاتالوگ الكتروموتور ارايه مي گردد.براي اين الكتروموتورراندمان اعلام شده در كاتالوگ موجود 55 درصد ذكر شده است.يعني اينكه براي توليد 125 وات در خروجي الكتروموتور  حدود ۲۲۷ وات برق مصرف مي گردد .
*** بنابراين در تعيين ميزان برق مصرفي الكتروموتور فن دمنده با داشتن توان خروجي الكتروموتور و در نظر گرفتن راندمان الكتروموتور ميزان برق مصرفي محاسبه مي گردد .توجه داشته باشيد كه متاسفانه راندمان الكتروموتورهاي داخلي بين ۵۰ الي ۷۵ درصد قراردارد . نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 12:13 | لینک  |  آرشیو نظرات پنجشنبه هفدهم تیر 1389 مشعل گاز سوز دمنده دار با شعله پخش کن گسترده نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 16:2 | لینک  |  آرشیو نظرات چهارشنبه شانزدهم تیر 1389 تفاوت شعله مشعل های مدرن و سنتی نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 14:56 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه سیزدهم دی 1388 لوله هدایت گاز و نحوه اختلاط گاز و هوا در مشعل گاز سوز لوله هدایت گاز که بعد از شیر برقی قراردارد با توجه با سایز مشعل ابعاد و اشکال مختلفی دارد که موضوع قابل اهمیت تاثیر این لوله و متعلقات آن در اختلاط گاز و هوا و احتراق بهینه می باشد .

البته همانگونه که در شکل می بینبد معمولا یون و الکترودهای جرقه زن نیز بر روی این لوله نصب می شوند.
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 16:13 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه بیست و نهم آذر 1388 شیر برقی گاز یک اینچ VG25R02LT31D و نحوه تنظیم شعله   شير برقی گاز ا اينچ  مارك  Krom Schroder مدل VG25R02LT31D در زير تشریح شده است :  این شیر برقی از نوع آرام بازشو می باشد و اجازخه تشکیل شعله به آرامی را فراهم می آورد و حداکثر دبی عبوری از آن با افت۳ میلی بار حدود ۲۰ متر مکعب در ساعت می باشد .       تنظيم سرعت  و حجم تشكيل شعله اوليه: با شل كردن پيچ با لاي شير و چرخش آن در جهت مثبت يا منفي حجم گاز و سرعت رسيدن به حداكثر حجم ورودي تنظيم شده و با اين امر مي توان به صورت ايمن شعله را تشكيل داد .طبق كاتالوگ حداكثر 10 ثانیه مي تواند زمان رسيدن به دبي ماكزيمم شير طول بكشد .
 
تنظيم شعله : براي تنظيم شعله و دبي عبوري از شير در حالت باز با استفاده از پيچ آلن موجود در زير شير مي توان اقدام نمود  .اين تنظيم بايد بعد از تشكيل شعله و به صورت آرام آرام صورت پذيرد و حتما نحوه تشكيل شعله ابتدايي نيز به موازات ان تنظيم گردد   نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 15:6 | لینک  |  آرشیو نظرات چهارشنبه هجدهم آذر 1388 يكي ديگر از وظايف چشمي در مشعل يكي ديگر از وظايف و كاركرد هاي چشميها در مشعل چك كردن نبود شعله قبل از رسيدن به مرحله احتراق است .
همان طور كه در پستهاي قبلي عنوان كرديم فتو رزيستورها به نور حساس بوده و با ديدن آنها مقاومت مدار آنها به صفر نزديك شده و جريان را از خود عبور مي دهند.
اين چشميها كه عمدتا برروي سوخت گازوييل مصرف بيشتري دارند در صورتي كه قبل از رسيدن به زماني كه در رله مشعل براي آنها تعريف شده است ، وجود شعله را در محفظه احتراق تشخيص دهند ، اجازه ادامه كار به مشعل را نداده و اصطلاحا رله ريست مي كند.
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 9:0 | لینک  |  آرشیو نظرات پنجشنبه بیست و سوم مهر 1388 تفاوت بين فتوسلها و فتورزيستورها:
چشميهاي مورد استفاده در مشعلهاي تهويه مطبوع از لحاظ مكانيزم كاركرد به دو نوع عمده تقسيم بندي مي شوند.
1-   فتو رزيستورها :مانند FZ711 G ( ساترونيك)و   QRB (لانديس )FZ 711S( ساترونيك)اين چشميها ساختاري مقاوتي دارند و بدين ترتيب عمل مي كنند كه در هنگامي كه نوري رويت نمي كنند مقاومت آنها در حدود مگا اهم مي باشد و اجازه عبور جريان از خود را بدليل اين مقاومت نمي دهند. هنگام دريافت نور مقامت آنها به رنج كيلو اهم كاهش يافته و جريان از اين طريق به رله مي رسد.بايد توجه داشت كه اين نوع چشميها به نور احتراق نور اتاق و.. حساس مي باشند و بدليل اين ماهيت تمامي نورهاي تابيده شده  را تاييد كرده و داراي ايمني كمتري مي باشند.

 
2-   فتوسلها:مانند QRA 2  لانديس  و UVZ 780 ساترونيك :عملكرد اين چشميها بدين طريق است كه هركدام از اين فتوسلها حساسيت خاص خودرادارند بدين ترتيب كه UVZ  قرمز رنگ براي سوخت گازوگازوييل حساس به طول موج ارسالي از سوختن سوخت گازو گازوييل - UVZ سفيد رنگ  براي سوخت گازوييل حساس به طول موج ارسالي از سوخت گازوييل UVZ آبي رنگ براي سوخت گاز مي باشد. مي دانيم نورهاي مختلف طول موجهاي مخصوص به خودرادارند.براي مثال فتوسل مخصوص گاز در هنگام دريافت طول موج مربوط به سوختن سوخت گاز سيگنالي به رله مشعل مي فرستد كه نشان مي دهد اين شعله تشكيل شده و مشعل به كار خود ادامه مي دهد.گفتني است كه اين چشمي هنگام دريافت طول موج نور ديگر سيگنال متفاوتي به رله ارسال مي كند كه نهايتا موجب ريست رله مي شود.

چشميهاي معروف به QRA 2 به نور ماورائ بنفش يا UV كه طول موجي برابر 190تا 270 نانومتر ساطع مي شوند حساس بوده و به ساير نورها با طول موجهاي ديگر حساس نمي باشند .بنابراين هنگام در يافت نور اتاق يا ساير روشناييهايي كه طول موج آنها در محدوده طول موجهاي مرئي قرار مي گيرد سيگنال ديگري به رله مشعل ارسال كرده و اجازه كاركرد مشعل را نمي دهندو اصطلاحا مشعل ريست مي كند.
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 6:55 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه نوزدهم مهر 1388 رله گازسوز شکوه‬G790  

نمودار زمانی عملکرد و نقشه سیم کشی  این رله به شرح زیر می باشد :

جهت خرید رله شکوه می توانید از لینک زیر اقدام بفرمایید .
                                                  فروشگاه تاسیسات نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 12:48 | لینک  |  آرشیو نظرات پنجشنبه شانزدهم مهر 1388 شرح عملکرد مشعلAMBIRAD گرماتاب با رله PATrol:P16DI مشعلAMBIRAD گرماتاب با رله PATrol:P16DI: این مشعل خاص دستگاه گرماتاب ساخته شده است و بدون لوله آتشخوار و فن مکنده کار نمی کند.قطعات اصلی این مشعل بشرح زیر می باشد:۱ـ رله(برد الکترونیک)۲ـ پرشر هوا۳ـ شیر برقی۴ـ میله یونیزاسیون۵ ـ جرقه زن
نحوه کارکرد مشعل:ابتدا رله (برد الکترونیک)به فن فرمان استارت می دهد تا گازهای احتمالی موجود در داخل لوله  آتشخوار تخلیه گردد سپس  در داخل لوله فشار منفی ایجاد شده و کلید پرشر وصل می شود .این وصل شدن پرشر  به رله اطمینان می دهد که فن کار می کند پس رله به جرقه زن فرمان استارت می دهد و در مرحاه بعد شیر برقی باز شده و شعله تشکیل می شود .میله یونیزاسیون گرما را احساس کرده و به رله این پیغام را می رساند که جرقه زن را از مدار خارج کرده و کار به روال عادی ادامه یابد.نکته قابل توجه در این نوع مشعل این است که حتما" باید جای فاز و نول درست نصب شود در غیر این صورت مشعل کار نمی کند.  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 9:57 | لینک  |  آرشیو نظرات سه شنبه چهاردهم مهر 1388 آشنایی با مشعل های بخاری های تشعشعی


این مشعل ها که بر روی بخاریهای تشعشعی گرماتاب نصب شده اند مانند مشعل های دیگ ها دارای یک رله کنترل کننده به شکل زیر می باشند :

 تفاوت اصلی در این مشعل ها این است که به دلیل اینکه احتراق در داخل لوله صورت می پذیرد به جهت خروج راحتر دود و به همین طریق ورود هوای مورد نیاز احتراق ،یک فن دمنده مانند شکل زیر در انتها لوله قرار داده شده است.
 
همچنین پرشر هوای این مشعل ها به صورت سنس نمودن فشار منفی و تشخیص مکش ایجاد شده توسط فن مکنده وجود شعله و عملکرد صحیح فن را تشخیص می دهد .
  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 16:17 | لینک  |  آرشیو نظرات شنبه یازدهم مهر 1388 رله گازوییلی شکوه TF701 این رله برای کنترل عملکرد مشعل های بدون موتوردمپر یا مشعل هایی که دارای دمپر هیدرولیکی می باشند به کار می رود .

نحوه سیم کشی این با این رله به شرح زیر می باشد :
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 15:52 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه بیست و سوم فروردین 1388 پمپ گازوییل با دو فشار متفاوتAT Pump with two adjustable pressure ranges
اين پمپ قابليت كار با در دو فشار متفاوت دارد كه توسط دو شير برقي روي پمپ كه مسير باي پس را كنترل مي نمايد اين كار صورت مي گيرد كه در زير نماي داخلي و ارتباطات داخلي پوپ آورده شده كه گوياي نحوه عمل اين پمپ مي باشد.

low mode : 8 - 15 bars, high mode : 12 - 25 bars نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 19:25 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه هجدهم اسفند 1387 دودکش ( قسمت دوم )
دودكش :
دودكش مجرايي است كه دود و گازهاي حاصل از احتراق را به هواي آزاد منتقل مي كند و قسمت اصلي آن عموما عمودي مي باشد.
مي دانيم كه وزن مخصوص گازها در اثر حرارت كم مي شود و حجم مخصوص آنها اضافه مي گردد، در نتيجه وزنشان از هواي خارج سبكتر شده و به طرف بالا حركت مي نمايند.
مكشي كه در دودكش بوجود مي آيد به عوامل زير بستگي دارد :
-         ارتفاع دودكش
-         سطح مقطع دودكش
-         درجه حرارت دود و گازهاي حاصل از احتراق و هواي خارج
-         جنس جداره دودكش
هرچه ارتفاع دودكش بيشتر باشد قدرت كشش آن بيشتر مي شود ودر نتيجه سطح مقطع آنرا مي توان كمتر اتخاذ نمود.معمولا ارتفاع دودكش را حداقل 5 متر در نظر مي گيرند ، شكل مقطع نيز در اين رابطه مهم مي باشد.اختلاف درجه حرارت دود و هواي خارج در مكش دودكش موثر بوده و با زياد شدن اختلاف درجه حرارت ، كشش دودكش نيز زياد مي شود.
عامل مهم ديگر ، جنس جداره دودكش است كه هرچه صاف تر و صيقلي تر باشد اصطكاك كمتري را ايجاد نموده و در نتيجه كشش بيشتري خواهيم داشت .
درجه حرارت و حجم دود و گازهاي حاصل از احتراق به نوع سوخت بستگي دارد .
مقدار حجم دود به ازاي هر 1000كيلوكالري حرارت با توجه به انواع سوخت به قرار زير است :
چوب                 4.3 مترمكعب درساعت
زغال سنگ         3.3 مترمكعب در ساعت
نفت و گازوييل      2.1 مترمكعب در ساعت
 
-         شكل مقطع دودكش :
دودكش را در مقاطع مختلف دايره مربع و مستعطيل مي سازند . مقطع دايره بهترين شكل براي دودكش مي باشد.زيرا دود در آن بصورت مارپيچ حركت مي كند . در مقطع مربع شكل بعلت وجود آشفتگي در گوشه هاي دود كش ،مكش آن نسبت به مقطع دايره اي كمتر مي باشد .مقطع مستعطيل زياد مناسب نبوده و كشش آن از مقطع مربع كمتر مي باشد .قابل ذكر است هرچه نسبت طول به عرض بيشتر باشد مكش كمتر مي شود.
دراندازه هاي كوچك عموما مقطع دودكش را دايره اي شكل در نظر مي گيرند و قطعات آن نيز پيش ساخته و آماده مي باشد .درابعاد و اندازه هاي بزرگ چون دودكش آماده به شكل دايره وجود ندارد و همچنين بليل اينكه مقطع دايره اي فضاي بيشتري را مي گيرد ، دودكش را با مقطع مستعطيل و يا دايره بوسيله مصالح ساختماني مي سازند .درمواردي كه عرض فضاي عبود دودكش كم باشد آنرا به شكل مستعطيل طرح مي نمايند.
-         محاسبه سطح مقطع دودكش :
لازمست سطح مقطع دودكش طوري انتخاب شود كه دود براحتي از آن تخليه گردد.
اگرسطح مقطع كم انتخاب شود،سرعت دود در آن زياد بوده و توليد صدا خواهد كرد و احتمالا كشش آن نيز مناسب نمي باشد.
چنانچه سطح مقطع زياد محاسبه گردد سرعت دودكم شده و درجه حرارت پايين آمده ودر نتيجه از كشش دودكش مي كاهد .
براي محاسبه سطح مقطع از رابطه زير استفاده مي شود :
براي سوخت مايع : A = 0.02 Q / ÖH          
براي سوخت جامد :A = 0.04 Q / ÖH        
كه در آن :
A = سطح مقطع دودكش برحسب سانتيمترمربع
Q = ظرفيت حرارتي ديگ برحسب كيلوكالري برساعت
H = ارتفاع معادل دودكش برحسب متر
ارتفاع معادل دودكش برابر است با طول قسنت عمودي به آضافه نصف طول قسمت افقي :
بعد از محاسبه سطح مقطع با انتخاب شكل مقطع دودكش بصورت دايره ، مربع و يا مستعطيل ، ابعاد آن نيز تعيين مي شود.
قطر دودكش چنانچه مقطع آن دايره انتخاب شود برابر است با :
 
D = 2 Ö A/p      p = 3.14159
و چنانچه سطح مقطع مربع در نظر گرفته شود :
طول هر ضلع برابر است با ÖA
 
اگر دودكش با سطع مقطع مستعطيل انتخاب شود نسبت طول به عرض آن معمولا 1.5 فرض مي شود
b / a = 1.5 نسبت طول به عرض نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 16:28 | لینک  |  آرشیو نظرات شنبه هفدهم اسفند 1387 دودکش ( قسمت اول )
        مشخصات دودكش
-         در صورت امكان سطح مقطع دودكش دايره يا مربع انتخاب شود.
-         داخل دودكش صاف و صيقلي باشد .
-         دودكش مستقيم و عمودي اجرا شود ودر صورت نياز به انحراف ، از 30 درجه تجاوزنكند .
-         محل دهانه خروجي دودكش در هواي آزاد و در جريان باد بوده و در پناه ساختمان ديگر نباشد.
-         دريچه اي بمنظور بازديد در محل مناسب ودر قسمت انتهايي پايين دودكش براي پاك كردن دوده پيش بيني شود.
-         داراي كلاهك مخصوص براي جلوگيري از ورود آب و باران باشد.
-         مواقعي كه درجه حرارت دود خيلي زياد است بايد دودكش از مصالح نسوز ساخته شود.
-         در قسمت پاييني دودكش مخصوصا در مواقعي كه ارتفاع دودكش زياد است فوندانسيون مخصوص دودكش در ساختمان پيش بيني و ساخته شود.
-         حداقل قطر دودكش براي سيستم حرارت مركزي 20سانتيمتر و براي آبگرمكن و دستگاههاي مشابه 15سانتيمتر است . نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 15:27 | لینک  |  آرشیو نظرات شنبه سوم اسفند 1387 فیلم آموزش مشعل  با سلام
از محل زیر می توانید فیلم اموزش مشعل را دانلود کنید:
دانلود فیلم اموزش مشعل شماره 1 نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 15:56 | لینک  |  آرشیو نظرات چهارشنبه شانزدهم بهمن 1387 مشعل وايستهاپتWG10
-         اين مشعلها عمدتا در خانه ها و بلوكهاي آپارتماني بكار مي رود.
-         WG10  WG20  در رنج ظرفيتي از 12 تا 160 كيلووات و بصورت تك مرحله اي ، دومرحله اي و مدوله شده موجود مي باشند.
-         دماي جايز محيط كاركرد 15- در جه تا 40 درجه سانتيگراد مي باشد.
-         در تمامي مشعلهاي سري W  تمامي اجزاي مشعل داخل دستگاه قرار مي گيرد.آرايش آنها به نحوي است كه تعميرات آنها را مشكل نمي سازد.
 

-         The servomotor : سرووموتوري كه مخصوص اين سري از مشعلها طراحي شده نسبت هوا به سوخت را تعديل مي نمايد.در حالتهاي يك مرحله دومرحله و مدوله شده سرووموتور دمپرهوا و شير گازي را براي ظرفيت هاي مورد نياز باز و بسته مي كند و در هنگام خاموش شدن مشعل آنهارا مي بندد. نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 12:4 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه بیست و دوم دی 1387 رله ساترونيک گازوييلي DMO976
این رله جهت مشعل های گازوییلی یک و دو مرحله ای در ظرفیت های بالاتر از ۳۰ کیلوگرم در ساعت به کار می رود  و می تواند سیستم پیش گرمکن سوخت را کنترل نماید و با موتور دمپر هوا نیز کار می کند .
ترتیب زمانی و زمان های ایمنی در این رله به شرح زیر می باشد

دیاگرام سیم کشی این رله با داشتن پیش گرمکن و موتور دمپر به صورت زیر می باشد:


همانطور که مشاهده می فرمایید پیش گرمکن به پایه ۶ و موتور دمپر به پایه ۴ و c , B متصل می باشد.
  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 9:39 | لینک  |  آرشیو نظرات دوشنبه دوم دی 1387 OVENPAK® 400 Series مشعل مکسون گاز سوز
این مشعل ها با فشار گاز پایین کارکرده و سطح آلودگی بسیار کمی دارند

در زیر شماتیک مسیر سوخت رسانی آورده شده است:
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 14:36 | لینک  |  آرشیو نظرات چهارشنبه سیزدهم آذر 1387 چشمی حساس به نور آبی(مخصوص مشعل گاز و گازوییل سوز با نور آبی) QRC زيمنس
چشمی حساس به نور آبی(مخصوص مشعل گاز و گازوییل سوز با نور آبی) QRC  زيمنس در مشعل های کوچک که از رله های جدول زیر استفاده کرده اند کار برد دارد که میزان جریان عبوری مجاز در حالت های روشن و خاموش بودن مشعل نیز قابل مشاهده می باشد.

دیاگرام سیم کشی و نحوه اتصال این چشمی که در اصل نوعی چشمی حساس به نور ماورای بنفش (UV سل) به شكل زير مي باشد و بايد دقت شود در محلي نصب شوند كه هنگام جرقه زدن جرقه زن نور جرقه زن را نبينند.
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 18:26 | لینک  |  آرشیو نظرات سه شنبه دوازدهم آذر 1387 چشمی حساس به نور زرد(مخصوص مشعل گازوییل سوز) QRB زيمنس  
چشمی حساس به نور زرد(مخصوص مشعل گازوییل سوز) QRB  زيمنس در مشعل هاي كوچك گازوييل سوز كه از رله هاي  LAL  , LOA ,  LMA مورد استفاده قرار مي گيرند كه در زير نحوه سيم كشي آنها آورده شده است
  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 18:12 | لینک  |  آرشیو نظرات چهارشنبه ششم آذر 1387 MF2 brahma رله کنترل
جهت مطالعه اطلاعات این رله کلیک بفرمایید. نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 18:38 | لینک  |  آرشیو نظرات سه شنبه بیست و هشتم آبان 1387 مشعلهای کوره(فشار متوسط)  
Medium velocity burner (NAMGO

این مشعل ها با فشار هوای ۷۰ میلی بار کار نموده و دارای ظرفیت های ۶۵۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰۰۰ کیلوکالری در ساعت می باشند و قابلیت کار با گاز و گازوییل به صورت دوگانه سوز می باشند/
در کارکرد این مشعل با گازوییل باید گازوییل با حداقل فشار ۳ بار تحویل گاورنر گازوییل گردد.
نحوه لوله کشی به صورت زیر می باشد:
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 14:53 | لینک  |  آرشیو نظرات چهارشنبه بیست و دوم آبان 1387 رله کنترلی مشعل دو مرحله ای اتمسفریک satronic TFI 812  
اين رله جهت كنترل عملكرد و ايمني مشعل هاي اتمسفريك دو مرحله اي به كار مي رود .

  همانطور كه از نمودار كاركرد مشخص مي باشد اين رله خروجي موتور هواي دمنده نداشته و به جهت حفظ ايمني از شروع به كار رله سيستم جرقه زن كه از پايه 3 فرمان مي گيرد در مدار قرار مي گيرد.

  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 10:27 | لینک  |  آرشیو نظرات چهارشنبه پانزدهم آبان 1387 تفسيرنمودارفرآيند( Process diagram)رله ساترونيك ( Satronic MMG 810.1 )قسمت دوم
حداكثر6 ثانيه ( tlw=max.reaction time for air proving switch) مهلت وجوددارد تا پرشر سوييچ هوا وجود هوا و عملكرد دمنده را تاييد نمايد بعد از تاييد عملكرد دمنده و اطمينان از داشتن فشار مناسب هوا توسط دمنده به ميزان 24 ثانيه عمليات تخليه هواي محفظه احتراق با دميدن هواي تازه انجام مي گيرد.
بعد از گذشتن اين مراحل پايه 3 برق دار شده و پيش جرقه زني به مدت 3 ثانيه  انجام مي شود و تا اتمام زمان جرقه زني كه 6 ثانيه مي باشد جرقه زني ادامه مي يابد.تفاوت زمان پيش جرقه زني ( قبل از باز شدن شير ) و زمان كل جرقه زني زمان ايمني ( ts = safty time) كه اين زمان زماني است كه رله از برقراري شعله اطمينان مي يابد.بنابراين پس از پايان زمان پيش جرقه زني  پايه 5 نيز برق دار شده و شير برقي سوخت باز مي شود.همزمان پايه شماره 2 كه مربوط به فتوسل مي باشد نيز برق دار شده تا رله از حضور شعله در محفظه احتراق اطمينان يابد و در هنگام عدم حضور شعله عملكرد مشعل را متوقف سازد.
همان طور كه در نمودار فرآيند مشخص مي باشد هنگامي شيربرقي دوم برق دار مي شود كه 10 ثانيه (  tv2 = time delay term 6/term c ) و پايه شماره 6 برق دار مي شود.
( براي هر چه پربارترشدن مطالب و آگاهي از موارد موردنياز مارا از نظرات خود بي بهره نگذاريد.) نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 9:13 | لینک  |  آرشیو نظرات چهارشنبه پانزدهم آبان 1387 تفسيرنمودارفرآيند( Process diagram)رله ساترونيك ( Satronic MMG 810.1 )قسمت اول
با توجه به اينكه اين رله در مشعلها مورد استفاده زيادي در سيستمهاي حرارت مركزي ساختمانها دارد دراين نوشتار به تفسير نمودار فرآيند اين رله مي پردازيم.
شايان ذكراست تعميركار مشعل براي راه اندازي و تعميرات مشعل مي بايستي بتواند اين نمودار را تفسير نمايد.

زمان انتظار براي راه اندازي و عملكرد رله در ابتداي راه اندازي ۹ثانيه مي باشد .دراين زمان هيچكدام از خروجي هاي رله برق دار نمي باشد.( با توجه به نمودار دياگرام اتصالات رله مي دانيم كه فاز ورودي پس از گذشتن از فيوز-سوييچ اصلي – پرشرگاز – ترموستاتهاي حد و كنترل دما به پايه شماره 9 رله مي رسد.نول نيز به پايه 8 رله متصل مي گردد .)
بعد از سپري شدن زمان tw نخستين پايه اي كه برق دار مي شود ، پايه شماره 4 مي باشدكه موتور دمنده مشعل را برقدار مي كند .
 

( براي هر چه پربارترشدن مطالب و آگاهي از موارد موردنياز مارا از نظرات خود بي بهره نگذاريد.) نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 9:7 | لینک  |  آرشیو نظرات جمعه دهم آبان 1387 رله ساترونيك Satronic mmg control box
رله هاي سري   MMG  ساترونيك براي كنترل مشعل هاي داراي دمنده هوا مورد استفاده قار مي گيرند كه قابليت كنترل  سيستم دوگانه سوز(گاز –گازوييل)را نيز دارا مي باشند كه در دو مدل 810 و 811 وجود دارد.
 
 
مدل MMG810.1 MOD 33 مي تواند براي كنترل مشعل هاي كوره هاي هواي گرم(Direct air heart) مورد استفاده واقع شوند.
 اين رله براي تشخيص شعله از فتوسل UVZ 780  قرمز استفاده مي نمايد كه در دو حالت گازسوز و گازوييل سوز مي تواند با اطمينان مناسبي عمل نمايد.

 همچنين اين رله داراي راهنماي عيب يابي گرافيكي مي باشد كه با توجه به موقعيت توقف چرخ رنگي نشانگر موقعيت كاركرد رله مي توان عيب يابي سيستم را انجام داد.

  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 10:26 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه بیست و هشتم مهر 1387 رله کنترلی SG 513 این رله در مشعل های CUENOD فرانسوي نصب شده و قابليت اتصال به كامپيوتر و كنترل دو مرحله اي دما را دارد:


در زير اين خانواده رله و پايه مناسب آن آورده شده است.

در زير دو نمونه سيم كشي مربوط به اين رله آورده شده است :



مطالب تکمیلی را در cuenod مي توانيد بيابيد. نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 19:22 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه بیست و هشتم مهر 1387 پمپ گازوییل سانتک سری SUNTEC AE
این پمپ ها در مشعل های کوچک به کار می رود البته در زیر رنج عملکرد و توان مصرفی آن و شماتیک کارکرد پمپ آورده شده است.


نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 16:54 | لینک  |  آرشیو نظرات سه شنبه بیست و سوم مهر 1387 آشنایی با پیش گرمکن های سوخت (oil preheater) معمولا در مواقعی که به علت سرما یا نوع سوخت ویسکوزیته سوخت بالا باشد از پیش گرمکن سوخت استفاده می گردد:


معمولا محل قرارگیری پیش گرمکن ها بعد از پمپ می باشد تا به پودر شدن سوخت در نازل کمک نماید.


با توجه به اینکه نیاز به سیستم کنترلی برای تنظیم دما می باشد لذا باید در مدار سیم کشی و کنترلی مشعل این موضوع لحاظ گردد که در زیر نمونه ای آورده شده است:

  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 15:15 | لینک  |  آرشیو نظرات دوشنبه پانزدهم مهر 1387 رله کنترلی لاندیس سری LF1...
این رله جهت کنترل مشعل های متوسط به بالا استفاده می گردد و قابلیت کار به صورت دوگانه را دارا می باشد و می توان با کنترل روشن و خاموش و همچنین پیوسته دما از ان استفاده نمود .همچنین این رله قابلیت کنترل همزمان موتور دمپر هوا و سوخت را نیز داراست که در زیر دیاگرام عمومی کنترل ان آورده شده است:۳

با توجه به ترکیبی بودن نمودار بالا  در نمونه ای از سیم بندی این رله در وضعیت کنترل روشن و خاموش آورده شده است توجه نمایید که دمپر هوا در زمان خاموش شدن مشعل بسته می شود فکر می کنید دلیل آن چیست؟!
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 18:40 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه چهاردهم مهر 1387 انواع مشعلهاي مايع سوز
مشعلهاي مايع سوز نسبت به مشعلهاي گاز سوز پيچيده ترند زيرا سوخت بايد در شرايط صحيح براي احتراق پاك و سريع موجود باشد.اين امر مستلزم آنست كه سوخت بصورت قطرات كوچك با اندازه صحيح باشد و اين شرايط هنگامي اتفاق مي افتد كه سوخت در دما و ويسكوزيته مناسب باشد.
در محدوده دماهاي پايين ، قطرات خيلي بزرگند درنتيجه احتراق ضعيف بوده دود و دوده توليد مي شود.درمحدوده دماهاي بالا ، قطرات مي توانند مي توانند خيلي كوچك باشندو ازميان شعله بدون سوختن بگذرند.درهيچ كدام ازموارد مقدارانرژي كامل سوخت استفاده نمي شود.علاوه براين موارد سطوح انتقال حرارت نيز جرم و دوده خواهند گرفت.

مشعلهاي مايع سوز به سه نوع عمده تقسيم بندي مي شوند:
-     مشعلهاي جت فشاري ( Pressure jet ): ساده ترين و مرسوم ترين نوع بوده ودر آنها سوخت با فشار از طريق يك نازل پاشيده مي شود.



-         مشعل اتمايز ( Atomisation ) : دراين مشعلها هوايا بخار بافشار براي پودر كردن سوخت و تبديل آن به قطرات استفاده مي شود.

-         مشعل روتاري كاپ ( Rotary Cup ) : دراين مشعلها از نيروي گريز از مركز براي شكستن ماده سوختني استفاده مي شود.( دراين باره در نوشتارهاي قبلي به تفصيل سخن گفته ايم )
هر نوع از اين مشعلها مزايا و معايب خودرادارد كه در نوشتارهاي بعدي راجع به آن توضيح خواهيم داد.
  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 16:38 | لینک  |  آرشیو نظرات سه شنبه دوم مهر 1387 آشنایی با موتور دمپر هوای LKS310-25 اين موتور دمپر بر روي مشعل هاي دو مرحله اي كه با رله كنترل TMG740 كار مي كنند مانند مشعل ايران رادياتور مدل DP1SP نصب شده است.
 
حداكثر كشتاور اين موتوردمپر 15 نيوتن متر بوده و زمان عملكرد آن 15 ثاني ه مي باشد البته سري 310 داراي مدل هاي مختلف مي باشد.

نقشه سيم بندي اين دمپر موتر به شرح زير مي باشد:


  نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 17:43 | لینک  |  آرشیو نظرات سه شنبه نوزدهم شهریور 1387 مشعل با محفظه چرخشي(Rotating cup burner )
مشعل با محفظه چرخشي را در حالتهاي خاصي از ديگ هاي بخار استفاده مي كنند و بيشتر در مورد ديگ هايي كه ظرفيت انها 200 gal/hr بوده و سوخت گازوييل سبك به كار گرفته مي شوند.

 
 
در اين مشعل ها سوخت از داخل لوله عبور كرده و به محفظه خروجي كه در انتهاي مشعل قرارگرفته وارد مي شود.محوري كه در دور لوله عبور سوخت قرارگرفته و به محفظه مخروطي متصل است با سرعت 3600-10000 دور در دقيقه به كمك يك موتور الكتريكي يا توربين هوا مي چرخد.به علت نيروي گريز از مركز سوخت در مخروط چرخشي به صورت پودر در امده و يك فن سانتريفوژ هوا را از اطراف مخروط به داخل محفظه احتراق به صورت هواي اوليه هدايت مي كند كه اين 10 تا 15 درصد هواي تئوري لازم جهت احتراق است.
شيب شعله بستگي به شيب مخروط و و ضعيت نازل هوا دارد و هواي ثانويه از محفظه ديگري كه در جدار ديگ تعبيه شده تامين مي گردد.
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 13:47 | لینک  |  آرشیو نظرات یکشنبه دهم شهریور 1387 Compressed Air-In Burner
مشعل هایی که با استفاده از هوای فشرده کار می کنند در کوره های صنعتی مورد استفاده هستند در این مشعل ها هوای فشرده از طریق سیستم لوله کشی وارد میکسر شده و با سوخت ترکیب و در محفظه احتراق شعله ور می گردد.

در صورت نیاز به اطلاعت بیشتر بر روی تصاویر کلیک راست نماييد حتما سايت اصلي كه تصاوير برداشت شده اند را خواهيد يافت كه با مراجعه به آن سايت اطلاعت كامل قابل دسترسي مي باشد.
نوشته شده توسط خداقليزاده -شكوهي در ساعت 15:46 | لینک  |  آرشیو نظرات مطالب قدیمی‌تر نویسندگان این وبلاگ دانش آموختگان رشته مکانیک سیالات و تاسیسات می باشند و سعی دارند در این وبلاگ به جمع آوری اطلاعات فنی در خصوص مشعل های سیستم های تهویه مطبوع بپردازند.با توجه به اصل سینرژی امیدوایم بتوانیم از هم افزایی و استفاده از نظرات دوستان مجموعه کاملی از اطلاعات فنی در خصوص مشعل ها فراهم گردد.همچنین مدیریت این مجموعه امادگی خودراجهت برگزاری دوره های نگهداری وتعمیرات انواع مشعل درسراسر ایران اعلام می دارد.09123074420+09122040397- کاهش مصرف انرژی- برگزاری دوره های آموزشی مشعل- نگهداری و تعمیرات موتورخانه های حرارت مرکزی و تهویه مطبوعتخصص ماست صفحه نخست پست الکترونیک آرشیو عناوین مطالب وبلاگ نوشته های پیشین مهر 1392 فروردین 1392 دی 1391 آبان 1391 شهریور 1391 اردیبهشت 1391 بهمن 1390 آذر 1390 مرداد 1390 تیر 1390 خرداد 1390 اردیبهشت 1390 فروردین 1390 اسفند 1389 دی 1389 آذر 1389 آبان 1389 مرداد 1389 تیر 1389 فروردین 1389 دی 1388 آذر 1388 مهر 1388 شهریور 1388 مرداد 1388 اردیبهشت 1388 فروردین 1388 اسفند 1387 بهمن 1387 دی 1387 آذر 1387 آبان 1387 مهر 1387 شهریور 1387 مرداد 1387 تیر 1387 آرشيو آرشیو موضوعی خط مشی استراتژیک سال 1391 گرمایش تابشی انتخاب مشعل آشنايي باعملكرد مشعل آشنايي با خط گاز آشنايي با خط گازوييل نگهداري و تعميرات مشعل بهینه سازی مصرف انرژیEnergi saving مشعل های هوفمات مشعل های پارس مشعل مشعل های ایران رادیاتور برچسب‌ها مشعل (5) آموزش مشعل (4) مشعل ايران رادياتور (2) رله مشعل (1) رله شکوه (1) تعمیر مشعل (1) فیلتر گازوییل (1) رله پارس (1) پیوندها خط مشی و استراتژی سال 90 همه چیزدرمورد كشور گرجستان مشعل weishaupt ايران رادياتور اخگر كاتالوگ قطعاتNu-way.co.uk نازل دانفوس پارس مشعل همه چيز در مورد بويلر پمپ،شير برقي ... suntec مشعل فرانسوي cuenod سايت نويسندگان دانلود دوره آموزشي مشعل هاي گازوييل سوز فروشگاه مشعل و لوازم مشعل دانلود فيلم آموزشي مشعل سايت krom schroder دانلود دوره آموزشي مشعل گازسوز همه چيز در مورد چيلر همه چيز در مورد آبسردكن دو منظوره فروشگاه آبسردكن شركت آرمان تهويه گرمايش تابشي شرکت پارس تهویه فدک همه چیز در مورد چیلر جذبی گرجستان - وبسايت پاريشا گروپ
  RSS 
عضويتلغو عضويتPowered by WebGozar   Powered By: BLOGFA.COM


مطالب مشابه :


راهنمای تعمییر مشعل

نصب تعمیرنگهداری موتورخانه لوله کشی آب گاز همه چیز در مورد مشعل آموزش اصول




آموزش نصب و تعمیر پمپ

لوله کشی آب سردوگرم و آموزش نصب




آموزش تصویری اجرای سیستم گرمایش و سرمایش از کف 9

لوله کشی آب سردوگرم و آموزش تصویری اجرای سیستم گرمایش و سرمایش از کف 9 . تاريخ : ۹۳/۰۹/




دانلودتمامی نرم افزارهاوکتاب های آموزش ومورد نیازتأسیساتی ومهندسی

اصول تهیه نقشه های اطلاعاتی بخش لوله کشی کتاب آموزش طراحی لوله کشی مخازن تحت فشار آب




دانلود کتاب اموزش پایپینگ یا لوله کشی صنعتی

دانلود کتاب اموزش پایپینگ یا لوله کشی رینگ آب بندی مخصوص فلنج با اتصال اموزش




تعاریف لوله کشی آب و فاضلاب

نحوه لوله کشی آب لوله سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور . پايگاه علوم و تحقيقات صنعت تاسيسات .




آموزش تصویری اجرای سیستم گرمایش و سرمایش از کف 5

آموزش تصویری اجرای سیستم گرمایش و سرمایش از کف 5 لوله کشی آب سردوگرم و




برچسب :