ساس تختخواب

ساس تختخواب =ساس رختخواب

آزار نيش و گزش ،ايجاد آلرژي و ناراحتي مي كند . راه‌هاي مبارزه با آنها عبارتند از:

-دقت در هنگام خريداري لوازم چوبي دست دوم

-مبارزه شيميايي (استفاده از مالاتيون 2 درصد –استفاده از ديازينون 5/0 درصد –استفاده از پريمفوس متيل 1درصد –استفاده از پروپكسور=بايگون 1 درصد –استفاده از كارباريل 1 درصد(سوين ) –استفاده از بنديو كارب 24/0 درصد(فايكام) –استفاده از دلتامترين 005/0 درصد –استفاده از بيوزرمترين

توجه :بايد كليه شيارها ،شكافها، درز لوازم چوبي و كف اطاقها  سم پاشي شود .براي هر 25 تا 50 متر 1 ليتر حشره كش كافي است .فاصله 2 سم پاشي كمتر از دو هفته نباشد .

 

ککها

  آزار نيش و گزش ککها

  طاعون

 تيفوس آندميک

 سستودها

 سالمونلوزيس

 

راه‌هاي مبارزه با آنها عبارتند از:

1-حفاظت شخصي

استفاده از مواد دور کننده مانند بنزيل بنزوات ‘دي متيل فتالات و دي اتيل تولاميد

سوسريها (سوسکها )

عوامل بيماري زا را بطور مکانيکي منتقل مي کند مانند:ويروسها (ويروس فلج اطفال )‘تک ياخته ها ‘ باکتريها ‘کرمها و نماتدها ‘دفع مواد آلرژي زا .راه‌هاي مبارزه با آنها عبارتند از:

1-بهسازي محيط و کنترل مکانيکي

-جلوگيري از ورود سوسريها به داخل ساختمانها ‘نصب توري بر روي دربها و چاههاي فاضلاب ‘کنترل لوازمي که وارد منازل مي شود مانند :گوني هاي برنج ‘شانه هاي تخم مرغ ‘و سبزيجات

-جمع آوري پس ماندهاي غذا

-نگهداري غذا در ظروف در بسته

-قراردادن زباله در کيسه هاي پلاستيکي و بستن درب آنها و يا ظروف سربسته و دفع به موقع آنها

-درزگيري شکافها

2-مبارزه شيميايي

-استفاده از طعمه ها (مواد غذايي حاوي قند ، چربي و نشاسته به علاوه يك حشره كش يا استفاده از اسيد بوريك به علاوه ماده نشاسته دار و زرده تخم مرغ)

-استفاده از سموم مختلف مشروط بر اينکه نسبت به اين سموم مشاهده نشده باشد .

-استفاده از مالاتيون 5 درصد ‘ديازينون 2 درصد ‘دوراسبان 2 درصد ‘بايگون 1 درصد و سايپرمترين

-استفاده از نفت و گازوئيل(به ميزان 1تا2 قاشق ) در مناطق آلوده به سوسري آمريكايي داخل چاههاي فاضلاب (دقت شود لوله پليكا نباشد )

 

عقربها

گزش عقربها مشکلاتي براي انسانها ايجاد مي نمايد که از يک واکنش موضعي جزئي تا دگرگونيهائي که منجر به مرگ مي شود متغير است .علائم کلينيکي بستگي به نوع گونه عقرب ‘مقدار سم دريافت شده ‘قواي جسماني ‘موقعيت سني  ‘تعداد نيش و فصل گزش متفاوت است .

ماده سمي در نيش عقربها بستگي به اندازه آنها ندارد .تعدادي از عقربهاي بزرگ بدون خطر مي باشند و نيش آنها فقط باعث تورم و التهاب و سوزش مي شود در حالکه اغلب گونه هاي کوچک خطرناک هستند .سم عقرب داراي موادي است که روي اعصاب تاثير مستقيم داشته و علائم مسمويت را ايجاد مي کند که شامل عرق زياد ‘تنفس سريع ‘تهوع ‘استفراق ‘تشنج ‘و افزايش ترشحات بدن مي باشد .مرگ غالبا به علت فلج دستگاه تنفس و نارسائي قلب پيش مي آيد . راه‌هاي مبارزه با آنها عبارتند از:

1-داخل اماكن

-استفاده از امولسيون حشره کشهاي :بنديو کارب(فايكام ) 48/0-24/0 درصد ‘پروپکسور 2 درصد ‘ليندين 5/0 درصد

-استفاده از گرد حشره کشهاي :بنديو کارب (فايكام )1 درصد ‘کارباريل(سوين ) 5-2 درصد ‘پروپکسور(بايگون ) 2 درصد ‘ليندين 1 درصد

2-در خارج ازاماکن

-استفاده از حشره کشهاي فوق ‘دقت شود قسمتهايي از ساختمان که با خاک تماس دارند مانند پي ها و ستون هاي لااقل تا 60 سانتي متري سم پاشي شود .

اقدامات احتياطي

-پوشيدن کفش در مناطق آلوده ‘خصوصا شبها

-دقت درهنگام  پوشيدن لباسها

-قراردادن يخ در محل عقرب گزيدگي  تا رساندن بيمار به مراکز بهداشتي 

 

مارها

هر ساله تعدادي از مردم(به ويژه كودكان) در اثر نيش مار جان خود را از دست مي دهند .اين افراد بيشتر افرادي هستند كه در بوته زارها و علف زارها تردد مي كنند .

علائم محلي مارگزيدگي :

الف )علامت نيش يا دندان مار بر روي پوست ،جاري شدن خون ،ورم ،درد شديد ،احساس سوزش ،وجود لكه ،درمحل گزيدگي

ب)علائم عمومي :تهوع ،استفراغ ،عرق شديد ،تب و لرز،سرد شدن پوست ،رنگ پريدگي ،سردرد ،سر گيجه ،احساس سستي و ضعف ،اشكال در بلع غذا ،اشكال در تكلم وتنفس ،كند يا تند شدن نبض ،تيرگي ديد و افتادگي پلك چشم ،خونريزي عمومي ،اضطراب و شوك

ج)علائمي كه با تاخير به وجود مي آيد :سستي ،بي حسي ارگانهاي بدن ،سوزش ،شل شدن ماهيچه ها ،اشكال در تنفس ،بهم ريختن افكار ،فلج

مبارزه با مار :

1-استفاده از چسبهاي نظير آترارت و تله هاي محتوي ماده چسبناك (مقداري از اين چسبها را بر روي تكه سنگ يا كاشي ريخته و آن را در محل رفت و آمد مار بيشتر در كنار و حاشيه ديوار قرار دهيد )

2-استفاده از طعمه هاي محتوي سموم

اقدامات احتياطي :

جلوگيري از تجمع لوازم اسقاطي ،الوار ،سنگ و خاك نزديك اماكن مسكوني

مبارزه با حشرات موذی در منزل

سوسک:

 بهترين وسيله براي از بين بردن سوسک اسيد بوديک است که به صورت کريستال هاي کوچک مي باشد. قبل از استفاده بايد محل هاي مورد نظر را با حشره کش سم پاشي کنيد اين عمل را چند هفته متوالي انجام دهيد تا کاملا از بين بروند.

مورچه:

 با ريختن نمک در محل حرکت، مورچه حرکت خود را در آن محل متوقف مي کند از حشره کش و پودرهاي ضدمورچه نيز مي توان استفاده نمود به صورتي که آنها را در مسير حرکت آنها مي ريزيم و بعد از سه روز محل را با جاروبرقي تميز مي کنيم.

مگس:

 براي جلوگيري از ورود مگس ابتدا درهاي ورودي را با توري مي پوشانيم. همچنين زباله ها حتما درون کيسه زباله باشد و سطل زباله زود به زود خالي شود. در ضمن از تجمع ظروف کثيف جلوگيري شود.

بيد:

از ورقه هاي آماده ضد بيد براي کمد لباس مي توان استفاده نمود و يا از مواد ضد بيد که به صورت گلوله هاي کوچک ريز وجود دارد در بين پتوهاي پشمي استفاده نموده و يا کمي از نفتالين استفاده مي نماييم.

نيش زنبور:

 بهتر است محل نيش زنبور را با جوش شيرين و آب آغشته نماييم سپس يک تکه پياز روي محل گزش مي گذاريم تا زهر را کاملا جذب کند.

تارعنکبوت:

 براي برداشتن تار عنکبوت از سقف يک جوراب را به سر يک چوب قرار دهيد و با نوار چسب آن را محکم کنيد و سقف را تميز کنيد براي تميز کردن زير يخچال هم از اين روش استفاده مي کنيم.

پشه خاكي:

براي مقابله با پشه خاکي که ناقل سالک است، بهسازي محيط و استعمال سموم خاص ضروري است.

موش: 

براي مقابله با جوندگان مثل موش که ناقل طاعون، تيفوس، يرقان، تريشينوز (کرم روده)، مسموميتها و سالک هستند، بايد راههاي ورود آنها را به اماکن بست (با سيمان). دور لوله هاي آب با سيمان بسته شود. ديوارهاي اماکن به ارتفاع 1متر و قطر 10سانتيمتر و تا عمق 60 سانتي متر زمين سيماني باشد. دفع زباله ها به روش بهداشتي صورت گيرد. ظروف بدون استفاده از آب خالي باشد. درب و پنجره ها داراي توري باشند و در نهايت در صورت وجود جونده اي مثل موش از تله يا سموم خاص استفاده شود.

سمهاي ضد موش:

1- فسفر دورنگ که فوري اثر مي کند و مي توان گندم، برنج و تخم هندوانه يا آفتابگردان را به اين سم آغشته کرد و در دسترس موشها قرار داد.

 2- موش کشهاي کوماريني يا ضد انعقادي که با غذا مخلوط مي شود و در معرض موش قرار داده مي شود. استفاده از اين سمها در اماکن عمومي بهتر است.

 شيوه هاي دفع بندپايان عبارتند از :

1. دفع صحيح زباله ها

2. پوشاندن درب چاه سرويس ها

3. تميزي محل نگهداري دام و طيور و دفع فضولات حيوانات اهلي

4. استفاده از توري براي درها و پنجره هاي اماکن

از سموم ضد بندپايان در اماکن نسبتاً رو بسته مي توان استفاده کرد. براي مقابله با شپش، تهويه اطاقها، تعويض مرتب لباسها، خيساندن پارچه و لباس در آب و جوشاندن آن، اطو کردن لباسهاي آلوده، تراشيدن موهاي آلوده و استفاده از ضد عفوني کننده ها و گندزداها الزامي است.

 به دليل اهميت فوق العاده مبارزه با سوسك ها لازم است اطلاعات بيشتري در مورد آنها بدانيم:

سوسك و راه‌هاي مبارزه با آن

اين حشرات در منازل، ادارات يا اماكن ديگر تخم‌ريزي مي‌كنند و در غذا و آب به‌ناگاه با انسان شريك مي‌شوند. آنها در فضاهاي داخلي در تمام طول سال فعالند.

سوسك‌ها از نوع جانداران همه چيزخوار هستند. وقتي در نظر بگيريد سوسكي از خلط مريض مبتلا به سل و يا مدفوع بيمار اسهالي مي‌خورد و دست و پا و بدنش به آن آلوده مي‌شود و بعد به آشپزخانه راه پيدا مي‌كند و روي ظروف و مواد غذايي راه مي‌رود، عمق فاجعه را درك خواهيد كرد.در جوامع پيشرفته اين حشرات به عنوان علامت مهمي در پايين بودن سطح بهداشت محيط، شرايط اجتماعي و اقتصادي به شمار مي‌روند. علاوه بر اين وجود سوسك‌ها در آشپزخانه، حمام، رستوران، بيمارستان و ساير اماكن مي‌تواند موقعيت اجتماعي و اقتصادي اين مكان‌ها را در نظر مردم پايين آورد.

با سوسك‌ها چه کنیم؟

مبارزه فيزيكي:

 اساسي‌ترين راه مبارزه با سوسك‌ها این است كه در اين روش لازم است پناهگاه‌هاي سوسك را از بين ببريم. براي اين كار لازم است:

1 - چارچوب‌ درهاي فرسوده عوض شود.

2 - كليه شكاف‌هاي ديوار‌ها، كف، سقف، درزهاي بين پله‌هاي و غيره با سيمان يا مصالح ديگر ساختماني دقيقا گرفته شود.

3 - بند كشي بين كاشي‌ها، بين ديوار و كف و حاشيه اطراف قرنيز‌ها تجديد شود.

4 - رعايت نظافت و بهداشت ساختمان‌‌ها، جمع‌آوري و حمل بهداشتي و دفع زباله.

5 - جلوگيري از ريخت و پاش مواد غذايي.

6 - پوشاندن مجاري فاضلاب با توري مناسب و استفاده از توري ريز در مدخل فاضلاب و دهانه لوله‌هاي فاضلاب.

مبارزه شيميايي:

با استفاده از سموم حشره‌كش نيز مي‌توان به مبارزه با سوسك پرداخت كه استفاده از اين سموم به روش محلول پاشي، گردپاشي و طعمه‌گذاري انجام مي‌شود كه براي انتخاب سم و نحوه و زمان سم‌پاشي بهتر است با شركت‌هاي معتبر سم‌پاشي كه داراي مجوز صادره از وزارت بهداشت مي‌باشند مشاوره نمود.

شناسايي محل:

ابتدا بايد مشخص كرد محل اصلي آلودگي و زياد شدن سوسك‌ كجاست و در كدام قسمت‌ها امكان تخم‌گذاري اين حشره وجود دارد. بررسي شكاف‌هاي موجود در گوشه و كنار ساختمان به خصوص در محل‌هاي گرم و مرطوب مثل دستشويي‌ها، آشپزخانه ، حمام، زيرزمين، كنار چارچوب‌ درها و پنجره‌ها، اطراف عايق‌بندي در يخچال‌ها و وسايل فرسوده و پشت موتور دستگاه‌ها كه معمولا داراي حشرات بيشتر است، به خصوص در هنگام شب كه سوسك‌ها فعال هستند راه يافتن به محل اصلي تخم‌ريزي اين حشره و مبارزه با آن را آسان ترا ست.

براي بيرون كشيدن سوسك‌ها از پناهگاه‌هايشان و پي بردن به ميزان آلودگي محل مي‌توان از يك اسپري كه داراي نوعی حشره‌كش به نام بيرتروم است استفاده کرد. زيرا اين تركيبات مي‌توانند سوسك‌ها را جلب كرده و از پناهگاه‌هايشان بيرون بكشند. وجود كپسول تخم، پوسته بدن و مدفوع آنها نيز مي‌تواند ما را به محل اصلي آلودگي راهنمايي كند.

سوسري‌ها ی مزاحم

احتمالاحس بد همزيستي با اين حشرات موذي شما را هم آزار مي‌دهد. شايد سوسك‌‌ حمام (يا همان سوسري) چندش‌آورترين موجودي باشد كه با آن برخورد كرده‌ايد. تجربياتي كه هركدام از ما در مواجهه با اين موجود زشت داشته‌ايم كم نبوده‌اند. ترس از اين هيولاي كوچك كه روانشناس‌ها به آن اصطلاحا فوبيا مي‌گويند ريشه در ناآگاهي ما دارد. بياييد با هم بيشتر با اين موجود آشنا شويم و سپس راه‌هاي مقابله با آن را ياد بگيريم:

مشخصات كلي

سوسري‌ها داراي 6 پاي مودار (خاردار) هستند. انتهاي پاها به چنگال ختم می شود كه به سوسري‌ها امكان مي‌دهند كه از ديوار بالا روند.چشم‌هاي سوسري‌ها تنها اجسام در حال حركت را مي‌توانند ببينند.در عقب بدن داراي يك جفت زائده به نام CECI هستند. اين دو پيش‌آمدگي در واقع دو حسگر حركتي هستند كه تغييرات جزئي جريان هوا و ارتعاشات زمين را در اطراف سوسري‌ها حس مي‌كند. به همين علت است كه شما نمي‌توانيد از عقب سوسري را غافلگير كنيد. اين دو زائده با احساس ارتعاش و تغيير فشار هوا مستقيما به پاها فرمان حركت مي‌دهند قبل از آنكه سيگنال‌هاي حسي به مغز برسد.سيستم گردش‌خون ساده و حفره‌اي است. از آنجايي كه اكسيژن از طريق لوله‌هاي تنفسي به سلول‌هاي بدن مي‌رسد خون فاقد هموگلوبين است. بنابراين رنگ خون سوسري‌ها سفيد‌رنگ است.سيستم عصبي سوسري‌ها از گره‌هاي (عقد‌ه‌ها) عصبي تشكيل يافته است. اين گره‌هاي عصبي در سر، شكم و هر 6 پاي سوسري وجود دارند. به همين علت است كه در صورت قطع شدن سر، سوسري‌ها قادرند به زندگي خود ادامه دهند. سوسري‌ها داراي بال بوده و اغلب آنها قادر به پرواز هستند، اما به ندرت پرواز مي‌كنند چرا كه پرواز‌كننده‌هاي ماهري نيستند.

نكات جالب درباره سوسر‌ي‌ها

سوسري‌ها بسيار تنبل مي‌باشند به طوري كه 75 درصد شبانه‌روز (18 ساعت) را در استراحت به سر مي‌برند. سوسري‌ها قادرند نفس خود را به مدت 40 دقيقه زير آب حبس كنند. پس فكر نكنيد كه اگر با آب فراوان آنها را به داخل فاضلاب فرستاديد، ديگر سروكله‌شان پيدا نخواهد شد! سوسري‌ها درد را احساس مي‌كنند. پس وقتي قصد جان آنها را مي‌كنيد سعي كنيد با ضربه اول كار را تمام كنيد!

سوسري‌ها يكي از سريع‌ترين موجودات زمين مي‌باشند (نسبت به جثه‌شان) و سرعت آنها 5 كيلومتر در ساعت و يا يك متر در ثانيه است. سرعت عكس‌العمل سوسري‌ها از انسان بيشتر است؛ در حدود يك‌صدم ثانيه. سوسري‌ها مي‌توانند در عرض يك ثانيه 25 بار تغيير مسير دهند. چنانچه سر يك سوسري قطع گردد، سوسري قادر است تا يك هفته زنده بماند. پس از يك هفته تنها به علت بي‌آبي مي‌ميرد. چون دهاني ندارد كه با آن آب بنوشد.


چنانچه لوله جاروبرقي را سريع به عقب سوسري نزديك كنيد، سوسري با پاي خود به لوله جاروبرقي مي‌رود. از آنجايي كه باد حالت مكش داشته و از سمت سر به عقب سوسري جريان مي‌يابد، سوسري تصور مي‌كند مهاجم از روبه‌رو در حال حمله است بنابراين به عقب برمي‌گردد.
كوچك‌ترين سوسري 4 ميلي‌متر و بزرگ‌ترين آن 9 سانتي‌متر طول و 30 گرم وزن دارد. سوسري‌هاي نر سبك‌تر از سوسري‌هاي ماده بوده و سريع‌تر فرار مي‌كنند. سوسري‌ها قادرند از انفجار‌هاي بمب هسته‌اي جان سالم به در برند چرا كه نسبت به تشعشعات اتمي مقاوم مي‌باشند. سوسري‌ها شب فعال هستند. سوسري‌ها پنجمين عامل تصفيه هوا در كره زمين هستند.

انتشار سوسري‌ها

سوسري‌ها بيشتر در مناطق گرمسير و نيمه گرمسير زندگي مي‌كنند اما در قطب شمال و جنوب نيز مشاهده مي‌شوند. سوسري‌ها تا دماي صفر درجه را مي‌توانند تحمل كنند. سوسري‌ها از طريق كشتي‌ها، بسته‌بندي‌هاي مواد غذايي و همراه با اثاثيه منزل جابه‌جا مي‌شوند (پس هنگام اثاث‌كشي تمام كارتن‌ها را خوب نگاه كنيد تا مطمئن شويد كه هيچ سوسك يا تخم و لارو آن را با خود به خانه جديد نمي‌بريد.)

تغذيه سوسري‌ها

سوسري‌ها همه چيز خوارند. از غذاهاي انسان گرفته همچون گياهان، سبزيجات، برنج، هويج، نان، شير، مواد قندي، قهوه، روغن تجمع يافته اطراف اجاق گاز و يا مواد غير‌خوراكي نظير: كاغذ، مقوا، صابون، حشرات مرده (حتي سوسري‌هاي مرده)، پارچه، كتاب، مدفوع، خلط سينه، زخم‌هاي انساني، هرگونه موجود مرده، چسب، چرم، ته سيگار، خمير دندان، رنگ، مو و ناخن انسان. سوسري‌ها به غير از غذا به آب نيز احتياج دارند اما تنها روزي يك قطره آب برايشان كفايت مي‌كند. سوسري‌ها اين ميزان آب را از اسفنج (ابر)‌هاي مرطوب و هرگونه تجمع رطوبت مثل چگالش (بخار) آب روي اجسام سرد مانند لوله‌هاي آب سرد مي‌توانند تامين كنند.سوسري‌ها محيط‌هاي مرطوب، گرم و تاريك را ترجيح مي‌دهند.عمر سوسري‌هاي بالغ از 6 ماه تا چندين سال متغير است. (بسته به گونه سوسري و شرايط محيط)

آلودگي‌هاي سوسري‌ها

1 - سوسري‌ها ناقلان مكانيكي 22 نوع از باكتري‌ها، قارچ‌ها، انگل‌هاي تك ياخته و ويروس‌ها هستند. نظير سالمونلا، عفونت‌هاي روده‌اي نظير اسهال معمولي و خوني. سوسري‌ها اين ميكروب‌ها را با قطعات دهاني، پاها و فضولات خود منتقل مي‌كنند.

2 - سوسري‌ها مي‌توانند موجب بروز آلرژي و حملات آسم شوند.

3 - سوسري‌ها مواد غذايي را با بزاق، برگرداندن بخشي از مواد خورده شده، فضولات و ترشحات غده‌اي خود آلوده مي‌سازند.

4 - سوسري‌ها با توليد ماده‌اي روغني باعث توليد بوي زننده و لكه‌دار شدن سطوح ازجمله پارچه مي‌شوند.

مخفيگاه‌هاي سوسري‌ها

مجاري فاضلاب، چاه توالت، زيرزمين، انباري‌ها، شوفاژ‌خانه‌ها، هرگونه اثاث ثابت و بدون استفاده در خانه، توده زباله، توده روزنامه و يا كتاب، زباله‌دان، كابينت‌ها، كشوها، دستشويي، حمام، پشت و زير يخچال و اجاق گاز، چاهك‌ها، پريز‌هاي برق، درزها و شكاف‌هاي ديوار، سقف، كفپوش، پشت كاغذ‌ديواري، زير كاشي‌ها و موزاييك‌هاي لق و پشت لوله‌هاي گاز و آب.

نكته: سوسري‌هاي نوزاد قادرند از شكافي به باريكي 5/0 ميلي‌متر عبور كرده و يا در آن مخفي شوند.
سوسري‌هاي نر بالغ مي‌توانند از شكافي به باريكي 2 ميلي‌متر و سوسري‌هاي ماده (به علت شكم بزرگ‌تر و بارداري) از شكافي به باريكي 5 ميلي‌متر عبور كرده و يا در ميان آن مخفي شوند.

تله ساده سوسري‌ها

يك كاسه و يا ظرف دهان گشاد با لبه‌هاي شيب‌دار انتخاب كنيد. سپس ديواره‌هاي داخلي آن را با وازلين و يا هرگونه روغن آغشته كنيد تا لغزنده گردد. سپس در درون آن يك هويج، خرده نان و چند تكه دستمال مرطوب قرار دهيد. سوسري‌ها براي تغذيه به درون آن خواهند آمد اما ديگر قادر به خارج شدن نيستند.

شكارچيان طبيعي سوسري‌ها

قورباغه‌ها، جوجه‌تيغي‌ها، لاك‌پشت‌ها، مارمولك‌ها، موش‌ها، هزارپايان و يك نوع زنبور انگل كه تخم‌هاي خود را درون كپسول سوسري‌ها قرار مي‌دهد.

 


مطالب مشابه :


ساس تختخواب

ساس تختخواب =ساس رختخواب. آزار نيش و گزش ،ايجاد آلرژي و ناراحتي مي كند . راه‌هاي مبارزه با




تخت مدل عروس لمسه

خدمات و پشتييباني كالا از جمله سرويس هايي است كه در راستاي اهداف مشتري مبل تختخواب




دكوراسيون: جعبه‌هاي جادويي

اگر در تركيب سرويس تختخواب شما تنها يك تخت وجود دارد و پاتختي براي آن در نظر گرفته نشده




لیست لوازم مورد نیاز در سیسمونی

11- سرويس غذاخوري. 12- پتو. 13- سرويس كالسكه. 14- سرويس تختخواب. 15- وان حمام كه حتما بايد سوراخ دار




انواع تاسیسات گردشگری

هتل‌هاي 3، 4 و 5 ستاره داراي سرويس ارائه مي‌شود، مرتب كردن روزانه تختخواب، نظافت




نيازمنديهاي سقز ۱۸

كابينت، mdf ، اپن آشپزخانه، سرويس عروس. تختخواب تاشو، كمد ديواري،




انواع تاسیسات گردشگری

هتل‌هاي 3، 4 و 5 ستاره داراي سرويس و تجهيزاتي نظير تختخواب، مبلمان، تلويزيون




اتاق خواب دوبلکس را تجربه کنید !

سرويس خواب. ايده این تختخواب ها و شاید باید گفت اتاق خواب های دوبلکس راه حل مناسبی برای




برچسب :