سفر به اصفهان (قسمت اول)

سفر به اصفهان
)
قسمت اول(
سي و سه پل - پل خواجو - باغ موزه چهلستون - درخت هاي چهارصد ساله

براي ما كارمندها با توجه به زمان كم سفر، بدترين زمان سفر كردن تعطيلات است.چرا بدترين! چون به ترافيك مي خوريد، به گراني بليت ها مي خوريد، محل اقامت ها معمولا پر مي شه و يك عالمه اتفاق پيش بيني نشده ديگه.سفر اصفهان ما در يك تصميم ناگهاني استارت خورد.وقتي رسيديم اصفهان ساعت 6 صبح بود و اين نشان از اين دارد كه ما شب حركت كرديم.تا اينجايش خيلي واضح و مبرهن بود. صبحانه را در ترمينال كاوه اصفهان در يكي از رستورانهاي ترمينال حليم خورديم.حليم شير اصفهان خيلي معروف بود و خيلي خوشمزه.تا اينجا هم دلتان آب افتاد حتما.بي معطلي از ترمينال بيرون آمديم تا به سمت سي و سه پل بريم. آژانس ها با قيمت هفت هزار تومان مي بردند.تاكسي ها تا هزار و هفتصد تومان و اما پيشنهاد ما، كمي پايين تر اتوبوس هاي تندرويي هست كه با مبلغ چهارصد تومان شما را به سرعت به سي و سه پل مي رساند. اما اينجاي ماجرا شما را كمي ناراحت خواهد كرد. پل در ساعت 7 صبح زيبا و شعاع طلوع خورشيد زيباتر هم بود اما زاينده رود جاري نبود.خشك... همين... شايد دلتان گرفته باشد، مطمئنا. جاذبه هاي طبيعي كه لطافتي وصف ناپذير دارند اگر نباشد دل آدم مي گيرد.دل ما هم گرفت.

عكس هاي سي و سه پل

Isfehan_5_.jpg

Isfehan_6_.jpg

كف ترك خورده زاينده رود

Isfehan_7_.jpg

Isfehan_8_.jpg

Isfehan_9_.jpg

Isfehan_10_.jpg

Isfehan_11_.jpg

Isfehan_13_.jpg

Isfehan_12_.jpg

Isfehan_14_.jpg

---

پياده از پارك زيبايي عبور كرديم كه مجسمه حكيم فردوسي در آن نصب شده بود.ژست هندي فردوسي اصلا به ژست در حال تفكر نمي خورد. مسير زاينده رود خشك را ادامه داديم تا پل خواجو.روي سنگ هاي مكعبي پل كمي استراحت كرديم، سفر شبانه ما، خسته امان كرده بود. هنرنمايي عده اي كه مي خواهيم سر به تنشان نباشد هم روي پل خواجو نمايان بود. اثر بي نظير نقاش جوان نفهمي كه قلبي و تيري با رنگ قرمز و مي نويسد يادگاري تا بماند روزگاري. در حالي كه دل خودمان را تسلي داديم و هنر پل سازي ايراني ما را بيشتر به خودش جذب كرد به تماشاي پل از همه جهات شديم. هوا سرد بود و عده اي در پارك ورزش مي كردند. عده اي در خودروهايشان خواب بودند و من و همسر مهربانم هم به راهپيمايي و جستجويمان ادامه مي داديم.

عكس هاي پل خواجو

Isfehan_15_.jpg

Isfehan_16_.jpg

صندلي هاي مكعب روي پل خواجو

Isfehan_17_.jpg

Isfehan_18_.jpg

اين همان اثر هنري است كه مي گفتم

Isfehan_19_.jpg

Isfehan_20_.jpg

ما با سايه هايمان هم همراه و همسفريم

Isfehan_21_.jpg

جزيره بازي كه در بين گياهان خودرو بود نه در بين آب

Isfehan_22_.jpg

مجسمه فردوسي با ژست هندي

Isfehan_23_.jpg

مجسمه ني نواز

Isfehan_24_.jpg

گلهاي باغ شهرداري تقديم به شما همسفران و همراهان سفر به ديگر سو

---

باغ موزه چهلستون

به سمت خيابان سپه رفتيم.خياباني كه انواع فروشگاههاي كيف و كفش در آن بود و فرصت مناسبي براي خانم ها كه ساعاتي را در آنجا به تماشاي ويترينها بپردازند و قيمت بگيرند و خريد كنند كه خانم من مستثني از خانم هاي ديگر همپاي من براي دين باغ چهلستون بيشتر مشتاق بود.ديواري را كه ما را به باغ چهلستون مي رساند را تا درب ورودي ادامه داديم.دربي كه در خيابان سپاه باز مي شود بسته بود و سربازي كه آنجا بود ما را راهنمايي كرد تا از در انتهاي خيابان استفاده كنيم.بهاي بليط 2000 تومان بود.باغ موزه چهلستون زيبايي اش را از همان اول به رخ ما كشيد.بيستوني كه در انعكاس آب به چهلستون معروف شده بود تا شكوه و عظمتش دوچندان شود. توريست هاي هندي و فرانسوي هم با ما همراه بودند. درب ورودي با ستونهاي چوبي و سقف فراخ و آينه كاري هاي بي نظير چشممان را خيره مي كرد.ورود كه كرديم متحير مانديم از نقاشي هاي  روي ديوار يا به اصطلاح ديوار نگاره كه از جنگ ها و مجالس پذيرايي شاهان دوران صفوي بود. نقاشي عشاق كه در باغ هاي پرطراوت بهاري تكيه بر بالش ها زده بودند و معشوقه اشان برايشان شراب مي ريزند دور تا دور ديوار عمارت را تزئين كرده بود. در اتاقهاي بعدي سجاده هاي نماز دست باف هم بود.راستي كتاب قرآن با خط كوفي هم نظرمان را جلب كرد.دلمان نمي آمد آنجا را ترك كنيم.اما زمانمان زياد نبود.شروع كرديم در باغ قدم زدن.سر در زاويه درب كوشك و سردر مسجد قطبيه و تنه هاي درختان 400 ساله كه ما تا مي توانستيم با آنها عكس گرفتيم.به هتل آپارتمانمان رفتيم و استراحت كرديم تا در ادامه به اصفهان گردي خودمان ادامه بدهيم.

Isfehan_25_.jpg

Isfehan_26_.jpg

Isfehan_27_.jpg

Isfehan_28_.jpg

Isfehan_4_.jpg

Isfehan_29_.jpg

Isfehan_30_.jpg

من و همسر در آينه سقف طاق آينه

Isfehan_31_.jpg

Isfehan_32_.jpg

در رنگ و نقش غرق شويد

Isfehan_33_.jpg

Isfehan_41_.jpg

تابلوهاي راهنما حاوي مطالبي جالب بودند. جنگ ها و مجالس. لطفا بخوانيد

-       - جنگ كرنال بين نادرشاه افشار و محمدشاه گوركاني، پادشاه هندوستان در منطقه اي به همين نام در نزديكي دهلي در سال 1151  ه.ق كه به پيروزي سپاه نادر و فتح دهلي انجاميد.

-          - جنگ بين شاه اسماعيل اول صفوي و شيبك خان ازبك، فرمانرواي ازبكستان در سال 916 ه.ق در منطقه طاهرآباد مرو كه به پيروزي شاه اسماعيل اول انجاميد.

-         - جنگ چالدران بين شاه اسماعيل اول صفوي و سلطان سليم فرمانروايي عثماني به سال 920 ه.ق كه به دليل دستور شاه اسماعيل مبني بر عدم استفاده از سلاح گرم به شكست صفويان انجاميد.

-          - مجلس پذيرايي شاه طهماسب اول صفوي از همايون، پادشاه هندوستان در منطقه قيدار نبي زنجان به سال 951 ه.ق كه به منظور پناهندگي به ايران آمد.

-         - مجلس پذيرايي شاه عباس اول از ولي محمدخان، فرمانرواي تركستان كه به سال 1020 ه.ق به منظور استرداد حكومت از دست رفته خود به شاه صفوي پناهنده شد.

-         - مجلس پذيرايي شاه عباس دوم از ندر محمدخان، فرمانرواي تركستان در اصفهان كه به منظور ياري گرفتن و استرداد حكومت از دست رفته خود در سال 1056 ه.ق به شاه صفوي پناهنده شد.

Isfehan_35_.jpg

Isfehan_36_.jpg

Isfehan_37_.jpg

Isfehan_38_.jpg

Isfehan_39_.jpg

Isfehan_40_.jpg

قرآن به خط كوفي

Isfehan_42_.jpg

Isfehan_43_.jpg

Isfehan_44_.jpg

سجاده هاي دستباف

Isfehan_45_.jpg

Isfehan_46_.jpg

ديوارنگاره هاي تالارهاي عمارت

Isfehan_47_.jpg

Isfehan_48_.jpg

ديوارنگاره هاي طاق اتاق ها

Isfehan_49_.jpg

Isfehan_50_.jpg

Isfehan_56_.jpg

---

تنه هاي درختهاي 400 ساله

Isfehan_51_.jpg

Isfehan_52_.jpg

Isfehan_55_.jpg

---

Isfehan_53_.jpg

Isfehan_54_.jpg

در انعكاس سبز

Isfehan_57_.jpg

سر در مسجد قطبيه

Isfehan_58_.jpg

سر در زاويه درب كوشك (باب القصر)

Isfehan_59_.jpg

اين گل هم تقديم به همه گردشگران

Isfehan_60_.jpg

---

Isfehan_61_.jpg

عيد غدير بود و نماد مسجد در وسط ميدان شهر و پخش ترانه هاي شاد


مطالب مشابه :


آدرس ايستگاه هاي مطالعه در استان اصفهان

پايانه مسافربري زاينده رود -استان اصفهان-شهر اصفهان-خ سهروردي فرودگاه شهيد بهشتي اصفهان - استان اصفهان - شهر اصفهان - جاده فرودگاه- فرودگاه شهيد بهشتي پايانه مسافربري کاوه اصفهان - استان اصفهان - شهراصفهان - خ کاوه - ترمينال کاوه




سفر به اصفهان (قسمت اول)

سفر اصفهان ما در يك تصميم ناگهاني استارت خورد.وقتي رسيديم اصفهان ساعت 6 صبح بود و اين نشان از اين دارد كه ما شب حركت كرديم.تا اينجايش خيلي واضح و مبرهن بود. صبحانه را در ترمينال كاوه اصفهان در يكي از رستورانهاي ترمينال حليم خورديم.




شرکت مسافربری عدل اصفهان جی ترمینال جی

شرکت مسافربری عدل اصفهان جی - پایانه جی - شرکت مسافربری عدل اصفهان جی ترمینال جی - اصفهان - خیابان جی - ترمینال جی تلفن30 40 523 3 و 30 20 523 3 - 031 - شرکت مسافربری عدل اصفهان جی - پایانه جی. ... رو نمايي از همراه سفر عدل اصفهان در پايانه مسافربري كاوه اصفهان · امكان خريد بليط اتوبوس از طريق تلفن همراه بدون نياز به اينترنت فراهم شد · همراه سفر عدل اصفهان - رونمايي از نخستين نرم افزار مسافران کشور در اصفهان · تغییر پیش شماره های یزد شماره تلفن عدل یزد · شرکت مسافربری عدل ...




باشگاهها در اصفهان

آدرس : اصفهان -خیابان کمال اسماعیل - حدفاصل پل فردوسی وسی وسه. پل -باشگاه پایگاه مقاومت بسیج سپاه. ۳- باشگاه فجر زیر نظر استاد ملکوتی مدرس ومسئول سبک. جوجیتسو کوبودو. آدرس :اصفهان،خیابان کاوه مقابل ترمینال کاوه باشگاه فجر. ۴-باشگاه ...




گزارش صعود کشوری به قله دالانکوه (اصفهان)

و در نهایت در ساعت 13:00 به ترمینال کاوه در شهر اصفهان رسیدیم. (در ترمینال کاوه امکانات خوبی جهت رفاه حال مسافران از قبیل اغذیه فروشی ، حمام ، فروشگاه صنایع دستی و سوپر مارکت و . . . ایجاد شده است) از اونجایی که خیلی گرسنه ...




برچسب :