اینترنت و تلفن همراه. دردسر های گوشی ها ی هوشمند در استفاده از اینترنت


با سلام و احترام
قابل توجه عزیزانی كه از تلفن های همراه خود وارد سایت های اینترنتی می شوند( به خصوص تلفنهای هوشمند).برخی از سایت ها برای تبلیغات و جذب بیننده ی بیشتر كه منافعی را برای ایشان در بر دارد هنگام ورود به این سایت ویروسهایی ( نرم افزارهایی)را به تلفن همراه منتقل می نمایند كه قابلیتهای مختلفی را دارد كه ممكن است برای صاحب شماره تلفن همراه مشكلاتی را ایجاد نماید.مثلا" نرم افزاری كه پیامی را از آن شماره  به تمام شماره های موجود در حافظه تلفن یا سیم كارت می فرستند كه ازآن سایت دیدن كنند یا عكسهای  صاحب شماره در ان سایت می باشد آنها را ببینندكه این مسئله ممكن است دوستان  و آشنایان صاحب شماره را به اشتباه بیندازد ، درحالی كه آن فرد اصلا" درآن سایت هیچ عكسی نگذاشته است.
برخی ویروسها (نرم افزارها) انتقالی به تلفنهای همراه (حتی لب تابها و تب لتها و كامپیوتر دارای وب كم ، تلویزیونهای هوشمند جدید با قابلیت اتصال به اینترنتsmart tv) با انتقال و نصب خودكار روی آن دستگاه امكان فیلم برداری و عكس برداری حتی در مواقعی كه ان دستگاه نیز خاموش است را برای سوء استفاده كنندگان اینترنتی فراهم می نماید.

فیشینگ؟! :.فیشینگ همان ماهیگیری است، طعمه می گذاریم، ماهی طعمه را می خورد غافل از آنكه خودش خورده شده است.
در اینترنت معمولا طعمه گذاری توسط ایمیل صورت می گیرد به این صورت كه شما یك ایمیل از آشنا یا غیر آشنا دریافت می كنید و آنرا باز می كنید. ( توصیه اكید می شود كه اگر ایمیل از ناشناس است آنرا باز نكنید) ، چون شما نمی دانید پشت آن كلیك چه دستوری نوشته شده است. چون شما با همان یك كلیك اجازه داده اید كه همه داده های شما (اگر تا آن لحظه ارسال نشده است) برای نویسنده كد ارسال شود ( همه داده ها شامل لیست ایمیلها دریافتی، ارسالی، دفترچه مشخصات و محتوای ایمیلها می شود).
خیلی ها باور نمی كردند كه : فیشینگ روی گوشی های موبایل هوشمند نیز قابل اجرا می باشد.

 نكته جالب در مورد نرم افزار tango كه جایگزین wechat شده است و آن هم اینكه این نرم افزار شدیدا"عاشق فیشینگ می باشد. كسانی كه این نرم افزار را نصب و اجرا نموده اند ( تقریبا بدون استثنا ) مورد حمله فیشینگ واقع شده اند وهمه داده های دفترچه تلفن آنها سرقت شده است.

شاید شما در چند روز گذشته پیامك های دعوت از طرف شماره های دوستان خود دریافت نموده اید به این مضمون كه Checkout my picture inhttp://tango.net (عكسهای من را روی تانگو نگاه كنید) یا شاید هم این پیام را دریافت نموده باشید  open your gift from me onhttp://tango.net( هدیه من به شما را در تانگو بازكنید). معنی (ظاهری آنرا برایتان گفتم اما معنی باطنی) هر كدام از این پیامها آنست كه ارسال كننده پیام طعمه فیشینگ واقع شده و لیست تماسهای وی به سرقت رفته است و اكنون تانگو با خوشنودی در حال طعمه گذاری برای همه آن شماره تلفنهای همراه است و پیامهائی به نفع تانگو در حال توزیع شدن می باشند.و شماره بازدیدكنندگان و نتیجه بالا رفتن رتبه سایت در بین سایتهای دیگر.
این روزها كاربران بخش زیادی از اطلاعات خود از جمله اطلاعات بانكی، ویدئو، عكس‌های خانوادگی و سایر اطلاعات خود را روی گوشی ذخیره می‌كنند، بنابراین حفاظت و نگهداری از این دستگا‌ه‌ها مستلزم رعایت اصول خاصی است
  32درصد دارندگان گوشی‌های هوشمند رمز عبور خود را در حافظه دستگاه ذخیره می‌كنند تا به صورت خودكار وارد سایت‌ها و حساب‌های مالی خود . بنابراین نیازی به وارد كردن پسورد برای دسترسی به حساب‌های بانكی نیست، به محض روشن شدن گوشی امكان دسترسی به این اطلاعات وجود دارد. 
براساس این گزارش، روزانه 156میلیون پست الكترونیكی با هدف سرقت اطلاعات در سراسر جهان ارسال می‌شود. بنابراین چهار درصد افراد روی این لینك‌ها در گوشی خود كلیك می‌كنند و باعث ویروسی شدن یا از دست رفتن اطلاعات خود می‌شوند..
توصیه‌هایی برای امنیت بیشتر گوشی‌های هوشمند :
-گوشی خود را قفل نگه دارید
- همیشه و تحت هر شرایطی روی گوشی هوشمند خود قفل بگذارید تا در صورت دسترسی كلاهبرداران و مهاجمان سایبری به تلفن همراه شما، اطلاعاتتان درامان بماند.

  • -اگر گوشی هوشمند شما از قابلیت رمزنگاری برخوردار است، حتما از این فناوری استفاده كنید. اگر اطلاعات خود را رمزنگاری كنید، در صورت دزدیده شدن تلفن همراه، كلاهبرداران و مهاجمان از دسترسی به اطلاعات ذخیره شده در گوشی عاجز خواهند بود.
  • - همواره بر عملكرد اپلیكشین‌ها و میزان دسترسی آنها به اطلاعات خود به‌ویژه روی گوشی‌های اندرویدی نظارت داشته باشید.
    - روی تمام ابزارهای همراه خود یك ضدبدافزار معتبر نصب و پایگاه داده نرم‌افزارهای ضدویروس خود را پیوسته به‌روز كنید.
  • - بلوتوث را خاموش نگه داریداگر از اتصال بلوتوث استفاده نمی‌كنید بهتر است آن را خاموش كنید تا گوشی خود را از حملات سایبری در امان نگه دارید و در مصرف باتری نیز صرفه‌جویی كنید..
  • -برخی از نرم‌افزارهای امنیتی گوشی‌های هوشمند از امكانات ضددزدی برخوردارند كه به شما امكان می‌دهند درصورت گم‌شدن یا دزدیده شدن گوشی، تلفن همراه را قفل و اطلاعات خود را پاك كرده و حتی مكان گوشی را نیز شناسایی كنید.

·          --- تلویزیونهای هوشمند : امروزه گزارش هایی دریافت شد كه شركت ال جی با استفاده از تلویزیون های هوشمند، عادات رفتاری كاربرانش را حتی وقتی گزینه گردآوری اطلاعات در تنظیمات تلویزیون را غیر فعال كرده باشند، جمع می كند. پس مراقب باشید.
 
--- برخی  سایتها هستند كه وقتی بر روی لینكی كلیك می كنید صفحه ای جدا با عنوان " شما برنده ی جایزه ویژه ی ما شدید" باز میشود،.
 دو روش مرسوم تبلیغاتی كه به صورت كاملا انگلی برای مخاطبان به نمایش درمی آید:
 1. از طریق ارسال پیام كوتاه بصورت انبوه:
پیامی دریافت میكنید مبنی بر این كه شما برنده جایزه شده اید و جایزه شما یك پكیج از محصولات ماست كه بصورت منتخب برایتان درنظر گرفته شده است !! در 99 درصد موارد این پكیج از محصولات بی كیفیت میباشد. لطفا حتی اگر جذابترین وسیله ای كه نیاز دارید را در لیست پكیج مورد نظر مشاهده كردید، هیچ گاه فریب این نوع تبلیغات را نخورید . تصمیم با خودتان است.
2- از طریق دریافت ایمیل:
این روزها ایمیل های بسیاری را درINBOX خود مشاهده میكنید كه با عناوینی بسیار جذاب شما را وسوسه به باز نمودن ایمیل مورد نظر می كنند.
بسیاری از این ایمیل ها به قصد تجارت از نوع فریب و برخی نیز به قصد خرابكاری( ویروس / تروجان ) برای كامپیوتر شما ارسال میشود. شاید از خود پرسیده باشید، كه این افراد ایمیل شما را چگونه بدست اورده اند كه هر گاه ، حساب خود را باز میكنید تعداد بیشماری از این ایمیل ها درINBOX شما وجود دارد ؟!!
پاسخ ساده است، شما هنگامی كه در سایت های مختلف مجبور به ثبت نام میشوید ، باید ایمیلی را وارد كنید تا لینك تایید به ان ایمیلتان ارسال شود تا سایت از صحیح بودن ایمیل شما مطمئن گردد. بیشتر صاحبان سایت از جمع اوری و فروش این قبیل ایمیل های صحیح به شركت های واسطه تبلیغاتی كسب درامد میكنند!! امری كه در چند ساله اخیر در ایران سرعت بسیار زیادی گرفته است و به دلیل اینكه كاربران عادی از این موضوع بی اطلاع هستند با ایمیل خود در هر سایتی ثبت نام میكنند و از این رو برایشان در اینده ایجاد دردسر میشود.
 حال از خود بپرسید چرا با اینكه ایران در تحریم است اما نرم افزارهایی چون تانگو و  ویچت و... پشتیبانی می شوند و گوشی های فوق هوشمند همچنان از اروپا و... وارد ایران می گردد.
پس مواظب اطلاعات و حریم شخصی خود باشید...


مطالب مشابه :


تمام لینک های قبرس و چین

نرم افزار پیدا کردن صاحب شماره موبایل - تمام لینک های قبرس و چین - در بحبوحه جنگ، عده ای فقط




پيدا کردن شماره تلفن افراد فقط با دانستن نام خانوادگي آنها - رايگان

نرم افزار پیدا کردن صاحب شماره موبایل - پيدا کردن شماره تلفن افراد فقط با دانستن نام




پیدا کردن صاحب خط همراه اول

ترفند پیدا کردن صاحب خط دیگه نیازی به وارد کردن شماره ی شارژ سریعتر تلفن




بیمه های شیراز

گروه های شغلی مرتبط: امداد اتومبیل. بیمه آسیا. صاحب امتیاز عباس جعفری طیب لو. تلفن 6489968 و 6489969




یافتن شماره تلفن اشخاص با استفاده از نام و نام خانوادگی

خانه سخت افزار بوف - یافتن شماره تلفن اشخاص با استفاده از نام و نام خانوادگی - سایت اطلاع




روش پیدا کردن نشانی و آدرس افراد با داشتن نام و نام خانوادگی

اما این کار فقط در صورتی ممکن است که فرد مورد نظر صاحب خانه ای از روی شماره تلفن ثابت




همه چیز در رابطه با مرکز 118

ترکیب شماره تلفن 6 درصد کل تماس ها نیز به نمایندگی های مجاز و تعمیرگاه های کالاهای صاحب




اینترنت و تلفن همراه. دردسر های گوشی ها ی هوشمند در استفاده از اینترنت

نوازنده ی آسمان ها - اینترنت و تلفن همراه. دردسر های گوشی ها ی هوشمند در استفاده از اینترنت




برچسب :