نخستین همایش بین المللی آموزش زبان انگلیسی در جهان اسلام

وی در ادامه اظهار داشت: محور اول، انتشار نشریه تخصصی آموزش زبان برای مدرسان و محور دوم، برگزاری همایش بین المللی  زبان بود. خوشبختانه محور اول تحقق پیدا کرد و تاکنون 7 شماره از نشریه مدرسان منتشر شده است. محور دوم یعنی برگزاری همایش موضوع گفتگوی امروز است و برای تحقق آن در سال گذشته فراخوانی در سطح ملی و جهانی برای برگزاری نخستین همایش بین المللی آموزش زبان انگلیسی در جهان اسلام منتشر شد.

دبیر همایش در زمینه اطلاع رسانی این همایش گفت: اطلاع رسانی گسترده ای صورت گرفت و فراخوانی به کلیه دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی در داخل کشور و نیز کلیه دانشگاه های جهان اسلام و رایزنی های فرهنگی این کشورها ارسال شد.

وی در ادامه افزود: سوالی که مطرح است، این است که چرا عنوان این همایش، همایش آموزش زبان انگلیسی در جهان اسلام است؟ یکی از دلایل اصلی آن این است که هرگز در کشورمان و در جهان اسلام این امر سابقه نداشته و این به رغم ضرورت چنین همایشی برای تبادل دستاوردهای آموزش زبان در منطقه ای گسترده است که جهان اسلام نام دارد. زمانی که برگزاری این همایش مطرح شد نه تنها در داخل کشور بلکه در برخی از مراکز آموزشی جهان اسلام و حتی از سوی استادان برجسته آموزش زبان در جهان غرب مورد استقبال قرار گرفت.
دکتر تاج الدین در این گفتگو از اهداف این همایش گفت:

  1. تبادل تجربیات استادان و پژوهشگران جهان اسلام در زمینه آموزش زبان انگلیسی.
  2. معرفی دستاوردها و موفقیت های چشمگیر کانون زبان ایران در حیطه آموزشی، پژوهشی و تدوین کتب آموزشی و کمک آموزشی.
  3. ارتباط گسترده تر میان فرهنگی بین محققان کشورهای اسلامی و بدین ترتیب انتقال تجربیات و دستاوردهای علمی.
  4. در صورت امکان تشکیل دبیرخانه همایش آموزش زبان در جهان اسلام.

وی در ادامه به سرفصل های اصلی این همایش اشاره کرد:

  1. تربیت مدرس زبان.
  2. تهیه و تدوین مطالب آموزشی.
  3. آموزش زبان به کودکان و بزرگسالان.
  4. جهانی سازی و بومی سازی در آموزش زبان.
  5. انگلیسی برای اهداف دانشگاهی.
  6. تجزیه و تحلیل کلام و منظورشناسی.

دبیر همایش ساختار این همایش را این گونه تشریح کرد:
شورای سیاست گذاری همایش که متشکل از مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان (رئیس شورا)، قائم مقام مدیر عامل و رئیس کانون زبان ایران، معاون پژوهش و برنامه ریزی و سه تن از کارشناسان دفتر معاونت پژوهش و برنامه ریزی است که اعضای هیئت علمی دانشگاه های شهید بهشتی، علم و صنعت ایران و علامه طباطبائی هستند، جزء شورای سیاست گذاری این همایش می باشند.
ریاست همایش (ریاست کانون زبان ایران).
دبیر علمی همایش که وظیفه وی هدایت علمی همایش و نظارت بر کار سه کمیته است که اصلی ترین وظایف همایش را بر عهده دارند.
وی به کمیته هایی که با دبیر علمی همایش همکاری می کنند اشاره و خلاصه ای از وظایف کمیته ها را ارائه کرد:
(الف) کمیته برنامه ریزی که وظایفی از قبیل برنامه ریزی نحوه برگزاری همایش، تهیه محتوای تندیس ها، تقدیرنامه ها و گواهی ارائه مقاله را بر عهده دارد. این کمیته متشکل از 3 تن از کارشناسان مجرب و دانشگاهی دفتر پژوهش و برنامه ریزی است.
(ب) کمیته تهیه و تدوین که وظایف مهمی نظیر آماده سازی کتابچه چکیده مقالات همایش، انجام کلیه مکاتبات با استادان کمیته علمی و ارائه کنندگان مقالات، وانتشار نشریه مدرسان کانون زبان (ویژه نامه همایش) را بر عهده دارد. اعضای این کمیته نیز 3 تن از کارشناسان با تجربه دفتر معاونت پژوهش و برنامه ریزی هستند.
(ج) کمیته علمی: این کمیته از اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و استادان صاحب نام آموزش زبان دانشگاه های کشور تشکیل شده است.
وی در مورد فراخوان این همایش گفت: فراخوان برای ارائه چکیده ها از طریق پوستر، آگهی در روزنامه های انگلیسی و فارسی، مصاحبه با شبکه خبری انگلیسی Press TV و درج فراخوان در وب سایت Press TV و کانون زبان ایران و ارسال به پست الکترونیکی استادان و مراکز دانشگاهی در ایران و خارج از کشور و تماس با بخش فرهنگی سفارت خانه های کشورهای اسلامی در ایران صورت گرفت و تا زمان پایان مهلت ارسال چکیده، چکیده ها به دبیرخانه این همایش ارسال شد.

دکتر تاج الدین به تعداد چکیده ها و کشور های ارسال کننده مقالات اشاره و بیان کرد: تعداد 340 چکیده از ایران و خارج از کشور به دبیرخانه همایش ارسال شد و از این تعداد 275 چکیده مربوط به داخل کشور و 65 چکیده از کشورهای اسلامی همچون پاکستان، مالزی، لبنان، فلسطین، امارات متحده عربی، قطر، عربستان سعودی، ترکمنستان، الجزایر، مصر و بنگلادش ارسال شده است. در پی دریافت این چکیده ها، کمیته علمی و داوری همایش متشکل از برجسته ترین استادان آموزش زبان بسیاری از دانشگاه های کشور مانند علامه طباطبائی، تربیت مدرس، شهید بهشتی، تهران، تربیت معلم، علم و صنعت، الزهرا، اصفهان و گیلان داوری چکیده ها را بر عهده گرفتند و پس از جمع بندی امتیازات 48 مقاله از داخل و خارج کشور برای ارائه به عنوان سخنرانی پذیرفته شد که از این تعداد 35 مقاله مربوط به محققان ایرانی و 13 مقاله مربوط به محققان جهان اسلام بود. علاوه بر ارائه مقاله برای سخنرانی، تعدادی از مقالات نیز به صورت پوستر پذیرفته شد. از 43 مقاله پذیرفته شده برای ارائه به صورت پوستر، 17 مقاله از ایرانیان و 26 مقاله از محققان جهان اسلام بود.

وی در ادامه به سخنرانان ویژه این همایش اشاره کرد:
علاوه بر سخنرانانی که مقالات آنان از طریق ارائه چکیده و داوری پذیرفته شده است، 8 تن از برجسته ترین محققان و نظریه پردازان آموزش زبان در سطح جهان به عنوان سخنرانان مدعو در این همایش به ارائه سخنرانی و برگزاری کارگاه های آموزشی خواهند پرداخت. برگزاری این همایش با این تعداد استاد برجسته بین المللی در تاریخ 30 سال اخیر بی سابقه بوده است، به گونه ای که در معتبرترین همایش های آموزش های زبان که دانشگاه های کشور و انجمن زبان و ادبیات ایران برگزار کرده اند تعداد استادان دعوت شده با این درجه از اعتبار از یک یا دو نفر تجاوز نکرده است. این دستاوردی بزرگ و ماندگار برای کانون زبان ایران است.
دکتر تاج الدین درباره اسامی استادان دعوت شده به این همایش گفت:

  1. علی شهاده (Ali Shehadeh): استاد دانشگاه در امارات متحده عربی از کشور سوریه.
  2. دن داگلاس (Dan Douglas): استاد دانشگاه ایالتی آیووا (Iowa State University) و رئیس سابق انجمن بین المللی آزمون سازی از ایالت متحده آمریکا.
  3. بی کوماراوادیولو (B. Kumaravadivelu): استاد دانشگاه ایالتی سن خوزه  (San Jose State University) از ایالات متحده آمریکا.
  4. گبریله کسپر (Gabriele Kasper): استاد دانشگاه هاوایی در مانوا (Hawaii University at Manoa) از ایالات متحده آمریکا.
  5. حسین فرهادی: استاد دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه آمریکایی ارمنستان از ایران.
  6. کارول گریفیتث (Carol Griffiths): استاد دانشگاه در ترکیه از کشور نیوزلند.
  7. برایان تاملینسون (Brian Tomlinson): استاد دانشگاه متروپلیتن لیدز (Leeds Metropolitan University) از کشور انگلستان.
  8. راجر نان (Roger Nunn): استاد دانشگاه پترولیم (The Petroleum Institute) از کشور امارات متحده عربی.

وی به زمان برگزاری و برنامه های این همایش اشاره کرد:
این همایش از تاریخ 10 تا 12 آذر ماه 1389 مطابق اول تا سوم دسامبر سال 2010  در تهران - خیابان دکتر فاطمی - خیابان حجاب - مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

روز اول همایش 10 آذر ماه به برگزاری 4 کارگاه آموزشی توسط استادان دعوت شده بین المللی که نامشان ذکر شد، اختصاص خواهد یافت.
در روزهای 11 و 12 آذر ماه سخنرانی ها از ساعت 8:30 تا 18 در چهار سالن با ظرفیت های 700 - 300 - 150 و100 نفر برگزار می شود.

در طول برگزاری همایش ناشران معتبر در صورت نهایی شدن توافقات به ارائه کتب نشریات معتبر بین المللی خواهند پرداخت و علاوه بر آن نمایشگاه جانبی که در آن دستاوردهای علمی و تالیفی کانون زبان ایران به نمایش گذاشته خواهد شد از دیگر برنامه های این همایش خواهد بود.

همزمان با ارائه سخنرانی ها در سالن های همایش پوسترهای پذیرفته شده نیز در معرض دید شرکت کنندگان همایش قرار خواهد گرفت.
دبیر همایش در مورد زمان راه اندازی وب سایت این همایش گفت: به زودی وب سایت این همایش راه اندازی خواهد شد و سایراطلاعات در مورد برنامه های همایش از طریق این وب سایت برای علاقه مندان این همایش ارائه خواهد شد و انشاء اله این همایش که نخستین همایش بین المللی آموزش زبان انگلیسی در جهان اسلام است اثرات و نتایج خوبی برای مجموعه کانون زبان ایران و آموزش زبان به همراه داشته باشد.


مطالب مشابه :


نخستین همایش بین المللی آموزش زبان انگلیسی در جهان اسلام

گـــــروه زبان انگلیسی استان قم کانون زبان ایران نشریه مدرسان کانون زبان




اسامی شرکت های همکار

71- آموزشگاه زبان 1341- کانون تبلیغاتی ایران 1991- کانون بسیج فرهنگیان ناحیه دو قم 1992- کانون




سابقه اموزش حقوق-مراکز اموزشی حقوق-دانشکده های حقوق

* اولين مدرسان مدرسه آموزش عالي قضائي قم و دانكشده حقوق ایران به زبان




منابع کنکور دکتری حقوق جزا (2)

کتاب آزمون زبان عمومی که توسط انتشارات دکتری مدرسان با مواد مواد مخدر در ایران)




همایش، 19مهر برگزار می شود...

و مدرس فعلی ‌گروه آموزشي خودم، مدرسان شریف اسامی شرکت خانم پیروی (قم




لیست کلی پایان نامه های دفاع شده در دانشگاه های دارای رشته کتابداری و اطلاع رسانی در کشور 3

انگلیسی زبان ایران ومیزان ملی ایران باهمین اسامی درفهرست قم/ اصفهان




دوستان من در شهرستان

حاضر، ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد مشاوره است که در سراسر ایران مدرسان شریف




جشنواره تولید محتوای الکترونیکی سال 1391

آثار دانش آموزان ,‌هنرآموزان و مدرسان رشته رایانه 119-کانون اروپايی 167- زبان انگليسي




برچسب :