سامانه الکترونیکی بیمه محصولات کشاورزی

اخبار بيمه
امسال برای نخستین بار به صورت آزمایشی سامانه الکترونیکی بیمه محصولات کشاورزی به اجرا درآمد که در صورت اجرای موفق آن، از کشت بهاره سال آینده در تمامی کشور اجرایی می‌شود.
به گزارش بینا، قائم مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی با اعلام این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: با اجرای این طرح به صورت "آن لاین" اطلاعات بیمه‌ای محصولات کشاورزی در اختیار است.

محمدحسین صفرپور طاهر افزود: در ماه نخست سال زراعی جدید قرار گرفته‌ایم و توجه به مقوله امنیت غذایی و مدیریت ریسک مورد توجه است.
صفرپور رشد بیمه سال جاری نسبت به سال آخر برنامه سوم توسعه را 50 درصد عنوان کرد و افزود: تعداد تعرفه‌ها نیز 42 درصد رشد کرده است.
وی مبنای سیاستهای اجرایی صندوق بیمه در سال جاری را توسعه و افزایش مطلوبیت بیمه برای بیمه‌گذاران عنوان کرد و گفت: این موضوع از طرق مختلف در برنامه‌های این دوره لحاظ شده است، که از آن جمله می‌توان به افزایش سقف تعهد بیمه‌گر و کاهش یا تثبیت میزان حق بیمه سهم بیمه‌گذار اشاره کرد.
قائم مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی افزود: به دلیل انباشت پرداختهای مازاد، غرامت در سالهای گذشته به کشاورزان بر اساس آخرین صورت مالی (پایان سال 86) بیش از 7 هزار میلیارد ریال است و به منظور حمایت از قشر زحمتکش و کم‌درآمد کشاورز، غرامتهای پرداختی آنها از بانک کشاورزی استقراض و پرداخت شده است و صندوق بیمه بدهکار به بانک کشاورزی است که عنایت ویژه دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را می‌طلبد.
وی در ادامه گفت: بر اساس آوردهای انجام شده در برنامه‌های بلند مدت اگر تمام سطوح برنامه، مورد بیمه قرار گیرد، صندوق بیمه در قبال این تعهد حق بیمه‌ای معادل 4069 میلیارد ریال (سهم دولت + سهم بیمه‌گذار) دریافت خواهد کرد. این در حالی است که حداکثر تعهد بیمه‌گذار رقم بالایی خواهد شد.
صفرپور تراکم بیمه در این سال را معادل 518 هزار ریال اعلام کرد و گفت: در مقایسه با سال آخر برنامه سوم (000/292 ریال) از 74 درصد رشد برخوردار بوده است. این موضوع بیانگر رشد و توسعه فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی در بین جامعه بهره‌برداران بخش کشاورزی است.
وی افزود: ضریب نفوذ صندوق بیمه در بخش کشاورزی در این سال نیز 876/0 است که این رقم در مقایسه با سال آخر برنامه سوم (813/0) رشد را نشان می‌دهد. این موضوع نیز بیانگر افزایش نفوذ بیمه در جامعه کشاورزان و دامداران کشور است.
وی افزود: در حال حاضر مراحل عقد قرارداد بیمه، بخشی از نظارت و برآورد خسارت و تعیین غرامت توسط بیش از نظارت و برآورد خسارت و تعیین غرامت توسط بیش از 4500 نفر کارگزار متخصص انجام می‌پذیرد.
این مقام مسئول پهنه‌بندی اقلیمی ایران از دیدگاه بیمه محصولات کشاورزی در مقابل آسیبهای خشکسالی، سرماهای زیان‌بخش و بارشهای سیل‌آسا، مطالعات تطبیقی نظامهای بیمه کشاورزی در سایر کشورها، بررسی و تبیین روشهای ایجاد تحول در نظام بیمه کشاورزی، تدوین استانداردهای تعیین پتانسیل و ارزیابی خسارت در محصولات سیب، انگور و پسته را برخی از طرحهای مطالعاتی و تحقیقاتی این صندوق عنوان کرد.
وی از خصوصی‌سازی صندوق بیمه در آینده خبر داد و گفت: بسترسازی مناسب در زمینه واگذاری فرایند اجرایی بیمه به بخش خصوصی در قالب شرکتهای خدمات بیمه‌ای، بهره‌گیری از تخصصهای مختلف، افزایش عملیات اجرایی، افزایش بهره‌وری و کارآفرینی برای فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی از دستاوردهای مهم این صندوق در حوزه خصوصی‌سازی است.
صفرپور افزود: در سال زراعی 86-85 سرما و یخبندان با 36 درصد خشکسالی، 11 درصد، سیل 2 درصد، بازیهای سیل‌آسا 19 درصد، طوفان 11 درصد، تگرگ 9 درصدف عوامل خطرزا را شامل شدند.
قائم مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی پوشش بیمه‌ای 96 محصول، افزایش سقف تعهدات بیمه‌گر در زیربخشهای مختلف از 5 تا 40 درصد، جمع کل بار مالی دولت در تمام زیربخشها 2570 میلیارد ریال، درصد سهم کشاورزی به طور متوسط 40 و سهم دولت 60 درصد و هدفمند کردن یارانه‌ها با اولویت‌بندی محصولات و توجه ویژه به مناطق محروم را از برنامه‌های اجرایی صندوق بیمه برای سال زراعی 88-87 برشمرد.
صفرپور در پایان گفت: خسارات کشاورزان زیرپوشش صندوق بیمه در سال زراعی 87-86 چهار تریلیون و 557 میلیارد ریال است که تاکنون نیمی از خسارات کشاورزان پرداخت شده است.
منبع خبر: بینا


مطالب مشابه :


مدیرکل صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی

اطلاع رسانی فعالیت های صدا وسیمای خراسان شمالی و تجارت و اعضای اتاق بازرگانی




دستور العمل های بیمه

سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی عملکرد شهرداری اتاق بازرگانی صنایع و معادن




سامانه الکترونیکی بیمه محصولات کشاورزی

سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی عملکرد شهرداری اتاق بازرگانی صنایع و معادن




آموزش سابکا

سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی عملکرد شهرداری اتاق بازرگانی صنایع و معادن




روش اجرای بیمه ماهی

سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی عملکرد شهرداری اتاق بازرگانی صنایع و معادن




آیین نامه ودستورالعمل اختصاصی بیمه محصول باغات بادام دیم

دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان شمالی شرکت توزیع اتاق بازرگانی صنایع و معادن




دستورالعمل ارزیابی خسارت تکرگ درمزارع گندم وجو

سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی عملکرد شهرداری اتاق بازرگانی صنایع و معادن




آیین نامه اجرایی ماده 71 قانون نظام صنفی

اتاق اصناف فروش ویژه نوروزی در خراسان شمالی تا 15 روسای محترم سازمانهای بازرگانی




گمرک ایران بسته ویژه حمایتی برای بازرگانان داخلی پیش بینی کرد

شركت بازرگانی كرانه یکشنبه در آیین افتتاح سایت گمرک استان خراسان شمالی در بجنورد




دست دلالان گلوی صنایع دستی خراسان شمالی را می فشارد

استاندار خراسان شمالی نیز در کل تعاون ،اتاق تعاون شركت بازرگانی صادراتی




برچسب :