اطلاعیه سازمان ثبت اسناد و املاک راجع به نقشه برداری ماده 147

اطلاعیه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

اطلاعیه تاریخ 1391/6/31

نقشه بردارانی که مایل به فعالیت در اجرای قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی می باشند باید واجد شرایط بندهای یک و دو این اطلاعیه بوده و سایر موارد را عیناً رعایت نمایند.

1- نقشه بردار باید دارای حداقل مدرک کاردانی در یکی از رشته های نقشه برداری باشد.

2-  نقشه بردار باید دارای یکی از شرایط زیر باشد :

الف شخص حقیقی/حقوقی دارای پروانه اشتغال نقشه برداری از سازمان نظام مهندسی

ب شخص حقیقی/حقوقی دارای پروانه اشتغال نقشه برداری از سازمان نظام کاردانی

ج شخص حقیقی  دارای مدرک کارشناسی رسمی دادگستری در امور ثبتی و نقشه برداری

د شخص حقوقی دارای گواهینامه صلاحیت نقشه برداری از معاونت راهبردی رئیس جمهور

3- تهیه نقشه عبارت از تکمیل فایل parcelmap.xlsx می باشد (این فایل در سایت سازمان ثبت به آدرس ssaa.ir در دسترس می باشد.) توضیح اینکه نقشه بردار می بایست صرفا نسبت به تکمیل اطلاعات خواسته شده در فایل اقدام و از تغییر و یا جابجایی در سطرها و یا ستونهای فایل مذکور خود داری نماید.

4- نقشه بردار موظف است با مراجعه به قسمت اندکس مناطق دارای نقشه در بانک جامع اطلاعات املاک و کاداستر در سایت کاداستر ، فایلهای الف)راهنمای کاربر ، ب)فایل مشخص کننده کد واحدهای ثبتی(EDARE_COD.XLSX) و ج) فایل اندکس استانی که ملک متقاضی در آن استان واقع است را از سایت دریافت نماید .

توضیح : در فایل EDARAT_COD.xlsx ، برای هر یک از واحدهای ثبتی موجود در سطح کشور : الف)نام واحد ثبتی ، ب)کد واحد ثبتی و ج) زون قالب که نقشه آن واحد ثبتی در آن زون تهیه گردیده است، مشخص شده است.

5- نقشه بردار در زمان مراجعه به محل وقوع ملک، مختصات تقریبی ملک را در سیستم مختصات UTM بر مبنای بیضوی WGS84 تعیین و در فایل اندکس(در محیط میکرو استیشن قابل مشاهده است) و در موقعیت تقریبی ، وجود کد سه حرفی(که مشخص کننده نام واحد ثبتی می باشد) را بررسی نماید . وجود کدهای سه حرفی در موقعیت تقریبی ملک و یا اطراف آن ، دلیل بر وجود نقشه محدوده ملک در یکی از واحدهای ثبتی می باشد. در اینصورت جهت دریافت فایل نقشه موقعیت مورد نظر از تاریخ 01/07/1391 به سایت سازمان ثبت مراجعه نمایند .

6- در صورت مشخص شدن وجود نقشه ملک در بانک جامع اطلاعات املاک و کاداستر ، نقشه بردار با ثبت الف) شماره ملی خود، ب) مختصات تقریبی ملک ج) کد واحد ثبتی و د) شماره فیش پرداخت دویست هزار ریال ، در پورتال سازمان ثبت ، درخواست نقشه را ارائه و کد پیگیری دریافت می نماید. نقشه بردار با گذشت 24 ساعت از ثبت درخواست و با ارائه کد پیگیری به پورتال میتواند نقشه درخواستی را در قالب یک فایل DXF دریافت نماید.

توضیح: نقشه بردار از فایل دریافتی صرفاً جهت تکمیل parcelmap.xlsx یک ملک می تواند استفاده نماید همچنین اجازه استفاده از فایل DXF نقشه بردار دیگری را ندارد .

7- در صورتی که در محدوده اطراف موقعیت ملک در فایل اندکس ، کدی وجود نداشت ، به این معنی است که در بانک جامع اطلاعات املاک و کاداستر در موقعیت ملک مورد نظر نقشه ای وجود ندارد ، بنا براین نقشه بردار نسبت به تعیین مختصات UTM گوشه های ملک بر مبنای بیضوی WGS84 اقدام نماید .

8-  در صورتی که نقشه بردار بدون توجه به وجود نقشه اطراف ملک در بانک جامع اطلاعات املاک و کاداستر ، نسبت به تعیین مختصات UTM به روش مستقیم زمینی اقدام نماید ، علاوه بر استرداد مبلغ دریافتی به متقاضی، به مدت یکماه از فعالیت وی در این طرح جلوگیری و در صورت تکرار کلاً از ادامه فعالیت وی در این طرح جلوگیری خواهد شد .

9- در صورتی که نقشه بردار ضمن انتقال مختصات از نقاط پایه و با روش GPS ( دستگاهها تک و یا دو فرکانسه ) نسبت به تعیین مختصات گوشه ملک اقدام نماید ، می بایست مشخصات نقاط مورد استفاده را به همراه نام مرجع ارائه دهنده ایستگاه در فایل parcelmap.xlsx درج نماید .

10-  در صورتی که نقشه بردار از روش RTK بمنظور تعیین مختصات اقدام نموده است مشخصات شبکه دائمی را در فایل parcelmap.xlsx درج نماید .

11- در صورت عدم وجود نقشه از موقعیت ملک در بانک جامع اطلاعات املاک و کاداستر ، نقشه بردار موظف است یک نسخه از فایل Rinex را روی CD تحویل متقاضی و جهت ارائه بعدی بصورت مجزی نگهداری نماید.

12-  دقت نسبی نقشه برای مناطق مسکونی 5 سانتی متر و برای مناطق زراعی 50 سانتی متر می باشد .

13-  دقت مطلق مورد نیاز برای مناطق مسکونی در حد نقشه 2000/1 و برای مناطق زراعی در حد نقشه 5000/1 می باشد .

14- نقشه بردار می بایست مساحت ملک را با دقت مطلوب و مساحت تقریبی سطح اشغال بنا را محاسبه و در فایل parcelmap.xlsx درج نماید .

15- نقشه بردار موظف است مختصات گوشه های ملک را در سیستم UTM تعیین و به ترتیب گردش در جهت عقربه های ساعت در فایل parcelmap.xlsx درج نماید .

16- درج حد فاصل اضلاع ملک با ملک/معبر مجاور را به همراه نوع ملک مجاور در ستون "حد فاصل / مجاور" در فایل parcelmap.xlsx ضروری می باشد. حد فاصل می تواند دیوار ، دیوار به دیوار ، جوی ، درب ، فنس و نظائر آن باشد . ملک مجاور می تواند خانه آقای ... ، ملک شماره پلاک ثبتی ... ، خیابان ... به عرض .... متر ، و نظائر آن باشد .

17- درج دستمزد دریافت شده از متقاضی در فایل parcelmap.xlsx الزامی می باشد.

18-  لازم است دو نسخه پرینت از فایل parcelmap.xlsx نهایی تهیه و تمامی برگه های هر دو نسخه به مهر و امضاء نقشه بردار و امضاء متقاضی برسد ، یک نسخه نزد نقشه بردار باقی بماند و یک نسخه جهت ارسال به همراه مستندات تحویل متقاضی شود.

19- نقشه بردار موظف است فایل parcelmap.xlsx نهایی ( و فایل Rinex در صورت عملیات GPS )را روی CD ذخیره و تحویل متقاضی نماید .

20- دستمزد انجام کار مطابق تعرفه های موجود و الف)درصورت انجام کار بر اساس نقشه های بانک جامع اطلاعات املاک و کاداستر: حد اکثر برای هر ملک 1,200,000ريال و ب)در صورت انجام کار به روش مستقیم زمینی حد اکثر برای هر ملک 6,000,000 ريال می باشد هزینه ایاب و ذهاب به عهده متقاضی می باشد.

21- چنانچه به تشخیص هیات رسیدگی در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور،نقشه و فایل ارائه شده توسط نقشه بردار دارای اشکال باشد، نظر هیات به نقشه بردار اطلاع داده خواهد شد و نقشه بردارموظف است نسبت به رفع اشکال اقدام لازم را ظرف مدت 20 روز معمول نماید. در این صورت کلیه هزینه های نقشه برداری مجدد یا اصلاح آن به عهده نقشه بردار می باشد.

22-مطابق تغییر در شیوه نقشه برداری ماده 147 به اطلاع میرساند در صورتی که نقشه ملک در بانک جامع اطلاعات املاک کاداستر نباشد و نقشه دقت در حد استاندارد اعلام شده 5 سانتی متر برای مناطق مسکونی را نداشته باشد نقشه بردار ملزم به ارائه نقشه یو تی ام با دقت 5 سانتی متر میباشد.در صورتی خطای نقشه برداری پرونده باطل خواهد شد و مالک از طریق مراجع قانونی میتواند پیگیری کند .در صورتی که نقشه بردار نقشه دقیق ارائه نکند ملزم به پرداخت هزینه دریافتی به مالک میباشد.

23-قابل توجه دفاتر ثبت نام ماده 147 در نظر داشته باشید به مالک ابلاغ کنید دقت نقشه برداری به عهده نقشه بردار میباشد و دفتر هیچ گونه تضمینی در رابطه با کارشناسی و دقت نقشه برداری را ندارد همچنین در نظر داشته باشید تنها با افرادی همکاری داشته باشید که دارای تاییدیه از سازمان ثبت اسناد و نظام مهندسی  باشند. تنها این افراد مجاز به فعالیت هستند . مهندسین مشاور نقشه برداری- کارشناس رسمی و مهندسین عضو نظام مهندسی در زمینه نقشه برداری

 


مطالب مشابه :


تمدید آزمون نظام مهندسی مردادماه 94

ثبت نام آزمون نظام تاربخ اخذ تاییدیه ثبت نام از نظام سازمان نظام مهندسی




اطلاعیه تمدید مهلت ثبت نام آزمون های ورود به حرفه مهندسان خرداد 93

تاریخ اخذ تاییدیه ثبت نام توسط سازمان های و سازمانهای نظام مهندسی




فرمهای نظام مهندسی (گزارش بازدید ناظر - تایید استحکام و تعهد نظارت ...)

فرمهای نظام مهندسی فرمهای نظام مهندسی. تاییدیه دو نفر از فرم ثبت نام درخواست




راهنمای شرکت در آزمون

ساخت و ساز شهری،نظام مهندسی حتی با تأییدیه ثبت نام ثبت نام آزمون




زمانبندی انتخاب واحد پذیرفته شدگان ورودی جدید وافرادی که تاکنون موفق به ثبت نام نشده اند

ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان با آزمون و بدون آزمون. مهر ماه 1393 دانشگاه آزاد اسلامی واحد




ثبت نام در آزمون نظام مهندسی اسفند 89

داوطلبانی که قصد ثبت نام در آزمون نظام مهندسی را دارند کافیست اطلاعات خود را در سایت




اصلاحیه جدید ثبت نام مهندسین ناظر تولیدات کشاورزی

اصلاحیه جدید ثبت نام سازمان نظام مهندسی کشاورزی و تاییدیه ازسازمان




اطلاعیه سازمان ثبت اسناد و املاک راجع به نقشه برداری ماده 147

ماده 147نقشه برداری ماده 147- ثبت نام ثبت اسناد و نظام مهندسی تاییدیه از سازمان ثبت




شروع ثبت نام استخدام از مهندسين ناظرین کشاورزی

جهت دسترسی به صفحه ثبت نام از طریق نظام مهندسی کشاورزی و تاییدیه ازسازمان




برچسب :