اهمیت پیشگیری نسبت به درمان

 

                                  به نام او که به ما هستی بخشید، تا شایسته تر،انجام وظیفه کنیم   

       اهمیت پیشگیری نسبت به درمان

                    خدمت وزیر محترم بهداشت و درمان آقای دکتر لنکرانی زید عزه العالی                               

                                                   سلام علیکم                     17/7/1387     

       جناب دکترلنکرانی، چند روز پیش ساعت 5/5 با مداد از رادیو پیام شنیده شد. کارخانه عظیم دارو سازی کرج بدست مبارک حضرتعالی افتتاح شده است. حقیر اصلاً منکر این قبیل تأسیسات خدماتی نیستم ولی نمی دانم چرا تا این حد در مورد پیشگیری اقدام و سرمایه گذاری صورت نمی گیرد؟! لابد می فرمایید  چند سال است کار پیشگیری را شروع و تاکنون موفقیتهای چشم گیری را پشت سرگذاشته ایم، این هم درست و حقیر اصلاً منکر آن نیستم  و واقعاً جهش خوبی صورت گرفته و افتخاری می باشد که شامل دوره تصدی شما شده است ولی آن چیزی که در پیش داریم، با آن خیلی فاصله داریم؛ شاید از نامه های مکرر حقیرکه بدستتان رسیده است، درک این معنا شده باشد که راه های پیشگیری به قدری زیاد و گوناگون است که اصلاً درگوشه و کناردیگر موضوعات بهداشتی... نمی گنجد؛ بلکه خود نیاز به یک مرکز بین المللی دارد که منحصر به پیشگیری بوده و شبعات آنها حداقل در مرکز همه استان ها فعال بوده و با مشارکت و سهیم بودن مردم حتی در امر مدیریت و مسؤولیت پذیری، طی مسیرکنیم ، و هم زمان مردم را  وارد صحنه آموزش های لازم کرده و از هر خانواده یک نفرآموزش دیده را به نام طبیب  مراقب... وارد خانواده ها نماییم.  طرح آن را حقیر چند بار ارسال کرده ام ؛ ولی می ترسم تصور شود، به فکر اسم یا پولم که طرح ارائه می دهم!؟، نه حرفم را پس می گیرم، خود شما واقعاً به فکر مردم بوده و راضی نباشید تا این حد مردم تاوان این عقب ماندگی ها و مصرف داروهای شیمیایی را بدهند؛ چندین مورد، بیچاره دارو شیمیایی، از نزدیکان ما که یکی علیل است و جوانی که چند سال پیش مردند.  و نیز روحانی که از سه دکتر دارو مصرف می کرد همین جا آمده بود، خانمی که از شهر...، قبل از ماه رمضان این جا آمده بود که خود مصرف دارو سبب بیماری دیابت او شد ه بود؛ و چند مورد دیگر بسیار درد ناک!؟.

 نوبت مراجعه به پزشک در سی سال پیش که ما تازه وارد قم شده بودیم، دو روزه بود ولی حالا دو ماهه است!؟، و روز به روز زیاد ترمی شود!؟ باز هم تکرارمی کنم از هزاران راه پیشگیری، تا کنون وارد یک کانال آن شده اید، آنهم  بیشتردرقالب دارو درمانی!؟، پراکنده، جسته و گریخته, درگوشه و حاشیه دیگر فعالیت های درمانی و بدون طرح و برنامه کارشناسی شده، بدون مشارکت مردمی، بدون روشنگری لازم، بدون الزامی کردن آموزشهایی که باید حتی در دورترین روستا، مدارس و دانشگاه با جدیت  علمی شود.                            (چون اصل خطاب عام است. برای همه و سراسری ارسال می شود)

        از سوی دیگر در مورد تغذیه سالم، غذا درمانی، رفتار درمانی و رژیم غذا حد اقل به عنوان کمک  درمانی توصیه نمی شود!؟ شما اگرتنها ورزش را در سراسرکشور الزامی کنید، خواهید دید بعد از مدتی  دیابتی، آلزایمری، فشار خونی، افسردگی، چاقی، چربی خونی....، دیگر در این حد نخواهد بود. تنها  فرهنگ تغذیه  و سیره نبوی(ص) را در میان مردم نهادینه و از مواد غذایی استفاده کنند که  هم جنبه  ضد مکروبی و هم جنبه واکنسی دارند؛ کمترکسی بیمارخواهد شد. مانند آب لیمو، سیر، پیاز خام، مغز گردو، سیب درختی، کلم، کاهو ، سبزی، روغن زیتون ....؛ خوب می دانید  مردم ما تا چه حد تاوان تغذیه ناسالم را داده اند، از جمله، روغن جامد، غذاهای پر چرب، پوفک...، شکلات،... نوشابه و صد ها مورد دیگرکه بعداً تازه پی خواهید برد که بیماری ناشی ازآنها مزمن شده و به چند بیماری دیگر سر درآورده است!؟، خوب است به منازل سری بکشیم، تا متوجه شویم چه خبر است. راستی چرا طب النبی... منزوی و سیره تغذیه ای و رفتاری انبیاء و اولیاء (ع) بطورکلی فراموش شده است؟! چرا (فیه شفاع للناس), (والتین والزیتون ) درقرآن فراموش شده است؟ چرا حکومت ما اسلامی شد ولی طب ما در روش پیشگیری و درمان اسلامی نشد؟!؛ چرا رنگ موی زیان بار ومانند آن جای باید های  سنتی را گرفت؟!، چرا شرایط صرف غذا که سیره مسلم پیامبر(ص) و باور دینی ما ست، بدست  فراموشی سپرده شده است؟؛ چرا آموزش این ها در دانشگاه اجازه ورود ندارند؛ چرا اکثر پزشکان از این ها بی خبرند؛ چرا بسیاری از آنها از خاصیت مواد غذایی و میوه ها، بی خبرند و اگربا خبرند چران آن را به بیماران خود توصیه نمی کنند تا کمک درمان باشد، لا اقل سموم و ضایعات دارو ها را دفع کند. با چندین پزشک در همین قم درباره رژیم غذا گفتگو داشتیم ولی اکثراً بی خبرند، ویکی  پرسید،  فلان مواد غذایی سرد است یا گرم؟! ، دیگری که مسؤول  است؛ گفت: اگر پزشکی دستور رژیم غذا بدهد و بیمار بد ترشود؛ بیمارحق شکایت دارد!؟

      آیا این سیره تغذیه و پیشگیری درکشور رسول خدا ست؟! دستورات اسلام در مورد تغذیه رفتار های سلامتی؛ نحوه خوابیدن...، که می دانید ورای آن روایات زیادی وارد شده، آیا این ها کهنه شده اند؟، یا ما غافل و فکرمان هنوز رنگ غرب زدگی دارد؟،  چرا در مورد بررسی چرا های  دستورات اسلام ،  در مورد این مسائل، مرکزی تحقیقاتی تأ سیس نمی شود که ببینیم چرا خداوند، به انجیر و زیتون سوگند یادکرده، چرا درباره عسل  می فرماید (...فیه شفاء للناس) چرا بعضی از مواد غذایی از جمله گوشت ماهی و پرنده را در قرآن آورده ولی بقیه را خیر!؟، تأکید قرآن درمورد سلامت روح و جسم به چه جهت و میان آنها  چه رابطه ای است؟ چرا  دسته ای از آیات مسائل طبی و اخلاقی را باهم دارند؟، و هزاران مورد سؤال دیگرکه در عصر حکومت اسلامی باید روی آنها کارکرد و نتایج  حیات بخش آنها، به جهان معرفی شود؛ ولی نمی دانم چرا کسی به فکر این حرفها نیست!؟ و این است که می گویم چرا حکومت ما اسلامی شد ولی طب ما اسلامی نشد!؟ اگر نمی گویید روضه می خواند، شما را به هرکس و هرچه که مقدس می دانید سوگند، بداد اسلام، طب النبی... و مردم بیمار وآلوده به دارو ها... برسید که همین دارو ها از سوی دیگر چگونه بستری شده برای گسترش، قرص های روانگردان، کراک، شیشه...، در میان جوانان و سر مایه عظیم کشورکه بیش از یک لشکر دشمن شکن آن را از ما گرفته است!؟.

 ببینیم دیگران طی نامه خود، درمورد پیشگیری و منزوی شدن طب اسلامی چه می گویند« مرکز بهداشت استان: شماره65590 : تاریخ 2/6/387 : جناب آقای عبدالحسین نجفی. باسلام. عطف به نامه شماره 512 مورخ 9/5/1387 ضمن تشکر از توجه جنابعالی به امر پیشگیری که نشان دهنده باور شماست زیرا دین مبین اسلام ، روش زندگی پیشگیرانه و سلامت نگر است ولی متأسفانه بسیار از مسؤولین دینی و اجرایی نگاه درمان نگرانه به دین و فعالیت ها دارند امید است که همه درک صحیح از دینی مبین اسلام بدست بیاوریم درآن صورت بیشتر سرمایه های ملی را در ابعارد مختلف، فرهنگی و...، در امر پیشگیری هزینه خواهیم کرد...: دکتر... معاون فنی مرکز بهداشت استان...»:

      و نیز قسمتی از نامه بیمار و قربانی شده داروهای شیمیایی، از استان قزوین« خدمت آقای نجفی باتشکر... دیگه ازکار وزندگی افتادم. هرسال بد تر و بد ترمیشه. دیگه هیچ امیدی به خوب شدن ندارم. روزانه نود قرص مصرف می کنم. اما باز با این حال داردم از بین نمیره... بعضی ها بهم میگن مشروب و تریاک رو هم امتحان بکنم تاشاید سرم خوب بشه ...: نامه  مفصل است که تارخ 11/11/86 از طریق« ایمیل» به دست ما رسیده است.

        درپایان ازهمه مراجع به خصوص از رهبرمعظم انقلاب اسلامی آیت الله خامنه ای دامت برکاتهم، رئیس جمهورمحترم دکتر احمدی نژاد، وزیرمحترم بهداشت ودرمان، دانشگاه هیان عزیز... تمنا می شود؛ در امرتأسیس مرکزی بین المللی، جهت بررسی چراهای طبی، تغذیه ای وپیشگیری دراسلام؛ با توجه به فرصت بدست آمده طلایی که می تواند معنی توجه دین به زندگی را بار دیگر، عملاً به جهان نشان دهد، اقدامی جدی صورت بگیرد، و در سال نوآوری که سزا وار است رهبرعزی، رئیس جمهورمحترم ، وزیر محترم بهداشت ودرمان سنگ اول آن را بگذارند. والسلام:

                                                                                                                                                                                               

                                                                        عبدالحسین نجفی

                                                                       همراه: 09368550280

 

 


مطالب مشابه :


تغذیه درسیره ی نبوی

تغذیه درسیره ی نبوی تواضع‌ در این وبلاگ جهت پاسخ دهی به برخی از شبهات وتبیین سیره ی




بهداشت فردی در سیره ی نبوی

احادیث ائمه در مورد سبک بهداشت فردی در سیره ی نبوی




نخستین همایش بین المللی سیره نبوی در طب

برگزاری نخستین همایش بین المللی « سیره نبوی ( ص ) در طب » توسط تغذیه از منظر سیره نبوی




تعلیم و تربیت در سیره نبوی

تعلیم و تربیت در سیره نبوی در سنت و احادیث نبوی احادیث فراوانی نوع تغذیه




حجت الاسلام ضیایی - درمان تیک عصبی درطب سنتی

برای رفتن به سایت یار منجی بر روی متن مشاوره رایگان در زمینه تغذیه درمانی کلیک نمائید .




نخستین همایش بین المللی سیره نبوی در طب - ۲ تا ۳ بهمن ۹۲ - شیراز

نخستین همایش بین المللی سیره نبوی در طب در صورت تمایل جهت انتشار مطالب و مقالات خود در




اهمیت پیشگیری نسبت به درمان

تنها فرهنگ تغذیه و سیره نبوی(ص) را در میان مردم نهادینه آیا این سیره تغذیه و




اصلاح سبک زندگی به روش اهل بیت(علیهم السلام- اولین مقاله که درسبک زندگی ارائه شد

تغییر سبک زندگی در تغذیه این وبلاگ جهت پاسخ دهی به برخی از شبهات وتبیین سیره ی نبوی رضوی




ورزش در اسلام-فعاليت جسماني

تیراندازی پرارج ترین ورزش اسلامی است که در قرآن و احادیث و سیره نبوی بدان تغذیه در




برچسب :