رنسانس : درمان طبیعی ریزش مو - جلوگیری از ریزش مو - 02188943653


مرکز تخصصی کاشت و ترمیم مو رنسانس


( مشاوره رایگان است )


www.hrthair.com
0218894365302188943726
09122115442    دکتر صداقت



آدرس : تهران - میدان ولیعصر - پایین تر از سینما قدس - ساختمان مینو - طبقه 4 - واحد 402 


لطفا هنگام مشاوره قید کنید که آگهی را در اینترنت مشاهده نموده اید



درمان هاي دارویی و آرایشی طاسي



متاسفانه درمان دارويي در همه افراد كم مو موثر واقع نمي شود. داروها بايد بصورت مادام العمر مصرف شود. مي توان در كنار عمل كاشت مو از درمان دارويي نيز استفاده نمود. درمان طبي ريزش مو بصورت قرص (Finastride ) و محلول موضعي (Minoxidil )است

  • فيناسترايد(پروپشيا): دارويي است خوراكي كه توسط پزشك متخصص پوست تجويزمي شود و فقط مردان مجازنداز آن استفاده كنند. در كمتر از 2% مرداني كه از اين دارو استفاده ميكنند عوارض جانبي در فعاليت جنسي ايجاد مي شود .

  • ماينوكسيديل موضعي(روگين): تا حدودي در كاهش شدت ريزش مو موثر است ولي باعث رويش موهاي جديد نمي شود. محلول 5 % آن موثرتر از 2 % است

  • انواع كلاه گيس(wig , hair pieces ):كلاه گيس در حقيقت پروتز مصنوعي مو محسوب شده و با روش هاي گوناگوني بر روي پوست سر نصب ميشود. متداول ترين روش اتصال كلاه گيس به پوست سراستفاده از چسب هاي مخصوص و كليپس هاي ظريف ميباشد.در روش بافت مو (hair weaving) الياف مصنوعي به موهاي خود شخص بافته ميشود. البته بدليل رشد موهاي سر بتدريج كلاه گيس شل تر ميشود و لازم است هر 5-6 هفته مجددا تنظيم شود. در اين موارد كشش مداوم موهاي سر منجر به آسيب ديدن موهاي طبيعي و ريزش دائمي آن ها خواهد شد . مشكل ديگر تعريق پوست سر است كه باعث بوگرفتن و خراب شدن كيفيت كلاه گيس ميگردد. گر چه ميتوان با كلاه گيس دوش گرفت و يا شنا كرد ولي رطوبت به تخريب زودتر آن منتهي ميگردد. بطور كلي لازم است هر 1-2 سال كلاه گيس عوض شود و هر 6 ماه مجددا رنگ آميزي شود.

فرق کاشت مو (پیوند مو) با ترمیم مو(کلاه گیس)

Linen.jpg

ترمیم مو یا کلاه گیس Wig از هر لحاظ با کاشت موی طبیعی فرق دارد. ترمیم مو در موسسات یا انستیتوهای ترمیم مو توسط غیر پزشکان انجام می شود در حالی که در عمل کاشت موی طبیعی متخصصان پوست و مو موهای قابل رشد را یک به یک در پوست سر کار می گذارند.

امروزه به دلیل پیشرفت های تکنیک های کاشت موی طبیعی و محبوبیت این عمل در میان مردان استفاده از کلاه گیس کمتر شده است ولی در برخی موارد استفاده از کلاه گیس با نظر متخصصان پوست و مو اجتناب ناپذیر است.

چه افرادی نیاز به کلاه گیس دارند:

1- افرادی که طاسی سرشان وسیع است ولی از نظر متخصصین پوست و مو کاندید مناسبی برای کاشت موی طبیعی نیستند .

2- اشخاص که دوست دارند طاسی سرشان را با تراکم موی بیش از حد طبیعی پوشش دهند که با کاشت موی طبیعی دست نیافتنی است.

3- افرادی که به علت شیمی درمانی موهایشان ریخته است می توانند تا زمان رویش مجدد موها طاسی سرشان را با کلاه گیس بپوشانند.

4- در بیماران مبتلا به بیماری آلوپسی پیشرفته تمام مو های سر به یک باره می ریزد در این بیماری برای پوشاندن ظاهری طاسی می توان از کلاه گیس استفاده کرد.

5- افرادی که به علت سوختگی یا تصادفات رانندگی یا جراحی پوست سر بخش زیادی از موهای سر خود را از دست داده اند.

عیب کلاه گیس آن است که تغییر چهره به سرعت اتفاق می افتد و اطرافیان به راحتی متوجه مصنوعی بودن موها می شوند. غالبا نمای بهترین کلاه گیس ها هم غیر طبیعی است مثلا در اغلب کلاه گیس ها خط موی جلوی سر بسیار صاف و پرپشت درست شده است. از لحاظ اقتصادی نیز هزینه کلاه گیس با در نظر گرفتن قیمت خرید ،هزینه تعمیرات و هزینه تعویض سالانه بسیار زیادتر از کاشت موی طبیعی است. تنها حسن کلاه گیس آن است که در مدت بسیار کوتاهی طاسی سر به طور کامل پوشانده می شود(در حالی که نتیجه نهایی کاشت موی طبیعی پس از 9 ماه تا 1 سال مشخص می شود). اکثریت قریب به اتفاق مردان بالغ کاشت موی طبیعی و قابل رشد را به نصب کلاه گیس ترجیح می دهند .

انواع کلاه گیس

کلاه گیس ممکن است از موهای طبیعی انسان یا از الیاف مصنوعی ساخته شده باشد. کلاه گیس ها به دو صورت سفارشی یا صنعتی تهیه و تولید می شوند. بدون شک انواع سفارشی که با موی طبیعی انسان و متناسب با رنگ و جنس موهای سر شخص تهیه می شوند کیفیت بهتری دارند.کلاه گیس های صنعتی پلاستیکی بوده به شکل فله ای از چین یا هند وارد کشورمی شوند و اغلب بی کیفیت هستند. بنابراین کلاه گیس ها از 3 منشا تهیه می شوند:

1- کلاه گیس هایی که از موی طبیعی انسان Human Hairتهیه می شوند و ظاهر طبیعی و با کیفیتی دارند. گفته می شود این نوع کلاه گیس از موهای طبیعی مردم فقیر آسیا ( موهای سر خانم های فوت شده )ساخته می شود. موی آسیایی صاف و ضخیم بوده و به آسانی رنگ می شودو حالت می گیرد.

2- هنوز تکنولوژی به اندازه ای پیشرفت نکرده است که الیاف مصنوعی به قطر موی طبیعی انسان ساخته شود.کلاه گیس هایی که از الیاف مصنوعی ساخته می شوند نمای طبیعی نداشته و در لمس پلاستیک بودن الیاف کاملا احساس می شود. نگهداری از کلاه گیس مصنوعی آسان تر بوده و رنگ و شکل ان ها دوام بیشتری دارد ولی قابلیت رنگ شدن و سشوار کشیدن و حالت گرفتن ندارند.

3- ممکن است ترکیبی از موی انسان و الیاف مصنوعی یا موی حیوانات مانند اسب و بز در ساخت کلاه گیس ها استفاده شود. موی حیوانات ضخیم تر از موی انسان است.

نصب کلاه گیس

برای اتصال کلاه گیس به پوست سر یا موهای فبلی فرد از کلیپس های ظریف ، ،چسب نواری دو رو ، چسب مایع یا بافت مو استفاده می شود. نکته مهم این است که اتصال کلاه گیس به خاطر کشیدن مداوم موهای سر ریزش مو را تشدید می کند. بنابراین لازم است هرچند وقت یک بار محل اثصال ها عوض شود.

اتصال کلاه گیس به موهای دور سر به کمک کلیپس های ظریف روش بسیار مطمئنی است و احتمال کنده شدن کلاه گیس اندک است. هر موقع که شخص تمایل داشته باشدمی تواند به اسانی کلیپس ها را باز کرده و کلاه گیس را بردارد. چون در محل اتصال کلیپس به موهای سر کشش مداوم و احتمال ریزش مو وجود دارد بنابر این لازم است محل کلیپس ها را هرچند وقت یک بار جابجا کرد.

در بعضی از موسسات ترمیم مو کلاه گیس های چسبی ارائه می شود. البته در افرادی که در آب و هوای گرم زندگی می کنند یا اهل ورزش کردن به ویژه شنا هستند احتمال کشیده شدن و کنده شدن کلاه گیس چسبی وجود دارد. در این موارد بهتر است ازبافت مو یا کلیپس استفاده شود.

در افرادی که الیاف کلاه گیس به موهای سرشان بافته شده است با رشد موهای سر کم کم کلاه گیس شل می شود. ضمنا چون موها بافته شده است شخص خودش نمی تواند کلاه گیس را بازو بسته کند. درنتیجه لازم است این افراد به طور منظم (مثلا هر دو هفته یک بار) برای سفت کردن کلاه گیس به موسسه ترمیم مو مراجعه کنند.

نگهداری از کلاه گیس

الیاف کلاه گیس ها شکننده بوده و لازم است به طور منظم برای تعمیرو تجدید رنگ و چسب و کلیپس به موسسه ترمیم مو تحویل داده شوند. مشكل ديگر تعريق پوست سر است كه باعث خراب شدن كلاه گيس مي گردد. گر چه مي توان با كلاه گيس دوش گرفت و يا شنا كرد ولي رطوبت به تخريب زودتر آن منتهي مي گردد.

بطور معمول لازم است کلاه گیس ها هر 6 ماه رنگ آميزي شده و هر یکی دو سال کلا تعویض شوند(کلاه گیس دائمی وجود ندارد). در مدت تعمیراستفاده از کلاه گیس ذخیره ضرورت پیدا می کند. بنابراین افراد نیاز دارند که حداقل دو یا سه کلاه گیس داشته باشند. نور آفتاب، آب شور، تعریق ،کلر آب استخر و شامپوها ی قوی عمر کلاه گیس را کم می کنند.

دقت در نحوه شستن و خشک کردن کلاه گیس عمر آن را افزایش می دهد.الیاف مصنوعی در صورت شستشوی زیاد، داغ شدن با اتوی مو یا سشوار داغ و استعمال مواد چسبناک اسیب دیده کیفیت خود را از دست می دهند.

رعایت بهداشت کلاه گیس

اصولا کلاه گیس هایی که از موی طبیعی انسان ساخته می شوند بیشتر از کلاه گیس های مصنوعی قابلیت شستشو دارند. کلاه گیس های مصنوعی نباید بیش از یک بار در هفته شسته شوند.

اگر کلاه گیس با کلیپس یا چسب نواری نصب شده باشد فرد می تواندهر شب کلاه گیس خود را برداشته و سر خود را بشورد و صبح روز بعد مجددا کلاه گیس را نصب کند. افرادی که پوست شان چرب است یا زیاد عرق می کنند کلاه گیس شان زودتر بومی گیرد و باید هر شب شسته شود.

طریقه شستن کلاه گیس به این ترتیب است که ابتدا موها را با شانه دندانه درشت به ملایمت شانه کنید تا گره های موها کاملا باز شود سپس یک پیمانه شامپوی بچه در یک ظرف حاوی آب سرد حل نموده و کلاه گیس را در آن غوطه ور کنید و به مدت 5 دقیقه تا 20 دقیقه چندین بار آن را در داخل آب تکان دهید .در مرحله بعدی آبکشی کرده و درنهایت کلاه گیس را به آرامی با حوله خشک نمایید و در جای مناسبی آویزان کنید تا کاملا خشک شود. بعد ازشامپو کردن کلاه گیس بهتر است از نرم کننده ها نیز استفاده کنید.

اگر کلاه گیس به موهای سر بافته شده باشد یا از چسب مایع استفاده شده باشد خودشخص نمی تواند آن را از روی سربردارد. این فرد لازم است هرچند وقت یک بار مثلا ماهی یکی دوبار برای برداشتن کلاه گیس، اصلاح موهای سر ،شستشوی سر و کلاه گیس و سفت کردن مجدد آن به موسسه ترمیم مومراجعه کند .

روان شناسی استفاده از کلاه گیس

مردان بیشتر از زنان با کلاه گیس خود مشکل دارند. در روزهای اول اغلب مردان فکر می کنند که همه دارند به کلاه گیس آنها نگاه می کنند و به احتمال زیاد اطرافیان متوجه شده اند موهای سزشان مصنوعی هستند.ضمنا مردان همیشه این نگرانی را دارند که در یک محل عمومی ناگهان کلاه گیس کنده شده و موجب سرافکندگی آنها شود. خوشبختانه این احساس های منفی کم کم برطرف شده و افراد به کلاه گیس خودعادت می کنند. حتی برخی از افراد ممکن است در چند روز اول در پوست سر شان احساس سنگینی یا گرما بکنند ولی اغلب آنان به تدریج به این مشکلات عادت می کنند. استفاده از لوازم مصنوعی مانند کلاه گیس ،عینک یا سمعک یا حتی اندام مصنوعی به مرور زمان برای انسان عادی و قابل تحمل می شود.

کلاه گیس و کاشت مو

افرادی که می خواهندکلاه گیس خود را کنار بگذارند و موی طبیعی بکارند حتما با متخصصان پوست و مو مشورت کنند. بهترین پیشنهاد آن است که چند ماه کلاه گیس را برداشته و کل موهای سر را از ته بزنند. پس از این مدت همه به ظاهر جدید آنان عادت می کنند در نتیجه این مرحله برای کاشت مو مناسب تر است. البته افرادی که کلاه گیس دارند می توانند چند هفته پس از کاشت مو از کلاه گیس خود استفاده کنند مشزوط بر این که کلاه گیس بافته شده یا چسبی خود را به نوع کلیپسی تبدیل کنند تا موهای کاشته شده تحت کشش قرار نگیرند. به این ترتیب تا زمان رویش موهای کاشته شده طاسی سر مخفی باقی می ماند.


مطالب مشابه :


آموزش بافت کلاه 6 ضلعی گیس بافت + عکس نمام مراحل

کدبانوی تبریزی - آموزش بافت کلاه 6 ضلعی گیس بافت + عکس نمام مراحل - آشپزی و هنر خانه داری




کلاه قرمزی

کلاه قرمزی. سلام امیر علی خداییش خیلی باحال بود قهرمان این مسابقه محمد سلوکیه شل و ول بود




کلاه مردانه با ماشین بافتنی ( بافته ایی برای رزمندگان)

بافتنی های مامان اعظم - کلاه مردانه با ماشین بافتنی ( بافته ایی برای رزمندگان) - ((هنر سرمایه




الگوی بافتنی کلاه نوزاد (امتحان شده)

شیرین بانو - الگوی بافتنی کلاه نوزاد (امتحان شده) دانه بصورت کمی شل سر انداخته




آموزش بافت شال و کلاه نقاب دار

ندای سحر - آموزش بافت شال و کلاه نقاب دار - (به صورت شل) می‌بافیم.




رنسانس : درمان طبیعی ریزش مو - جلوگیری از ریزش مو - 02188943653

البته بدليل رشد موهاي سر بتدريج كلاه گيس شل تر ميشود و لازم است با ترمیم مو(کلاه گیس)




سیستمهای مو - انواع موهای مصنوعی

نیست زیرا سبب شل شدن با رشد موهای زیر کلاه گیس گیره ها کم کم شل می شوند




برچسب :