دکوراسیون زمستانی خانه - دکوراسیون

در این بخش از سایت برگزیده ها مطالبی درمورد دکوراسیون های زمستانی را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

به نقل از برگزیده ها: چیدمان در سرماچیدمان دکوراسیون ی تنها به سلیقه، فرهنگ و سبک دکوراسیون ی انتخابی توسط افراد ساکن در یک محیط بستگی ندارد، بلکه عوامل دیگری همچون وضعیت آب و هوایی منطقه نیز در این امر نقش تعیین کننده ای را ایفا می کند. با ما همراه شوید و این مطالب را مطالعه کنید.

دکوراسیون

دکوراسیون

دکوراسیون زمستانی

برگزیده ها: علاوه بر شرایط آب و هوایی ثابت محیط، تغییرات فصلی توام با نیازهای آن فصل نیز بهانه خوبی برای ایجاد تغییر و تحولات موقتی لوازم دکوراسیون ی و کاربردی خانه محسوب می شوند. به عنوان مثال اساسی ترین نیاز افراد یک خانه در فصل سرما حداکثر بهره گیری از گرمای حاصل از لوازم گرمایشی است و همین موضوع می تواند انگیزه ای برای جابه جایی های چیدمانی در خانه باشد. البته در این شرایط بیشترین تغییرات دکوراسیون ی به اتاق های خواب و فضای نشیمن و پذیرایی محدود می شود. در اتاق های خواب با وجود کلیه تمهیداتی که همواره در آغاز فصول سرد برای جلوگیری از نفوذ سرما از منافذ در و پنجره انجام می پذیرد ولی در صورت امکان تغییر محل خواب می تواند از سرماخوردگی های هنگام خواب به خصوص برای بچه ها جلوگیری کند. بنابراین با جابه جایی و قرار دادن تختخواب در فاصله دورتری از پنجره و نزدیک تر به منبع گرمازای موجود در اتاق دیگر لوازم دکوراسیون ی و کاربردی موجود نیز به ناچار جابه جا شده و نحوه چیدمان برای روزها و شب های سرد سال تغییر می یابد. البته انجام چنین تغییراتی می بایست با رعایت نکات ایمنی به خصوص برای بچه ها همراه باشد زیرا با هدف گرم تر شدن ممکن است خطرات جبران ناپذیری پدید آید. حال پیش از هرگونه ارائه راهکار دیگری برای تغییر چیدمان به معرفی منابع گرمازا می پردازیم:

به طور کلی منابع گرمازا به دو دسته متمرکز و غیرمتمرکز تقسیم می شوند. لوازم گرمایشی غیرمتمرکز شامل یک منبع اصلی تولیدکننده انرژی و چندین انشعاب است که هر یک در یکی از فضاهای داخلی خانه قرار می گیرد در نتیجه به این طریق گرما به کلیه فضاها به طور یکنواخت انتقال می یابد. مانند سیستم های رادیاتوری، لوازم گرمایشی متمرکز نیز منابعی هستند که دارای انشعاباتی نبوده و منبع تولیدکننده همان وسیله انتقال گرما است لذا تنها اطراف آن و فقط در فضایی که این نوع منابع مورد استفاده قرار می گیرند می توان از گرمای حاصله به طور مستقیم بهره مند شد. این نوع منابع نیز به دو دسته ثابت و م تحرک تقسیم می شوند. مهمترین و رایج ترین منبع گرمازای متمرکز ثابت، شومینه است که در واقع جزیی از معماری ساختمان بوده و قابل انتقال از نقطه ای به نقطه دیگر نیست. درحالی که نوع م تحرک منابع گرمازا مانند انواع بخاری ها را می توان در فضای گوناگون مورد استفاده قرار داده و از محلی به محل دیگر منتقل کرد. در ضمن در پایان فصول سرد سال نیز امکان حذف آنها از بین لوازم کاربردی و جایگزینی توسط لوازم دیگر دکوراسیون ی یا کاربردی مخصوص فصل جدید وجود دارد. البته به جز بخاری برقی و برخی از انواع نفتی مابقی به لوله کشی گاز و دودکش نیازمندند ولی به طور کلی این عوامل در تغییر چیدمان فصلی از اهمیت خاصی برخوردار هستند.

البته برای رهایی از سرمای طاقت فرسای زمستانی تلفیق منابع گرمازای متمرکز و غیرمتمرکز از جمله راهکارهای بسیار رایج آپارتمان های امروزی است. در این میان متداول ترین این روش ها به کارگیری سیستم رادیاتورها در کلیه فضاهای یک خانه و کاربرد شومینه در اتاق نشیمن و یا پذیرایی است.
در واقع می توان گفت به طور کلی منابع گرمازای متمرکز مانند شومینه و بخاری ها در ساختمان هایی که از لوازم گرمازای غیرمتمرکز دیگری بهره مند هستند، نقش مکمل گرمایی را ایفا می کنند. بنابراین اگر در فضای نشیمن و پذیرایی تنها منبع غیرمتمرکز رادیاتور وجود داشته باشد به جهت تعداد آنها در محیط و پراکنده بودنشان در فضاهای مختلف تغییر چیدمانی چندانی را به این بهانه نمی توان صورت داد ولی اگر منبع متمرکزی مانند بخاری و به خصوص شومینه وجود داشته باشد، معمولاً چیدمان مبلمان به صورتی انجام می گیرد که در نزدیک ترین فاصله با آن بوده و افراد خانواده بتوانند پس از برگشت از محیط سرد بیرون با نشستن در کنار منبع گرمایشی نه تنها سرما و خستگی را از تن بیرون کنند، بلکه از همنشینی و مصاحبت با یکدیگر لذت برند و این یکی از مزایای منابع گرمازای متمرکز به خصوص شومینه است که در قدیم این نقش را کرسی ها ایفا می کردند. به طور کلی در مقایسه با شومینه، بخاری ها کمتر در مرکز و هدف چیدمان قرار می گیرند زیرا علاوه بر استفاده گرمایی از شومینه، نشستن در مقابل آن و نظاره کردن رقص شعله های آتش، خود حکایتی ناگفتنی است. البته این روزها بخاری های گازی جدیدی با طرح شومینه به بازار آمده است که نمای آتش را به صورت مصنوعی تداعی می کند.

لذا در هر دوی این موارد چیدمان یک سویه از کلیه اجزای ترکیب مبلمان موجود در جهت منبع گرمازا (شومینه، بخاری شومینه ای و یا حتی بخاری های معمولی) و به صورتی که آن منبع، تکمیل کننده وجهی از شکل هندسی حاصل شود، فرم پیشنهادی برای حداکثر بهره گیری گرمایی است. البته لازم به ذکر است در واقع محل قرارگیری شومینه در ساختمان عامل تعیین کننده چنین تغییرات چیدمانی است زیرا ممکن است با توجه به موقعیت آن دست برای انجام هرگونه تغییری باز نباشد.

گردآوری: بخش خانه داری برگزیده ها


,