لیست تعدادی از ایرانیان موفق مقیم خارج از کشور

لیست تعدادی از ایرانیان موفق مقیم خارج از کشور پسران نیاسرالهم عجل لولیک الفرج صفحه اصلی | آرشیو مطالب | تماس با من | قالب وبلاگ | پروفایل درباره وب niasar-boys.jpg
يک روز هنگام سحر
گلها شکوفا مي شود
آن روز، او مي آيد و
مهمان گلهامي شود
خون در رگ گلبرگها
آن روز جاري ميشود
آن روز اين دنيا پر از
عطر بهاري مي شود
فرياد شادي مي رود
از شوق او بر آسمان
آن روز، او مي آيد، او:
"مهدي"، همان صاحب زمان!

اللهم عجل لوليک الفرج

به امید لایق شدن دلهامان ... التماس دعای فرج ... به امید ظهور
بر غایب همیشه حاضر صلوات جستوجو

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
ویژه مدیریت وب آپلود عکس پیج رنک وب تصاویر زیباسازی آموزش وبلاگ نویسی موضوعات وب گامهای آخر ظهور آخرالزمان نیاسر اعجاز قرآن دانستنیها درد و دل دل نوشته و شعر مذهبی ره یافتگان حرف دل با یوسف زهرا یه لقمه خنده شهیدان زنده اند عکسها سرگرمی گوناکون داستان داستان طنز طنز فیسبوکی معرفی سایت لینک دوستان استاد رائفی پور جنبش سایبری 313 جنبش مصاف موسسه تحقیقاتی ولیعصر عج) مرکز تخصصی مهدویت پايگاه ثائر شیعه آنلاین شیعه نیوز قالب وبلاگ امام حسین قالب بلاگفا حامیان بلک اسکین چت روم | چت روم بازمانده چت روم | خرید شارژ در ماهان شارژ نینا چت | چت روم فارسی چت | بازی انلاین لیست تعدادی از ایرانیان موفق مقیم خارج از کشور لیست تعدادی از ایرانیان موفق مقیم خارج از کشور
ایرانیان موفق - پروفوسور لطفی زاده
شنبه ، 7 شهریور 1388 ، 17:53

پروفوسور لطفي زاده

پروفسور لطفی علی‌عسگرزاده که در جهان علم به پروفسور زاده مشهور است در سال 1921 در شهر باکو در جمهوري آذربايجان به دنيا آمد. مادرش يک پزشک روس و پدرش يک ژورناليست ايراني بود که در آن زمان به دلايل شغلي در باکو به سر مي برد.

ایرانیان موفق - فرزاد ناظم
سه شنبه ، 24 شهریور 1388 ، 21:11
فرزاد ناظم

امروزه تمامي کساني که با دنياي اينترنتي در ارتباط هستند، نام «Yahoo» برايشان از نام برادر و خواهرشان نيز آشناتر است. در ميان تمامي سايت‌هاي ارتباطي موجود، دو سايت «Yahoo» و «Google» که از رقباي جدي و ديرين يکديگر به شمار مي‌روند، هر روز با بکارگيري متدهاي جديد و روش‌هاي آسان براي دستيابي کاربر به اطلاعات مورد نيازشان گام ديگري جهت پيشي گرفتن از حريف و در نهايت نزديک شدن به دنياي الکترونيکي ايده‌آل برمي‌دارند.

ایرانیان موفق - انوشه انصاری
دوشنبه ، 26 مرداد 1388 ، 23:02

انوشه انصاري

انوشه انصاري در سال 1346 خورشيدي، در مشهد به دنيا آمد. تا سن 16 سالگي در وطن زيست و سپس به همراه خانواده‌اش به ايالات متحده آمريكا هجرت كرد. سالهاي پاياني دبيرستان را در آن كشور گذراند و سپس براي اخذ مدرك كارشناسي در رشته مهندس الكترونيك و علوم كامپيوتر وارد دانشگاه جرج ميسون شد.

حسین اسلامبولچی رئیس شرکت مخابرات آمریکا

بیوگرافی مختصر: حسین اسلامبولچی ، تا پایان مقطع دبیرستان رادر ایران گذراند ودیپلم خود را از ایران گرفت ،سپس به امریکا رفت . با بالاترین رتبه از دانشگاه کالیفرنیا مدراج لیسانس ،فوق لیسانس و دکترای خود را در رشته مهندسی برق -مخابرات کسب نمود . در سال 2005 مجله معتبر Business week او را به عنوان الهام بخش ترین رهبر سازمانی قرن 21 شناسایی کرد .


دکتر اسلامبولچی ،به عنوان "مدیر ارشد تکنولوژی "در شرکت AT&T خدمت کرد وعلاوه بر هدایت مدیریت فناوری شرکت AT&T ،وی به عنوان "رییس آزمایشگاه های این شرکت " رهبری تیمی از بهترین مهندسان ودانشمندان جهان را بر عهده داشت. دکتر اسلامبولچی ،بیش از 1000 حق اختراع را به خود اختصاص داه وهمین موضوع باعث شد که او به عنوان ابداع گر سال 2001 معرفی گردد . عنوانی که پیش از این به افرادی چون
توماس ادیسون و آلبرت انیشتین داده شده است.


پروفسور مجید سمیعی مشهورترین جراح مغز و اعصاب


بیوگرافی مختصر:مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در رشت) پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است.تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در همین شهر (رشت) به پایان رسانید و سپس عازم آلمان گردید. رشته‌های زیست‌شناسی و پزشکی را در دانشگاه ماینتس به پایان رسانید و سپس دورهٔ تخصص جراحی مغز و اعصاب را زیر نظر پروفسور کورت شورمن شروع کرد و در سال ۱۳۴۹ به اخذ درجهٔ تخصص در این رشته نایل آمد. او در حال حاضر ریاست فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب و ریاست بیمارستان علوم عصبی هانوفر در آلمان را بر عهده دارد. وی در زمینهٔ تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام

داده‌است.ایشان در حال حاضر نیز بسیار فعال بوده، عمل‌های جراحی سنگین در قاعده مغز را با مهارتی بی نظیر انجام می‌دهد و در اغلب کنگره‌های مهم جراحی مغز و اعصاب جهان بعنوان سخنران مدعو شرکت می‌کند. پروفسور سمیعی به کشور خود ایران عشق می‌ورزد و تلاش زیادی برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب ایران انجام می‌دهد.او تاكنون ٨ هزار عمل جراحی قاعده جمجمه روی بیماران انجام داده كه یك ركورد جهانی است.

بیژن پاکزاد طراح و تولیدکننده سرشناس لباس‌های مردانه و عطر

بیژن پاکزاد میلیونر ایرانی مقیم آمریکا در حال سخنرانی

بیوگرافی مختصر:بیژن پاکزاد (زادهٔ ۱۹۴۴ در تهران) یک طراح و تولیدکننده سرشناس ایرانی-آمریکایی لباس‌های مردانه و عطر است. او یکی از این عرضه کنندگان گران ترین اقلام و سفارشات ، برای پولدارترین ساکنین روی زمین است او در یک خانواده فوق العاده پولدار درتهران متولد شد. جهت تحصیل به مدرسه پولدارهای سوئیس، یعنی "Le Rosey " رفت و در آنجا با شاهزاده های بزرگ مانند " پرنس ریتر" همکلاسی شد . او معمولا به نام بیژن شناخته می‌شود. بیژن در سال ۱۹۷۳ میلادی به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد.از افراد مشهوری که که بیژن برای آنها طراحی کرده است می توان از جرج دبلیو بوش -آرنولد شوارتزنگر -تام کروز -جان کری -آنتونی هاپکینز -ولادیمیر پوتین -رونالد ریگان و شهرام ناظری اشاره کرد.


طراحیهای لباسی هم که او برای استودیوهای هالیوود انجام داده تا به حال چند بار نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین طراحی لباس در فیلم شده است.بیژن طراحی را در آلمان آموخت و در بازگشت به ایران اولین بوتیک مدرن، به قول خودش اولین بوتیک خارج از خرازی را به نام پلنگ صورتی در تهران تأسیس کرد، او سپس بوتیک دیگری به نام سسیل جی یا نیکولا بلازی گشود که اختصاصی ترین بوتیک تهران و محل خرید اعضای خانواده سلطنتی، دولتمردان و ثروتمندان ایران بود.

محمود نجومی معاون بین الملل موسسه عالی بیمه انگلیس

معاون بین الملل موسسه عالی بیمه انگلیس (سمت چپ)

بیوگرافی مختصر:محمود نجومی بزرگترین فروشنده انواع بیمه‌های عمر در خاورمیانه است. او امتیاز فروش مستقیم طرح‌های بیمه‌ای شركت بین‌المللی زوریخ را به ارزش میلیون‌ها دلار خرید .محمود نجومی نقش مهمی در کمک به توسعه و اجرای آموزش و مراحل کیفی صنعت بیمه و خدمات مالی موسسه عالی بیمه انگلیس در خاورمیانه داشته است.خود او در مورد فعالیتش می‌گوید: 18 سال پیش از نقطه صفر كار خود را به عنوان بازاریاب فروش بیمه‌های عمر آغاز كردم و امروز دارای بزرگترین شبكه فروش بیمه‌های عمر در منطقه خاورمیانه هستم.نجومی می گوید: زندگی بدون بیمه در تمام دنیا غیرممكن است و افراد انواع مسوولیت‌های خود را تحت پوشش انواع بیمه‌نامه‌ها قرار می‌دهند كه بیمه‌های عمر و مستمری از بیمه‌نامه‌هایی هستند كه

حق بیمه آنها جنبه سرمایه‌گذاری دارد و افراد ضمن پوشش قرار گرفتن خطرات و سوانح در آخر قرارداد بیمه‌ای سرمایه‌ای را به دست می‌آورند و می‌توانند در دوران بازنشستگی درآمد ماهانه قابل قبولی داشته باشند. فكر اینكه وقتی نان‌آور یك خانواده نباشد چگونه این خانواده ادامه حیات می‌دهد، آزاردهنده است.

جواد خاکی از معاونین ارشد شرکت بزرگ ماکروسافت آمریکا


بیوگرافی مختصر:معاون بخش فناوری های شبکه ای Microsoft مهندس جواد خاکی ، به عنوان یکی از مطرح ترین مهندسان ارشد غول نرم افزاری جهان ، مایکروسافت به شمار می رود. ایشان ، در زمینه پروژه های مبتنی بر شبکه و ساخت دستگاه های مربوط به ان ، فعالیت می کند .پروژه هایی چون : dial-up networking ،, wireless networking ، broadband infrastructureاز جمله مشهور ترین فعالیت های شبکه ای مایکروسافت در سال های اخیر به مدیریت خاکی بوده است . ایشان 25 سال در زمینه طراحی سخت افزار و نرم افزار تجربه دارد و هم اینک مدیر یک تیم 700 نفری از کارمندان مایکروسافت است . استراتژی های موجود در توسعه ویندوز ویستا ، تا حد زیادی مربوط به نوآوری های آقای خاکی می باشد . به خاطر یک عمر فعالیت های ارزنده وی در زمینه توسعه محصولات شبکه ای ، دانشگاه پکن در سال 2003 به وی درجه پروفسور افتحاری اعطا کرد.


فریار شیرزاد اولین ایرانی در کاخ سفید آمریکا

بیوگرافی مختصر:فریار شیرزاد (به انگلیسی: Faryar Shirzad) معاون مشاور رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا و شورای ملی امنیت آمریکا بود. فریار شیرزاد متولد ۱۹۶۶ میلادی در لندن، و فرزند یک دیپلمات ایرانی دوره پهلوی است.

فریار شیرزاد دانش آموخته دانشگاه مریلند و دانشگاه هاروارد، و دکترای حقوق دانشگاه ویرجینیا است. پیش تر از این، فریار شیرزاد مدت ۷ سال از سوی حزب جمهوریخواه آمریکا در کمیته مالی سنای ایالات متحده آمریکا خدمت نمود.وی همکنون مدیر ارشد دفتر روابط دولتی شرکت گلدمن ساکس است.

مینو اخترزند مدیر راه آهن کشور سوئد

بیوگرافی مختصر:مینو اختر زند متولد ۱۳۳۶ در تهران عضو هیئت رئیسه دانشگاه سودرتورن در استکهلم و مدیر عامل کنونی شركت راه آهن سوئد (بان ورکت) است. وی دانش آموخته سال ۱۹۷۸ در رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه سلطنتی تکنیک استکهلم (کی تی اچ)است.

وی پیش از این مدیر عامل شرکت عظیم تولید انرژی واتن فال و مدیرکل شورای استانی کار در شهر اوپسالا سوئد بود. مینو اختر زند برنده نشان ممتاز افتخاری بی بی خشت در سال ۲۰۰۸ است. این جایزه در سوئد هر ساله به خانم مدیری داده می‌شود که در طی سال به پرقدرت‌ترین پست مدیریت کشور ترفیع مقام پیدا کرده باشد.

دكتر ابوالقاسم غفاری محقق ناسا

دكتر غفاری در 25 خرداد ماه سال 1285 هجری شمسی در تهران متولد شد و تحصیلات پایۀ خود را در دبیرستان دارالفنون به اتمام رسانید. ریاضیات و فیزیك را در دانشگاه نانسی فرانسه تحصیل كرد و دیپلم ستاره‌شناسی و آنالیز عالی ریاضیات را نیز از آن‌جا دریافت نمود. او دكترای ریاضیاتِ فیزیك را از دانشگاه سوربن فرانسه اخذ كرد.


كتر ابوالقاسم غفاری، از برجسته‌ترین دانشمندان ایرانی در حوزه علوم ریاضی، فیزیك و صنعت فضاست. ایشان نخستین ایرانی راه یافته با سازمان فضایی آمریكا، ناسا می‌باشد. دكتر غفاری تنها خارجی حاضر در پروژه بزرگ آپولو بوده است. پیش از آن نیز در زمینه علوم ریاضی و فیزیك، فعالیت های فراوانی به انجام رسانیده است كه یكی از برجسته‌ترین آن‌ها، همكاری با پروفسور اینشتین در زمینه نظریه وحدت میدان‌ها می‌باشد. نظریه‌ای كه سال‌ها ذهن دانشمندان را به خود مشغول داشته است و تلاشی است در جهت یگانه‌كردن كل نیروهای جهان هستی.وی در صد سالگی هم از تلاشهای علمی دست بر نداشته و به تحقیقات خود مشغول است.



علی دیزایی از فرماندهان ارشد پلیس لندن

علی دیزایی که فارغ التحصیل حقوق است سالهاست مشاور حقوقی انجمن افسران پلیس لندن است، علی دیزایی یک ایرانی با تحصیلات عالیه در سطوح بالا میباشد و در اسکاتلندیارد (پلیس رسمی و انتظامی و حقوقی و قضایی لندن) فعالیت میکند او از جمله آسیاییهای میباشد که

در شغل خود در اروپا بسیار پیشرفت کرده تا جایی که تهمتها و افتراها و زیرآب زنی های نژاد پرستان نتوانست اورا شکست دهد و او و همکارانش در سازمان پلیس سیاه (انجمن پلیسهای مخالف نژاد پرستی در جامعه) توانستند شکست محمکی را به نژاد پرستان تحمیل کرده و حقانیت انسانی و قانونی فردی هر شخص را در اجتماع اعم از هر نژاد و زبان به اثبات برسانند.

پی یر امیدیار: موسس ebay وی یکی از ثروتمندترین اشخاص جهان محسوب می شود
فیروز نادری: یکی از رئیس های ارشد سازمان ناسا
موشه کاتساو: رئیس جمهور سابق اسرائیل
فرح کریمی: نماینده پارلمان هلند
امید نوری پور: نماینده پارلمان آلمان
مریم یزدان فر: نماینده پارلمان سوئد
گلی عامری: عضو سابق هیئت ارشد نمایندگی آمریکا در سازمان ملل متحد
فریار شیرزاد: معاون وزارت بازرگانی آمریکا و دستیار ریاست جمهوری آمریکا در کاخ سفید
جمشید (جیمی) دلشاد: شهردار ایرانی تبار شهر بورلی هیلز آمریکا
شائول موفاز: وزیر سابق دفاع و رئیس سابق ستاد کل ارتش اسرائیل، معاون کنونی نخست وزیر و وزیر راه و ترابری کنونی کابینه دولت اسرائیل
جک دلال: مالک سینماهای زنجیره‌ای «اودئون» در انگلستان
داود خلیلی: مجموعه‌دار معروف هنری و اشیاء باستانی، سومین ثروتمند بریتانیا سر داود آلیانس , صاحب کارخانجات نساجی منچستر و سهامدار اصلی و رئیس هیأت مدیره شرکت «ان براون»
حسن خسروشاهی: مالک و مدیر کمپانی زنجیره‌ای Future Shop
فرزاد ناظم: مدیر فنی کمپانی «یاهو» (Yahoo)
انوشه انصاری: موسس و مدیر کمپانی بزرگ «Telecom Technologies» در آمریکا
علی هراری: مدیر ارشد کمپانی آمریکائی «(Sandisk Corp)»
پیروز پرورنده: مدیر ارشد گروه صنعتی «(Maxim Integrated)»
حمیدرضا مقدم: مدیر ارشد گروه ساختمانی «(Amb Property Co)» در آمریکا
برادران قرمزیان: مالکان بزرگ ‌ترین مرکز خرید جهان، در شهر ادمونتون، کانادا
محسن معظمی: معاون ارشد کمپانی اینترنتی سیسکو
امید کردستانی: مدیر بازرگانی (سهامدار و از موسسین) گوگل google
مهراب صدوقیان زاده: یکی از نتورکرهای ایرانی (V-Partner QI Cmpany)
بهمین ثیابی: مدیرعامل شرکت HiGrade انگلستان واستاد دانشگاه وست مینستر انگلستان
امیر مجید مهر: معاون بخش رسانه‌های دیجیتال شرکت Microsoft
جواد خاکی: معاون بخش فناوری‌های شبکه‌ای شرکت Microsoft
مینو اخترزند: مدیرکل اداره راه ‌آهن سوئد و از بانفوذترین مهاجرتباران در اقتصاد سوئد
هوشنگ سیحون: معمار, نقاش و طراح بناهای بزرگ تاریخی
امیر بهادری: طراح بین المللی لباس مردانه و موسس بنیاد خیریه کوروش بزرگ
بیژن پاکزاد: طراح بین المللی عطر و لباس مردانه
حمید عمرانی: معمار و طراح مشهور بین المللی
فریبرز صهبا: معمار و طراح مشهور بین المللی
آرمین محسن دانشگر: استاد جوان معماری دانشگاه وین اتریش و هنگ کنگ و… معمار برجسته جهانی
شهلا دُرریز: طراح بین المللی لباس
نازنین افشین جم: مدل, خواننده, فعال حقوق بشر, دختر شایسته کانادا و نفر دوم مسابقات زیبایی جهان
شاهرخ مشکین قلم: بازیگر تئاتر ملی فرانسه, بالرین, نمایشنامه نویس و تهیه کننده تئاتر
پرویز مشکاتیان: آهنگساز و سنتورنواز
مهدی اخویان: نگارگر (نقاش) (فرزند آجرتراش ستون های باغ ملی نیشابور)
نادر خلیلی: معمار مشهور بین المللی و طراح سیستم‌های سکونت در مریخ با الهام از معماری مناطق کویری ایران
فردین اشک: شاعر و نقاش جوان، آلمان HNG ، فرزند شهباز اشک مدیر ارشد کمپانی سوان در آلمان
مرجانه ساتراپی: کارگردان برجسته سینمای کامیک در سینمای فرانسه
شهره آغداشلو: بازیگر سینمای هالیوود و نامزد جایزه اسکار در سال ???? میلادی
گابریله انوار: بازیگر سینمای هالیوود
امیر مکری: فیلم بردار مشهور هالیوود
سارا شاهی: بازیگر تلویزیون و سینمای هالیوود
باب یاری: تهیه کننده سینمای هالیوود
بهار سومخ: بازیگر سینمای هالیوود
کاترین بل: مدل و بازیگر سینمای هالیوود
داریوش خنجی: فیلم بردار مشهور هالیوود
امید جلیلی: کمدین و هنرپیشه هالیوود
روبر حسین: هنرپیشه و کارگردان فرانسوی با تبار ایرانی
سعید قهاری: انیماتوریست برجسته و سازنده فیلم “تولد دوباره رستم”
داستین الیس: انیماتور ایرانی-آمریکایی و سازنده انیمیشن هالیوودی “بابک و دوستان: اولین نوروز”
کاوه زاهدی: کارگردان و بازیگر سینما
کامی عسگر: ادیتور صدای فیلمهای مشهور هالیوودی و نامزد جایزه اسکار در سال ???? میلادی
فرهاد صفی‌نیا: نویسنده و تهیه کننده فیلمهای مشهور هالیوودی
رضا بدیعی: کارگردان سینمای هالیوود
نازنین بنیادی: بازیگر ایرانی - آمریکایی سینمای هالیوود
کیوان مشایخ: تهیه کننده و کارگردان سینمای هالیوود
فریما اجی‌من: بازیگر ایرانی - انگلیسی تلویزیون
انوشیروان روحانی: آهنگساز ایرانی
آرش: خواننده مقیم سوئد
اعظم علی: خواننده اصلی گروه بین المللی نیاز
الک کاردیو: خواننده موسیقی پاپ
مینو جوان: خواننده اپرای میلان
جهانبخش پازوکی: آهنگساز و ترانه سرای ایرانی
مونیکا جلیلی: خواننده موسیقی عرفانی ایرانی
ایرج جنتی عطایی: ترانه‌سرای ایرانی
اردلان سرفراز: ترانه‌سرای ایرانی
داریوش اقبالی: خواننده ایرانی
استاد محمدرضا شجریان: خواننده? موسیقی سنتی ایران
استاد شهرام ناظری: خواننده? موسیقی سنتی ایران
داریوش دانش: خواننده و موزیسین ایرانی‌الاصل اسکاتلندی
ریتا: خواننده ایرانی-اسرائیلی
مصطفی مصباح‌زاده: مدیر نشریه کیهان لندن و روزنامه نگار
امیر طاهری: تحلیلگر و روزنامه‌نگار
ابراهیم نبوی: طنز نویس معاصر مقیم بلژیک
هادی خرسندی: شاعر و طنزنویس معاصر
شهیار قنبری: شاعر و ترانه‌سرای ایرانی
رضا اصلان: اسلام‌شناس و نویسنده برجسته
افشینه لطیفی: نویسنده و فعال حقوق بشر
پرسیس کریم: نویسنده و استاد زبان انگلیسی دانشگاه کالیفرنیا
عباس معروفی: رمان نویس و نمایشنامه‌نویس ساکن برلین
یاسمین کرودر: نویسنده و رمان نویس ایرانی-انگلیسی
رضا قاسمی: نویسنده? همنوایی شبانه ارکستر چوب‌ها
مسعود بهنود: نویسنده و روزنامه‌نگار ساکن لندن
پروفسور لطفی علی‌عسکرزاده: واضع نظریه فازی و استاد بازنشسته دانشگاه برکلی
فیروز نادری: مدیر پروژه‌های فضایی مریخ ناسا
پروفسور احسان یارشاطر: مدیر پروژه دانشنامه ایرانیکا
دکتر ابراهیم ویکتوری: از پژوهشگران سازمان فضایی آمریکا; ناسا
دکتر سید حسین نصر: فیلسوف و اسلام‌شناس و استاد دانشگاه جرج واشنگتن
دکتر عباس میلانی: نویسنده و پژوهشگر و مدیر موسسه تحقیقاتی هوور
دکتر مریم میرزاخانی: در سال ???? از سوی نشریه پاپیولار ساینس در شمار ?? ذهن برتر آمریکای شمالی شناخته شد
دکتر نامدار بقایی یزدی: مخترع و دانشمند انرژی هسته‌ای مقیم بریتانیا
پروفسور مصطفی دربیانی: رئیس انستیتوی بین المللی مطالعات عالی و مدیر آکادمی جهانی هنر، ادبیات و رسانه
دکتر ایرج گنج بخش: جراح برجسته قلب و عروق مقیم پاریس
دکتر حسین صادقی: جراح برجسته قلب و عروق مقیم لوزان سوئیس
دکتر احمدعلی امیرغفران: فوق تخصص و جراح برجسته قلب و عروق و عضو انجمن جراهان قلب اروپا
دکتر نصرت پزشکیان: جراح برجسته متخصص بیماریهای مغز و اعصاب مقیم آلمان
دکتر مجید سمیعی: جراح برجسته متخصص بیماریهای مغز و اعصاب مقیم آلمان و رئیس افتخاری اتحادیه جهانی جراحان مغز و اعصاب
دکتر فرزانه ورقا خادم: کاشف ژن موثر در سخن گفتن و مدیر موسسه ژنتیک لندن
پروفسور کریم نیرنیا: دانشمند و استاد دانشگاه نیوکاسل انگلیس, کاشف سلول‌های بنیادی جنینی اسپرم‌های مولد
پروفسور علی اصغر خدادوست: دانشمند و جراح برجسته چشم, استاد دانشگاه ییل آمریکا
کریستین امانپور: مدیرشبکه “CNN International”
رودابه بختیار: مجری شبکه “FOX NEWS” آمریکا
آسیه نامدار: مجری شبکه “CNN” بین المللی
احمدرضا بهارلو: مدیر بخش فارسی رادیو و تلویزیون صدای آمریکا
مریم مشیری: مجری سرویس جهانی بی بی سی
سارا دورقی: مجری, منتقد و طنزنویس تلویزیون فرانسه
مارتین خدابخشیان: تهیه کننده ارشد تلویزیون ورزشی “ESPN” آمریکا
ناهید صیام ‌دوست: خبرنگار شبکه انگلیسی تلویزیون الجزیره
شهناز پاکروان: مجری شبکه انگلیسی تلویزیون الجزیره
مریم نمازی: مجری خبر شبکه انگلیسی تلویزیون الجزیره
بهروز آفاق: رئیس بخش آسیا و خاوردور سرویس جهانی بی ‌بی ‌سی
لیلا وزیری: رکوددار شنای زنان جهان
مت غفاری: کشتی گیر فرنگی کار آمریکا
کینگ کمال (شهریار کمالی): قهرمان پرورش اندام آمریکا در سال ۲۰۰۴
بهنام صمیمی: بدنساز و صاحب کمپانی تولید مکمل های بدنسازی (سان)
رضا امین ترابی: بدنساز و صاحب کمپانی تولید مکمل های بدنسازی
آیلار دیانتی لی: بازیگر سابق فیلمهای پورنوی آمریکایی و مدل نروژ (پورن استار)
علی مواساط (دی جی علی گیتور): خواننده سبک های "Trance" و "Club"
و ... .


مطالب مشابه :


لیست پزشکان متخصص مشهد

نام پزشک دکتر تخصص جراح چشم ۸۴۲۱۱۶۲ میلانی مغز و اعصاب




منابع و سرمايه هاي ايران كهن!

علی اصغر خدا دوست: دانشگاه پیل آمریکا (جراح چشم) دکتر عباس میلانی: دانشگاه استنفورد




لیست 120 ایرانی موفق در دنیا..

91- دکتر عباس میلانی: نویسنده و پژوهشگر و مدیر موسسه تحقیقاتی دانشمند و جراح برجسته چشم,




لیست تعدادی از ایرانیان موفق مقیم خارج از کشور

دکتر عباس میلانی: دکتر مجید سمیعی: جراح برجسته متخصص دانشمند و جراح برجسته چشم,




گزارشی از ماجرای ترور 6 تیر 1360

اینجا "دهلاویه" به گوشم! - گزارشی از ماجرای ترور 6 تیر 1360 - شهادت می دهیم که مظلومان سربلند




ششم تيرماه، سالروز ترور نافرجام آيت الله سيد علي خامنه‌اي

انگار صدای سرتیم را می‌شنوی، لحظه‌ای چشم باز می‌کنی و سرت را می‌آوری بالا، اما زود سر می




لیست ایرانیان موفق مقیم خارج از کشور

دکتر عباس میلانی: دکتر مجید سمیعی: جراح برجسته متخصص دانشمند و جراح برجسته چشم,




برچسب :