پایان نامه رشته مهندسی ساخت وتولید وماشین ابزار

طراحي  قالب برشLink

               تعداد صفحه ۱۵۵


 

چكيده

اين پروژه به بررسي چگونگي طراحي يك قالب با توجه به نيازمندي‌هاي محصول مي‌پردازد. در قسمت اول بايد بدانيم كه ويژگيهاي محصول مورد نظر ما از نظر خواص ظاهري و نوع كاربردي چگونه است كه در قسمت طراحي قطعات آمده است.

براي هر محصولي هم مي توان از چند قالب استفاده كرد و هم از يك قالب پيچيده كه بسته به نياز و امكان تجهيزات توليدي مي توان از انواع تكنولوژي قالب استفاده كرد و براي اين منظور نياز به شناخت انواع قالب داريم.

پرسها به عنوان منابع تخصيص نيرو به فكهاي هر قالب نقش بسياري در توليد دارند علم استفاده از نيرويي مناسب براي استفاده بهينه از امكانات براي هر فرد حتي بسيار داراي اهميت مي باشد. به طور مثال يك پرس 120 تن مي تواند قالب نك پشت سري را نابود كند. در بخش پرس و برش فلزات به تشريح كامل ملزومات و نيازهاي مختلف پرداخته شده است.

 

در قسمت طراحي قالب نياز به دانستن مراحل مختلف طراحي مي باشد. در اين تحقيق به بيان مراحل مختلف طراحي قالب (14 مرحله) به صورت كامل پرداخته شده است و به مشخصات قطعه كار و محاسبات طراحي نيز به صورت بخشهاي مجزا پرداخته شده است.

هدف اين تحقيق گردآوري منظومه‌اي جهت ساخت انواع قالب مي باشد كه روش ساخت و طراحي با توجه به امكانات سرلوحه تمامي تحقيقات اين پروژه بوده است.

فصل اول (طراحي قطعات)

 فصل دوم (انواع قالب)

فصل سوم (پرس)

 فصل چهارم   (برش فلزات

فصل ششم-   مشخصات قطعه کار و محاسبات طراحی

 فصل پنجم (14 مرحله طراحي قالب)

 

 

 


 

 


 

 


طراحی جرثقیل های ستونی بازویی :

PillarJib Cranes

 

       تعداد صفحات ۷۰

 


 چکیده

تخمين هاي هزينه هاي سالانه خوردگي در ايالات متحده 8 تا 126 بيليون دلار مي باشد. خوردگي زيان اقتصادي عظيمي است و براي کاهش دادن آن کارهاي زيادي ميتوان انجام داد. اگر اين نکته را در نظر بگيريم که هر جا فلز و مواد ديگر مورد استفاده قرار مي گيرند خوردگي با درجه و شدت هاي متفاوتي واقع مي گردد. اين رقم هاي بزرگ دلاري چندان غير منتظره نخواهند بود. به مثالهاي زير توجه کنيد.برطبق آمارهاي وال استريت جورنال (11 سپتامپر 1981) هزينه خوردگي در صنعت نفت وگاز حدود 2 بيليون دلار در سال است. اين هزينه ها در حال افزايش هستند زيرا چاه ها عميق تر و محيط ها خورنده تر مي شوند.دماهاي بالا و گازهاي سولفوري خورنده (مثلاً 500 درجه فارنهايت و سولفور هيدروژن).

خوردگي پلها با گذشت زمان يک مشکل اساسي است و تعويض آنها بيليون ها دلار هزينه دربردارد. خوردگي پلها حدود 500 ميليون دلار هزينه در بردارد. طراحي صحيح و استفاده از حفاظت کاتدي هزينه ها را به مقدار زيادي کاهش مي دهد. يک کمپاني بزرگ مواد شيميايي ساليانه بالغ بر 000/400 دلار صرف تعميرات و نگهداري در رابطه با خوردگي در واحدهاي اسيد سولفوريک مي کند. در حالي که شرايط خوردگي چندان حاد نبود. در يک کارخانه ديگر هزينه رنگ آميزي براي جلوگيري از زنگ زدن در اتسمفر دريايي 2 ميليون دلار در سال است. در يک پالايشگاه که فرآيند جديدي را شروع کرده بود. بعد از فقط 16 هفته ، مشکل حادي بوجود آمد، بعضي قطعات به ميزان تا اينچ خورده شده بودند.

طراحی جرثقیل های ستونی بازویی :

فصل اول: معرفی انواع جرثقیل و روشهای طراحی و نصب

 

1-1)مقدمه

 

2-1)انواع جرثقیل

1-2-1)جرثقیل متحرک

2-2-1)جرثقیل تلسکوپی

3-2-1)جرثقیل کامیونی

4-2-1)جرثقیل مخصوص زمین های ناهموار

5-2-1)لودر جرثقیل

6-2-1)جرثقیل معلق

7-2-1)جرثقیل دروازه ای

8-2-1)جرثقیل بازویی

 

3-1)بررسی موارد ایمنی و طراحی ساخت

1-3-1)بازرسی فنی حین ساخت

2-3-1)بازرسی حین نصب و راه اندازی

3-3-1)بازرسی فنی ادواری

فصل دوم: بررسی و تحلیل اجزای اصلی و اتصالات به صورت عددی

1-2) مقدمه ساخت سازه6

 

2-2) طراحی تیر(بازو

1-2-2)بدست آوردن مشخصات تیر

2-2-2)محاسبه خیز وشیب

3-2-2)بدست آوردن تنش های نرمال تیر

4-2-2)طراحی بر اساس تئوری وونمیزز

 

3-2)طراحی ستون

1-3-2)کمانش

 

4-2)طراحی پیچ

5-2)طراحی جوش



طراحي و تحليل C-Hook هاي40 تني

 

        تعداد صفحات ۶۵


چکيده

هدف از اين پروژه طراحي و تحليل C-Hook[1][1]هاي40 تني مي­باشد. روند طراحي و تحليل بدين صورت انجام مي­گيرد که در ابتدا طرح مورد نظر در نرم­­ افزار Inventor کشيده شده و با توجه به مرکز ثقل آن، وزنه تعادل مناسب طوري انتخاب مي­شود که مجموعه C-Hook و وزنه تعادل به حالت افقي درآيد. سپس محاسبات لازم جهت يافتن حالت­هاي بحراني بارگذاري، انجام مي­گيرد و با مشخص شدن شکل نهايي C-Hook، نمونه مورد نظر در نرم افزار Ansys مدل سازي شده و سرانجام بارگذاري و تحليل مي­گردد. نتايج بدست آمده از نرم افزار با اعداد بدست آمده از محاسبات دستي مقايسه مي­شود و سرانجام طرح ارائه شده، بر اساس ضريب ايمني مورد نظر براي حالات استاتيکي و خستگي، در جهت برآوردن نيازهاي طراح بهينه مي­گردد. از آن جا که براي هر C-Hook با وزن و ابعاد مشخص، محل بارگذاري بحراني متفاوت است، لذا نحوه طراحي بدين صورت انجام مي­گيرد که براي C-Hook مدل شده در نرم­­ افزار Inventor، پس از بدست آوردن مشخصات مورد نياز از اين نرم افزار، مدل مورد نظر  در نرم افزار Ansys مدل سازي شده و سپس تحليل مي­گردد تا سرانجام طرح مطلوب به دست آيد.    

فصل اول: محاسبات دستي و مقاومتي

-1 محاسبه وزن وزنه تعادل

1-2بارگذاري و حالت­هاي بحراني

1-2-1 کويل سوار بر  C-Hook

1-2-2عمودي کردن محور کويل از حالت افقي

-3  انتخاب شعاع راکورد مطلوب

-4 محاسبات مربوط به خستگي

 

فصل دوم:روش المان محدود و معرفي نرم افزار

-2 آشنايي كلي با روش اجزاء محدود و نرم‌افزار ANSYS

-3 معرفي نرم‌افزار ANSYS و هدف از انتخاب آن

2-4 آشنايي با نصب نرم‌افزار و نيازهاي سخت‌افزاري آن

2-5 روش­هاي اجراي نرم‌افزار

2-6 توضيح محيط نرم‌افزار و منوهاي آن

-8 ارتباط با نرم‌افزارهاي ديگر

فصلسوم: نتايج تحليلC-Hook  بااستفاده از نرم­افزار Ansys

3-1 کويل سوار بر C-Hook

3-2 عمودي کردن محور کويل از حالت افقي

-3 تحليل C-Hook با شعاع راکورد­هاي مختلف

3-4 توزيع تنش در C-Hook در اثر وزن آن


 




فرایند تولید پیچ و عملیات پرس کاری مربوط به آن

 

     تعداد صفحات ۱۱۰

 


 

چکیده

   فرآيند توليد پيچ

فرآيند توليد پيچ در واقع يك عمليات پرس كاري است كه طي آن مفتول كه ماده اوليه توليد پيچ است طي چند ضربه شكل نهايي را به خود مي‌گيرد. اين عمليات پرس كاري مي‌تواند سرد يا گرم انجام شود كه معمولاً براي توليداتي تا قطر 24ميلي از پرس كاري سرد و براي بالاتر از آن پرس كاري گرم استفاده مي‌شود.

عمليات فرم دهي مفتول توسط قالبهاي مخصوص اين كار انجام مي‌شود. معمولاً بخشي از مفتول كه درنهايت ساقه پيچ خواهد شد. توسط قالبهاي ثابت يا ماتريس‌ها شكل داده مي‌شود و آن بخش از مفتول كه كله پيچ خواهد شد توسط قالبهاي متحرك يا پانچ و يا سينه شكل نهايي را به خود مي‌گيرد.

 

فصل يک

 

مواد اوليه

روند توليد پيچ

فلزات مورد مصرف در قالبسازی

قالب برش

جنس قالب

تيغه برش

چکش اول

محاسبه طول برش مواد خام

مزايا و معايب حالت سه ضرب و چهار ضرب

قالب مادر اول

چکش دوم

قالب مادر سوم

چکش سوم

قطعات مورد نياز جهت توليد پيچ

انگشتي

پشتي قالب

پشتي فنر

فصل دوم..............................................................................................

کنترل کيفيت

اکسترودينگ

 




ساخت دستگاه خم کن ورق لبه گرد 

 

     تعداد صفحات۵۰

 


 

چکيده

يکي از عيوب مهم در فرآیندخمکاري پدیده برگشت فنري است که بعد از برداشتن نيروي خمکاري در ورق ايجاد مي شود. تخمين ميزان برگشت فنري براي جبران آن و تولید قطعه دقیق از مسائل مهمي است که در خمکاري باید به آن توجه شود. در اين مقاله علاوه بر بررسي پديده خم کناره در ورق هاي  فولادی، خم هايي که در محل خم  دارای برش هستند  نيز بررسي شده و تاثير پارامترهاي ابعاد سوراخ(درصدبرش)، شعاع سنبه، شعاع ماتريس بر میزان برگشت فنري ورق هاي فولادي در قالب خم کناره مورد  بررسي قرار گرفت. بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد که تمامي پارامترهاي مذکور بر ميزان برگشت فنري موثرند ولی تاثیر شعاع ماتریس بیش از سایر پارامترها است.

 

فصل اول: خم کاری ورق های فلزی                                                                

فصل چهارم: دستگاه خم کن ورق لبه گرد

4-1- دستگاه خم لبه گرد

فصـل دوم: ورقـکاری

فصل سوم: تحلیل خمش ورق در فرآیند خم کاری پیوسته روی بستر لاستیکی

 




مهندسی معکوس_ سیستم قلاويز گردان اتوماتيك

 

        تعداد صفحات ۳۸


چکیده

طی سالهای اخیر مقوله ای چون توسعه بازار و صادرات ازجمله مواردی بوده که بزرگترین دغدغه خاطر مدیران ارشد سازمانهای مهندسی و تولیدی را به خود اختصاص داده است. سوالی که همیشه مطرح بوده، این است که چگونه می توان درکوتاهترین زمان فاصله خودرا با کشورهای پیشرفته کاهش داد و در بازرگانی جهانی سهم مناسبی داشت؟ بررسی کشورهایی که مانند کشور ما فناوری را به مرور زمان به دست نیاورده و در مقطعی از زمان سعی در احاطه یافتن بر آن داشته اند، نشان می دهد که در اولین گام، اقدام به استفاده گسترده از روش مهندسی معکوس جهت درک اولیه محصولات و سپس ساخت و ارتقای آنها باتوجه به نیازهای خود روش مناسبی است. اشاعه ونظارت برحسن اجرای فرایند سیستماتیک مهندسی معکوس و به کارگیری ابزارها و تکنیک های مهندسی در این فرایند نیز می تواند تاثیر بسزایی در دستیابی به دانش فنی محصولات تولیدی (که اکنون به دلیل عدم به کارگیری به صورت سیستماتیک، محقق نشده) درکمترین زمان و با حداقل هزینه، داشته باشد.

در این مقاله ضمن بیان استراتژی های مختلف فناوری، جایگاه تحقیق و توسعه در دستیابی به آنها و سپس انتخاب استراتژی مهندسی معکوس به عنوان یک راه مناسب پیشرفت برای کشورهای درحال توسعه، متدولوژی این سیستمدر یک دستگاه قلاویز گردان اتوماتیک به همراه نقشه های مورد نیاز ارائه شده است.[1]

 

کلمات کلیدی: مهندسی معکوس، اتوماتیک، قلاویز، دریل، قلاویزگردان

.

فصل اول : استراتژی های دستیابی به فناوری و محصولات

فصل دوم :متدولوژی مهندسی معکوس

فصل سوم : مزایا و دستاوردهای مهندسی معکوس




 

سیستم روانکاری هیدرواستاتیک

 

          تعداد صفحات ۴۵


 

چکیده

روانکاری هیدروستاتیک به منظور جلوگیری از فرسودگی زیاد یاتاقان در زمان راه اندازی واحد و یا توقف آن صورت می گیرد. این سیستم همچنین راه اندازی ژنراتورهایی با یاتاقان تراست ، تحت فشار زیاد را تسهیل می نماید. در این سیستم روغن تحت فشار زیاد بین قطعات یاتاقان کف گرد و تراست بلوک به صورت یک لایه ایجاد می گردد.

فشار روغن توسط دو موتور پمپ فشار بالا که یکی از آنها رزرو می باشد ایجاد می شود. معمولادر زمان استارت و یا استپ واحد ، یکی از پمپ ها شروع به کار می کند و در صورتی که به هر علتی ، فشار روغن تزریق شده به حد مورد نیاز نرسید ، پمپ دوم نیز شروع به کار می کند. با توجه به اینکه در صورت عدم ایجاد این لایه روغن ، امکان صدمه خوردن به سطح یاتاقان ها و سطح تراست بلوک وجود دارد ، بعضی از سازندگان ژنراتور (ELIM) یکی از این پمپ ها را به صورت DC در نظر می گیرند که در صورت قطع برق AC مصرف داخلی ، این پمپ DC ، امکان کار کردن را از طریق باتری خانه نیروگاه داشته باشد و از صدمه  خوردن به یاتاقان ها جلوگیری شود.

روغن از مخزن یاتاقان ها به پمپ رسیده و سپس به سطح یاتاقان ها پمپ می شودو فشار روغن با توجه به قدرت و وزن ژنراتور تا حد120    barنیز ممکن است برسد. این پمپ ها در نیروگاه به High Pressure Pumps و یا به صورت مختصر HP Pumps معروف می باشد که در زیر می توانید یک نمونه آنها را مشاهده کنید

فصل اول                                                                                                                    

سیستم روانکاری هیدرواستاتیک

فصل دوم

الکوریتم ژنتیک




عملیات حرارتی روی فولادهای ابزار

 

      تعداد صفحات ۱۰۲


چکیده :

 

فولاد آلياژي  AISI M42 از جمله فولادهاي ابزار تندبر ( High Speed steels ) که اين فولادها براي شکل­دهي و ماشينکاري مواد و ابزارهايي نظير ، ابزارهاي برشي سنبه و ماتريسهاي برش،  خم­کاري، فرم دادن، کشش به کار مي روند . در اين پژوهش تأثير فرآيندهاي مختلف عمليات حرارتي براي دستيابي به سختي پذيري و ساختار مناسب بر روي 50 نمونه از جنس DIN 1.3247 تحقيق گرديده است.

براي انجام اين آزمايش از چهار كوره حمام نمك دماي بالا و پايين به ترتيب براي آستنيته­كردن و كوئنچ كردن استفاده شد. آزمايش­ها براي به دست­آوردن شرايط بهينه دما و زمان آستنيته­کردن و تمپركردن  انجام گرديد و سپس با توجه به شرايط به دست­آمده از اين نتايج  سيكل مناسب انتخاب گرديد . آزمايش­هاي سختي­سنجي، متالوگرافي و بررسي با ميکروسکوپ نوري انجام گرديد .

سيکل عمليات حرارتي بهينه شامل پيشگرم­کردن نمونه در سه مرحله که شامل مرحله اول 0C 450 که در داخل کوره المنتي و مرحله دوم 0C 850 و  مرحله سوم0C 1050 در داخل کوره حمام نمک  به مدت 2 دقيقه انجام مي­گرديد.  سپس نمونه در دماي0C1170 جهت آستنيته كردن به مدت 2 دقيقه در داخل كوره حمام نمك نگهداري گرديد . در مرحله بعد نمونه در حمام نمك 515 به مدت 2 دقيقه كوئنچ گرديد . در انتها براي رسيدن به خواص نهايي نمونه 2 بار در دماي 540 به مدت 1 ساعت تمپر گرديد .   

 

فصل اول

 

 1ـ1ـ عمليات حرارتي

1ـ 2ـ فرایندهای عملیاتی حرارتی

 

فصل دوم

2ـ1ـ بهينه سازي فرآيند عمليات حرارتي فولاد ابزار تندبر( HSS ) AISI M42

2ـ2ـ مواد و روش تحقيق...................................................................

2ـ3ـ يافته و بحث

 

فصل سوم

3ـ1ـ بررسی تاثیر عملیات حرارتی بر روی خواص مکانیکی فولاد زنگ نزن...  

3ـ2ـ روش تحقیق............................................................................ .

3ـ3ـ  استحکام تسلیم و کششی

3ـ 4ـ  عملیات حرارتی پسگرمی ........................................................ .

3ـ5ـ عمليات حرارتي تنش زدايي

3ـ6ـ بازيافت  ...............................................................................

فصل چهارم

4ـ1ـ عملیات حرارتی فولادهای ماریجینگ ..................... .

4ـ 2ـ متالورژی فیزیکی.............................................. ..

4ـ 3ـ شکل گیری مارتنزیت ....................................... .

4ـ8ـ بررسي تاثير سيكل عمليات حرارتي بعد از آهنگري بر روي ريزساختار وخواص مكانيكي فولاد ابزار سردكار 1.2080...................................................................................... .........

 

فصل پنجم

 5­ـ1ـ انتخاب عمليات حرارتي بهينه براي چرخ‌دنده‌هاي گيربكس به منظور كاهش صداي گيربكس................................................................................................. .............................

5ـ 2ـ فولادهاي مناسب براي انواع عمليات حرارتي متداول..................

5ـ3ـ عمليات حرارتي بهينه براي فولاد 27CD4.............................. .

5ـ4ـ فولادهاي مناسب براي انواع عمليات حرارتي متداول...................  

فصل ششم

6ـ1ـ آزمايش سختي       Hardness  test.................................... ........

6ـ 2ـ آزمايش سختي برنيل    Brinell   Hardness  Test        ........   

6ـ 3ـ انواع آزمايش سختي سنجي (Hardness test ).......................

6ـ 4ـ شرايط نمونه آزمايش........................................................ .................

6ـ 5ـ آزمايش برنيل................................................................. ......................

6ـ 6ـ آزمايش سختي ويكرز:    The Vickers Hardness Test         .......  

6ـ 7ـ مقدار نيرو در آزمايش ويكرز ............................................. ........

 



بررسی خواص و خوردگي و اكسيداسيون فلزات(چدن‌ها  ، فولاد‌ها و آلومينيوم هاو مقايسه بین آنها)

 

       تعداد صفحات ۱۳۰

 


 

 

چکیده

تخمين هاي هزينه هاي سالانه خوردگي در ايالات متحده 8 تا 126 بيليون دلار مي باشد. خوردگي زيان اقتصادي عظيمي است و براي کاهش دادن آن کارهاي زيادي ميتوان انجام داد. اگر اين نکته را در نظر بگيريم که هر جا فلز و مواد ديگر مورد استفاده قرار مي گيرند خوردگي با درجه و شدت هاي متفاوتي واقع مي گردد. اين رقم هاي بزرگ دلاري چندان غير منتظره نخواهند بود. به مثالهاي زير توجه کنيد.برطبق آمارهاي وال استريت جورنال (11 سپتامپر 1981) هزينه خوردگي در صنعت نفت وگاز حدود 2 بيليون دلار در سال است. اين هزينه ها در حال افزايش هستند زيرا چاه ها عميق تر و محيط ها خورنده تر مي شوند.دماهاي بالا و گازهاي سولفوري خورنده (مثلاً 500 درجه فارنهايت و سولفور هيدروژن).

خوردگي پلها با گذشت زمان يک مشکل اساسي است و تعويض آنها بيليون ها دلار هزينه دربردارد. خوردگي پلها حدود 500 ميليون دلار هزينه در بردارد. طراحي صحيح و استفاده از حفاظت کاتدي هزينه ها را به مقدار زيادي کاهش مي دهد. يک کمپاني بزرگ مواد شيميايي ساليانه بالغ بر 000/400 دلار صرف تعميرات و نگهداري در رابطه با خوردگي در واحدهاي اسيد سولفوريک مي کند. در حالي که شرايط خوردگي چندان حاد نبود. در يک کارخانه ديگر هزينه رنگ آميزي براي جلوگيري از زنگ زدن در اتسمفر دريايي 2 ميليون دلار در سال است.

فصل اول اصول خوردگي

فصل دوم- آهن و فولاد

 

فصل سوم انواع خوردگي

فصل چهارم انواع خوردگي هايي که منشا مکانيکي دارند

فصل پنجم ـ چدن ها

فصل ششم ـ آلومینیوم

فصل هفتم  - روشهاي جلوگيري از خوردگي

جلوگيري از خوردگي با تغيير نوع فلز و طراحي هاي مناسب

فصل هشتم - حفاظت فلزات با اصلاح "محيط خورنده

فصل نهم - حفاظت فلزات با تغيير مقدار پتانسيل

"فلز - محيط خورنده

 




مواد دیرگداز و راهی جهت ذوب مواد دیرگداز

 

     تعداد صفحات ۱۲۵


چکیده

ساختار فازی مواد دیرگداز     
دیرگدازها از مواد ناهمگون ، چند ترکیبی و دارای تخلخلی هستند. در ساختار این مواد ، سنگ دانه های پایدار در برابر حرارت بوسیله ی فازهای چسبنده و افزودنی ها در کنار هم قرار گرفته اند.     

معمولا نقطه خمیری شدن را با مخروط زگر می سنجند. این مخروط ها از مواد دیر گداز ساخته می شوند ودارای نقطه خمیری شدن مشخصی هستند. هر مخروط با شماره زگر مشخص می شود.

مخروط های زگر ودرجه حرارتهای خمیری شدن آنها را بر حسب سانتیگراد نشان میدهد.

برای تعیین نقطه خمیری شدن یک آجر دیرگداز معمولاً آن را شکل مخروط زگر با همان ابعاد استاندارد دذر آورده ودر کوره مخصوصی که بتوان اجسام را در حین حرارت دادن رؤیت کرد قرار می دهند. دور جسم را با مخروط های زگر با شماره های مختلف می پیچینند ، در حین بالابردن درجه حرارت کوره ، دائماً وضعیت داخل را شماهده می کننند وهنگامی که جسم کاملاً نرم شده وراس آن خم شده وبا قاعد هرم یک سطح قرار گرفت حرارت دادن را قطع می کنند،آنگاه نمونه ومخروط ها را پس از سرد شدن از کو ره خارج نموده و وضعیت مخروط های زگر را مورد بررسی قرار می دهند. هر کدام از مخروط ها که به شکل جسم مورد نظر در آمده بود (از نظر خم شدن راس وقرار گرفتن آن در سطح قاعده ) شماره دیر گدازی آجر مورد نظر با شماره مخروط زگر ( که قابل تبدیل به درجه سانتیگراد است ) مساوی خواهد بود.

 

فصل دوم : مواد سیال کننده (کمک ذوب)

فصل اول : مواد دیرگداز (Refractories Material)


ساختار فازی مواد دیرگداز

فصل سوم : انواع آجرهای دیر گداز

فصل چهارم

تاریخچه

فصل پنجم : مقدمه ای بر آلومینیوم

فصل ششم : منیزیم





مطالب مشابه :


پایان نامه های کارشناسی مهندسی مکانیک خودرو..سیالات..تاسیسات ..ساخت وتولید

سایت پایان نامه ساخت وتولید ماشین پایان نامه های کارشناسی مهندسی




«« پایان نامه و پروژه ساخت و تولید »»

پایگاه اطلاع رسانی ساخت وتولید تهیه پایان نامه کارشناسی ناپیوسته ساخت و . تولید:




پایان نامه رشته مهندسی ساخت وتولید وماشین ابزار

پروژه و پایان نامه پایان نامه رشته مهندسی ساخت وتولید و نوشتن پایان نامه مقطع کارشناسی.




پروژه آماده در زمینه ی دروس ساخت وتولید (فایل پاورپوینت و word 2007)

پروژه آماده در زمینه ی دروس ساخت وتولید ارائه دهنده ی پایان نامه های کارشناسی و




انواع پرژه و پایان نامه مکانیک خودرو و سیالات .ساخت وتولید وتاسیسات

خودرو و سیالات .ساخت وتولید نوشتن پایان نامه مقطع کارشناسی. پایان نامه ساخت




پایان نامه های کارشناسی مهندسی مکانیک

پایان نامه های کارشناسی مهندسی سایت پایان نامه مکانیک ساخت وتولید. پایان نامه مهندسی




انجام انواع پایان نامه و پروژه دانشجویی مهندسی مکانیک

- انجام پایان نامه های کارشناسی -انجام انواع پروژه های نرم افزارهای ساخت وتولید:




معرفی دروس کارشناسی ارشد ساخت وتولید

نقش و توانایی یا کارایی . ضرورت و اهمیت گرایش ساخت وتولید از دو نظر قابل توجه است.




پایان نامه:در مورد قالب گيري بادي

فیلمها ی ساخت وتولید. (کارشناسی ناپیوسته) برخی از مقالات ، پایان نامه ها ، برنامه ها و




پروژه و پایان نامه مکانیک پروژه و پایان نامه مکانیک پایان نامه مکانیک خودرو وتاسیسات

پروژه و پایان نامه نحوه تدوین و نوشتن پایان نامه مقطع کارشناسی. پایان نامه ساخت وتولید




برچسب :