آشنایی کوتاهی باامام زمان (عج) همراه بافایل PDF


%





آشنايي کوتاهي با امام زمان(عج):


ميلاد :

زمان دقيق ولادت: با توجه به روايات شيعه و سنّي زمان دقيق ولادت آن نور الهي در پانزدهم شعبان سال 255 هجري بوده است.
باردار نور 
يکي از ويژگي هاي زمان حمل امام زمان ـ ارواحنا فداه ـ اين بود که تا زمان ولادت آثاري از حمل در جناب نرجس خاتون (مادر بزرگوارشان) ديده نشد.
جريان تولد حضرت مهدي 
«حکيمه» دخت امام جواد (ع) مي گويد:
حضرت عسگري (ع) مرا به خانه خويش فرا خواند. ايشان فرمود: «عمّه جان!...در چنين شبي (نيمه شعبان) خداوند، جهان را به نور وجود حجّت خويش، روشن خواهد ساخت.
پرسيدم: «مادر او کيست؟»
فرمود: «نرجس»
گفتم: «من در او هيچ نشان و اثري از آنچه نويد مي دهيد، نمي بينم.»
فرمود: «حقيقت همان است که گفتم، آماده باش.»
فجر در فجر 
من بعد از نماز افطار کرده، خوابيدم. نيمه شب گذشته بود که براي نماز شب بپا خاستم. نماز را خواندم. ديدم «نرجس» خواب است و حادثه اي رخ نداده است. به تعقيبات نماز نشستم و بار ديگر خوابيدم و بيدار شدم، اما ديدم او هنوز خواب است. پس از آن بود که براي نماز شب بپا خاست.
ديگر از تحقق نويد حضرت عسگري (ع) دچار ترديد مي شدم که آن حضرت از اطاق خويش مرا مخاطب ساخت و فرمود: «عمّه جان شتاب مَوَرز که تحقق وعده الهي نزديک است.»
ديدم «نرجس» نماز را به پايان برده و به خود مي پيچد. از او پرسيدم: «آيا از آنچه در انتظارش بودم، چيزي حس نمي کني؟
پاسخ داد: «چرا عمّه جان!...»
گفتم: «خدا يار و نگهدارت باد! خود را مهيّا ساز و بر او اعتماد نما و نگران مباش که لحظات تحقّق آن وعده مبارک فرا رسيده است.»
مانند يک مددکار آگاه و دلسوز به ياري او کمر همّت بستم. او دست مرا گرفت و فشار داد و از شدّت درد، ناله زد و بر خود پيچيد.»
حضرت امام حسن عسگري (ع) از اطاق خويش دستور داد که برايش سوره مبارکه «قدر» را تلاوت کنم.
شگفتا که ديدم کودکِ ديده به جهان نگشوده، به همراه من به تلاوت قرآن پرداخت و سوره مبارکه «قدر» را با من تلاوت کرد.
از شنيدن نواي دل انگيز قرآن او، هراسان شدم که حضرت عسگري (ع) مرا ندا داد و فرمود: «عمّه جان! آيا از قدرت الهي شگفت زده شده اي! اوست که ما را در خردسالي به بيان دانش و حکمت توانا ساخته و به سخن مي آورد و در بزرگسالي ما در روي زمين حجّت خويش قرار مي دهد چه جاي شگفتي است؟!»
«نرجس» از نظرم ناپديد گرديد و گويي حجابي ميان من و او، افکنده شد و ما را از هم جدا ساخت; حيرت و وحشت مرا گرفته بود. پس از مدتي، ديدم پرده اي که ما را از هم جدا ساخته بود، برطرف شده است. چشمم به آن بانو افتاد و ديدم چهره اش غرق در نوراست به گونه اي که ديدگانم را خيره ساخت و در همين لحظات کودک گرانمايه اي را ديدم که در حال سجده است و خداي را ستايش مي کند و بر بازوي راست او اين آيه نوشته شده که: «جاء الحق و زهق الباطل انّ الباطل کان زهوقاً.»
{حق آمد و باطل رخت بربست همانا باطل رفتني است.}
وي در سجده پس از شهادت به توحيد و رسالت پيامبر اکرم (ص) و امامت پدران خود، نام آنها را يک يک برشمرد و براي فرج خويش دعا نمود و آيه 18 و 19 سوره آل عمران را تلاوت نمود، پس از آن عطسه کرد و دعا نمود.
فرزندم! بخوان 
آن کودک گرانمايه را برگرفتم. ديدم پاک و پاکيزه است. در اين هنگام، حضرت عسگري (ع) مرا ندا داد که: «عمّه جان! پسرم را بياور!»
آن حضرت او را روي دست گرفت و زبان مبارک خويش را بر دهان او گذاشت، و فرمود: «پسرم! سخن بگو.»
آن نوزاد مبارک، نام امامان را، يکي پس از ديگري برشمرد تا به نام پدر بزرگوارش رسيد و آنگاه پس از پناه بردن به خدا از شرّ شيطان، آيه 5 و 6 سوره قصص را تلاوت نمود.
«و ما برآنيم که پايمال شدگان روي زمين را نعمتي گران ارزاني داريم و آنان را پيشوايان سازيم و وارثان گردانيم و آنان را در آن سرزمين اقتدار بخشيم...»
پس از تلاوت قرآن، حضرت عسگري (ع) او را به من داد و فرمود:
او را به مادرش باز گردان تا ديدگانش به ديدار او روشن گردد...
کودک را به مادرش بازگرداندم که ديگر فجر صادق دميده بود و من از حضرت عسگري (ع) و مادر آن کودک گرانمايه خداحافظي نمودم و به خانه خويش بازگشتم.
شاهدان ولايت 
در جريان ولادت حضرت مهدي (عج) آن بانوي بزرگي که بر اين ولادت گواهي داده است، دخت امام، خواهر امام و عمه امام يعني جناب «حکيمه خاتون» است. او زني مورد اطمينان، پر شرافت، درستکار و اهل عبادت بود.
آگاه نمودن شيعيان از ولادت 
روايت زيادي داريم که برخي از اصحاب ائمه به سامرّا مي آمدند و مسائلي داشتند و از جمله مسائلشان سؤال از امام مهدي (عج) بود و اينکه امام بعد از حضرت عسگري (ع) چه کسي خواهد بود.
حضرت عسگري (ع) به افراد معتبر و قابل اعتماد جواب صريح و روشن مي دادند و در مواردي هم بنا بر مصلحت پاسخ کلي داده مي شد.
وليمه عمومي 
امام عسگري (ع) پس از ولادت فرزند گرانمايه اش حضرت مهدي (عج) بر خلاف روال عادي، سيصد گوسفند عقيقه فرمودند که در اين نمونه از عقيقه رازهايي نهفته بود.
خصوصيات جسماني نوزاد 
حضرت حکيمه خاتون مي گويد: روز هفتم ولادت، به منزل حضرت عسگري (ع) آمدم پس از امر امام عسگري (ع)، نوزاد شروع به تکلّم نمود. او شهادت به توحيد و صلوات بر پيامبر و امامان از امير مؤمنان تا پدر بزرگوارش فرستاد. سپس آيه اي از قرآن و پس از آن کتابهاي نازل شده بر انبياء گذشته را يکي پس از ديگري تا قرآن و سپس قصص انبياء را ذکر فرمود.
بعد از روز چهلم وارد خانه حضرت شدم، ناگهان ديدم مولايم صاحب الزمان در خانه راه مي رود، چهره اي نيکوتر از صورت او نديده بودم و لغت فصيح تر از لغت او نشنيده بودم. وقتي که امام عسگري (ع) تعجب مرا مشاهده نمودند، فرمودند: اي عمّه من آيا نمي داني که ما جماعت اوصياء الهي در يک روز به اندازه يک هفته و در يک هفته نشو نماي يک سال از نشو و نماي ديگران داريم!
سيماي مهدي 
بر حسب روايات، حضرت صاحب الزمان (عج) شبيه ترين ائمه به رسول خداست. رنگ او گندم گون، داراي پيشاني درخشان و ابروان کشيده بلند و جسم لطيف مي باشد، دندانهاي مبارکش سفيد و ميانه آنها باز است و بر گونه راست مبارک او خالي هاشمي درخشانست. موي و ريش مبارکش محرابي مايل به رنگ خرمايي سياه و کشيده داراي عمامه عربي است شمشيرش هميشه حمايل دارد.
بارها آن حضرت را در کودکي ديده اند.
در کتاب کمال الدين بطور مفصل نام اين افراد که در کودکي آن حضرت را ديده اند ذکر شده و امام عسگري (ع) هم بارها فرموده اند پس از من حجت خدا و امام شما اين کودک (مهدي«عج») خواهد بود و امر به اطاعت او نمودند.
مهدي در سايه پدر 
از نکات روشن در زندگي حضرت مهدي (عج) اين روايت است که آن گرامي 5 سال اول زندگي را در کنار پدر گرانمايه اش حضرت عسگري (ع) سپري کرد و تا آخرين لحظات حيات پدر غرق در مهر و عنايت پدر بزرگوارش بود. در واپسين لحظات زندگي امام عسگري (ع) (که جاسوسان با اطمينان از اثرگذاري سم بر آن حضرت، بيت امامت را ترک کردند) حضرت مهدي (عج) در خانه پدر و در کنار بستر او حاضر گرديد. پدر را در نوشيدن دارو ياري کرد. اين آخرين ديدار حضرت با پدر گرامي خويش بود و بعد از آن امام عسگري (ع) به جوار قرب الهي شتافت
علت مخفي بودن ولادت 
1
ـ با سفارشات حضرت عسگري (ع) به اطرافيان.
2
ـ از هنگام تولد حضرت مهدي (عج) به مدت 5 سال، حضرت در خانه امام عسگري (ع) بگونه اي زندگي کردند که عموم مردم (به جز خواص) توجهي به او نداشتند.
3
ـ علل و اسرار اين مخفي بودن در بحث علت غيبت مفصلا بيان مي شود.
ولادت از ديدگاه اهل سنت 
در کتاب «المهدي الموعود المنتظر عند اهل سنّة» نام چهل تن از علماي اهل سنّت که همگي در کتابهاي خويش به ولادت حضرت مهدي (عج) اعتراف نموده اند، ذکر شده است.

حکومت حضرت

ابوسعید خدری از رسول خدا(ص) نقل کرده که حضرت فرمود «در زمان مهدی (عج) نِعَم الهی بصورت روزافزون از آسمان می بارد. زمین نعم خود را بیرون می ریزد،نباتات بهترین میوه ها را می دهد و آسایش امت اسلام کاملاً در آن عصر تامین می گردد.»

ابوبصیر از امام صادق(ع) روایت کرد که حضرت فرمود «هنگامیکه قائم ما قیام کند، چهار مسجد را در کوفه خراب می کند.(52) و هیچ مسجدی را نمی گذارد جز اینکه کنگره و اشراف آنرا خراب می کند و به حال ساده و بدون اشراف می گذارد. شاهراها را توسعه می دهد، هر گوشه از خانه را که واقع در راه عمومی است خراب می کند و ناودان‌هایی را که مشرف به راه مردم است بر می دارد. هر بدعتی را برطرف می سازد و هر سنتی را پایدار می نماید. قسطنطنیه و چین و کوههای گیلان را فتح می کند... خیمه هایی نصب می کند برای کسانی که قرآن را همانطور که نازل شده به مردم تعلیم دهند، در آن روز این از مشکل‌ترین کارهاست. زیرا قرآن برعکس قرآن معنی جمع آوری شده است. (53) او مانند پیغمبر(ص) زندگی می کند و به روش امیرالمومنین(ع) رفتار می نماید.»

القاب و کنيه ها 
حضرت مهدي (عج) القاب و نامهاي متعدّدي دارد که به مناسبتهاي مختلف، بدان نامها خوانده شده و اين از شئون شخصيتهاي بزرگ است که بخاطر ابعاد گوناگون شخصيّتشان، نامشان نيز متعدد مي گردد.
القاب آن حضرت:
مهدي، قائم، منتظر، صاحب الامر، خلف الصالح و حجّت است و کنيه آن حضرت ابوالقاسم مي باشد.

 برای دریافت فایل PDF کلیک کنید.  



مطالب مشابه :


رمان در حسرت آغوش تو

پریسا به شدت من را در آغوش گرفت و در از نور که از لابه لای رمان,کوتاه خارجی,pdf,www




رمان در حسرت آغوش تو

رمان در حسرت آغوش ای کاش پانته آ از در بیرون می اومد نور نارنجی خورشید کم کم داره محو




داستان کوتاه "در آغوش ستاره ها" نوشته‌ی نرگس سپه وند

نام داستان: "در آغوش ستاره ها" نویسنده: نرگس سپه وند فرمت: PDF حجم: 85 کیلوبایت برای دانلود نسخه




آغوش

دلم "آغوش"می پرسه های گیج در عصر تنهای دانلود مجله pdf;




عجیب ترین مرگ های دنیا !

دانشگاه پیام نور رود یانگ تسه خواست آنرا در آغوش و طلاق و سر دفتری اسناد رسمی pdf.




تصویر محمدرضا شجریان در آغوش همسر بهرام بیضایی

تصویر محمدرضا شجریان در آغوش همسر » کتابخانه دیجیتال نور » افزونه تبدیل صفحات به فایل pdf




آشنایی کوتاهی باامام زمان (عج) همراه بافایل PDF

همراه بافایل pdf در آذربایجان با توجه به روايات شيعه و سنّي زمان دقيق ولادت آن نور الهي




معرفی کتاب "آمار و احتمالات کشاورزی" و کتاب "طراحی آزمایش‌های کشاورزی"

آزمایش‌های کشاورزی" که براساس کتاب‌های درسی مصوب دانشگاه پیام نور در بیست و در آغوش




برچسب :