خاطرات سفر به دور اروپا (2012) –روز سوم - بارسلون - قسمت دوم- لارامبلا

عصر روز اول اقامتمون ساعت حدود 5 بود که بعد از خواب ظهر ديگه حسابي سر حال شده بوديم. اين شده كه اين بار عزم رو جزم كرديم تا شب كه هنوز چند ساعتي وقت داشتيم، بازديدمونو از ميدون كاتالونيا شروع كنيم. با كمك رسپشن اطلاع يافتيم كه با اتوبوس شماره 47 ميشه مستقيما تا ميدون كاتالونيا رفت اما چون تصميم داشتيم تا بليط 10 سفره مترو رو بخريم، تصميم گرفتيم كه از طريق مترو بريم.

راستش با يه بررسي ساده و از اونجاييكه تو بارسلون خيلي حوصله رفتن به موزه و  اينجور جاها رو نداشتيم عملا خريد يك كارت 10 سفره حمل و نقل شهري كه حدود 9.25 يورو قيمت داشت از خريد توريست كارت بارسلون كه بارسلونا کارت نام داشت و قيمت 2 روزه اش حدود 29 يورو بود، برامون صرفه بيشتري داشت. (البته قیمت بلیط تک سفره مترو 2 یورو بود) مضافا به اینکه با این کارت کلاً بطور متوسط فقط حدود 20 درصد تخفیف برای بسیاری از ورودی های موزه ها و سایر جاهای دیدنی وجود داشت که به نظر خیلی به صرفه نبود.

سيستم مترو بارسلون كه بسيار سريع، مرتب و تميز هم هست، امكان خوبي رو براي گردش شهري فراهم مي كنه. در بدو ورود مثل مترو ايران كارت رو در دستگاه رجيستر مي كنيد و به مدت يكساعت و پانزده دقیقه براي هرچند بار که خواستید مي تونيد از كارتتون استفاده كنيد. البته داخل اتوبوس ها هم دستگاهي مشابه اون قرارداده شده كه مي بايست كارتتون حتما رجيستر بشه تا احتمالا بازرس هاي مخفي جريمه سنگين نكندتون!

از اینا که بگذریم، در شرايط يك هواي مطبوع بهاري كه پس از بارون صبحگاهي رخ داد با ورود به ميدون كاتالونيا كه قلب ايالت كاتالون و شهر بارسلون محسوب ميشه، عظمت اين شهر  توريست پذير به خوبي نمايون ميشه. این میدون محل تجمع های اصلی شهره و یجورایی همه چیز در بارسلون به اونجا ختم میشه. از همه جا توريست هاي رنگ وارنگ خارجي در گردشند و اون وسط ميدون ديدن فضاي بازي كه توسط كبوترهاي زيبا كه بدون ترس از مردم، بيشتر بچه هاي كوچيك رو سرگرم كرده بودن، آدمو به وجد مياره.

//www.bargozideha.com/static/portal/29/293063-499642.jpg

دركنار اون وجود چندتا مجسمه ريز و درشت و محوطه گلكاري شده جاذبه هاي اين ميدون سمبوليك شهر رو چندبرابر كرده و آدمو سحر مي كنه.

درحاشيه ميدون به فاصله نسبتا كمي 2 تا كيوسك راهنماي توريستي i قرارداره كه معمولا متصدي هاي جوونشون كه مسلط به زبون انگليسي هستن با خوشرويي بر روي نقشه هايي كه دارن، توريست ها رو راهنمايي مي كنن. در اطراف ميدون هم وجود كالسكه هاي توريستي مي تونه براي برخي افراد جالب باشه.

خیابون های اطراف میدون هم پر است از ساختمون هایی با قدمت حدود 100 سال و یا حتی بیشتر از اون که در برخی از اون ها سال ساخت ساختمون بر روی ساختمون بزرگ درج شده است. البته به نظر می یاد بیشترشون بازسازی شدن. اما به هرحال این فرهنگ ارزش گذاشتن به معماری و هویت تاریخی مردم اروپا برامون خیلی قابل احترام بود.

//www.bargozideha.com/static/portal/72/727061-735436.jpg

حد فاصل ميدون كاتالونيا تا دريا، خيابون زيباي لارامبلا قرارداره. در واقع اين خيابون پاتوق اصلي توريست هاي بارسلونا به حساب مي ياد. وسط خيابون كه پياده روي سنگفرش شده است هميشه پر از هزاران توريست خارجيه. وجود انواع رستورانها و کافه ها  با هنرمندان دوره گرد و البته دکه های گل فروشی فضای خيابون رو رنگارنك كرده.

رستوران ها بيشتر غذاهاي محلي بارسلون و از جمله تاپاس رو عرضه مي كنند. تاپاس در واقع ترکیبی است از چندین تکه غذای مختلف که البته عمده ترینشون غذاهای دریایی هستن.

//www.bargozideha.com/static/portal/78/783494-986383.jpg

در اين بين نمايش افرادي كه با رنگ كردن خودشون و ایستادن به شکل مجسمه و بدون هیچ تکونی، امكان گرفتن عكس با اونها رو البته با پرداخت انعامي كوچك فراهم مي كنه هم خالي از لطف نيست. نقاشها در همه جای خيابون سرگرم کشيدن پرتره از توريست هاي خارجي اند. غروب ها نيز رقصنده ها لابلای مردم می چرخند و آواز مي خونند.

//www.bargozideha.com/static/portal/92/926731-608509.jpg

//www.bargozideha.com/static/portal/78/782203-664850.jpg

وسط خيابون به بازار ميوه و ساير خوراكي هاي محلي منتهي ميشه كه بسيار مورد توجه توريست هاست. انواع ميوه ها در برش هاي متفاوت و با قيمت هايي نه چندان گران در مقايسه با ساير كشورهاي اروپايي، جذابيت اين بازار رو بيشتر كرده.

//www.bargozideha.com/static/portal/88/889098-452036.jpg

جالب اينكه خشكبار ايروني نظيره پسته رو هم ميشه تو اين وسط پيدا كرد. همچنين كله پاچه و ... كه البته براي كسانيكه طرفدار اين نوع خوراكي ها تو اين بازارن می تونه جالب باشه!

//www.bargozideha.com/static/portal/85/859507-417830.jpg

خیابون لارامبلا و کلا محله های شلوغ قدیمی و توریستی شهر خوراک مناسبی واسه جیب برها فراهم کرده. عمده این افراد جوونهای رومانیایی و یا عرب آفریقایی تبار (تونس، مراکش و ...) هستند که تلاش می کنند از شلوغی و غفلت توریست ها استفاده کنن و جیب آدمو بزنن.

یکی از روش های نوینشون جیب بری به سبک رونالدینیویی هست. فرضاً یکی شون بهتون مراجعه می کنه، ساعت یا آدرس می پرسه و بعد تلاش می کنه تا خودشو خیلی صمیمی بهتون نشون بده و یا حتی با نوعی رقص یا شادی شما رو تحت تاثیر قرار بده و بعد وقتی کنارتون میاد از غفلتتون استفاده کنه و کیف رو از جیب پشتیتون برداره و ... به هر حال توصیه میشه اصلاً اینجور آدم ها رو تحویل نگیرید و یجورایی سریع منطقه رو ترک کنید.

در طول مسير 1 تا 1.5 كيلومتري خيابون لارامبلا، كوچه هاي فرعي زيادي وجود داره كه ويژگي همشون اصالت و قدمتشونه كه البته برخي از اونها به جاهاي ديدني ديگه شهر هم منتهي ميشه كه البته ما ترجيح داديم ديدن اين مكان ها رو به روزهاي آتي موكول كنيم.

//www.bargozideha.com/static/portal/57/574264-644635.jpg

با ادامه دان مسير تا انتهاي خيابون لارامبلا به ميدون كلومبوس رسيديم، ميدوني كه با ياد و نام كريستوف كلمب بنا شده و مجسمه اون رو ستون بزرگي قرارداره كه با دست به سمت دريا و مناطق دور دست آمريكا اشاره مي كنه.

//www.bargozideha.com/static/portal/14/146967-737441.jpg

در امتداد ميدون به سمت ساحل دريا كه با توجه به حال و هواي دريايیش و منظره زيباي غروب آفتاب خيلي براي توريست ها جالب بود، از طريق پل و بارانداز كوچك در دل دريا پيش رفتيم.

//www.bargozideha.com/static/portal/72/729176-739660.jpg

//www.bargozideha.com/static/portal/51/513306-970958.jpg

در طول مسیر صدها نفر در اطرافمان به صورت نشسته یا ایستاده از هوای مطبوع دریا بهره می بردن. در انتهای جاده هم وجود يك مركز خريد بزرگ و رستوران زيبايي كه سقف آيينه اي شيب دارش، تصوير ميزها و مشتري ها رو به شكل خيره كننده اي منعكس مي كرد هم در نوع خودش جالب بود.

//www.bargozideha.com/static/portal/24/249260-856596.jpg

صندلي هاي كنار ساحل نيز پاتوق عشاق جوون شده بود و البته تك و توك خانواده هايي كه بچه هاشون رو همراه داشتن به چشم مي اومد. كلا خيابونها و ساحل بارسلون نسبتا تميزن و براي توريست ها جذاب. تو اين حين دختري جووني كه ليوان بستنیش به زمين ريخت و مايعات محتوي اون روي سنگفرش خيابون پخش شده بود، با كمك دوستش و با وسواس خيابون رو کاملا تميز كرد! راستش این حرکت باعث شد تا حس احترام بیشتری نسبت به مردم این سرزمین تو خودمون احساس کنیم!

با دور زدن ساختمون و عبور از محوطه سرسبز در مسير برگشت از خيابوني به موازات خيابون لارامبلا قرار گرفتيم . البته ورودیش میدون قشنگی بود که بازم برای توریست ها خوراک خوبی محسوب می شد.

//www.bargozideha.com/static/portal/36/366472-312239.jpg

در مسیر برگشت یکدفعه بارون تندی گرفت و ما که ناچارا دنبال سرپناه می گشتیم وارد یه کوچه فرعی شدیم و اين بار دست تقدير بطور تصادفی ما رو به سمت ساختمون زيباي اپراي شهر هدايت كرد. ساختمون زيباي اپرا از داخل و خارج بسيار ديدني است. نقش و نگارهاي سقف داخل اپرا هم جلوه خاصي به اون داده.

//www.bargozideha.com/static/portal/52/527963-100677.jpg

محوطه داخل سالن اپرا نسبتا شلوغ بود اما راستش چون ديگه هوا داشت كم كم تاريك ميشد و از طرف ديگه با توجه به هزینه گزاف بلیطش علاقه خاصي به تماشاي يك كنسرت اپرا نداشتيم، به خصوص که ورودیش نسبتا گرون بود. به هر حال به همون مقدار اكتفا كرده و با مترو به سمت هتل مورد اقامتمون حركت كرديم.

شب هم مي بايست كارهاي مربوط به رزرو مقصدهاي بعدي سفرمون كه اين بار بعد از اسپانیا، سوئيس و شهر ژنو بود رو انجام بديم و از اونجا که اینترنت WIFI هتل یکم بازی در می آورد مجبور شدیم به لابی رفته و هتل ژنو رو از اونجا رزرو کنیم.

ادامه دارد ...



مطالب مشابه :


سفر به تونس - مقدمات سفر

سفر به تونس یکی اینکه نوشتن برای خودم یه یادآوریه و تبدیل میشه به دفترچه خاطرات




سفر به تونس - سوسة

فرسنگ - سفر به تونس - سوسة - یادداشت هایی از ایران گردی و جهانگردی (خاطرات یک مسافر) سفر




سفر به تونس - قیروان - شهر مقدس

سفر به تونس خاطرات سفر ( شیما و علی) جریان نو (مرضیه) گردشگری (نیما) ایران شناخت (صدرا)




سفر به تونس - حومه تونس - قسمت دوم: سیدی بو سعید

فرسنگ - سفر به تونس - حومه تونس - قسمت دوم: سیدی بو سعید خیم (خاطرات یک مسافر) سفر




سفر به تونس - حومه تونس - قسمت یکم: کارتاژ زادگاه هانیبال

فرسنگ - سفر به تونس - حومه تونس - قسمت یکم: کارتاژ زادگاه هانیبال خیم (خاطرات یک مسافر) سفر




سفر به تونس - ال جم (El-Djem) - آوردگاه گلادیاتورها

در انتهای جنوبی هم دومین شهر بزرگ تونس به نام صفاقس یا به قول فرانسوی خاطرات سفر ( شیما و




خاطرات سفر به دور اروپا (2012) –روز سوم - بارسلون - قسمت دوم- لارامبلا

خاطرات سفر خاطرات سفر به دور اروپا (2012) –روز سوم (تونس، مراکش و )




خاطرات سفر مشهد

خاطرات سفر باباي پرهام بايد با يكي از همكاراش براي ماموريت كاري به مشهد قبرس، تونس




سوق مدینه جمیرا

علمی، نمونه سوال و خاطراتی از سفر به به تونس. از آن به خاطرات اعزام من به




برچسب :