کاندیداهای احتمالی شهرستانهای استان اردبیل در انتخابات مجلس دهم را بشناسید

از آنجائیکه استان اردبیل مختصات ویژه فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی  خود را از گذشته داشته و اکنون نیز دارد. به همین خاطر اردبیل منطقه ای با مردمان تیزهوش ، علاقمند به رویدادهای اجتماعی و ورای سطح تحصیلی شان ، تحلیلگر پدیده های سیاسی بوده است.
سطح مشارکت های مردمی در استان اردبیل هم در تصمیم گیری های کلان مملکتی تابعی از وضعیت روحی و روانی حاکم بر حیات سیاسی و اجتماعی کشور ، گاه متوسط و گاه مثال زدنی است . پیش بینی میزان مشارکت های مدنی هم استانیهایمان گاه به سختی باز خوانی نقشه های پیش یابی آب و هوای همین بوم و پیش بینی وضعیت جوی آن است .
اردبیلیها مانند جو بالای سرشان گاه برفی و طوفانی اند و گاه در اندک فاصله زمانی ای بهاری و آفتابی می شوند و این درست مانند اقلیم  اردبیل است که از قدیم به همان مثل معروف که گفته اند، اردبیل غیر قابل پیش بینی است!
شاید به همین خاطر هم هست که در پیش بینی نسبی نتیجه هر انتخاباتی، بویژه مجلس شورای اسلامی صاحبنظران سیاسی دچار مشکل اساسی می شوند . در ادوار گذشته تا به امروز نفرات مختلفی با انگیزه های متفاوت و به طرق و علل گوناگون به خانه ملت راه یافته اند.
اما این روزها سوالی بسیار مهم در ذهن افکار عمومی نقش بسته است :
دست آورد حضور هر کدام از نمایندگان فعلی مجلس در سطح خرد برای شهرستانهای حوزه انتخابیه خودشان و در سطح کلان برای استان اردبیل چه بوده است ؟ و شاید سوال مهم تر برای علاقمندان به تحولات سیاسی و اجماعی و حتی خود نمایندگان فعلی این باشد که : از جمع ۷  نفره فعلی نمایندگان استان کدام ها در دوره دهم نیز بر صندلی های سبز مجلس جلوس خواهند نمود ؟
پاسخ سوال اول را در وهله اول باید از خود نمایندگان فعلی شنید ، البته تا چه مقبول افتد و چه در نظر آید! اما به باور مردم شریف استان اردبیل بخش اصلی توان نمایندگانشان در دوره نهم صرف پرداختن به عزل و نصب های درون حوزه ای و استانی شده که از همین رو خاطر مردم بسیار مکدر است.
و در پاسخ به سوال دوم نیز گمانه زنی ها و پاسخ های مردمی و کاووش در لایه های مختلف افکار عمومی شهرستانهای استان بر این امر صحه می نهد که مردم بعضی از شهرستانها تلاش های نمایندگان خود را در خور شأن نام و پاسخگوی مطالبات خود نمی دانند و از همین رو دوباره به کرسی نشستن آنها دشوار خواهد بود .
در این میان هر چه به اسفند ۹۴ نزدیک میشویم بازار شایعات در زمینه اعلام نامزدی افراد با گرایش های مختلف در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز بیش تر می شود و گمانه زنی ها در مورد حضور وعدم حضور سرشناسان به شکل چشمگیری افزایش می یابد و این شایعات در تمام شهرستانها وجود دارد .البته در این نوشته قصد نیست از افراد خاصی که مطرح هستند سخنی له یا علیه به زبان آورده شود اما مطرح شدن نام جندین نفر در محافل دوستانه وخصوصی جالب به نظر می آید.
بابل؛انتخابات نه مو رقابت نامزدهای احتمالی با نزدیک شدن اسفند ۹۴ ، فعالیت کاندیداهای احتمالی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان جان تازه ایی گرفته است  و شهرستانهای استان نیز از این امر مستثنی نیست.
نگاهی به آرایش و پیشینه سیاسی کاندیداهای احتمالی مجلس دهم در مرکز استان  نشان می دهد مردم این منطقه اهمیت زیادی به دیدگاهها و گرایش های سیاسی داشته اند اما به نظر می رسد اردبیلیها در این دوره کمی متفاوت تر در پای صندوق حضور یابند . آنان در این دوره علاوه بر گرایش سیاسی نامزدان انتخابات ، به سوابق اجرائی و میزان کارآمدی افراد نیز توجه ویژه خواهند داشت . اهالی شهرستانهای اردبیل، نیر، نمین و سرعین براین نظرند که این مناطق به جایگاه واقعی خود در این دوره از مجلس نیز دست نیافته و این مهم تنها با داشتن نمایندگانی توانمند میسر خواهد شد .
مرکز استان ۳ نماینده در پارلمان دارد ، رقابت برای کسب این سه کرسی سبز،  پیچیده و طاقت فرسا و تمام عیاراست و عزمی چند ساله را می طلبد .
اینکه در اردبیل ، چه کسی پیروز انتخابات خواهد شد یا اقبال عمومی به کدام کاندیدا بیشتر است شاه بیت گمانه زنی های سیاسی است که هنوز نمی توان با استناد کافی برای معرفی چند نفر اشاره کرد اما یک قاعده نانوشته در کشور وجود دارد که عموما بیش از دو سوم  از نمایندگان حاضر در یک دوره نمی توانند دوباره وارد بهارستان شوند .
به هرترتیب باید دید آیا مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در این دوره هم بدنبال چهره های حدید هستند؟!
البته به  نظر می رسد منصور حقیقت پور و مصطفی افضلی فرد و کمال پیرموذن به ترتیب بدلایل مختلف و عملکردی شرایط مطلوبی را در افکار عمومی نداشته باشند و اینکه شانس و اقبال با کدام یک از این سه نفر باشد به تحولات ماه های آتی بستگی دارد.
بی تردید باید منتظر بود و دید نمایندگان کنونی در ماههای آینده ،‌چگونه نموداری از فعالیت چهار ساله خود را به افکار عمومی نشان خواهند داد تا با توجه به بازخوردهای آن ، اقبال عمومی به آنان را در ترازوی سنجش قرار داد.
در مرکز استان و در انتخابات پیش روی همانند انتخابات مجلس نهم ، ‌بی تردید منطقه جغرافیایی نامزدان انتخاباتی در کسب اکثریت آرا ، حائز اهمیت خواهد بود.
اما بر اساس اخبار دریافتی از شهرستانهای استان و منابع نزدیک و وابسته به این جریانها و برخی شنیده ها، افراد ذیل به احتمال قوی قصد ورود به رقابتهای انتخاباتی مجلس دهم را دارند و طبق شنیده های ما  اسامی کاندیداهای احتمالی مجلس دهم حوزه های انتخابیه استان اردبیل که بیشتر در محافل عمومی و خصوصی  نقل و قول می شود به شرح زیر می باشد:

حوزه انتخابیه اردبیل ، نیر،نمین و سرعین:
۱- رضا کریمی ۲- برادران نیکزاد ۳- براداران نوعی اقدم ۴- ولی آذروش ۵- کمال پیرموذن ۶- حجت الاسلام سیدکاظم موسوی ۷-  حجت الاسلام حاج محمدرضا سرداری ۸- منصور حقیقت پور  ۹- صدیف بدری ۱۰- بهبود معصوم زاده ۱۱- مصطفی افضلی فرد ۱۲- محمد فیضی

حوزه انتخابیه گرمی ، موران و انگوت:
۱-حجت الاسلام عبدالصمد وثوقی-۲- سیدحمایت میرزاده ۳- ناصر نصیری ،۴ – حجت الاسلام میرقسمت موسوی اصل ،  ۵- ولی اسماعیلی- ۶- ناصر سیدی

حوزه انتخابیه پارس آباد – بیله سوار:
۱- اسماعیل ابراهیمی ، ۲- سلیمان فهیمی ، ۳- حبیب برومند ۴- وکیل سپه ۵- امیدعلی رعنایی ۶- حسن الماسی

حوزه انتخابیه مشگین شهر:
۱- علی زین العابدین ۲- یونس اسدی ۳- ولی ملکی ۴- محمود عباس زاد ۵- صفر جعفرزاده

حوزه انتخابیه خلخال – کوثر:
۱    مهندس رحمت سلیمی ، ۲- داریوش بهشتی لرد ، ۳- سیدغنی نظری ، ۴- مهرانگیز مروتی ،۵- بشیرخالقی ، ۶-جلیل جعفری بنه

با نگاهی به لیست احتمالی افراد نامبرده می توان این نکته را دریافت که همچنان بعضی از افراد کاردان و توانمند و شایسته استان اردبیل همچنان تمایل دارند تا به خاطر برخی از مسائل وارد جریان انتخابات نشوند اینان سرمایه های واقعی این کشورند که می توانند به مردم و منطقه و استان اردبیل خدمت کنند و باعث پیشرفت منطقه شوند. (بر خلاف برخی افراد دنیا طلب که فقط و فقط به منافع خود و اطرافیان و حلقه اول و سرمایه گذاران انتخاباتی خویش فکر می کنند و این امر در دوره نهم مجلس بر همگان کاملا مشخص گردید)
با این حال این لیست انتخاباتی از روی احتمالات می باشد. طلب می کند که افراد و گروه هایی که دنبال کاندیداتوری و انتخابات مجلس هستند روابط محکم تری را با رسانه ها بوجود آورند و با گفتگو و مصاحبه و ارائه مطالب متنوع خود را هر چه بیشتر در معرض افکار عمومی قرار دهند. هر چند تا زمان انتخابات فاصله یکساله  داریم ولی این زمان بسیار کم و بسان یک چشم به هم زدن به سر می آید. لذا کاندیداهای قطعی و احتمالی از این فرصت استفاده جسته و با رقابت رفاقتی زمینه حضور هر چه بیشتر مردم و رقبا را فراهم آورند.
توجه داشته باشیم که هر آن احتمال دارد مصوبه مجلس عملی شده و انتخابات از حالت شهرستانی حذف و به استانی مثل انتخابات مجلس خبرگان تبدیل شود که در آن صورت فضای رقابتی جدید و جدی و با نام های جدید و قوی و گمنام بوجود می آید و خیلی از این افراد در فضای تشکیلاتی و حزبی جای خود را به افراد جدیدی می دهند که بتوانند در سطح استان رای بیاورند.
بی شک ساکنان استان اردبیل حضوری  پر رنگ پای صندوق های رای در انتخابات مجلس نهم خواهند داشت اما همچنان این سوال تا آن زمان بی پاسخ خواهد ماند که چه کسانی از استان اردبیل بر صندلی های سبز مجلس دهم خواهند نشست؟


مطالب مشابه :


معرفی دکتر منصور یوسفی

3- مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کارت ورود به جلسه | مشکل سیستم ی کارت ورود به




اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره توزيع كارت ورود به جلسه آزمون تافل 90-91 TOEFL) PBT) مورخ 23/7

درباره توزيع كارت ورود به جلسه و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی. به سما خلخال: 2:




ولکام خوش امد گویی

دانشگاه آزاد واحد دانشگاه آزاد اسلامی-واحد خلخال. ورود به سیستم مدیریت آموزشی سما .




علی نظری، گزینه جدید برای سمت فرمانداری پارس‌آباد

ورود به سیستم آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جانشین فرماندار خلخال در دولت




تخفیف شهریه پیام نور, چگونگی تخفیف شهریه پیام نور

نحوه تاثیر معدل بالای 17در ورود به دانشگاه ازاد معدل دانشگاه آزاد اسلامی




ليست مقالات كارشناسان هواشناسي استان اردبيل

ورود به سیستم منابع آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابر کوه خشكسالي خلخال براساس




شماره تلفن های ثابت استان قزوین 8 رقمی شد ...

ورود شمارا به وبلاگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیستم های مخابراتی، همزمان با اجرای




کاندیداهای احتمالی شهرستانهای استان اردبیل در انتخابات مجلس دهم را بشناسید

ورود به سیستم آموزشی آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس حوزه انتخابیه خلخال




برچسب :