لرستان

جشن پايان بيسوادي در 900 روستاي استان لرستان برگزار شده است 

خرم آباد -مدير نهضت سوادآموزي استان لرستان گفت: جشن پايان بيسوادي در 900 روستاي اين استان برگزار شده که اين نشانه موفقيت نهضت در باسوادي افراد در مناطق مختلف به ويژه محروم استان است.   

 

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، محمد تاجي پور در جلسه ستاد راهبردي نهضت سوادآموزي لرستان، افزود: جشن پايان بيسوادي در شهرستان ازنا بطور کامل برگزار شده به گونه اي که اکنون 97 درصد مردم اين شهرستان باسواد هستند.

وي اظهار داشت: قرار است جشن پايان بيسوادي در شهرستان هاي سلسله، دورود، اليگودرز و بروجرد نيز تا پايان سال جاري برگزار شود.

وي با تأکید بر اجراي طرح شناسايي اسمي بيسوادان استان، گفت: اکنون اين طرح در سطح استان آغاز شده تا از اين طريق بتوان زمينه باسوادي تمامي افراد بيسواد لرستاني را فراهم کرد.

تاجي پور با اشاره به سفر سوم اعضای هیأت دولت به استان لرستان، افزود: با توجه به رويکرد فرهنگي اين دور از سفرها، سه طرح در حوزه نهضت سوادآموزي لرستان براي ارائه به دولت تهيه شده است.

وي، تأمین اعتبار مالي طرح سوادآموزي در روستاهاي دور دست و زنان بازمانده از تحصيل و عشاير کوچرو را يکي از اين طرح ها عنوان کرد و گفت: به همين منظور مقدمات لازم براي باسواد کردن 14 هزار نفر در استان فراهم خواهد شد.

وي برگزاري جشن پايان بيسوادي در 300 روستا و تأمین اعتبار براي شناسايي اسمي بيسوادان را از ديگر طرح هاي پيشنهادي براي سفر سوم اعضای هیأت دولت در لرستان بيان کرد.

تاجي پور افزود: براساس برنامه چهارم توسعه کشور مي بايست 97 درصد گروه سني 10 تا 29 سال باسواد شوند که با توجه به تلاش مستمر آموزشياران نهضت و همکاري موثر آموزش و پرورش، اين مهم يک سال قبل از پايان برنامه محقق شد.

وي اظهار داشت: همچنين قرار است با توجه به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامي تا پايان برنامه پنجم توسعه 97 درصد گروه سني 10 تا 49 سال کشور نيز باسواد شوند.

استاندار لرستان نيز با تأکید بر شناسايي اسمي بيسوادان لرستاني، گفت:‌ تلاش آموزشياران نهضت سواد آموزي در زمينه افزايش تعداد باسوادان ستودني است چرا که در اين تلاش موجب ايجاد انگيزه مضاعف بيسوادان براي سوادآموزي شده است.

سيدحسين صابري افزود: امکانات لازم براي شرکت بيسوادن در کلاس هاي نهضت سوادآموزي استان فراهم شده که اين اقدام در راستاي ريشه کني بيسوادي در لرستان قابل توجه است.

وي اضافه کرد: اکنون بايد در زمينه باسواد کردن بخشي از مناطق مختلف لرستان به ويژه بخش فيروزآباد، بشارت اليگودرز و حاشيه جنوبي پلدختر و عشاير کوچرو اقدام کرد.

معاون سياسي امنيتي استانداري لرستان نيز گفت: باسوادکردن افراد لازم التعليم و عشاير کوچرو بايد در اولويت برنامه هاي نهضت سوادآموزي استان قرار گيرد.

علي چراغيان با اشاره به این که حدود 15 درصد از جمعيت استان لرستان بيسواد هستند، افزود: طرح شناسايي اسمي بيسوادان با همکاري خانه هاي بهداشتي، شوراهاي اسلامي شهر و روستا، دهياري ها و امور عشايري نقش موثري در ريشه کني بيسوادي در سطح مناطق مختلف استان دارد.

فرماندار پلدختر:

توزيع عادلانه ثروت و منابع، دستاورد اصلي طرح هدفمند کردن يارانه هاست 

فرماندار شهرستان پلدختر گفت: توزيع عادلانه ثروت، منابع و امکانات در ميان اقشار مختلف جامعه از دستاوردهاي مهم و موثر طرح هدفمند کردن يارانه ها در کشور است.   

 

فريدون رشيدي روز دوشنبه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: هدف اصلي دولت از اجراي اين طرح بزرگ و مهم اقتصادي قطع يارانه ها نيست، بلکه توزيع عادلانه و هدفمند کردن يارانه ها، هدف اصلي اجراي اين طرح است.

وي برقراري عدالت در استفاده همه اقشار جامعه از ثروت هاي ملي را از جمله دستاوردهاي بزرگ اين طرح دانست و ‌اظهار داشت: اجراي طرح هدفمند کردن يارانه ها به طور يقين موجب بهبود وضعيت معيشتي و اقتصادي خانوارهاي روستايي و اقشار کم درآمد جامعه خواهد شد.

رشيدي ضمن انتقاد از برخي اظهارنظرهاي غيرکارشناسي در خصوص پيامدهاي منفي اجراي اين طرح قانوني در کشور،‌ تصريح کرد: برخي سعي دارند اينگونه القا کنند که اجراي اين طرح مهم به عنوان يک جراحي بزرگ و ضروري در اقتصاد کشور، موجب افزايش چشمگير و بي رويه قيمت ها و تورم لجام گسيخته در جامعه خواهد شد.

فرماندار شهرستان پلدختر با تأکید براین که اجراي اين طرح به نفع همه اقشار جامعه به ويژه اقشار محروم و کم درآمد است، افزود: البته در آغاز اجراي اين طرح به طور طبيعي يک شوک اقتصادي در کشور ايجاد خواهد شد که دولت به همين منظور اقدام به ذخيره سازي مناسب و جامع 13 قلم کالاهاي اساسي مورد نياز مردم براي تزريق به بازار در موقع نياز کرده است.

رشيدي افزود: اجراي کامل اين طرح علاوه بر توزيع عادلانه ثروت و منابع کشور در ميان همه اقشار، زمينه بهره مندي مناسب و يکسان افراد از امکانات و ظرفيت هاي اقتصادي کشور را فراهم خواهد کرد.

وي، اطلاع رساني و آگاهي بخشي به افکار عمومي در خصوص دستاوردها و پيامدهاي مثبت اين طرح و همچنين نحوه اجراي آن را بسيار مهم و قابل توجه عنوان کرد.ک/3

امام جمعه بروجرد:رسانه ها محوري ترين عامل براي توسعه هستند 

امام جمعه بروجرد گفت: رسانه ها محوري ترين عامل براي توسعه هر منطقه به شمار مي روند.   

 

حجت الاسلام و المسلمين حسن ترابي که روز دوشنبه در حاشيه بازديد از خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) شهرستان بروجرد در جمع خبرنگاران سخن مي گفت،‌سختي حرفه خبرنگاري را در تلاش براي پاسخگويي درست و به موقع به نيازهاي اطلاعاتي جامعه، توامان با رعايت اخلاق حرفه اي دانست.

به گفته وي، خبرنگار به عنوان امين جامعه مسووليت حساس و تعيين کننده اي در تأمین نيازهاي اطلاعاتي، روشنگري و هدايت فکري جامعه دارد.

وي، پايبندي و رعايت اخلاق حرفه اي را از موثرترين راههاي ارتقا سطح اثرگذاري تلاش خبرنگار در مخاطبان با سلايق مختلف عنوان کرد و افزود: اين هدف فقط با حرکت در بستر آموزه هاي ديني قابل دسترسي خواهد بود.

حجت الاسلام ترابي اظهار داشت: اثرگذاري بر افکار جامعه يکي ديگر از دلايل حساسيت حرفه خبرنگاري و فعالان عرصه اطلاع رساني است و به همين دليل کوچکترين لغزش در اين حرفه آثار و تبعات ناگوار عميقي مي تواند در جامعه داشته باشد.

وي، آشنايي با ضروريات و نيازهاي جامعه و تسلط به آخرين دانش و ابزار اطلاع رساني را از نيازهاي اصلي و اساسي عرصه اطلاع رساني و فعالان اين عرصه ذکر کرد و خواستار برنامه ريزي مسئولان فرهنگي براي تأمین اين نياز شد.

وي گفت: خبرنگار مرکز ثقل اطلاع رساني است و بايد براي پاسخگويي مناسب و مدبرانه به هجمه هاي رسانه اي دشمنان، همسو با کار و تلاش در اين عرصه خود را نيز به دانش روز ارتباطات و معادلات سياسي جهاني مجهز کند.

امام جمعه بروجرد افزود: خبرنگار و فعالان عرصه اطلاع رساني بدون آشنايي با سياست ها و تحولات بين المللي و محدود کردن خود در مسائل داخلي به طور قطع فاقد کارآيي لازم براي اثرگذاري لازم در دنياي رسانه اي خواهند بود.

وي ادامه داد: در اين صورت عرصه رسانه اي ميدان بي رقيبي براي دشمنان انقلاب اسلامي خواهد بود تا با القا ذهنيات نامناسب، جامعه را از درون به استحاله بکشانند.

وي، با تأکید بر سختي حرفه خبرنگاري، اين سختي را ناشي از مسئوليت فعالان اين عرصه در محضر الهي، شهيدان، جامعه و انقلاب اسلامي دانست.

وي همچنين از خبرنگاران به عنوان معتمدين جامعه نام برد و گفت: خبرنگار به دليل ارتباط مستقيم با مسئولان و جامعه، رسالت سنگيني در جهت دهي به تعامل مديران و جامعه به عهده دارند.

وي اظهار داشت: تقدس حرفه خبرنگاري دراين واقعيت است که برغم مشکلات موجود، عاشقانه در عرصه اطلاع رساني حضور مي يابد.

امام جمعه بروجرد تصريح کرد: انتخاب سالروز شهادت محمود صارمي به عنوان روز خبرنگار بيانگر سختي و مشقت کار خبرنگاران است.

به گفته وي، شهيد صارمي مناسب ترين الگو براي خبرنگاران است زيرا نشان داد يک خبرنگار حرفه اي و متعهد، براي انجام وظيفه خطير خود حتي از جانش نيز مي گذرد.

وي خبرنگاري را داراي يک مسئوليت اجتماعي دانست و گفت: کسي که يک مسئوليت اجتماعي را برعهده مي گيرد تبديل به يک گروه مرجع مي شود و لذا بايد به الزامات کارش توجه کافي داشته باشد.

او افزود: از جمله الزامات کار يک خبرنگار تزکيه مي باشد زيرا اين مرام انساني موجب افزايش تعامل يک خبرنگار با مسئولان به منظور رفع مشکلات مي شود.

حجت الاسلام ترابي همچنين گفت: وضعيت موجود رسانه اي در شان شهر بروجرد با پيشينه و افتخار فرهنگي و سابقه 100 ساله روزنامه نگاري آن نيست.

وي گفت: خبرنگاران و مطبوعات محلي با دست خالي در راستاي رسالت خطير اطلاع رساني با توجه به بي مهريها و عدم حمايت به وظيفه خود عمل مي کنند.

وي افزود: عدم حمايت کامل از مطبوعات محلي در شهرستان بروجرد موجب شده نه تنها هفته نامه هاي محلي اين شهر افزايش نيابد بلکه از تعداد آنها نيز کاسته شود و اين در شان اين شهر نيست.

امام جمعه بروجرد گفت: خبرنگاري رسالتي خطير است که بر دوش بخشي از نخبگان و عناصر فرهنگي کشور است و هر کس نمي تواند خبرنگار شود.

وي مهمترين رسالت خبرنگاران را بيان واقعيات موجود در جامعه دانست و گفت: امروز نظام حاکم بر ايران اسلامي نظام مقدس جمهوري اسلامي است، نظامي که در آن به تمام معنا بين نظام ، دولتمردان و مردم فاصله اي وجود ندارد.

وي افزود: در اين نظام که بين مردم و دولتمردان فاصله اي وجود ندارد نه تنها از بيان واقعيات موجود در جامعه ممانعت به عمل نمي آيد بلکه تشويق و حمايت هم مي شود.

وي از خبرنگاران به عنوان بيان کنندگان واقعيت هاي جامعه و پل ارتباطي بين مردم و مسئولان ياد کرد و گفت: اين قشر بايد به بهترين نحو ممکن خدمات دولت و نظام را منعکس و مردم را در جريان خدمات دولت قرار دهند و اين امر نقش مهمي در تقويت روحيه اميد در جامعه دارد.

اعدام ريگي نشاندهنده عزم راسخ ايران براي مقابله با اقدامات تروريستي است 

امام جمعه پلدختر گفت: اعدام عبدالمالک ريگي سرکرده گروهک شرور شرق کشور، ‌نشاندهنده عزم جدي و راسخ جمهوري اسلامي ايران در مسيرمقابله اقدامات تروريستي و منافقانه است.   

 

حجت الاسلام و المسلمين محمدتقي صرفي پور روز دوشنبه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: کشورهاي غربي به ويژه آمريکا که برخلاف ادعاي دروغين خود، حمايت ويژه اي از گروهاي تروريستي به ويژه اين شرور داشتند، بايد از اعدام وي درست عبرت بگيرند.

وي با اشاره به شادي گسترده مردم کشورمان به ويژه مردم سيستان و بلوچستان از اعدام ريگي، ‌اظهار داشت: حاميان تروريست ها بايد بدانند که جمهوري اسلامي ايران و ملت بزرگ ايران اجازه نخواهند داد تا افراد خودفروخته موجب ايجاد تفرقه و اختلاف در سطح کشور شوند.

وي افزود: دستگيري و اعدام عبدالمالک ريگي توان برتر اطلاعاتي و عملياتي دستگاه هاي انتظامي، امنيتي و قضايي ايران در مقابله با هرگونه تهديد عليه کشور و ملت را به رخ جهانيان به ويژه کشورهاي حامي غربي به اصطلاح حامي حقوق بشر کشاند.

به گفته وي، ريگي در جريان اعترافات خود اعلام کرد که تمامي اقدامات خود را براساس برنامه و حمايت آمريکا و رژيم صهيونيستي انجام مي داده و اين درحاليست که آمريکا به بهانه واهي دفاع از حقوق بشر و برقراري صلح در منطقه خاورميانه حضور يافته است.ک/3

145هزار راس دام عليه بيماري تب برفکي در بروجرد واکسينه شدند 

رئیس شبکه دامپزشکي شهرستان ويژه بروجرد گفت: در اجراي طرح واکسيناسيون بيماري تب برفکي 145هزارو 84راس دام سبک و سنگين دراين شهرستان واکسينه شدند.   

 

 نوري موسيوند روز دوشنبه درگفت وگو با ايرنا افزود:اين تعداد دام در دو مرحله عليه بيماري تب برفکي مايه کوبي شده اند.

وي اضافه کرد:در اجراي طرح مايه کوبي دامها عليه بيماري تب برفکي شش اکيپ عملياتي با همکاري بخش خصوصي شرکت داشتند.

542/634

156هنرجو دوره فيلمسازي انيميشن را در بروجرد گذرانده اند 

مسوول انجمن سينماي جوانان ايران دفتر بروجرد گفت: از سال 81تا کنون 156نفر از هنرجويان در بروجرد دوره فيلمسازي انيميشن را گذرانده اند.   

 

 رضا ميرزايي روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: از اين تعداد 87نفر بانوان و مابقي آقايان بودند که در 6دوره فيلمسازي يکساله و چهار دوره فشرده انيميشن شرکت کرده اند.

وي اضافه کرد: 73نفر از اين هنرجويان در شرکتهاي خصوصي و تبليغاتي و مراکز صدا وسيما در استانهاي مختلف مشغول بکار شده اند.

وي اظهار داشت: انجمن سينماي جوان بروجرد به عنوان اولين انجمن داراي مجوز آموزش رسمي انيميشن مي باشد که از سال 81فعاليت خود را در اين بخش آغاز نموده است.

ميرزايي افزود: تا کنون آثار انيميشن سازان بروجرد در جشنواره هاي مختلف منطقه اي و ملي عناوين خوبي را کسب کرده که انيميشن  آفرينش ساخته بهزاد پورابراهيم،  توکل ساخته رامشير گودرزي،  خورشيد ما ساخته مهتاب ياراحمدي از جمله آنها است.

وي افزود: هم اکنون چهار شرکت فيلمسازي در بروجرد اقدام يه توليد فيلمهاي کوتاه و انيميشن نموده که دو شرکت ديگر نيز در حال کسب مجوز تاسيس مي باشند.

وي برگزاري شش هفته فيلم فانتزي ودو نمايشگاه تجهيزات فيلمسازي انيميشن را از جمله اقدامات انجمن سينماي جوان بروجرد در زمينه انيميشن دانست.

به گزارش ايرنا شهرستان بروجرد اخيرا از سوي سازمان صدا وسيما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان  پايتخت انيميشن  کشور انتخاب و معرفي شده است.

12 مسجد در خرم آباد براي برگزاري آيين معنوي اعتکاف آماده شده است 

سرپرست معاونت فرهنگي و تبليغي سازمان تبليغات اسلامي استان لرستان گفت: 12 مسجد در خرم آباد با تأمین امکانات موردنياز براي حضور گسترده مردم و برگزاري باشکوه آيين معنوي اعتکاف دراين شهرستان آماده شده است.   

 

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، حجت الاسلام محمد فتاحي افزود: امسال براي برگزاري هرچه باشکوهتر اين آيين و تأمین نيازهاي شرکت کنندگان، مبلغ 150 هزار ريال از افراد معتکف دربافت خواهد شد.

وي اظهار داشت: اين مبلغ صرف تأمین امکانات و نيازهاي شرکت کنندگان از جمله تغذيه ويژه افطار و سحري و ارائه خدمات يکسان به همه افراد مي شود.

وي افزود: همچنين به منظور پيشگيري از بروز هرگونه مشکل و زمينه سازي براي حضور گسترده علاقه مندان براي شرکت، آيين معنوي اعتکاف در دو مسجد خرم آباد به صورت رايگان به منظور حضور افراد کم توان و اقشار محروم برگزار مي شود.

فتاحي اظهار داشت: سال گذشته بيش از 17 هزار و 280 نفر در استان لرستان در آيين معنوي اعتکاف شرکت کردند.

وي، تعداد بانوان شرکت کننده در آيين معنوي اعتکاف سال گذشته را 14 هزار نفر ذکر کرد و گفت: از مجموع شرکت کنندگان سال گذشته آيين معنيو اعتکاف استان لرستان، 40 درصد داراي مدرک تحصيلي ديپلم و بالاتر، 23 درصد نوجوانان مقطع تحصيلي راهنمايي، پنج درصد بيسواد و هفت درصد نيز افراد داراي سواد کم بودند.

وي، ميانگين سني افراد شرکت کننده در مراسم اعتکاف سال گذشته لرستان را 15 تا 30 سال عنوان کرد.

وي، خواستار مشارکت و کمک افراد خير در زمينه برگزاري هرچه باشکوهتر آيين اعتکاف در سطح استان لرستان شد.

7268/1625

فرماندار شهرستان ازنا بر غني سازي اوقات فراغت دانش آموزان تأکید کرد 

فرماندار شهرستان ازنا بر ضرورت غني سازي اوقات فراغت دانش آموزان اين شهرستان با همکاري آموزش و پرورش و نهادهاي فرهنگي تأکید کرد.   

 

ولي الله منتظري عصر يکشنبه در جلسه شوراي آموزش و پرورش ازنا افزود : دانش آموزان ، جوانان و نوجوانان در ايام تابستان و اوقات فراغت ، آسيب پذيرتر مي شوند که بايد خيلي بيشتر مواظبت نمود.

وي اظهار داشت: تدوين برنامه هاي فرهنگي هنري بر گرفته از احکام نوراني اسلام براي دانش آموزان در ايام تابستان بسيار مفيد و لازم است.

در اين جلسه رئیس آموزش و پرورش ازنا هم گفت: با همکاري واحد فرهنگي اين اداره سعي و تلاش شده تا برنامه هاي مناسبي را به منظور غني سازي اوقات فراغت دانش آموزان تدارک ديده شود.

غلامعباس ساکيافزود:براي رسيدن به اين هدف 10 پايگاه تابستاني با کلاسهاي فرهنگي و هنري متنوع در سطح شهرستان تشکيل شده است .

وي در ادامه کمبود دبير در رشته فني وحرفه اي،نبود دبير زن رشته الاعضای هیأت و معارف اسلامي در شهرستان را از مشکلات پيش روي آموزش و پرورش ازنا عنوان کرد.

98 درصد بانوان شاغل در ادارات لرستان چادر را به عنوان حجاب برتر انتخاب کرده اند 

معاون سياسي امنيتي استانداري لرستان گفت: بانوان شاغل در دستگاه هاي اجرايي و اداري استان چادر را به عنوان حجاب برتر انتخاب کرده اند به گونه اي که اکنون 98 بانوان شاغل استان از چادر استفاده مي کنند.   

 

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، علي چراغيان در کارگروه بانوان و خانواده استان لرستان، اجراي امر به معروف و نهي از منکر را نياز اساسي جامعه دانست و اظهار داشت: بانوان مي توانند با تشکيل يک شبکه چند نفره نسبت به اجراي اين فريضه در سطح جامعه اقدام و به افراد کم توجه به اين موضوع تذکر لساني بدهند.

وي گفت: اجراي اين مهم نقش موثري در زمينه تحقق فرمايشات و رهنمودهاي مقام معظم رهبري براي گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه دارد.

چراغيان افزود: بايد در دانشگاهها به عنوان کانون هاي پويايي و تحرک، کميته اي براي بررسي حجاب و عفاف تشکيل شود تا با راهکارهاي علمي و عملي در خصوص مقابله با شيوع پديده بي حجابي و بدحجابي اقدام کرد.

وي تصريح کرد: بايد از افراط و تفريط در زمينه حجاب و عفاف جلوگيري کرد و به صورت منطقي و معقولانه اين مسايل را رسيدگي کرد.

معاون سياسي امنيتي استانداري لرستان با اشاره به وجود 70 هزار دانشجو در سطح دانشگاه هاي استان، گفت: موضوع حجاب و عفاف بايد براساس يک کار علمي و منطبق بر آموزه هاي ديني در سطح دانشگاه ها، دستگاه هاي اداري و جامعه پيگيري شود.

مديرکل امور بانوان استانداري لرستان نيز بر فرهنگ سازي در خصوص پوشش حجاب و عفاف در استان تأکید کرد و گفت: مساله حجاب به عنوان يک نياز اساسي در جامعه محسوب مي شود که بايد در راستاي اشاعه فرهنگ و حجاب در جامعه اقدام کرد.

روح انگيز جهان افروز افزود: در حال حاضر پديده بدحجابي در جامعه رواج پيدا کرده که بايد در اين زمنيه چاره انديشي شود.

وي با اشاره به این که مشکل خاصي در زمينه مساله حجاب و عفاف در ادارات استان وجود ندارد، گفت: گسترش و بسط فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه بايد به عنوان يک موضوع مهم در اولويت برنامه هاي فرهنگي قرار گيرد.

مسئول بسيج خواهران سپاه پاسداران حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان نيز گفت: به منظور ارايه تذکر لساني به بانوان بدحجاب در شهرهاي خرم آباد و بروجرد، تعدادي از بانوان اعلام آمادگي کرده اند.

فتانه سلاحورزي افزود: به همين منظور 50 نفر در خرم آباد و 20 نفر در بروجرد براي ارايه تذکر لساني به افراد بي حجاب در استان سازماندهي شده اند.

طرح فرهنگي دانشگاه لرستان در جريان سفر سوم اعضای هیأت دولت پيشنهاد مي شود 

خرم آباد - معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه لرستان گفت: 12 طرح فرهنگي در حوزه دانشگاه لرستان براي ارائه و پيشنهاد به اعضای هیأت دولت در جريان سفر سوم رئیس جمهوري به استان تهيه شده است.   

 

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، روح الله بهرامي افزود: اجراي اين طرح هاي پيشنهادي نيازمند 100 ميليارد ريال اعتبار است که در صورت تصويب آنها، زمينه رشد و توسعه فرهنگي فعاليت هاي دانشگاه لرستان فراهم مي شود.

وي اظهار داشت: احداث دو خانه فرهنگ در دانشکده علوم پايه و کشاورزي، تجهيز پنج خانه فرهنگ دانشگاه، ساخت ساختمان اداري امور فرهنگي، تجهيز 40 نشريه دانشجويي، تجهيز 30انجمن علمي دانشجويي، تجهيز 11 کانون فرهنگي، ايجاد دو کانون فرهنگي اجراي طرح هاي متنوع فرهنگي در حوزه حجاب و عفاف از جمله پيشنهادات دانشگاه لرستان به اعضای هیأت دولت است.

وي، بهره گيري از سمبل ‌ها و نمادهاي فرهنگي استان در سطح دانشگاه و ساخت تنديس شخصيت‌هاي نخبه لرستان را از ديگر طرح هاي پيشنهادي دانشگاه به اعضای هیأت دولت در سفر سوم به استان لرستان عنوان کرد.

بهرامي ابراز اميدواري کرد: با تصويب اين طرح هاي پيشنهادي توسط اعضای هیأت دولت زمينه توسعه فرهنگي دانشگاه لرستان و همچنين حوزه آموزش عالي استان فراهم شود.

کار نورپردازي موزه مردمشناسي بروجرد آغاز شد 

مسوول اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان بروجرد از آغاز کار نورپردازي استاندارد موزه مردمشناسي اين شهر خبر داد.   

 

 حجت الله يارمحمدي روز دوشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: نورپردازي کنوني موزه به دليل استاندارد نبودن نوع و رنگ نور به اشياي موجود آسيب مي رساند.

وي اضافه کرد: همچنين نورپردازي تاثير به سزايي در نمايش هر چه بهتر اشيا داشته و ارزش فرهنگي آنها را به خوبي نمايان مي کند.

وي اظهار داشت: به همين منظور اعتباري معادل 100ميليون ريال از محل اعتبارات ملي براي نورپردازي جديد موزه در نظر گرفته شده که پيش بيني مي شود کار نورپردازي موزه تا دو ماه آينده به اتمام برسد.

به گزارش ايرنا موزه مردم شناسي بروجرد با حدود 900 قلم شي ء شناسنامه دار از جمله ظروف و اشياي ورشوسازي، پارچه بافي، گيوه دوزي، صنايع تختخواب و صندلي سازي، قالي بافي، چلنگري، نمدمالي،‌ارسي دوزي (‌کفاشي) ، انواع سماور، تنگ، سيني، قوري، قالبهاي استکان و ليوان، آفتابه لگن، منقلدان، شيريني خوري،ميوه خوري،گلدان، چراغ هاي گردسوز و زنبوري، لباسهاي محلي، اسناد خطي مالکيت و عقد نامه ازدواج و کفگيرهاي چلنگري ، در بناي تاريخي خانه فرهنگ در خيابان صفا اين شهر واقع شده است.

 

بهره برداري از پنج طرح آبرساني در شهرستان چگني آغاز شد 

خرم آباد - بهره برداري از پنج طرح آبرساني و عمراني در شهرستان چگني به مناسبت گراميداشت هفته جهادکشاورزي آغاز شد.   

 

فرماندار شهرستان چگني روز يکشنبه درخصوص اجراي اين طرح ها به خبرنگار ايرنا گفت: اين طرحها شامل سه کانال آب بر، يک مزرعه پرورش آبزي و شبکه دامپزشکي شهرستان است که براي اجراي آنها در مجموع سه ميليارد و 50 ميليون ريال هزينه شده است.

احمدرضا دالوند افزود: با بهره برداري از اين طرحها 170 هکتار از اراضي ديم اين شهرستان تبديل به آبي و زمينه افزايش 30 تن به توليدات آبزيان اين شهرستان فراهم شده است.

وي گفت: اين طرحها در مناطق روستايي بيزنوند بخش مرکزي، ويسيان و خانه سرخ از توابع بخش شاهيوند شهرستان چگني اجرا شده است.

وي همچنين با اشاره به راه اندازي مرکز دامپزشکي شهرستان به منظور توسعه زيرساختهاي

اين بخش افزود: چهار هزار راس دام سبک و يک هزار راس سنگين اين شهرستان نيز عليه بيماريهاي مشترک دام و انسان از جمله بيماري تب برفکي واکسينه شدند.

وي اظهار داشت: درهمين ارتباط 150 هزار مترمربع از اماکن دامي شهرستان چگني با استفاده از 150 ليتر سم (مک توميل ) سمپاشي شده است.ک/3

نخستين گروه از دانش آموزان لرستاني براي شرکت در اردوي غني سازي اوقات فراغت اعزام شدند 

خرم آباد- نخستين گروه از دانش آموزان استان لرستان براي شرکت در اردوي تابستاني غني سازي اوقات فراغت کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان، به چالوس اعزام شدند.   

 

مسئول روابط عمومي کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان استان لرستان روز يکشنبه با اعلام اين مطلب به خبرنگار ايرنا گفت: به همين منظور جمعي از دانش آموزان عضو کانون به عنوان نخستين گروه از استان لرستان براي شرکت در اين اردوي فرهنگي،‌تفريحي و ورزشي اعزام شدند.

کمال گلمرادي با اشاره به این که اردو در منطقه دلگشا شهرستان چالوس برگزار مي شود، اظهار داشت: افراد اعزام شده براي شرکت در اين اردو در دو رشته سرود و نمايش فعاليت مي کنند که برنامه هاي ويژه اي مرتبط با رشته هاي هنري آنان در مدت برگزاري اردو اجرا خواهد شد.

وي، دوست يابي، آشنايي با فرهنگ ها و سنت هاي مناطق مختلف ايران، آداب معاشرت، ميهماني و ميزباني از ديدگاه اسلام و احاديث را از جمله اهداف برگزاري اردوهاي تابستاني کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان استان لرستان عنوان کرد.

به گفته وي، برگزاري اين اردوها و برنامه اعزام دانش آموزان لرستاني تا پايان طرح غني سازي اوقات فراغت دانش آموزان ادامه خواهد داشت.ک/3

630/1625

استاندار لرستان: روند فعاليت کارخانه يخچال سازي خرم آباد مطلوب است 

خرم آباد - استاندار لرستان گفت: روند فعاليت کارخانه يخچال سازي خرم آباد با توجه به ساماندهي وضعيت کاري و اجراي آن، مطلوب و مناسب است.   

 

به گزارش خبرنگار ايرنا، سيدحسين صابري روز يکشنبه در جريان بازديد از اين کارخانه توليدي، فزود: اقدامات انجام شده در جريان ساماندهي فعاليت هاي اين واحد توليدي موجب شده تا اين کارخانه به بسياري از تعهدات کاري خود عمل کند.

وي با اشاره به توليد روزانه 300 دستگاه يخچال در اين واحد توليدي، اظهار داشت: در حال حاضر 40 درصد قطعات مصرفي کارخانه يخچال سازي خرم آباد از خارج کارخانه تهيه مي شود که با توجه به هزينه حمل و نقل در قيمت تمام شده آن تاثير دارد.

وي افزود: در صورت فعاليت مستمر کارخانه مي توان بخشي از اين مشکلات را حل کرد چراکه فعاليت مناسب توليدي اين واحد موجب رونق اقتصادي استان لرستان خواهد شد.

استاندار لرستان افزود: با توجه به اجراي تعهدات اين کارخانه به کميته امداد امام خميني (ره) در خصوص اهداي يخچال به افراد تحت پوشش اين نهاد در جريان زلزله سال 85 استان لرستان، اکنون يک هزار و 800 دستگاه يخچال ديگر نيز آماده تحويل به متقاضيان است.

وي در ادامه وضعيت کنوني اين کارخانه را مناسب ارزيابي کرد و ابراز اميدواري کرد: با همت بيشتر مسئولان کارخانه، بتوان شاهد تحولات عظيم در عرصه اقتصادي استان باشيم.

ايجاد کتابخانه دراماکن عمومي دسترسي مردم به کتاب راآسان مي کند 

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان بروجرد گفت: توسعه کتابخانه هاي باز در اماکن عمومي و ادارات ،دسترسي مردم به کتاب را آسان مي کند.   

 

 نادر ارجمندي عصريکشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: در ارتباط با لزوم گسترش فرهنگ مطالعه در ميان مردم و وارد شدن کتاب در سبد خانوارها و دسترسي راحت و بي واسطه به کتاب ، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بروجرد در مراکز عمومي و پر تردد کتابخانه باز ايجاد مي کند.

وي اضافه کرد: طي بازديد به عمل آمده از کارخانه داروسازي اکسير بنا به درخواست اين کارخانه سه کتابخانه باز در اين واحد داير مي شود.

وي افزود : همچنين سه کتابخانه باز در پادگان مهندسي بروجرد راه اندازي مي شود که کارکنان و ارباب رجوع بتوانند از اين گنجينه استفاده نمايند.

ارجمندي گفت : اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بروجرد آمادگي برپايي کتابخانه هاي باز را در مطب پزشکان ، مراکز علمي و آموزشي ، بيمارستانها ، دستگاه هاي دولتي و غير دولتي ، شهرداري و مراکزي که داراي ارباب رجوع هستند را دارد.

بگفته وي سال گذشته درراستاي ترويج فرهنگ مطالعه و کتابخواني اين اداره اقدام به اهداي کتاب به مراکز فرهنگي، مدارس و ادارات نموده است.

سه پايگاه طرح سنجش سلامت در بروجرد داير شد 

مدير آموزش و پرورش شهرستان بروجرد گفت: به منظور اجراي طرح سنجش سلامت کودکان بدو ورود به دبستان سه پايگاه در اين شهر داير شده است.   

 

 جمشيد ابوالفتحي روز يکشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: اين پايگاهها در دبستان شهيد رجايي و مدرسه استثنايي احيا بروجرد و يک پايگاه به صورت سيار کار سنجش کودکان را برعهده دارند.

وي گفت: طرح سنجش سلامت کودکان بدو ورود به دبستان از امروز و به مدت دو ماه در اين پايگاهها اجرا مي شود و روستاييان نيز بايد با مراجعه به اين پايگاهها نسبت به سنجش سلامت فرزندان خود اقدام کنند.

وي اظهار داشت: در اجراي اين طرح نوآموزان بدو ورود به دبستان توسط مربيان مجرب از نظر شنوايي، بينايي، آمادگي تحصيلي، بهداشت و معاينات باليني مورد سنجش قرار مي گيرند.

وي گفت: سال گذشته در اجراي طرح سنجش حدود چهار هزارو 500دانش آموز سنجش شده و امسال نيز پيش بيني مي شود چهار هزار نوآموز بدو ورود به دبستان از نظر سلامت سنجش شوند.

542/634

سه طرح پرورش ماهي در شهرستان ازنا به بهره برداري رسيد 

بهره برداري از سه طرح پرورش ماهي سردابي قرل آلا در روستاي دربند از توابع بخش مرکزي شهرستان ازنا آغاز شد.   

 

به گزارش ايرنا مدير جهاد کشاورزي شهرستان ازنا گفت:براي اجراي اين طرحها دو ميليارد و 50 ميليون ريال اعتبار هزينه شده است .

نبي الله هداوند در آيين بهره برداري از اين طرحها افزود: با اجراي اين سه طرح 40 تن به ظرفيت توليد ساليانه ماهي در ازنا اضافه و زمينه اشتغال 9 نفر نيز در اين بخش فراهم شده است.

وي اظهار داشت:هم اکنون 53 مزرعه پرورش ماهي با توليد سالانه يک هزار و 200 تن ماهي در سطح شهرستان ازنا فعال هستند.

هداوند همچنين گفت: در حال حاضر 2 مزرعه تکثير و پرورش ماهي در شهرستان ازنا با توليد

سالانه 9 ميليون قطعه بچه ماهي فعال مي باشند.

آموزش رايگان صنايع دستي در بروجرد آغاز شد 

مسوول اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بروجرد از آغاز آموزش رايگان صنايع دستي دراين شهرستان خبر داد.   

 

 حجت الله يارمحمدي روز يکشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود: به منظور احياي صنايع دستي بومي منطقه و معرفي هر چه بيشتر اين هنرها، کلاسهاي قلم زني، سفال، پيکره سازي، ساخت احجام چوبي و قفل سازي به صورت رايگان به علاقمندان آموزش داده مي شود.

وي اضافه کرد: اين کلاسها در محل خانه جهانگرد (تکيه موثقي) تا پايان تعطيلات تابستان ادامه دارد و در پايان نيز به شرکت کنندگان گواهينامه مربوطه اعطا مي شود.

وي اظهار داشت:يکي ازبرنامه هاي اداره ميراث فرهنگي بروجرد آموزش صنايع دستي بافتني مانند جاجيم، ماشته، قالي و صنايع چوبي است که با فراهم شدن مقدمات کار، اموزش اين صنايع نيز انجام مي شود.

7189/542

کارنامه سفرهاي استاني/

شکوفايي اقتصادي با توسعه صنايع کوچک و احداث شهرک هاي صنعتي 

خرم آباد - احداث صنايع کوچک و توسعه شهرک هاي صنعتي به عنوان يکي از دستاوردهاي مهم سفرهاي استاني دولت، موجب شکوفايي و رونق بخش صنعت در استان لرستان شده است.   

 

به گزارش ايرنا،‌ متوليان و کارشناسان اقتصادي و صنعتي استان لرستان معتقدند، سفرهاي استاني هاي دولت نقش محوري در توسعه شهرکهاي صنعتي و زمينه سازي براي رشد اقتصادي و ايجاد اشتغال پايدار در لرستان داشته است.

مديرعامل شرکتهاي صنعتي لرستان گفت : در دو سفر اعضای هیأت دولت به لرستان، طرح هاي مهمي در خصوص توسعه و رونق شهرک هاي صنعتي استان به تصويب رسيد.

هوشنگ موحدي افزود: انجام مطالعات امکان سنجي شهرکهاي صنعتي پلدختر، اليگودرز(2)و دورود (2) يکي از مصوبات سفر بود که هم اکنون در شهرستان پلدختر مطالعات امکان سنجي آن انجام گرفته است.

وي اظهار داشت: همچنين 62 هکتار زمين براي ساخت اين شهرک خريداري شده و کار نقشه برداري و طراحي شهرک هم انجام گرفته است.

موحدي ادامه داد:اکنون بخشي از عمليات خاکي شهرک و ايجاد راه دسترسي و انجام عمليات تسطيح محل ساخت مخزن آب انجام شده است.

مديرعامل شرکتهاي صنعتي لرستان تصريح کرد :مطالعات امکان سنجي شهرک صنعتي اليگودرز، خريد 60 هکتار زمين، انجام کار نقشه برداري اراضي ، طراحي شهرک، حفر يک حلقه چاه آب ، عمليات خاکي، زيرسازي خيابان ها، آسفالت خيابان ورودي، جدول گذاري، ايجاد شبکه برق، آب، فاضلاب و ساخت ساختمان اداري شهرک انجام شده است.

وي با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص شهرک شماره 2 دورود هم گفت: دراين شهرک نيز مطالعات امکان سنجي و خريد 38 هکتار زمين انجام شده است.

موحدي به اقدامات انجام شده براي شهرک صنعتيخرم آباد (3)، بروجرد (2)، کوهدشت و نورآباد اشاره کرد و گفت: تملک و خريد زمين موردنياز اين شرک ها انجام شده است.

وي افزود : زمين مورد نياز شهرک صنعتي شماره خرم آباد (3)به مساحت 70هکتار خريداري شده و کار نقشه برداري اراضي، طراحي شهرک، طراحي مخزن آب 1000 متر مکعبي، خريد يک حلقه چاه آب و احداث مخزن آب 1000 مترمکعبي انجام شده است .

مديرعامل شرکت شهرک هاي صنعتي لرستان اظهار داشت: همچنين 60 هکتار زمين براي ساخت شهرک صنعتي بروجرد خريداري و کار نقشه برداري راضي، طراحي شهرک، طراحي مخزن آب 250 متر مکعبي هوايي و ساخت مخزن آب250 مترمکعبي هوايي آن انجام شده است.

وي، به کارهاي انجام شده در شهرک صنعتي شهرستانکوهدشت اشاره کرد و گفت: خريد 102 هکتار زمين، انجام کار نقشه برداري اراضي، طراحي شهرک، طراحي مخزن آب 1500 متر مکعبي، خريد دو حلقه چاه آب و مخزن آب 1500 مترمکعبي از جمله اقداماتي است که در اين شهرک در حال انجام است.

اين مقام مسول ادامه داد : تملک 96 هکتار زمين از اراضي ملي در کيلومتر 15 نورآباد – خرم آبادبراي شهرک صنعتي نورآباد انجام شده است.

مديرعامل شهرکهاي صنعتي لرستان در خصوص مصوبات سفر دور دوم اعضای هیأت دولت به استان لرستان نيز گفت:با بهره برداري از طرحهاي مصوب شده اين سفر تحول عظيمي در زمينه رونق شهرک هاي صنعتي اين منطقه ايجاد خواهد شد.

موحدي افزود: مطالعه، امکان سنجي و مکان يابي براي ايجاد شهرکهاي صنعتي خرم آباد ( 4)و بروجرد (3)  در سال 1387 از جمله مصوبات سفر دوم دولت به لرستان است که در اين راستا مطالعات شهرک هاي نام برده انجام شده و شرکت در حال تملک شهرک صنعتي خرم آباد 4 مي باشد.

وي ادامه داد: مطالعه و طراحي تصفيه خانه خرم آباد ( 2) از محل اعتبارات سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران و استان به نسبت مساوي در سال 1387 و اجراي آن در سال 1388 از ديگر مصوبات دور دوم سفرهاي اعضای هیأت دولت به اين استان است که در اين راستا نيز مناقصه مربوطه برگزار شده و با پيمانکار قرارداد منعقد و در حال تجهيز کارگاه است.

مديرعامل شرکت شهرک هاي صنعتي لرستان بيان داشت: يکي ديگر از مصوبات اعضای هیأت دولت در دور دوم سفر هاي استاني به لرستان ، مطالعه و اجراي شهرک تخصصيفرآوري سنگ در استان است که در اين راستا مطالعات اوليه انجام شده و در حال مذاکره با منابع طبيعي و آبخيزداري استان براي تعيين زمين از اراضي ملي هستيم .

درحال حاضر حدود يک هزار و 300 واحد صنعتي با اشتغالزايي 25 هزار نفر در استان لرستان فعاليت دارند.

شهرک هاي صنعتي استان لرستان در چند سال اخير رشد و توسعه چشمگيري يافته اند و اکنون واحدهاي توليدي فعال و موثري دراين شهرک ها مشغول بکار هستند که علاوه بر تأمین نيازهاي داخلي، بخشي از توليدات اين واحدها به ديگر استان هاي کشور صادر مي شود.

امروز شهرک هاي صنعتي لرستان شاهد فعاليت خوب و موثر واحدهاي توليدي در بخش هاي مختلف است که موجب خارج شدن اين شهرک ها از رکود حاکم برآنها شده است.

630/1625

کتابخانه هاي خرم آباد به صورت رايگان عضو مي پذيرند 

خرم آباد - فرماندار شهرستان خرم آباد گفت: عضويت در تمامي کتابخانه هاي اين شهرستان براي ايام تابستان رايگان است.   

 

به گزارش خبرنگار ايرنا،‌حسن شريعت نژاد روز يکشنبه در جلسه انجمن کتابخانه هاي عمومي شهرستان خرم آباد، افزود: هم اکنون 11 کتابخانه در قالب هشت کتابخانه نهادي و سه کتابخانه مشارکتي با 11 هزار و 582 عضو در اين شهرستان فعال است.

وي اظهار داشت: در اين کتابخانه ها 98 هزار و 370 نسخه کتاب در قالب 79 هزار عنوان وجود دارد که مي توانند مکاني مناسب براي اوقات فراغت دانش آموزان، جوانان و نوجوانان در فصل تابستان باشد.

وي با اشاره به انجام اقداماتي براي بهسازي و بازسازي فضاي کتابخانه هاي خرم آباد،گفت: گسترش و تجهيز کتابخانه هاي شهرستان نيازمند کمک هاي مردمي به ويژه افراد خير است.

وي، افزايش تعداد کتاب ها و توسعه فرهنگ کتابخواني در سطح جامعه را از جمله مهم ترين برنامه هاي نهاد کتابخانه ها در ايام تابستان ذکر کرد.ک/2

630/1625

اعضاي باند سرقت احشام در شهرستان کوهدشت دستگير شدند 

خرم آباد- فرمانده انتظامي استان لرستان گفت: اعضاي يک باند سرقت مسلحانه احشام در شهرستان کوهدشت با تلاش ماموران اطلاعات و امنيت پليس اين شهرستان شناسايي و دستگير شدند.   

 

به گزارش روز يکشنبه خبرنگار ايرنا، سرتيپ دوم پاسدار حسين رحيمي افزود: اين باند شش نفره سرقت مسلحانه احشام، در بازجويي هاي اوليه به چندين فقره سرقت مسلحانه احشام در روستاهاي اين شهرستان اعتراف کرده اند.

وي اظهار داشت: تاکنون حدود 20 نفر در خصوص سرقت احشام خود در شهرستان کوهدشت

شکايت کرده اند و از افراد مالباخته براي شناسايي سارقين و تنظيم شکواييه جهت ارجاع به دادگستري دعوت شده است.

وي گفت: همچنين ماموران انتظامي شهرستان کوهدشت دو سارق را دستگير کردند که اين دو نفر به 19 فقره سرقت طلاجات کودکان در سطح شهر اعتراف کردند.ک/3

631/1625

براي نخستين بار/

سامانه اکسيژن ساز در مزرعه پرورش ماهي شهرستان سلسله نصب و راه اندازي شد 

مدير جهادکشاورزي شهرستان سلسله گفت: سامانه اکسيژن ساز با نصب دستگاه psa براي نخستين بار در استان در يکي از مزارع پرورش ماهي اين شهرستان راه اندازي شد.   

 

جواد احمدپور روز يکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين سيستم در مزارع پرورش ماهي که به صورت مداربسته اداره مي شوند و يا از نظر اکسيژن دهي با مشکلاتي مواجه هستند، نصب و راه اندازي مي شود.

وي افزود: اين سامانه براي نخستين بار در يک مرزعه پرورش ماهي واقع در سراب امير شهرستان سلسله نصب شده که به صورت مدار بسته احداث و نياز به اکسيژن دهي بيشتري داشت، راه اندازي شده است.

وي تصريح کرد: براي نصب و راه اندازي اين دستگاه حدود يک ميليارد ريال از محل سرمايه گذاري بخش خصوصي هزينه شده است.

احمد پور با اشاره به این که نصب اين سامانه زمينه اشتغال بکار سه نفر را فراهم کرده، افزود: با نصب اين سيستم ظرفيت توليد ساليانه اين مرکز از 60 تن به 120 تن در سال افزايش مي يابد.

وي گفت: شهرستان سلسله با 112 حلقه چشمه و سه رودخانه دائمي يکي از مناطق پرآب استان لرستان است.ک/3

631/1625

مجتمع آموزشي در شهرستان دلفان احداث مي شود 

معاون آموزشي مديريت آموزش و پرورش شهرستان دلفان، از احداث و راه اندازي 23مجتمع آموزشي جديد در مناطق روستاي اين شهرستان خبر داد.   

 

علي حاجي پور روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: اين تعداد مجتمع آموزشي در قالب طرح ترنم ولايت در سطح مناطق روستايي اين شهرستان احداث مي شوند.

وي اظهار داشت: بر اساس اين طرح مدارس هر منطقه و ناحيه تقسيم بندي شده و هر يک از تقسيمات تحت مديريت يک مجتمع آموزشي قرار مي گيرد.

به گفته وي، در اين طرح 204 آموزشگاه شهرستان با 10 هزار دانش آموز در قالب 23 مجتمع سازماندهي مي شوند.

معاون آموزش و پرورش شهرستان دلفان افزود: با اجراي اين طرح تمامي فعاليت هاي ثبت نام، امتحانات، ارزشيابي معلمان و تهيه و توزيع امکانات و تجهيزات آموزشي با نظارت مدير مجتمع آموزشي انجام مي شود.

حاجي پور، هدف از تشکيل مجتمع هاي آموزشي را ايجاد فرصت هاي برابر آموزشي و پرورشي براي دانش آموزان روستايي و مناطق محروم، بهبود نظارت و راهنمايي کارکنان واحدهاي تحت پوشش، توسعه و پيشرفت عدالت آموزشي با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و بهبود تعامل بين مناطق و مدارس تحت پوشش، ارتقا کيفيت آموزشي و پرورشي عنوان کرد.

وي اظهار داشت: در صورت تاسيس اين مجتمع ها به تناسب تعداد دانش آموزان از 10 تا 50 ميليون ريال کمک سرانه به مجتمع ها داده مي شود.

حدود 28 هزار دانش آموز در واحدهاي مختلف آموزشي شهرستان دلفان مشغول تحصيل هستند.ک/2

7270/1625

مديرکل محيط زيست لرستان:

تاثيرات پديده گرد و غبار بر کشاورزي، صنايع و محيط زيست بايد بررسي شود 

خرم آباد - مديرکل حفاظت محيط زيست استان لرستان گفت: تاثيرات سو و پيامدهاي منفي پديده گرد و غبار بر بخش هاي کشاورزي، صنايع، دامداري، باغداري و محيط زيست منطقه بايد به صورت دقيق و جدي بررسي شود.   

 

محمدحسين بازگير روز شنبه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: متاسفانه بروز پديده گرد و غبار در منطقه يک آسيب جدي که تاکنون مطالعات دقيقي در زمينه پيامدها و اثرات منفي آن بر حوزه هاي مختلف انجام نشده است.

وي اظهار داشت: کميته ملي مقابله با اثرات پديده گرد و غبار در کشور با هدف مقابله با اين پديده زيست محيطي و تدوين طرح و راهکار مناسب براي پيشگيري از اثرات زيانبار اين ريزگردها تشکيل شده است.

بازگير، با اشاره به این که بايد آمار و اطلاعات جامعي در اين خصوص جمع آوري شود، گفت: گرد و غبار اثرات منفي بر بحث درماني مردم، آلودگي هاي رواني و خسارت زيست محيطي در استان داشته است.

وي گفت: امسال تاکنون بيش از 30 روز شاهد بروز پديده گرد و غبار و آلودگي هواي استان لرستان بوده ايم که در بيشترين حد مجاز در هفتم فروردين ماه، ميزان ذرات معلق در آسمان لرستان 16 برابر حد مجاز بود.

وي افزود: حوزه بروز اين پديده خارج از کشور و بيشتر عراق است که براثر وزش باد بيشتر بر مناطق مرزي و غربي کشور نيز حاکم مي شود.

7268/1625

400 هزار تن محصول کشاورزي و دامي در شهرستان کوهدشت توليد مي شود 

فرماندار شهرستان کوهدشت گفت: پيش بيني مي شود امسال 400 هزار تن انواع محصولات کشاورزي، دامي و باغي در اين شهرستان توليد شود.   

 

به گزارش روز شنبه ايرنا، سيروس ابراهيمي در مراسم تجليل از کشاورزان و توليدکنندگان نمونه شهرستان کوهدشت افزود:‌ کشاورزي يکي از مشاغل مهم، حساس و موثر در عرصه حيات بشري و توسعه و رونق اقتصادي کشور است.

وي بر ضرورت توجه به کشاورزان به عنوان توليدکنندگان تلاشگر و مولد تأکید کرد و اظهار داشت: شهرستان کوهدشت داراي ظرفيت هاي بالايي در حوزه کشاورزي است که بهره مندي از اين ظرفيت ها نيازمند ايجاد امکانات و زيرساخت هاي لازم است.

وي گفت: احداث انبار مکانيزه جهت ذخيره سازي محصولات کشاورزان در مراکز دهستانهاي شهرستان يکي از تجهيزات موردنياز براي توسعه و رونق بخش کشاورزي کوهدشت است.

فرماندار کوهدشت افزود: دراين راستا بهره مندي از روش هاي نوين کشاورزي به ويژه سامانه آبياري قطره اي و باراني در جهت استفاده بهينه از منابع و ظرفيت هاي موجود بسيار مهم است.

ابراهيم صادقي مدير جهادکشاورزي شهرستان کوهدشت نيز گفت: تاکنون حدود 200 هزار تن غلات از اراضي کشاورزي اين شهرستان توليد و برداشت شده است.

وي افزود: ظرفيت انباري شهرستان کوهدشت درحال حاضر تنها حدود 30 هزار تن است که اين امر مشکلاتي را براي کشاورزان منطقه ايجاد کرده است.

وي همچنين از توليد 35 هزار تن ذرت دانه اي و 40 هزار تن چغندر قند در سال زراعي جاري در شهرستان خبر داد.

به گزارش ايرنا، در اين مراسم از کشاورزان و توليد کنندگان نمونه شهرستان کوهدشت در عرصه هاي محلي، استاني و ملي تجليل شد.

آيين معنوي اعتکاف در 12 مسجد شهرستان ازنا برگزار مي شود 

بروجرد - آيين معنوي اعتکاف در 12 مسجد شهري و روستايي شهرستان ازنا برگزار مي شود.   

 

رئيس سازمان تبليغات اسلامي ازنا روز يکشنبه به ايرناگفت: با توجه به استقبال مردم در اين منطقه خصوصا جوانان، پيش بيني مي شود امسال يکهزار و 500 نفر د


مطالب مشابه :


اثار باستاني پلدختر

قبل اين گورستان به وسيله اهالي به خاطر پيدا كردن اشياء عتيقه، حفاري ملي و هم فيش




جوزدان شهری است از توابع نجف‌آباد در استان اصفهان

فيش حقوقي . شماره 9045 در فهرست آثار ملي ايران به نكرده بودند بلكه با حفاري توانسته




لرستان

وي برقراري عدالت در استفاده همه اقشار جامعه از ثروت هاي ملي فيش حقوقي حفاري 226 حلقه چاه




نگاهي به بخشنامه ها و قوانين ومقررات دفاتراسنادرسمي2

ومالكيت بستانكار طبق فرم مخصوص معرفينامه اي بعنوان بانك ملي فيش هاي صادره توسط حفاري




دنباله ی تمدن در جیرفت

اکنون در اين منطقه ، حداقل دوازده مکان تحت حفاري است که به نظر مي فيش حقوقي ; ملي ايران




" اذا اجتمع الحلال والحرام غلب الحرام "

اين كتاب امام جلال الدين عبدالرحمن بن ابي بكر بن ابي محمد اسيو ملي حفاري در حياط فيش




عوارض محلی

در صورت قطع درختان معابر روستا توسط افراد حقيقي و حقوقي عوارضي به شرح حفاري ها . در ملي




مشخصات کامل نرم افزار بسیار قدرتمند حسابداری پدیده

( پروژه هاي ملي سد سازي و راهسازي ) 4. صنايع حفاري و قابليت تهيه و چاپ فيش حقوقي




روستای نوشیروان کلا 3

چنانچه اجباراً عمليات حفاري جهت اشخاص حقوقي جهت تصاوير فيش‎ واريزي




برچسب :