آپارنمان : راهنمای خرید لمینت ، پارکت ، کفپوش- راهنمای نصب پارکت و لیمنت

 

 

==================================================

پارکت (لمینیت)

 

پارکت اچ دی اف یکی از زیباترین پوشاننده های کف به حساب می آید که محیطی گرم و راحت را در فضای منزل،

اتاق نشیمن، اتاق خواب، اتاق کودک، دفتر کار، فروشگاه، گالری، … ایجاد می کند.

پارکتهای امروزی اصولآاز چهار لایه اصلی تشکیل میشوند.

لایه رویین ((محافظ))
بسیاری از خصوصیات یک لمینت خوب در این لایه نهفته است چرا که لایه رویین نقش بسزایی در محافظت برابر خط و خش ، رطوبت، نور ،حرارت ، ریزش جوهر و مواد چسبناک و …. را داراست.
میزان مقاومت لایه رویین طبق جدول زیر محاسبه میگردد.

برای محلهای مسکونی کد ۲ استفاده می شود و نسبت به تردد
۱-۲-۳ درجه بندی می شود.

برای محلهای تجاری کد ۳ استفاده می شود و نسبت به تردد
۱-۲-۳ درجه بندی می شود.

شماره ۳۲ را برای همه مصارف به غیر از اماکن بسیار پرتردد اداری می توان استفاده نمود.
ac3- 23 و ac3- 31 به لحاظ استاندارد برابر هستند.

 

مسکونی

تجاری/اداری

 

کم تردد

 

AC1

21

AC3

31

اداره

تردد متوسط

AC2

22

AC4

32

مغازه

پر تردد

AC3

23

AC5

33

بانک

 

 

 

 

 

 

 

 

 

لایه دوم ((کاغذ – طرح))
بر روی این لایه نقش و نگار پارکت نمایان میگردد .
تنوع رنگی طبق سلیقه مشتری از چهار دسته اصلی تشکیل میگردد.
۱- روشن
۲- تیره (( ونگه))
۳- شرابی ((ماهگونی))
۴- رنگ چوب ((آنتیک))

لایه سوم ((((HDF
اچ دی اف به معنی فیبر بسیار فشرده است ویا به اصطلاح بهتر فیبر بهینه سازی شده ام دی اف که
مقاومت بسیار بالایی در برابر فشار ، حرارت ، ضربه و نفوذ حشرات را دارد و عمر مفید آن در مکانهای پر رفت و آمد مانند ادارات و شرکتها بیش از چندین سال است. در صورت نصب صحیح و حرفه ای سالها عمر می کند.
میزان ضخامت اچ دی اف

مناسب برای متراژ ۰۰۰/۲۰ متر………………………………………..۶میلیمتر
مناسب برای پروژهای ۵۰۰۰-۱۰۰۰۰ متر……………………………. ۷میلیمتر
مشتریان ایرانی این سایز را انتخاب می کنند……………………………. ۸میلیمتر
مناسب برای خریداران ثروتمند………………………………………… ۱۰میلیمتر
مناسب برای اماکن پرتردد به جهت مقاومت بالا……………………….. ۱۲میلیمتر

لایه زیرین
این لایه که به BALAC FILM شهرت دارد از قابلیت مقاومت در برابر رطوبت برخوردار است و از رسیدن رطوبت زمین به هسته لمینت جلوگیری مینماید ضمنآ ۸۰% قابلیت مقاومت در برابر صدا بر عهده این لایه میباشد.

مزایای پارکت لمینت :

- بهداشتی تر از موکت و کفپوش های پلاستیکی
- قیمت تمام شده بسیار به صرفه
-وزن بسیار سبک مطابق با مباحث سبک سازی بنا ((زلزله))
- سهولتی بی نظیر در تعمیر، در مقایسه با موکت و کفپوش
- مقاومتر در مقابل فشار و خراش
- پایا و نافرسا در برابر لک و آتش ناشی از سیگار
- نصب سهل تر و سریعتر از کاشی و سرامیک
- انتخابی گسترده در طرح و رنگ
-امکان جمع آوری و استفاده مجدد در مکانی دیگر بر خلاف سایر مصالح ساختمانی
-نگهداری آسان، (کف شما با تمیز نمودن، خشک و یا گاهاً نم دار برای سالها زیبا باقی می ماند )
.اتصال بسیار محکم قطعات.مقاوم از جنس ملامین که کف را از ضربات مکانیکی محافظت میکند.
. در مقابل رطوبت و نم محیط بسیار مقاوم است.
در تماس مستقیم کوتاه مدت با آب مقاوم است ولی تماس مداوم باعث نفوذ ملکول های آب به صفحات میانی و انبساط لایه های فشرده می گردد.

===============================================

 

 

آموزش نصب انواع کفپوش لمینت :


آموزش نصب کفپوش لمینت – پارکت :

کفپوش های لمینت از تایل های خاصی تشکیل می شود که در اطراف هرکدام زبانه و شیار های ویژه ای وجود دارد که می توان توسط آنها این قطعات را در کنار هم قرار داد و قفل نموده و سطحی یکنواخت با ظاهری بسیار زیبا ایجاد نمود . از اینرو امروزه تقاضا جهت نصب و اجرای این نوع کفپوش روبه افزایش است .

در ادامه به روش نصب انواع کفپوش لمینت می پردازیم :

نکات مهم قبل از اجرای تایل های لمینت :

● – تغییرات دما و رطوبت می توانند تاثیرات زیادی بر روی تایلهای لمینت داشته باشند لذا پیشنهاد می شود حدود 48 ساعت قبل از اجرای کفپوش لمینت ٬ بدون باز نمودن جعبه ها آنها را در محل مورد نظر تخلیه نمایید .

● – این کفپوش ها را می توان روی اغلب پوشش های موجود مانند کفپوش های چوبی ، PVC ٬ کف های سیمانی و یا موزائیک و سرامیک نصب نمود. اما موکت های نرم دارای پرزهای بلند باید از کف جمع آوری شوند تا مشکلی در پروسه نصب ایجاد نشود .

قرار دادن لایه پلاستیکی ضد آب زیر کفپوش لمینت

کفپوش لمینت بر روی کف های سیمانی، کف های سیمان سبک یا سرامیک و ساختمان های دارای گرمایش از کف ( در صورتی که در صورتی که حداکثر دمای کف از 85 درجه سانتیگراد تجاوز نکند ) قابل اجرا بوده اما در این موارد نیازمند استفاده از عایق رطوبت می باشد چرا که بتن یک ماده نفوذ پذیر و متخلخل است و آب می تواند در قالب بخار همانند رطوبت نسبی در آن انتقال یابد از اینرو ابتدا کف را با لایه ای از فویل پلاستیکی به ضخامت حداقل 0.2mm می پوشانیم و در صورت نیاز به همپوشانی لایه ها حداقل 2cm از آنها را روی هم قرار داده لبه های آنرا در امتداد دیوارها کمی بالا می آوریم تا پس از نصب کامل کفپوش اضافی آن به دقت بریده شود .

توجه نمایید که 2 تا 3 روز قبل از اجرای کفپوش لازم است سیستم گرمایش از کف خاموش شده و کف دارای دمای اتاق باشد.

● - قبل از هر چیز باید از یکنواختی و صاف بودن کف مورد نظر اطمینان حاصل نمود ٬ حداکثر اختلاف سطح تراز قابل چشم پوشی بین دو سطح مجاور 2mm می باشد لذا در صورتی که کف ناهموار و دارای اختلاف سطح زیادی است ابتدا باید آنرا اصلاح نمود .

● – قبل از اجرای کفپوش محوطه را از کفپوش ٬ فرش و ... خالی نموده و از خشک بودن سطوح  مطمئن شوید و همچنین مطمئن شوید دمای اتاق قبل از نصب و درحین نصب حداقل 18 درجه سانتیگراد باشد.

نصب کفپوش لمینت – پارکت :

در صورتی که سطح زیرین لمینت - Laminate Flooring  - خریداری شده دارای لایه ای از فوم سایلنت نباشد لازم است کف محوطه با لایه ای از فوم با ضخامت حداقل 2mm پوشیده شود البته نیازی به چسباندن این لایه بر روی زمین نمی باشد . (اجرای لمینت بر روی کف های چوبی نیاز به فوم سایلنت نخواهد داشت )

بهتر است قبل از شروع به نصب کفپوش لمینت و پارکت به دستورالعمل کارخانه مراجعه و روش نصب آنرا مرور نمایید زیرا روش نصب این کفپوشها به شکل زبانه و شیار قطعات تولید شده بستگی دارد . اما بطور معمول جهت نصب لمینت می توان از راهنمای زیر استفاده نمود :

روش نصب کفپوش لمینت

● - در اجرای کفپوش لمینت سعی نمایید دو طرف هر ردیف از دیوارهای کناری حدود نیم سانتی متر فاصله داشته باشند که این کار را می توانید با قرار دادن تکه قطعاتی و یا SPACERS در دور تا دور دیوارها انجام دهید تا با اجرای ردیف اول بتوانید به راحتی سایر قطعات را توسط ضربه در محل مناسب نصب نمایید

● - از سمت چپ اتاق شروع نموده ٬ قطعه اول را بر روی کف قرار می دهیم . برای نصب تایل بعدی ابتدا آنرا با زاویه 45 درجه نسبت به قطعه نگه داشته پس از میزان نمودن زبانه و شیار و همچنین  محل استقرار تایل  ٬ با کمی فشار قطعات را داخل یکدیگر قرار داده و با پایین کشیدن تایل ٬ آنرا در تایل قبلی قفل نمایید . اطمینان حاصل کنید که قطعات نصب شده بطور کامل به هم چسبیده و هیچ شکافی در امتداد طول تخته ها وجود نداشته باشد .

با رسیدن به آخرین قطعه در ردیف اول ٬ فاصله قطعه قبلی از دیوار را اندازه گیری نموده به اندازه طول زبانه ( معمولا حدود 6mm ) از آن کم کنید و قطعه کفپوش لمینت را برش دهید و سپس مانند قطعات قبلی به کمک یک ابزار مناسب ٬ آنرا در محل مناسب خود قرار دهید . تا اینجا ردیف اول نصب شده است .

در صورتی که با قرار دادن قطعه باقیمانده از برش فاصله ای بیش از 40cm نسبت به لبه انتهایی قطعه بالایی دارد . برای شروع ردیف بعدی از آن استفاده نمایید در غیر این صورت تایل کامل دیگری را مورد استفاده قرار دهید . توجه نمایید که هرگز نباید برای جازدن قطعات از ضربات مستقیم چکش بر روی لبه قطعات لمینت استفاده نمود . برای جازدن قطعات در ردیف دوم اولین قطعه تایل را همانند قبل نصب نمایید . برای نصب قطعه دوم از ردیف دوم ابتدا آنرا با زاویه 45 درجه نسبت به قطعه اول قرار داده و در آن قفل نمایید سپس هردو تایل را در ردیف دوم کمی بلند کرده و در ردیف اول جابزنید و این روند را انتهای پروسه نصب ادامه دهید .

برش قطعات کفپوش لمینت :

برای برش عرضی قطعات لمینت می توان از هر اره ای استفاده نمود . اره منبت کاری ٬ اره مویی دستی نیز برای برش از حفره ها و شکاف ها مورد استفاده قرار گیرد . به هر حال بهتر است برای جلوگیری از کنده شدن روکش لمینت و ایجادخط برشی صاف ٬ از سطح نمای لمینت شروع کنید .علاوه بر این سعی کنید تمام برش ها را در یک محل انجام دهید تا خاک اره در تمام محیط پراکنده نشود .

برش قطعات و تایلهای کفپوش لمینت

لبه دربها و ورودی ها :

معمولا در نصب کفپوش های لمینت و پارکت به نقاطی مانند لبه چهارچوب درب ها و ورودی راهر لبه پله و ...  مواجه می شوید چرا که در این مناطق قرنیز یا قطعه ای نمیتوانید قرار دهید تا لبه ها را بپوشاند لذا این نواحی نیازمند توجه و دقت کافی برای رسیدن به کیفیت بالاتر در نصب می باشند .

برای این منظور ( در چهارچوب های فلزی که قابل برش نیستند ) از یک قطعه پرت کار استفاده نموده و طرح لبه چهار چوب را در آن به کمک اره مویی و یا ابزار مناسب دیگری برش دهید در صورتی که طرح با لبه انطباق کامل داشت آنرا بر روی قطعه اصلی اعمال و آنرا نصب نمایید . برای پنهان نمودن شیار و زبانه های قفل نشده آن نیز می توان از ابزارهای مناسب نظیر ابزار T و ... استفاده نمود .

فاصله قرار داده شده بین قطعات لمینت و دیوار نیز توسط قرنیز و ابزارهای لبه پنهان می شوند

================================================

 

  گالری تصاویر

انواع کف کاذب آلومینیومی و فولادی :


این نوع پوشش کف با ایجاد فاصله بین سطح سازه و کف اصلی ساختمان ٬ محل مناسبی جهت عبور تاسیسات و دسترسی آسان به لوله ها ٬ کابلها و سایر تجهیزات نصب شده در زیر آنرا فراهم می آورد . کف کاذب در واقع از یک سازه آلومینیومی و یا فولادی تشکیل شده است که  سطح رویه آن توسط انواع روکش های PVC ٬ HPL ٬ موکت ٬ سنگی (پانلهای سنگی -  سنگ فرش خشک)- چوبی - استیل - سرامیکی و ... پوشیده می شود بطور معمول سازه های کف کاذب از سه بخش  ٬ پایه ( با قابلیت تنظیم ارتفاع ) ٬ سر ستون یا گلدانی که در بالای پایه نصب شده و پانل کف کاذب را نگه می دارد و استرینگر که به شکل  ناودانی از جنس آلومینیوم و یا ورق فولادی بوده و توسط خارهای ابتدا و انتهایی آن گلدانی دو پایه مجاور را به هم متصل می نماید .

بطور کلی استفاده از استرینگر بمنظور نگهداشتن پایه ها در کنار هم ٬ مهار نمودن نیروی افقی بین پایه ها و جلوگیری از جدا شدن قطعات کف کاذب  و همچنین جلوگیری از عبور گرد و غبار از سطح پانل ها به زیر کف کاذب و بالعکس می باشد .

لازم به ذکر است پایه های از نوع پلی پروپیلن نیز جهت نصب کف کاذب تولید می شوند که قابلیت بالایی در مهار سازه در نقاط مرطوب و یا محیط های آلوده به مواد اسیدی و قلیایی دارند .این پایه ها دارای سطح اتکای زیاد و همچنین قابلیت تنظیم میلیمتری می باشند .

 از مکانهایی که کف کاذب در آنها مورد استفاده قرار می گیرد می توان به سالنهای صنعتی صنایع نفت ، گاز و پتروشیمی ٬ اتاق های کنفرانس ٬ سالن های همایش ٬ نمایشگاه ها ٬ مراکز داده پردازی ٬ برجهای اداری و تجاری و مراقبت ٬ راهرو ها ٬ انبارهای نگهداری ٬ سالن های بایگانی ٬ سالن های سوئیچینگ مخابرات ٬ بیمارستان ها ٬ بانک ها ٬  موزه ها ٬ اتاقهای  کنترل و فرمان مراکز کامپیوتر ٬ اتاق های سرور ، اطاقهای قرنطینه ، پستهای برق و مخابرات ، گلخانه های مکانیزه ٬ برجهای کنترل و .... اشاره نمود . امروزه بکارگیری انواع کف کاذب با ابعاد مختلف 40 ×40 ، 40 × 60 ، 50 × 50 ،60 × 60 ، 80 × 80 و 120 × 60  و یا با روکش های رولی و یک تکه جهت سبک سازه سازه ٬ کاهش رطوبت و همچنین نصب سیستمهای گرمایشی و سرمایشی خاص در کف ساختمان امری عادی مبدل شده است .

نوع آلومینیومی پانلهای مورد استفاده در کف کاذب معمولا به روش دایکاست - ریخته گری تحت فشار - تولید می شود لذا دارای ابعاد بسیار دقیق و صاف بوده از تراکم و مقاومت مطلوبی در برابر فشار برخوردار هستند . برخلاف تایل های آلومینیومی نوع فولادی آن ٬ به روش نورد سرد و در نهایت جوشکاری مقاومتی و یا پرس قطعات تولید می شود . این پانل ها در مقایسه با انواع آلومینیومی از قیمت پایینتری برخوردار هستند .

مزایای استفاده از انواع کف کاذب :

● – ایجاد فضایی مناسب جهت اجرای سیستم های تاسیسات برق ومکانیک

● – سبک سازی و کاهش بارمرده ساختمان

● – افزایش مقاومت پوشش کف در برابر فشار و ضربه مستقیم

● – امکان دسترسی سریع و آسان به تاسیسات و سیم کشی ها

● – ایجاد تاخیر در برابر گسترش آتش به سایر نقاط و همچنین حفظ تاسیسات عبور داده شده از زیر آن .

● – مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت و حشرات نظیر موریانه

● - پیوستگی الکتریکی مناسب به جهت جنس سازه و پانل ها و ایجاد اتصال الکتریکی بسیار عالی به زمین

● - نگهداری و نظافت آسان و همچنین قابلیت تعویض پانل ها ( به کمک ساکشن مخصوص )

● - ضد الکتریسیته ساکن مناسب مراکز کامپیوتری ( در انواع آنتی استاتیک )

● - دارای تنوع طرح و رنگ مناسب با هر محیط

● - ابعاد دقیق ، نصب آسان و سریع بدون توجه به پستی و بلندی های کف شاختمان

● – قابلیت جمع آوری کل سازه ، انتقال و نصب آن در محلی دیگر

● - مقاوم در شرایط جوی و فضای آزاد با قابلیت نصب در سطوح سیمانی . این پوشش ها گزینه مناسبی جهت پوشش کف در کارخانه ها می باشند .

● - مقاوم در برابر مواد اسیدی و قلیائی .

● - مقاوم در برابر تابش اشعه UV .

● – قابلیت بکارگیر جهت نصب سیستم های سرمایشی - گرمایشی


لینک های مرتبط :

گالری کف کاذب آلومینیومی و فولادیپارکت لمینتانواع کفپوش PVC - کفپوش پی وی سینمونه طرح های کفپوش های تایل آرمسترانگ Urmstrongنمونه طرح های کفپوش های لمینت آرمسترانگ Urmstrongکفپوشهای صنعتی بدون درز - اپوکسیگالری تصاویر کفپوشهای صنعتی بدون درز - اپوکسینمونه رنگ پارکت لمینت آرتا Arta Parquet

 

  کف کاذبfals floorکف کاذب آلومینیومیکف کاذب فولادیقیمت کف کاذبفروش کف کاذباسترینگرکفپوشکفپوش کاذبپوشش کفکفپوش اتاق سرور

 

=================================================


لینک های مرتبط :

پارکت لمینتانواع کفپوش PVC - کفپوش پی وی سینمونه طرح های کفپوش های تایل آرمسترانگ Urmstrongنمونه طرح های کفپوش های لمینت آرمسترانگ Urmstrongکفپوشهای صنعتی بدون درز - اپوکسیگالری تصاویر کفپوشهای صنعتی بدون درز - اپوکسینمونه رنگ پارکت لمینت آرتا Arta Parquetانواع کف کاذب آلومینیومی و فولادی

 

  فوم سایلنتبرش لمینتلمینت و پارکتلمینت پارکتکفپوش وینیلآموزش نصب کفپوشکفپوش لمینتآموزش نصب لمینتکفپوش

 

================================================

جستجوهاي مرتبط

  • روش نصب کاغذ دیواری
  • روش نصب کاغذ دیواری
  • روش نصب کاغذ دیواری خارجی
  • دانلود روش نصب کاغذ دیواری
  • بهترین روش نصب کاغذ دیواری
  • روش نصب کاغذ دیواری روی رنگ پلاستیک
  • نصب کاغذ دیواری روش
  • روش های نصب کاغذ دیواری
  • بهترین روش برای نصب کاغذ دیواری
  • روش نصب آبگرمکن دیواری نصب آبگرمکن مخزنی
  • نصب کاغذ دیواری
  • طرز نصب کاغذ دیواری
  • روش کار کاغذ دیواری
  • نصب کاغذ دیواری یزد
  • فیلم نصب کاغذ دیواری
  • اصول نصب کاغذ دیواری
  • نحوه نصب کاغذ دیواری
  • روش ساخت کاغذ دیواری
  • قیمت نصب کاغذ دیواری
  • نحوه نصب کاغذ دیواری
  • قیمت نصب کاغذ دیواری
  • مراحل نصب کاغذ دیواری
  • نصب کاغذ دیواری خارجی
  • طراحی نصب کاغذ دیواری
  • روش تولید کاغذ دیواری
  • هزینه نصب کاغذ دیواری
  • چگونه نصب کاغذ دیواری
  • طریقه نصب کاغذ دیواری
  • وسایل نصب کاغذ دیواری
  • ابزار نصب کاغذ دیواری
  • آموزش نصب کاغذ دیواری
  • نصب کاغذ دیواری در کرج
  • نحوه ی نصب کاغذ دیواری
  • فروش و نصب کاغذ دیواری
  • تهیه و نصب کاغذ دیواری
  • خرید و نصب کاغذ دیواری
  • آموزش نصب کاغذ دیواری
  • نصب کاغذ دیواری ایرانی
  • چگونگی نصب کاغذ دیواری
  • دستگاه نصب کاغذ دیواری
  • مراحل نصب کاغذ دیواری؟
  • نصب کاغذ دیواری خراسان
  • "طریقه نصب کاغذ دیواری"
  • دانلود نصب کاغذ دیواری
  • میز کار نصب کاغذ دیواری
  • مدل های نصب کاغذ دیواری
  • طریقه ی نصب کاغذ دیواری
  • نصب کاغذ دیواری روی سنگ
  • تجهیزات نصب کاغذ دیواری
  • قرارداد نصب کاغذ دیواری

جستجوهاي مرتبط خدمات ساختماني

  • درب اتوماتیک
  • ايزوگام
  • upvc
  • اعطاي نمايندگي
  • بلوک
  • معماری
  • آجر
  • شيشه
  • دکوراسیون
  • قير

جستجوهاي مرتبط خدمات منزل

  • mdf
  • سگ
  • ساختمان
  • دوربين
  • كود
  • فیلتر
  • پودر
  • رتبه بندی
  • كاغذ ديواري
  • كود شيميايي

جستجوهاي مرتبط خدمات پزشكي

  • شهرك غرب
  • دبي
  • مطب
  • استرالیا
  • بيمه
  • تزریق پلاستیک
  • حیوانات خانگی
  • بیمه
  • شنا
  • گیاهان داروی

--------------------------------------

      • شرکت روستر Roster
        • سامر نایت SUMMER NIGHT
        • کاغذ دیواری ایزابلا ISABELA WALLPAPER
        • کاغذ دیواری ریتز RITZ WALLPAPER
        • کاغذ دیواری سیاتل SEATTEL
        • کاغذ دیواری والنتینو VALENTINO WALLPAPER
        • آلبوم نایت هانور Knights honur
        • آلبوم هیمن Hayman
        • آلبوم کارنیوال CARNIVAL
      • شرکت مدرن Modern
        • Anemone آلبوم
        • Colorfull
        • Diamond آلبوم
        • Monte carlo آلبوم
        • Rose آلبوم
        • آلبوم B
        • آلبوم Helemut
      • پوستر کومار komar
      • گراهام براون Graham&Brown
        • Art decor آلبوم آرت دکور
        • کاغذ دیواری التریور
        • Amy Butler آلبوم آمی باتلر
        • Kelly Hopen آلبوم کلی هاپن
        • Ulterior آلبوم التریور
        • آلبوم آدرن Adorn
        • آلبوم اسپیریت Spirit
    • کامپوزیت
    • کفپوش PVC
      • کفپوش استراتیفی STRATIFIE
      • کفپوش وینیفلکس آی کی IK
      • کفپوش وینیفلکس رونین RONIN
      • کفپوش وینیفلکس مودا MODA
      • Royal floor
      • موکت کفپوش بلژیکی modulyss
      • کفپوش آلمانی خود چسب Tarkett Floor
      • کفپوش ابو دیزاین
      • کفپوش بوند مایر Bond mayer
      • کفپوش ترکیش فلور Turkish floor
      • کفپوش ترکیه Turkesh
      • کفپوش وینیفلکس تی اکو T ECO
  • نقشه سایت

------------------------------------------------

برچسب‌ها ARTA ARTA/ARTA ARTAIARTA ARTAآرتا ITCKRONO KRONO ORGINAL krono original laminate ORGINALPARKELAM PARKELAMPARKELAM آرتا آرتا پارکتارتا اورجینال تابلو خانه دکوراسیون لمینت لمینت آرتا لمینت وینیفلکس لمینت پارکلام لمینت پارکلام PARKELAM لمینیتپارکت پارکت آرتا پارکت لمینت پارکت لمینت D-1722 پارکت لمینت D-1675 پارکت لمینت D-8288 پارکت لمینت D-0720 پارکت لمینت D-8521 پارکت لمینت D-8519 پارکت لمینت D-8714 پارکت لمینت D-8713 پارکت لمینت D-8722 پارکت لمینت D-8721 پارکت لمین پارکت لمینت آرتاپارکت لمینت آرتا ARTA پارکت لمینت سنسا SENSA پارکت لمینت پارکلام PARKELAM پارکت لمینت کرونو اورجینال KRONO ORGINAL پارکت لمینت ۱۲ میلمتری آی تی سی ITC پارکت لمینت ۸ میلمتری آی تی سی ITC پارکت چیست؟لمینت چیست؟پارکلام پارکلام PARKELAM چند روش برای آویزان کردن تابلو و آثار هنری کاغذ دیواری کامپوزیت کرونو اورجینال کفپوش کلاسن Classen -------------------------------------------------------------------------------  


مطالب مشابه :


آموزش نصب انواع کفپوش لمینت

آموزش نصب کفپوش بهتر است قبل از شروع به نصب کفپوش لمینت و پارکت به بی ان ام دانلود




مراحل نصب پارکت (تصویری)

آموزش وبلاگ دانلود ها. تصویر ابتدا کف محل مورد نظر را صاف و آماده نصب پارکت می




آپارنمان : راهنمای خرید لمینت ، پارکت ، کفپوش- راهنمای نصب پارکت و لیمنت

کفپوش- راهنمای نصب پارکت و آموزش نصب کفپوش نصب کاغذ دیواری" دانلود نصب




پارکت مگا فلور EGGER

این فیلم نیاز به فلش پلیر دارید اگر فلش پلیر ندارید از اینجا دانلود نصب پارکت, آموزش




آموزش نصب بازی های HD روی آندروید

آموزش نصب بازی های HD روی پارکت لمینیت | Game Data را دانلود کند و این عمل ممکن است زمان




دانلود آموزش نرم افزار جی جی ام ام نصب ماشین برای جی تی ای 5 بصورت پی دی اف

دانلود آموزش نرم افزار جی جی ام ام نصب ماشین برای جی تی ای 5 بصورت پی دی پارکت لمینت |




آموزش نصب ویندوز

گروه آموزشی علوم تجربی کاشان - آموزش نصب ویندوز - - گروه آموزشی علوم تجربی




آموزش نصب ویندوز ۷ از روی فلش USB Drive

دانلود نرم افزار کامپیوتر و آموزش آموزش نصب در صورتی که شما ویندوز xp دارید: پارکت.




برچسب :