طرح پل ایستگاه سرعین/ دانشگاه صنعتی اردبیل صنعتی ماند...


چهار خبر از یک هفته گذشته:


آماده شدن طرح شماتیک پل کابلی ایستگاه سرعین/

رفع مشکل وام پتروشیمی اردبیل/

امکان اجرای مترو در اردبیل/

دانشگاه صنعتی اردبیل صنعتی خواهد ماند

***


پل کابلی ایستگاه سرعین و طرح شماتیک آن

بحث در رابطه با چهارراه ایستگاه سرعین یا همان تقاطع پرترافیکی که بر روی نقشه ها و تابلوها با عنوان چهارراه شهید باهنر شناخته می شود، مدت زمانی است که در محافل مختلف عمومی و اداری اردبیل به بحث اول مسائل شهری تبدیل شده است.


ترافیک روزافزون چهارراه ایستگاه سرعین اردبیلweb2_MG_5515.jpg


شاید هیچ شهروندی را در اردبیل سراغ نداشته باشید که در سفرهای درون شهری روزانه خود حداقل یکبار از این گلوگاه استراتژیک و ترافیکی واقع در رینگ کمربندی اول اردبیل عبور نکرده و ازدحام خودروها در این تقاطع و میدان قدس واقع در نزدیکی آن را تجربه نکرده باشد.

این حساسیت ها و اهمیت استراتژیک این تقاطع سرانجام مسئولان شهری اردبیل را پس از سال ها بر آن داشت تا با اجرای پروژه ای در محل تقاطع ایستگاه سرعین و میدان قدس اردبیل ضمن رفع مشکلات ترافیک روزافزون این تقاطع، اجرای پروژه پل کابلی ایستگاه سرعین در این مکان را به عنوان نماد و المانی ماندگار و زیبا برای شهر اردبیل به تصویب برسانند.

از جمله ویزگی های پروژه عظیم پل کابلی ایستگاه سرعین – میدان قدس بر اساس گفته مسئولین بخصوص شهردار اردبیل؛ طول یک کیلومتری پل، سه سطحی بودن پل، کابلی بودن بخشی از پل که با دو قوس به ارتفاع 60 متر از روی رودخانه بالیقلی چای عبور می کند، اجرای پایه ستون های پل با طرحی متفاوت و ظریف که هر سطحی از عرشه پل (سطوح رفت و برگشت) به طور جداگانه بر روی یک پایه ستون قرار می گیرد و همچنین هزینه 60 میلیارد تومانی اجرای آن، اعلام شده است.


طرح شماتیک پل کابلی ایستگاه سرعین اردبیلistgaheh%20sarein%20bridge.jpg


طبق آخرین خبرهای سایت شهرداری اردبیل، طرح شماتیک و ابتدایی پل کابلی ایستگاه سرعین مشخص شده و تصویر مربوطه در این سایت که بخشی از مشخصات کلی و ظاهری این پروژه را نشان می دهد، به این شکل منتشر شده است.

به گزارش وبلاگ اخبار اردبیل "آرتاویل نیوز"، پروژه تقاطع غیرهمسطح ایستگاه سرعین – میدان قدس به عنوان اولویت دارترین و مهم ترین پروژه عمرانی سال 93 شهرداری اردبیل تعریف و اعلام شده است.


طرح تک پایه ستون های پل ایستگاه سرعینistgaheh%20sarein%20bridge1.jpg


 



حقیقت پور اعلام کرد: رفع مشکل وام پتروشیمی اردبیل

منصور حقیقت پور نماینده اردبیل در گفت و گو با خبرگزاری ها در یک هفته گذشته از رفع موانع و حل مشکلات پیش روی اجرای طرح حیاتی پتروشیمی اردبیل خبر داد.

وی رفع مشکل پرداخت تسهیلات 545 میلیون دلاری مصوب برای پتروشیمی اردبیل را عیدی بزرگ برای مردم استان اردبیل خواند و گفت: سه بانک رفاه، توسعه صادرات و بانک صادرات مکلف شدند رقم 545 میلیون دلار پتروشیمی اردبیل را که هم اکنون در حساب بانکی متمرکز شده؛ به شرکت شازند اراک در اجرای پتروشیمی اردبیل پرداخت کنند تا از سال آینده با قوت و قدرت این پروژه روند رو به جلو و پیشرفتش را پی بگیرد.


%D9%BE%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%


حقیقت پور در این گفت و گوها اذعان کرده است:دیگر هیچ مانعی بر سر راه پتروشیمی اردبیل و بهانه جویی برخی مسئولان و مدیران وجود ندارد و همه باید سعی کنند از همین فردا کار را پیگیری کرده و گزارش پیشرفت آن را نیز در هر فصل به مردم ارائه کنند.

به گزارش وبلاگ اخبار اردبیل "آرتاویل نیوز"، پتروشیمی اردبیل طرحی بود که در ابتدای کار به عنوان ناجی صنعت و اقتصاد استان معرفی شد و به عنوان مطالبه اصلی مردم استان اردبیل در اولین سفر استانی رئیس جمهور وقت به اردبیل در سال 83 از سوی مردم و مسئولان و نمایندگان وقت مطرح شد تا اینکه پس از اولین سفر استانی رئیس جمهور به اردبیل، هیئت وزیران طی مصوبه مورخه 85/05/26، پشتیبانی کامل اجرای طرح اعم از تامین ارز از طریق صندوق ذخیره ارزی و همچنین تامین خوراک گاز را در برابر دیدگان مردم و مسئولان استان اردبیل تقبل کردند.


محل اجرای پتروشیمی اردبیل در 17 کیلومتری جنوب شرق اردبیل%D9%BE%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%


اما توقف این طرح در همان سال نخست اجرا به بهانه ها و توجیحات مختلف از سوی مسئولین کشوری و استانی موجب شد تا مردم استان اردبیل خیلی زود متوجه بی مهری و بی توجهی صرف دولت و پایتخت نشینان به نیازهای واقعی این استان و همچنین متوجه کم کاری مسئولان و نمایندگان استان در پیگیری مطالبات به حق مردم منطقه شوند؛ بطوری که با وجود گذشت نزدیک به 10 سال از آغاز عملیات اجرایی این طرح به غیر از وعده وعیدهای گاه و بی گاه به ظاهر امیدبخش؛ هنوز اقدام موثر و قابل توجهی از سوی نمایندگان و مسئولین کشور در جهت بازگرداندن اعتماد از دست رفته مردم استان در خصوص این پروژه را عملاً شاهد نیستیم.

ناگفته نماند در دوره ای نه چندان خاطره انگیز از مدیریت سیاسی استان نیز تلاش های زیادی از سوی استاندار غیربومی وقت صورت گرفت تا احداث کارخانه پتروشیمی اردبیل را در نزد افکار عمومی منطقه توجیه ناپذیر جلوه دهند و این استاندار در بیشتر مواقع اقتصاد صرفا متکی به کشاورزی را برای استان اردبیل ضروری می دانستند اما خوشبختانه هوشیاری و مقاومت افکار عمومی اردبیل و همچنین بی تفاوت نبودن اصحاب رسانه استان مانع از عملی شدن این طرز تفکر شد و مردم همچنان صنعت را مکمل اصلی کشاورزی و توریسم دانستند.

در هر حال امیدواریم خبر جدید در رابطه با رفع مشکل پرداخت تسهیلات 545 میلیون دلاری پتروشیمی اردبیل به سرنوشت وعده های قبلی دچار نشود.



  

نظر پیرمؤذن در خصوص امکان اجرای مترو در اردبیل


این عکس تزئینی است - ایستگاه مترو سبلان در تهرانmetro1.jpg


کمال الدین پیرمؤذن دیگر نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در نشست مطبوعاتی اخیر خود در مورد امکان اجرای مترو در اردبیل، گفت: اخیرا در نشستی که با اصحاب رسانه داشتم یکی از روزنامه نگاران طرح مفصل و جامعی را در این زمینه تبیین و تشریح کرد که طبق این طرح می‌توان مترو در اردبیل احداث نمود که بنده از شهردار اردبیل و شورای اسلامی شهر انتظار دارم این طرح را که به صورت جامع تهیه شده و عقلانی نیز به نظر می‌رسد مورد توجه قرار دهند.

پیرموذن همچنین در مورد احداث کمربندی سوم (کنار گذر 57 کیلومتری اردبیل) نیز خاطر‌نشان کرد: قرار شده است از منابع اعتبارات استانی برای این پروژه رقمی در نظر گرفته شده تا دست ا‌ندرکاران اجرایی این پروژه بتوانند این کمربندی که از مطالبات و خواسته های مردم بوده است عملیاتی کنند.


نقشه کلانشهر اردبیل و کنارگذر شهر(کمربندی سوم اردبیل) طبق اطلاعات درج شده در گوگل مپmetro.jpg


به گزارش وبلاگ اخبار اردبیل "آرتاویل نیوز"، پیش از این نیز در چند سال گذشته بر اساس طرح مطالعاتی اولیه جهت ایجاد مترو در کلانشهر اردبیل 5 خط تعریف شده بود که 2 خط مترو مسیرهای برون شهری اردبیل – سرعین و اردبیل – نمین را شامل می شود و 3 خط درون شهری نیز شامل دو خط مستقیم از شمال شرق به جنوب غرب و از شمال غرب به جنوب شرق شهر بوده و یک خط نیز طبق همین طرح اولیه به صورت خط متروی کمربندی نقاط پیرامونی اردبیل را به هم متصل می کند.

اما مهمترین مانع پیش روی اجرای چنین طرحی همواره بحث محل تأمین بودجه مترو بوده و به یقین بدون دریافت کمک های دولتی همچون سایر کلانشهرها، اجرای چنین طرحی در اردبیل نیز مقدور نخواهد بود؛ لذا دستیابی به این هدف تنها به همت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و همچنین پشتیبانی مسئولین ارشد استان از این حق بستگی دارد.



 

افضلی فرد: دانشگاه صنعتی اردبیل صنعتی خواهد ماند

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل نیز در گفت و گویی جداگانه با اصحاب رسانه استان در روزهای اخیر از توافق صورت گرفته با وزیر علوم مبنی بر آغاز فعالیت دانشگاه صنعتی اردبیل از سال آینده خبر داده است.

مصطفی افضلی فرد در این گفت و گو در اردبیل اظهار داشته است: ما با انتقادی در مورد تعلیق و تعلل اجرای مصوبه دولت مبنی بر راه اندازی دانشگاه صنعتی مواجه بودیم که وزیر علوم قول داد تا هر چه سریع تر نسبت به راه اندازی دانشگاه صنعتی با همین عنوان و رشته های مرتبط اقدام کند.

وی همچنین تأکید کرده است: قرار نیست به جای این دانشگاه، دانشگاه‌ فناوری نوین سبلان یا دانشگاه دیگری به هر عنوان تاسیس شود.


این عکس تزئینی استsanati%20ardabil.jpg


به گزارش وبلاگ اخبار اردبیل "آرتاویل نیوز"، دانشگاه صنعتی اردبیل نیز یکی دیگر از مصوبات مهم و در عین حال بلاتکلیف و بر زمین مانده از دولت قبل در اردبیل بوده که وعده تاسیس آن از خرداد ماه سال 86 داده شده و همچون سایر مطالبات اصلی مردم این استان نظیر پتروشیمی، راه آهن و ... با بی مهری دولت مهر مواجه شد و دانش آموزانی که در زمان تصویب این دانشگاه برای اردبیل؛ به امید تحصیل در آن درس می خواندند، امروز برای چگونه گذراندن دوران بازنشستگی خود برنامه ریزی می کنند.

ماجرا زمانی برای مردم اردبیل جدی و حیثیتی شد که دولت مردان وقت بدون در نظر گرفتن امکان جریحه دار شدن احساسات عمومی مردم اردبیل و صرفا با هدف رفع تکلیف از دولت به خاطر مصوبه بر زمین مانده اش؛ در اقدامی زننده اعلام کردند دانشگاه صنعتی اردبیل را به دانشکده فنی و مهندسی تنزل داده اند.

همین اقدام کافی بود تا سیل انتقادات از سوی اقشار مختلف مردم اردبیل که این موضوع را دیگر به چشم موضوعی حیثیتی می دیدند، به راه افتد؛ بطوری که دامنه این انتقادات از ابراز نارضایتی امام جمعه محترم اردبیل در خطبه های نماز جمعه تا صدور بیانیه های شدیداللحن بسیج دانشجویی دانشگاه های اردبیل گسترش یافت.      

تا اینکه موضوع داغ دانشگاه صنعتی اردبیل در دو سال اخیر با طرح پیشنهادی از سوی یکی از نمایندگان استان مبنی بر اجرای دانشگاه یا دانشکده ای تحت عنوان دانشگاه‌ "فناوری نوین سبلان" به جای دانشگاه صنعتی، داغ تر از همیشه شد.

مشخص نبودن چگونگی عملکرد و سیستم آموزشی دانشگاه مذکور در این طرح به دلیل اولین بودن در نوع خود در کشور موجب شد تا شهروندان اردبیلی این طرح را نه به چشم دانشگاهی قابل اعتماد که به عنوان فرصتی برای وزارت علوم جهت آزمایش طرح ها و ایده های نامشخص خود قلمداد نمایند.

لذا همین باور خواسته نهایی مردم استان را شکل داد که همان ایجاد "دانشگاه صنعتی اردبیل" نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر بود؛ همچنین به نظر می رسد تأکید اخیر افضلی فرد به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل بر این موضوع نشأت گرفته از همین مطالبه مردم باشد.


نوشته شده توسط: فرزاد تقی زاده     

انتهای پیام



مطالب مشابه :


پایه گذاری نیو اردبیل، تحویل ILS به فرودگاه و وعده مجدد اجرای پتروشیمی اردبیل

اخبار اردبیل - پایه گذاری نیو اردبیل، تحویل ils به فرودگاه و وعده مجدد اجرای پتروشیمی اردبیل




پتروشیمی اردبیل توجیه اقتصادی ندارد؟!

اخبار اردبیل - پتروشیمی اردبیل توجیه اقتصادی ندارد؟! - اطلاع رسانی صحیح و صریح در خصوص مسائل




عملیات ساخت پتروشیمی اردبیل به زودی افتتاح می شود

شیمی - عملیات ساخت پتروشیمی اردبیل به زودی افتتاح می شود - شیمی یعنی زندگی




طرح پل ایستگاه سرعین/ دانشگاه صنعتی اردبیل صنعتی ماند...

اخبار اردبیل - طرح پل ایستگاه سرعین/ دانشگاه صنعتی اردبیل صنعتی ماند - اطلاع رسانی صحیح و




اعلام برائت پیرموذن از اصلاح طلبان / مشارکت و مجاهدین را قبول ندارم

وی در پاسخ به مشکلات خانه مطبوعات اردبیل نیز پتروشیمی اردبیل،نفت مغان و




احداث پالایشگاه نفت در اردبیل // احداث موزه دفاع مقدس اردبیل در ساحل شورابیل

اخبار اردبیل مطالعات صنایع پایین دستی پتروشیمی اردبیل و احداث واحد سوخت گیری فرودگاه




نماینده مردم اردبیل در مجلس زیرساخت‌های مسکن مهر تکمیل و واحدها تحویل مردم می‌شود/ امکان اجرای مترو

اردبيل نيوز - نماینده مردم اردبیل در مجلس زیرساخت‌های مسکن مهر تکمیل و واحدها تحویل مردم می




پتروشیمی تبریز

سایت رسمی فوتبال آزربایجان - پتروشیمی تبریز - سایت رسمی فوتبال اردبیل خبرلری




برچسب :