نظام آموزشی دانشگاه ازاد

نظام آموزشی  دانشگاه آزاد اسلامي<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 FPic2.JPG

ماده 7 : آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی براساس نظام واحدی است.

ماده 8 : در نظام واحدی ارزش هر درس با تعداد واحدهای آن درس، سنجيده  می شود و قبولی يا ردی دانشجو در يک درس به همان درس محدود می گردد.

ماده 9 : يک واحد درس نظری، مقدار درسی است که مفاد آن طی 16 جلسه يک ساعتی آموزش داده می شود. اين زمان برای هر واحد درسی عملی و آزمايشگاهی 32 ساعت، کارگاهی 48 ساعت و عمليات صحرايی 64 ساعت می باشد.

تبصره : اجرای دوره های کارآموزی و کارورزی در موارد مربوط براساس مدت تعيين شده درسرفصل مصوب و آيين نامه های مربوط به دانشگاه خواهد بود.

ماده 10 : هر سال تحصيلی، مرکب از دو نيمسال تحصيلی و برحسب لزوم يک دوره تابستانی است. هر نيمسال تحصيلی شامل 16 هفته و هر دوره تابستانی شامل 6 هفته آموزش است.

تبصره : مدت امتحانات پايان هريک از دو نيمسال تحصيلی و دوره تابستانی، جزو مدت آموزش محسوب نمی شود.

ماده 11 : يک واحد درس نظری، طی نيمسال تحصيلی در 16 جلسه يک ساعتی و در طول دوره تابستانی در 6 جلسه سه ساعتی تدريس می شود، به همين نحو مجموع ساعات تدريس يک واحد درس عملی آزمايشگاهی ، کارگاهی و عمليات صحرايی بر حسب انجام آنها در طول نيمسال يا دوره تابستانی به ترتيب در 16 هفته و 6 هفته تقسيم می شود.

تبصره : در موارد استثنايی و ضروری به پيشنهاد واحد دانشگاهی ذيربط و تصويب سازمان مرکزی دانشگاه، می توان يک واحد درسی را در مدتی کوتاه تر از 16 هفته تدريس نمود، مشروط بر اينکه مجموع ساعات هر واحد درسی از حدّ مقرر خود کمتر نشود.

 

 

 

 

 

 

نظام درسی

 

ماده 12 : هر درس، بخش مستقلی از برنامه آموزشی است که در يک موضوع مشخص و برای يک نيمسال تحصيلی ارايه می شود.

ماده 13 : دروس دانشگاهی از لحاظ محتوی به دروس عمومی، پايه اصلی و تخصصی تقسيم می شود.

1-13 دروس عمومی ، به منظور توسعه اطلاعات و معلومات عمومی دانشجويان عرضه می شود.گذراندن اين دروس برای عموم دانشجويان الزامی است.

2-13- دروس پايه به منظور تقويت بنيه  علمی و ايجاد زمينه مناسب برای پذيرش دروس اصلی و تخصصی ارايه می شود.

3-13- دروس اصلی ، اساس و مبنای دروس تخصصی رشته را تشکیل می دهد.

4-13 دروس تخصصی ، به منظور افزایش توان علمی و عملی دانشجو در رشته مربوط تدریس می گردد.

ماده 14 : هر درس از نظر تبادل با درس یا دروس دیگر به دو صورت وابسته و مستقل مستقیم می شود.

1-14- درس مستقل ، درسی است که انتخاب آن منوط به گذراندن درس دیگری نیست.

2-14 درس وابسته ، درسی است که انتخاب آن با گذراندن و یا انتخاب درس یا دروس دیگری ملازمه دارد. از این حیث، دروس وابسته از نظر انتخاب به دروس پیش نیاز ( انتخاب درس مقدم) و دروس هم نیاز ( انتخاب همزمان دروس) تقسیم   می شود.

ماده 15 : درس از جنبه انتخاب، به الزامی و اختیاری تقسیم می شود.

1-15- درس الزامی، درسی است که گذراندن آن در طول دوره برای دانشجو اجباری است و با دروس دیگر قابل تعویض نمی باشد.

2-15- درس اختیاری، درسی است که دانشجو به اختیار خود از بین دروس مربوط انتخاب می کند.

ماده 16 : درس از لحاظ نحوه تدریس به نظری و عملی و نظری عملی تقسیم    می شود.

1-16 درس نظری، حاوی مجموعه ای از دانش هاست که به صورت خطابه، کنفرانس ، سمینار و بحث و گفتگو تعلیم داده می شود.

2-16- درس عملی ، حاوی مجموعه مهارت هایی است که انتقال آنها محتاج به تمرین ، عملیات کارگاهی آزمایشگاهی، بیمارستانی و صحرایی است.

3-16 درس نظری عمیل مجموعه دانش ها و مهارت هایی است که به هر دو صورت فوق توأماً تدریس می شود.

ماده 17 : در تمامی واحدهای دانشگاهی برای یک رشته معین، برنامه درسی مصوب یکسانی به اجرا گذاشته می شود.

 

تعداد واحد های درسی و طول مدت تحصیل

 

ماده 18 : تعداد واحدهای درسی لازم برای گذراندن هریک از دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد پیوسته ، بر حسب رشته تحصیلی، براساس سرفصل مصوب تعیین می گردد.

تبصره : در مورد برنامه های آموزشی که تاکنون به تصویب شورای عالی برنامه ریزی نرسیده است، برنامه های مصوب سازمان مرکزی دانشگاه ، ملاک عمل خواهد بود.

ماده 19 :  تعداد واحدهای انتخابی دانشجوی تمام وقت در یک نیمسال تحصیلی  نمی تواند از 12 واحد کمتر و از 20 واحد بیشتر باشد.

تبصره 1 : در نیمسال هایی که دانشجو خارج از اراده خود، کمتر از 17 واحد درسی داشته باشد آن نیمسال جزو سنوات تحصیل دانشجو محسوب می گردد، ولی اگر میانگین نمرات دروس اخذ شده کمتر از 12 باشد، مشروط به حساب نمی آید.

تبصره 2 : در مواردی که دانشجو برای فراغت از تحصیل حداکثر 24 واحد درسی باقی مانده داشته باشد، حتی اگر در نیمسال قبل از آن مشروط شده باشد، می تواند با رعایت مقررات کله واحدهای درسی، باقیمانده را در یک نیمسال انتخاب کند، مشروط بر اینکه در بین دروس باقی مانده بیش از یک درس پیشنیاز و درس یا دروس وابسته به آن وجود نداشته باشد. در غیر اینصورت ترم آخر دانشجو محسوب نمی شود.

تبصره 3 : در مواردی که دانشجو برای فراغت از تحصیل، تنها یک درس نظری مردودی باقی مانده داشته باشد، می تواند فقط برای یکبار خارج از تقویم دانشگاهی در فرصتی که از طرف گروه آموزشی مربوط تعیین می شود، درس مزبور را از طریق معرفی به استاد، حداکثر در همان نیمسال بگذراند و در صورت عدم موفقیت، ضمن ثبت نمره دانشجو در همان نیمسال، موظف است در نیمسال بعد در صورت داشتن سنوات، انتخاب واحد نموده، در کلا س های همان درس شرکت و در پایان نیمسال با سایر دانشجویان امتحان بدهد.

تبصره 4 : دانشجویی که میانگین نمرات نیمسال قبل او 17 یا بیشتر باشد، می تواند با تصویب گروه آموزشی مربوط تا 24 واحد درسی را انتخاب کند.

تبصره 5 : در دوره کارشناسی ارشد پیوسته، ارایه دروس مربوط به مقطع کارشناسی ارشد، تابع مقررات و ضوابط آیین نامه آموزشی مقطع مربوط می باشد.

تبصره 6 : گذراندن دروس وصایای حضرت امام (ره) و روخوانی قرآن کریم علاوه بر دروس موضوع ماده 18 برای کلیه دانشجویان الزامی است.

ماده 20 حداکثر واحدهای انتخابی مجاز برای دوره تابستانی 6 واحد است.

تبصره : دانشجو در دوران تحصیل می تواند با موافقت واحد مبدأ ، دوره تابستان خود را در یک واحد دانشگاهی دیگر بگذراند.

ماده 21 : حداکثر مدت مجاز تحصیل دانشجوی تمام وقت در دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 3 سال، کارشناسی پیوسته 6 سال و کارشناسی ارشد پیوسته 9 سال است.

در صورتی که دانشجو نتواند واحدهای دوره را بر حسب مورد در حداکثر مدت مجاز تحصیل، با موفقیت بگذراند، از ادامه تحصیل محروم می شود.

تبصره 1: دانشجویانی که علاوه بر دروس برنامه آموزشی مصوب، ملزم به گذراندن تعدادی دروس دیگر به عنوان دروس جبرانی و یا پیش نیاز دانشگاهی باشند. به ازای هر 8 واحد درسی اضافی یکنیمسال به سقف سنوات مجاز تحصیل آنان اضافه  می گردد.

تبصره 2 : در شرایط خاص، در صورتی که ادامه تحصیل دانشجو از نظر قانونی بلامانع باشد، با معرفی به موقع واحد دانشگاهی ذیربط ( حداقل 2 ماه قبل از انقضای مهلت مقرر) و تصویب شورای آموزشی دانشگاه ( سازمان مرکزی ) می تواند حداکثر مدت مجاز تحصیل دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته را یک نیمسال و دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد پیوسته را دو نیمسال افزایش دهد.

 

حضور و غیاب دانشجو

 

ماده 22 : حضور دانشجو در تمامی برنامه های درسی اعم از نظری، عملی، عملی و کار آموزی و کارورزی و دیگر فعالیت های آموزشی الزامی است.

ماده 23 : غیبت غیر موجه دانشجو در بیش از ساعات هریک از دروس نظری، عملی یا نظری عملی، کارورزی و کارآموزی در طول نیمسال ، موجب گرفتن نمره صفر از آن درس خواهد بود و نمره مزبور تحت هیچ شرایطی از کارنامه حذف نخواهد شد.

ماده 24 : غیبت موجه دانشجو در بیش از ساعات هریک از دروس نظری، عملی یا نظری- عملی کارآموزی و کارورزی در طول نیمسال موجب حذف آن درس می شود. در این حال در ستون نمره، کلمه حذف درج می گردد. در این صورت استثنائاً رعایت حداقل 12 واحد در نیمسال لازم نیست، اما نیمسال مزبور به عنوان نیمسال کامل جزو سنوات تحصیلی دانشجو محسوب می گردد.

چنانچه میانگین نمرات امتحانی دانشجو در هر حال کمتر از 12 باشد، براساس ماده 37 این آیین نامه مشروط محسوب می شود.

تبصره 1 : حذف درس بر اثر غیبیت موجه، موجب بازپرداخت شهریه پرداختی دانشجو اعم از ثابت و متغیّر نخواهد بود.

تبصره 2 : در مورد دروسی که شامل دو قسمت نظری و عملی باشد، در صورتی که غیبت دانشجو از ساعات مربوط به هریک از دو قسمت تجاوز کند، دانشجو برای تمام آن درس غایب محسوب می شود.

ماده 25 : غیبت تا حدّ مجاز ( اعم از موجه و غیر موجه) دانشجو را از انجام تکالیف درسی، آزمایشگاهی و عملیات مربوط معاف نمی کند.

ماده 26 : میزان غیبت ها براساس گزارش های حضور و غیاب هفتگی استادان به اداره آموزش محاسبه می شود.

ماده 27 : غیبت موجه در جلسه امتحان هر درس، موجب حذف آن درس می شود و غیبت غیر موجه به منزله نمره صفر در امتحان آن درس خواهد بود.

تبصره : در موارد زیر، غیبت دانشجو از کلاس درس، زمایشگاه و..... و جلسه امتحان به تشخیص گروه آموزشی مربوط و در غیاب گروه به تشخيص شوراي آموزشي واحد دانشگاهي موجه محسوب مي شود:

الف ) بيماري شديد با تأييد پزشك معتمد واحد دانشگاهي.

ب‌ ) وضع حمل با ارايه گواهي و تأيي پزشك معتمد واحد دانشگاهي.

ج‌ ) فوقت پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزند.

د ) شركت در مسابقات علمي ، ورزشي و هنري در سطوح ملي و بين المللي.

 

حذف و اضافه درس

 

ماده  28 : دانشجو مي تواند پس از آغاز هر نيمسال تحصيلي در مهلتي كه در تقويم دانشگاهي تعيين شده است، حداكثر دو درس انتخابي خود را در صورت موافقت گروه آموزشي مربوط حذف كند و يا براي دروس ديگري علاوه بر آنچه قبلاَ انتخاب كرده است با رعايت سقف مقررات ثبت نام نمايد.

ماده 29 : دانشجو مي تواند تا پنج هفته قبل از پايان نيمسال تحصيلي فقط يكي از درس هاي نظري خود را با رعايت ماده 23 حذف كند، مشروط به اينكه واحدهاي درسي باقي مانده وي از 12 واحد كمتر نشود.

تبصره : عدم حضور دانشجو در جلسه امتحان درسي كه براساس اين ماده حذف كرده‏ غيبت موجه منظور مي گردد و در شمول ماده 24 خواهد بود.

ماده 30 : حذف كليه واحدهاي انتخابي در يك نيمسال تنها در صورتي مجاز است كه دانشجو بنا به تشخيص شوراي آموزشي واحد دانشگاهي ذيربط قادر به ادامه تحصيل در آن نيمسال نباشد و غيبت دانشجو در هيچ يك از دروس از مجموع ساعات آن درس تجاوز نكند. در اين حال نيمسال مزبور به عنوان مرخصي محسوب  مي گردد.

 

ارزشيابي تحصيلي دانشجو

 

ماده 31 : ارزشيابي تحصيلي دانشجو در هر درس توسط استاد آن درس براساس ميزان حضور و فعاليت دانشجو در كلاس، انجام تكاليف درسي، نتيجه امتحان بين نيمسال و همچنين پايان نيمسال صورت مي گيرد.

ماده 32 : معيار ارزشيابي نمره است و نتيجه ارزشيابي دانشجو در فاصله صفر تا بيست قرار مي گيرد.

ماده 33 : حداقل نمره قبولي در هر درس 10 مي باشد. دانشجويي كه در هريك از دروس الزامي مردود شود ملزم به تكرار آن درس است.

تبصره : باري درس يا دروسي كه شامل دو قسمت نظري و عملي است و داراي يك كد در سر فصل مي باشد، ارزشيابي هر قسمت به صورت مستقل صورت مي گيرد، ولي ميانگين آنها ملاك ارزشيابي است، مشروط بر اينكه دانشجو در امتحان هر دو قسمت درس شركت كرده باشد. در صورتي كه در يك قسمت درس نمره، كمتر از 10 احراز شده باشد اما ميانگين آنها 10 يا بالاتر باشد، نياز به تكرار درس نخواهد بود. اما چنانچه ميانگين آنها كمتر از 10 باشد دانشجو بايد هر دو قسمت درس را محدداَ بگذراند.

ماده 34 : نتايج امتحانات هر درس بايد حداكثر تا 10 روز پس از تاريخ امتحان آن درس اعلام گردد.

تبصره 1 : پس از اعلام نتايج، دانشجو مي تواند حداكثر تا يك هفته درخواست تجديد نظر در نمره امتحانات خود را به گروه آموزشي مربوط تسليم كند.

تبصره 2 : نمره امتحاني پس از اعلام نهايي به اداره آموزش واحد دانشگاهي مطلقاَ قابل تغيير نيست.

تبصره 3 : نتايج كلي امتحانات هر نيمسال بايد حداكثر يك هفته قبل از نام نويسي نيمسال بعد اعلام شده باشد.

ماده 35 : در مواردي مانند پروژه، تمرين دبيري، كارآموزي، كارورزي ، عمليات صحرايي و دروسي كه براساس برنامه آموزشي مصوب توأم با پروژه ارايه مي شود، در صورتي كه به تشخيص استاد و تأييد گروه آموزشي مربوط تكميل آنها در طول يك نيمسال ميسر نباشد، نمره درس ناتمام تلقي مي گردد. نمره ناتمام بايستي تا پايان نيمسال بعد به نمره قطعي تبديل گردد.

تبصره : نمره قطعي به جاي نمره ناتمام در كارنامه دانشجو وارد مي شود و محاسبه ميانگين نمرات دانشجو در آن نيمسال موكول به قطعي شدن نمره ناتمام است. در اين حال، تعداد واحد انتخابي دانشجو براي نيمسال بعد براساس ميانگين نمرات قطعي و جمع واحدهاي دروس مربوط بدون منظور كردن نمره ناتمام تعيين مي شود.

ماده 36 : در پايان هر نيمسال، ميانگين نمرات دانشجو در آن نيمسال و ميانگين كل نمرات او تا پايان همان نيمسال و همچنين در پايان دوره تحصيلي ميانگين كل نمرات دانشجو محاسبه مي شود. براي محاسبه ميانگين، تعداد واحدهاي هر درس در نمره آن درس ضرب مي شود و مجموع حاصل ضرب ها، بر تعداد كل واحدهايي كه دانشجو براي آنها نمره قبولي يا ردي دريافت داشته است تقسيم مي شود.

ماده 37 : ميانگين نمرات دانشجو در هر نيمسال نبايد كمتر از 12 باشد، در غير اين صورت نام نويسي دانشجو در نيمسال بعد به صورت مشروط خواهد بود.

تبصره 1 : نيمسالي كه در آن، دانشجو به هر دليل تعداد واحد درسي كمتر از حد نصاب مقرر در ماده 19 انتخاب كرده باشد به عنوان يك نيمسال تلقي مي گردد.

تبصره 2 : دوره تابستاني از شمول تبصره يك مستثني است.

تبصره 3 : اداره آموزش هر واحد دانشگاهي بايد قبل از شروع ثبت نام هر نيمسال، مراتب مشروط شدن دانشجو را به او و گروه آموزشي مربوط اعلام نمايد.

تبصره 4 : دانشجويي كه به صورت مشروط، نام نويسي مي كند، جز در آخرين نيمسال تحصيلي، حق انتخاب بيش از 14 واحد درسي را در آن نيمسال ندارد.

ماده 38 : دانشجويان با ورودي سال تحصيلي 77 76 و بعد به دوره هاي كارداني و كارشناسي ناپيوسته كه در دو نيمسال اعم از متوالي يا متناوب و دانشجويان دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد پيوسته كه در سه نيمسال متوالي يا چهار نيمسال متناوب مشروط شوند( ميانگين نمرات نيمسالي آنان كمتر از 12 باشد) در هر مرحله اي از تحصيل كه باشند از برنامه تحصيل محروم مي گردند.

تبصره 1 : دانشجويان ورودي قبل از سال تحصيلي 77 76 دوره هاي كارداني و كارشناسي ناپيوسته كه در دو نيمسال اعم از متوالي يا متناوب و دانشجويان دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد پيوسته، كه در سه نيمسال متوالي يا چهار نيمسال متناوب ميانگين نمرات نيمسالي آنان كمتر از 12 و ميانگين كل نمرات آنان تا پايان آن نيمسال كمتر از 10 باشد در هر مرحله اي از تحصيل كه باشند، اخراج مي گردند، اما اگر ميانگين كل آنان حداقل 10 باشد، تا زماني كه ميانگين هيچ يك از نيمسال هاي بعدي شان كمتر  از 10 نشود، مي توانند به تحصيلات خود ادامه دهند.

تبصره 2 : دانشجوي دوره كارشناسي ارشد پيوسته در طول تحصيل تا سقف واحدهاي دوره كارشناسي تابع مقررات اين آيين نام است و در دروس كارشناسي ارشد تابع آيين نامه كارشناسي ارشد ناپيوسته خواهد بود.

تبصره 3 : دانشجويان دوره كارداني و كارشناسي ناپيوسته در صورت تمايل براي بالا بردن ميانگين كل نمرات خود مي توانند در يك نيمسال حداكثر تا 14 واحد از درس هايي را كه با نمره كمتر از 12 قول شده اند و دانشجويان دوره كارشناسي حداكثر در دو نيمسال تا سقف 20 واحد درسي تكرار كنند، مشروط بر اينكه مدت تحصيل آنان با احتساب اين مدت از حد نصاب مقرر تجاوز نكند.

 

مرخصي تحصيلي

 

ماده 39 : دانشجو مي تواند در هريك از دوره هاي كارداني و كارشناسي ناپيوسته،‌ حداكثر دو نيمسال و در دوره هاي كارشناسي پيوسته و كارشناسي ارشد پيوسته، چهار نيمسال از مرخصي تحصيلي استفاده كند.

تبصره 1 : استفاده از مرخصي تحصيلي در چند نيمسال متوالي بلامانع است. با اين همه دانشجو موظف است براي هر نيمسال درخواست خود را مطابق ماده 40 اين آيين نامه به واحد دانشگاهي ذيربط تسليم نموده و موافقت لازم را براي مرخصي تحصيلي درهمان نيمسال كسب كند.

تبصره 2 : مدت مرخصي تحصيلي جزو حداكثر مدت مجاز تحصيل دانشجو در هر دوره محسوب مي شود.

ماده 40 : تقاضاي مرخصي تحصيلي بايد به صورت كتبي، حداقل دو هفته قبل از شروع نام نويسي توسط دانشجو، به اداره آموزش واحد دانشگاهي ذيربط تسليم گردد. اداره آموزش موظف است پس از بررسي وضعيت تحصيلي دانشجو، قبل از اتمام مهلت نام نويسي، موافقت يا عدم موافقت با درخواست دانشجو را كتباَ به وي ابلاغ كند.

تبصره : آموزش واحد، زماني با درخواست مرخصي موافقت مي نمايد كه دانشجو از نظر گذراندن بقيه دروس دوره ،‌ دچار مشكل نگردد و نهايتاَ از افزايش سقف سنوات استفاده نكند، مگر در موارد ذكر شده در تبصره ماده 27 و بندهاي ذيل آن.

 

انصراف از تحصيل

 

ماده 41 : دانشجو در صورت تمايل مي تواند درخواست انصراف از تحصيل كند. دانشجوي منصرف از تحصيل، بايستي هزينه انصراف را برابر آخرين دستورالعمل مربوط بپردازد. دانشجوي انصرافي مي تواند به فاصله يكماه از تاريخ درخواست، انصراف خود را پس بگيرد.

تبصره : پس از صدور حكم انصراف، تقاضاي بازگشت به تحصيل دانشجو پذيرفته نيست و رابطه چنين دانشجويي با دانشگاه قطع مي گردد. در صورت مشمول بودن دانشجو، واحد دانشگاهي مكلف است مراتب را پس از يكماه به اداره وظيفه عمومي اطلاع دهد.

ماده 42 : ترك تحصيل بدون كسب اجازه، انصراف از تحصيل محسوب مي شود و دانشجوي منصرف حق ادامه تحصيل را نخواهد داشت.

تبصره : در موارد استثنايي كه ترك تحصيل دانشجو موجه باشد، بايد حداقل يكماه قبل از پايان همان نيمسال دلايل آن به دانشگاه ارايه شود. در صورت تأييد موجه بودن ترك تحصيل توسط دانشگاه، آن نيمسال جزو مرخصي تحصيلي دانشجو محسوب مي شود


مطالب مشابه :


اعلام نمرات میان ترم دانشگاه آزاد مشهد

اعلام نمرات میان ترم دانشگاه آزاد مشهد اعلام نمرات میان ترم دانشگاه دانشگاه مراغه




انتخاب واحد دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي ساری اينترنتي شد

دانشگاه آزاد این نرم افزار به ارائه نمرات واحد مراغه دانشگاه آزاد




سمینار آنالیز مراغه

ثبت نمرات . دانشگاه مراغه دانشگاه آزاد اسلامی علوم تحقيقات آذربايجان




امتحانات نیمسال اول دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ساری با شرکت ۱۰۱۵۰دانشجو

دانشگاه آزاد می نمایند و نمرات امتحانی نیز واحد مراغه دانشگاه آزاد




اطلاعیه

و حقوق جزای دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه. نمرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه




نظام آموزشی دانشگاه ازاد

نظام آموزشی دانشگاه ازاد ميانگين نمرات دانشجو در هر دانشگاه آزاد اسلامى مراغه




سوالات ادله اثبات دعوی

مقالات حقوقی نمونه سوالات نمرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه ام در دانشگاه




راه اندازي سيستم بايگاني الكترونيكي در دانشگاه آزاد اسلامي ساري

دانشگاه آزاد از جمله ريز نمرات ، گواهي نامه واحد مراغه دانشگاه آزاد




برچسب :