کمیته آموزش و برنامه های آموزش و تشکیل کلاس ها



روشن است، همه کسانی که در عرصه ورزش فعال هستند اعم از ورزشکار، مربی، داور، مدیر و ... همواره و به تناسب فعالیتشان، در معرض رخدادها و حوادث ورزشی می‎باشند.

از این رو هر کس با هر عنوان، فعال در عرصه‎ ورزش باشد، ناگزیر با حقوق ورزشی ارتباط پیدا خواهد کرد و چون برابر با یک قاعده حقوقی مشهور، « جهل به قانون، رافع مسئولیت نیست » پس باید به حقوق خود و حقوق دیگرانی که در حوزه ي فعالیت او قرار دارند، آشنا باشد. تا با آشنایی و آگاهی از مسئولیتهای حقوقی ناشی از رخدادهای ورزشی، هم در مورد پیشگیری از رخدادها، دقت و مراقبت بیشتری بکار بندد و هم اگر رخداد ورزشی به هر حال بوقوع پیوست، روش برخورد درست و قانونی با آن حادثه را بداند.

به بیان گویاتر، حقوق ورزشی، بایدها و نبایدهای ورزش را از منظر حقوقی مطرح می‎کند. به علاوه، از ضمانت اجراهای این بایدها و نبایدها نیز سخن به میان می‎آورد. مثلاً مطرح می‎کند که مربی تکلیف دارد همواره مراقب سلامتی ورزشکاران تحت تعلیم خود باشد و اگر به این تکلیف محوری عمل نکند ممکن است برای او یکی از مسئولیت‎های کیفری، مدنی و یا انضباطی را بهمراه داشته باشد.

(دکتر محمد احسنی فروز)

کمیته آموزش حوزه در برنامه ها خود کلاس های آموزش تحت عناوین حقوق ورزشی، کمک های اولیه، طناب زنی و...را در برنامه هی خود دارد .در اولین فرست حقوق ورزشی را برگزار خواهد کرد.


مطالب مشابه :


کتاب حقوق ورزشی

کتاب حقوق ورزشی با نگرش به ورزش تکواندو نوشته دکتر محمد احسنی فروز با نمای زیر در کتابفروشی




حقوق ورزشی

چون در منظر حقوق ورزشی، فقط داشتن صلاحیت و یا تخصص، رافع دکتر محمد احسنی فروز مسئول




کمیته آموزش و برنامه های آموزش و تشکیل کلاس ها

به بیان گویاتر، حقوق ورزشی، بایدها و نبایدهای ورزش را از منظر حقوقی (دکتر محمد احسنی فروز)




حقوق ورزشی_لزوم احراز سلامتی ورزشکاران در نگاه حقوق ورزشی_

حقوق ورزشی_لزوم احراز سلامتی ورزشکاران دکتر محمد احسنی فروز مسئول کمیته قضایی




استاد شهید قورچانی

پس از درگیری در فلسطین و لبنان، ایشان به همراه شهید دکتر چمران و احسنی فروز. حقوق انتقال




برچسب :