چگونه رتبه برتر کنکور شویم؟(قسمت اول)

نویسنده: استاد حسین احمدی

من یك مشاور برتر داشتم
 من شكست را می شناسم، سال ها قبل زمانی كه همسن و سال شما بودم و برای اولین بار كنكور دادم، شكست خوردم. خب! آیا این فاجعه است؟ باید زانوی غم بغل می كردم و غصه می خوردم؟ یا اینكه خودم را مثل بعضی ها توجیه می كردم و می گفتم :« خوب، كنكور موضوع خیلی مهمی نیست!» یا « راستش را بخواهید خیلی هم دلم نمی خواست وارد دانشگاه شوم!» من بر خلاف خیلی ها خودم را گول نزدم و حرف های دلخوش كنك تحویل خودم ندادم. شكست در كنكور باعث شد چشم هایم را باز كنم و به جستجوی یك مشاور خوب بروم. من شكست را پذیرفتم، اما كوشیدم آن را به پیروزی مبدل كنم. من به دانشگاه تهران رفتم و تصمیم گرفتم یكی از رتبه های برتر را به عنوان مشاور برای خودم انتخاب كنم.

«نبردهای دیگر در پیش است»
 من مشاورم را انتخاب كردم و به كمك او كه خود رتبه ی برتر كنكور و تحصیلكرده ی دانشگاه سراسری تهران بود، كار را آغاز كردم.
او به من كمك كرد تلخی زخم خوردن، بی تفاوتی اطرافیان ، شكست، استرس و اضطراب عدم موفقیت را وجود و ذهنم پاك كنم . این كاری بود كه از دست هر كس دیگری برنمی آمد، در واقع او به من آموخت « رفع موانع ذهنی» را و این همان تكنیكی است كه سال هاست خودم با استفاده از آن هزاران نفر را رتبه ی برتر كنكور كرده ام .
اولین بار كه مشاورم جلسه ی برنامه ریزی را شروع كرد گفت: «برای چیزی جنگیده ای كه بسیار با ارزش است، اما موفق نشده ای، اما باید بدانی فقط در نبرد اول شكست خورده ای و نبردهای دیگر در پیش است.» این جمله نیروهای مرا تجدید كرد و به من آموخت هیچ كس همیشه و در همه نبردها پیروز نمی شود. آن مشاور عزیزم كه امروز استاد دانشگاه شده است، به من آموخت « هنگامی كه به صورت راستین در آرزوی بدست آوردن چیزی باشم، همه ی هستی بسیج می شوند تا به آرزوی مان برسیم.» برای همین از آن روز همواره مراقب اندیشه هایم بودم و از دوستی و صحبت با كسانی كه افكار منفی داشتند (چه معلم كنكور، چه دوست و همكلاسی و چه اطرافیان و فامیل) دوری می كردم و عاقبت به لطف خداوند و كمك آن مشاور برتر ، من هم به آرزویم رسیدم و دانشجوی دانشگاه تهران شدم .

كنكور 89 چگونه خواهد بود؟
 امسال كه نتایج كنكور سراسری منتشر شد، همگان تعجب كردند زیرا رتبه ی یك تجربی معدل پایینی داشت و این اثبات شعار ما بود كه بارها گفته ایم «كنكور آسان است» و «هركس با هر معدلی و هر امكاناتی می تواند رتبه ی برتر كنكور شود» و البته با افتخار باید بگویم یكی از شاگردان خودمان نیز با معدل «10» رتبه ی برتر كنكور شد، كه در شماره های بعدی، مقالات، مصاحبه ها و اصل كارنامه و درصدهایش را چاپ خواهیم كرد.(البته باید بدانیم هم رتبه ی یك كل كشور و هم رتبه هشت منطقه 3 انسانی كه معدل های پایینی داشتند، دیپلم های قبل از 84 بودند و به همین دلیل معدل آنها در كنكور بی تأثیر بود، كه اگر تأثیر 15 درصدی معدل برای آن احتساب می شد، شاید دیگر رتبه ی یك رقمی نمی شدند.)
همانطور كه می دانیم كنكور سراسری در حال تغییر و تحول جدی است ، ولی بعضی به غلط آن را «حذف كنكور» ذكر می كنند. در مجلس شورای اسلامی طرح «ساماندهی پذیرش و گزینش دانشجو» تصویب شده است كه ربطی به حذف كنكور ندارد و در ضمن طبق گفته ی مسؤولان تا سال 1392 نیز امكان حذف كنكور وجود ندارد. آنچه مهم است «مفهومی شدن سؤالات كنكور» و افزایش تدریجی تأثیر «معدل كتبی و سابقه ی تحصیلی» در آزمون های سراسری و آزاد است.

چه باید كرد؟
 اغلب از من می پرسند برای موفقیت در كنكور چه باید كرد؟
اولین و مهمترین گام استفاده از منابع معتبر است. این منابع كه به صورت انحصاری در ایران در اختیار بنده قراردارد، سی دی تدریس دبیران برتر و تكنیك های تست زنی رتبه های یك رقمی می باشد. هدف از منابع معتبر آموزشی می تواند، آموزشی، مهارتی، روحی روانی یا جلو زدن و پیشگام بودن باشد.
«آیا واقعاً به فیلم های آموزشی می توان به عنوان یك منبع معتبر نگاه كرد»
با قدرت می گویم: بله! بنده در مقاله یی كه به كنفرانس بین المللی آموزشی والنسیای اسپانیا ارائه كردم، تأثیر فیلم های آموزشی در یادگیری بهتر دانش آموزان را بررسی و اثبات كردم و با دلایل علمی و تجربی اثرات مثبت فیلم های آموزشی را برای متخصصان آموزشی جهان شرح دادم. در ضمن با انتشار این مقاله كه برگزیده ی inted 2009 هم شد ، در كتاب و سی دی كنفرانس، افتخاری را برای وطنم نیز به ارمغان آورده ام . این نشان می دهد كه بنده، در ارتباط با این موضوع بسیار حرفه یی و صاحب نظر هستم. دوم اینكه بسیاری از افراد را با همین روش صاحب رتبه كرده ام، مثل خانم بغدادی كه 3 سال پیاپی كنكور داد و با اینكه دانش آموز خوبی هم بود، نتیجه ی مطلوب را كسب نكرد، ولی امسال با برنامه ریزی بنده و استفاده از سی دی های تصویری برتر، بسیاری از نقطه ضعف های خود را از بین برد و رتبه ی برتر و دانشجوی پزشكی شد. شبنم كوشك دانشجوی پزشكی شهید بهشتی،‌ شبنم صداقت كیش دانشجوی دندانپزشكی سراسری اصفهان و مصیب رفیعی پور مثال های دیگری هستند كه به تدریج شرح آنها را ذكر می كنم. پارسال در یكی از مقالاتم صحبت از خانمی كرده بودم كه در سال اول كه بسیار آماده بود، در عین ناباوری در رشته پزشكی قبول نشد . این خانم برای سال دوم در آزمون های آزمایشی سنجش شركت كرد، اما هر چه جلوتر می رفت،‌ بیشتر افت می كرد و در پایان تا حد ناامیدی پیش رفت تا اینكه از طریق مجله، دو ماه مانده به كنكور با اینجانب آشنا شد و با استفاده از جزوات دست نویس و برنامه ریزی حرفه ای به آرزوی خود كه پزشكی سراسری بود رسید. این خانم زهرا جلالی بود. زمانی كه خانم جلالی تحت نظارت بنده بود،‌ بارها او را با رتبه های برتر از طریق تماس تلفنی آشنا كردم و او بسیاری از تكنیك ها را یاد گرفت و این تماس های تلفنی بسیار مؤثر واقع شد. پارسال كه این مطلب را نوشتم باعث شده بود بسیاری از داوطلبان با من تماس بگیرند و به دنبال روش های سریع و زود بازده باشند. یكی از این داوطلبان مصیب رفیعی پور بود. آقای مصیب رفیعی پور از پل دختر لرستان نیز وضعیتی مشابه زهرا جلالی داشت، با این تفاوت كه او تا به حال كنكور نداده بود و تا عید نیز هنوز جدی نشده بود. او از من خواست تا به او كمك كنم! من مصیب را تابستان در تهران ملاقات كرده بودم و او جزوات دست نویس و سی دی های تصویری و صوتی معلمان معروف كنكور را خریده بود، اما استفاده نكرده بود. من به او گفتم تنها راه این است كه به تهران بیاید و در كلاس های حضوری شركت كند. مصیب می ترسید، زیرا اگر به تهران می آمد و صاحب رتبه نمی شد، بسیار برایش گران تمام می شد و به قول خودش در شهر، انگشت نما می شد. زیرا پسرعمویش كه از اوایل تابستان كار را شروع كرده بود و شاگرد اول مدرسه نیز بود، بدون هیچ كلاسی رتبه ی برتر آزمون های سنجش شده بود. او تماسش را با من قطع كرد ، ولی یك ماه مانده به كنكور در آزمون سنجش رتبه ی بالای 5000 گرفت و مجبور شد دوباره با من تماس بگیرد و به تهران بیاید، كه خود داستان جالبی دارد. و لیكن در انتها ، همانطوركه می دانید با رتبه ی 2 شهر و رتبه ی برتر كشوری،‌ دانشجوی پزشكی سراسری اهواز شد امسال نیز بسیاری از داوطلبان با راهنمایی ایشان رتبه های برتر كنكور شدند، كه در مقاله هاب بعدی اسامی بعضی از آنها را ذكر می كنم.
برای هر گونه مشاوره و سؤالی با شماره ی 09121965702 تماس بگیرید.


مطالب مشابه :


چرا در کنکور قبول نمی شويم؟

چرا در کنکور قبول 1 روز باقی مانده همان روز تولد شماست.چگونه چگونه روشنفكر شویم




چگونه در کنکور رتبه یک شویم ؟

چگونه در کنکور رتبه یک شویم ؟ هم که احتمال میدهید که قبول میشوید مطمئن باشید که




مراحل تحصیلی رشته پزشکی

شاید برای دوستانی که میخوان پزشکی قبول بشن کمی چگونه پزشکی قبول شویم. تاريخ : جمعه




چگونه رتبه برتر کنکور شویم؟(قسمت اول)

چگونه رتبه برتر کنکور شویم؟ در رشته ای که به اون علاقه دارید قبول شوید.نوشته




چگونه برای بارداری آماده شویم؟

مجله پزشکی - چگونه برای بارداری آماده شویم؟ - مجله پزشکی و چای تنها در حد متوسط قابل قبول




بودجه بندی کنکور 94

دکتر حسین رونقی هستم دانشجوی سال پنجم پزشکی. چگونه پزشکی قبول شویم




چگونه رتبه برتر کنکور شویم؟

چگونه رتبه برتر کنکور شویم؟ می شود در کنکور قبول شوید.در روز کنکور رتبه 5 پزشکی




چطور دین و زندگی بخوانیم؟

دکتر حسین رونقی هستم دانشجوی سال پنجم پزشکی. چگونه پزشکی قبول شویم




برچسب :