مجتمع آموزشی پژوهشی علمی کاربردی آب و برق خوزستان

معرفی مجتمع آموزشی پژوهشی علمی کاربردی آب و برق خوزستان

این مجتمع در سال 1378 اقدام به پژوهش دانشجو از طریق کنکور سراسری دانشگاه جامع علمی- کابردی با اعطای مدرک تحصیلی رسمی وزارت علوم به دانش آموختگان نموده است. این مرکز با 96 دانشجو در 4 رشته کاردانی ناپیوسته برق- قدرت، عمران- ساختمان های آبی، عمران سد و شبکه شروع به کار کرد و در حال حاضر 3390  دانشجو در این مجتمع آموزشی مشغول به تحصیل است.

 

دوره های بلند مدت نظام آموزشی ترمی

مقطع کارشناسی  ناپیوسته رشته های:

مهندسی تکنولوژی عمران نگهداری و بهره برداری سد و شبکه، مهندسی تکنولوژی عمران آب و فاضلاب، مهندسی تکنولوژی برق- شبکه های انتقال و توزیع، مهندسی تکنولوژی بهره برداری نیروگاه، حسابداری، مقطع کاردانی ناپیوسته رشته های، برق- قدرت، برق صنعتی، عمران سد و شبکه گرایش سد، عمران- ساختمان های آبی، عمران – آب و فاضلاب، کامپیوتر –نرم افزار، فن آوری اطلاعات و ارتباطات، بهینه سازی مصرف انرژی گرایش ساختمان، بهینه سازی مصرف انرژی گرایش صنعت، مکانیک تعمیرات نیروگاه

 

دوره های بلند مدت نظام آموزشی پودمانی

مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته های:

مهندسی تکنولوژی بهره برداری نیروگاه، مهندسی تکنولوژی فن آوری اطلاعات و ارتباطات

 مقطع کاردانی ناپیوسته رشته های:

برق- قدرت، عمران-آب و فاضلاب ، کامپوتر- نرم افزار، فن آوری اطلاعات و ارتباطات، حسابداری.

 

بازار کار رشته های ارائه شده در مجتمع آموزشی آب و برق خوزستان

دوره های کاردانی و کارشناسی برق قدرت:

هدف از اجرای دوره های کاردانی و کارشناسی، تربیت تکنسین و کارشناسان توانا در زمینه طراحی، نصب  و نگهداری و تعمیرات و عیب یابی تاسیسات موجود در صنعت برق کشور به منظور استفاده بهینه از این تاسیسات است.  به طور کلی بازار کار این رشته در دو مقطع موجود، نظارت و انجام  امور مربوط به نصب، راه اندازی، بهره برداری و نگهداری شبکه های انتقال و توزیع و نیز تهیه مشخصات فنی نظارت و انجام امور مربوط به نصب، راه اندازی، بهره برداری و نگهداری شبکه های انتقالی و توزیع و نیز تهیه مشخصات فنی و مقررات و دستورالعمل های مورد استفاده در پست ها و شبکه های انتقال و توزیع در صنعت برق می باشد.

 

 دوره های کاردانی و کارشناسی فناوری اطلاعات و رایانه:

هدف و ضرورت این دوره ها : با توجه به رشد روز افزون و اهمیت بیش از حد فناوری اطلاعات و نقش آن در رشد اعتدال سایر فناوری، لزوم تربیت نیروی انسانی متخصص در این زمینه هااهمیت و ضرورت پیدا می کند.

بازار کار: در این دوره ها دانش آموختگان آن می توانند مسئولیت هایی در خصوص طراحی، عملیات سازی، پشتیبانی  و بهره برداری مناسب از سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری و نیز جمع آوری، انتقال و پردازش اطلاعات را در زمینه های مختلف کاری از قبیل حوزه اطلاع رسانی، تجارت الکترونیکی، آموزش از راه دور، برنامه نویسی و غیره ایفا نمایند.

دوره های کاردانی حسابداری برق و کارشناسی حسابداری:

کاردانی حسابداری برق:

 هدف از طراحی و ایجاد این رشته تربیت نیروی متخصص آشنا با حسابداری و امور مالی صنعت برق است. با توجه به دورس تخصصی مانند روش های برآورد مصرف و سیستم حسابداریبرق- بهره برداری اقتصادی از صنعت برق- مدیریت تولید و مصرف برق فارغ التحصیلان این رشته توانایی ارائه خدمات مناسب در واحدهای مالی شرکت های وابسته به وزرت نیرو یا خارج از وزارت نیرو در زمینه حسابداری برق را داراست.

در رشته کارشناسی حسابداری نیز دانش آموختگان نی توانند به عنوان کارشناس حسابداری و کارشناس امور مالی در کلیه شرکت ها و سازمان های دولتی و غیر دولتی فعالیت نمایند.


کاردانی و کارشناسی عمران- آب و فاضلاب

با توجه به نقش کلیدی صنعت آب در توسعه عمرانی و اقتصادی کشور و رسیدن به استقلال و خودکفایی در این صنعت حساس، برنامه ای تحت عنوان فوق طراحی شده که این برنامه مجموعه ای در ارتباط با مطالب علمی، فنی و فن آوری مربوط به احداث تاسیسات آب و فاضلاب است و یا هدف تربیت نیروی متخصص مجهز به دانش فنی مهارت لازم جهت مطالعه طراحی، تعمیر و نگهداری و اجرای شبکه ها و تصفیه خانه های آب و فاضلاب  تهیه و تنظیم شده است.

مشاغل قابل احراز این رشته عبارت است از:

کارشناس تصفیه خانه، کارشناس برنامه ریزی آب و فاضلاب، کارشناس طرح های استحصال آب، کارشناس طراحی، نظارت و اجرای شبکه آب و فاضلاب و تصفیه خانه، کارشناس طرح های آبرسانی، تکنسین بهره برداری، تکنسین کنترل کیفیت.

 

کاردانی و کارشناسی عمران - سد و شبکه:

سرمایه گذاری عظیم در طرح های توسعه منابع آب، به ویژه احداث سدها و شبکه های آبیاری، لزوم تربیت کارشناس آشنا با مسائل بهره برداری، نگهدار و تسعه سد و شبکه را جهت حفظ و حراست از این سرمایه گذاری ها طلب می کمند. فارغ التحصیلان این دوره هاضمن تسلط بر انجام توانایی های لازم، از مهارت های علمی و کاربردی کافی نیز برخوردار می شوند. هدف از برکزاری دوره های تکنسینی و کارشناسی ناپویسته عمران سد و شبکه ، تربیت افرادی است که با بهره گیری از آموخته های علمی و عملی تعریف شده، بتوانند قابلیت ها و توانایی های مورد انتظار از یک کارشناس و تکنسین با معلومات کاربردی در زمینه سد و شبکه را برآورده نمایند.

 

مشاغل قابل احراز این رشته عبارت است از:

کارشناس تعمیر و نگهداری سازه های آبی،  برنامه ریز امور تعمیر و نگهداری سد و شبکه، مهندس ناظر کارگاه  مسئول یا سرپرست کارگاه ( کارگاه های مختلف مربوط به پروژه های سازه های آبی اعم از سد، کانال، مخزن و ..) تکنسین نظارت بر طرحهای اجراییف تکنسین نگهداری و بهره برداری از سد، تکنسین نگهداری و بهره برداری از تاسیسات آبی، تکنسین کنترل و سد.

 

دوره مهندسی فناوری ارشد بهره برداری نیروگاه برق آبی

هدف از ایجاد این رشته:

این رشته از جمله مسائل مهم مطروحه در نیروگاه های برق آبی کشور نحوه بهره برداری صحیح از تجهیزات نیروگاهی می باشد که در افزایش طول عمر تجهیزات و قطعات تاثیر  بسزایی دارد.  بهره برداری و نگهداری بهینه از تجهیزات نیروگاه های برق آبی، قابلیت اطمینان بیشتر  در تولید پایدار و پایین آمدن هزینه های بهره برداری و نگهداری و در نهایت افزایش طول عمر تجهیزات نیروگاهی را در پی خواهد داشت.

 

مشاغل مرتبط با این رشته :

کارشناس ارشد بهره برداری از نیروگاه های برق آبی در حیطه اندازه گیری الکتریکی و غیر الکتریکی، کارشناس ارشد تست، تعمیرات و بهره برداری و کارشناس ارشد نظارت در نیروگاه های برق آبی از مشاغل قابل احراز این رشته است.

 

دوره مهندسی تکنولوژی بهره برداری نیروگاه

هدف: تربیت افرادی است که با کسب توانایی لازم در زمینه مدیریت بهره برداری و نگهداری نیروگاه های حرارتی فعالیت می کنند تا استفاده بهینه از عمر مفید دستگاه های موجود و تولید حداکثری انرژی ممکن گردد.

 

دانش آموختگان می توانند در شغل های زیر مشغول به کار شوند:

کارشناس بهره برداری نیروگاه- کارشناس بهینه سازی تولید- کارشناس برنامه ریزی و هماهنگی تولید، کارشناس تولید نیروگاه- کارشناس برنامه ریزی و برآورد سوخت نیروگاه- کارشناس راه اندازی نیروگاه.

 

دوره کاردانی مکانیک گرایش تعمیرات نیروگاه:

هدف: تربیت تکنسین فنی متخصص جهت سرویس و نگهداری و تعمیرات صحیح در نیروگاه های گازی و بخاری و آبی است.

دانش آموختگان در قسمت تعمیرات مکانیک نیروگاه های گازی- بخاری و آبی مشغول به کار می شوند.

 

رشته های کاردانی بهینه سازی مصرف انرژی در گرایش های ساختمان و صنعت:

هدف کلی این رشته ها، بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان و صنعت است. بازار کار دانش آموختگان رشته های مذکور، مدیریت انرژی در صنایع مختلف و همچنین مدیریت انرژی در بخش ساختمان است. بازار کار دیگر آن ها فعالیت در شرکت های خدمات انرژی و ممیزی انرژی در صنایع ساختمان است.


مطالب مشابه :


برگزاری کنگره ی استاد میرزا احمد نیریزی

امام جمعه نی ریز. و پرورش ، مدرس دانشگاه علمی کاربردی جامع علمی کاربردی نی ریز.




مجتمع آموزشی پژوهشی علمی کاربردی آب و برق خوزستان

نگاهی به دانشگاه علمی-کاربردی دانشگاه جامع علمی برنامه ریز امور تعمیر




سامانه جامع آموزشی دانشگاه علمی کاربردی 2 گنبدکاووس WWW.GUAST.IR

سامانه جامع آموزشی دانشگاه علمی دانشگاه علمی کاربردی. نی ریز دانشگاه




منابع نفر اول کنکور کارشناسی ارشد باغبانی 1390

کتاب میوه های ریز جلیلی مرندی های جامع علمی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی نی




اخبار مراكز فارس 29/8/89

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز جهرم عضو هسته علمی رشته




پيدا كردن نام كاربري و كلمه عبور regedit

سامانه جامع آموزشی دانشگاه علمی مرکز آموزش علمی کاربردی وکاربردی نی ریز دانشگاه




تاثیر اقلیم در معماری

دانشگاه علمی کاربردی سنندج 1. (نیریز) دانشجویان معماری دانشگاه جامع علمی کاربردی




مربوط به درس کارگاه کامپیوتر

(اخبار مربوط به دانشگاه علمی و کاربردی ) سامانه جامع آموزشی دانشگاه علمی عصر نی ریز.




نرم افزار قوی و دقیقی hSoft KeYs 1.2.17 بدست اوردن سریال و کلید های جدیدانواع انتی ویروس ها

سامانه جامع آموزشی دانشگاه علمی مرکز آموزش علمی کاربردی وکاربردی نی ریز دانشگاه




برچسب :