گزارش آموزش و پرورش خوزستان ویژه

خوزستان استان برتر چهارمین جشنواره تولید و حمایت از پدید آورندگان محتوای الکترونیکی کشور شد

سیدبهزاد علوی معاون آموزش و نوآوری اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: چهارمین جشنواره تولید و حمایت از پدید آوردندگان محتوای الکترونیکی به منظور توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباط ( ITL )  در فرآیند یاددهی- یادگیری و با شعار مصرف کننده محتوای الکترونیکی، تولید کننده محتوای الکترونیکی، درسالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال اصلاح الگوی مصرف نام گذاری شده بود با ارسال شیوه نامه اجرایی و با همکاری ادارات و نواحی در اردیبهشت ماه سال 1388 آغاز شد.

وی افزود: این جشنواره در دو مرحله استانی و کشوری در شش گروه دانش آموزان و هنرجویان ( به جز هنرجویان رایانه) ، معلمان و هنرآموزان ( به جز رشته رایانه) ، هنر آموزان رایانه، هنرجویان رایانه، دانشجویان و مدرسان برگزار شد که اختتامیه آن در اردیبهشت سال 89 که از سوی مقام معظم رهبری سال همت مضاعف و کار مضاعف نامیده شده برگزار گردید.

علوی گفت: جشنواره تولید محتوای الکترونیکی» از سال 1383 و « حمایت از پدید آورندگان الکترونیکی فرهنگیان  ( دانش آموزان و معلمان) » از سال 85 در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی شروع شده بود که این دو طرح در سال 1387 با دستور رییس محترم سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ادغام و با عنوان « چهارمین جشنواره تولید و حمایت از پدید آورندگان محتوای الکترونیکی » در حال انجام است.

وی با اشاره به اهداف این جشنواره گفت:  اهداف این جشنواره اهم است از 1- توسعه و تعمیق فرهنگ تولید محتوای الکترونیکی و استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در فرآیند یاددهی- یادگیری در جهت اصلاح الگوی مصرف کنندگی به تولید کنندگی در محتواهای مورد نیاز 2- ترغیب و تشویق معلمان، دانش آموزان، دانشجویان و مدرسان به استفاده از درس افزارها و محتواهای آموزشی الکترونیکی مورد نیاز در کلاس های درس 3- ایجاد زمینه مناسب برای شناسایی توانمندی های دانش آموزان، معلمان، دانشجویان، مدرسان و مشارکت آنها در امر تولید درس افزار و محتوای الکترونیکی4- ارتقای کیفی ( فنی و محتوایی) محصولات تولید شده توسط معلمان و دانش آموزان 5- ایجاد پایگاه اجزای آموزشی در شبکه ملی مدارس ایران ( رشد) جهت استفاده مخاطبین 6- توانمندسازی معلمان و دانش آموزان برای پاسخ به نیازهای آموزشی.

معاون آموزش و نوآوری اداره کل آموزش و پرورش خوزستان به اقدامات اداره کل آموزش و پرورش استان برای تقویت و حمایت از تولید محتوای الکترونیکی و بروز خلاقیت در آثار خلق شده توسط دانش آموزان و معلمان اشاره می کند و می گوید: برای رسیدن به اهداف آموزش و پرورش در این عرصه نیازمند 1- شناسایی و تقویت دانش آموزان مستعد 2- برگزاری جلسات مشاوره ای و همفکری 3- انتخاب و معرفی استاد راهنما 4- تخصیص اعتبارات مورد نیاز می باشیم.

علوی به برنامه های آموزش و پرورش در این راستا اشاره می کند و می افزاید: برنامه های آینده اداره کل آموزش و پرورش ( دبیرخانه جشنواره تولید محتوای الکترونیکی) برای حمایت و ایجاد رقابت علمی و آموزشی در بین دانش آموزان، هنرجویان، هنرآموزان، معلمان برای ارتقاء کیفیت آموزشی، ورود به مدارس و موفقیت فرزندان خوزستان در عرصه های بین المللی و ملی بدین گونه می باشد که 1- فراگیر نمودن جشنواره تولید محتوای الکترونیکی – جشنواره خوارزمی- مسابقات علمی و کاربردی- علمی-  عملی مسابقات آزمایشگاهی- المپیادهای علمی- جشنواره هنرهای تجسمی، جشنواره  مهارتهای هنری و جشنواره الگوی برتر تدریس برای حضور حداکثری دانش آموزان و معلمان استان 2- توسعه آموزش های تخصصی ویژه نخبگان و برگزیدگان استانی برای کسب موفقیت در عرصه های ملی 3-  اختصاص اعتبارات ویژه برای این فعالیت ها و حمایت مالی از تولید کنندگان و برگزیدگان 4- معرفی آثار و تجلیل از نام آوران استان برای تقویت روحیه خودباوری بین نوجوانان و جوانان استان 5- ترویج فرهنگ تولید و استفاده از محتوای الکترونیکی در فرآیند آموزشی 6- معرفی توانمندی های استان در زمینه های علمی و آموزشی به دیگر استان های کشور می باشد.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به خلاصه  آماری تعداد شرکت کنندگان و مقام های کسب شده توسط هنرجویان و هنرآموزان در چهارمین جشنواره تولید محتوای الکترونیکی اشاره می کند و بیان می دارد: تعداد کل آثار رسیده به دبیرخانه استانی جشنواره 45 اثر می باشد، تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه کشوری جشنواره 20 اثر می باشد، تعداد مقام های کسب شده در چهارمین جشنواره 5 مقام کشوری،  2 نفر اول ، 1 نفر دوم،2 نفر سوم می باشند، ضمنا ً در این دوره از جشنواره استان خوزستان به عنوان استان برتر برگزیده شده است و جناب آقای رحمان فلاحی مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان از سوی معاون وزیر و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش مورد تقدیر قرار گرفت.

آدرس دبیرخانه جشنواره : اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان- کارشناسی کاردانش

 

اسامی برگزیدگان چهارمین جشنواره تولید و حمایت از پدید آورندگان محتوای الکترونیکی

 

نام و نام خانوادگی پدید آورنده  اثر:  زهرا طاهری                 هنر آموزش شهرستان: شوش

نام اثر: Freehand

سال تولید: 1388

خلاصه ای در خصوص اثر: در این مجموعه آموزشی، نرم افزاری فری هند به طور جامع آموزش داده می شود صفحه اصلی شامل دکمه های انیمیشنی می باشد که با کلیک بر روی هرکدام وارد بخش مربوطه می شوید. دکمه راهنما برای راهنمایی درباره محیط نرم افزارآموزشی، دکمه واژه نامه برای اصطلاحات به کار رفته شده در مجموعه آموزشی می باشد و دکمه درباره ما برای معرفی تهیه کنندگان مجموعه می باشد.

 

نام و نام خانوادگی پدید آورنده  اثر:  دیبا عربی          هنر آموز هنرستان کاردانش کوشا

نام اثر:  corel draw                                                شهرستان : بندرامام خمینی (ره)

سال تولید: 1388

خلاصه ای در خصوص اثر: این CD از دروس رشته ی تصویر سازی کامپیوتری شاخه کاردانش می باشند دروس آموزشی به صورت تعاملی می باشد و در ساخت آن نرم افزارهای گوناگون استفاده شده است .

 

نام و نام خانوادگی پدید آورنده  اثر:  محمدعلی رسولی           معلم مقطع ابتدایی شهرستان بندرامام خمینی (ره)

نام اثر: علوم پنجم ابتدایی ( زمین نا آرام)

سال تولید: 1388

خلاصه ای در خصوص اثر: این نرم افزار آموزشی از بخش های متعددی چون: آموزش تعاملی دروس جداول آموزشی- آزمون های ورودی – تشخیص و پایانی و ... تشکیل شده است  .

 

نام و نام خانوادگی پدید آورنده اثر: سعیدیارشکیب       هنرجو هنرستان کاردانش 4 آذر

نام اثر: فتوشاب CSA       شهرستان : اندیمشک

سال تولید: 1388

خلاصه ای در خصوص اثر: این درس افزار حاوی بیش از یک ساعت فیلم آموزشی در 7 فصل به همراه چهارمین آزمون چهارگزینه ای و همچنین بخش سرگرمی برای کاربران در زمان استراحت شامل بازی های فکری و بخشی در خصوصی تاریخچه فتوشاپ

نام و نام خانوادگی پدید آورنده اثر: علی رضا صفاییان     هنرجو هنرستان کاردانش دکتر حسابی

نام اثر: مدار منطقی     شهرستان: ماهشهر

سال تولید : 1388

خلاصه ای در خصوص اثر: این نرم افزار جهت یادگیری هرچه سریعتر درس سخت افزار رشته رایانه طراحی و ساخته شده است که شامل کار با انواع کیته تیم جمع کنندها تمام جمع کننده ها تبدیل مبناها و ... می باشد که به صورت کاملا شبیه سازی شده در این نرم افزار مشاهده می شود.

اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان

معاونت آموزش و نوآوری

 


مطالب مشابه :


عملکرد مناطق

گروه فيزيك سازمان آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان خوزستان شبکه فیزیک




رييس جديد سازمان آموزش و پرورش خوزستان معرفي شد

آموزش و پرورش ايران - رييس جديد سازمان آموزش و پرورش خوزستان معرفي شد - - آموزش و پرورش ايران




عملکرد مناطق

گروه فيزيك سازمان آموزش و پرورش های آموزشی مناطق و ادارات آموزش و پرورش استان خوزستان




فراخوان مقاله

+نوشته شده توسط گروه فیزیک خوزستان در جمعه پانزدهم آبان ۱۳۸۸ و ساعت ۱۵:۲۵ بعد از ظهر |




پاسخ به سوالات

+نوشته شده توسط گروه فیزیک خوزستان در دوشنبه بیست و هفتم آبان ۱۳۸۷ و ساعت ۲۳:۴۲ بعد از ظهر |




معاون وزير آموزش و پرورش خبر داد: عضويت مدرسان مراكز تربيت معلم در هيات علمي دانشگاه

معاون وزير آموزش و پرورش خبر داد: عضويت مدرسان مراكز تربيت معلم در هيات علمي




پیام تبریک به رئیس سازمان آموزش و پرورش خوزستان

پیام تبریک به رئیس سازمان آموزش و پرورش پیام تبریک به رئیس سازمان آموزش و پرورش خوزستان .




نامرئی کردن اجسام

+نوشته شده توسط گروه فیزیک خوزستان در یکشنبه چهارم آذر ۱۳۸۶ و ساعت ۲۳:۱۵ بعد از ظهر |




گرفت خورشید و ماه

+نوشته شده توسط گروه فیزیک خوزستان در چهارشنبه بیست و نهم آبان ۱۳۸۷ و ساعت ۱۹:۲۲ بعد از ظهر |




گزارش آموزش و پرورش خوزستان ویژه

گزارش آموزش و پرورش خوزستان » از سال 85 در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی شروع




برچسب :