حکایت دانشگاه فرهنگیان واختصاص 100 هکتارزمین برای احداث پردیس های آن


بر اساس ویژگی شخصیتی (که در مواردی برایم بسیار پرهزینه بوده است) درمدت سه هفته تمام فکر و ذکرم معطوف به این کار شد. بیشتر ازانتظار مجموعه همکاران مطالبی  را در قالب 52 اسلاید آماده نمودم و در چند مرحله آنرا ابتدا در حضور همکاران ارائه کرده و نظرات معقول و مفید دوستان را برای اصلاح مطالب استفاده کردم که مفید واقع شد. اگر چه در طی مراحلی آنرا با حضور رؤسا ، معاونین و مدرسان – مدرسان موظف پردیس ها – مرور می نمودم عزیزانی بودند که ابتداء نظر و پیشنهادی داشتند ، آنرا اعمال می نمودم  اما در جلسه ی  بعدی خودشان مخالف نظرات قبلی خود می شدند. در این ارتباط من یک نگاه آرمانی داشتم و آن اینکه ابتدا دانشگاه فرهنگیان در جمع مدیران استانی معرفی شود. ثابت نماییم که هستیم و دانشگاهی به نام دانشگاه فرهنگیان وجود دارد تا در معادلات دانشگاهی استان به حساب آید و ولی بسیاری از نظرات دنبال طرح جزئیاتی بودند که باید در گام های بعدی پی گیری می شد.
در نهایت و بر اساس خرد جمعی بیشترین وقت را معطوف به تهیه زمین مورد نیاز برای احداث فضای ساختمانی دانشگاه فرهنگیان نمودیم و مطالب و مستندات را در آن جهت هدایت کردم. بازنویسی مجددی از آنچه تهیه نموده بودم شد تا درگام اول زمین  مورد نیاز به ما اختصاص یابد.  بنا به پیشنهاد معاونت وقت برنامه ریزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه آقای حجت اله الماسی مطالبی را که قرار بود در شورای عالی برنامه ریزی استان با حضور استاندار و مدیران کل ارائه نمایم در جمع کارشناسان سازمان آموزش و پرورش مطرح شد و نظرات آنان را نیز در این حوزه جویا شویم. این امر نیز عملی گردید و خوشبختانه با استقبال خوب آن جمع نیز مواجه شدیم، ضمن آنکه چند مورد اصلاح انشایی را پیشنهاد دادند و آن نیز اصلاح گردید. فقط از جانب مدیر کل محترم آموزش و پرورش که دبیر آن شورا بودند مطالبی مطرح شده بود که مثلاً نامه حاتمی کیا چه ربطی به ما دارد؟ و ... مطالب بسیار طولانی شده است! که با حفظ حرمت جناب آقای امینی نظرات ایشان را اعمال نکردم و اعتقاد داشتم چینش و ارائه مطالب بر اساس منطقی بود که آنرا تشریح خواهم نمود.
برای طولانی شدن مطالب هم نمی توانستم  کلیت را مخدوش کنم، مختصری از آن کاسته شد. برهمان مبنا هنگام ارائه ی مطالب در شورای استانداری آقای امینی 4 بار یادداشت دادند که مباحثم  راخلاصه نمایم. ولی بدون توجه به تذکر ایشان مطالبم را ارائه نمودم و خوشبختانه اثر گذار بود، چون ارائه مطالب یک منطق خاصی را دنبال می کرد. مقدماتی لازم بود که ارائه شود، نظرات رهبر فرزانه انقلاب، رئیس جمهور محترم، وزیر آموزش و پرورش ، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، اهمیت آموزش و پرورش و نسل جوان، اهمیت کار پرورش معلمین و ... این بخشی از مطالبی بود که در قالب مقدمه باید مطرح می شد تا مطلب اصلی بیان شود. خیلی ظریف در لابلای مطالبم استاندارمحترم را مد نظر داشتم و از مطالب و تصاویر ایشان استفاده کردم. از تجربه سالها تدریس  بهره بردم و کارهای مثبتی را که انجام داده بودند درجمع یاد آور شدم و نقاط قوت مدیریتی ایشان را باز گو کردم. نامه آقای حاتمی کیا که از بهترین کارگردانان ارزشی سینمای ایران است را خواندم که درآن به خوبی و نیکویی از استاندار محترم جناب آقای سید دادوش هاشمی و مجموعه مدیریت فرهنگی ایشان یاد کرده بود. این نامه در جامعه رسانه ای کشور منعکس شده بود و بودن آن در کنار مطالبم بسیار مؤثر بود برای آنکه ذهن تصمیم ساز را در جهت خواسته های خود مثبت نمایم.  نتایج پایانی جلسه به خوبی مؤید این امر بود.جمله ای که یکی از رؤسا در آن جمع مطرح کردند تایید این مطلب بود . بعد رسیدن به نتیجه دلخواه،  ایشان عنوان نمودند که "من اصلا انتظار نداشتم" . یک روز قبل از شورای عالی آموزش و پرورش استان از طرف سرکار خانم رضائی منش تماس گرفته شد که عصر آنروز برای بررسی نهائی مطالب و درخواست ها در جلسه ای که با حضور گروهی از همکاران برگزار می شود شرکت نمایم. واقعیتش آن بود که از این جلسات خسته شده بودم و علاوه بر آن در دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد کلاس داشتم . بر آن مبنا که هر کدام از دانشجویان برای کلاس از شهرها و استانهای مختلف می آمدند و تعطیل نمودن کلاس به خاطر آن جلسه صورت خوبی نداشت عذر خواهی کرده و پوزش خواستم. تنی چند از همکاران مطالبی را کم و زیاد کرده بودند . ضمن پوزش از همه آنها چون خیلی در جریان در کار نبودند نتوانستم مطالبی را که یک ماه است آماده نموده بودم و قرار بود من از آن دفاع کنم بر اساس کار گردانی دوستان دیگر پیش ببرم. دو اسلاید در آخر اضافه کرده بودند که با آخرین اسلاید اینجانب که جمع بندی و تقدیر و تشکر بود در لابه لای توضیحات بنده و سؤالات آقای استاندار، با اصرار آقای امینی حذف شد.
 همان روز جناب آقای جعفری تماس گرفتند و زمان جلسه را یاد آور شدند. قرار بر آن شد که سرکار خانم معصومه رضائی منش رئیس پردیس دختران و جناب آقای مصطفی جعفری رئیس پردیس پسران و اینجانب در جلسه ی شورای عالی آموزش و پرورش شرکت نماییم. در ساعت مقرر حضور یافتیم. جای خاصی برای بنده در نظر گرفته شده بود. بعد از قرائت کلام الله مجید و خیر مقدم آقای امینی با حضور جناب استاندار، معاونین و مشاورین و کارشناسان ایشان و بسیاری از مدیران ارشد استان جلسه شروع و در ادامه بنده ضمن تشکر از فرصت فراهم شده برای مجموعه دانشگاه فرهنگیان مطالب خود را به صورت زیر ارائه نمودم که برای ثبت در حافظه مکتوب استان و راه اندازی دانشگاه فرهنگیان بدون کم و کاست آنرا در ذیل مطالب می آورم.
روند شکل گیری دانشگاه فرهنگیان در  استان کرمانشاه.  بسم الله الرحمن الرحیم . حضرت امام خمینی می فرمایند: از همه بالاتر همين قضيه ی آموزش و پرورش و قضيه ی دانشگاه و قضيه ی تعليم و تربيت است كه ما در اين جهت از همه جا ، از همه جهات بيشتر، احتياج داريم كه اصلاح شود.   صحيفه ی نور جلد ۱۰ صفحة ۸۱ .  بهترین و برجسته ترین فکرها باید بنشینند برای آموزش و پرورش طراحی کنند، باید فلسفه آموزش و پرورش اسلامی واضح باشد و براساس این فلسفه افق آینده آموزش و پرورش کشور روشن باشد. رهبر فرزانه انقلاب اسلامی : اگر آموزش و پرورش در يك كشور ارتقا پيدا بكند و اصلاح شود، در اقتصاد، سلامت و بهداشت، محيط زيست، مرگ و مير، بارورى، زيبايى و هنر و فراتر از همه اين‏ها، در دين، فلسفه و اخلاق تأثير خواهدگذاشت. آموزش و پرورش، آن قاعده اساسى، به قول معمارها، آن فونداسيون اساسى براى بناى رفيعى است كه ما مى‏خواهيم براى آينده كشورمان داشته باشيم. مسئلة آموزش وپرورش يک مسئله ی دائمی و هميشگی و در حقيقت قاعدة نظام جمهوری اسلامی است. دکتر حاجی بابایی وزیر محترم آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگيان زيبا ترين جلوه ی آموزش وپرورش است. دانشگاه فرهنگيان  مهد و مادرتمام مدارس كشور است كه با تربيت معلمان ماهر و خلاق به نظام تعليم و تربيت كمك شاياني مي‌كند. استاندار محترم كرمانشاه آقای مهندس هاشمی: در استان كرمانشاه شكي نداريم كه خلاقيت ها بالا است وليكن بايستي اين انديشه هاي نظري را به عمل تبديل نمائيم چون كه با تدبير و عمل نمودن است كه زمينه هاي رشد و شكوفايي جامعه نمايان مي شود.  معلمين عزيز با تقويت روحياتي از جمله خود باوري ،اعتماد به نفس ، قدرت تعامل و ترويج  اخلاق حسنه در نسل هاي آينده مي توانند زمينه هاي رشد و توسعه هر جامعه اي را تضمين نمايند .
روند شکل گیری دانشگاه فرهنگیان : امروز وزارت آموزش و پرورش مفتخر است كه بر مبناي بند 3/11 سند تحول بنيادين ، جذب و تربيت معلمان خود را با تأسيس دانشگاه فرهنگيان كه به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي رسيده است ، دگر بار بر عهده بگيرد و اين همان احياي تفكر شهيد رجايي است. دانشگاه فرهنگیان به عنوان بزرگترین مجموعه ی دانشگاهی ملی و دولتی ایران با بیش64 پردیس و32 دانشکده مستقل در سراسر کشور رقابتی علمی،آموزشی،اجتماعی و فرهنگی را در کشور آغاز نموده  است. هیات امناء دانشگاه فرهنگیان از فرهیخته ترین، تواناترین و فاضل ترین افراد جامعه دانشگاهی ایران انتخاب شده است . هیات امناء این دانشگاه از معدود هیات امناء دانشگاهی ایران می باشد که رئیس جمهور محترم رئیس آن و چندین تن از وزراء عضو هیات امناء آن می باشند.  بنابر اساسنامه دانشگاه فرهنگیان ترکیب اعضای هیات امنای این دانشگاه عبارتند از: رئیس جمهور محترم (رئیس هیات امنا)، وزیرمحترم آموزش و پرورش، وزیرمحترم علوم تحقیقات و فناوری ، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور یا معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور برحسب مورد، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات وفناوری ، رئیس دانشگاه (دبیر هیئت امناء )، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش، رئیس مرکز برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی وزارت خانه و سه نفر شخصیت علمی و فرهنگی  (دکتر غلامعلی حداد عادل، حجت الاسلام دکتر حمید پارسانیا و دکتر سوسن کشاورز ) است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی :دانشگاه فرهنگیان با ضوابط خاص، امکانات ویژه و پشتیبانی ها و حمایت های ملی تأسیس گردیده است. انشالله این حمایت ملی به شکل پر رنگ، برای بلند آوازه نمودن نام کرمانشاه شامل حال پردیس های ما گردد.
معرفی توانمندی ها، قابلیت ها،ظرفیت ها و برنامه های دانشگاه فرهنگیان دراستان کرمانشاه:
حضرت آیت الله خامنه ای می فرمایند :" کرمانشاه نه تنها سینه ستبرایران، بلکه چهره ی زیبای ایران است." نیروی انسانی متخصص ومتعهد به آرمانهای الهی وانسانی در هرجامعه ای بزرگ ترین سرمایه آن جامعه است. دانشگاه فرهنگیان بصورت بالقوه این سرمایه بزرگ را دارد .  اکنون دانشگاه فرهنگیان در استان دارای12نفر مدرس موظف و بیش از 190نفر مدرس مدعو که همگی از میان تحصیل کرده های کارشناسی ارشد  و دکتری ،که در آموزش وپرورش مشغول به خدمت هستند تامین میشود . 12 درصد از این تعداد دارای مدرک دکتری  ، 17 درصد دانشجوی دکتری و 71درصد دارای مدرک کارشناسی ارشدبامیانگین 17سال تجربه تدریس دردانشگاههای استان هستند. دانشگاه فرهنگیان دراستان کرمانشاه دارای دو پردیس برادران و خواهران می باشد وچنانکه عزیزان استحضاردارند  هر پردیس شامل چند دانشکده بوده ،  یا بصورت بالقوه قابلیت توسعه ی داشتن چند دانشکده را دارد.
پردیس شهید رجایی: فاز2 فرهنگیان-ایستگاه 7– خیابان تربیت معلم-پردیس شهید رجائی (ویژه ی برادران ). این پردیس دارای 14 رشته در مقطع کارشناسی و 2رشته در مقطع کاردانی با بیش از 1044نفر دانشجوست . در طول 8 سال گذشته بیش از 6000 نفر دانشجو از این مرکز دانشگاهی فارغ التحصیل شده است که همه ی آن عزیزان در امر آموزش وپرورش جوانان و نوجوانان این دیارمشغول انجام وظیفه اند.  این پردیس برای سال جاری در6  رشته جدید کارشناسی پیوسته ی مورد نیاز استان 500 نفر دانشجو پذیرش داشته  است که در حال طی کردن مراحل استخدام و ثبت نام اند و در ترم بهمن جذب دانشگاه خواهند شد. شاه بیت این اتفاق مبارک این است که بومی گزینی در انتخاب دانشجو اصل بوده که به تبع آن اشتغال پایدار جوانان این استان را بدنبال دارد.
پردیس شهید صدوقی: بلوار جام جم- روبروی صداوسیما- پردیس شهید صدوقی (ویژه ی خواهران) .  این پردیس دارای  14 رشته در مقطع کارشناسی و 2رشته در مقطع کاردانی با بیش از 1075نفر دانشجوست . در طول 8 سال گذشته بیش از 5000 نفر دانشجو از این مرکز دانشگاهی فارغ التحصیل شده است . دانشجو معلمان فارغ التحصیل از این مرکز هم به صورت مستقیم درگیر آموزش جوانان و نوجوانان این دیارند. این پردیس برای سال جاری در 4 رشته جدید کارشناسی پیوسته ی مورد نیاز استانبیش از 200 نفر دانشجو پذیرش داشته که در حال طی کردن مراحل استخدام و امور اداری اند و در ترم بهمن جذب دانشگاه خواهند شد.  چنانکه قبل تر عنوان شد نکته ی زیبا در این اتفاق مبارک گزینش دختران بومی استان  در دانشگاه و به تبع آن اشتغال پایدار جوانان استان بوده است.

ضرورت دانشگاه فرهنگیان چه بوده است؟  دانشگاه فرهنگيان، دانشگاهي است : براي تأمين، تربيت و توانمند سازي منابع انساني وزارت آموزش و پرورش، پيشرو در آموزش،  پژوهش، توليد و ترويج علم، سرآمد در آموزش هاي حرفه‌اي و تخصصي تربيت‌محور، توانمند در بهره‌ گيري از فناوري‌هاي نوين آموزشي برای انجام مأموريت‌های مبتني بر معيارهاي نظام اسلامي، توانمند در شكوفايي فطرت ، استعدادها و شكل‌گيري هويت يكپارچه اسلامي- ايراني، برخوردار از هيأت علمي و مديران مؤمن، آراسته به فضائل اخلاق اسلامي، تعالي‌ جو و تحول آفرين، باورمند به جامعه ی عدل جهاني و .....
رویکرد دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور : رقابت جدی علمی بین همه ی استانها برای تربیت نیروی بومی مورد نیاز آموزش و پرورش استان . تجهیز سخت افزاری دانشگاه فرهنگیان از اولویت های هر استانی است.  تامین زمین مورد نیاز، ساختمان ، فضا های فرهنگی آموزشی و ورزشی از اولین نیازهائی است که در بسیاری از استانها این حرکت شروع شده است.  با توجه به رقابت علمی در حوزه آموزش وپرورش، دانشگاه ها، پارک های علم وفناوری، المپیادها ، جشنواره های علمی پژوهشی و.....  ؛ آینده نگری از طریق ضرورت تربیت معلمانی کارآمد ، متعهد و تاثیر گذار که بتواند چالش های جدی آموزشی و پرورشی  را مرتفع سازند با دانشگاه فرهنگیانی مقتدر امکان پذیر خواهد شد.
چگونگی شکل گیری دانشگاه دانشگاه فرهنگیان در استان:
براساس تقسیم بندی ملی، استان کرمانشاه نیز باید پردیس ها ی خویش را راه اندازی، تکمیل و تجهیز نموده و معلمین مورد نیاز استان را برای چهار الی پنج سال آینده تامین نماید. این در حالی است که مدیریت محترم آموزش وپرورش استان عالم به این است که بیشترین بازنشستگی معلمین استان در طول پنج سال آینده اتفاق خواهد افتاد و لاجرم  برای آن چالش فردا برنامه ریزی امروز ضروری است.  برای آنکه در سامان دهی پردیس ها و رتبه بندی های استانی در صدر جدول کیفیت سنجی آموزشی کشور قرار گیریم و درشان نام بزرگ کرمانشاه و تاریخ دیرینه و پر افتخار علمی ، فرهنگی و تمدنی آن باشیم ، نیازمند همدلی وتعامل سازنده ی  همه ی عزیزان و عنایت و مساعدت مدیریت کلان استان و در صدر آن جناب آقای  مهندس هاشمی به این دانشگاه هستیم . مجموعه کنونی مدیریت استان در این مدت ثابت کرده است می شود مثال همدلی، وفاق وکارآمدی بود . دراوج قله بودن ایجاد غرور ملی را به دنبال دارد . همت عالی ، بلندنظری وسخت کوشی هر ناممکنی را ممکن می سازد.
حال نگاهی به فعالیت های مثبت و سازنده ی مجموعه ی مدیریت استان :
فراهم کردن واجرائی نمودن سفر تاریخی رهبر فرزانه ی  انقلاب / برگزاری همایشهای بزرگ علمی، فرهنگی،  هنری و اقتصادی در استان/ توجه جدی در امر راه اندازی خطوط هوائی، راه آهن و / تلاش برای انتخاب کرمانشاه بنام پایتخت اسطوره ای ایران / توجه جدی به توسعه ی تحصیلا ت تکمیلی در دانشگاهای استان/ شکل گیری دانشگاههای جدید وتوجه جدی به آنها چون دانشگاه صنعتی کرمانشاه/ تکریم مفاخروبزرگان استان به صورت های مختلف ازقبیل سرکشی، دیدار و بزرگداشت آنان/ تلاش برای معرفی مثبت استان کرمانشاه از کانالهای مختلف ؛ جناب استاندار در سخنرانی ها وملاقات های شان این را یاد آور می شوند. اخیرا درحضور آیت اله نوری همدانی طی سخنانی اظهار داشتند :کرمانشاه سرزمین مقدسی است . . . هرچه خوبان دارند، کرمانشاه یک جا دارد./ توجه به توسعه زیر ساخت های فرهنگی استان ، ساخت فضاهای لازم وضروری چون کتابخانه مرکزی واسناد ملی استان ، کتابخانه بزرگ و فاخر امیرکبیر ، سینما آزادی ، تالار شهر و رو گذر و زیرگذر های بزرگ شهری / توجه به بخش میراث فرهنگی وتمدنی استان وتلاش برای حفظ واحیای آن / برگزاری هفته های فرهنگی و هنری استان کرمانشاه در تهران. به نمونه ای از یک حرکت فرهنگی مثبت که همه دوستان به بازتاب ارزشمند آن در سطح ملی برای استان و مجموعه مدیریتی آن به ویژه جناب مهندس هاشمی، واقفند  در اسلاید بعدی توجه کنید:
نامه ابراهیم حاتمی کیا بعد از حضور در کرمانشاه و......
یالطیف " این روزها آخرین پلان‌های فیلم شهید چمران در شهر پاوه را فیلمبرداری می‌کنیم. سی و سه سال از آن واقعه گذشته و ما روزی دوباره وارد این شهر شدیم که از نظر ماه قمری در همان ایام ماه مبارک رمضان است. سی و سه سال پیش شهید چمران و فلاحی با زبان روزه وارد این شهر شدند و درست در شب‌های لیالی قدر این حماسه خلق شد.  نزدیک چهل روز است که در شهر پاوه هستم و در این چله با مردمی هم‌نفس شدم که بسیار از باورم دور بود . شهادت می‌دهم که مردم پاوه و خانقاه و دریسان و … را مردمی بسیار مهربان، صبور و به معنای  واقعی مظلوم دیدم.  شهادت می‌دهم که در طول تجربه فیلمسازی تا به این حد مردم را صبور و با  وقار و والا نظر ندیده بودم. این مردم زجر کشیده صبورانه تحملم کردند." در ادامه می نویسند.....  "روزی که استاندار محترم کرمانشاه آقای مهندس هاشمی در نشستی گفتند که همه دستگاه‌ های رسمی را فراخوان خواهند داد که در جلسه‌ای برای کمک به فیلم شهید چمران توانایی‌ هایشان را ارائه کنند‌، به باور تجربه‌های قبلی جدی نگرفتم و آن را یک پروتکل نمایشی دانستم ، ولی با چشم و روح خود دیدم که عملی شد و من در پشت میزی بلند با همه مسئولین بلندپایه کرمانشاه روبرو شدم. نمی‌دانم تا چه حد کمک شد. این حوزه کاری من نیست، ولی خدا کند برای بقیه همکارانم این تجربه شیرین تکرار شود. این حس که به فیلمساز کشور شان احترام می‌گذارند به قدری غرور‌انگیز و شیرین بود که همچنان کامم از آن روز شیرین مانده است". آیا این کافی نیست برای آنکه بدانیم کار فرهنگی سرمایه گذاری است. مدیریت استان چه قدر باید هزینه مادی میکرد تا بتواند این همه تبلیغ فرهنگی نماید ؟
براساس تفکر حاکم بر مدیریت کلان استان ،برای معرفی نقاط قوت وقابلیت های علمی ،آموزشی ، فرهنگی وهنری استان ؛ مجموعه همکاران دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه دراولین اقدام ملی وکشوری خودبا همراهی اداره کل آموزش وپرورش ومساعدت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ”همایش دانشگاه فرهنگیان وتحول بنیادین در نظام آموزشی ”را طراحی وفراخوان آنرا در سطح مجامع علمی ودانشگاهی کشور توزیع نموده اند .انشا الله با رهنمودها وحمایت های شما عزیزان برگزاری این همایش در آذرماه 1391منجر به شناخت عمیق تری از توانمندی های اندیشمندان دانشگاهی و حوزوی و اندیشه های ناب اسلامی آنان در حوزه تعلیم وتربیت جوانان این مرز وبوم گردد.
جناب آقای استاندار ؛   جمع همکاران ما در مجموعه سابق  مراکز تربیت معلم استان و دانشگاه فرهنگیان امروز بیش از سه دهه است که صبورانه ،خاضعانه دلسوزانه واگر تعریف از خود تلقی نگردد، عالمانه هزاران دانشجوی این مرز وبوم را تربیت کرده وتحویل جامعه داده است ولی با عرض تأسف خدمت شما اظهار می دارم : مدرسین و مجموعه مرکز آموزش عالی آن به عنوان : استاد ، دانشگاه و دانشگاهی در هیچ برهه ای دیده نشدند و مظلوم واقع گردیدند. حال که بعد از 33سال با پی گیریهای وزیر سخت کوش آموزش وپرورش و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی زحمات این عزیزان دیده شده و ضرورت تشکیلات دانشگاهی آن محرز گردیده ، پشتیبانی، مساعدت، همراهی وتوجه ویژه جنابعالی وشورای عالی تصمیم گیران استان را به شکل جدی نیازمند هستیم. خوشحالیم که حضرتعالی پشتیبان معنوی  دانشگاه در استان هستید و این نوید خوبی برای همکاران گرامی است.  جناب آقای استاندار :  اکنون اگر اجازه بفرمائید خواسته هایمان را برای تشکیل دانشگاهی در شأن تربیت کننده معلم جامعه ی اسلامی که قرار است تربیت کننده نسلهای آینده کشور باشند ، مطرح نمائیم  و استدعا کنیم در حد امکان مارا برای این مهم یاری نمائید: اولین استدعا آنکه ، عنایت فرموده ودر اولین فرصت  ضمن بازدید ازمجموعه ی توانمندیها ، قابلیت ها و در نهایت کاستی های دو پردیس ؛ از نزدیک در جریان امور قرار گیرید.  به صورت ویژه به برنامه ریزان حوزه دانشگاهی در استانداری دستور فرمائید من بعد در کارگروه ها وجلسات دانشگاهی استان ، ضمن دعوت از مدیران دانشگاه فرهنگیان ازتوانمندی این مجموعه در تصمیم سازی های علمی فرهنگی استفاده نمائید. رئیس دانشگاه فرهنگیان هفته گذشته در سمیناری در دانشگاه از آقای حداد عادل درخواست نمودند که ایشان کمک نماید تا مقدمات جذب دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترا را در استانهای برخوردار چون خراسان رضوی ، اصفهان ، تهران ، تبریز و شیراز را فراهم نماید . همکاران گرامی که پردیس مشهد را دیده اند می دانند گذشته از مبارکی مشهد به واسطه ی حرم امام هشتم (ع) بزرگترین عامل این در خواست  وجود فضای بسیار بزرگ پردیس مشهد است که نمی توان آنرا در معادلات تصمیم گیری نادیده گرفت. دکتر نجفی قائم مقام دانشگاه فرهنگیان در امور استانها عنوان فرمودند : دانشگاه فرهنگیان علاوه بر برگزاری دوره های کارشناسی امکان برگزاری دوره های کارشناسی ارشد و دکتری را نیز داراست و این امکان از سال آینده در پردیس های استانی که ، شرایط علمی و امکانات لازم را داشته باشند فراهم و مجوز لازم  را صادر خواهد کرد و در این خصوص همت مسئولین استانی ضروری و سرنوشت ساز است .  اما ، پردیس های ما از نظر فضا بسیار فقیر بوده و آنچه داریم سال هاست عمر مفید خود را طی کرده است ؛ در بسیاری موارد اگر چه نا چاریم ولی هزینه کردن در رفع مشکلات زیر ساخت های آن غیر منطقی است.  ساختمانها فرسوده و جوابگوی تربیت دانشجوی نسل امروز نیست . فضاها کنونی دانشگاهی نیستند. کارگاهها از تجهیزات حداقلی برخوردار اند.   زمین موردنیاز پردیس های استان مهم ترین مشکل پیش روی ماست ، عنایت مدیران ارشد استان کارساز است. به حمایت عزیزانمان در اداره کل راه ، مسکن و شهرسازی ،مدیر کل محترم منابع طبیعی ،مدیرکل اوقاف وامور خیریه ودیگران عزیزان نیازمندیم .
هر پردیس با توجه به ماهیت اختصاصی بودن پسران  و دختران آن به زمین اختصاصی مورد نیاز برای احداث فضاهای آموزشی چون کلاسها ، کارگاه ها و آزمایشگاه های تخصصی رشته های مختلف ، کتابخانه ، آمفی تئاتر، سالن های ورزشی ، خوابگاهها  ، سلف سرویس ، مسجد ، سالن مطالعه و.... نیازمند است. در کوتاه مدت برای خوابگاهها به شدت با کمبود سرانه فضا و تجهیز نمودن آنچه داریم مواجهیم  . دانشجوی ورودی امسال بعضا“با معدل 18 وارد دانشگاه شده و خود را با دانشجویان دیگر دانشگاهها قیاس میکند ، انتظار داشتن خوابگاه مناسب ، کلاس استاندارد ، کارگاه  IT، سالن مطالعه و....را دارد که انتظار معقولی است. برای پیشبرد امور با کاستی های زیادی مواجه هستیم . کارگاهای کامپیوتر ما به شدت نیاز به تحول دارند . سیستم ها جوابگوی نیازها نیست . بیشترین مشکل هم متوجه مدرسین گرامی در کلاسهای درس می شود و عذر خواهی ما هم مشکل آنان را مرتفع نمی سازد.
ضمن قدر دانی فراوان  از همه ی مدعوین گرامی ، مدیران محترم استان و کلیه عزیزان حاضر که توجه فرمودند ، به صورت ویژه آقای استاندار ازاینکه فرصتی فراهم نموده اید که در حضور مبارکتان مباحث فوق را مطرح نمائیم سپاسگزاریم . انشاالله نظرات ، راهنمائی ها و مساعدت همه ی شما گرامیان ودر صدر آن جناب مهندس هاشمی و حتی بزرگوارانی که در جمع ما نیستند ، ما را در عملیاتی نمودن این تقاضای ملی ، اجتماعی و فرهنگی به منزل مقصود رهمنون گردند و  بزودی تاثیرات  مثبت آنرا شاهد باشیم.  انشاالله    سپاسگزارم    والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته     

ادامه دارد.....


مطالب مشابه :


ماسک وصورتکهای آفریقایی

دانشگاه علمی کاربردی میراث دستی دانشگاه علمی کاربردی میراث بیستون




حکایت دانشگاه فرهنگیان واختصاص 100 هکتارزمین برای احداث پردیس های آن

حکایت دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی میراث بیستون دانشگاه جامع علمی کاربردی




.....زیباست

هنرهای زیبـای دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی میراث بیستون دانشگاه جامع علمی کاربردی




درسوگ مرگ یک روزنامه نگار ( مهران قاسمی)

هنرهای زیبـای دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی میراث بیستون دانشگاه جامع علمی کاربردی




لیست واحدهای رشته ی گرافیک (کارشناسی)

هنرهای زیبـای دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی میراث بیستون دانشگاه جامع علمی کاربردی




نقدی بر دومین نمایشگاه نقاشی گروه خاکستری تالار شهید آوینی کرمانشاه

هنرهای زیبـای دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی میراث بیستون دانشگاه جامع علمی کاربردی




سمینار پروفسور گلابچی

دانشگاه میراث بیستون معرفی اعضای انجمن علمی معماری دانشگاه میراث جامع علمی کاربردی.




برچسب :