همه چیز درباره ایمپلنت ...


آيا درمان ايمپلنت در مورد هر بيماري امكان پذير است؟
براي مشخص شدن امكان درمان ايمپلنت در يك بيمار مراجعه به دندانپزشك و انجام معاينات توسط وي وانجام راديوگرافي هاي مربوطه الزامي است. وضعيت سلامت جسمي ورواني بيمار نيز قبل از درمان مورد ارزيابي قرار مي گيرد.كساني كه بيماري هاي كنترل نشده اي نظير ديابت ويا فشارخون داشته باشند تا قبل از يك درمان پايدار كانديد مناسبي براي ايمپلنت نيستند.در عين حال انجام ايمپلنت در كساني كه زياد سيگار مي كشند با ريسك بالائي همراه است.

ميزان موفقيت ايمپلنت ها چقدر است؟
مطالعات بلند مدت وتحقيقات علمي فراوان نشان داده انددر صورتي كه كيفيت و ميزان استخواني كه ايمپلنت ها در آن قرار مي گيرندمناسب بوده ومراحل جراحي وپروتز توسط دندانپزشك مجرب و دوره ديده به درستي انجام گرددوبيمار دستورات بهداشت دهان ومراقبت هاي دوره اي را رعايت كنددوام تا آخر عمر را مي توان براي آنها در نظر گرفت.

چه كسي درمان ايمپلنت را انجام مي دهد؟
در برخي از موارد كار ايمپلنت به صورت تيمي انجام مي شود .بدين معني كه جراحي ايمپلنت توسط جراح لثه ويا جراح فك وصورت و مراحل پروتزي توسط دندانپزشك و يا متخصص پروتز انجام مي گردد.در مواردي نيز دندانپزشكي كه دورة جراحي و پروتز ايمپلنت هر دو را گذرانده به تنهائي اقدام به قراردادن ايمپلنتها و پروتز آنها مي كند.در هر حال براي انتخاب پزشك مناسب به ميزان تجربه هاي قبلي وي با ايمپلنت ها دقت كافي مبذول نمائيد.

آيا در هنگام قراردادن ايمپلنت ها دردوجود خواهد داشت؟
جراحي ايمپلنت به طور معمول در مطب وبا بي حسي موضعي انجام مي شودومانند ساير عمل هاي دندانپزشكي پس از بي حس شدن هيچ دردي ندارد.

آيا پس از عمل جراحي ايمپلنت درد زيادي وجود خواهدداشت؟
مشابه هر عمل جراحي دهان پس از عمل ممكن است درجاتي از ناخوشي ودرد وجود داشته باشد.با استفاده از داروهاي تجويزي مشكل خاصي وجود نخواهد داشت.

علت گراني ايمپلنت در مقايسه با ساير درمانهاي دندانپزشكي ( در كشور ما ) چيست؟
ايمپلنت از قطعات مختلفي تشكيل شده است كه هر قطعه هزينه بالائي دارد. در عين حال عمل جراحي ايمپلنت عملي بسيار حرفه اي و با مسئوليت بالاست.مراحل پروتزي ايمپلنت نيز بسيار تخصصي ووقت گير است.مراحل لابراتواري ايمپلنت چندين برابر كارهاي معمول هزينه بر ميدارد. دندانپزشكي كه در زمينه ايمپلنت فعاليت دارد براي به روز نگهداشتن اطلاعاتش نياز به شركت در دوره هاي مختلف داخلي وخارجي دارد كه هزينه زيادي را ميطلبد.باوجود تمام اين مسائل قيمت تمام شده هر ايمپلنت در كشور ما نسبت به خارج از كشوريك دوم تا يك سوم مي باشد.

آيا امكان كشيدن دندان وگذاشتن همزمان ايمپلنت وجود دارد؟
بلي ، روشهاي جديد در زمينه ايمپلنت انجام اين كار را ميسر كرده است.در مواردي كه در محل كشيدن دندان عفونت وجود نداشته باشد ، اين كار امكان پذير است.

 

به طور معمول پس از جراحی های ایمپلنت به بیمار گفته می شود که غذاهای نرم مصرف کند ولی این غذاهای نرم از نظر یک دندانپزشک به چه غذاهائی گفته می شود؟

پودینگ ،ژله ،آب سیب،شیر، ماست ، سوپ میکس شده (توسط دستگاه مخلوط کن)،پوره سیب زمینی نمونه هائی از غذاهای نرم است وباید تا 72 ساعت فقط از چنین غذاهائی استفاده شود.

از خوردن و آشامیدن غذاها و نوشیدنی ها سرد یا گرم خودداری کنید.بعد از جراحی ایمپلنت، دندان ها و لثه ها حساس می شوند و همین مسئله باعث می شود با خوردن و اشامیدن سرد و گرم موضع دردناک می شود و حساسیت آن بیشتر می شود.

از خوردن خوراکی های سخت و کوچک نظیر آجیل ،پاپ کرن و سبزیجات نپخته خودداری کنید.این گونه خوراکی ها می تواند در بین لثه و ایمپلنت ها قرار گیرد وباعث درد و عفونت شود.

از جویدن با طرفی از دهان که جراحی شده است ،خودداری کنید .فشار بر ناحیه جراحی ممکن است باعث خونریزی از ناحیه شود.

بعد از 72 ساعت به تدریج به رژیم غذائی جامد خود برگردید.اگر هنوز دندان ها و لثه حساس بودند جویدن غذاهای سخت را تا زمان رفع حساسیت به تأخیر اندازید.و از غذاهای نرم استفاده کنید.

 

در موارد زیر کاربرد ایمپلنت های دندانی مطلقا" ممنوع است و باعث به خطر افتادن  سلامت کلی بیمار ویا از دست رفتن ایمپلنت می شود.

 

1-سکته (انفارکتوس ) قلبی که به تازگی رخ داده باشد.

در این دسته از بیماران بعد از ثابت شدن وضعیت بیمار( شش ماه تا یک سا ل بعد)،با نظر دکتر معالج بیمار و ملاحظات دیگر می توان از ایمپلنت ها بهره برد.

2-دریچه مصنوعی قلب

در این مورد نیز تا زمانی که بیمار کاملا"ثابت شده باشد یعنی حدود پانزده تا هجده ماه پس از جراحی دریچه نباید اقدام به جراحی ایمپلنت نمود.پس از آن نیز فقط با نظر دکتر معالج و در نظر گرفتن ملاحظات خاص شاید بتوان اقدام به انجام جراحی ایمپلنت نمود.

3-بیماری کلیه پیشرفته

4-دیابت مقاوم به درمان

در بیماران دیابتی در صورتی که به طور کامل تحت درمان قرار گیرند و به درمان پاسخ مناسب بدهند،مشکلی از نظر کاربرد ایمپلنت وجود ندارد.در بیمارانی که نمی توانند بیماری خود را به طورکامل کنترل نمایند کاربرد ایمپلنت های دندانی امکان پذیر نمی باشد.

5- الکلیسم  مزمن یا شدید

6-پوکی استخوان منتشرثانویه(متعاقب یک بیماری دیگر)

7-استئومالاسی(نرمی استخوان) مقاوم به درمان

8-بیمارانی که در حال انجام رادیوتراپی می باشند.

8-کمبود شدید هورمونی

9-معتادین به مواد مخدر

10-سیگاری های شدید(بیش تر از یک پاکت سیگار در روز)

لازم به ذکر است که فهرست بالا موارد منع مصرف مطلق ایمپلنت های دندانی است ولی موارد دیگری نیز وجود دارد که موارد منع مصرف نسبی است و در این موارد دندانپزشک معالج به کمک پزشک معالج بیماری شخص و قضاوت کلینیکی که انجام خواهد داد،مشخص می کند که مزیت درمان با ایمپلنت بیشتر است یا عوارض ناشی از کاربرد آن


مطالب مشابه :


لیست مراکز طرف قرارداد با کارت تخفیف مهر

سید خندان کوچه لادن-جنب بانک پارسیان-پ45 واحد1 » لیست مراکز طرف قرارداد با کارت تخفیف مهر




بیمه نامه بدنه با تخفیفات ویژه

بیمه پارسیان جلفا - هادیشهر 25 درصد تخفیف. 3- دارندگان کارت طلایی ایران خودرو: 20 درصد




خرید بلیط دانشجویی - تخفیف دانشجویی بلیط مالزی

برای خرید بلیط تخفیف دار ماهان در و گاها کارت 5:11 توسط گروه مشهد پارسیان




جشنواره بهار ۹۲ ایرانسل ۲۷ فروردین تا ۳۱ خرداد ۱۳۹۲

دفتر خدمات ایرانسل پارسیان از ثبت نام سیم کارت، آن را در همان تخفیف مورد نظر در




خدمات و طرح های تشویقی ویژه مشترکین جدید

برخورداری از ۱۵ درصد تخفیف مکالمه بین سیم‌کارت اصلی و هدیه با خریداری سیم کارت ایرانسل در




جشنواره پاییز 92 ایرانسل

دفتر خدمات ایرانسل پارسیان تخفیف در مکالمات با طرح ۳- شرایط مربوط به سیم کارت های




طرح های تعرفه رنگی: هفتگی و ماهانه!

دفتر خدمات ایرانسل پارسیان برای سیم کارت های به همراه تمامی تخفیف های




همه چیز درباره ایمپلنت ...

طرف قرارداد با بیمه های " آتیه سازان حافظ " و " پارسیان" و " البرز" و "کارت تخفیف نار" و "کارت




جشنواره تابستان 1390

دفتر خدمات ایرانسل پارسیان به همراه ۲% تخفیف! کارت‌های دائمی ایرانسل از




برچسب :