آموزش نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته

سیستم های مدار بسته، بسته به نوع كاركرد های خود تجهیزات متنوعی نیاز دارند كه بستگی به نوع عملیات نظارتی كه قرار است انجام شود تغییر میكنند.این تجهیزات به صورت كلی به این شرح می باشند:

 

دوربین های مخصوص کارهای حفاظتی

 

 

 

 

نرم افزارهای مخصوص نظارت از طریق شبكه

 

 

سوكتهای اتصالی BNC برای دوربین های آنالوگ

 

 

كابلهای ارتباطی

 

 

باید گفت كه نوع دوربین های مخصوص كارهای حفاظتی سناریوی كار ما و نوع دستگاه ها را بطور كلی تغیر می دهند.در عمل برای كارهای حفاظتی دو نوع دوربین موجود است؛

 

1-دوربینهای آنالوگ 2-دوربینهای تحت شبكه (آی پی كمرا)

 

درمورد دوربینهای تحت شبكه ما نیازی به دستگاه مركزی DVR نداریم.در واقع دوربینهای تحت شبكه از طریق كابلهای شبكه با كامپیوترهای موجود تبادل اطلاعات می نمایند.حتی دوربینهای جدیدتر با استفاده از تكنولوژی POE برق مصرفی خود را نیز از طریق كابل شبكه تامین می نمایندو حتی برخی از آنها از طریق تكنولوژی WI-FI بصورت بیسیم به شبكه متصل می شوند.

 

اما در ابتدا به بحث درباره دوربینهای آنالوگ می پردازم.این نوع از دوربینها مزیتهایی دارند كه باعث شده است هم اكنون نیز از این تكنولوژی استفاده شود.برخی از این مزیتها بدین شرح است:

 

ارزان بودن

راحتی اجرا

كیفیت تصویر بالا

استفاده از كابلهای اتصالی متراژ بالا

 

اولین گام در ایجاد یك سیستم حفاظتی خوب و كارآمد اجرای عملیات بازدید هوشمندانه است.بازدید كننده كارشناس می بایستی ضمن بازدید از محیط طرح ،طوری جای دوربینها را مكان یابی كند كه با كمترین تعداد دوربین و هزینه، حداكثر دید در محیط وجود داشته باشد.

 

در ادامه برای ایجاد یك سناریوی فرضی،فرض میكنیم پس بازدید نیاز به چهار عدد دوربین داریم.كه هر چهار دوربین از نوع آنالوگ انتخاب می شوند.

 

نقطه ای امن را برای نصب DVR مركزی در نظر می گیریم.البته این نقطه باید طوری انتخاب شود كه از دوربینها به یك فاصله باشد تا در مصرف كابل صرفه جویی شود.

 

هر دوربین آنالوگ حداقل نیاز به دو كابل دارد. یكی كابل RG-58 كه شبیه كابلهای كواكسیال آنتهای خانگی است و یكی كابل برق.در اغلب مواقع برق این دوربینها از طریق یك آداپتور تامین میشود كه لازم است برای تامین برق دوربین یك كابل برق تا دوربین كشیده شود.دوربین از طریق كابل كواكسیال اطلاعات خود را به DVR مركزی ارسال میكند.برای اتصال این كابل باید از سوكت BNC استفاده كرد كه تصویر آن را در شكل بالا دیدید.

 

 

 

 

لازم است برای هر دوربین این كار تكرار شود و برای هریك از آنها كابلی مستقل تا دستگاه DVR مركزی كشیده شود.یعنی برای چهار عدد دوربین دستگاه DVR مركزی ما بایستی حداقل چهار كاناله باشد.

 

 

 

 

بعد از اینكه اتصال دوربین ها تا DVR مركزی برقرار شد در واقع سیستم آماده بهره برداری اولیه می شودحال با روشن كردن و وصل كردن یك مانیتور به آن ،تصاویر را مشاهده می ‌‌كنید.


بخش دوم

 یه چیزی رو كه در قسمت اول یادم رفت بگم این بود كه دوستان در خلال مباحث می توانند سئوالات خود را در قسمت نظرات قرار بدهند تا ضمن انتشار آنها پاسخگو باشم.

در قسمت قبل اصول كلی اجرای یك سیستم مدار بسته كامل را شرح دادم.در این قسمت قصد دارم با دستگاه DVR بیشتر آشنا شوید.برای این منظور عكسی از قسمت پشتی این نوع از دستگاه ها رو براتون قرار دادم:

 

نمونه 1

 


مطالب مشابه :


مدار نصب تایمر راه پله

همان گونه كه از اسم مدار پیداست, از این دستگاه جهت استفاده در در راه پله ها و پاركینگ ها




تایمر راه پله

تایمر راه پله مدار این تایمر بسیار ساده بوده و از قطعات کمی نیز تشکیل شده است.




تایمر راه پله - Stair Timer

تایمر راه پله ساده ترین مدار، همان مدار کلید تبدیل است که اکثرا برای آپارتمان دو




گزارش کار کارگاه سیم کشی 1

تئوری مدار تایمر راه پله 18 تایمر به لامپ دوم میبریم و نول را به تایمر راه پله وصل میکنیم




تایمر راه پله دیجیتالی

البته در سایر مدارات مثل مدار تایمر راه پله قبلی این مقاومت با یک led نیز سری شده بود که




مدار تایمر دار راه پله

حرفه و فن (كار و فناوري) نمونه - مدار تایمر دار راه پله - مطالب علمي وفني و نرم افزار - حرفه و فن




سیم کشی و مدارها

مدار تایمر راه پله چگونه تایمر راه پله یک عدد شاستی ترمینال دو جعبه تقسیم یک لامپ




آموزش نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته

آموزش نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته مدار نصب تایمر راه پله.




برچسب :