منابع امتحانی کارشناسی ارشد

 
« زبان عمومی و تخصصی »
تعداد سئوالات این درس در آزمون 30 سئوال می‌باشد. همان‌طور كه از نام درس پیداست، تعدادی از سئوالات این درس زبان عمومی و تعدادی از آن‌ها نیز مربوط به اصطلاحات و متون تخصصی مهندسی عمران می‌باشد. بدون تردید اگر دانشجویان در درس زبان حداقل‌هایی را داشته باشند مطالعه و سرمایه‌گذاری در این درس می‌تواند منطقی باشد. معمولاً منبع درس زبان تخصصی در اكثر رشته‌ها در دانشگاه‌های مختلف فرق می‌كند و اساتید این درس به صورت سلیقه‌ای منابع و یا جزوات مورد نظر خود را به دانشجویان معرفی می‌كنند. البته كتاب‌ زبان تخصصی برای دانشجویان مهندسی عمران ( انتشارات سمت ) و کتاب 504 واژه در کنار نرم افزار گزینه آخر ( مربوط به زبان عمومی و تخصصی مهندسی عمران ) برای تقویت این درس بدون شک  بهترین منابع هستند.
كسب درصد بالا با تسلط بر بانک لغت نرم افزار گزینه آخر و مطالعه كتاب‌های فوق با توجه به اظهار قبولی‌های سال‌های گذشته به راحتی ممكن است.
آیا به اطلاعات بیشتری در مورد این گروه درسی و نرم افزار گزینه آخر نیاز دارید؟ اینجا کلیک کنید.
 
« ریاضی عمومی و معادلات دیفرانسیل »
تعداد سئوالات این درس در آزمون كارشناسی ارشد 15 سئوال می‌باشد كه خود این درس به سه درس ریاضیات عمومی 1، ریاضیات عمومی 2 و معادلات دیفرانسیل تفكیك می‌شود. در چند سال اخیر، معمولاً 5 یا 6 سئوال از درس ریاضی عمومی 1، 4 یا 5 سئوال از درس ریاضیات عمومی 2 و 5 سئوال از درس معادلات دیفرانسیل مطرح شده است و به نظر نمی‌رسد این روند در سال‌های آینده تغییر زیادی بكند. كتاب‌های توماس، آدامز، لیت هولد، مارون، دمیدوویچ از منابع مهم دروس ریاضی عمومی 1و2 و كتاب‌های سیمونز و بویس از منابع مهم درس معادلات دیفرانسیل هستند. هرچند در اكثر دانشگاه‌ها خیلی از اساتید كتاب‌های تألیفی خود را نیز به عنوان منبع معرفی می‌كنند. کتب تستی این گروه درسی عبارتند از: ریاضی عمومی :
1.     کتاب ریاضی عمومی 1، مؤلف: آقای آقاسی (جلد اول و دوم)             
2.     کتاب ریاضی عمومی 2، مؤلف: آقای آقاسی (جلد اول و دوم)             
3.      کتاب ریاضی عمومی 1، مؤلف: دکتر نیکوکار                                   
4.     کتاب ریاضی عمومی 2، مؤلف: دکتر نیکوکار                                    
* با توجه به تکرار سوالات در سال های مختلف، حل سؤالات كنكور سال های گذشته،  بسیار توصیه می شود. معادلات دیفرانسیل :
1.     كتاب معادلات دیفرانسیل، مؤلف: دكتر معتقدی                                
2.     كتاب معادلات دیفرانسیل، مؤلف: دکتر نیکوکار                                  
* با توجه به تکرار سوالات در سال های مختلف، حل سؤالات كنكور سال های گذشته،  بسیار توصیه می شود.
 
« مقاومت مصالح »
این درس از دروسی است كه به طور ثابت در تمامی سئوالات كنكورهای 20 سال اخیر جزء مواد امتحانی در نظر گرفته شده است. تعداد سئوالات آن در آزمون 15 سئوال می‌باشد. مطالب این درس در مورد تنش، كرنش، بارگذاری، پیچش، خمش، برش، خیزتیرها، روش‌های انرژی و ستون‌ها می‌باشد. بدون فراگیری این درس فهم درس تحلیل‌سازه‌ها و یا در بعضی مباحث طراحی سازه‌های فولادی و بتنی با مشكلات زیادی همراه خواهد بود. تسلط كامل به مفاهیم و روابط برداری، آشنایی نسبی با دروس ریاضی عمومی، استاتیك و معادلات دیفرانسیل برای ورود به مطالعه این درس كاملاً ضروری می‌باشد. منابع مهم این درس در دانشگاه‌های معتبر كتاب‌های بیرجانسون، ایگور یوپوف (ترجمه شاپور طاحونی) و كتاب مقاومت مصالح دكتر حجت‌ا... عادلی می‌باشند. کتب تستی مقاومت مصالح عبارتند از:
1.     کتاب مقاومت مصالح، مؤلف: دکتر نائی                                                         
2.     كتاب مقاومت مصالح، مؤلف: دكتر فنایی                                                        
3.     كتاب مقاومت مصالح، مؤلف: دكتر كشاورز                                                      
* با توجه به تکرار سوالات در سال های مختلف، حل سؤالات كنكور سال های گذشته،  بسیار توصیه می شود.
 
« تحلیل سازه‌ها  1 »
تعداد سئوالات این درس در آزمون 10 سئوال می‌باشد. تسلط بر مباحث استاتیك و تا حدودی مقاومت مصالح به نوعی پیش نیاز یادگیری این درس می‌باشد. اكثر تست‌های این درس از نوع محاسباتی هستند. از منابع مهم این درس در دانشگاه‌های مختلف كتاب تحلیل سازه‌ها دكتر حجت‌ ا... عادلی، اعمال اتصالات قیچی در تحلیل ماتریسی سازه‌ها دكتر واهاك سیمونیان و تحلیل سازه‌ها تألیف شاپور طاحونی می‌باشند. تقریباً تمامی این منابع به لحاظ كمی تعداد مسائل حل شده دچار مشكل هستند و با توجه به اینكه رسیدن به تسلط در حل مسئله، از اركان ضروری موفقیت در این درس می‌باشد، کتاب های زیر به عنوان کتب تستی برتر معرفی می شوند:
1.     کتاب تحلیل سازه، مؤلف: مهندس حقگو                                                 
2.     كتاب تحلیل سازه، مؤلف: دكتر فنایی                                                     
3.     كتاب تحلیل سازه، مؤلف: دكتر زرفام                                                      
* با توجه به تکرار سوالات در سال های مختلف، حل سؤالات كنكور سال های گذشته،  بسیار توصیه می شود.
 
« مكانیك سیالات و هیدرولیک»
تعداد سئوالات این درس در آزمون 12 سئوال می‌باشد. البته تا قبل از آزمون سراسری 1389 كه درس هیدرولیك جزء مواد امتحانی آزمون ارشد نبود، تعداد سئوالات آن 20 عددی بود. این درس در بسیاری از رشته‌ها از جمله مهندسی شیمی، مهندسی مكانیك، مهندسی معدن و ... جزء مواد امتحانی آزمون ارشد می‌باشد. منابع مهم این درس در دانشگاه‌های مختلف كتاب‌های ایروینگ اچ شیمز و استریتر، وایلی ترجمه مهندس علیرضا انتظاری، فرانك ام وایت ترجمه كریم موسوی نسب و مكانیك سیالات تألیف مجید ملكی می‌باشند . تعداد سئوالات هیدرولیک نیز كه از سال 1388 در آزمون رشته عمران گنجانده شده است، 8 سئوال می‌باشد و مطالب آن مرتبط با درس مكانیك سیالات است و به همین دلیل سئوالات آن با این درس به صورت مشترك در آزمون داده می‌شود. بیشتر تست‌های این بخش بررسی حركت سیال در كانال‌ها می‌باشد. از منابع مهم این درس كتاب‌های هیدرولیك كانال‌های باز تألیف سید محمود حسینی و دكتر جلیل ابریشمی می‌باشد. کتب تستی معتبر این گروه درسی به تفکیک عبارتند از: مكانیك سیالات:
1.     کتاب مكانیك سیالات، مؤلف: دكتر خداكرمی                                                  
2.     كتاب مكانیك سیالات، مؤلف: مهندس امیرافشاری                                          
3.     کتاب مكانیك سیالات، مؤلف: دكتر كله چی                                                    هیدرولیک :
1.     كتاب هیدرولیك، مؤلف: مهندس داننده مهر                                                     
2.     كتاب هیدرولیك كانال‌های باز، مولف: سید محمود حسینی و دكتر جلیل ابریشمی
3.     كتاب بتن آرمه، سازه های فولادی، مهندسی پی(راهیان ارشد)                        
* با توجه به تکرار سوالات در سال های مختلف، حل سؤالات كنكور سال های گذشته،  بسیار توصیه می شود.
 
« مكانیك خاك و پی سازی »
در آزمون سراسری 1389 از این درس 12 سئوال مطرح شده بود. تا قبل از اینكه درس پی‌سازی مجدداً به عنوان مواد آزمونی كارشناسی ارشد در این درس مطرح شود تعداد سئوالات این درس 20 سئوال بود. سئوالات این درس معمولاً در دو تیپ 1ـ مفهومی و حفظ كردنی 2ـ محاسباتی، ارایه می‌شود و تقریباً نسبت آن‌ها در آزمون مساوی است. منابع مهم این درس كتاب اصول مهندسی مكانیك خاك تألیف براجا ام داس ترجمه اردشیر اطیابی، مكانیك خاك تألیف دكتر كامبیز بهنیا، دكتر امیر محمد طباطبایی و مكانیك خاك تألیف رضا ابن جلال می‌باشند.  درس پی سازی هم از جمله دروسی می‌باشد كه از آزمون 1388 مجدداً به عنوان مواد آزمون كارشناسی ارشد برای دانشجویان رشته عمران در نظر گرفته شد. مطالب آن نزدیك به درس مكانیك خاك می‌باشد، حتی چند فصل آن را می‌توان به نوعی مشترك با فصول درس مكانیك خاك دانست. از این رو سئوالات آن نیز با این درس به صورت مشترك مطرح می‌شود. اگر بخواهیم تست‌های خاك و پی را از هم جدا كنیم شاید بتوانیم اینگونه بگوییم 8 تست از 20 سئوال خاك و پی به درس پی‌سازی اختصاص دارد. منابع معروف آن كتاب‌های مهندسی پی تألیف براجاام داس ترجمه شاپور طاحونی، مهندسی پی تألیف دكتر فاخر، مهندسی پی تألیف باولز می‌باشد كه به عنوان كتاب‌های دانشگاهی قابل توجه هستند کتب تستی معتبر این گروه درسی به تفکیک عبارتند از: مكانیک خاک:
1.     كتاب مكانیك خاك، مؤلف: ساسان امیرافشاری                                    
2.     كتاب مكانیك خاك، مؤلف: دکتر پنام زرفام                                             پی‌سازی
1.     كتاب مهندسی پی، مؤلف: براجا داس، ترجمه: مهندس طاحونی            
2.     كتاب بتن آرمه، سازه های فولادی، مهندسی پی(راهیان ارشد)             
* با توجه به تکرار سوالات در سال های مختلف، حل سؤالات كنكور سال های گذشته،  بسیار توصیه می شود.
 
« سازه‌های فولادی و بتنی »
از این درس كه در واقع خود به دو درس فولاد و بتن تفكیك شده است در آزمون كارشناسی ارشد بهمن 1388، 16 سئوال مطرح شده بود. مطالب آن همان‌طور كه از نام آن پیداست به طراحی سازه‌های فلزی و سازه بتنی می‌پردازد، معمولاً دو یا سه سئوال آن اطلاعات حفظی و مفهومی داوطلبان را می‌سنجد. در حدود 5 یا 6 سئوال آن با نمایش شكل سازه‌های مختلف، پارامتر و یا پارامترهایی را سئوال می‌كند (سئوالات محاسباتی) و در حدود 6 یا 9 سئوال آن مربوط به نمودارها، فرمول‌های استاندارد مطرح در طراحی سازه‌ها، نمایش سازه‌های مختلف و بررسی پارامترهای مختلف آن‌ها (ضریب لوله، خط كمانش پیچشی، مقاومت سازه، نیرو، نقاط بحرانی جوش، مشخصات بتن، ضریب انبساط حرارتی بتن و فولاد، نسبت آرماتورهای متوازن و ...) می‌پردازد.
منابع مهم این درس در دانشگاه‌ها كتاب طراحی سازه‌های فولادی تألیف شاپور طاحونی، طراحی سازه‌های فولادی تألیف دكتر ایرانی، طراحی ساختمان‌های بتن مسلح تألیف شاپور طاحونی، سازه‌های بتنی تألیف دكتر كی‌نیا، سازه‌های بتنی تألیف دكتر  داوود مستوفی نژاد می‌باشند. موارد زیر به عنوان کتب تستی این گروه درسی پیشنهاد می شوند:
1.     كتاب طراحی سازه های فولادی، مؤلف: پیام اشتری                                   
2.     كتاب بتن آرمه، سازه های فولادی، مهندسی پی(راهیان ارشد)                   
* با توجه به تکرار سوالات در سال های مختلف، حل سؤالات كنكور سال های گذشته،  بسیار توصیه می شود.
 
« راه‌سازی و روسازی راه »
از این درس در آزمون كارشناسی ارشد بهمن 1388، 14 سئوال مطرح شده بود. كه 7 سئوال از درس راه‌سازی و 7 سئوال از درس روسازی آورده شده بود، شاید بتوان گفت مطالب درس راه‌سازی كمی مشكل‌تر از مطالب درس روسازی است به هر حال این طور كه از طرح سئوالات آن در سال قبل پیداست طراحان درجه اهمیت آن‌ها را یكی می‌دانند. مطالب راهسازی بیشتر در رابطه با محاسبه و مقایسه طول قوس‌ها و هرآنچه در مورد قوس‌های افقی و قائم است، می‌باشد و درس روسازی همان‌طور كه از نامش پیداست به مطالب روسازی راه می‌پردازد، مطالبی نظیر كرنش سطح جاده، ضخامت خاك و آسفالت جاده، بررسی نوع، جنس و ضرایب مهندسی خاك و آسفالت، درصد نوع و تركیبات قیر مصرفی در جاده‌ها از جمله مطالب مربوط به روسازی می‌باشد. منابع مهم این درس كتاب‌های راه‌سازی تألیف منوچهر احتشامی، راه‌سازی تألیف دكتر امیرمحمد طباطبایی، راه‌سازی تألیف دكتر بهبهانی، روسازی تألیف دكتر بهبهانی و محمد طباطبائی می‌باشند. موارد زیر به عنوان کتب تستی این گروه درسی پیشنهاد می شوند:
1.     روسازی و راه سازی.مولف آقای مهندس علیرضا کلاهدوز(انتشارات نصیر)      
2.     كتاب بتن آرمه، سازه های فولادی، مهندسی پی(راهیان ارشد)   
               
  منبع: گزینه آخر
زبان تخصصی کنکور  کارشناسی ارشد  مهندسی عمران
 
حصول موفقیت در هر مقوله ای در گام نخست، نیازمند شناخت اهداف و اولویت گذاری بر آن‌ها می‌باشد. گزینه آخر و تك تك شما داوطلبان عزیز كه در حال مطالعه این متن می‌باشید، یك هدف را دنبال می‌كنیم: موفقیت در پاسخگویی به سوالات درس زبان انگلیسی كنكور كارشناسی ارشد.
 
اما اطمینان در حركت بر مسیر موفقیت چگونه بدست می‌آید؟
گزینه آخر می گوید: اطمینان خاطر ؛ با بكارگیری ابزار مناسب ؛ جهت طی این مسیر حاصل خواهد شد. در واقع استفاده بهینه از وقت و صرف زمان برای فراگیری همه ی مراجع در قالب یک منبع با برقراری تعادل میان سرعت و جهت حركت، حداكثر بازده را در این مسیر برای شما به ارمغان می‌آورد.
 
اگر شما داوطلب کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران هستید و به دنبال منبعی مناسب جهت مطالعه و کسب موفقیت در این رشته  هستید ، بهتر است بدانید :
حتی یک لحظه به عدم پاسخگویی ( به اصطلاح : سفید گذاشتن ) یک درس در کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران فکر نکنید ، چرا که شما با سفید گذاشتن یک درس ( معمولا درس زبان ) درصد موفقیت خود را نزدیک به صفر خواهید رساند! چرا ؟؟ چون در کنکور ارشد؛ شما و سایر داوطلبین از هر درس نمرات متفاوتی کسب می کنید. از کل نمرات میانگین گرفته میشود ، نمره ی شما با میانگین مقایسه می شود و رتبه ای در آن درس به شما داده میشود. سپس کلیه ی رتبه های شما در دروس مختلف مقایسه و پس از اعمال ضریب هر درس رتبه ی نهایی شما منظور می شود. بنابراین کسب نمره ی بالا در دروسی که معمولا تعداد کمی از داوطلبین به سوالات آن پاسخ می دهند، میتواند مهمترین عامل موفقیت یک داوطلب باشد. پس از بررسی های فراوان * گزینه آخر *، معمولا پایین ترین میانگین در دروس کنکوری مهندسی عمران ، مربوط به درس زبان است.
بدون شک مهمترین مسایلی که یک داوطلب کنکور ارشد مهندسی عمران در پاسخگویی به سوالات درس زبان تخصصی باید به آنها توجه کند عبارتند از : سوالات کنکورهای 16 سال اخیر را مطالعه کند و به آنها مسلط شود، چراکه بارها و بارها مشاهده شده که سوالات درس زبان عینا تکرار شده اند. درصورتی که میخواهید از بین کلیه کتاب های زبان تخصصی مهندسی عمران یکی را انتخاب کنید، مابه شما کتاب * انتشارات سمت * را معرفی میکنیم.
 
می دانیم که در مقوله ی زبان تخصصی مهندسی عمران در کنکور ارشد فقط بحث ریدینگ مطرح است و برای پاسخگویی به سوالات ریدینگ شما باید به چندین نکته توجه داشته باشید: متن تخصصی که در کنکور کارشناسی ارشد مورد آزمون قرار می گیرد، یک متن عمومی است ( با لغات عمومی پیشرفته مثلا درحد لغات کتاب 504 واژه ) درقالب گرامر ساده، که تعدادی لغت کاملا تخصصی نیز با این متن ترکیب میشوند.  تا جایی که میتوانید دایره لغت خود را بالا ببرید. مطمئن شوید که کلیه ی لغات به حافظه ی بلند مدت شما سپرده شده اند، چرا که شما ( هنگام برگزاری آزمون ) نمی توانید و نباید برای به خاطرآوردن معنای لغتی وقت صرف کنید. شما باید بتوانید لغات را در قالب جمله ترجمه کنید، که این مهارت خود بستگی به اطلاعات قبلی شما و یا تلاش شما از هم اکنون تا روز کنکور دارد.
 
* گزینه آخر * به عنوان مبتکر و تخصصی ترین مرجع تقویت درس زبان انگلیسی کنکور ارشد، در راستای کمک به شما عزیزان اقدام به طراحی نرم افزارهای هوشمندی برای بالا بردن آمادگی شما جهت پاسخگویی به سوالات درس زبان تخصصی مهندسی عمران نموده است.
 
مجموعه ی گزینه آخر (زبان تخصصی مهندسی عمران) شامل : نرم افزار هوشمند گزینه آخر ( برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید ) بانک لغت بسیار معتبر که جمع آوری آن توسط جمعی از فارغ التحصیلان رشته مهندسی عمران با تحصیلات عالی دانشگاهی انجام شده است. سری آموزش های تندخوانی گزینه آخر، که به شما اصول تقویت حافظه و چگونگی حفظ لغت را می آموزد. کتابچه ی آموزش کامل پیشوندها و پسوندها که با آموزش پیشوندها و پسوندهای مهم، دایره لغت شما را چندین برابر میکند.
 
بانک لغت نرم افزار گزینه آخر مجموعه مهندسی عمران شامل: کلیه لغات کتاب دکتر محمد عزمی ( انتشارات سمت )گلچینی از لغات مهم کتب زبان تخصصی مهندسی عمران (انتشارات داخل) // 500 واژه مهمواژگان ضروری مهندسی عمران که در مجلات خارجی و کتاب های رفرنس زیاد به کار میروند // 150 واژه مهمکلیه لغات کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران در 16 سال گذشته.
 
بد نیست بدانید که:
گزینه آخر کار خود را با طراحی نرم افزار زبان تخصصی مهندسی عمران و زبان عمومی کلیه ی رشته ها آغاز کرد. * نرم افزار گزینه آخر زبان تخصصی مهندسی عمران * به عنوان طرح آزمایشی در اختیار داوطلبین کنکورهای 88 و 89 و 90 قرار گرفت و رضایت 85 درصدی داوطلبین بزرگترین افتخار و دلگرمی برای ماست. ویرایش سوم گزینه آخر در اختیار داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد 91 قرار گرفته و خوشبختانه تا الان ( دی ماه 90 ) بازدهی بسیار بالای آن در کنکورهای آزمایشی برما و عزیزانی که این مجموعه را تهیه نموده اند اثبات شده است!
 
اکنون شما داوطلب عزیز میتوانید:
با صرف روزانه 20 دقیقه از وقت استراحت خود ظرف مدت 3 ماه، بر کلیه لغات درس زبان انگلیسی کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران مسلط شوید و مطمئنا درصد قابل قبولی از این درس بسیار مهم کسب خواهید نمود. ضمنا اگر بیس (base) زبان شما درحد مبتدی است، حتما باید برای بالا بردن درک مطلب خود یک کتاب زبان تخصصی ( ترجیحا زبان تخصصی انتشارات سمت ) را مطالعه کنید.
 
در خاطرمان باشد که: یکی از بدترین راه های استفاده از وقت، آن است که کاری را که به هیچ وجه لازم نیست به بهترین وجه انجام دهیم!
 
 
 
توصیه میکنیم قبل از خرید، متن زیر را نیز مطالعه کنید که اطلاعات کامل مربوط به زبان عمومی مهندسی عمران میباشد.
زبان عمومی کنکور  کارشناسی ارشد  مهندسی عمران
 
چگونه برای زبان عمومی آزمون کارشناسی ارشد مهندسی عمران آماده شویم؟
برای کسب آمادگی مطلوب در پاسخ گویی به سوالات لغت، باید گنجینه ای غنی از لغات متداول زبان انگلیسی دراختیار داشته باشید. کتاب های متعددی برای این منظور موجود است که از بین آنها میتوان کتاب " 504 واژه ضروری " را بهترین و مطرح ترین مورد دانست. به گونه ای که بررسی های ما نشان میدهد درصد قابل توجهی از گزینه های سوالات لغت آزمون کارشناسی ارشد دردوره های گذشته، از آن استخراج شده اند. این کتاب مشتمل بر 42 درس است که درهریک 12 لغت مهم مطرح و تعریف میشوند، هریک درسه جمله نمونه استفاده میشوند و آنگاه با تمرین های مختلف، در ذهن خواننده کتاب تثبیت میگردند. برای صرفه جویی در وقت و کاهش نیاز مراجعه دیکشنری، پیشنهاد میکنیم از نسخه هایی که ترجمه های فارسی را نیز در کنار متن اصلی اورده اند استفاده کنید.
بعد از این کتاب، کتاب " واژگان ضروری تافل " را می توان یکی از بهترین منابع لغت دانست. این کتاب هم 30 درس دارد که در هریک 15 لغت مهم مطرح شده اند. مطالعه این منبع هم به غنی تر کردن دانش شما از لغات مهم زبان انگلیسی کمک شایانی خواهد نمود. البته اگر میخواهید تنها از یکی از این دومنبع استفاده کنید، مطالعه کتاب 504 واژه را پیشنهاد میکنیم.
 
 
خوشبختانه پس از سه سال استفاده از " نرم افزار زبان عمومی گزینه آخر " توسط داوطلبین کلیه رشته ها، ما بدون هیچ اغراقی مدعی میشویم که کامل ترین بانک لغت زبان عمومی را به داوطلبین ارائه داده ایم. چرا که در آزمون سال قبل، مثلا در رشته های زیر گروه فنی - مهندسی، بانک لغت نرم افزار ( که شامل 800 لغت بود ) کلیه ی لغات را پوشش می داد.
ویرایش سوم گزینه آخر، نسبت به ورژن های قبلی دارای مزیت های زیر میباشد، که از مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد: اضافه شدن تلفظ کلیه ی لغات با لهجه بومی آمریکایی و انگلیسی به مجموعه اضافه شدن 380 لغت دیگر به مجموعه برای افزایش بیش از پیش راندمان علمی نرم افزار و مهمترین مزیت: پیاده سازی سیستم آموزشی ثبت شده ی گزینه آخر در این مجموعه.
 
در جمع آوری بانک لغت نرم افزار گزینه آخر از مراجع مختلفی استفاده شده که برخی از انها عبارتند از: تعدادی از لغات کتاب 504 واژه ضروری ( بدون شک کلیه ی لغات کتاب 504 مورد کاربرد آزمونی ندارند! )تعدادی از لغات کتاب واژگان ضروری تافلگلچینی از لغات کتب دیگر مجموعه تافل ( 200 واژه ی مهم ) گلچینی از لغات کتب زبان عمومی انتشارات داخل ( 100 واژه ی نسبتا مهم ) لغاتی که در کنکورهای قبلی مورد سوال واقع شده اند.
 
 

90
 
رتبه 1 عمران
 
 
لطفاً خودتان را به طور كامل معرفی نمایید.
محمدرضا مشایخی، نام پدر غلام‌حسین، متولد 1368، صادره از تهران
نام واحد دانشگاهی و رتبه قبولی خود را ذكر نمایید.
دانشگاه شریف، كارشناسی ارشد مهندسی عمران، رتبه 1، معدل 62/17
فارغ‌التحصیل چه سالی و كدام واحد دانشگاهی هستید؟
سال 89 ، خواجه نصیر
علت ادامه تحصیل خود را بیان كنید؟
شرایط كاری مناسب، امكان تخصص عالی در مقاطع بالاتر
تأثیر برنامه‌ریزی در موفقیت شما چقدر بوده است؟
از یك برنامه هدف‌دار كه به صورت هفتگی آن را تغییر می‌دادم استفاده می‌كردم زیرا معتقد هستم برنامه‌ی یكنواخت راندمان یادگیری را كاهش می‌دهد.
تعداد ساعات مطالعه شما به طور میانگین در روز چقدر بوده است؟ (بدون احتساب كلاس‌های درسی)
روزانه 7 الی 8 ساعت درس می‌خواندم
  آیا شما می‌توانید به داوطلبان كارشناسی ارشد راهكاری برای افزایش حافظه ارائه دهید؟
یه نظر من داوطلبان سعی كنند مطالب آموخته شده را دوره و تكرار كنند و حتماً مطالب را روی جزوه آموزشی خود علامتگذاری كنند. همچنین مطالب و اطلاعات را در ذهن خود طبقه‌بندی و مرتب كنند تا اطلاعات بدون نظم در مغز انبار نشود.
بالاترین درصد در دروس تخصصی شما، كدام درس می‌باشد؟
 ریاضی 100%
عوامل مؤثر در موفقیت شما كدام موارد بوده است؟
پشتكار، تلاش و كوشش جهت تحقق هدف، مطالعه مفید
آیا از جزوات دانشگاهی خود نیز جهت مطالعه بهره برده‌اید؟
 تنها در دو مورد
لطفاً خودتان را به طور كامل معرفی نمایید.
امیررضا طبخی، متولد اردیبهشت ماه 1369، نام پدر: نادر، صادره از تهران.
نام واحد دانشگاهی و رتبه قبولی خود را ذكر نمایید.
دانشگاه صنعتی شریف،‌ رتبه 2 عمران گرایش سازه.
فارغ‌التحصیل چه رشته‌ای، از كدام واحد دانشگاهی و در چه سالی هستید؟
مهندسی عمران،‌ صنعتی شریف، سال 90.
آیا برای اولین بار است در كنكور ارشد شركت كرده‌اید؟
بله، برای اولین بار بود كه شركت می‌كردم.
در زمان مطالعه برای كنكور شاغل بودید یا دانشجو؟
دانشجو بودم.
با توجه به اینكه در زمان مطالعه برای كنكور دانشجو بودید، برنامه‌ریزی خاصی برای خود در نظر گرفته بودید؟
بله، من با توجه به شرایط تحصیلی و شناختی که از روحیاتم داشتم، برنامه‌ریزی خاصی برای خودم درنظر گرفته بودم، که طبق آن پیش‌ می‌رفتم و در هر جا که لازم ‌بود، از تجربیات دوستانم که در سال گذشته موفق شده بودند، استفاده می‌کردم.
از چه زمانی به طور جدی شروع به مطالعه كردید؟ تعداد ساعات مطالعه شما به طور میانگین در روز به چه میزان بود؟
از اواخر تیرماه شروع كردم و روزی حدوداً 5 الی 6 ساعت مطالعه داشتم.
بالاترین درصد در دروس تخصصی شما، مربوط به كدام درس می‌باشد؟
مكانیك سیالات و هیدرولیك 85% .
در صورتی كه در آزمون قبول نمی‌شدید چه برنامه‌ای برای سال آینده خود داشتید؟
قطعا دوباره شركت می‌كردم.
عوامل مؤثر در موفقیت خود را ذكر كنید؟
لطف خدا، منابع آموزشی معتبر و همراهی خانواده.
نظرتان راجع به شركت در  آزمون‌های آزمایشی چیست؟
 
اولین قدم برای آمادگی آزمون ارشد، شركت در آزمون‌های آزمایشی است. همین‌كه دانشجو خودش را با بقیه می‌سنجد  و حس رقابتی كه بین دانشجویان ایجاد می‌شود خود باعث پیشرفت داوطلب است.
 
لطفاً خودتان را به طور كامل معرفی نمایید.
بهنام بابایی راوندی، متولد دی ماه 1367، نام پدر: علیرضا، صادره از كاشان.
نام واحد دانشگاهی و رتبه قبولی خود را ذكر نمایید.
دانشگاه صنعتی شریف، رتبه 4 مهندسی عمران، گرایش سازه.
فارغ‌التحصیل چه رشته‌ای، از كدام واحد دانشگاهی و در چه سالی هستید؟
رشته مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی شریف،‌ سال 90.
آیا برای اولین بار است كه در كنكور ارشد شركت می‌كنید؟
بله، اولین بار بود كه شركت می كردم.
تعداد ساعات مطالعه شما به طور میانگین در روز چقدر بوده است؟ آیا در این مدت فقط درس می‌خواندید، یا برنامه‌های غیردرسی هم داشتید؟
چون در طول مدت دانشگاه مطالعه داشتم، به طور جدی از مرداد ماه شروع كردم و روزی 3 تا 4 ساعت درس می‌خواندم، ولی اواخر پاییز زمان مطالعه‌ام به روزی 6 تا 7 ساعت می‌رسید.
شما به عنوان داوطلبی كه در آزمون كارشناسی ارشد رتبه‌‌ی تك رقمی آورده‌اید، چه آزمونی را استاندارد می‌دانید؟
یك آزمون، زمانی استاندارد است كه دانشجو با هر سطح علمی بتواند از آن نهایت استفاده را داشته باشد. این كه آزمونی خیلی سخت باشد دلیل بر خوبی آن نیست، پس آزمونی استاندارد است كه داوطلب بعد از نتیجه آزمون كاملاً متوجه نقاط ضعف خود شود، نه این كه دچار سردرگمی و یأس شود.
بالاترین درصد در دروس تخصصی شما، مربوط به كدام درس می‌باشد؟
مقاومت مصالح 80% .
عوامل مؤثر در موفقیت شما كدام موارد بوده است؟
عنایت خداوند، خانواده، دوستان و مطالعه صحیح.
 
زبان عمومی ارشد   
 
زبان عمومی کنکور کارشناسی ارشد
چگونه برای زبان عمومی آزمون کارشناسی ارشد آماده شویم ؟؟ داوطلب هرگز نباید به سفید گذاشتن سوالات زبان فکر کند. سفید گذاشتن درس زبان همانا و عدم موفقیت داوطلب در کنکور همانا!
برای کسب آمادگی مطلوب در پاسخ گویی به سؤالات لغت، باید گنجینه ای غنی از لغات متداول زبان انگلیسی در اختیار داشته باشید. بطور قطع و یقین هیچ منبعی که در برگیرنده ی کلیه ی نکات برای آمادگی داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد باشد، وجود ندارد. "بی منبعی" در این زمینه، داوطلبان را به سمت مطالعه کتب مربوط به آزمونهای تخصصی زبان ( آیلتس، تافل و ... ) می کشاند. البته مطالعه این کتب، بی تاثیر نیست ولی بسیار وقتگیر است. پس در وحله ی اول، ما به منبعی احتیاج داریم که *چکیده ی همه ی منابع موجود در بازار* باشد.
اکثر داوطلبین به دلیل نامناسب بودن شیوه های آموزش زبان در دانشگاه ها و مشکلات پایه ای، نسبت به مطالعه درس زبان میل و رغبتی ندارند و (به اصلاح) از درس زبان میترسند. پس نیاز به سیستمی داریم که مطالعه مارا * لذت بخش* کند.
ما بایستی درک درستی از نکات خوانده شده داشته باشیم و بیشتر درگیر نکاتی شویم که با آنها مشکل داریم، تا نکاتی که بر آنها تسلط داریم. پس خواندن کتاب یک روی سکه و دوره کردن مجدد کتاب (که باتوجه به دروس دیگر کنکور شاید غیرممکن باشد) روی دیگر سکه است. پس پارامتر سوم *هدفمند بودن مطالعه* است.
باتوجه به نکات یادشده، احتیاج به سیستمی هوشمند و فراتر ازکتاب داریم که مطالعه ی مارا *لذت بخش و هدفمند* سازد و درضمن *چکیده ی همه ی منابع موجود در بازار* باشد. به همین دلیل برآن شدیم مجموعه ای فراهم آوریم که تاحد امکان نیازهای فوق را برآورده سازد. بدون شک طراحی چنین سیستمی درقالب کتاب غیرممکن است و فقط درقالب سیستم های کامپیوتری امکان پذیر است. برآیند تلاش های ما نرم افزار زبان عمومی گزینه آخر شد که بدون شک بهترین و مطرح ترین منبع برای کسب آمادگی در مقوله ی درس زبان عمومی کنکور کارشناسی ارشد است. به گونه ای که بررسی ما نشان می دهد درصد قابل توجهی از گزینه های سؤالات لغت آزمون کارشناسی ارشد در دوره های گذشته، عینا از نرم افزار گزینه آخر (که خود چکیده ی کتب معتبر آموزش زبان است) استخراج شده اند.
نرم افزار زبان عمومی گزینه آخر، مشتمل بر 1300 نکته است. هر نکته در قالب سه جمله به کاربر آموزش داده میشود، همزمان تلفظ نکته برای کاربر پخش میشود و عکس نکته نیز به داوطلب نمایش داده میشود. تا اینجا مطالعه ما "لذت بخش" شده. پس از مطالعه با توجه به نحوه عملکرد کاربر، نرم افزار بصورت هوشمند برنامه ریزی میکند که داوطلب در چه زمانهایی باید به تکرار نکات بپردازد و پس از اتمام روند تکرار نکات، نکات برای همیشه در ذهن خواننده تثبیت میشوند، که این همان *مطالعه ی هدفمند* است.
باتوجه به نکات یادشده، پیش بینی میشد که داوطلبین عزیز با مطالعه این مجموعه، ضمن صرفه جویی دروقت و هزینه برای تهیه منابع مختلف، با مفاهیم و نکات ضروری مفیدی آشنا شوند، که این مهم؛ با توجه به استقبال خوب و تماس های تشکرآمیز استفاده کنندگان از این مجموعه، در این مدت بر ما مشخص شد. مجموعه گزینه آخر اولین سعی و تلاش به سبک خود بوده و پس از 6 سال استفاده توسط داوطلبین کنکور ارشد (سال های 87 تا 92)، به عنوان بهترین منبع درس زبان عمومی کنکور کارشناسی ارشد معرفی میشود. البته گزینه آخر هرسال نرم افزار خودرا بروزرسانی میکند و طی این 6 سال، هرساله نرم افزار جدیدی به داوطلبین ارائه شده است.
در آزمون کارشناسی ارشد 92 کلیه نکات و گزینه های بخش لغات داخل نرم افزار زبان عمومی گزینه آخر بود و این بزرگترین افتخار ماست.
 
منابع استفاده شده در طراحی نرم افزار زبان عمومی گزینه آخر:
کتب مربوط به آزمون تافل
کتب مربوط به آزمون آیلتس
کتب زبان عمومی موسسات مختلف کنکوری
کتاب 504 واژه
 
دامنه کاربرد نرم افزار زبان عمومی گزینه آخر:
کلیه ی رشته های گروه فنی مهندسی
کلیه ی رشته های گروه علوم پایه
کلیه ی رشته های گروه علوم انسانی
کلیه ی رشته های گروه کشاورزی
کلیه ی رشته های گروه دامپزشکی
کلیه ی رشته های گروه پزشکی
 
 
 
 


مطالب مشابه :


منابع کنکور کارشناسی ارشد عمران

۳٫ کتاب مقاومت مصالح عادلی ، اعمال تقریباً تمامی این منابع به لحاظ کمی تعداد مسائل حل




آزمون کارشناسی ارشد راه و ترابری

« مقاومت مصالح مصالح دكتر حجت‌ا عادلی می كمی تعداد مسائل حل شده دچار مشكل




منابع کنکور کارشناسی ارشد عمران

و كتاب مقاومت مصالح دكتر حجت‌ا عادلی مقاومت مصالح تعداد مسائل حل شده دچار




منابع کنکور ارشد رشته عمران+سرفصلها+گرایشهای عمران

c- مقاومت مصالح c- تحلیل سازه ها- حجت الله عادلی e- مکانیک خاک- نکات درسی و مسائل حل




چگونه دروس ارشد عمران را بخونیم تا در کنکور ارشد مو فق شویم

درس تحلیل سازه ها که به همراه مقاومت مصالح و در دارد حل مسائل و ناهید عادلی پور




منابع امتحانی کارشناسی ارشد

كتاب مقاومت مصالح عادلی ، اعمال تقریباً تمامی این منابع به لحاظ كمی تعداد مسائل حل




معرفی رشته مهندسی عمران درمقطع کارشناسی ارشد

مشهورترین روش حل عددی این آب مسائل مربوط به مقاومت مصالح عادلی، مقاومت




گرایشهای ارشد مهندسی آب

خلاصه راهنمایی دروس تخصصی و حل مسائل کنکور کارشناسی ارشد مقاومت مصالح عادلی؛ مقاومت




برچسب :