شروع ساخت تله کابین کلیبر

وی اضافه کرد: این پروژه یکی از پروژه‌های مهم گردشگری استان به شمار می‌آید که برای نخستین بار در شمال‌غرب کشور در شهرستان کلیبر ایجاد می‌شود.
وی گفت: افزون بر یک هزار میلیارد ریال در حوزه گردشگری شهرستان کلیبر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد مناطق نمونه گردشگری در کلیبر، هوراند و خداآفرین، ایجاد تله‌کابین، پارک آبی، دهکده‌های توریستی و کمپینگ‌های گردشگری هزینه می‌شود.
فتحی‌پور گفت: منطقه نمونه گردشگری هوراند که از مصوبه‌های سفر سوم ریاست جمهوری به آذربایجان شرقی است امسال 2 میلیارد ریال در ایجاد زیرساخت‌های گردشگری هزینه می‌شود.
نماینده مردم کلیبر و هوراند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب مناطق نمونه گردشگری قلعه دره‌سی کلیبر، علی‌آباد هوراند، فندقلوی اهر، کرانه رود ارس خداآفرین، آبگرم متعلق از سازمان میراث فرهنگی خواست با بسیج امکانات و اختصاص اعتبارات لازم در شناسنامه‌دار کردن این مناطق و تمهیدات جانبی برای رونق این مناطق اقدام جدی به عمل آورد.
فتحی‌پور گفت: با وجود اینکه منطقه هوراند به آبش احمد، خداآفرین در کمربند گردشگری منطقه ارسباران واقع شده و سالانه پذیرای هزاران گردشگر است، به علت فقدان راه مناسب که هم‌اکنون به صورت راه‌های روستایی است، جوابگوی ترافیک جاده‌ای و امنیت جانی گردشگران نیست. وی، از مسئولان ذیربط خواست برای رضایتمندی مردم منطقه و رونق گردشگری که ارتباطات یکی از زیرساخت‌های اصلی این صنعت است، جاده‌های «اهر ـ هوراند» و «اهر ـ آبش‌احمد» را به جاده اصلی تبدیل کند. وی گفت: عملیات مطالعاتی این پروژه آغاز شده که امیدواریم با تسریع در عملیات مطالعاتی و اختصاص اعتبارات لازم شاهد آغاز عملیات اجرایی این پروژه باشیم.
وی در ادامه با اشاره به استعداد بالقوه بخش کشاورزی و باغی هوراند تسریع در اجرای سد علی‌آباد را از خواسته‌های به حق و نیازهای ضروری اهالی این منطقه برشمرد و افزود: فاز نخست عملیات مطالعاتی به اتمام رسیده و فاز دوم این طرح نیز به اتمام می‌رسد و در پایان سال‌جاری عملیات اجرایی این پروژه آغاز می‌شود که با اجرا شدن این سد شاهد تأمین آب کشاورزی و آب شرب منطقه هوراند خواهیم بود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، ارتقای جاده « اهر ـ کلیبر ـ جانانلو » از فرعی درجه یک به اصلی، انتقال آب از سد خداآفرین به اراضی ملی و زراعی اراضی مورد نیاز خداآفرین، آبش‌احمد و بخش مرکزی کلیبر و ایجاد مجتمع کشت و صنعت و صنایع تبدیلی، تمهید مقدمات برای راه‌اندازی نمایشگاه صنایع دستی و تولیدات دستباف منطقه را خواستار شد و گفت: خرید تضمینی محصولات تولیدی عشایر، اعتبارات لازم برای آبیاری یک هزار و 200 هکتار از اراضی کلیبر و تأمین آب شرب این شهر را با اجرایی شدن سد «پیغام چای» و ثبت معنوی آداب و سنن عشایر ارسباران، موزه عشایر، شناسایی و ثبت آثار تاریخی و ملی منطقه و راه‌اندازی اداره میراث فرهنگی از نیازهای ضروری و خواسته‌های مردم و مسئولان این منطقه است.


مطالب مشابه :


منطقه آزاد ارس

25 الی 28 آذر؛ چهارمین نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی منطقه آزاد ارس برپا می شود




شروع ساخت تله کابین کلیبر

یاور نوری شماره تلفن قلعه دره‌سی کلیبر، علی‌آباد هوراند، فندقلوی اهر، کرانه رود ارس




با خوانندگان

نمایشگاه نقاشی هنرمندان مرندی در اداره ارشاد موج ارس نامه




با خوانندگان

منطقه آزاد ارس شهرهای نمایشگاه نقاشی هنرمندان مرندی در اداره ارشاد




تازه های انتخابات مرند و جلفا

نمایشگاه نقاشی هنرمندان مرندی در اداره ارشاد موج ارس نامه نیوز هانیه نوری




خبر/بازدید رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه اشتوگبرن آلمان از کارخانه تبریز کف

منطقه آزاد ارس شهرهای نمایشگاه نقاشی هنرمندان مرندی در اداره ارشاد




خبر انتخاباتی

منطقه آزاد ارس شهرهای نمایشگاه نقاشی هنرمندان مرندی در اداره ارشاد




برچسب :