» رهبر جدید جنبش اخوان المسلمین مصر انتخاب شد

 رهبر جدید جنبش اخوان المسلمین مصر انتخاب شد

«محمد مهدي عاكف»، رهبر جماعت اخوان‌المسلمين مصر در نشست مطبوعاتي در قاهره اعلام كرد كه «محمد بديع» از اعضاي هيئت رهبري جماعت اخوان‌المسلمين به عنوان رهبر جديد اين جماعت انتخاب شده است.

رهبر سابق اخوان المسلمين مصر روز شنبه با اعلام اين خبر افزود كه دوره مسئوليت وي روز چهار شنبه گذشته پايان يافته است.

محمد مهدي عاکف رهبر پيشين اخوان المسلمين در جمع خبرنگاران گفت : همه اعضاي "شوراي عمومي" انتخاب محمد بديع را تاييد مي کنند. ما همگي براي ياري و پيروزي دين اسلام تلاش مي کنيم."

استاد عاکف افزود که اخوان المسلمين در جهت ايجاد "رنسانس" در سراسر جهان اسلام تلاش خواهد کرد.

هشتمين رهبر جماعت اخوان المسلمين از اعضاي هيئت رهبري به عنوان رهبر جديد اين جماعت انتخاب شد.

اخوان‌المسلمين مصر  اعلام كرد كه "محمد بديع " از اعضاي هيئت رهبري جماعت اخوان‌المسلمين به عنوان رهبر جديد اين جماعت انتخاب شد.
مختصری از زندگی محمد بدیع :

بديع پيش از اين استاد دانشكده دامپزشكي در دانشگاه "بني سويف " در جنوب قاهره بود.
وي در سال 1943 در شهر بزرگ "المحلة " در استان غربيه شمال قاهره متولد شد. بديع در سال 1959 به دانشكده دامپزشكي قاهره پيوست و در همان سال توسط يكي از مبلغان سوري با اخوان‌المسلمين آشنا شد.
محمد بديع هشتمين رهبر جماعت اخوان المسلمين مصر است، وي از نظر علمي در رتبه بالايي قرار دارد و بر اساس فرهنگ علمي عربي كه مصر آن را منتشر كرده است، جزو يكصد دانشمند برتر جهان عرب به شمار مي‌رود.
وي در هفتم آگوست 1943 در محله "الكبري " در مصر متولد شد و به محض ورود به دانشگاه به عضويت جماعت اخوان‌المسلمين درآمد.
تحصيلات دانشگاهي:
محمد بديع هم اكنون استاد بيولوژي دانشكده دامپزشكي دانشگاه بني سويف است. بديع همچنين دو دوره دبيركل سنديكاي دامپزشكان و يك دوره نيز دبير صندوق اتحاديه سنديكاهاي حرفه پزشكي بوده است.
بديع ليسانس خود را در رشته دامپزشكي در سال 1965 از دانشگاه قاهره گرفت.وي در سال‌هاي 1977 و 1979 نيز فوق ليسانس و دكتراي خود را از دانشگاه "الزقازيق " كسب كرد. وي از سال 1983 در دانشگاه الزقازيق استاديار شد و چهار سال بعد نيز به رتبه استادي رسيد و در شاخه بني سويف از دانشگاه قاهره مشغول به تدريس شد.

مبارزات :

محمد بديع به محض ورود به دانشگاه توسط يك عضو سوري اخوان المسلمين با انديشه‌هاي اين جماعت آشنا شد. وي در همان سال جزء سي‌ام قرآن را حفظ كرد و با انديشه‌هاي سيد قطب نيز آشنا شد.
طولي نكشيد كه تشكيل هسته‌اي از اين جماعت فاش شد و بديع و تعداد ديگر از اعضاي اين جنبش به دليل مسئله نظامي مربوط به شهید سيد قطب دستگير شدند. وي در اين دوره به 15 سال زندان محكوم شد كه 9 سال آن را گذارند. بديع در بهار سال 1974 از زندان‌ آزاد شد و به محل كار خود در دانشگاه بازگشت.
وي همچنين در سال 1998 نيز بعد از موضوع جمعيت دعوت اسلامي در دانشگاه بني سويف به زندان رفت و اين بار تنها 75 روز در زندان ماند. بديع در اين زمان به عنوان رئيس شوراي اداري جمعيت الدعوه پس از بازداشت حاج حسن جودة، بازداشت شده بود.
در سال 1999 نيز محمد بديع براي سومين بار به اتهام فعاليت براي جماعت اخوان المسلمين به پنج سال زندان محكوم شد. وي حدود چهار سال از دوران محكوميت خود را در زندان گذراند و در سال 2003 از زندان آزاد شد.
محمد بديع در آوريل سال 2008 نيز در جريان انتخابات محلي در مصر بازداشت و يك ماه را در زندان‌هاي دولت قاهره گذراند.

مسئوليت‌ها :

وي از آغاز فعاليت خود درجماعت اخوان المسلمين مسئوليت‌هاي زيادي را بر عهده داشته است. عضو دفتر اداري محلي در سال 75، مسئول دفتر اداري در سال 77، مسئول تربيتي كميته اخوان المسلمين در يمن( از 82 تا 86) عضو دفتر اداري دانشگاه بني سويف (86)، مسئول دفتر اداري دانشگان بين سويف (90)، بخشي از مسئوليت‌هاي وي بوده است. وي در سال 1994 نيز مسئول بخش تربيتي جنبش شد.
محمد بديع از سال 96 نيز عضو شوراي رهبري اين جنبش شد و در سال 2007 نيز عضو دفتر رهبري جهاني جنبش و ناظر بخش تربيتي اخوان المسلمين شد.

دولت مصر نيز اعلام كرده كه گروه اخوان المسلمين فعاليتش ممنوع است اما به اين گروه اجازه داده است به صورت محدود فعاليت کند.
اخوان المسلمين مصر پس از انتخابات پارلماني سال 2005 به عنوان قويترين گروه مخالف در مصر پس از انقلاب ژوئيه سال 1952 ظاهر شده است و 88 کرسي در مجلس مصر به دست آورد که حدود يک پنجم کل کرسي‌هاي مجلس اين کشور است. هيچ يک از نامزدهاي اخوان المسلمين در انتخابات عمومي که پس از سال 2008 برگزار شد، پيروز نشدند . البته دولت مصر به تلاش براي حذف يا کنار گذاشتن نامزدهاي اين گروه متهم است تا دايره نفوذ سياسي اين گروه افزايش نيابد و حکومت «حسني مبارک»، رئيس‌جمهوري مصر که از سال 1981 رئيس‌جمهوري اين کشور است، تهديد نشود.

اعضاي اين گروه به خاطر ممنوعيت اخوان المسلمين در انتخابات عمومي به صورت مستقل شرکت کرده‌اند.


مطالب مشابه :


معرفی یک دانشگاه : صلاح الدین/هولیر

آشنایی با فرهنگ، زبان و ادب کوردی - معرفی یک دانشگاه : صلاح الدین/هولیر - kurdallameh - آشنایی با




» تاسيس کرسي مطالعات اسلامي در دانشگاه هاي كانادا

مدرسه‌ علوم دینی صلاحالدین ایوبی ارومیه - » تاسيس کرسي مطالعات اسلامي در دانشگاه هاي




صلاح الدین ایوبی

وبلاگ شخصی اکبر زواری رضائی - صلاح الدین ایوبی دکترای حسابداری و مدیریت مالی دانشگاه غازی




کتابشناسی برگزیده گردشگری

صلاح الدین 1380 2 جهانگردی شهری ژرژ کازس صلاح الدین محلاتی دانشگاه شهید




» رهبر جدید جنبش اخوان المسلمین مصر انتخاب شد

مدرسه‌ علوم دینی صلاحالدین ایوبی ارومیه - » رهبر جدید جنبش اخوان المسلمین مصر انتخاب شد




پسر برهان الدین ربانی رئیس شورای عالی صلح افغانستان شد

صلاح الدین کار کرده، اما پس از آن تحصیلاتش را در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه




صلاح الدین! ما برگشتیم

قبسات - صلاح الدین! ما برگشتیم - وب پیج خانم دکتر شیرین بیانی در پایگاه دانشگاه




برچسب :