بلوتوث چگونه کار میکند

امروزه روشهای بیشتری برای وسایلی که قبلا" از طریق کابل به یکدیگر وصل میشدند ، بوجود آمده ، این روشها میتوانند وسایل را بصورت بی سیم به یکدیگر متصل نمایند . برخی از این روشها عبارتنداز: ( Wi- Fi، 802.11a 802.11b ، 802.11g ، GPRS،IrDa) که بلوتوث هم یکی از این روشهاست ، در این مقاله ما تفاوتهای بین انواع مختلف اتصالات بی سیم را بصورتی که در جدول زیر آمده شرح و توضیح داده ایم ، تا شما درک نمایید که چقدر بلوتوث برای شما مفید و سودمند است.



انواع مختلف اتصالها با یکدیگر در زیر مقایسه شده اند:

برای اینکه این بحث را شروع کنیم، در جدول زیر تفاوتهای اصلی بین اتصالهای مختلف را نشان دادیم .

نوع



سرعت



محدوده (برد)



شرح

IrDA (مادون قرمز)



6/9 کیلو بیت

تا 115 کیلو بیت

تا (4 مگا بیت)



کمتر از 6 فیت



1- از طریق مادون قرمز تبادل اطلاعات می کنند، 2- از قدرت وانرژی کمتری استفاده می کنند.

وای فای (Wi-Fi)



1مگا بیت

تا 54 مگا بیت



جدول زیر را ملاحظه نمایید



وای فای (Wi-Fi) به هر سه نوع خدمات بی سیمی که مدل 802.11 که در جدول زیر نشان داده ایم ، اشاره میکند همینطور به دسته بندیهای جدیدی که در آینده ارائه خواهد شد ، این تکنولوزی همانند یک شبکه عادی از طریق سیم از جنبه های مختلف عمل میکند. این تکنولوژی یا در درون دستگاه نصب شده و یا به شکل کارتها یا رابطهای قابل اضافه شدن به کامپیوترهای رومیزی یا همان لپ تاپها در دسترس می باشد.

802.11a



1 تا

54 مگا بیت



50 تا

150 فیت فاصله



از این تکنولوژی زیاد بصورت همگانی استفاده نمی شود، همچنین این روش نسبت به مدل 802.11b/g از فرکانس متفاوتی استفاده می کند .

802.11b



1 تا

11 مگا بیت



100 تا

300 فیت فاصله



روشی است ، که در حال حاضر بیشترین استفاده را دارد.

802.11g



1 تا

54 مگا بیت



120 تا

350 فیت فاصله



آخرین روشی است که با مدل 802.11b سازگار میباشد.

بلوتوث



120 کیلوتا

723 کیلو بیت



30 تا

300 فیت



1- از این سیستم برای وسایل و دستگاههایی که ازنسل کامپیوتر هستند، استفاده می شود.

2- دارای برد 30 فوتی میباشد.

3- طریقه نصب آن اینست که یا در خود دستگاه نصب میشود ، و یا بصورت کارتهایی است که قابل اضافه شدن به دستگاه میباشند .

GPRS



کمتر از 115 کیلو بیت



هر جایی که برای پوشش تلفن همرا مناسب باشد



1- خدمات دیتایی است که توسط تلفنهای همراه ، که تحت شبکه GSM هستند استفاده میشود

2- سرعت آن حدود 30 کیلو بیت در ثانیه است ، این سرعت بستگی به تعداد کاربرهایی دارد ، که از این خدمات بصورت مشترک در زمان تعیین شده استفاده میکنند.

3- همچنین اینها یک سرویس و خدماتی از نسل 5/2 تلفنهای همراه به حساب می آیند .

نسل 5/2



سرعت آن مختلف بوده و تا حدود 128 کیلو بیت میباشد.



هر جایی که برای پوشش تلفن همراه مناسب باشد.



بنابر توافقهایی بعمل آمده این نسل هنوز آماده ارائه خدمات همیشه برقرار برای نسل سوم نمی باشد، تمامی شرکتهای تلفنهای همراه امیدوار هستند، که اگر تامین مالی شان و تکنولوژی اجازه دهد، آنرا معرفی کنند.

نسل سوم (3G)



2 مگا بیت در حال سکون، 384 کیلو بیت در حال حرکت با سیگنال خوب .

144 کیلو بیت در حرکت سریع دارای سیگنال ضعیف



هر کجا که برای تلفن همراه مناسب باشد



انتقال دیتا را بطور بسیار سریع برای کاربرانش فراهم می آورد، به مدل پی سی اس اسپیرینت (PCS Sprint) و ای تی اند تی اج (AT&T) (EDGE) (100 تا 130 کیلو بیت) که در حال حاضر در ایالات متحده موجود است ، نزدیک میباشد .

مودم



کمتر از 56 کیلو بیت.



هرجایی که بصورت بی سیم نمی باشد.



روش قدیمی است که باید از طریق کامپیوتر برای وارد شدن به اینترنت از روش شماره گیری (Dial-Up) استفاده نماید .

DSL / کابل



100 کیلو بیت تا

5/1 مگا بیت



بصورت بی سیم نمی باشد.



1-بی سیم نمیباشد.

2- با یک باند پهن، وسایل را به اینترنت متصل می کند .

شبکه محلی(LAN)



10مگا بیت تا

100 مگا بیت



بصورت بی سیم نمی باشد.



1- بی سیم نمی باشد.

2- متداولترین نوع شبکه ای است که با کابل کار میکند.

بلوتوث چیست؟

بلوتوث نوع ساده ای از روش بی سیم است ، که قادر می باشد 8 وسیله را بطور همزمان به یکدیگر متصل کند، از آنجایی که بلوتوث دارای برد کوتاهی میباشد ، بعنوان مثال زیر 30 فیت ، به این دلیل است ، که برای تشکیل شبکه شخصی استفاده میشود . یعنی اینکه هیچکس نمیتواند از ارتباط بلوتوثی شما باخبر گردد ، چون برای این کار نه تنها نیازمند دستگاهها و تجهیزات ویژه ای است ، بلکه از نظر مکانی هم باید نزدیک شما باشد . بلوتوث دارای هزینه بسیار پایینی است ، البته این کاهش هزینه نباید بیشتر از 5 تا 10دلار قیمت فروش باشد . این تکنولوژی طوری طراحی شده که میتواند با خیلی از سیستمهای عامل و دستگاهها سازگار باشد . برای مثال ، برای بعضی انواع هدست (میکروفن+گوشی بلندگو) ، در واقع بلوتوث میتواند هدست را قادر سازد تا به دستگاههای دیگری نظیر تلفن ، پخش کننده ام پی تیری (MP3) ، کامپیوتر، یا کامپیوترهای دستی کوچک (PDA) متصل شود . هدستی که دارای قابلیت بلوتوث باشد به این معناست، که شما میتوانید تلفن همراه خود را در جیب تان رها سازید در حالیکه میتوانید تماسهایی که با شما گرفته شده را دریافت کنید. در ضمن اگر تلفن همراه شما دارای سیستم شناسایی صوتی باشد، با گفتن اسم طرف مقابل، شماره او بصورت اتوماتیک گرفته میشود وشما می توانید ، با شخص مورد نظر ارتباط برقرار نمایید . این سیستم از لحاظ ایمنی ، بسیار خوب است ، مانند جلوگیری از تصادف ، اگر در حال رانندگی باشید بدون آنکه تلفن همراهتان را در دست بگیرید میتوانید با خیال راحت رانندگی کنید. یکی دیگر از مزایای این دستگاه، از لحاظ سلامتی است ، هدستی که دارای بلوتوث باشد قدرت و انرژی پایینی دارد ، بنابراین استفاده از آن بهتر از تلفن همراه می باشد ، چون ممکن است تلفن همراه 100 تا 300 برابر انرژی رادیویی را به سر شما وارد نماید .

یکی دیگر از تواناییهای بلوتوث این است ، که می تواند ، به وسایل متفاوت کمک کند ، تا با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند . بعنوان مثال ممکن است ، شما یک تلفن ، یک کامپیوتر کوچک دستی ، و یا یک کامپیوتر شخصی (PC) داشته باشید. اگر این سه دستگاه دارای قابلیت بلوتوث باشند ، شما میتوانید تمام اطلاعات تماس خود را با یک نرم افزار مناسب بین سه دستگاه به اشتراک بگذارید .

بلوتوث دارای 2 استاندارد میباشد ، یکی استاندارد 1/1 که جا افتاده شده و دیگری استاندارد 2/1 که در اوایل نوامبر 2003 رسمی گردیده ، و به سرعت حکمفرما خواهد شد. امروزه بلوتوث تلاش می کند تا بسرعت مرسوم و متداول گردد ، در واقع بیش از یک میلیون دستگاه و وسیله با قابلیت بلوتوث در هر هفته به فروش می رسند ، هر چند بیشتر این رویدادها در خارج از ایالات متحده اتفاق می افتد.







برد بلوتوث:

بیشتر وسایل دارای بلوتوث بصورت طبقه بندی شده تعریف شده اند . این وسایل دارای انرژی بسیار پایین می باشند ، و دارای بردی حدود 10متر (33) فوت هستند. بعضی وسایل بصورت دانگل به کامپیوتر متصل شده که میتوانند به کامپیوترهای لپ تاپ هم اضافه گردند ، طبقه بندی این وسایل 1 می باشد ، به این معنا که اینها دارای بردهایی حدود 100متر یا 330 فوت هستند ؛ که سازگار با سیستم (Wi-Fi) میباشند. برد کوتاه برای بلوتوث یک مزیت است برای اینکه باعث میشود بین بلوتوث شما و کسی که از طریق بلوتوث به او وصل شده اید و در نزدیکی شما میباشد تداخل ایجاد نشود.

یک تعداد محدودی اما در حال رشد از وسایل ، در حال حاضر از بلوتوث استفاده می کنند ، در واقع این وسایل که قابلیت اتصال به بلوتوث در درونشان نصب شده اند عبارتند از:

1- چاپگرها

2- اسکنرها یا پویش کننده ها

3- تلفنهای همراه

4- کامپیوترهای دستی کوچک (PDA)

5- کامپیوترهای لپ تاپ

6- صفحه کلیدها و موشها (ماوس ها)

7- هدست ها (گوشی ها + میکروفن ها)

8- کیت های هندزفری درون اتومبیل

9- گیرنده های مسیریابی سیستم موقعیت یابی جغرافیایی (GPS)

10- لوازم خانگی (شامل دستگاههای ریز امواج (مایکروویوو)، لباسشویی ها، خشک کن ها، و یخچالها).

اتصالات بلوتوث:

بلوتوث یک تکنولوژی بی سیمی است که با استفاده از ریز امواج (مایکروویوو) با قدرت پایین ، و سرعت بالا میتواند، تلفنها، لپ تاپها ، کامپیوترهای دستی کوچک (PDA) ها و دیگر تجهیزات قابل حمل را به یکدیگر متصل نماید. بر خلاف مادون قرمز(سیستمی است که در تلفن همراه نصب شده) این تکنولوزی احتیاجی به موقعیت گذاری دستگاههای متصل شده در یک خط دید را ندارد. بلوتوث میتواند از تغییراتی که در شبکه محلی بیسیم بوجود می آید ، استفاده کند. که این امر فقط به دلیل اندازه کوچک و هزینه پایین اش می باشد. درون بلوتوث مدارهایی است که بر روی یک تخته مدار 9/0 سانتیمتر با یک تراشه بسیار کوچک نصب شده است. امید است که هزینه نصب و استفاده از بلوتوث بسرعت کاهش یابد . که این امر در طی یکی دو سال اخیر تحقق پیدا کرده و از 20 دلار به 5 دلار کاهش یافته است. بلوتوث باید بعنوان یک مورد واجب در درون وسایل و دستگاههای الکترونیکی نصب گردد، نه بعنوان یک مورد انتخابی و اضافی. برد و محدوده عملیاتی 2 محصول که دارای قابلیت بلوتوث هستند ، بین 10 سانتیمتر تا 100 متر تنظیم شده ، در واقع این دو محصول دارای تکنولوژی بلوتوث می توانند ، بطور خودکار تمامی اطلاعات و قابلیتهایشان را با هم تبادل کنند. این تکنولوژی (بلوتوث) بوسیله فرستنده و گیرنده هایی که با برد کوتاه ، قیمت ارزان ، و سا یز کوچک ، در درون وسایل الکترونیکی نصب شده به هدف خود میرسد. در واقع این امواج رادیویی ، بطور جهانی با فرکانس 45/2 گیگاهرتز بر روی باند رادیویی عمل میکنند. (این بدین معناست ، که هیچ مانع و آزار و اذیتی برای مسافران بین المللی از نظر استفاده از دستگاههای با قابلیت بلوتوث فراهم نمی شود). بلوتوث همچنین می تواند سرعتهای دیتا را تا 721 کیلو بیت در ثانیه و همینطور سه کانال صوتی را پشتیبانی کند. ماجولهای بلوتوث می توانند یا در درون وسایل الکترونیکی ساخته شده و یا بعنوان یک آداپتور یا رابط بکار برده شوند. برای مثال آنها می توانند ، بشکل یک کارت کامپیوتر شخصی (PC-Card) و یا بصورت خارجی (بیرونی) از طریق یک پورت یو اس بی (USB Port) متصل گردند .

هر وسیله ای که دارای تکنولوزی بلوتوث باشد ، دارای یک آدرس شخصی 48 بیتی می باشد ، که از استاندارد IEEE 802 پیروی می کند ، که این اتصالات می تواند از یک نقطه به یک نقطه یا از یک نقطه به چند نقطه دیگر باشد. حداکثر برد آن میتواند تا 10متر از طریق افزایش دادن قدرتش توسعه پیدا کند. وسایل بلوتوث دار می توانند ، از تداخل امواج رادیویی از طریق تغییر دادن فرکانس شان تا حداکثر 1600 برابر در یک ثانیه که معروف به جهش دادن فرکانس یا (Frequency Hopping) هستند ، تغییر یابند . آنها همچنین از 3 الگوی تصحیح خطای متفاوت ولی مکمل یکدیگر استفاده می کنند. در درون وسایل بلوتوث یک سیستم رمزسازی و چک کردن نیز نصب شده است.

از دیگر مزایای وسایل بلوتوث این است، که عمر گرانبهای باتری را هدر نمی دهند . از خصوصیات بلوتوث این است که بخاطر مصرف انرژی فعلی اش ، این دستگاه را ازحالت انتظار (Hold) که 30 مایکروآمپر استفاده می کرد به 8 تا 30 میلی آمپر انتقال دهد . تراشه رادیویی که در بالا به آن اشاره شد ، فقط 3/0 میلی آمپر انرژی را در حالت انتظار مصرف می کند. در واقع تراشه ها دارای یک ویژگی عالی ، یعنی ذخیره انرژی هستند. همچنین آنها میتوانند ، با همین انرژی کم وقتی که صدا کم یا زیاد می شود ، شیفت یا انتقال پیدا کنند.

تکنولوژی رادیویی بلوتوث در واقع یک پل جهانی به شبکه های دیتای موجود می باشد ، و همینطور یک میانجی یا رابط که دستگاههای جانبی را بهم متصل می کند ، و مکانیزمی که گروههای بهم متصل شده را شکل میدهد، است. در واقع این تکنولوژی (بلوتوث) طوری طراحی شده، که در یک محیط فرکانس رادیویی شلوغ می تواند کار نماید. امواج رادیویی بلوتوث برای مستحکم کردن ارتباطات و اتصالات خود از الگوهای تصدیق سریع و جهش فرکانس استفاده می کند. ماجولهای رادیویی بلوتوث ، از طریق جهش به فرکانس جدید، مانع از تداخل سیگنالهای دیگر بعد از ارسال یا دریافت یک بسته دیتا میشوند. در واقع این فرکانس رادیویی ، بلوتوث را نسبت به دیگر سیگنالها قویتر مینماید. بکارگیری (FEC) که به معنای تصحیح خطا به سمت جلو است ، باعث میشود تا تاثیر Random Noise که همان پارازیت تصادفی است ، را بر روی اتصالاتی که با مسافت طولانی انجام می گیرند را محدود کند. عمل تصدیق توسط کاربر با بکارگیری یک کلید 128 بیتی کنترل می شود. سیگنالهای امواج رادیویی با 8 بیت می توانند ، تا 128 بیت کد گذاری گردند . پیروی کردن انتقالهای رادیویی بلوتوث، از استانداردهای ایمنی، که توسط کشورهایی که این تکنولوژی در آنها استفاده خواهد شد، با درنظر گرفتن تاثیرات نقل و انتقالات رادیویی بر روی بدن انسانها انجام خواهد گرفت. در واقع اشعه هایی که از دستگاهها و وسایل بلوتوث دار منتشر می شوند ، بیشتر از تلفن های بی سیمی که از استانداردهای صنعتی پیروی می کنند ، نخواهد بود.

بلوتوث می تواند یک کانال غیر همزمان (آسینکرون) ، تا 3 کانال صوتی همزمان (سینکرون) در یک زمان مشابه ، یا یک کانال ، که در زمان مشابه با دیتای غیر همزمان (آسینکرون) و صوت همزمان (سینکرون) باشند را پشتیبانی نماید. هر کانال صوتی ، اتصال صوتی همزمان (سینکرون) را تا 64 کیلو بیت در ثانیه پشتیبانی می نماید. کانال غیر همزمان (آسینکرون) می تواند ، اتصال متقارن (Symmetric)، را نهایتا" تا 721 کیلو بیت در ثانیه ، در هر جهتی که بخواهد پشتیبانی نماید . این در حالیست که اتصال متقارن آن درجهت برگشت 6/57 کیلوبیت در ثانیه یا 6/432 کیلو بیت در ثانیه باشد.

حالتهای عملیاتی بلوتوث:

یک جنبه قابل توجهی که در تکنولوژی بلوتوث به چشم می خورد این است ، که زمانیکه وسایل آن در یک برد عملیاتی مناسب با یکدیگر قرار می گیرند ، شبکه های تشکیل شده از طریق بلوتوث بصورت لحظه ای تشکیل می شوند. یک پیکونت مجموعه ای از وسایل است که از طریق تکنولوژی بلوتوث با استفاده از یک حالت ویژه به یکدیگر متصل شده اند . در واقع یک پیکونت می تواند ، یک اتصال ساده بین 2 یا بیش از 2 وسیله باشد. از چندین پیکونت مستقل و غیر همزمان (آسینکرون) یک شبکه پخش شده یا متفرق (Scattered Net) می تواند ، تشکیل گردد. با استفاده درست از زمان ، یک وسیله می تواند ، بخشی از یک پیکونت باشد. سیستم بلوتوث می تواند ، هم اتصال نقطه به نقطه و هم اتصال یک نقطه به چندین نقطه را پشتیبانی نماید. اتصال یک وسیله به وسیله دیگر را نقطه به نقطه واتصال یک وسیله به بیش از یک وسیله دیگر که نهایتا" تا 7 وسیله می تواند باشد را یک نقطه به چندین نقطه می گویند. چندین پیکونت می توانند طوری بنا گردند ، که بطور ویژه ای به یکدیگر متصل گردند. در حالیکه هر پیکونت، توسط یک ترتیب از جهش فرکانس متفاوت ، شناسایی می گردد. تمام کاربرانی که بر روی پیکونت مشابه وجود دارند ، به این ترتیب ، جهش همزمان می شوند: اگریک وسیله به بیش از یک پیکونت متصل باشد ، آن وسیله در هر پیکونت با بکارگیری ترتیب جهش متفاوت ، ارتباط برقرار می نماید. در بعضی مواقع یک پیکونت با دو وسیله که به هم متصل شده اند ، شروع به کار میکند. مانند اتصال یک کامپیوتر شخصی قابل حمل ویک تلفن همراه ، که این اتصال می تواند به 8 وسیله دیگر که به هم متصل شده اند ، رشد پیدا کند. تمامی وسایل بلوتوث دارای واحدهای مشابه (Peer Units) و اجراهای مشابه هستند. هر چند ، زمانیکه یک پیکونت را بنا می نهیم ، یک واحد آن بعنوان واحد اصلی ، و واحدهای دیگر بعنوان واحد فرعی (Slave) در مدت زمانیکه اتصال پیکونت برقرار است ، عمل می نمایند. در واحد اصلی آن ، ساعت و ترتیب جهش بکار گرفته میشود ، تا با دیگر وسایل پیکونت همزمان گردد. در دیگر وسایل پیکونت جز واحدهای اصلی و فرعی آن ، یک آدرس 3 بیتی کنترل ، برای دسترسی به رسانه یا (MAC) بکار گرفته می شود تا بین واحدهایی که در پیکونت شرکت نموده اند تفاوتی وجود داشته باشد. وسایلی که در یک پیکونت همزمان یا سینکرون بکار گرفته می شوند می توانند وارد حالت ذخیره انرژی که مثل حالت استشمام کردن یا نگه داشتن و انتظار (Sniff & Hold) می باشد ، گردند. که در این حالت فعالیت کاهش پیدا می کند. همچنین میتوانند واحدهایی که اصطلاحا" به آنها پارک شده می گویند ، وجود داشته باشد ، که همزمان یا سیکرون بوده ، اما فاقد آدرسهای کنترل یا دسترسی به رسانه (MAC) باشند. این واحدها (پارک شده) دارای آدرسهای 8 بیتی میباشند. بنابراین می توان گفت ، حداکثر حدود 256 وسیله به اصطلاح پارک شده می توانند ، وجود داشته باشند.

بلوتوث و اینترنت:

از بلوتوث می توان برای اتصال بین یک وسیله که دارای قابلیت اتصال به اینترنت می باشد ، و یک وسیله دیگر که این قابلیت را ندارد ، استفاده نمود. برای مثال شما می توانید ، با کامپیوتر دستی کوچکتان که دارای سیستم بلوتوث است به لپ تابتان وصل شوید ، سپس از طریق لپ تاپ می توانید ، با استفاده از سیستم مسیر دهنده وای فای (Wi-Fi) به اینترنت متصل شوید. در بعضی مواقع که شما قصد خرید یک کامپیوتر دستی کوچک را دارید ممکن است بر سر دو راهی قرار بگیرید ، که بلوتوث دار بخرید ، یا اینکه دارای سیستم وای فای باشد ، را تهیه نمایید؟ در چنین حالتی اگر شما می خواهید به اینترنت متصل شوید ، خصوصا" زمانیکه به خارج از محل کارتان می روید به اینترنت نیاز خواهید داشت که در این حالت کامپیوتر دارای سیستم وای فای یک انتخاب بهتر خواهد بود. باید به این نکته اشاره کنیم که هرچند، این انتخاب از یک جهت می تواند بهتر باشد ولی ممکن است یک انتخاب کاملا" واضح و آشکاری نباشد ، به این علت که نقاط قابل برقرار کننده اتصال با وای فای (Hot Spots) ممکن است کم و یا دور باشد. پس راه بهتر دیگر این است که کامپیوتردستی کوچکتان و همچنین تلفن همراهتان را با امکانات بلوتوث تهیه نمایید که با استفاده از بلوتوث ، (PDA) یا همان کامپیوتر دستی کوچکتان به تلفن همراهتان متصل شده ، و سپس از طریق تلفن همراهتان به اینترنت وصل شوید.

(GPRS) نسبت به وای فای (Wi-Fi) دارای پوشش گسترده تری می باشد ، حتی زمانیکه سرعت آن برای کارهایی مثل ارسال و دریافت ایمیل، و نیز پیام دهی سریع مناسب نیست، برای مرور کردن وب ، کلا" نظیر چیزهایی که شما می توانید بر روی کامپیوتر کوچک دستی تان انجام دهید ، مناسب است.





بلوتوث بهتر است یا وای فای (Wi-Fi)

طریقه استفاده کردن از وای فای (Wi-Fi) نسبتا" شبیه به شبکه های سنتی که بوسیله کابل به هم متصل می شدند ، می باشد. وای فای (Wi-Fi) از برد طولانی تری نسبت به بلوتوث برخوردار است ، و سرعتهای سریعتر انتقال دیتا را پشتیبانی می نماید. و به همین دلیل ممکن است ، نسبت به بلوتوث بهتر به نظر آید. اما واقعیت این است که هر کدام از اینها برای کارهای مختلفی ساخته شده اند. بلوتوث برای نقل و انتقال محدود دیتا بین چندین نوع وسیله ساخته شده ولی وای فای (Wi-Fi) بیشتر برای نقل و انتقال سریعتر دیتا بین کامپیوترها یی که بر روی یک شبکه متمرکز شده اند ، می باشد. یکی دیگر ازویژگی های متمایز بلوتوث این است، که انرژی کمتری نسبت به وای فای (Wi-Fi) مصرف می کند ، بعنوان مثال ، بلوتوث هایی که در کامپیوترهای کوچک دستی (PDA)ها ، تلفنها ، هدست ها ، و غیره استفاده می شود ، یک سیگنال با انرژی پایین در حدود 1میلی وات را آنهم زمانیکه بطور متناوب در حالت انتظار یا (standby) می باشند ، مصرف می کند . بنابراین بلوتوث انرژی بیشتری را از نظر مصرف باتری ذخیره میکند.

در حالیکه وای فای (Wi-Fi) مقدار زیادی انرژی مصرف می کند. اگر شما بخواهید دیتا را به نحو ساده ای بین وسایل مختلف انتقال دهید ، با در نظر گرفتن این موضوع که نرم افزار و سخت افزار بلوتوث همیشه قابل دسترس و آماده می باشد ، مسلما" بلوتوث را انتخاب خواهید کرد.

بلوجکینگ (Blue Jacking)

بلوجکینگ یک روش خوب و تقریبا" بی ضرری می باشد که فقط برخی افراد آن را کشف نموده اند. از لحاظ امکانات ، بلوجکینگ در رابطه با ارسال پیام از طریق یک وسیله به افرادی که از نظر مکانی نزدیک شما هستند مانند بلوتوث می باشد.

خلاصه:

بلوتوث وعده می دهد که یک راه ساده ، مناسب ، و کم هزینه ای برای برقراری ارتباط بین کامپیوترهای مختلف با یکدیگر و وسایل جانبی شان باشد. البته هنوز مانده که قول و قرارها به واقعیت تبدیل شوند. اما بلوتوث در حال گسترده شدن است ، مطمئنا" این تکنولوژی درآینده شما نقش زیادی بازی خواهد کرد.

در آخر اینکه بلوتوث رقیب وای فای (Wi-fi) نیست، بلکه در صدد است تا راههای مختلفی را برای مقاصد مختلفی که برای کاربرانش دارد ، فراهم نماید.


مطالب مشابه :


افزایش تقاضای هدست‌های بلوتوث‌‌دار

افزایش تقاضای هدستهای بلوتوث‌‌دار با میانگین قیمتهای متفاوت باعث شده بازار




هدست بلوتوث جبرا بی تی 800

بهترین هدست بلوتوث بازار جبرا بی تی 800 است که با تمامی گوشی های بلوتوث دار هماهنگ است.




هدست بلوتوثی موبایل از نوع دوربین دار!!

بعضی وقت ها خیلی ترسناک هستش که چشم های بلوتوث در هدست ها هدست دوربین دار




خرید پستی هندزفری بلوتوث جبرا استون Jabra Stone

خرید پستی هندزفری بلوتوث جبرا قیمت: 1,000,000 ریال طرح سنتی و معمول میکروفن هدست های




آشنایی با هندزفری بلوتوث های موجود در بازار

آشنایی با هندزفری بلوتوث های هدست بیسیم بلوتوث برحسب قیمت آنها صورت




بلوتوث چگونه کار میکند

، در واقع بلوتوث میتواند هدست وسایل بلوتوث دار یکی دیگر ازویژگی های متمایز بلوتوث




بلوتوث چگونه کار میکند

برای مثال ، برای بعضی انواع هدست وسایل بلوتوث دار منتشر های متمایز بلوتوث این




کلمات کلیدی

# كمك!ام پي فر پلير بلوتوث دار! هدست با قیمت بین 20-30 هزار تومان درباره هدست های بلوتوث




برچسب :