راهنمای تنظیم مقالات انجمن علمی پژوهشی

اهداف نشریه


1.    تولید و گسترش دانش علمی، تربیتی،آموزشی ،پرورشی،پژوهشی در سطح مدارس و پردیس های وزارت آموزش و پرورش

2.    نشر نظریه ها، یافته ها، الگوها، پژوهش ها و دستاوردهای علمی، تربیتی،آموزشی ،پرورشی،پژوهشی در حوزه های مدیریت،رهبری، برنامه ریزی، علوم و فناوری آموزشی، طرح ریزی و نیازهای آینده وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران.

3.    ارائه آگاهی ها، داده­ها، اطلاعات، معرفی کتب و نشریه های و منابع علمی، تربیتی،آموزشی ،پرورشی،پژوهشی در سطح مدارس و پردیس های وزارت آموزش و پرورش داخلی و خارجی.

4.    فراهم آوردن زمینه تبادل نظر میان صاحب نظران مدیریت و رهبری آموزشی در داخل و خارج از کشور

شرایط پذیرش مقالات

1.    مقاله باید نتیجه تحقیقات نویسنده و از سطح کیفی بالا برخوردار و قابل ارائه در مجامع علمی باشد.

2.    مشخصات کامل نویسندگان اعم از نام و نشان، مقطع تحصیلات، وابستگی سازمانی، آدرس پست الکترونیکی و شماره تماس به همراه مقاله ارسال گردد.

3.    مقاله باید روان و گویای مطالب بوده و نکات دستوری در آن رعایت شده باشد.

4.    در انتخاب واژگان کلیدی و تعداد آنها دقت لازم مبذول گردد.

5.    در متن فارسی می بایست واژه ها و کلمات لاتین در زیرنویس آورده شود و معادل فارسی واژه های لاتین در متن آورده شود.

6.    مقاله در محیط نرم افزاری Word 2003 و در روی کاغذ A4 تایپ و با فونت B-Lotus نوشته شود و تعداد صفحات مقاله از 20 صفحه تجاوز ننماید.

7.    در صفحه بندی (Page Setup) اندازه حاشیه سفید از بالا و پایین 5/5 سانتی متر و از چپ و راست 5/4 سانتی متر رعایت گردد.

8.    رونوشت مقاله را در سه نسخه به همراه لوح فشرده با فایل PDF & Word به آدرس فصلنامه ارسال شود.

9.    مقاله ارسالی نباید در مجله های فارسی زبان و خارج کشور چاپ شده باشد. همچنین نباید به صورت همزمان به مجله دیگر ارسال شده باشد.

10.                     مجله از نشر مطلب با نام های غیر واقعی معذور است. لذا لازم است تصویر مدرک معتبری که حاکی از هویت واقعی ارسال کننده باشد ضمیمه مقاله گردد.

11.                     درجه علمی یا مدرک تحصیلی نویسنده تنها پس از احراز، در مجله درج خواهد شد. بدین منظور فرد می تواند تصویر آخرین مدرک یا حکم درجه علمی خود را به همراه مقاله ارسال کند و مسئولیت آن با خود نویسنده می باشد.

12.                     مقالات دانشجویان کارشناسی ارشد و مقالات برگرفته شده از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری تنها با تأیید آن توسط استاد راهنما پذیرفته می شود.

13.                     فصلنامه در ویرایش مقاله ها، بدون تغییر در محتوای آن آزاد است.

ساختار مقاله علمی - پژوهشی

ساختار مقاله علمی - پژوهشی در قالب A.P.A و به صورت زیر باشد:

الف) بخش ابتدایی

در بخش ابتدایی مقاله می بایست نکات زیر رعایت گردد:

·         عنوان مقاله کاربردی، جدید و دارای محتوای روشن، فاقد کلمه و عبارت های زاید باشد؛

·         نام نویسنده/ نویسند گان، نام دانشگاه/ محل اشتغال، درجه علمی و سمت آنها درج گردد.

·         چکیده فارسی و چکیده انگلیسی هر کدام حداکثر 100 کلمه باشد.

·         واژگان کلیدی حداکثر پنج الی ده واژه باشد.

ب) بخش اصلی

متن اصلی یک گزارش پژوهشی دست کم باید دارای پنج بخش؛ مقدمه، روش اجرای پژوهش، یافته ها، تجزیه و تحلیل داده ها، نتایج و منابع و مآخذ باشد. در برخی از موارد درصورت لزوم می توان دو بخش آخر را در هم ادغام و تحت عنوان نتایج و بحث ارائه داد.

از صفحه دوم تا انتهای مقاله شامل مقدمه و متن که در آن به بحث و بررسی دربارة مسئله و اهمیت آن، مروری بر پیشینة موضوع، پرسش ها، یا فرضیه های پژوهش، روش تحقیق، فنون تجزیه و تحلیل اطلاعات و یافته های پژوهش پرداخته می شود و پس از نتیجه گیری و ارایة پیشنهادها در انتهای مقاله فهرست منابع و مآخذ آورده می شود.

- مقدمه: هر گزارش پژوهشی با مقدمه به معنای، معرفی مسئله که با آن شروع می شود. نظریه های مورد استفاده بایستی مرتبط با تحقیق به گونه ای منطقی و منظم مطرح شوند که به روز و جدید باشند.

در مقدمه فقط مطالعه ها و پیشینه هایی که به شکل مستقیم با موضوع پژوهش ارتباط دارند بیان می شود و مورد نقد و بررسی قرار می گیرند و فقط جنبه های مثبت و منفی و درستی آنها عنوان می شود. مقدمه تصویر کلی و روشنی از هدف ها، نظریه مورد مطالعه، مسئله و سؤال ها، متغیرها و روش تحقیق نتایج و نیز فرآیند و نتایج تحقیق را به خواننده ارائه می دهد.

در مقدمه هدف ها، پرسش ها به صورت جمله های استفهامی و درصورت لزوم فرضیه های پژوهش به صورت جمله های خبری و تعریف متغیرها به صورت مفهومی و عملیاتی بیان می گردد.

روش اجرای پژوهش: این بخش به دقت باید به خواننده بیان کند که پژوهش چگونه انجام شده است. از این­رو لازم است تا مطالعه پژوهشی، جامعه آماری مورد مطالعه، حجم نمونه، روش نمونه برداری، ابزارهای پژوهش، طرح پژوهش و روش تحلیل داده­ها عرضه شود.

یافته­ها (تجزیه و تحلیل): این قسمت در دو بخش ارائه می گردد.

الف) توصیف داده ها (رسم نمودار، جداول توزیع فراوانی و جداول مشخصه های آماری)

ب) تحلیل داده ها (آزمون های آماری)

- نتیجه­گیری: هدف از این بند، ضمن تأکید اساسی و توجه به روابط بین نتایج و فرضیه های مورد مطالعه، تفسیر و ارزشیابی نتایج حاصل از آن پژوهش است. در این بخش باید محدودیت ها و پیشنهادهای پژوهش بیان گردد.

همچنین باید مشخص شود که این مطالعه تا چه حد به روشن شدن مسئله مورد نظر کمک کرده است. نتایج بایستی با نظریه ها و پژوهش های مطرح در پیشینه ربط داشته باشند. پیشنهادهای مطرح بایستی با یافته ها ارتباط تنگاتنگ داشته باشند.

شیوه ارجاع دهی

نویسنده یک مقاله علمی- پژوهشی یا علمی- ترویجی، در نقل گفته ها، نوشته ها و کارهای دیگران باید امانت را رعایت و مآخذ و منبع مورد استفاده را به شرح زیر ذکر نماید:

روش نوشتن ارجاعات در داخل متن

- اگر گفتار یا نوشتاری از دیگران به صورت نقل قول مستقیم در مقاله استفاده شود لازم است نوشته در داخل گیومه ” “ یا علامت « » قرار گیرد.

- اگر نقل قول مستقیم بیش از دو خط باشد، بهتر است به صورت یک پاراگراف جداگانه، بدون گیومه، نوشته شود.

- اگر نقل قولی از نقل قول فرد دیگری ارائه شود، باید به جای گیومه زوجی از گیومه منفرد (´ ´) استفاده شود.

- در انتهای نقل قول، نام خانوادگی منبع اصلی ، شماره صفحه منبع و سال انتشار با حروف ریزتر به اندازة فونت دو شماره کوچک تر از اندازه متن در داخل پرانتز به شکل نمونه (نام خانوادگی، سال انتشار: شماره صفحه) ذکر می گردد.

- اگر از گفتار یا نوشتاری به صورت غیر مستقیم استفاده گردد، لازم است نشان و سال انتشار نیز نوشته شود. البته بهتر است شماره صفحه هم نوشته شود.

- باید توجه داشت آدرس کامل ارجاعات داخل متن در قسمت پایان مقاله فهرست منابع و مآخذ درج می گردد.

- در صورت تکرار ارجاعات به طور متوالی در داخل متن، به جای نوشتن نام خانوادگی از واژه «همان» استفاده می گردد.

روش نوشتن ارجاعات در فهرست منابع و مآخذ

- در تمام متن مقاله برای ارجاعات باید از اعداد فارسی استفاده شود.

- ترتیب توالی ارجاع دهی در پایان مقاله، ابتدا منابع فارسی و سپس منابع خارجی به ترتیب منابع عربی و پس از آن منابع انگلیسی، فرانسوی آلمانی...ذکر می شود.

- فهرست منابع و مآخذ با ذکر شماره و به ترتیب نام خانوادگی مؤلفان بر حسب حروف الفبا تنظیم می شود.

- مشخصات هر منبع به ترتیب، نام خانوادگی و سپس نام نویسنده، عنوان مقاله داخل گیومه ” “، نام نشریه با حروف ایتالیک، دوره(جلد)، محل انتشار، تاریخ انتشار نوشته می شود.

- جداسازی این اطلاعات با نقطه و جداسازی اجزای مختلف هریک از این اطلاعات با ویرگول صورت می گیرد. عنوان کتاب ها، مجله ها و ژورنال ها را باید با حروف کج یا ایتالیک و عنوان مقاله های مجله ها را به گونه ساده، یعنی بدون هیچ نوع علامتی نوشته شود.

- استناد به متن کتب مقدس (قرآن، تورات، انجیل و...) و قوانین موضوعه در میان مطالب و بر اساس تقسیمات یا شماره های خاص آنها صورت می گیرد.

مانند (214: بقره) (ماده 6، بند3).

- در ترتیب و توالی ارجاعات در فهرست منابع و مآخذ، قرآن مجید و سپس نهج البلاغه در ردیف اول و دوم قرار می گیرند.

- موارد بدون نام، بدون تاریخ یا بدون محل نشر به ترتییب با عبارت: بی نا، بی تا و بی جا مشخص می گردد.

- مؤلف می تواند منابعی را که در مقاله به طور مستقیم مورد ارجاع نبوده، اما در تهیه مقاله استفاده شده است، تحت عنوان کتاب شناسی پس از فهرست منابع ذکر کند.

روش نوشتن ارجاعات در پاورقی

- معادل خارجی اسم ها و واژه ها که به گونه­ای متفاوت ترجمه شده­اند، در قسمت پاورقی صفحات یا زیر نویس آورده می­شود.

- معادل های واژگان فارسی با زبان های دیگر در پاورقی آورده شود.

- هرگاه نویسنده بخواهد کتاب یا منبع دیگری برای استفاده بیشتر علاقه مندان معرفی کند آن را در پاورقی می­آورد.

- یادداشت های نویسنده یا مترجم و توضیحات اضافی در پاورقی آورده می شود.

- توضیحات در مورد ارایه اطلاعات کافی و کامل گزارش ها و منابع داخل متن نیز در پاورقی آورده می شود.

قالب کلی تنظیم اطلاعات مربوط به فهرست منابع

روش تهیه به صورت زیر است:

کتاب با یک نویسنده: نام خانوادگی نویسنده اول، نام نویسنده اول. سال نشر(داخل پرانتز)، عنوان کتاب، شماره چاپ، محل انتشار: ناشر.

- کتاب با دو نویسنده: نام خانوادگی نویسنده اول، نام نویسنده اول و نام خانوادگی نویسنده دوم، نام نویسنده دوم. سال نشر(داخل پرانتز)، عنوان کتاب. شماره چاپ، محل انتشار: ناشر.

کتاب با سه نویسنده: نام خانوادگی نویسنده اول، نام نویسنده اول، نام خانوادگی نویسنده دوم، نام نویسنده دوم، نام خانوادگی نویسنده سوم، نام نویسنده سوم. سال نشر(داخل پرانتز)، عنوان کتاب. شماره چاپ، محل انتشار: ناشر.

- اثری که دارای سه تا پنج مولف باشد: در متن گزارش و در بخش منابع نخستین بار که به آن اثر اشاره می شود، باید نام تمامی نویسندگان ذکر شود، اما در اشارات بعدی و یا در مواردی که یک اثر دارای شش نویسنده باشد، فقط نام نخستین نویسنده و به دنبال آن و همکاران (معادلet al . در انگلیسی) نوشته می شود.

- نشرکتاب به وسیله نویسنده: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده. سال نشر(داخل پرانتز)، عنوان کتاب، جلد، شماره چاپ، محل انتشار: مولف.

- نشرکتاب توسط سازمان یا مؤسسه: نام سازمان یا مؤسسه. سال نشر(داخل پرانتز). عنوان اثر، محل انتشار: ناشر.

- نشرکتاب به وسیله ویراستار یا گردآورنده: نام خانوادگی گردآورنده، نام گردآورنده. سال نشر(داخل پرانتز)، عنوان اثر. محل انتشار: ناشر.

- کتاب های ترجمه شده: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده. سال نشر(داخل پرانتز)، عنوان کتاب، شماره چاپ، مترجم. محل انتشار: ناشر.(تاریخ انتشار به زبان اصلی).

کتاب بدون ذکر نام ناشر و محل نشر: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، (بدون ذکر تاریخ)، عنوان کتاب(بی جا) و (بی نام).

مقاله­ای از یک مجله: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده. سال نشر(داخل پرانتز)، عنوان مقاله، نام مجله، محل انتشار: ناشر. سال، شماره، صفحات.

- مقاله­ای از یک روزنامه: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده. سال، روز و ماه نشر(داخل پرانتز)، عنوان مقاله، نام روزنامه، صفحات.

دایره المعارف و فرهنگ ها (مقاله دایره المعارف): نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، سال نشر (داخل پرانتز)، عنوان دایره المعارف یا فرهنگ، محل انتشار: ناشر.

- رساله و پایان نامه­ها: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، سال نشر(داخل پرانتز)، عنوان رساله یا پایان نامه، رساله یا پایان نامه دکتری یا کارشناسی ارشد، دانشکده و دانشگاه مورد نظر.

- مقاله های ترجمه شده: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده. سال نشر(داخل پرانتز). عنوان مقاله، نام و نام خانوادگی مترجم (داخل پرانتز). محل انتشار. شماره، شماره صفحات، تاریخ انتشار به زبان اصلی (داخل پرانتز).

مآخذ اینترنتی: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده، سال نشر(داخل پرانتز)، عنوان مآخذ، آدرس اینترنتی مآخذ.

- گزارش: نام مؤسسه، تاریخ انتشار(داخل پرانتز)، عنوان، نام تهیه کننده، محل نشر: ناشر.

موارد ارزیابی مقاله ها توسط داوران

1.    تناسب مقاله با اهداف فصل نامه؛

2.    تناسب عنوان کلی مقاله با محتوای مطالب مندرج در مقاله و عناوین فرعی مقاله؛

3.    رسایی و کفایت چکیده فارسی و کلید واژه های مقاله؛

4.    رعایت ترتیب و توالی و نظم منطقی در ارائه مطالب؛

5.    روان نویسی و رسایی متن مقاله؛

6.    صحت و دقت در کاربرد معادل های واژه های فارسی و اصطلاحات؛

7.    تازگی و ارزشمندی بار علمی مطالب ارائه شده؛

8.    از نظر ضرورت تحقیق، چرایی، چگونگی و نتایج بررسی؛

9.    از نظر اصالت و نوآوری بنیادی یا کابردی مطالب؛

10.                     تناسب و کفایت پیشینه موضوع و مقدمه مقاله از نظر ذکر اهداف، نظریه مورد مطالعه، فرضیه ها، متغیرها؛

11.                     استفاده از ابزارهای اندازه گیری و تحلیل داده ها، روش های آماری و تناسب، وضوح و صحت جداول و نمودارها؛

12.                     ذکر کلیات طرح پژوهش و نتایج با استفاده از اندازه گیری و تحلیل داده ها؛

13.                     تناسب روش پژوهش با موضوع و مسئله مورد پژوهش؛

14.                     تناسب فرضیه ها یا سؤالات مطروحه با موضوع و مسئله مورد پژوهش؛

15.                     پایایی و روایی(اعتبار) ابزار های گردآوری داده ها؛

16.                     تناسب روش نمونه گیری با روش پژوهش و تناسب روش های آماری تحلیل داده ها جهت آزمون فرضیه ها؛

17.                     تصریح ارتباط بین یافته های تحقیق با فرضیه ها یا سئوال های مطرح شده؛

18.                     صحت و دقت تبیین ها و استنتاج های به عمل آمده؛

19.                     ارائه پیشنهاد های مناسب برای تحقیقات بعدی و میزان آگاهی محقق از محدودیت های تحقیق و انعکاس آنها؛

20.                      دقت در ارجاع دهی، منابع و مآخذ و نحوه ترتیب و توالی آن و نیز تنظیم زیر نویس ها به روش صحیح در متن.

دانش پژوهان گرامی، سلام

نشریه ای که هم اینک با نام « فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات آموزشی- تربیتی فرهنگیان » در پیش روی دارید حاصل تلاش گروهی از اساتید و پژوهشگران دانشگاه فرهنگیان است. چنانچه پیشنهاد و انتقادی دارید آن را بررسی و به کار خواهیم بست. دفتر نشریه چشم انتظار نامه ها، نظرات و انتقادات شما و اسرع وقت پاسخگوی تماس های شما عزیزان خواهد بود. چنانچه تمایل به همکاری با ما دارید، کافیست فرم زیر را تکمیل و به دفتر نشریه ارسال فرمایید.

نام: نام خانوادگی:

میزان تحصیلات: رشته: گرایش:

محل تحصیل:

تلفن: همراه: نمابر: پست الکترونیکی:

آیا سابقه همکاری با نشریه دیگری را دارید: نام نشریه:

موضوعات و زمینه های مورد علاقه:

سخن سر دبیر

ای که با نامت جهان آغاز شد دفتر ما هم به نامت باز شد

دفتری کز نام تو زیور گرفت کار آن از چرخ بالاتر گرفت

تلاش های فکری و فنی بشر،منجر به تولید تمدن صنعتی شد و این پدیده با رشد تدریجی خود،چهره جهان را دگرگون ساخت،به نحوی که امروزه علم و صنعت،جهان پهناور را به صورت خانواده ای پرجمعیت به یکدیگر مرتبط ساخته است.به بیان دیگر تمدن صنعتی موجب شده که یک حرکت مثبت یا منفی فردی در گوشه ای از جهان بر حرکت ها و سرنوشت های دیگر ملت ها اثر گذارد.

از ویژگی های دنیای کنونی،افزایش روز افزون نیازها ی انسان است.مانند؛نیاز به کشف پدیده ها و رابطه ی علت و معمولی آنها،نیاز به رشته های گوناگون علمی،نیاز به تشکیلات و سازمان های منظم و هزاران نیاز دیگر...

در میان همه ی این نیازها،نیاز به شناخت شیوه های رهبری و مدیریت به ویژه رهبری و مدیریت آموزشی و آموزشگاهی از اولویت خاصی برخوردار است.زیرا با نقشی که رهبران و مدیران آموزشی و آموزشگاهی در (تبدیل منابع انسانی به سرمایه های انسانی)و تقویت مکارم اخلاقی و ابعاد مختلف رشد در دانش آموزان دارند،این ضرورت هرجه بیشتر احساس می گردد.

مدیریت و رهبری از ارکان سازمان و جامعه است.بدین ترتیب مدیریت و رهبری آموزشی و آموزشگاهی در بین انواع مدیریت ها از جایگاه ویژه ای برخوردار است.زیرا آموزش و پرورش یک نهاد استراتژیک و آرمانی است که بازخوردش به کل جامعه منتقل می گردد.

یافته های جهانی بر این باورند که کیفیت هر نظام آموزشی به کیفیت مدیران آموزشی آن وابسته است و در حقیقت هیچ کشوری نمی تواند از سطح مدیرانش بالاتر رود.بدین ترتیب اگر بخواهیم کشوری توسعه یافته داشته باشیم،باید به فکر آموزش مدیران آموزشی و آموزشگاهی خود باشیم.

شغل رهبری و مدیریت آموزشی به طور فزاینده ای پیچیده و مشکل شده است زیرا جهان پیچیده شده،کتاب ها پیجیده شده اند،دانش آموزان پیچیده شده اند.بدین ترتیب لازم است رهبران و مدیران آموزشی و آموزشگاهی نیز این پیچیدگی ها را درک ودر فراگیران امروز و آینده سازان فردا انتظارات بزرگ ملی ایجاد کند.به طور کلی آموزش و پرورش موتور حرکت جامعه است و رسالتش؛ پرورش آرمان ها و نظام ارزشی جامعه،تولید و غنا بخشی دانش و فرهنگ کشور،تسریع و تسهیل فرایند توسعه اقتصادی،اجتماعی،سیاسی،فرهنگی و ...،اشاعه ی آزادانه افکار،دموکراسی و وحدت ملی،بذر فرهنگ خداشناسی،محبت،اخوت،نظم اجتماعی،وجدان کاری،بهره وری،حساسیت،تعهد پذیری اجتماعی و شایستگی در قلوب دانش آموزان و در نهایت با مراقبت های مستمر موظف است این بذر های کشت شده را تقویت نموده تا ریشه گرفته و نهادینه گردد.

در مجموع آموزش و پرورش حیاتی ترین و آرمانی ترین نهاد استراتژیک جامعه است.از این رو فصلنامه مطالعات آموزشی -تربیتی فرهنگیان افتخار دارد،به منظور ارائه تازه ترین نظریه ها و یافته های علمی در حوزه های علوم تربیتی،رهبری و مدیریت آموزشی و آموزشگاهی،مدیریت راهبردی و همچنین در جهت تبادل و نشر افکار و اندیشه های بدیع،از اندیشمندان ،استادان،صاحب نظران،دانش پژوهان،معلمان،مدیران آموزشی و آموزشگاهی مقاله های آنان را به منظور چاپ در نشریه دریافت نموده تا در جهت رشد و شکوفایی ایران عزیز قدمی دیگر بردارد.

نشانی: تهران، شهرک غرب،باوار فرحزادی، رو به روی اریکه ایرانیان، خیابان تربیت معلم، دانشگاه فرهنگیان دفتر فصلنامه

سایت: http://cfu.ac.ir

تلفن : 87751000


مطالب مشابه :


لیست هتل های کاشان همراه با شماره تماس

کاشان زیبا: عکس های زیبا از کاشان - لیست هتل های کاشان همراه با شماره تماس - چو ایران نباشد تن




استقرار راهنمای صوتی گردشگران در باغ فین کاشان

کاشان زیبا: عکس های زیبا از کاشان - استقرار راهنمای صوتی گردشگران در باغ فین کاشان - چو ایران




راهنمای تنظیم مقالات انجمن علمی پژوهشی

کانون نشریات دانشگاه فرهنگیان کاشان - راهنمای تنظیم مقالات انجمن علمی پژوهشی تلفن : 87751000.




کالایاب لوازم خانگی شماره 9

Panasonic Kashan پاناسونیک کاشان مشاهده قبض تلفن ثابت شهر کاشان. معتبرترین راهنمای خرید لوازم




آدرس و شماره تلفن خانه معلم های سراسر کشور

گروه آموزشی علوم تجربی کاشان - آدرس و شماره تلفن خانه معلم های سراسر کشور - - گروه آموزشی علوم




آدرس و شماره تلفن خانه معلم های سراسر کشور

آدرس و شماره تلفن خانه معلم های سراسر کشور . 1. راهنمای تدریس کتب کاشان ( عکس ) مسجد جمکران




لیست محصولات شمیم بهار کاشان

عرقيات گياهي شميم بهار (کاشان) - لیست محصولات شمیم بهار کاشان - به روش سنتي داراي مجوز بهداشت




لیست کتب خانواده

راهنمای عملی دانش آموزان کاشان ‘ بر آن شدیم تا توانند با تلفن های ذیل تماس




برنامه هفتگی حضور کارشناسان مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی آموزش و پرورش کاشان در سال تحصیلی 89-

مشاوره - برنامه هفتگی حضور کارشناسان مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی آموزش و پرورش کاشان در




برچسب :