سرمایه گذاری در شرکت های زود بازده

اهم موضوعات قابل تحقيق در كارآفريني:جنبه هاي اقتصادي كسب و كار ويژگي هاي روانشناختي و فردي عوامل اجتماعي ونقش دولت آموزش كارآفريني نقش شركتهاي كوچك نقش استراتژي و عوامل سازماني تكنولوژي اطلاعات

لازم به ذکر است که در شرایط کنونی که در چار چوب سیاستهای اصل 44 قانون و سند چشم انداز 20ساله کشور فراهم اوردن زیرساختها و حمایتهای لازم در جهت کمک به توسعه و گسترش بی از بیش بخش خصوصی و صنعت مورد توجه قرار گرتفته است.تقویتو حمایت از تهادهای توسعه ای مانند سازمان صنایع کوچک گام مهم و اساسی در بستر سازی برای رشد وتو سعه بخش صنعتی کشور است.

در حال حاضر سرمایه گذاری در اکثر کشورهایه دنیا به سمت بنگاه های کوچک و زودبازده میباشد که توجه به صنایع این بنگاه ها در شرق اسیا و توفیقات انها در این راه گواه این مدعاست .در ایران صنایع کوچک 93 درصد کل واحدهای صنعتی کشور را تشکیل می دهد و بطر متوسط 45درصد اشتغال بخش صنعت توسط صتایع کوچک ایجاد شده است.در کشورهای مختلف تعریف شرکتهای کوچک متفاوت است و به عواملی چون وسعت کشور و سطح اقصادی ان بستگی پیدا میکند.صنایع کوچک و زود بازده یکی از موثر ترین را های اشتغال زای و کار امد ترین شیوه کاهش وابستگیی به صنعت نفت برای کشور ما میباشد.

در دو دهه گذشته با ظهور فناوری های جدید در تولید و ارتباط تحولاتی در روشهای تولید و توزیع و ساختار تشکیلاتی بنگاه ها پدید امده است که بر اهمیت واحدهای کوچک و متوسط افزوده است و این پیشرفت یعنی اشتغال زایی و کاهش وابستگی به فروش نفت توسعه اقتصادی را در میان داردو با تقویت بخش صنعت صنعتی شدن اسانتر به سیر تحولی خود ادامه میدهد.

چکیده

در تحلی بخش صنعت کشور بسیاری از ابهامات و سوالات قابل طرح است که پاسخ به انها میتواند راهبرد صنعتی را سازمان دهد.نخستین رابطه صنعت با اقتصاد و توسعه این است که ایه صنعت محور توسعه است و ایا دولت و تظام در زمینه صنعت و تعیین نقش ان به قطعیتی رسیده اند.

دوم اینکه ایا واحدهای کوچک و متوسط را باید پایه توسعه صنعتی قرار داد یا اینکه تلفیق انها با وحد های بزرگ مسیر درست توسعه صتعتی است.سرمایه داری صنعتی در ایران همواره از لحاظ تاریخی با مشکلات بسیاری مواجه بوده است.اداره واحد های عمومی و بزرگ صنعتی توسط دولت و نهادهای عمومی در سال های اخیر گرفتار مسائل بروکراتیک وپیچیده بوه و در ان فرایندانتخاب و انتصاب مدیران از نظام یافتگی مطلوبی برخودار نبوده است.توجه بیش از حد دولت به صنایع بزرگ تحت میریت خود و تا"مین منابع هنگفت در برنامه های توسعه برای گسترش این واحد ها بدون توجه به سود اوری و توجیهات اقتصادی-و فقدان توجه لازم به صنایع کوچک یکی دیگر از ویژه گیهای صنعت کشور بوده است که موجب یک سلسله ناهماهنگی و کمبود ارتباط بین بخشهای مختلف صنعتی شده و تصمیم گیری و طراحی را با مشکل مواجه کرده است.

در این مقاله راهکار های تقویت بخش صنعت کشور در استانه قرار گرفتن ایران در شرایط جدید اقتصادی-توسعه صنایع مادر یا حمایت از صنایع کوچک کار افرینان مورد بررسی قرار میگیرد.با مراحلی از قبیل:وضعیت کنونی ایرن-تعریف صنایع وچک-تعامل این صنایع-پیشینه صنایه کوچک در ایرن-اهداف و راهبردهای این صنایع-نوین سازی صتایع کوچک.

وضعیت کنونی ایران :

در سال های گذشته سیاستهای داخلی وخارجی زمینه ساز بیشتر رشد تورم در ایران شد.اصلی ترین عامل وقوع تورم دورقمی در سال گذشته بی انظباطی اقتصای دولت و درون ریز درامد هایه نفتی به اقتصاد بود.از طرف دیگر اعلام با نرخ ازاد بنزین و فروش ان با قیمت غیر یارانه ای و همچنین اعلام خبر دولت مبنی بر پرداخت نقد یارانه ها که منجر به افزایش نقدینگی در سطح کشور میشود.

تحریم بانکی از سوی امریکا سبب شده است تا اعتبارات اسنادی برای بازر گانان صادر نشود و یا اینکه بازرگانان برای دریافت ان مجبور به پرداخت هزینه های گزاف شونداین تحریم های اقتصادی سبب تشدید بیکاری میشود.ایران جزو کشورهایه جهان سوم قرار دارد دراود سرانه ایران حدود دو هزار دلار در سال تخمین زده شده در حالیکه این شاخص در کشورهای توسعه یافته بیش از سی هزار دلار باورد شده است.نرخ بیکاری در ایران بالا است و 3.5 ملیون نفرر بیکارندو حدو سی درصد مردم ایران در زیر خط فقر بسر میبرند.نرخ تورم در ده سال گذشته بالایه 30 درصد قرار داشته که در کشورهای صنعتی 5 درصد است.

ایران سرزمین وسیعی است که بخشی از مناطق جنب استوایی و معتدله زمین را اشغال کرده و در جایه وسعت 1648000 کیلومتر مربع خود تحت تاثیر عوامل مختلف اکولوژیکی و سیاسی منطقه ای قرار دار د.

ایرا ن در تطور حیات سیاسی خود از تا ثیرات عمده ای بر خور دار بوده است.هم زمان با انقلاب صنعتی در در انگلستان و دیگر کشور های غربی و شرغی در جهان ایران با موانعی روبرو بود که سد راه تبدیل ان به جامه ای سرمایه داری و به تبع ان جامعه ای صنعتی شد.

موانع داخلی رشد سرمایه داری در ایران به دو دسته بزرگ تقسیم میشود:

1-پدیده هایه مر بوط به ویژه گیهایه تظام سیاسی و اقتصادی در جامعه شهری و روابط خاص انبا جامه روستای که سابقه دیرینه دارد.

2-تداخل ومغایرت تو لید شیوه عشایری با شیوه هایه دیگر تولیدو سلطه ی ایلات و عشایر بر اجتماعات شهری و روستای.

سلصه ی تورانیان بر ایران از قرن پنجم اثار و نتایج پر اهمیتی را در ویژهگیهایه تاریخ ایران و روابط اجتماعات سه گانه ایلی شهری و روستای و شالوده های سیباسی و اقتصادی جامعه ایرانی بر جا گذاشته است.

هر وقت که صاحب سرمایه ای در حدود ۴ یا ۵ میلیون تومان  می شویم، این فکر به ذهنمان خطور می کند که به وسیله آن کسب و کار جدیدی راه بیاندازیم. خیلی وقت ها هم اینسرمایه ۱۰ یا حتی ۱۰۰ برابر این عدد است. ولی لطفن تا این مقاله را نخوانده اید تصمیم عجولانه نگیرید.

یکی از خوانندگان مقالاتم از من سوال کرده بود که با ۸ میلیون تومان می شود کارگاه تولیدی راه اندازی کرد یا خیر؟

پاسخ من این بود که این سوال اول نیست که باید پرسیده شود. با هزار تومان هم می شود کسب و کار راه انداخت. ولی نمی شود یک کارگاه تولیدی زد.هر مقدار پولی می تواند تبدیل به یک کسب و کارموفق شود. فقط مواظب باشید. انتظارتان به اندازه همان سرمایه باشد

شما اگر با پنج میلیون تومان یک کسب و کار ده میلیونی راه بیاندازید، قوانین ریاضی تغییر نمی کنند. دقیقا در نیمهراه پول کم می آورید. این کسب و کار راه نمی افتد و پنج میلیون تومان خود را هم از دست می دهید.

در جریان هستم که مهندس مکانیک هستید و رشته تحصیل تان با تولید صنعتی جور در می آید. ولی پنج میلیون تومان برای تولید داشبورد ۲۰۶ کافی نیست.

در ادامه چند راه حل ارائه می کنم که می تواند مفید واقع شود:

در شروع کار، کسب و کارتان را خلاصه کنید:

یک مثال می آورم:

سوال: در شهرستان ما فراهم کننده عمده تسمه دینام پراید نیست. من می خواهم تولید سرمایه ام بر اساس تخمین هایی که زده ام کافی نیست. چه کار کنم؟

جواب: بالاخره در شهر شما تسمه دینام پراید به دست مغازه ها می رسد. ولی احتمالا به سختی و با قیمت بالاتر توزیع می شود. ابتدا تعداد محدودی تسمه دینام از مرکز استان خود تهیه کنید و بین مغازه ها توزیع کنید. اگر بازار خوبی بود و توانستید فروش را انجام دهید، تعداد بیشتری را دوباره خریداری و توزیع کنید. این کار را ادامه دهید تا هم به سودآوری خوبی برسد هم اعتبار خوبی کسب کنید. حال که اعتبار دارید جذب سرمایه برای شما آسان تر است. سرمایه ای از دوستان یا آشنایان جذب کنید و او را شریک کنید. حالا در کنار جنس اصلی، کالای خودتان را توزیع کنید و کم کم کالای خودتان را جایگزین کالای اصلی کنید.

کسب و کار کم هزینه تری راه اندازی کنید:

چند نمونه از کسب و کارهای کم هزینه:

هدایای توریستی: اگر در شهرهای تاریخی زندگی می کنید، موقعیت خیلی خوبی را از دست می دهید اگر به بازار توریستی این شهرها توجه نکنید. یکی از اقوام ما به شهر پاریس رفته بود و وقتی به ایران بازگشت، تندیس کوچکی از برج ایفل را خریده بود که نورپردازی زیبایی داشت. وقتی کلیدش روشن می شد، رقص نور زیبایی به کار می افتاد. حدس می زنید که قیمت این آهن پاره چند؟ ۲۷ یورو ناقابل!

خوب وقتی من هم برای گردش به پاریس بروم دوست دارم نمادی از اون شهر رو با خودم به ایران بیاورم. تا حال چند جای ایران دیدید که نماد شهر تاریخی را به عنوان هدایای توریستی بفروشند؟

پس دست به کار بشوید.

بقالی محلی: اگر در مجتمع های مسکونی زندگی می کنید یا در محله ای هستید که بقالی نزدیک ندارد. هم فردا دست به کار شوید. خانم های خانه دار عاشق سوپرمارکت های نزدیک منزل با امکان ارسال سریع کالا هستند. معطل نکنید.

خشکشویی: سرمایه بیشتری می خواهد ولی کسب و کار تضمین شده ایست.

مثال هایی که ذکر شد تنها منابع مطمئن درآمدزایی نیستندو اما منظور من از بیان آن ها این بود که در هنگام نیاز به یک کسب و کار جدید از شرایط جغرافیایی محل زندگی خودتان بیشترین استفاده را ببرید. محل زندگی من شهرک اکباتان است. تعجب می کنید اگر به شما بگویم شهرک اکباتان با ۱۲۰ هزار نفر جمعیت تنها ۲ خشکشویی دارد و اصلن تعمیرگاه یا تعویض روغن یا تنظیم باد خودرو ندارد تعجب نمی کنید؟ اگر داشت، در زمان های مسافرت مثل عید میلیاردر می شد.

در کسب و کار دیگران شریک شوید:

بانک: نمونه قدیمی این مساله بانک ها هستند که با افتتاح حساب سرمایه گذاری سودی را از بانک دریافت می نمایید. اوراق مشارکت هم بد نیستند.

بورس: بورس تنها جایی است که یه سرمایه گذار با پنج میلیون تومان می تواند تراکتور تولید کند. البته با مشارکت با کلی سهام دار دیگر. البته اگر با اصول بورس آشنایی ندارید و از اوضاع بورس ایران مطلع نیستید ریسک نکنید و این گزینه را برای کاربلدها بگذارید.

سرمایه گذاری: شرکت رایانمهر که من مدیر آن هستم، سرمایه خوبی را به عنوان سرمایه در گردش در اختیار دارد. این به خاطر اعتمادی است که اقوام و دوستانم و همچنین کارمندان شرکت به مجموعه داشتند. آن ها به اندازه ای که نیاز بوده سرمایه در اختیار شرکت گذاشته اند تا شرکت به راحتی به معاملات و کارهای تولید خود بپردازد.

در میان آشنایان و افراد مورد اعتماد شما کسی هست که بتوانید پولتان را در کسب و کار وی سرمایه گذاری نمایید؟ البته حتمن کسب و کار وی را بررسی و حساب های بانکی اش را چک کنید.

دو نمونه که رایانمهر افرادی را در کسب و کار خود شریک کرده اینجا مطالعه کنید و دنبال نمونه های مشابه باشید:

پذیرش سرمایه گذار (نمونه سرمایه گذاری)

راه اندازی فروشگاه اینترنتی کارت شارژ (نمونه راه اندازی یک کسب و کار کوچک)

1- جنبه هاي اقتصادي كسب و كار: بررسي علل و عوامل عدم موفقيت كارآفرينان در ايجاد كسب و كارهاي جديد مطالعه و بررسي فرآيند ايجاد كسب و كار توسط كارآفرينان و ارائه الگوي رفتاري آنان د رصنايع مختلف بررسي و تجزيه و تحليل اقدامات كارآفرينانه شركتها بر اساس الگوي شومپيتر بررسي انواع كارآفرينان در ساختار اقتصادي (ارتباط نوع فرصتهاي اقتصادي و نوع كارآفرينان) بررسي شيوه هاي تاُمين مالي براي حمايت از كارآفرينان نقش كارآفرينان در رشد و توسعه اقتصادي از ديدگاه تئوريهاي اقتصاد رويه ها و روش هاي مالي در موسسسات كارآفريني نقش كارآفريني در احياي صنايع رو به زوال نقش كارآفريني و اشتغال زايي( بويژه جوانان) بررسي رابطه بين ارزشها و قوانين اسلامي و اشاعه فرهنگ كارآفريني كارآفريني و موُسسات خيريه جهاني شدن (Globalization ) و كارآفريني جايگاه كارافريني در نظريات توسعه اقتصادي كشورهاي جهان سوم كارآفريني در بخش كشاورزي

2- ويژگي هاي روانشناختي و فردي: بررسي علل خروج نيروهاي كليدي شركت ها و تجزيه روند ادامه آينده شغلي آنها در بخش هاي صنعت و خدمات شناسايي كارآفرينان موفق و ارائه الگوي موفقيت آنها در بخش صنعت و خدمات بررسي ويژگي هاي شخصيتي (Traits ) و روانشناسي كارآفرينان فردي( Entrepreneurs) بررسي ويژگي هاي شخصيتي - روانشناسي كارآفرينان سازماني ( Intrapreneurs) بررسي متغير هاي تسهيل كننده و نيازهاي مختلف كارآفرينان در صنايع مختلف مطالعه مقايسه اي و تطبيقي بين ويژگي هاي كارآفرينان فردي و سازماني بين ايران و امريكا مطالعه در خصوص ويژگي ها و انگيزه هاي كارآفرينان زن نقش والدين در تربيت و ايجاد خلاقيت و ويژگي هاي شخصيتي در كارافرينان اخلاق كارآفريني( Entrepreneurship ethics) تفاوت بين مديران و كارآفرينان در بخش صنعت و خدمات ايران عوامل موُثر بر تصميم گيري توسط كارآفرينان مطالعه مقايسه اي و تطبيقي بين ويژگي هاي كارآفرينان فردي و سازماني در صنايع مختلف ايران بررسي و تطبيق ويژگي هاي كارآفرينان در صنعت و خدمات

3- عوامل اجتماعي ونقش دولت: بررسي و مطالعه متغيرهاي جمعيت شناختي كارآفرينان در صنايع مختلف بررسي نقش ساختارهاي حقوقي و قانوني در توسعه كارآفريني بررسي ويژگي هاي جمعيت شناختي كارآفرينان بررسي نقش سياست هاي حمايتي دولت در توسعه صنعتي و ايجاد شركت هاي جديد نقش دولت در ايجاد مراكز آموزش و ترويج كارآفريني بررسي جنبه هاي قانوني و حقوقي ايجاد يك فعاليت جديد در قالب يك شركت نقش رسانه هاي گروهي در ترويج كارآفريني در جامعه ارائه الگوي شبكه كارآفريني و ارائه آن موانع كارآفريني در كشورهاي جهان سوم ارتباط قانون كار و مقررات مربوطه با فرهنگ كارآفريني در ايران بررسي عوامل جامعه شناختي در كارآفريني تأثير هنر بر استعداد كارآفريني

4- آموزش كارآفريني: طراحي دوره هاي آموزشي در سطوح دبستان، راهنمايي و دبيرستان در خصوص كارآفريني طراحي دوره هاي آموزشي در سطوح دانشگاه مدل ارزيابي بازده سرمايه گذاري در آموزش كارآفريني ارتباط صنعت و دانشگاه و نقش آن در كارآفريني ارائه راهكارهاي اجرايي آموزش كارآفريني و ايجاد پرورشگاههاي كارآفرين ( Incubator ) توسط نهادهاي اجرايي و آموزشي

5- نقش شركتهاي كوچك: بررسي و تجزيه و تحليل علل عدم شكل گيري زنجيره هاي خدماتي - توزيعي فرانشيز (Franchise) در ايران نقش شركتهاي كوچك در توسعه اقتصاد بررسي و ارزيابي پروژه ها و فرصتهاي كارآفريني نقش فرانشيز در توسعه كارآفريني ساختار سرمايه در مؤسسات كوچك و كارآفرين مديريت استراتژيك در مؤسسات كوچك و نقش كارآفرين در تدوين استراتژي بررسي زمينه هاي كارآفريني در صنايع كوچك ايران نقش فرانشيز در اشتغال زائي و توسعه اقتصادي

6- نقش استراتژي و عوامل سازماني: ساختارهاي تأمين مالي پروژه هاي كارآفرينانه و Capital Venture بررسي استراتژي هاي كارآفريني سازماني در رشد و بقاي شركتها رابطه مديريت، رهبري و فرهنگ در مؤسسات كارآفرين نقش تيم مديريت در كارآفريني (سازماني) ارتباط چرخه عمر سازمان با كارآفريني اثربخشي در مؤسسات كارآفرين و مقايسه با مؤسسات غير كارآفرين ارتباط بين بازاريابي و كارآفريني دورنماي كارآفريني در قرن 21 و پيامدهاي آن براي ايران توسعه ساختارهاي زيربنايي كارآفريني در كشور نقش ساختار و استراتژي در مؤسسات كارآفريني ايجاد تيمهاي كارآفريني جهت رشد مؤسسه چالشهاي مؤسسات داراي رشد سريع و كارآفرينانه انحلال مؤسسات و شركتها در بخشهاي مختلف صنايع تبيين مدل مديريت منابع انساني مبتني بر پرورش كارآفرين

7- تكنولوژي اطلاعات : نقش تكنولوژي اطلاعات و اينترنت در توسعه فرصتهاي كارآفريني فرايند انتقال تكنولوژي و فرايند نوآوري در شركتهاي كارآفرين بررسي استفاده از تكنولوژي اطلاعات در كارآفريني در ايران طراحي سيستم اطلاعات كارآفريني در صنعت و خدمات طراحي سيستمهاي پاداش و حقوق و دستمزد مبتني بر الزامات كارآفريني

 محورهاي پيشنهادي مؤسسه كار و تأمين اجتماعي در حوزه كارآفريني

1. بررسي روشهاي ترويج كارآفريني2. بررسي نقش مشاوره شغلي دركارآفريني و ايجاد اشتغال 3. پتانسيل هاي اشتغالزايي در زمينه صنعت توريسم 4. نقش خدمات مدرن در ايجاد اشتغال و شناسايي مشاغل جديد5. بررسي شيوه هاي ارتقاء بهره وري نيروي كار 6. ايجاد مشاغل نوين 7. نقش كارآفريني زنان در  ايران در بازار كار با توجه به موانع و مشكلات 8. بررسي تطبيقي شيوه هاي مؤثر پرورش كارآفريني و ترويج كارآفريني در ايران و ساير كشورها.9. بررسي شيوه هاي نوين تجارت جهاني و مطالعه تطبيقي در زمينه راهنمايي و مشاوره شغلي كاريابيهاي بين المللي 10. بررسي نقش مشاوره شغلي در كارآفريني و ايجاد اشتغال 11. نقش خدمات مدرن در ايجاد اشتغال و شناسايي مشاغل جديد در اين حوزه 12. بررسي اثر نوسازي صنايع بر اشتغال 13. نقش و بررسي ظرفيت صنعت گردشگري در توسعه اشتغال در ايران14. نقش صنايع تبديلي و ارائه راهكارهاي مناسب براي حفظ و اشتغالزايي در فعاليتهاي كشاورزي 15. نقش تجربيات جهاني (كشورهاي مختلف) در ايجاد فرصت هاي شغلي در بخش IT 16. بررسي ابزار و روشهاي توانمندسازي نيروي كار (نظير آموزش، مشاوره، اطلاع رساني، هدايت و راهنمايي، مديريت و سازماندهي، كارورزي، فرهنگ سازي، قوانين و مقررات ....)17. بررسي تطبيقي روش آموزش و پرورش كارآفريني 18. برسي و شناسايي رويكردهاي نوين در توسعه كارآفريني 19. شناسايي و تحليل الگوهاي برتر توسعه اشتغال و كارآفريني روستايي در ايران و كشورهاي منتخب 20. تهيه برنامه و الگوهاي عملي توسعه اشتغال و كارآفريني در روستاها


الف) جنبه هاي اقتصادي و كسب و كار 42.  بررسي علل و  عوامل عدم موفقيت كارآفرينان درايجاد كسب و كار جديد 43. مطالعه و بررسي فرآيند ايجاد كسب و كار (business) توسط كارآفرينان و ارائه الگوي رفتاري آنان در صنايع مختلف44. بررسي و تجزيه و تحليل اقدامات كارآفرينانه شركتها بر اساس الگوي شومپيتر (Schumpeter)45. بررسي انواع كارآفرينان در ساختار اقتصادي (ارتباط نوع فرصت هاي اقتصادي و نوع كارآفرينان)46. بررسي شيوه هاي تأمين مالي براي حمايت از كارآفرينان 47. نقش كارآفرينان در رشد و توسعه اقتصادي از ديدگاه تئوريهاي اقتصادي 48. رويه ها و روشهاي مالي در مؤسسات كارآفريني 49. نقش كارآفريني در احياي صنايع رو به زوال (مانند نساجي)50. نقش كا رآفريني در اشتغالزايي (به ويژه براي جوانان)51. بررسي رابطه بين ارزشها و قوانين اقتصادي اسلامي و اشاعه فرهنگ كارآفريني 52. كارآفريني و مؤسسات خيريه 53. جهاني شدن (globalization) و كارآفرنيي 54. جايگاه كارآفريني در نظريات توسعه اقتصادي كشورهاي جهان سوم 55. كارآفريني در بخش كشاورزي (كارآفريني در روستاها)56. بررسي فرصت هاي موجود در استان ......... در زمينه كارآفريني57. تدوين الگوي عملياتي جهت نظامند كردن ارتباط سازمانهاي مختلف با وزارت كار به منظور تغيير ساختار مديريت كارآفريني در سطح كشور.58. استفاده عملياتي از ظرفيتهاي قانوني موجود در حوزه كارآفريني - جمع آوري، طبقه بندي، تركيب و مدلسازي مجموعه آيين نامه شيوه هاي اجرائي، طرح هاي پايلوت و ..- تدوين يك بولتن قابل استفاده براي  همه دستگاهها و متقاضيان38. تدوين مجموعه چند جلدي «راهنماي كارآفريني در سازمانها»- اين مجموعه به عنوان يك BOOKLET اطلاعاتي- تبليغاتي جهت معرفي ظرفيتهاي دستگاههاي مختلف اجرائي (دفاتر كارآفريني) در امور مرتبط با كارآفريني تهيه شده و به صورت عموم براي اطلاع رساني و افزايش سطح آگاهيهاي عموم و امكان دسترسي عادلانه به منابع در اختيار متقاضيان قرار مي گيرد.- همكاري تمام سازمانها در اجراي اين طرح ضروريست.39. ارائه دو طرح به مجلس شوراي اسلامي به منظور حمايت از كارآفرينان 40. همكاري راهبردي و عملياتي با سازمان برنامه ريزي در جهت تكميل و نهايي كردن سند فرابخشي نظام ملي كارآفريني 41. تلاش اجرائي جهت استقرار فرآيند شركتهاي مادر تخصصي و شركتهاي مشاوره و توسعه كارآفريني

ب) ويژگيهاي روان شناختي و فردي 42. بررسي علل و خروج نيروي كليدي شركتهاي و تجزه و تحليل روند ادامه آينده شغلي آنها در بخش هاي صنعت و خدمات 43. شناسايي كارآفرينان موفق و ارائه الگوي موفقيت آنها در بخش صنعت و خدمات44. بررسي ويژگيهاي شخصيتي (traits) و روان شناسي كارآفرينان فردي (Entrepreneurs)45. بررسي ويژگيهاي شخصيتي ـ روانشناسي كارآفرينان سازماني (Entrepreneurs)


42. بررسي متغيرهاي تسهيل كننده و نيازهاي مختلف كارآفرينان سازماني در صنايع مختلف (با توجه به متغيرهاي تعريف شده خاص)43. مطالعه مقايسه اي و تطبيقي بين ويژگيهاي كارآفرينان  فردي بين ايران و آمريكا44. مطالعه مقايسه اي و تطبيقي بين ويژگيهاي كارآفرينان سازماني درايران و آمريكا45. مطالعه در خصوص ويژگي ها و انگيزه هاي كارآفرينان زن 46. نقش والدين در تربيت و ايجاد خلاقيت و ويژگي هاي شخصيتي در كارآفرينان47. اخلاق كارآفريني (entrepreneurship ethics) 48. تفاوت بين مديران و كارآفرينان در بخش صنعت و خدمات ايران 49. عوامل مؤثر بر تصميم گيري  توسط كارآفرينان 50. مطالعه مقايسه اي و تطبيقي بين ويژگيهاي كارآفرينان فردي و سازماني در صنايع مختلف در ايران 51. بررسي تطبيق ويژگيهاي كارآفرينان در صنعت و خدمات***52.

ج) عوامل اجتماعي و نقش دولت53. بررسي و مطالعه متغيرهاي جمعيت شناختي كارآفرينان در صنايع مختلف 54. بررسي نقش ساختارهاي حقوقي و قانوني در توسعه كارآفريني 55. بررسي ويژگيهاي جمعيت شناسي كارآفرينان 56. بررسي نقش سياستهاي حمايتي دولت در توسعه صنعتي و ايجاد شركتهاي جديد 57. نقش دولت در ايجاد مراكز آموزش و ترويج كارآفريني 58. بررسي جنبه هاي قانوني و حقيقي ايجاد يك فعاليت جديد در قالب يك شركت59. نقش رسانه‌هاي گروهي در ترويج كارآفريني در جامعه 60. ارائه الگوي شبكه كارآفريني (entrepreneurship network) و پويا كردن آن 61. موانع كارآفريني در شركت هاي كشورهاي جهان سوم 62. ارتباط قانون كار و مقررات مربوطه با فرهنگ كارآفريني در ايران 63. بررسي عوامل جامعه شناختي در كارآفريني 61. تأثير هنر بر استعداد كارآفريني 62. بررسي نقش خانواده در توسعه كارآفريني**** 63. بررسي نقش مدارس در توسعه كارآفريني 64. بررسي نقش NGOs در توسعه كارآفريني 65. شناسايي كارآفرينان زن در كشور ايران 66. بررسي نقش كارآفرينان اجتماعي در جوامع 67. بررسي عوامل فرهنگي مؤثر بر توسعه كارآفريني

 آموزش كارآفريني 68. طراحي دوره هاي آموزشي در سطوح دبستان، راهنمايي و دبيرستان درخصوص كارآفريني 69. طراحي دوره هاي آموزشي كارآفريني در سطوح دانشگاه 70. مدل ارزيابي بازده سرمايه گذاري در آموزش كارآفريني 71. ارتباط صنعت و دانشگاه و نقش آن در كارآفريني 72. ارائه راهكارهاي اجرايي آموزش كارآفريني وايجاد پرورشگاههاي كارآفريني (Incubator) توسط نهادهاي اجرايي و آموزشي73. طراحي دوره هاي آموزش كارآفريني در دوران سربازي 74. بررسي چگونگي راه اندازي يك كسب و كار در ايران

هـ )نقش شركتهاي كوچك 75. بررسي و تجزيه و تحليل علل عدم شكل گيري زنجيره هاي خدماتي ـ توزيعي فرانشيز (Franshise) در ايران 76. نقش شركتهاي كوچك در توسعه اقتصادي كشور 77. نقش فرانشيز در توسعه كارآفريني 78. بررسي و ارزيابي پروژه ها و فرصت هاي كارآفريني

**
80. ساختار سرمايه در مؤسسات كوچك و كارآفرين 81. مديريت استراتژيك در مؤسسات كوچك و نقش كارآفريني درتدوين استراتژي82. بررسي زمينه هاي كارآفريني در صنايع كوچك ايران 83. نقش فرانشيز در اشتغالزايي و توسعه اقتصادي

و) نقش استراتژي و عوامل سازماني 84. ساختارهاي تأمين مالي پروژه هاي كارآفرينانه و Capital Venture


د) آموزش كارآفريني 79. طراحي دوره هاي آموزشي در سطوح دبستان، راهنمايي و دبيرستان درخصوص كارآفريني 80. طراحي دوره هاي آموزشي كارآفريني در سطوح دانشگاه 81. مدل ارزيابي بازده سرمايه گذاري در آموزش كارآفريني 82. ارتباط صنعت و دانشگاه و نقش آن در كارآفريني 83. ارائه راهكارهاي اجرايي آموزش كارآفريني وايجاد پرورشگاههاي كارآفريني (Incubator) توسط نهادهاي اجرايي و آموزشي84. طراحي دوره هاي آموزش كارآفريني در دوران سربازي 85. بررسي چگونگي راه اندازي يك كسب و كار در ايران

هـ )نقش شركتهاي كوچك 86. بررسي و تجزيه و تحليل علل عدم شكل گيري زنجيره هاي خدماتي ـ توزيعي فرانشيز (Franshise) در ايران 87. نقش شركتهاي كوچك در توسعه اقتصادي كشور 88. نقش فرانشيز در توسعه كارآفريني 89. بررسي و ارزيابي پروژه ها و فرصت هاي كارآفريني

ز) تكنولوژي و اطلاعات 85. نقش تكنولوژي اطلاعات و اينترنت در توسعه فرصت هاي كارآفريني86. فرآيند انتقال تكنولوژي و فرآيند نوآوري در شركت هاي كارآفرين 87. بررسي استفاده از تكنولوژي اطلاعات در كارآفريني در ايران 88. طراحي سيستم اطلاعات كارآفريني درصنعت و خدمات 89. طراحي سيستم پاداش و حقوق و دستمزد مبتني بر الزامات كارآفريني 90. كارآفريني و رابطه آن با انرژي هاي تجديد پذير 91. كارآفريني و رابطه با نانوتكنولوژي


ح) پيامدهاي كارآفريني در جامعه 92.  بررسي نقش كارآفريني در توسعه پايدار 93. بررسي نقش كارآفريني در توسعه اشتغالزايي 94. بررسي نقش كارآفريني در توليد ثروت در جامعه 95. بررسي نقش كارآفريني در ايجاد رفاه در جامعه 96. بررسي نقش كارآفريني در ايجاد و توسعه تكنولوژي هاي جديد 97. بررسي نقش كارآفريني در پركردن فاصله علم و بازار 98. بررسي آثار و پيامدهاي اجتماعي كار آفريني 99. بررسي نقش كارآفرينان در توسعه علم

ط) رسانه هاي ارتباط جمعي و كارآفريني 100. بررسي نقش صدا و سيما در توسعه كارآفريني 101. بررسي نقش مطبوعات در توسعه كارآفريني 102. بررسي نقش اينترنت در توسعه كارآفريني 103. بررسي نقش سينما در توسعه كارآفريني

ز) تكنولوژي و اطلاعات 104. نقش تكنولوژي اطلاعات و اينترنت در توسعه فرصت هاي كارآفريني105. فرآيند انتقال تكنولوژي و فرآيند نوآوري در شركت هاي كارآفرين 106. بررسي استفاده از تكنولوژي اطلاعات در كارآفريني در ايران 107. طراحي سيستم اطلاعات كارآفريني درصنعت و خدمات 108. طراحي سيستم پاداش و حقوق و دستمزد مبتني بر الزامات كارآفريني 109. كارآفريني و رابطه آن با انرژي هاي تجديد پذير 110. كارآفريني و رابطه با نانوتكنولوژي

ي) كارآفريني درعلوم مختلف 117. بررسي فرصت هاي كارآفرينانه در علوم انساني (علوم بازرگاني، علوم اجتماعي، علوم تربيتي و ..)118. بررسي فرصت هاي كارآفرينانه در  علوم پايه 119. بررسي فرصت هاي كارآفرينانه در رشته هاي كشاورزي 120. بررسي فرصت هاي كارآفرينانه در رشته هنر 121. بررسي فرصت هاي كارآفرينانه در رشته هاي فني – مهندسي 122. بررسي فرصتهاي كارآفرينانه در تربيت بدني


تحليل آماري و انفورتيك  1. طرح نمونه گيري جمع آوري شاخص هاي فعاليتهاي كارآفريني در ايران(بررسي نرخ فعاليتهاي كارآفرينانه در ايران)2. ارايه مدل رياضياتي و آماري به منظور تخصيص بهينه تسهيلات و  اعتبارات به متقاضيان دريافت تسهيلات بنگاههاي كوچك و زود بازده كار آفرين (پروپوزال (پيشنهاديه)اوليه اين طرح تيرماه در اختيار جنابعالي قرار گرفته است)3. پروژه سامانه آمار و اطلاعات كارآفريني وزارت كار از طريق نياز سنجي آمار و اطلاعات مورد نياز فعاليتهاي كارآفرينانه4. پروژه ساماندهي آمار و اطلاعات و 200 ميليون ركورد موجود پايش شده و توسط مركز آمار واطلاعات بازار كار به منظور انتخاب آمار و اطلاعات مناسب و بهينه براي انتشار و درج در سامانه، و بگاه و درگاه كارآفريني و بروز رساني آنها5. طرح ملي ايجاد نظام ثبتي در فرآيند توليد آمار و اطلاعات كارآفريني در طي برنامه چهارم توسعه با همكاري مركز آمار و اطلاعات بازار كار 6. پروژه آگاه سازي كليه بخش هاي مرتبط با آمار و اطلاعات كارآفريين در وزارت كار و امور اجتماعي و ساير دستگاهها و نهادهاي توليد كننده آمار (آگاه سازي دفاتر كارآفريني دستگاهها و نهادها جهت و توليد همسان سازي و بروزرساني داده ها و اطلاعات كارآفريني مورد نياز كارآفرينان كشور)7. پژوهش در زمينه شيوه هاي نوين جمع آوري، پردازش و تجزيه و تحليل داده ها و اطلاعات براي اجراي طرح هاي آماري در وزارتخانه.8. طرح پژوهشي ماهيت مشاغل در عصر اطلاعات و ارتباطات، لزوم و چگونگي ايجاد مشاغل جديد در ايران با رويكرد ICT،IT (فرهنگ ملي مشاغل، مشاغل جديد در  ايران)9. بررسي شاخصهاي فناوري اطلاعات و  ارتباطات در وزارت كار و امور اجتماعي و سازمانهاي وابسته به آن و امكان سنجي چگونگي ارايه خدمات به كارآفرينان كل كشور به صورت ONLIN (پروپوزال (پيشنهاديه)قبلاً در اختيار جنابعالي قرار گرفته است.) 

مطالعه و بررسي بازاركار 1. بررسي عوامل مؤثر بر كارآفريني سازماني در دستگاههاي اجرايي كشور(با تأكيد بر وزارت كارو امور اجتماعي)2. بررسي نقش مراكز رشد و پاركهاي علمي و تحقيقاتي در توسعه كارآفريني 3. بررسي موانع قانوني توسعه كارآفريني در صنايع كوچك ايران 4. بررسي عوامل مؤثر بر بهره وري كاركنان وزارت كار و امور اجتماعي5. بررسي نقش صنايع كوچك و متوسط درتوسعه كارآفريني 6. بررسي نقش تجارت الكترونيك در توسعه كارآفريني 7. بررسي كار از راه دور و نقش آن در توسعه كارآفريني 8. بررسي و تدوين الگوي مناسب توسعه كارآفريني با استفاده از تجارب كشورهاي توسعه يافته 9. نقش آموزشهاي علمي و كاربردي در توسعه كارآفريني

اجراي سياستهاي اجرايي

1. تهيه و تدوين نظام توسعه كارآفريني در كشور

 2. تهيه و تدوين الگويي كاربردي به منظور تخصيص بهينه تسهيلات و اعتبارات به متقاضيان دريافت تسهيلات بنگاه هاي كوچك و زودبازده كارآفرين، ارائه نتايج و راهكارهاي لازم .

3. مطالعه و بررسي نحوه تخصيص بهينه تسهيلات و اعتبارات به متقاضيان دريافت بنگاههاي كوچك و زود بازده كارآفرين، ارائه نتايج و راهكارهاي لازم

4. تهيه و تدوين الگوي علمي به منظور فراهم آوردن زمينه هاي ايجاد شركت و بنگاههاي اقتصادي مبتني بر ايده ها و طرحهاي كارآفريني

 5. تهيه و تدوين الگوي ساختاري طرح هاي تيپ در بخش هاي مختلف اقتصادي

6. بررسي شيوه هاي حمايت، هدايت، مشاوره و راهنمايي كارآفرينان كشور

 7. تهيه بسته ها و بروشورهاي اطلاعاتي و كاربردي با موضوع كارآفريني مانند نرم افزار كسب و كار

 8. بررسي نقش و جايگاه حمايت هاي دستگاههاي دولتي و سازمانهاي غيردولتي (NGOs)در توسعه كارآفريني دركشور

 9. تهيه و تدوين الگوي ارزيابي طرحهاي كارآفريني متقاضيان دريافت تسهيلات بنگاههاي كوچك و زود بازده كارآفرين دربخش هاي مختلف اقتصادي

 10. مطالعه، طراحي و تدوين استاندارد، رويه ها و كاربرگ هاي مربوط به ايجاد و راه اندازي شركت هاي مشاور عالي و شركتهاي مشاوره و توسعه كارآفريني

 11. تهيه و تدوين REP انتخاب شركتهاي مشاوره و توسعه كارآفريني و شركتهاي مشاورعالي

منبع:http://masiremovafaghiat.blogfa.com


مطالب مشابه :


موضوع پایان نامه

عوامل موثر بر سرمایه گذاری شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر بازده در عرضه هاي اوليه




بررسي عوامل موثر بر ريسك و بازده سرمايه گذاري در محصولات مالی

بررسي عوامل موثر بر ريسك و بازده عوامل موثر بر عوامل موثر در بازده سرمایه گذاری




سرمایه گذاری در شرکت های زود بازده

صنعت و خدمات ايران عوامل موُثر بر تصميم گيري توسط زود بازده, سرمایه گذاری در




عوامل روانی تأثیر گذاربر سرمایه گذاری در بورس

سرمایه گذاری عوامل روانی تاثیرگذار بر قصد و بازده، اقدام به سرمایه




موضوعات پایان نامه ارشد حسابداری دانشگاه شهید بهشتی

بررسی نرخ بازده سرمایه گذاری در صنعت عوامل موثر بر استفاده مدیران از سیستمهای




مفهوم ریسک و بازده، در سرمایه‌گذاری

پول هایتان را بر روی یک کالا سرمایه و بازده، در سرمایهگذاری و عوامل موثر بر




مروری بر تئوری قیمت گذاری آربیتراژ

تلاش می كنند بازده سرمایه گذاری ها را به ریسك و موثر بر بازدهی عوامل موثر بر




برخی موضوعات پایان نامه های حسابداری ارشد دانشگاه شهید بهشتی

بررسی نرخ بازده سرمایه گذاری در صنعت عوامل موثر بر استفاده مدیران از سیستمهای




برخی موضوعات پایان نامه های حسابداری ارشد دانشگاه شهید بهشتی

بررسی روشهای حسابداری سرمایه گذاری بررسی عوامل موثر بر بررسی رابطه بین بازده




عوامل موثر بر قیمت سهام

عوامل موثر بر اندوخته برای سرمایه گذاری نزد نشان می دهد، بازده دارایی ها است




برچسب :