همه چیز در مورد لنز رنگی ، لنز طبی و …

همه چیز در مورد لنز رنگی ، لنز طبی و …

انواع لنز

لنزهای سخت:
بخشی از قرنیه را پوشانده و شکل خود را حفظ می کند. لنزهای سخت خود به دو نوع لنزهای سخت و لنزهای نیمه سخت تقسیم می شود.لنزهای سخت ساخته شده از پلیمر پلاستیکی قدیمی ترین ، ارزان ترین و قابل تحمل ترین و دارای ماندگاری ۳تا۵ سال با قدرت و میزان دید خوب می باشند. تمیز کردن این لنزها آسان است و به نگهداری کمتری نیاز دارند و احتمال عفونت در این گونه لنزها کمتر است . وجود لنزدر چشم مانند وجود یک جسم خارجی در چشم است که ایجاد قرمزی و خونریزی در چشم می کنند. مدت ۲ تا ۴ هفته زمان استفاده مجاز از این لنزها است . اغلب بیشتر از ۸ ساعت در روز نباید از آنها استفاده کرد. به راحتی جابه جا شده و بیرون آورده می شوند.

لنزهای نیمه سخت:
از پلیمرهایی با خاصیت نفوذپذیری نسبت به گازها که اجازه می دهد اکسیژن و دیگر گازها از قرنیه چشم بگذرند ساخته شده اند. این نوع لنزها پیشرفتی در دنیای لنزهای سخت به شمار می رود زیرا عمرشان طولانی تر شده و راحت تر در چشم گذاشته می شوند. این لنزها کمتر چشم را تحریک می کنند و مراقبت کمتری نیز نیاز دارند. توجه داشته باشید هر بار که از لنزها استفاده می کنید و بیرون می آورید به بهداشت و تمیزی آنها توجه خاصی داشته باشید. این نوع لنزها برای ورزشکاران مناسب نیست چون لنزهای نیمه سخت جاذب گرد و خاک هستند.

لنزهای نرم:

تمام سطح قرنیه را می پوشانند. از مواد انعطاف پذیر و جاذب آب ساخته شده اند و به شکل خود قرنیه چشم فرم می گیرند. از این نوع لنزها به شکل ها و رنگ های مختلف وجود دارد و مورد استفاده فراوان نیزدارند. این لنز راحت ترین نوع لنز می باشد که هیچگونه حساسیتی به عنوان یک جسم خارجی در چشم ایجاد نمی کند.

چشمان شما خیلی زود به آنها عادت می کنند و کمتر احتمال جابه جایی در چشم وجود دارد. اما از نظر قیمت نسبت به لنزهای سخت و نیمه سخت گرانتر هستند و احتیاج به رعایت اصول بهداشتی بشکلی سخت و مرتب دارند. نظافت مخصوص و آنزیم درمانی هفتگی الزامی است. ۱ تا ۲ سال عمر می کنند و در تماس با دود سیگار ، بخارات، اسپری ها و لوازم آرایشی خیلی زود فاسد می شوند. هنگام استفاده از لنزهای نرم دید شما خیلی بهتر نمی شود و در مورد چشمان آستیگمات نیز قابل استفاده نیستند.

لنزهای رنگی:

با استفاده از لنزهای رنگی شما می توانید رنگ چشمان خود را تغییر دهید . لنزها پنج رنگ اصلی قهوه ای- آبی – سبز – طوسی و بنفش دارند و با یک طیف وسیع از رنگهای مختلف دیگر. روش نگهداری از لنزهای رنگی مانند لنزهای نرم می باشد به استثنای آنزیم درمانی که در صورت استفاده لنزهای رنگی را بی رنگ خواهد کرد.

مزایای لنز
لنز مزایای بهتری نسبت به عینک دارد:
۱) تصحیح آستیگماتیسمهای نامنظم،
۲) فراهم کردن میدان بینایی طبیعی، ‏
۳) عدم وجود انحرافات کروی و رنگی،
۴) کاهش بزرگ‌نمایی،
۵) کاهش آنیزومتروپیا (تفاوت در مقدار نمره عینک دو چشم) و آنیزوکوفیا (تفاوت در اندازه تصاویر در دو چشم)،
۶) کاهش تلاش تطابقی و تقاربی برای افراد دوربین،
۷) باران و مه گرفتگی،
۸) زیبایی،
۹) عدم ایجاد اسکوتوم حلقوی که در نمرات دوربینی زیاد پیش می‌آید به‌خصوص در افرادی که عمل جراحی آب مروارید انجام داده و فعلاً از عینک استفاده می‌نمایند این اسکوتوم مشاهده می‌شود و ‏
۱۰) عدم ایجاد آستیماتیسگ مایل (چون که لنز با چشم حرکت می‌کند).

موارد کاربرد لنز
۱) بهبود بینایی جایی که از عینک نتوان بهره برد مثل آستیگماتیسمهای زیاد؛ قوز قرنیه، آنیزوکونیا؛ آنیزومتروپی و غیره …،
‏۲) عدم تحمل عینک در افراد دوربین و نزدیک‌بین با نمره زیاد،
‏۳) زیبایی لنز (رنگهای متنوع)،
‏۴) کاربردهای تشخیصی: برای معاینه شبکیه؛ معاینه زاویه اتاق قدامی و …، ‏
‏۵) کاربردهای حفاظتی: سوختگیهای شیمیایی؛ به خصوص گاز خردل؛ کراتیتهای ناشی از اشعه ماورای بنفش؛ نداشتن عنبیه؛ آلبینیسم؛ جلوگیری از اثرات بخار در بعضی مشاغل،
‏۶) کاربرد درمانی در افراد مبتلا به ‏low vision،
‏۷) کنترل نزدیک‌بینی: کاربرد عدسی تماسی تا حدودی می‌تواند مانع از افزایش نزدیک‌بینی گردد،
‏۸) استفاده از لنز در ورزشکاران و‏
‏۹) کاربردهایی برای رهایش دارو

اگر شما از لنزهای تماسی استفاده میکنید و یا در صدد استفاده از آنها هستید،احتمال دارد پرسشهایی را در رابطه با آنهـا در ذهـن داشته باشید. هـمـه ما حرف وحـدیـث هـای فراوانی درباره لنزهای تماسـی بـه گوشمان رسیده است. در ذیل متداولترین پرسشهای مربوط به آنها را ملاحظه می کنید.

۱- چرا از لنزهای تماسی استفاده کنیم؟
به بیان ساده، لـنـزهـای تـمـاسـی بـه دلایـل گـونـاگونی بر عینک برتری دارند. با لنزهای تماسی میدان دیدی وسیع تر بدون حایل و مانع فریم عینک خواهید داشت، از اعـوجـاج لنزهای قطور خبری نیست و مطمئنا راحت تر می باشند. لـنـزهـای تـمـاسـی نور را باز تاب نکرده و نورهای خیره کننده چشمان شما را نمی آزارند. هـمـچـنـیـن اثر فریم عینک روی بینی شما به جا نمی ماند. البته ارزان قیمت تر نیز میباشند.
۲- انواع لنزهای تماسی کدامند؟
لنزهای متنوعی برای انتخاب موجود میباشند که انتخاب آنها به سلیقه و سبـک زندگی شما بستگی دارد.

از لحاظ جنس:

لنزهای سخت ونفوذ پذیر نسبت به گاز(RGP):
ایـن نـمـونه تـکامـل یافته لنز نوع سخت قدیمی میباشد. اجازه میدهد اکسیژن به چشمهای شما برسد،دید دقیق تر و واضح تری ارائه میدهند و اغلب اختلالات بینایی را برطرف می سـازد. همچنین نگهداری و مراقبت از آنها آسان تر است.
معایب: تـمایل به لـغزش و خارج گشتن از کانون و مـعمولا نـیـاز به استفاده مداوم برای ایجاد سازگاری.

لنزهای تماسی نرم:

از پـلاسـتیکهای انعطاف پذیری ساخته شده اند. معمولا راحت تر و پایدارتر نسبت به RGP می بـاشند که آنها را برای زندگی پـر جـنـب و جوش، ایده آل نموده است.
معایب: زیاد عمر نمیکنند و تمام اختلالات بینایی را نیز برطرف نمیسازند.
از لحاظ طول عمر:

لنزهای طولانی مصرف:

می تـوانـیـد آنهـا را تـا ۷ روز بـدون نـیـاز بـه برداشتن( شبانه روزی ) مورد استفاده قرار دهیـد که در هـر دو نوع سخت و نـرم مـوجـود می باشند.
معایب: تمام اختلالات بینایی را برطرف نمی سازند. عوارض بیشتری داشته و نـیازمند پیگیری منظم توسط پزشک متخصص میباشند.

لنزهای یکبار مصرف:

لنزهای تـمـاسی یـکبـار مـصـرف ۲۴ ساعته هـر روز باید تعویض گردند. درحالی که نوع طولانی مصرف آن را میتوان از ۱ تا ۶ روز بدون نیاز به برداشتن مورد استفاده قرار داد. ایـن کـار سـبـب کـاهش عـفـونتهای چشمها بواسطه تجمع پروتئین ها و باکتری ها می گردد.
معایب: کاربرد آنها دشوار بوده و دید واضح تری نسبت به دیگر لنـزهـای تـمـاسـی ارائـه نمی دهند.

لنزهای تعویض دوره ای:

نوع بادوام تری از لنزهای یکبار مصــرف می باشند. آنها را می تـوان هـر دو هفته یکبار، ماهیانه و یا هر سه ماه یکبار تعویض کرد. از آنجایی که تمیز کردن آنها آسانتر است، سلامتی چشمها را تضمین میکنند.
معایب: تمام اختلالات بینایی را تصحیح نمیکنند و به وضوح لنزهای RGP نمیباشند

۳- آیا لنزهای تماسی تمام اختلالات بینایی را برطرف میکنند؟

لـنـزهـای تماسی قادر است تمام مشکلات بینایــی که تـوسـط عـیـنـک قـابل رفـع مـی بـاشـد را تـصـحیـح کند خصوصا نوع RGP آنها. ابتدا لنزهای تماسی قادر به تصحیح آستیگماتیسم نـبـودنـد اما لنزهای امروزی را می توان طوری شکل داد که به اندازه هـر چـشمی در بیاید. حتی افرادی که نیازمند لنزهای دودیدی ( دو کانونی ) هستند، می تـوانند از لنزهای تماسی بجای عدسیهای دودیدی بهره بگیرند. قسمت بالا برای مشـاهـده فـواصـل دور و قسمت پایین برای مطالعه.

۴- آیا می توان همراه با لنز به شنا کردن پرداخت؟

از لـحـاظ اصـول فـنـی بـلـه. اما بهتر است از آن پرهیز کنید. باکتری های هوازی قادرند به لنـز شـما چسبیده و مـنجر به عفونت چشمها گردند. هرگاه شما ناچار به انجام این کار شدید، حتـما از عـینک محافظ استفاده کرده و پس از آن لنز خود ضد عفونی کنید.
۵- آیا مشخصات نسخه لنز من همانند مشخصات نسخه عینکم میباشد؟

خیـر. نسخه لنزهای تماسی حاوی اطلاعات فراتری از قدرت کانونی میباشد. شـما هـمچنین می بـاید شـکل و انـدازه کـره چـشـمتان و در صورتی که آستیگماتیک نیز باشید، شـدت انحرافات و اعوجاج را نیز به حساب آورید.

۶- آیا لنزهای تماسی باعث عوارض چشمی میگردند؟

خیر. در صـورتـی کـه شما از دستورالعمل های ارائه شده و طـریـقـه نـگـهـداری صـحیـح لـنـزها بخوبی پیروی کنید. مشکلات نادری هم که اتفاق می افتند معمولا بسبب عدم استفاده و نـگهداری صحیح از لنزها می باشد. بـرخی افـراد نـیز امـکان دارد به محلول شستشوی لنز آلرژی داشته باشند.

۷- آیا امکان دارد لنز پشت چشم گم شود؟

خیر. مـلـتـحمـه چـشـم شـمـا ( غـشاء نازکی که به سمت داخلی پلک متصل است ) از وارد شـدن هر چـیـزی بـه پشت چشم جلوگیری بعمل می آورد. هرچند این امکان وجود دارد که بطور موقت اندکی جابجا گردد.

۸- چگونه از لنز نگهداری کنیم؟
با ظهور محلول های جـدید شست و شو و مـراقـبت از لنزهای تماسی، این کار بسیار آسان گردیده است.

جزئیات بیشتر ...

هشت راه برای زیبا جلوه دادن رنگ چشم ‌ها

چشم ‌ها اولین نقطه ‌ای در صورت هستند که توجه دیگران را جلب می‌کند، به همین دلیل خیلی مهم است که تا جایی که ممکن است آنها را جلوه‌گر کنید. این شما هستید که چشم‌هایتان را اسرار‌آمیز و زیبا جلوه می‌دهید. چشم‌های قهوه‌ای، سبز، عسلی، یا آبی، هیچ رنگی چشمی خسته‌ کننده نیست. با این ۸ تکنیک می‌توانید کاری کنید که رنگ‌ چشم‌هایتان عالی جلوه کند.

لباس‌هایی انتخاب کنید که با رنگ چشمانتان جور باشد.

اگر رنگ چشمانتان آبی یا سبز است، برای اینکه تناقض ایجاد کنید می‌توانید از رنگ‌های تیره برای لباس استفاده کنید. اگر رنگ چشمانتان آبی متوسط است، می‌توانید از لباس چین آبی نفتی استفاده کنید که حسابی با رنگ چشمانتان جور است. اگر چشمان قهوه‌ای رنگ دارید، رنگ‌هایی باید برای لباس انتخاب کنید که قدرت چشمانتان را بیشتر کند: مثل رنگ‌های قرمز عمیق مثل قرمز کبود به رنگ قهوه‌ای چشم‌ها جذابیت ویژه‌ای می‌دهد. اگر چشمانی عسلی دارید، لباس‌هایی انتخاب کنید که در آن از رنگ طلایی استفاده شده باشد. چشمان سبز هم با رنگ‌های زرد کمرنگ یا سبز تیره بسیار متناسب است.

از وسایل جانبی استفاده کنید.

اگر نمی‌خواهید فقط به چند رنگ خاص برای لباس بسنده کنید، می‌توانید برای جلوه دادن بیشتر به رنگ چشمانتان از وسایل جانبی استفاده کنید. می‌توانید از شال یا دستمال گردنی که دقیقاً با رنگ چشمانتان جور باشد، یا کلاهی که رنگ چشمانتان را تقویت کند استفاده کنید.

از زیورآلات مناسب استفاده کنید.

یک راه دیگر برای جلوه دادن به چشمانتان این است که از زیورآلاتی استفاده کنید که رنگ چشمانتان را تقویت کند. گوشواره‌های طلا بسیار با چشمان قهوه‌ای متناسب است، درحالیکه چشمان آبی و سبز بیشتر با جواهرآلات آبی فیروزه‌ای، طلا سفید و نقره جور هستند.

عینکی مناسب با چشمانتان انتخاب کنید.

اگر عینکی هستید، به خاطر داشته باشید که عینکتان مهمترین زیورآلات شماست. فرم‌های باکیفیت و باکلاس برای عینکتان استفاده کنید که چشمانتان را پنهان نکرده و جلوه آنها را بیشتر کند. اگر چشمانتان بزرگ و تیره‌رنگ هستند، می‌توانید از فرم‌های جدید و سنگین استفاده کنید. اگر رنگ چشمانتان روشن‌تر است، می‌توانید از مدل‌های بدون فرم یا فرم‌هایی که فرم نقره‌ای روشن باریک داشته باشد استفاده کنید.

برای جلوه‌ کردن چشمانتان آرایش کنید.

آرایش یک روش عالی برای تقویت رنگ چشمانتان است. سایه چشم قهوه‌ای و ریمل برای آبی‌تر کردن چشمان آبی عالی هستند درحالیکه برای چشمان قهوه‌ای رنگ، سایه رنگ‌های طوسی، خاکستری و آبی عالی هستند. چشمان سبز با هر رنگ سایه چشمی خوب هستند. استفاده از ریمل برای تقویت رنگ چشم‌ها لازم است. برای چشمان آبی از ریمل قهوه‌ای، برای چشمان سبز، عسلی و قهوه‌ای از ریمل سیاه استفاده کنید.

رنگ موهایتان را در نظر داشته باشید.

رنگ موهایتان هم می‌تواند جلوه بیشتری به رنگ چشمانتان دهد. موهایی با سایه قرمز جلوه‌ای عالی به چشم‌های سبز و آبی می‌دهد و موی بلوند هم با چشمان قهوه‌ای تیره بسیار جذاب است. موهای تیره و سیاه با چشمان روشن جور است.

از چشمانتان مراقبت کنید.

مهم نیست که با چه دقتی لباس، رنگ مو، زیورآلات و آرایشتان را انتخاب می‌‌کنید، اگر چشمانتان قرمز و پف‌کرده باشد، هیچ جذابیتی نخواهند داشت. سعی کنید با خواب کافی از چشمانتان مراقبت کنید. اگر چشمانتان همیشه قرمز می‌شود، از قطره چشم برای بهبود آن استفاده کنید. برای کم کردن پف چشم، یک تکه خیار را به مدت ۵ دقیقه روی چشمانتان قرار دهید.

از لنزهای رنگی استفاده کنید.

برای ایجاد تغییر در چهره‌تان می‌توانید لنزهای رنگی خریداری کنید. لنزهای رنگی در رنگ‌ها و سایه‌های مختلف موجود است. در اکثر فروشگاه‌ها می‌توانید لنزها را روی چشمتان تست کنید تا لنزی را بخرید که به شما بیاید.

هر چه که انتخاب می‌کنید، به یاد داشته باشید که چشمانتان دریچه به سمت روح شماست، پس حسابی از آنها مراقبت کنید.

جزئیات بیشتر ...

لنز های چشمی

همه چیز در مورد لنز های چشمی

عدسی‌های تماسی (Contact Lense) وسایلی هستند که عمدتاً برای اصلاح عیوب انکساری چشم بکار رفته و در زیر پلک و روی سطح قرنیه چشم قرار می‌گیرند. این وسایل اپتیکی برای اولین بار در سال ۱۹۶۰ میلادی و از ماده پلی متیل متاآیکریلات (PMMA) ساخته شدند. بتدریج با افزایش مصرف و کاربرد این عدسی‌ها در ساخت آنها تحولات زیادی رخ داده و از مواد مختلف پلاستیکی جهت ساخت آنها استفاده گردید، بطوریکه کاربرد آنها راحت‌تر و از نظر اپتیکی کیفیتی بهتر پیدا کردند.

- انواع لنزهای تماسی

انواع مختلفی از لنزهای تماسی وجود دارد اما بطور کلی در سه گروه طبقه‌بندی می‌شوند :

۱) لنزهای سخت (Hard) از ماده PMMA ساخته شده و نسبت به عبور آب و گاز غیر قابل نفوذ هستند. از آنجائیکه قرنیه چشم برای سلامت خود نیاز به دریافت اکسیژن از اتمسفر مقابل خود دارد لذا مصرف این لنزها می‌تواند منجر به کاهش اکسیژن قرنیه گردد. به همین علت مصرف این نوع لنز محدود به چند ساعت می‌باشد. این دسته از لنزها به علت سختی می‌توانند بی منظمی سطح قرنیه را اصلاح نموده و لذا در مواردیکه بیمار دچار آستیگماتیسم (نوعی عیب انکساری که با بی منظمی سطح قرنیه همراهست) باشد، مصرف این نوع لنز موجب بهبود قابل ملاحظه عیب انکساری و در نتیجه بهبود کیفیت دید بیمار می شود .تحمل این لنزها برای بیمار نسبت به سایر انواع لنز ها مشکل تر میباشد، لیکن عوارضی مثل عفونت و حساسیت در این نوع لنز نسبت به سایر لنزها، کمتر می‌باشد.

* لنزهای سخت عبور دهنده گاز (Rigid Gas Permeable)

حدفاصل لنزهای نرم و سخت می‌باشند. این لنزها اکسیژن را از خود عبور می‌دهند و نسبت به لنزهای سخت قابل تحمل‌تر هستند. به علت نیمه سخت بودن، آستیگماتیسم را بهتر از لنزهای نرم اصلاح می‌کنند. این لنزها نیز مانند لنزهای سخت، روزانه استفاده می‌شوند. قطر این دو لنز بین ۷ تا ۱۰ میلی‌متر بوده و تنها روی قرنیه قرار می‌گیرند.

۲) لنزهای نرم (Soft) این دسته از لنزها از مواد پلاستیکی خاص حاوی ۲۵ تا ۷۹ درصد آب ساخته می‌شوند، لذا اکسیژن و آب را بخوبی از خود عبور می‌دهند. تحمل این دسته از لنزها نسبت به لنزهای قبلی بهتر بوده و بر حسب نوع آنها، می‌توان آنها را از چند روز تا چند هفته استفاده نمود. به علت نرم بودن این دسته از لنزها آستیگماتیسم را اصلاح نمی‌کنند. طول عمر آنها کمتر از سایر لنزها بوده و رسوب مواد روی آنها بیشتر است، ولی در هر صورت به علت تحمل بهتر آنها، مصرفی بیشتر از انواع دیگر لنز دارند. قطر این لنزها حدود ۱۴ میلی‌متر بوده و علاوه بر سطح قرنیه قسمتی از صلبیه را نیز می‌پوشانند.

- موارد استفاده از لنزهای تماسی

ظاهر شخصی و غیرقابل قبول بودن عینک، از دلایل اولیه استفاده از لنزهای تماسی بود، لیکن با گذشت زمان موارد استفاده از این لنزها و کاربرد آنها گسترش چشمگیری یافته است. به هر حال مصرف این لنزها عمدتاً شامل موارد زیر می‌باشد :

۱ – اصلاح عیوب انکساری (Refractive)

لنزهای تماسی دارای قدرتهای متفاوتی می‌باشند، لذا موقعی که روی سطح قرنیه قرار می‌گیرند، می‌توانند عیب انکساری چشم را همانند عینک اصلاح نموده و موجب بهبود و اصلاح دید بیمار گردند. از آنجائیکه این وسایل با قرار گرفتن روی سطح قرنیه، امکان اصلاح بی منظمی‌های سطح آن را فراهم می‌کنند لذا در مواردیکه بیمار مبتلا به آستیگماتیسم می‌باشد و نیز بیماریهایی مثل کراتوکونوس (قوز قرنیه) باشد، اصلاح عیب انکساری بخوبی صورت گرفته و کیفیت دید بیمار بهبود قابل ملاحظه ایخواهد داشت. لنزهای تماسی همچنین موجب کاهش پراکندگی نور که در هنگام استفاده از عینک‌های با شماره بالا دیده می‌شود، می‌گردند. به هر حال بیشترین مصرف این نوع لنزها، اصلاح عیوب انکساری و جایگزینی عینک می‌باشد. در سال‌های اخیر با توجه به انجام روشهای جراحی بخصوص اعمال جراحی لیزری (لیزیک و پی ‌آر کی) مصرف این لنزها رو به کاهش گذاشته است.

۲ – استفاده درمانی (Therapeutic)

از کاربردهای مهم لنزهای تماسی، استفاده آنها در بیمارانی است که دچار آسیب سطح قرنیه شده‌اند. بدنبال برخی آسیب‌های سطح قرنیه مثل سوختگی‌های شیمیایی سطح قرنیه یا کندگی قسمت وسیعی از اپی‌تلیوم آن جهت بهبود سریعتر، می‌توان از دسته‌ای از لنزهای نرم بنام لنزهای پانسمانی (Bandage) استفاده نمود. بدنبال اعمال جراحی لیزری مثل پی آر کی (PRK) نیز از این لنزها جهت پانسمان موقتی تا بازسازی کامل اپی‌تلیوم قرنیه استفاده می‌گردد.

۳ – استفاده جهت موارد زیبایی (Casmeses)

در سال‌های اخیر دسته‌ای از لنزهای نرم بصورت رنگی ساخته شدند تا در افرادیکه دچار کدورت و لک قرنیه هستند با قرار گرفتن روی سطح قرنیه، موجب تغییر رنگ آن شده و بدین ترتیب ظاهر نازیبای موجود در چشم فرد از بین برود. بتدریج مصرف این لنزها در افراد عادی رو به افزایش گذاشته، بطوریکه امروزه مصرف آنها بخصوص در بین جوانان جهت مصارف زیبایی و تغییر رنگ چشم‌ها شیوع زیادی یافته است. همچنین این دسته از لنزها می‌توانند دارای قدرت انکساری متناسب با چشم فرد بوده، لذاعیب انکساری بیمار را نیز همزمان برطرف کنند. یکی از مشکلات خاص این دسته از لنزها، ثابت بودن اندازه مردمک در آنها است. لذا ممکن است با جابجا شدن لنز در سطح قرنیه، مردمک چشم بیمار توسط لنز پوشیده شود و دید بیمار کاهش یابد. همچنین در موقع شب با باز شدن مردمک بیمار (جهت عبور نور بیشتر به چشم فرد) با توجه به ثابت بودن اندازه مردمک در این لنزها بیمار دچار اختلال دید می‌گردد.

- موارد محدودیت استفاده از لنزهای تماسی

در صورت وجود بیماری‌های چشمی از قبیل خشکی شدید چشم، التهابات داخل چشمی، عفونت‌های سطحی چشم و پلک‌ها، سابقه گلوکوم (آب سیاه) و عمل جراحی آن استفاده از لنزهای تماسی ممنوع است. در صورت ناتوانی جسمی بیمار در استفاده و یا تمیز کردن و ضدعفونی نمودن لنزها نیز نباید از این وسایل استفاده نمود.

- عوارض استفاده از لنزهای تماسی

یکی از عوارض شایع مصرف لنزهای تماسی خراشیدگی سطح قرنیه به علت مصرف دراز مدت و کاهش اکسیژن‌گیری قرنیه می‌باشد که در صورت عدم تشخیص و درمان به موقع، می‌تواند موجب عفونت و آبسه قرنیه گردد که مهم‌ترین و بدخیم‌ترین عارضه مصرف لنز بوده و می‌تواند منجر به از دست رفتن دید بیمار گردد.

از علل شایع عفونت قرنیه، استفاده از مواد تمیزکننده و ضدعفونی کننده غیراستاندارد، ساخته شده توسط خود فرد می‌باشد. حساسیت به مواد مورداستفاده در موقع تمیز و ضدعفونی کردن لنز و نیز حساسیت به خود لنز از عوارض شایع مصرف این وسایل می‌باشد که بخصوص در مواردیکه سابقه مصرف آنها زیاد باشد، به وفور دیده می‌شود. در این موارد قطع مصرف لنز و درمان کافی تا موقع بهبود کامل توصیه می‌گردد.

جزئیات بیشتر ...

نکات آموزشی مهم در رابطه با لنز رنگی و لنز طبی

مصرف کننده گرامی با رعایت نکاتی که به شما آموزش داده خواهد شد .می توانید در عین داشتن چشمانی سالم از مزایای استفاده از انواع لنزهای تماسی ( لنز رنگی ، لنز طبی و کنتاکت لنز به خوبی برخوردار شوید .

استفاده از لنز رنگی در خانم ها با آرایش کردن مغایرتی ندارد .همیشه بعد از قراردادن لنز روی چشمهایتان آرایش کنید و قبل از برداشتن لنز آرایش صورت خود را پاک کنید .با این کار مقدار لوازم آرایشی را که با لنز تماس پیدا می کند محدود می سازید . از نرمترین مداد چشمی که می توان یافت استفاده کنید تا ذرات آن داخل چشم نشده و حساسیت ایجاد نکند . ریمل های ضد آب و پودرهای آرایشی مصرف ننمایید .سعی کنید از سایه چشمهای فشرده در عرض استفاده کنید .از اسپرهایی مانند اسپری مو ،عطر ،افترشیو و دئودرانت هنگامی که لنز به چشم دارید استفاده نکنید . اگر از اینگونه اسپری ها استفاده می کنید قبل ازگذاشن لنز آنها را استفاده کنید .

هیچگاه در حال حرکت مثلا در ماشین ،قطار یا اتوبوس چشمانتان را آرایش ننمایید. اگر چشمانتان سرخ شده و یاپف کرده و یا به هر عنوان احساس ناراحتی در چشمانتان می کنید بلافاصله آرایش خود را پاک کرده و لنزها را از چشمانتان خارج نموده .

همواره لنزهایی را که اول می گذارید اول بردارید تا لنز راست و چپ با هم اشتباه نشوند.قبل از قراردادن یا برداشتن لنز حتما دستهای خود را با آب و صابون شسته و خشک نمایید .خشک شدن لنز باعث خرابی آن می شود پس اگر به هر دلیل در طی روز مجبور شدید لنز را از چشم خود خارج کنید مدتی آن را خارج از چشم خود نگه دارید حتما لنزها را در جالنزی و داخل محلول قرار دهید .

پس از خارج کردن لنز از محفظه لنز ابتدا از پشت و رو نمودن لنز اطمینان حاصل نمایید.لبه های لنز باید رو به بالا باشد نه رو به بیرون ،سپس لنز را با محلول شستشو داده و با روشی که به صورت تصویری آموزش داده شده در چشمان خود قرار دهید.

راه های شستشوی لنز :

شما می توانید از محلول oftill mono green در تمامی موارد شستشو و محافظت از لنز استفاده نمایید .این محلول برای تمیز کردن مرطوب نمودن ، ضدعفونی کردن ، پروتئین زدایی،نگهداری ، محافظت و همچنین لغزنده نمودن لنز روی چشم کاملا مناسب است پس از استفاده درب بطری را ببندید و در صورت منقضی شدن تاریخ مصرف محلول از آن استفاده نکنید .جالنزی را پس از هر بار مصرف با محلول oftill mono green شستشو داده و بگذارید تا در هوای آزاد بدون در پوش خشک شود .از شستشو و تمیز کردن آن با آب خودداری کنید .برای جلوگیری از آلودگی جالنزی را هر چند ماه عوض کنید .

توصیه های بهداشتی :

لنزهای خود را هر روز با محلول شستشو دهید تا کثیفی ،ترشحات چشم و گردو غباراز روی آن زدوده گردد.

با توجه به اینکه استفاده از محلول های گیاهی oftill mono green نیازی به مالش لنز در هنگام شستشو ندارد توصیه می شود جهت اطمینان بیشتر از جداشدن ذرات گردو غبار از سطح لنز و شفافیت بیشتر ابتدا یک لنز را در کف دست خود قرار داده محلول را بر روی آن بریزید لنز را با انگشت سبابه دست دیگر خود به مدت ۲۰ ثانیه مالش دهید سپس لنز را پشت و رو کرده و این عمل را تکرار کنید اکنون به منظور زدودن ذراتی که با این عمل از سطح لنز جدا شدند لنز را با محلول شستشو دهید .ضدعفونی کردن روزانه لنز چشان شما را از خطر آلوده شدن توسط میکروارگانیسم هایی که بر روی آن میرویند محافظت می نماید .توصیه می شود در مکانها و نواحی که آلودگی هوا بیش از حد می باشد لنزهای خود را در طول روز یک یا دوبار با محلول شستشو دهید.

نکته :

احساس تحریک شدگی شدید در چشمانتان از قبیل پلک زدن سریع و آبریزش ممکن است به خاطر وجود گرد وغباری در زیر لنز باشد . لنز را برداشته و با محلول شستشو داده و پس از اطمینان از تمیز بودن چشم خود دوباره آنرا در چشم قرار دهید

جزئیات بیشتر ...

درباره لنزهای تماسی

لنزهای تماسی به دو گروه سخت و نرم دسته بندی می شوند .

لنزهای سخت به دلیل آنکه قرار دادن آن در چشم با مشکل انجام می شود و استفاده کننده هنگام استفاده از آن احساس جسم خارجی در چشم خود دارد و همچنین عبور آب و اکسیژن از آن نسبت به لنزهای نرم کمتراست و احتمال خشکی قرنیه را به دنبال دارد .لذا بیشتر افراد با استفاده از لنزهای نرم که مشکلات بیان شده را ندارند راقب تر می باشند .

مشخصات لنز تماسی نرم ایده ال چیست ؟

جنس قرنیه چشم که لنز بر روی آن قرار می گیرد از نوع بافت زنده بوده و نیازمند محیطی مرطوب و اکسیژن کافیست تا زنده مانده و نقش محافظتی خود را درست انجام دهد .از مشخصه های مهم یک لنز درصد آب وجود در لنز و ضریب عبور دهی اکسیژن و آب از منافذ لنز می باشد .باید توجه داشت هرچه عمر مفید لنز بیشتر باشد درصد آب تشکیل دهنده آن کمتر است و در این هنگام نقش ضریب عبور دهی اکسیژن و آب برای محافظت از چشم و جلوگیری از خشکی قرنیه بسیار مهم می باشد .پس یک لنز ایده ال در مقایسه با محصول مشابه باید ضریب اکسیژن دهی بیشری داشته باشد .از دیگر خصیصه های یک لنز ایده ال می توان از مواردی چون سهولت قرار گرفتن در چشم ،ظرافت درساخت ، مواد تشکیل دهنده با کیفیت عالی و حداقل بودن مشکل رسوب گیری که لنزهای نرم فوکسون این ویژگی را دارد و ذرات گردو غبار را دفع می کند . داشتن سایز تحدب مناسب با چشم مصرف کننده ، قدرت مقاومت کافی در مقابل عبور اشعه ماوراءبنفش نورخورشید و در نهایت دارابودن استانداردهای بهداشتی بین المللی ( FDA,CE )

جزئیات بیشتر ...

عیوب انکساری چشم

مقدمه ( عیوب انکساری چشم )

امروزه به دلایل متفاوتی از جمله مشکلات و مسائل ژنتیکی، مشکلات محیطی مانند اشعه ماورا.بنفش نورخورشید ،مشاغل زیان آوری مانندجوشکاری ،کار با کامپیوتر و یا تماشای تلویزیون به مدت طولانی و بدون استراحت کافی افراد را با عیوب انکساری چشم مواجه می کند .

اصولا برای مشاهده یک تصویرنور منعکس شده از یک شئ ابتدا با عبور از مردمک چشم و پس از برخورد با عدسی چشم به صورت معکوس در قسمتی از شبکیه به نام لکه زرد تصویر وارونه شئ اصلی را ایجاد می کند .این تصویر وارونه از طریق عصب بینایی که پشت چشم قراردارد به مغز می رسد و در این مکان تصویر به صورت درست توسط لوب پسین مغز ادراک می گردد .

عیوب انکساری چشم

عیوب انکساری چشم که به علل متفاوتی بوجود می آید به دو گروه عمده طبقه بندی میشود :

گروه اول نزدیک بینی و دوربینی : که هر دو به علت عدم تطابق صحیح عدسی بوجود می آیند.

در نزدیک بینی تصویر اشیاء دوردست در قسمت جلوتر از پرده شبکیه تشکیل شده و فرد اشیاء را تار می بیند در دوربینی و پیر چشمی تصویر اشیاء نزدیک در قسمت پشت پرده شبکیه تشکیل شده و فرد در انجام کارهایی همچون مطالعه یا کار با ابزار دقیق که در نزدیکی اوست مشکل دارد .

گروه دوم آستیکماتیسم:

در این گروه به دلیل آنکه سطح قرنیه از حالت مسطح به صورت غیر مسطح در می آید تصاویر به فرم نادرست در مغز ثبت می شود .

راههای متداول جهت رفع عیوب انکساری چشم عبارتند از :

۱-استفاده از عینک

۲-استفاده از لنزهای تماسی

۳-عمل جراحی لیزیک

مشکلات استفاده از عینک : عینک تمامی کانون دید را پر نمی کند زیرا با چشم فاصله دارد و تمام محیط را شامل نمی شود .به عبارت دیگر فرد برای دیدن اشیاء خارج از محدوده شیشه عینک به جای حرکت چشم مجبور به حرکت دادن سر خود می باشد.عینک فرم چشم و بینی مصرف کننده را در دراز مدت تغییر می دهد. ورزشکاران و افرادی که به دلایل شغلی فعالیت و تحرک زیادی دارند به راحتی نمیتوانند از عینک استفاده کنند .برخی از افراد به دلیل زیبایی علاقه مند به استفاده از عینک نیستند.

لنزهای تماسی نتنها مشکلات گفته شده را ندارند بلکه با استفاده و مراقبت صحیح هیچگونه عوارض و یا مشکلی را به همراه نخواهند داشت .در ضمن استفاده از لنزهای رنگی می تواند باعث زیبایی رنگ چشمان شما باشد .

جزئیات بیشتر ...

راهنمای استفاده از لنز

افرادی که مایل به استفاده از لنز هستند حتما بایستی یکسری نکات را برای راحتی چشم خود و برای جلوگیری از خراب شدن لنز و یا آسیب وارد کردن به چشم رعایت نمایند این نکات به شرح زیر است

۱-در هنگام گذاشتن و برداشتن لنز از چشم حتما دستهای خود را کاملا تمیز با صابون بشویید استفاده از صابونهای مایع به خصوص آنتی باکتریال بهتر است .

٢-در هنگامی که لنز در چشم قرار دارد حتی الامکان از رفت و آمد در محیط های آلوده و پر گردو خاک خودداری نمایید .و از تماس دست با لنز و مالیدن چشم پرهیز نمایید چون در اثر مالش چشم ممکن است لنز از چشم بیرون آید و گم شود و یا به قرنیه چشم آسیب رساند

٣- در هنگامی که لنز در چشمتان است خانم ها حتی الامکان از مواد آرایشی استفاده ننمایند و یا در صورت استفاده اول لنز را در چشم قرار داده و بعد از آن از مواد آرایشی استفاده نمایید .

۴- در هنگام استفاده از لنز در صورت بروز هر گونه قرمزی – تاری دید – عفونت و ناراحتی فورا لنز را از چشم برداشته و دور چشم و پلکها را با آب سرد و تمیز و صابون بشویید و و تا عدم بهبودی کامل از لنزتان استفاده نکنید ودر صورت عدم بهبودی کامل چشم حتما به متخصص چشم یا اپتومتریست مراجعه نمایید .

۵ – خانم ها حتما ناخن های خود را کوتاه و تمیز نگه دارند به خصوص ناخن انگشت سبابه که با آن لنز را از جا لنزی برمیدارند و یا در چشم میگذارند چون ناخن بلند یا باعث آسیب رساندن به چشم و یا به لنز میشود .

۶- لنز یک وسیله کاملا شخصی میباشد حتما از قرض دادن آن به دیگران حتی برای مدت کوتاه خودداری نمایید و خودتان نیز از لنزهای دیگران استفاده نکنید .

٧- حتما در موقع خرید لنز از پلمپ بودن ظرف لنز خود مطمئن شوید و از خرید لنز های بدون پلمپ جدا خودداری نمایید . چون در مواردی به خصوص در بوتیک ها – فروشگاهها مواد آرایش و بهداشتی – داروخانه ها و حتی آرایشگاههای زنانه مشاهده میشود گه لنز باز شده را به افراد میدهند که این امر میتواند در مواردی بسیار خطرناک باشد .

٨- در صورت استفاده از لنز های ویال ( لنز هایی که در داخل بطریهای شیشه ای عرضه میگردند )و لنز های فصلی که به صورت روزانه استفاده میشوند هرگز با این لنز ها نخوابید .خوابیدن با لنز های یکروزه و هفتگی و ماهانه بسته به توصیه پزشکتان و نوع لنز مانعی ندارد .

٩- از لنزتان بیش از مدت زمان توصیه شده استفاده ننمایید این مدت در مورد لنز های ویال حداکثر شش ماه یا یک سال (کمتر توصیه میشود علمی همان شش ماه ) در مورد لنزهای فصلی سه ماه – لنزهای ماهانه یک ماه – لنزهای هفتگی یک هفته و در مورد لنزهای یک روزه یک شبانه روز میباشد .ذکر این نکته ضروری است که عمر هیچ لنزی در دنیا حداکثر بیش از شش ماه نیست آنهم فقط لنزهای ویال که در مواردی یکسال هم مانعی ندارد ولی بیش از مدت یکسال هرگز توصیه نمیشود و گفته بعضی از همکاران متخصص یا حتی غیر متخصص که لنز من بیش از یکسال تا دو یا سه سال میتوان از آن استفاده نمود کاملا غیر علمی و غلط است .

١٠- جهت نگهداری از لنز حتما باید از محلول های مخصوص لنز و مارکهای استاندارد استفاده نمود و بعد از برداشتن لنز از چشم آنرا در محلول و در جالنزی قرار داد . استفاده از آب حتی جوشیده و سرم شستشو و یا هر مایع دیگری توصیه نمیشود . استفاده از سرم شستشو آنهم فقط برای آبکشی لنز نه نگهداری در داخل سرم مانعی ندارد . ضمنا از محلول لنز های سخت جهت لنز های نرم هم استفاده نشود مگر اینکه این نکته در بروشور محلول توضیح داده شده باشد .

١١ – جا لنزی خود را حد اقل هفته ای یکبار با مایع ظرف شویی و آب تمیز شسته و در هوای آزاد بگذارید خشک شود و هر ۴ ماه یکبار جالنزی خود را تعویض نمایید .

١٢- گذاشتن لنز در روز های اول برای کسانی که برای اولین بار از لنز استفاده میکنند کمی وقت گیر و سخت است بنابراین بهتر است با کمی حوصله و دقت با آن کنار آیید تا کاملا برایتان عادی شود .

جزئیات بیشتر ...

راهنمای انتخاب لنز رنگی

لنزهای رنگی همیشه طرفداران خاص خودشان را داشته‌اند، البته کسانی هم هستند که تا به حال از آن استفاده نکرده‌اند ولی همیشه وسوسه خریدن یک لنز رنگی در گوشه ذهن‌شان وجود داشته است، اما غیر از نکات بهداشتی گاهی انتخاب رنگ لنز نیز می‌تواند مشکل باشد، این که چه رنگی بیشتر به چهره می‌آید، چه رنگ‌هایی چهره را طبیعی‌تر نشان می‌دهد و. . .

اگر لنز دارید کمتر آرایش کنید

مشکل دیگری که در مورد لنزهای رنگی غیراستاندارد وجود دارد این است که گاهی موارد رنگی و شیمیایی به‌کار رفته در این گونه لنزها و نبود تطابق آن با بافت قرنیه چشم موجب ایجاد عفونت و در نهایت سرایت عفونت به سایر بافت‌های چشم و کوری شخص استفاده‌کننده می‌شود. از طرفی بعضی افراد معمولا علاوه بر گذاشتن لنز رنگی آرایش هم می‌کنند که این کار خطر را چند برابر می‌کند زیرا اگر مقدار کمی از مواد آرایشی وارد چشم شود همراه اشک روی سطح داخلی یا خارجی لنز قرار می‌گیرد و باعث خراش قرنیه و عفونت چشم می‌شود بنابراین خانم‌های محترم باید توجه داشته باشند که درصورت استفاده از لنز نبایدزیاد آرایش کنند.

رنگ‌های ترکیبی برای طبیعی‌بودن

اگر می‌خواهید لنزی انتخاب کنید که جلوه خاصی را به چهره شما بدهد و در عین حال هم کاملا طبیعی به‌نظر برسد می‌توانید رنگی را انتخاب کنید که ترکیبی از رنگ‌های پوست و موی شما باشد، مثلا اگر پوست و مویی تیره دارید و چشم‌های‌تان نیز مشکی و قهوه‌ای است، می‌توانید با انتخاب رنگ سبز تیره یا عسلی زیبایی طبیعی خود را افزایش دهید. کسانی که هم رنگ پوست و موی روشن و چشمانی خاکستری دارند می‌توانند با استفاده از یک لنز آبی زیبایی طبیعی چهره خود را افزایش دهید.

میزان استفاده هم در انتخاب رنگ مهم است

هنگام انتخاب رنگ لنز باید به این نکته توجه کنید که می‌خواهید چند وقت به چند وقت از آن استفاده کنید، مثلا اگر می‌خواهید از لنز هرروز استفاده کنید بهتر است یک رنگ طبیعی‌تر انتخاب کنید، اگر می‌خواهید در بعضی مناسبت‌های خاص از لنز استفاده کنید، می‌توانید از رنگ‌های کمی فانتزی‌تر استفاده کنید که چهره‌ شما را کاملا عوض کند. البته توصیه می‌کنیم، قبل از خرید حتما به بروشورها و کاتالوگ‌های لنز توجه کنید یا حتی می‌توانید همان نکته‌ها را از مشاور خود بپرسید مسلما او می‌تواند در انتخاب رنگ به شما کمک فراوانی کند.

نزدیک رنگ چشمان‌تان انتخاب کنید

اگر رنگ چشم‌های خودتان را دوست دارید ولی دل‌تان می‌خواهد رنگ چشمان‌تان عمق بیشتری داشته باشد، می‌توانید رنگ آن‌ها را بهبود دهید، مثلا اگر چشمانی قهوه‌ای تیره دارید می‌توانید به راحتی با یک لنز ساده رنگ آن‌ها را تبدیل به عسلی یا قهوه‌ای با رگه‌های سبز یا رگه‌های طلایی کنید بدون این‌که مصنوعی به‌نظر برسند، به همین دلیل اگر می‌خواهید کسی به راحتی متوجه نشود که در چشم‌های‌تان لنز دارید ولی در عین حال رنگ آن‌ها خاص هم به‌نظر برسد، می‌توانید رنگ لنز را نزدیک رنگ چشم خودتان انتخاب کنید، چون این نوع رنگ‌ها جلوه خاصی به چشم‌ها می‌بخشند.

رنگ مو و پوست مهم است

هنگام انتخاب رنگ لنز باید به رنگ پوست و موی خود نیز توجه کنید، برای کسی که رنگ پوست تقریبا تیره وموهای قهوه‌ای تیره و چشمانی مشکی یا قهوه‌ای دارد یک لنز رنگی آبی روشن می‌تواند بسیار زیبا باشد. کسانی هم که پوست روشن با موهایی بلوند و چشم‌هایی روشن دارند می‌توانند با یک لنز عسلی یا سبز تیره بسیار زیبا شوند. البته این رنگ‌ها به کسانی پیشنهاد می‌شود که به‌دنبال تغییر چهره‌ فراوانی هستند .

برای پوست‌های گرم، رنگ‌های روشن

هنگام خریدن لنز رنگی به آن توجه کنید ؛ توجه به تن سرد یا گرم پوست‌تان است. برای این‌که گرمی و سردی پوست‌تان را متوجه شوید، باید تکنیک‌های خاصی را به کار برید. یک تکنیک این است که به رگ‌های روی ساعدتان نگاه کنید اگر رنگ آبی باشند رنگ پوست شما سرد است و اگر این رگ‌ها سبز باشند رنگ پوست شما گرم است، راه دیگر این است که موهای‌تان را کاملا از روی صورت‌تان جمع کنید، در آینه نگاه کنید اگر که در رنگ پوست‌تان کمی زردی وجود دارد یعنی پوست‌تان گرم است و اگر احساس کردید در رنگ پوست‌تان تن‌های آبی وجود دارد یعنی رنگ پوست‌تان سرد است. برای پوست‌های گرم بیشتر رنگ‌های روشن به خصوص در خانواده قهوه‌ای مناسب است و برای کسانی که پوست سرد دارند رنگ‌های تیره‌تر به خصوص در خانواده آبی مناسب است.

تفاوت‌هایی که لنزهای رنگی باهم دارند

شاید جالب باشد بدانید که لنزهای رنگی انواع متفاوتی دارند، لنز‌های رنگی به گروه های۱٫ لنز رنگی نامرئی، ۲٫ لنز رنگی تشدید کننده، ۳٫ لنز رنگی مات و۴٫ لنز رنگی فیلتر نور تقسیم می‌شوند. لنز رنگی نامرئی: رنگ آبی کمرنگ یا سبز به لنز اضافه می‌شود تا در زمان گذاشتن یا برداشتن لنز بهتر دیده شود یا زمانی‌که به زمین می‌افتد قابل تشخیص باشد. چون رنگ آن بسیار کمرنگ است روی رنگ چشم اثر ندارد. لنز رنگی تشدید کننده: لنزهای شفافی هستند که نسبت به لنزهای مرئی تیره‌تر هستند و رنگ چشم شما را تشدید می‌کنند. این نوع لنز بیشتر برای افرادی مناسب است که رنگ چشم روشن دارند و می‌خواهند رنگ چشم‌شان تیره‌تر شود. لنز رنگی مات: رنگ آن به‌طور مشخصی رنگ چشم شما را عوض می‌کند که طیف وسیعی از رنگ‌ها را شامل می‌شوند. روی این لنزها حتی یکسری خط‌ها و شکل‌های رنگی و نقاط رنگی ایجاد می‌کنند تا طبیعی‌تر به‌نظر آیند. مرکز لنز که محل مردمک است شفاف است تا بتوانید از ورای آن نگاه کنید. لنزهای رنگی فیلترنور: این لنزها به‌تازگی تولید شده‌اند و بیشتر در رشته‌ها


مطالب مشابه :


خرید اینترنتی عینک luminator | عینک لامیناتور | عینک لومیناتور

عینک طبی ری بن مدل کت با فریم فروش اینترنتی عینک ری بن کت شیشه روشن فریم کریستالی




عینک آفتابی تروکالر Tru Color

فروشگاه اینترنتی من از عینک طبی استفاده می دلیل متفاوت بودن فریم آنها در حقیقت دو




چه نوع عینک‌ هایی مناسب‌ترند؟

وی به اهمیت اندازه و فرم فریم‌های عینک‌های افرادی که عینک‌های طبی اینترنتی:




همه چیز در مورد لنز رنگی ، لنز طبی و …

هـمـچـنـیـن اثر فریم عینک روی بینی ( لنز رنگی ، لنز طبی و کنتاکت خرید فروش اینترنتی |




اصول و نحوه انتخاب و استفاده از عینکهای آفتابی

کالای دونا تا 72 ساعت پس از فروش فریم عینک های در مواردی که شخص نیاز به عینک طبی




برچسب :