پاسخگویی به پرسشهای مرحله سوم طرح واگذاری سهام عدالت

 

2- در مواردی که تعداد نفرات خانوار با تعدادافرادی که دربرگه خلاصه وضعیت مغایرت دارد چه باید کرد؟افرادی که اصلاً به خانوارتعلق ندارند به مجموع خانوار اضافه شده اند ؟
چنانچه افراد یک خانوار به درستی در برگه خلاصه وضعیت نامبرده شده اند وافرادی به آنها اضافه شده است, در این برگه این افراد را که متعلق به خانوار نیستند مشخص نمایند . به این ترتیب که مشمول باید تصویر خلاصه وضعیت خانوار, دعوتنامه های اعضای خانوار, تصویر تمام صفحات شناسنامه وتصویر کارت ملی همه اعضای خانوار را به همراه درخواست کتبی مبنی بر تفکیک خانوار به نمایندگان دستگاه جهت تحویل به شرکت تعاونی ارائه دهد. اصلاح ترکیب خانوار توسط نرم افزار صورت خواهد پذیرفت.


3- چنانچه نام تعدادی از افراد خانوار که فرم جمع آوری اطلاعات راتکمیل نموده اند , در برگه خلاصه وضعیت وجود نداشته باشند, تکلیف چیست؟


مشمول باید نام ومشخصات فردی را که از ترکیب خانوار حذف شده است, با توضیحات در یک نامه خطاب به تعاونی یادداشت نماید. در ضمن کپی شناسنامه وکارت ملی را مطابق سایر اعضای خانوار به دستگاه مربوط تحویل دهد . تعاونی با هماهنگی دبیرخانه ستاد استانی این مسئله را پیگیری خواهد نمود. چنانچه فرد حذف شده مشمول دریافت سهام باشد امکان ثبت نام از وی فراهم خواهد شد.


4- چنانچه در برگ خلاصه وضعیت خانوار برای فردی تکرار شمارهملی درج شده باشد وفرد مدعی باشد که در جای دیگری فرم پر نکرده است, چگونه می توانمسئله را پیگیری کرد؟
در صورتیکه برای فردی تکرار شماره ملی درج شده باشد به این مفهوم می باشد که وی دو فرم جمع آوری اطلاعات اعضای خانوار را تکمیل نموده است و از طریق فرم دیگر واجد دریافت سهام عدالت شده است. چنانچه این افراد برتکمیل تنها یک فرم شناسایی خانوار تاکید داشته باشند, شماره ملی ایشان را به دبیرخانه ستاد استانی اعلام نمایید تا مسئله را با دبیرخانه ستاد مرکزی مورد پیگیری قرار دهند. در صورتیکه دبیرخانه ستاد مرکزی عدم تکمیل دو فرم شناسایی توسط این فرد را تاکید کرد, مشمول می تواند تصویر خلاصه وضعیت خانوار خود را به همراه تصویر تمام صفحات شناسنامه وتصویر کارت ملی همراره با مکاتبه ای در این خصوص به نماینده دستگاه جهت تحویل به شرکت تعاونی ارائه دهد.


5- قسمت امضای مسئول تحویل دعوتنامه کلیه دعوتنامه ها را چه کسی بایدامضاء نماید ؟


این قسمت توسط نماینده دستگاه به عنوان تحویل دهنده امضاء می شود.


6- برای افرادی که شهرستانمحل سکونتشان با نام شهرستان درج شده در فراخوان مغایرت دارد چه راهکاری در نظرگرفته شده است ؟


افرادی که می خواهند در شهرستان محل سکونت خود ثبت نام را انجام دهند , می توانند مدارک خود را به شرکت تعاونی محل سکونت ارائه دهند. شرکت تعاونی سهام عدالت با نرم افزاری که در اختیار دارد می تواند نسبت به ثبت نام این افراد در شهرستان محل سکونت , اقدامات لازم را انجام دهد.


7- چرا در برگه خلاصه وضعیت خانوار برای برخیافراد در قسمت صدور دعوتنامه "خیر " قید شده است ؟


برای این افراد ممکن است در قسمت تائید ثبت احوال «خیر» درج شده باشد که در اینصورت فراخوان اصلاح وتکمیل دریافت خواهند نمود یا ممکن است عدم احراز تکفل درج شده باشد که در اینصورت مانند شرایط تکفل باید اقدام نمود. ممکن است مستمری بگیر متوفی درج شده باشد ویا متوفی باشد که برای دو مورد نیر مانند دستورالعمل باید اقدام گردد.


8- افرادی هستند که فرم شناسایی مشمولین را تکمیلکرده اند ولی تاکنون دعوتنامه وبرگه خلاصه وضعیت خانوار را دریافت ننموده اند . علتچیست ؟


عدم چاپ این تعداد از دعوتنامه ها بدلیل عدم قرائت فرم های اطلاعاتی می باشد. این اطلاعات هم اکنون در حال آماده سازی بوده وبزودی به دستگاه ارائه خواهد شد.


9- در مواردیکه 2 نفر ازاعضای خانوار شاغل هستند وهردو , فرم شناسایی خانوار را برای همه اعضای خانوارتکمیل نموده اند , آیا باید در دو مرحله سهام را دریافت نمایند ؟


این افراد با توجه به اولویت در قرائت فرم های دستگاههای اجرایی , در دستگاه اول مشمول دریافت سهام شده ودر دستگاه دوم در برگه خلاصه وضعیت خانوار, تکرار شماره ملی دریافت کرده اند.


10- خانوارهایی وجود دارند که فرم خلاصه وضعیت برای آنها صادر شده اما فراخوانی دریافتنکرده اند, این افراد چگونه قادر به ثبت نام خواهند بود؟


چنانچه در قسمت مبلغ سهام در برگه خلاصه وضعیت خانوار, مبلغ سهام قید شده باشد و قسمت صدور دعوتنامه «بلی» درج شده باشد, دستگاه این افراد را با قید شماره ملی طی مکاتبه ای با دبیرخانه ستاد استانی معرفی نموده تا فراخوان آنها چاپ و پس از چاپ نماینده دستگاه از دبیرخانه دریافت نماید.


11- خانوارهایی وجود دارند که برای آنها فراخوان صادر شده است امابرگه خلاصه وضعیت ندارند. آیا برای ثبت نام از این افراد مسئله ای ایجاد خواهد شد ؟


دستگاه این افراد را با قید شماره ملی طی مکاتبه ای با دبیرخانه ستاد استانی معرفی نموده تا برگه خلاصه وضعیت خانوار آنها چاپ و پس از چاپ نماینده دستگاه از دبیرخانه دریافت نماید.


12- خانوارهایی وجود دارند که برگه خلاصه وضعیت در دست دارند اما برای تعدادی از آنهافراخوان صادر نشده است . تکلیف چیست ؟


چنانچه برای افرادی که نام آنها در برگه خلاصه وضعیت وجود دارد ودر ردیف مشخصات آنها , قسمت صدور دعوتنامه «بلی» قید شده باشد این افراد را با قید شماره ملی طی مکاتبه ای به دبیرخانه ستاد استانی معرفی کرده تا برای ایشان فراخوان صادر گردد. در غیر اینصورت یعنی چنانچه در این قسمت صدور دعوتنامه «خیر» باشد با توجه به سایر فیلد ها می توان وضعیت شخص را مشخص نمود . ممکن است سابقه دریافت سهام داشته ویا تکرار شماره ملی برای آنها درج شده باشد . (توضیح این موارد در سایر سوال ها درج شده است)


13- افرادی که نام آنها در دعوتنامه اشتباه درج شده است , به چه صورتعمل شود ؟


مشمول باید با ارائه نامه ای خطاب به تعاونی این مسئله را همراه با مشخصات صحیح اعلام کرده وهمراه سایر مدارک به دستگاه مربوط تحویل دهد . با نرم افزاری که تعاونی در اختیار دارد می تواند مشخصات فرد را مطابق با مندرجات شناسنامه اصلاح نماید.


14- در فرم گزارشخلاصه وضعیت خانوار برای بعضی مشمولین , مستمری بگیر متوفی درج شده است, لطفاًتوضیح بفرمایید ؟
این افراد باید مدارک خود وسایر اعضای خانوار را (تصویر تمام صفحات شناسنامه, تصویر کارت ملی و...) همچون سایر مشمولین به همراه تصویر برگه خلاصه وضعیت تحویل دستگاه مربوط دهند و موضوع عدم انطباق را طی مکاتبه ای به شرکت تعاونی اعلام نماید. روالی جهت ثبت نام از این افراد تعیین خواهد شد.


15- تعدادی ازکارکنان برای آنها دعوتنامه صادرشدهاست درصورتیکه این افراد هم اکنون اخراج شده یا مستعفی و بعضاً معلق از خدمت هستند ,آیا باید دعوتنامه را به آنها داد ؟


ملاک دریافت سهام عدالت وضعیت این افراد در سال 85 می باشد . چنانچه این افراد تا تاریخ 29/12/1385 در سازمان مربوط مشغول به کار بوده اند , مطابق با سایر کارکنان عمل کرده و به این افراد در اسرع وقت جهت دریافت دعوت نامه اطلاع رسانی شود. در ضمن نماینده محترم دستگاه باید مدارک ایشان را برای ثبت نام در تعاونی سهام عدالت تحویل بگیرد.


16- با توجه به اینکه برخی افراد نامه از سرپرستیدارند که فرزندشان تحت تکفل است اما برگه دعوت نامه دریافت نکرده اند , آیا روشیبرای ثبت نام از این افراد وجود دارد ؟


این افراد نامه مذکور (دال بر سرپرستی از عضو) را به همراه سایر مدارک ثبت نامه خود ومدارک ثبت نامه افراد تحت تکفل وهمچنین مدارک ثبت نام فردی که عدم احراز تکفل برایش درج شده است, به دستگاه مربوط ارائه کرده تا امکان ثبت نام از این عضو در تعاونی سهام عدالت فراهم گردد.


17- در برگه خلاصه وضعیت یکی ازکارکنان برای فرزندان و همسرش عدم احراز تکفل قید شده این درحالی است که فرزندان ویهنوز به سن قانونی نرسیده اند ؟


این مشکل به دلیل بی دقتی مشمولین در هنگام تکمیل فرم شناسایی مشمولین رخ داده است. این افراد با ارائه مدارک ثبت نام به دستگاه مربوط, امکان ثبت نام از اعضای خانوار را فراهم خواهند آورد. ضمن اینکه ارائه توضیحات کتبی مبنی بر اینکه فرزندان هنوز به سن قانونی نرسیده و همسر نیز عدم احراز تکفل شده است الزامی می باشد.


18- برخی از کارکنان که در فرم خلاصه وضعیت خانوار آنها سابقه دریافت سهام درج شده است, هیچ فراخوانی دریافت ننموه اند , این افراد مدعی هستند که قبلاً در هیچ مرحله ایسهام دریافت نکرده اند ؟


چنانچه مشمول بر عدم دریافت سهام در مرحله اول تاکید دارد , می تواند تصویر خلاصه وضعیت خود را به همراه تصویر تمام صفحات شناسنامه وتصویر کارت ملی به نماینده دستگاه جهت تحویل به شرکت تعاونی ارائه دهد.ارائه این توضیحات بصورت کتبی خطاب به شرکت تعاونی در هنگام تحویل مدارک الزامی است.


19- فرزندان بعضی از کارکنان, خود شاغل دریکی از دستگاههای دولتی می باشند , این افراد همراه خانواده خودمشمول دریافت سهامشده اند, باتوجه به اینکه درآنجا غیر مشمول هستند آیا امکانی وجود دارد که از طریقدستگاه خودشان اقدام به ثبت نام نمایند؟
فرزندانی که از تکفل خانوار خارج شده اند (فرزندان ذکور بالای 18 سال , فرزندان اناث متاهل) وهم اکنون در یکی از ادارات مشغول به خدمت هستند, که دو فرم جمع آوری اطلاعات خانوار را تکمیل کرده اند , با توجه به اولویت قرائت فرم های جمع آوری اطلاعات خانوار چنانچه از طرف خانوار دعوت نامه سهام عدالت دریافت کرده باشد در حال حاضر شرایط دریافت سهام را ندارند. زیرا در خانوار خود غیر مشمول بوده وخارج از تکفل خانوار هستند. (نام نویسی از وی در هنگام تکمیل فرم های شناسایی خانوار به همراه خانواده خود غیر قانونی بوده است) ودر فرم دیگر یعنی سازمانی که در آن شاغل هستند تکرار کد ملی دریافت نموده اند وقادر به ثبت نام نیستند . برای این افراد بایستی تصویر خلاصه وضعیت خانوار به همراه مدارک و مکاتبه ای در این خصوص به نماینده دستگاه جهت تحویل به شرکت تعاونی ارسال گردد.



20- چنانچه برای تحویل دعوتنامهبه افراد دسترسی وجود نداشته باشد , تکلیف چیست ؟


نماینده محترم دستگاه ها برای پیدا کردن این افراد نهایت توان خود را بکار گیرند تا به این ترتیب امکان ثبت نام از این افراد فراهم شود.


21- در برگه خلاصه وضعیت خانوار برای برخی افراد به اشتباه فوت شده است ودعوتنامه صادرنگردیده است ؟


مشمولین باید تصویر خلاصه وضعیت خانوار خود را به همراه تصویر تمام صفحات شناسنامه وتصویر کارت ملی با ارائه توضیحاتی کتبی خطب به شرکت تعاونی به نماینده دستگاه جهت تحویل به شرکت تعاونی ارائه دهد. همچنین این افراد درحال حاضر باید با مراجعه به اداره ثبت احوال شهرستان موضوع را برای رفع خطای اطلاعاتی پیگیری نمایند. دبیرخانه ستاد مرکزی اطلاعات این دسته از افراد را مجدداً از سازمان ثبت احوال کشور استعلام نموده ودر صورت تغییر وضعیت امکان صدور برگه دعوت نامه برای آنها وهمچنین ثبت نام در شرکت تعاونی فراهم خواهد گردید.


22- دعوتنامه های تعدادی از کارکنان دستگاه ,مخصوصاً دستگاه های ستادی برای شهرستان دیگری صادر شده است . آیا برای این افرادباید همچون دیگر کارکنان مدارک به تهران تحویل شود یا به آدرسی که در فرم دعوتنامهذکر شده مراجعه نمایند ؟

دستگاه های ستادی باید دعوت نامه های دریافت سهام عدالت مشمولانی را که خارج از استان یا خارج از شهر تهران مرتبط است, تحویل وی داده تا در شرکت تعاونی سهام عدالت محل سکونت برای ثبت نامه اقدام نماید. این افراد در صورتی که همانند دستگاههای استانی در شهرستانی غیر از تهران نماینده نداشته باشند شرکت تعاونی شهرستان محل سکونت می تواند نسبت به ثبت نام این افراد اقدام نماید.


23- کارکنانی که فرزند ذکور آنها درسال 85 بالاتر از 18 سال سن داشته و برای ایشان دعوتنامه صادر شده است وهم اکنونسرباز بوده و یا بیکار هستند روی فرم آنها غیر مشمول درج شود یا خیر؟ همچنین چنانچهدر سال 86 یا بعد آن دانشجو باشند , گواهی اشتغال به تحصیل آنان پذیرفته خواهد شد ؟


ملاک تعلق سهام به افراد سال 1385 می باشد , چنانچه این افراد تا تاریخ 29/12/85 به 18 سال تمام نرسیده باشند ویا تا تاریخ محصل بوده وگواهی اشتغال به تحصیل داشته باشند, مشمول دریافت سهام خواهند بود. برای افرادی که در آن تاریخ بالای 18 سال سن داشتند یا بیکار بوده واشتغال به تحصیل نداشته اند , ضمن ارسال مدارک ثبت نام , روی دعوتنامه های آنها باید کلمه «غیر مشمول» درج شود.


24- آیا افراد می توانند شخصاً به شرکت تعاونیبرای تحویل مدارک مراجعه نمایند ؟

برای استان تهران در حال حاضر ثبت نام در شرکت تعاونی از طریق نمایندگان دستگاه ها انجام می شود.


25- برای برخی از افرادخانوار عدم احراز تکفل درجشده است, چه اقدامی باید صورت پذیرد ؟

برای فرزندانی که به سن قانونی نرسیده اند , تصویر تمام صفحات شناسنامه به همراه تصویر کارت ملی به انضمام مدارک ثبت نام سرپرست کفایت می کند . برای سایر اعضاء (به عنوان مثال پدر, مادر , خواهر ...) نامه کارگزینی مبنی بر احراز کفالت مدارکی است که باید همراه با تصویر برگه خلاصه وضعیت خانوار و سایر مدارک ثبت نام به نماینده دستگاه جهت تحویل به شرکت تعاونی ارائه شود. شرکت تعاونی در صورت کامل بودن مدارک , این افراد را ثبت نام خواهد کرد.


26- افرادی که از یک دستگاه به نهادهاوسازمان های دیگر و یا از یک شهرستان به شهرستان دیگر منتقل شده اند , آیا دعوتنامه های آنها را که به سازمان قبل متعلق بوده است را باید به آنها تحویل داد ؟

مطابق با سایر کارکنان باید عمل کرد وبه این افراد سریعاً اطلاع رسانی شود دعوت نامه یا فراخوان را به ایشان تحویل داده ومی توانند در شهرستان مد نظر خود ثبت نام نمایند.


27- تعداد ازکارکنان مرد با توجه از طریق همسران خود بیمه شده اند واز طریق دو سازمان (سازمانخود و همسر) تکمیل فرم نموده اند . هم اکنون دعوت نامه از طریق زن کارمند که سرپرستخانوار نمی باشد صادر گردیده و برای مرد کارمند و فرزند وی دعوتنامه صادر نشده است , چه باید کرد ؟

بر روی دعوت نامه فرزندان که از طریق خانم شاغل ارسال شده است , کلمه غیر مشمول درج گردد ومرد شاغل باید تصویر خلاصه وضعیت خانوار خود را به همراه تصویر تمام صفحات شناسنامه وتصویر کارت ملی همه اعضاء به نماینده دستگاه تحویل دهد.


28- تعدادی ازبازنشستگان یکی از شرکت ها در سازمان تامین اجتماعی هم تکمیل فرم نموده اند , حالجهت این دسته از بازنشستگان برگ سهام عدالت صادر نشده است و مقابل اسامی آنها تکرارشماره ملی درج شده است خواهشمند است تکلیف این افراد را جهت دریافت برگ سهام مشخصفرمایید.

دعوتنامه دریافت سهام عدالت این افراد توسط تامین اجتماعی تحویل خواهد شد.


29- شرایط و سن احرازتکفل برای فرزندان دختر و پسر به چه صورتی است ؟

در صورتی که فرزندان ذکور خانوار تا تاریخ 29/12/85 به سن 18 سال تمام نرسیده باشند تحت تکفل خانوار محسوب شده وثبت نام آنها بلامانع می باشد. همچنین فرزندان ذکور مشغول به تحصیل تا سن 25 سال باید حداقل تا تاریخ 29/12/85 مشغول به تحصیل بوده باشند وثبت نام آنها با ارائه مدارک مربوط امکان پذیر است . برای فرزندان اناث باید تا تاریخ 29/12/85 مجرد بوده وازدواج نکرده باشند.


30- افرادی که بنا به عدم احراز تکفل, برای آنها دعوت نامه صادر نشده است چگونه پیگیرینمایند ؟

احراز کفالت باید توسط امور اداری دستگاه مربوط تائید گردد. سرپرست باید نامه امور اداری را که خطاب به شرکت تعاونی عدالت شهرستان است به همراه تصویر برگه خلاصه وضعیت خانوار به انضمام سایر مدارک ثبت نام به نماینده محترم دستگاه ارائه کند. شرکت تعاونی براساس دعوت نامه و نامه کفالت نسبت به صدور برگه سهام عدالت اقدام می نماید.


31- چنانچه ملاکثبت نام 1/1/86 می باشد, چرا برای افرادی که حدوداً دو ماه پیش فوت کرده اند , فراخوان صادر نشده است ؟

چنانچه برای این افراد فراخوان صادر شده باشد ثبت نام از ایشان بلامانع بوده واشکالی ندارد اما چنانچه فراخوان ودعوت نامه صادر نشده باشد امکان ثبت نام از این افراد وجود ندارد.


32-افرادی که بعد از تاریخ 1/1/86 فوت شده اند، چه کسی باید فراخوانوی را امضاء نماید؟

یکی از اعضای خانواده می تواند به جای ایشان امضاء نماید،ترجیحاً فردی که پس از سرپرست اعضا خانوار وی را به عنوان نماینده خانوار تایید می نماید.میزان سهام نیز طبق قانون وراثت بین افراد تقسیم خواهد شد.


33-سرپرست خانوار فوت شده است، چه کسیمی تواند برای افراد زیر 18 سال ، فرم دعوتنامه را امضاء نماید؟

چنانچه مادر در قید حیات می باشد می تواند این مسئولیت را برعهده بگیرد،برادر بزرگتر نیز می تواند جای ایشان امضاء نماید.


34-فرزندان معلول پسر که بالای 18 سال دارند، وضعیت ثبت نام آنها بهچه شکل است؟
نامه ای از سازمان بهزیستی خطاب به شرکت تعاونی مبنی بر معلولیت وی کفایت می نماید.


35-فرزنداندختر که پس از تکمیل فرم جمع آوری اطلاعات ازدواج کرده اند، آیا مشمول دریافت سهامعدالت خواهند شد؟

فرزندان دختر باید تا تاریخ 29/12/85 مجرد بوده و ازدواج نکرده باشند.


36-برای افرادی که عدماحراز تکفل برای ایشان درج شده است، چه مدارکی جهت ثبت نام لازماست؟
مطابق با نامه شماره 515 دبیر کل سازمان امور استخدامی کشور مورخ 31/02/70 اقدام شود.ضمناً بیمه تامین اجتماعی می تواند یکی از شرایط احراز کفالت باشد مشروط بر اینکه از حمایت های مقرر در قانون تامین اجتماعی برخوردار باشند.(موضوع بخشنامه شماره 39803 مورخ 2/5/82 حوزه فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی رعایت شده باشد)


37-تکلیف فرزندانپسر خارج از تکفل مجرد بالای 18 سال چیست؟شاغل به تحصیل هم نیستند؟بعضاً بیمه پدرخود می باشند و فراخوان دریافت کرده اند؟

این افراد باید مدارک خود را به نماینده سازمان تحویل دهد.بر روی فرم دعوت نامه ایشان باید غیر مشمول درج شود.در تعاونی پس از ثبت نام از این افراد، آنها را خارج از تکفل تعیین می کنند.لازم به تذکر است ملاک تاریخ 1/1/86 می باشد.


38-آیا ریز نمرات سال تحصیلی 85-86 جهت اشتغال به تحصیل کفایت میکند؟

خیر، گواهی اشتغال به تحصیل باید از منطقه (آموزش و پرورش) صادر شده باشد.


39-آیا خانم های شاغل میتوانند با پرداخت حق بیمه همسر و فرزندان خود، سرپرست خانوار محسوب شوند؟و آیا بهفرزندان و همسرش سهام تعلق می گیرد؟

چنانچه برای این افراد فراخوان صادر شده باشد، ارائه مدارک ثبت نام به همراه نامه کارگزینی به نماینده دستگاه مربوط جهت ثبت نام از این افراد لازم است.


40-پدر بزرگی سرپرستی نوه دختری خود را دارد، چگونه می توان از ایشانثبت نام صورت داد؟

با ارائه نامه کفالت و سرپرستی به همراه مدارک ثبت نام و همچنین تصویر برگه خلاصه وضعیت خانوار به نماینده سازمان مربوط،امکان ثبت نام از ایشان در تعاونی سهام عدالت فراهم خواهد شد.


41-فرزندان بالای 25 سال که برای آنها فراخوانصادر شده است،آیا باید ثبت نام شوند؟

افراد بالای 25 سال که درتاریخ 29/12/85 کمتر از 25 سال سن داشتند و گواهی اشتغال به تحصیل تا تاریخ مذکور را دارند،می توانند با ارائه مدارک ثبت نام و گواهی اشتغال به تحصیل ثبت نام نمایند، اما افرادی که در تاریخ مذکور بالای 25 سال سن داشته ولی تا آن تاریخ گواهی اشتغال به تحصیل ندارند،باید مدارک ثبت نام را ارائه کرده و روی برگه دعوت نامه آنها غیر مشمول درج شود تا تعاونی در هنگام ثبت نام آنها را خارج از تکفل تعیین نمایند.


42-عنوان گواهی اشتغال به تحصیل خطاب بهچه سازمانی باید باشد؟

شرکت تعاونی سهام عدالت


43-چنانچه نماینده دستگاه در مورد شناسایی افرادتحت تکفل دچار اشتباه شود،جوانب امر به عهده کیست؟

از آنجا که نمایندگان دستگاه برای اینکار توجیه شده اند، مسئولیت این کار به عهده نماینده محترم دستگاه و نهایتاً دستگاه اجرایی می باشد.


44-در خصوص کارکنانی که به جای همسر و فرزندان خود امضاء نمودهاند،تکلیف چیست؟

چنانچه فرزندان زیر 18 سال باشند سرپرست باید به جای آنها امضاء نماید.اما در موارد دیگردر کنار امضاء و اثر انگشت سرپرست خانوار و فرزندان بالای 18 سال باید امضاء کرده و اثر انگشت بزنند.


45-در مورد برگه های خلاصه وضعیت خانوار ، آیا باید جمع آوری شده یانزد خانوار بمانند؟

چنانچه همه اعضای خانوار فراخوان دریافت کرده باشند نیازی به ارائه برگه خلاصه وضعیت خانوار نیست.در غیر اینصورت مطابق پاسخ های ارائه شده بعضاً ارائه تصویر این برگه لازم است.


46-افرادی که کارت ملی و یا گواهی موقت ندارند،آیا شماره ملی کافیاست؟

بله.


47-آیا سازمان هاباید از افراد غیر مشمول نیز مدارک تحویل بگیرند؟

سازمان ها باید مدارک افراد غیر مشمول را از آنها تحویل گرفته و مطابق دستور العمل روی برگه دعوت نامه آنها "غیر مشمول "درج کنند.در تعاونی با بررسی مدارک این افراد را با ثبت نام رایانه ای غیر مشمول معرفی می نمایند.


48-افرادی هستند که محل سکونت خود را تغییر داده اند و هم اکنون کدپستی درج شده روی کارت ملی با کد پستی فعلی آنها مغایرت دارد،برای نشانی افراد بهکدامیک استناد شود؟

آدرس محل سکونت فعلی آنها باید به عنوان نشانی دریافت شود.چنانچه افراد شماره تلفن همراه خود را نیز ضمیمه آدرس نمایند، دسترسی به آنها محتمل تر خواهد بود.


49-سازمانخصوصی سازی به بهانه اینکه کارمندان برخی از سازمانها در شهرستان ها مشمول دریافتسهام نبستند،فرم شناسایی را تحویل نداده است، در صورتیکه در تهران کارمندان همانسازمان سهام دریافت نموده اند، جهت دریافت سهام چگونه باید اقدام نمایند؟

دستگاههای واجد شرایط بصورت یکسان در سراسر کشور فرم شناسایی دریافت کرده اند، برخی از دستگاهها هستند که با توجه به تصمیم ستاد مرکزی توزیع سهام عدالت باید در مورد سهامدار شدن آنها تصمیم گیری شود.


50-آیا تصاویر شناسنامه و کد ملی باید به مهر برابر اصل ممهور گردد؟

خیر، شرکت مطابق با فرمت نامه ای که در دستورالعمل آمده مدارک به شرکت تعاونی تحویل شود.متن نامه مذکور بدین صورت است که دستگاه اجرایی تصویر شناسنامه و کارت ملی را با اصل آنها مطابقت داده است.


51-در شناسنامه های جدید شماره شناسنامه افراد همان شماره ملی آنهامی باشد و این افراد کارت ملی ندارند، نحوه عمل به چه صورت است؟

تصویر تمام صفحات شناسنامه کفایت خواهد کرد.


52-آیا افراد غیر مشمول دعوتنامه خود را امضاء نموده و اثر انگشتبزنند؟

بله ، تمام مراحلی که افراد مشمول جهت ارائه مدارک و ثبت نام انجام می دهند، افراد غیر مشمول نیز باید انجام دهند.


53-افراد تحت تکفل مانند پدر و مادر،که با اضافه شدن آنها به ترکیبخانوار، تعداد افراد خانوار بیش از 5 نفر خواهد شد،آیا موجب سرشکن شدن سهام می شود؟

بله.


54-جمع آوری یکبارهمدارک بازنشستگان ممکن نیست،آیا می توان به مرور مدارک این افراد را به تعاونیارسال کرد؟

در هر شعبه از تعداد بیشتری نیروی انسانی کمک بگیرند تا این کار مطابق روال صورت بگیرد و همه مدارک یکباره به تعاونی سهام عدالت تحویل داده شود.


55-افرادی که به هر دلیل فرمشناسایی خانوار را پر نکرده اند ،آیا می توانند جهت دریافت سهام اقدام نمایند؟(اینافراد در هنگام تکمیل فرم از قلم افتاده اند)

در یک مرحله تکمیلی آمار این افراد از دستگاهها خواسته می شود. پس از اعلام آمار، دبیرخانه فرم شناسایی اعضای خانوار را برای این افراد ارسال کرده و می توانند جهت تکمیل اطلاعات اقدام نمایند.


56-اگر حین یا پس از دریافت فرمتعداد افراد تحت تکفل مشمول،افزایش یافته باشد، چه اقدامی باید انجام داد؟به عنوانمثال فرزندی که به تازگی به دنیا آمده باشد یا ازدواج آقایان ...

با توجه به اینکه ملاک دریافت سهام عدالت تا تاریخ 1/1/86 می باشد،لذا برای این افراد سهامی تعلق نخواهد گرفت و تصمیم گیری برای آنها منوط به مصوبه ستاد مرکزی توزیع سهام عدالت است.


57- نحوهتوزیع مبلغ سهام برای خانوارهایی که تعداد آنها بیش از 5 نفر است، چگونه می باشد؟

مبلغ 50 میلیون ریال به تعداد افراد خانوار تقسیم می شود سود سهام نیز با توجه به تعداد افراد خانوار سرشکن خواهد شد.


58-نیروی شرکتی و قراردادی دستگاه ها،نیروهای حق التدریس که فرم جمعآوری اطلاعات خانوار تکمیل نکرده اند، در چه تاریخی برای جمع آوری اطلاعات اقدامخواهد شد؟

درآینده خیلی نزدیک مطابق با آمار ارسالی این افراد توسط دستگاهها نسبت به چاپ فرم شناسایی جهت تکمیل اطلاعات اقدام ودر اختیار نمایندگان دستگاهها قرار می گیرد.


59-چنانچه تعداداعضای خانوار بیش از 5 نفر باشد و همه اعضا اطلاعات خود را در فرم جمع آوری اطلاعاتوارد کرده باشند،اما پس ازمدتی عده ای از افراد از تکفل خارج شده یا فوت کنند، آیامیزان سهم خود بخود تغییر خواهد کرد؟
چنانچه فوت این افراد یا عدم تکفل قبل از تاریخ 1/1/86 صورت گرفته باشد، لازم است سازمانها کلیه مدارک ثبت نام را تحویل گرفته و روی دعوت نامه آنها متوفی یا خارج از تکفل قید شود. در تعاونی سهام عدالت این افراد را پس از ثبت نام متوفی یا خارج از تکفل ثبت نام می نماید.میزان سهام برای این خانوار بدون در نظر گرفتن این افراد محاسبه خواهد شد.


60-اگر شخصی از همسر خود جدا شده باشد،تعداد افرادتحت تکفل مشمول کاهش یافته است،چه اقدامی باید انجام داد؟

با توجه به اینکه ملاک دریافت سهام عدالت تاریخ 1/1/86 می باشد،لذا در صورت داشتن شرایط لازم مشمول دریافت سهام عدالت می باشد و حق طبیعی وی است.در صورتیکه فرد مقرر در شرکت تعاونی ثبت نام نشود، بمنزله انصراف وی از دریافت سهام خواهد بود.


61-برای جانبازانی که هم از طریق دستگاه اجرایی هماز طریق بنیاد اقدام کرده اند،آیا دوباره سهام می گیرند؟

خیر، چنانچه این افراد در دستگاه اجرایی خود مشمول دریافت سهام شده باشند در مرحله چهارم (جانبازان و ایثارگران) تکراری قلمداد خواهند شد و سهام دریافت نخواهند کرد.ولیکن با توجه به دستورالعمل مرحلخ چهارم باید آزادگان، جانبازان و ایثارگران عزیز نسبت به دریافت فرم های شناسایی از مراکز بنیاد شهید اقدام و تکمیل و در مهلت مقرر تحویل نماینده بنیاد نمایند.


62-آیا کارکنان پاره وقتمشمول دریافت سهام خواهند بود؟

نیروهای پاره وقت قراردادی بوده و چنانچه برای ایشان لیست بیمه توسط دستگاه ارسال شود و قرارداد بوسیله ذی حساب تایید شده باشد، مطابق نامه ای که برای دستگاهها ، جهت آمار باقیمانده ها و نیروهای قراردادی و جدید الاستخدام برای دستگاهها ارسال خواهد شد،امکان جمع آوری اطلاعات آنها و نتیجتاً سهامدار شدن آنها فراهم خواهد شد.


63-برای بعضی دستگاهها برای بازنشستگان آن فرم صادر شده و هم اکنوندعوت نامه دارند اما برای شاغلین هیچ اقدامی صورت نگرفته است؟


سهامدار شدن این دستگاه ها با توجه به تصمیم ستاد هنوز مشخص نیست.
64-کسانیکه به تازگی دارای فرزند شده اند چگونهبرای فرزند خود درخواست سهام بدهند؟

ملاک دریافت سهم تا تاریخ 1/1/86 است،لذا به این افراد سهام تعلق نمی گیرد.


65- افرادی که به تازگی استخدام شده اند،فرم جمع آوری اطلاعات راچگونه تکمیل کنند؟

طبق نامه ای که بزودی برای دستگاهها ارسال خواهد شد،ابن افراد به دبیرخانه معرفی شده و برای آنها فرم جمع آوری اطلاعات ارسال خواهد شد.


66-آیا افرادی که خود را از خدمتبازخرید کرده اند،می توانند سهام دریافت نمایند؟

چنانچه این افراد بعد از تاریخ 1/1/86 خود را بازخرید کرده باشند می توانند سهام دریافت نمایند.

 
67-فردی که بالای 25 سال سن دارد و تعداداعضای خانوار بیش از 5 نفر می باشد، آیا می تواند شخصاً جهت دریافت سهام (مستقل ازخانواده )اقدام نماید؟

چنانچه این فرد در دستگاهی مشغول خدمت می باشد باید جداگانه برای دریافت سهام اقدام نماید و خانوار نیز در هنگام تکمیل فرم جمع آوری اطلاعات، مشخصات ایشان را درج ننمایند.


68-آیا سهام ایثارگران با سهام دیگر افراد متفاوتاست؟
خیر، میزان سهام برای همه یکسان است.


69-کسانیکه سهام عدالت شامل آنها نشده است،چگونه می توانند سهامبگیرند؟
چنانچه این افراد در دستگاهی مشغول به خدمت هستند و به هردلیلی موفق به تکمیل فرم شناسایی مشمولین نشده اند،می توانند در مرحله معرفی افراد جدید به دبیرخانه که از طرف سازمان ها انجام می شود، فرم دریافت نموده و اطلاعات خود را وارد نمایند.


70-مهلت ثبت نامافراد تا 31/6/87 اعلام شده است، آیا ثبت نام تا آن زمان پایان میپذیرد؟
افرادی که تا 31/6/87 موفق به ثبت نام در تعاونی سهام عدالت شوند در مهرماه سال جاری می توانند سود سهام سال 86 را دریافت نمایند.چنانچه افراد بعد از تاریخ 31/6/87 ثبت نام نمایند. پس از چند ماه تاخیر موفق به دریافت سود سهام سال 86 خواهند شد.


71-در مورد خانوارهاییکه طلاق گرفته اند و به علت درگیری امکان ارائه اصل مدارک(از قبیل شناسنامه و کارتملی) نمی باشد چگونه عمل می شود؟برگه سهام همسر را چگونه بدست آنها برسانیم؟اگر بچهها در حضانت مادر باشند چگونه آنها را پیدا کنیم؟
همسر موظف است نهایت همکاری را با دستگاه اجرایی نموده و اطلاعات را در اختیار نماینده محترم قرار دهد.نماینده محترم دستگاه نیز جهت پیدا نمودن این افراد تمام تلاش خود را بکار گیرد.


72-آیا جمع بندی مدارک خانوارها به تعداد 50خانوار در هر زونکن باید بر اساس کد اعلام شده به ترتیب باشد یا خیر؟

ضرورتی ندارد.

 

 


مطالب مشابه :


پیدا کردن شماره تلفن افراد با دانستن نام و نام خانوادگی آنها

پیدا کردن شماره تلفن افراد با دانستن نام و نام خانوادگی آنها




روش پیدا کردن نشانی و آدرس افراد با داشتن نام و نام خانوادگی

manaiger - روش پیدا کردن نشانی و آدرس افراد با داشتن نام و نام خانوادگی -




خواندني‌های‌ ثبت احوال

شماره شناسنامه افراد تا ابتداي سال از سال ۱۳۱۷ به بعد، شماره شناسنامه بر اساس متولدين




پاسخ به مهمترین سوالات در مورد یارانه ها

6.در صورت تغییر شماره سریال شناسنامه چه این دسته از افراد پس از فراخوان استان مورد نظر




تعویض شناسنامه جدید

فکرهای عبوری - تعویض شناسنامه جدید - نظرات و روز نوشت های محمد ثروت




روش ثبت نام اینترنتی کارت منزلت

شماره ملّي تمام افراد تحت تکفل و فرد 3- فتو شناسنامه و کارت ملي شخص و افراد




پاسخگویی به پرسشهای مرحله سوم طرح واگذاری سهام عدالت

51-در شناسنامه های جدید شماره شناسنامه افراد همان شماره ملی




برچسب :