تصاویر زیباترین و برترین کتابخانه‌های دانشگاهی جهان


تصاویر زیباترین و برترین کتابخانه‌های دانشگاهی جهان


برخی از کتابخانه های دانشگاههای دنیا معماری فوق‌العاده ای داشته که ضمن زیبایی نما در آنها مجموعه‌ای از بهترین کتابها نگهداری می‌شود. در گزارشی تصویری تشریحی به معرفی 10 مورد از زیباترین، قدیمی ترین و بزرگترین کتابخانه های دانشگاهی دنیا می پردازیم.

از میان بهترین، مجهزترین و قدیمی‌ترین کتابخانه های دنیا می‌توان به کتابخانه های دانشگاه هاروارد، دانشگاه آکسفورد، دانشگاههای آلمان، کانادا و ... اشاره کرد. به طور مثال کتابخانه دانشگاه هاروارد قدیمی‌ترین کتابخانه موجود در آمریکا است که در بیش از 100 شاخه، بیش از هزار میلیون مجموعه نفیس را در خود جای داده است. علاوه بر آن بیش از 30 برنده جایزه نوبل در این دانشگاه تحصیل و از این کتابخانه استفاده کرده اند.


کتابخانه دانشگاه کمبریج که یکی دیگر از کتابخانه های بزرگ و زیبای جهان است در حال حاضر به موزه ای با قدمت 600 سال تبدیل شده و مجموعه ای بیش از 600 میلیون کتاب دارد.


کتابخانه بودلین دانشگاه آکسفورد از دیگر کتابخانه های قدیمی جهان است. در فیلم هری پاتر ساختمان این کتابخانه به عنوان بیمارستان هاگوارد مورد استفاده قرار گرفت.

زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه دانشگاه کویمبرای پرتغال


زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه ای در دانشگاه آکسفورد

زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه دانشگاه کمبریج

زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه دانشگاه گوتینگن آلمان

زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه دانشگاه هاروارد


زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه دانشگاه مک گیل کانادا


زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه کالج ترینیتی ایرلند


زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه دانشگاه اوپسالا سوئد


زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه دانشگاه ییل


زیباترین کتابخانه های دانشگاهی

کتابخانه ملی دانشگاه استراسبرگ فرانسه



آرشیو نظرات کتابخانه ملی بریتانیا تاريخ : شنبه بیست و یکم آبان 1390 | 21:10 | نویسنده : مدیر وبلاگ

کتابخانه‌ی ملی بریتانیا

کتابخانه ملی بریتانیا



ادامه مطلب
آرشیو نظرات کتابخانه ملی استرالیا تاريخ : شنبه بیست و یکم آبان 1390 | 21:9 | نویسنده : مدیر وبلاگ

کتابخانه‌ی ملی استرالیا

کتابخانه ملی استرالیا

کتابخانه ملی استرالیا

کتابخانه ملی استرالیا

کتابخانه ملی استرالیا

کتابخانه ملی استرالیا

کتابخانه ملی استرالیا

 



آرشیو نظرات کتابخانه بریتانیا تاريخ : شنبه بیست و یکم آبان 1390 | 21:8 | نویسنده : مدیر وبلاگ 26

کتابخانه بریتانیا

نمای بیرونی ساختمان موزه ـ کتابخانه بریتانیا

نمای بیرونی ساختمان موزه ـ کتابخانه بریتانیا

موزه و کتابخانه بریتانیا. ( (British Museum Library یکی از معتبرترین موزه‌ها و کتابخانه‌های جهان در لندن با آثار بسیاری از تاریخ طبیعی و تمدن بشری در دوران‌های مختلف؛ از جمله آثار اسلامی از قرن دوم هجری و بعد. این مرکز در 1753 با مجموعه اهدایی "سر هانس سلون" طبیعی‌دان، شامل دستنوشته‌ها کتاب‌های چاپی و آثار باستانی رسما تأسیس شد و در 1759 با افزوده شدن مجموعه‌های دیگر برای استفاده همگانی گشایش یافت. این موزه با بیش از پنج میلیون بازدیدکننده در سال برخی از نفیس‌ترین آثار تاریخ تمدن بشری را در خود جای داده است. از جمله آثاری از آتن، مصر، سومر، (اور) آشور، چین و آثار هنر اسلامی.

این کتابخانه در سال 1972 بنا بر قانونی که در همان سال به تصویب رسید در کتابخانه بریتانیا که در واقع "کتابخانه ملی انگلیس" است، ادغام شد. کتابخانه موزه بریتانیا اکنون بخش نسخ خطی کتابخانه بریتانیا است؛ چرا که کتاب‌های دیگر آن به ساختمان جدید کتابخانه بریتانیا منتقل شده است. ساختمان موزه بریتانیا و کتابخانه آن در اواسط دهه 1800 پایان گرفت. آنتونی پانتیسی که ابتدا مسوول کتب چاپی و سپس به ریاست کتابخانه منصوب شد، طرح سالن قرائت مدور آن را داد که شهرت بسیاری دارد، داد. این کتابخانه معظم در سال 1857 افتتاح شد.


بخش‌های مختلف موزه عبارتند از: نقاشی و تصویر، سکه و نشان (مدال)، آثار باستانی مصر و آسیای غربی و روم قرون وسطی و دوره های بعد، آثار باستانی شرقی، آثار پیش از تاریخ و رومی ـ بریتانیایی، آثار قوم شناختی. موزه بریتانیا به دلیل امکانات مالی اشیایی کمیاب و عتیقه را از سراسر دنیا جمع آوری کرده است. بسیاری از این آثار حاصل کاوش‌هایی است که در بعضی از آنها موزه مشارکت داشته است.



ادامه مطلب
آرشیو نظرات میراث ۵ هزار ساله از انگلستان به ایران بازگشت تاريخ : پنجشنبه نوزدهم آبان 1390 | 23:50 | نویسنده : مدیر وبلاگ این اشیای تاریخی شامل دو کوزه، ۵ جام، ۶ گلدان، یک کاسه، یک ظرف و ۳ وزنه است که در سال‌های 2001 تا 2004 میلادی در حفاری‌های غیرمجاز به دست قاچاقچیان عتیقه افتاد.

 

فارس: در حالی‌که پیگیری‌های ایران برای جلوگیری از حراج اشیای تاریخی جیرفت در انگلستان با رأی دادگاه انگلیس به نفع ایران به ثمر نشست و ۱۸ شیء تاریخی جیرفت تحویل سفارت ایران در لندن شد، مسئولان میراث‌فرهنگی اطلاع‌رسانی در این‌باره را به پس از بازگشت اشیا به وطن موکول کرده‌اند.

اشیای تاریخی جیرفت طی سال های اخیر به طور غیرقانونی از کشور خارج شده بود و گالری معروف فروش اشیای عتیقه "برکت" تصمیم به حراج این اشیا گرفته بود که با طرح شکایت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تلاش مرکز حقوقی بین المللی نهاد ریاست جمهوری در دادگاه های انگلیس سرانجام پس از ۷ سال این اشیاء با رأی دادگاه تجدیدنظر انگلیس به ایران باز می‌گردند.

در حالی‌که پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت اجرایی رئیس جمهور خبر از بازگشت این اشیاء به وطن طی روزهای آتی داده است، متأسفانه مسئولان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشورمان هیچ‌گونه اطلاع رسانی در این باره انجام نمی‌دهند و تنها اطلاع‌رسانی را به زمان بازگشت این اشیای تاریخی به خاک کشور موکول می‌کنند.

طبق آخرین اطلاعات،‌۱۸ شیء تاریخی جیرفت در حال حاضر تحویل سفارت ایران در لندن شده است.

این اشیای تاریخی شامل دو کوزه، ۵ جام، ۶ گلدان، یک کاسه، یک ظرف و ۳ وزنه است که در سال‌های 2001 تا 2004 میلادی در حفاری‌های غیرمجاز به دست قاچاقچیان عتیقه افتاد.

یوسف مجیدزاده؛ سرپرست کاوش‌های باستانشناسی جیرفت معتقد است که تمدن جیرفت تمدنی باستانی است که حداقل 5000 سال قدمت تاریخی دارد.

دادگاه انگلیس یک بار درخواست ایران را برای بازپس‌گیری اشیای تاریخی جیرفت در فروردین 1386 رد کرد و به گالری برکت اجازه داد که آنها را به حراج بگذارد اما سازمان میراث فرهنگی پس از آن که فائز برکت پیشنهاد 150هزار پوندی‌ برای هزینه‌های نگهداری از اشیای تاریخی را نپذیرفت، از دادگاه درخواست تجدید نظر کرد.

پس از صدور حکم دادگاه تجدید نظر به نفع سازمان میراث فرهنگی، فائز برکت؛ مالک حراجی اشیای عتیقه نیز درخواست تجدید نظر کرد و حکم این تجدیدنظر به نفع ایران صادر شد.

برخی کارشناسان جدای از ارزش فرهنگی و تاریخی برای این آثار، ارزش مادی ۳۰ میلیارد دلاری را تخمین زده‌اند.



مطالب مشابه :


تصاویر زیباترین و برترین کتابخانه‌های دانشگاهی جهان

کتابخانه های دانشگاه هاروارد دانشگاه علمی کاربردی جوادالائمه(ع) معرفی استان یزد




نمونه مسائل حل شده c++ با استفاده از توابع

دانشگاه علمی کاربردی جوادالائمه یزد; سامانه جامع آموزشی دانشگاه علمی کاربردی;




نـگاهی به آینـده نـزدیک تـلفن های هوشمنـد

>>دانشگاه علمی کاربردی >>جهاد دانشگاهی >>علمی کاربردی جوادالائمه آدرس : یزد




برنامه هفتگی ترم یک جهانگردی

دانشگاه علمی کاربردی جوادالائمه(ع) معرفی استان یزد سایت جامع




بالاخره گلکسی اس 4 رونمایی شد

>>دانشگاه علمی کاربردی >>جهاد دانشگاهی >>علمی کاربردی جوادالائمه آدرس : یزد




نمره درس مدیریت فناوری

وبلاگ vebsazan92 برای دانشجویان عزیز دانشگاه جامع علمی کاربردی جوادالائمه یزد-رشته ی فناوری




برچسب :