کارت ویزیت

برای دیدن نمونه کارها و همچنین استعلام قیمت و ارسال سفارش رایگان به وب سایت اینترنتی http://www.irprintgroup.com مراجعه فرمایید.




اولین نمونه‌های کارت ویزیت را بازرگانان چینی در قرن ۱۵ به کار بردند. اما تاریخچه نمونه‌های امروزی‌تر کارت ویزیت را باید در قرن ۱۷ میلادی در اروپا جستجو کرد. جایی که اشراف‌زادگان برای ملاقات با یکدیگر نام و خلاصه‌ای از سوابق خود را در کاغذی درج می کردند و پیش از ملاقات با اشراف‌زاده‌ای دیگر آن را توسط پیشخدمت خود به منزل او می‌فرستادند.

تبادل دو طرفه کارت‌ها نشانه‌ پذیرش میزبان برای ملاقات با میزبان بود. رواج کارت ویزیت در امریکا در قرن ۱۸ میلادی بود. در این زان مندرجات روی کارت ویزیت در یک طراحی یا نقاشی ساده و نام خلاصه شده بود.

new-vector.jpg

کاربرد کارت ویزیت
اصلی‌ترین سوالی که معمولا حین تصمیم برای سفارش کارت ویزیت از خود نمی‌پرسیم این است که کاربرد کارت ویزیت چیست؟ امروزه اصلی‌ترین کاربرد کارت ویزیت اطلاع‌رسانی آرشیوی (و نه تبلیغاتی) است. یعنی قرار نیست کارت ویزیت برای شما مانند یک آگهی تلویزیونی، یک محصول (اعم از تجاری یا فرهنگی) یا خدمات را معرفی کند؛ بلکه اطلاعات یک شخص حقیقی یا حقوقی را به ساده‌ترین و قابل‌ دسترس‌ترین شکل در اختیار مخاطب قرار می‌دهد.
فراموش نکنید که کارت ویزیت معمولا توسط خود شما یا نزدیکانتان به دست مخاطبمی‌رسد، بنابراین می‌توان روی شناخت اولیه‌ای که نتیجه برخورد شما و مخاطب است حساب کرد.
اطلاعاتی که معمولا روی کارت ویزیت دیده می‌شود شامل نام و نشانی و راه‌های تماس است و گاه خدماتی که صاحب کارت ارایه می‌کند. اگرچه شما می‌توانید کارت ویزیتهایی را مثال بزنید که صاحب آن، صفحه کارت را با یک بروشور اطلاع‌رسانی «اشتباه» گرفته است و سیر تا پیاز جزییات کار خود را روی آن درج کرده. نکته دقیقا در همین عبارت است: «اشتباه» گرفته است. اگر کاربری اطلاع‌رسانی آرشیوی را برای یک کارت ویزیت قایل باشیم باید به درج خلاصه‌ترین و در عین حال کلیدی‌ترین اطلاعات روی کارت ویزیت بسنده کنیم و خودمان را توجیه کنیم در نباید هزینه‌ای که برای سفارش کارت ویزیت می‌پردازیم را با استفاده بهینه از تمام مساحت کارت و درج تمامی اطلاعات ممکن، حلال کنیم!
بنابراین هر زمان که به صرافت داشتن کارت ویزیت افتادید، قلم و کاغذ بردارید و اطلاعات شخصی خود را به خلاصه‌ترین شکل ممکن درآورید.
به چه کسی سفارش دهیم؟
اما طراحی کارت ویزیت را باید به چه کسی سفارش دهیم؟ البته پیش از پاسخ به این سوال باید به پرسش دیگری جواب بدهید: آیا شما سهمی برای کیفیت طراحی کارت ویزیت خودتان قایل هستید؟
بسیاری از افراد پورسه سفارش یک کارت ویزیت را شامل دو مرحله می‌دانند: سفارش حضوری یا تلفنی کارت به چاپخانه یا یک واسطه و تحویل آن، و اصولا سهمی برایکیفیت طراحی کارت خود در نظر نمی‌گیرند. غفلتی که تنها در زمان مقایسه جلوه بصری کارت خود با کارت ویزیت همکارشان که بسیار زیبا تر و چشم نواز تر ‌‌جلوه‌ می کند، از آن آگاه می‌شوند.
دوباره باز گردیم به پرسش ابتدای این پاراگراف: طراحی کارت ویزیت را باید به چه کسی سفارش دهیم؟ دایره کسانی که می‌توانند وظیفه طراحی کارت ویزیت شما را بر عهده بگیرند بسیار گسترده است؛ مخصوصا در آستانه سال ۲۰۰۷ میلادی که سادگی امکان کار با یک نرم‌افزارهای طراحی و گرافیکی، بسیاری از افراد، از پسر خاله عزیزتان بگیرید تا مسئول تکثیر یک فروشگاه، را به این توهم انداخته است که می‌توانند از عهده هر کار تصویری و گرافیکی برآیند.
اما اگر برای کیفیت بصری آنچه به عنوان کارت ویزیت کاری یا شخصی به دست مخاطبان خود می دهید ارزش قایل هستید، کارت ویزیت خود را به یک «طراح گرافیک» سفارش دهید. این دسته از افراد معمولا در «شرکت‌های تبلیغاتی» یا «آتلیه‌های شخصی طراحی» مشغول به کارند.
با مراجعه به یک طراح گرافیک می توانید نمونه کار‌ها یا البوم‌هایی از کارت‌های ویزیت را ورق بزنید و مورد مشابه به سلیقه خود را انتخاب کنید. پس از آن خواسته‌ها و انتظارات خود از کارت ویزیت را با او در میان بگذارید. حتی به قطع، رنگ‌بندی و نوع کاغذ مورد نظرتان نیز اشاره کنید.
اما در نهایت وظیفه طراحی کارت را به شخص وی بسپارید. فراموش نکنید همچنان که شما در رشته خود یک متخصص و خبره هستید و از بیمارانتان انتظار دارید که به گفته و عمل شما احترام بگذارند و آن را بپذیرند، یک طراح گرافیک نیز در حوزه کاری خود یک متخصص است که بدون شک بهتر از شمامی‌تواند در مورد جزییات یک کارت ویزیت اظهار عقیده کند. شما این اختیار را برای خود قایل باشید که هنگام مرور نمونه‌ کارهای قبلی او، سبک و جزییات کاری او را بپذیرید یا به شخص دیگری مراجعه کنید. اما در صورت پذیرش، به طراح اعتماد کنید و او را در کار خود آزاد بگذارید.
بدون شک برای هر پزشک یا دندان‌پزشکی مطبوع تر است که طرح کارت ویزیت او، خاص و متعلق به شخص وی باشد. اما به این نکته نیز توجه کنید که برای داشتن یک کارت با طراحی زیبا و احتمالا منحصر به فرد باید هزینه بیشتری نسبت به حالت عادی بپردازید. قبل از سفارش کارت این مساله را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید و در صورتی که کیفیت کار چندان برای شما اهمیت ندارد، قید یک طراح گرافیک را بزنید و به مستقیما به یک چاپ‌خانه یا مرکز تایپ و تکثیر مراجعه کنید.


i-love-7.jpg

روش‌ها ی چاپ

صحبت کردن از روش‌های مختلف چاپ در شرایط حاضر که هر روزه فن‌آوری‌های تازه‌تری در این حوزه ظهور می کنند خیلی دقیق و فنی نخواهد بود. اما می‌توان تکنیک‌های چاپ فعلی را در دو دسته کلی تقسیم‌بندی کرد:
چاپ افست و چاپ دیجیتال
الف) چاپ افست
افست معمول ترین روش چاپ در ایران است که به دلیل سابقه نسبتا طولانی و تجربه‌های فراوانی که در سیستم‌های آن انجام شده است به یکی از بهترین و ارزان ترین روش‌های چاپ تبدیل شده است. بنای چاپ افست بر ترکیب رنگ‌ها بر اساس چهار رنگ آبی(C)، ماژنتا (M)، زرد (غ) و سیاه (K) است. شاخص عمومی افست تیراژ معمولا بالای سفارشات است که به طور معمول هزار نسخه است.
ب) چاپ دیجیتال
روشی است شبیه اتفاقی که در پرینترهای رومیزی می‌افتد؛ با این تفاوت که ماده اثرگذار روی کاغذ پودر رنگی است که در اثر حرارت به صورت لایه‌های رنگ روی کاغذ می نشیند. حسن بزرگ چاپ دیجیتال سرعت فوق‌العاده (در حد ساعت) و تیراژ دلخواه (و عموما پایین) سفارشات است. هزینه این چاپ در تیراژ برابر بسیار بیشتر از چاپ افست است.
کارت‌های ویزیت عموما به روش افست چاپ می‌شوند، مگر اینکه سفارش دهنده مشمول محدودیت زمان باشد تا تیراژ محدودی از کارت را سفارش دهد. در این صورت چاپ دیجیتال به طرفه‌تر است.
انتخاب نوع مقوا
کارت‌های ویزیت بسته به نوع کاربرد در روی کاغذهای مختلفی چاپ می‌شوند. معمول ترین این کاغذها عبارتند از:
▪ مقوای کارتی:
عموما مقوا برای کارت ویزیت مناسب نیست، مگر به منظور صرفه‌جویی در هزینه
مقوای گلاسه:
ضخامت ان متفاوت است. قیمت آن نسبت به انواع دیگر پایین‌تر است.
● مقوا با روکش ورنی داغ یا مات:
روکش ورنی جدا از افزایش جلوه و زیبایی، موجب اتسحکام و ماندگاری کارت شما می‌شود. اما وجه منفی آن، این است که امکان نوشتن روی این کارت وجود ندارد. در نتیجه برای کارت ویزیت مطب کاربرد ندارد، چراکه امکان درج وقت بیمار در پشت ان وجود ندارد.
مقوای بافت‌دار (کتان):
این نوع مقوا سبکی، استحکام و زیبایی را به صورت توام دارد. قابلیت انعطاف دارد، پس حین خم شدن نمی شکند و امکان نوشتن روی ان وجود دارد. قیمت این نوع مقوا نسبت به موارد دیگر اندکی بیشتر است.


Cool%20Walls%20(6).jpg





ویژگی‌های یک کارت ویزیت خوب
مهم ترین ویژگی کارت ویزیت آن است که پیش از هر چیز بتواند اطلاعات مورد نیاز مخاطب شما را، ساده و بی‌درد سر، در اختیار او قرار دهد و نباید او را گمراه کند. نمی توان توقع داشت که کارت ویزیت نقش یک بروشور اطلاع‌رسانی را بازی کند. بر خلاف آنچه بسیاری از افراد می‌پندارند، شما می‌توانید به قید کردن نام و نشانی و راه‌های ارتباطی بسنده کنید و از آوردن شکل یا تصویر بر روی کارت خود پرهیز کنید. مثلا هیچ لزومی ندارد کارت شما به عنوان یک دندان‌پزشک الزاما با تصویر یک دندان یا عنبر یا یونیت دندان‌پزشکی همراه باشد تا مخاطبانتان پی به حرفه و تخصص شما ببرند. از خاطر نبرید که بر خلاف آنچه بسیاری از افراد می پندارند، سادگی و وجود فضای خالی در یک کارت ویزیت می تواند آن را در نظر دیگران چشم نواز تر کند.
در نهایت و در یک جمله می‌توان گفت کارت ویزیت خوب نماینده تام‌الاختیار شما در بایگانی کارت‌های رنگارنگ کسانی است که کارت شما را نگه داشته‌اند

طراحی کارت ویزیت

هنگامی که یک طراحی و چاپ کارت ویزیت به نظر شما زیبا باشد حتما آن را نزد خود نگاه میدارید. حال اگر علاوه بر زیبایی یک نوع خلاقیت نیز در ساخت آن بکار رفته باشد این احتمال بیشتر میشود. در این آلبوم از تاپ ناپ شما تعدادی از کارت های ویزیت چاپ شده را خواهید دید که با کارت های ویزیت عادی بسیار متفاوتند.

________________________________________
طراحی کارت ویزیت با خلاقیت
بیزینس کارت های بیادماندنی همگی تقریباً یا بسیار ساده هستند یا با قوه ابتکار و خلاقیت بالایی طراحی شده اند. اگر شما هم تصمیم گرفته اید کارت خودتان را خودتان طراحی کرده و نیروی هنرمندانه خود را بکار بیندازید، از کارت های معطر و خوراکی گرفته تا سه بعدی و دیجیتال، ما این ها و منابع آنلاین دیگر را می توانید استفاده کنید تا کمکی برای شما برای ایجاد کارهای بزرگ بعدی در کارت های تجاری شما باشد. اطمینان داشته باشید دفعه بعد که کارت خود را از زیر چاپ بیرون می آورید پایان کار، بخاک سپردن کارت در کشو میزکار یا بدتر از آن پرتاب در سطل زباله نخواهد بود.
نوآوری در طراحی کارت ویزیت هنوز در ایران جانیافتاده و متاسفانه برای طراحی و چاپ کارت ویزیت در ایران نه خلاقیتی به خرج داده می شود و نه صاحبان مشاغل ، هزینه چندانی حاضر به صرف کردن برای آن هستند. بهتر است کارت ویزیت در طراحی با سلقیه مشتری و نوع فعالیتی که انجام می دهد رابطه داشته باشد. هرچند در ایران این امر چندان جدی گرفته نمی شود اما شما از جمله آغاز کنندگان تحول ونوآوری در طراحی آن باشید.
________________________________________

Multi-task-strongly-built-business-card.

اصول طراحی کارت ویزیت

یک طراحی لوگو (آرم) برای خود قبل از طراحی و چاپ کارت ویزیت

از یک طراح حرفه ای بخواهید تا آرمی برای حرفه شما طراحی کند. اگر محصولات یا خدماتی را ارائه می دهید که خود سمبلی دارند (مثلاً نقاشی ساختمان، ساختمان سازی، رستوران و از این قبیل)، آرم شما نیز می تواند به طریقی نمادی از آن حرفه یا محصول باشد. این آرم باید به صورتی باشد که قابل پیاده شدن روی کارت ویزیت، سربرگ، بروشورها، و وب سایتتان باشد.

یک شعار یک جمله ای برای خود بسازید

اگر کار یا خدماتی که انجام می دهید از روی نام حرفه تان مشخص نباشد، باید یک شعار یک جمله ای بسازید که به مردم یادآور شود که چه خدمات یا محصولاتی را ارائه می دادید. این شعار را هم باید بر روی کارت ویزیتتان بنویسید.

آدرس وب سایت و ایمیلتان را هم ذکر کنید

مشتریان ممکن است بخواهند آدرس وب سایت یا ایمیل شما را داشته باشند. اگر نگران پیام های تجاری هستید که ایمیلتان را پر می کند، می توانید دو آدرس ایمیل برای خود داشته باشید—که یکی را روی کارت ویزیتتان قید کنید و در اختیار عموم قرار دهید و ایمیل دیگر را برای مصارف شخصی استفاده کنید و فقط به برخی همکاران و دوستان مطمئن خود بدهید.

کارت ویزیتتان باید خوانا باشد

از طراحتان بخواهید که از شکل و اندازه ای برای فونتتان استفاده کنید که به اندازه کافی بزرگ باشد که به راحتی بدون استفاده از عینک ته استکانی خوانده شود. دقت کنید که رنگ نوشته ها از رنگ صفحه پشت زمینه کارت، متمایز باشد. یادتان باشد که هدفتان این نیست که یک اثر هنری خلق کنید، شما می خواهید یک کارت ویزیت برای کارتان طراحی کنید که به خوبی بتواند گویای شغل و حرفه شما باشد. مطمئن باشید که اگر دریافت کننده کارت نتواند شماره تلفن و اطلاعات شما را از روی کارت بخواند، یک مشتری را از دست داده اید.

کارت ویزیتی طراحی کنید که از بقیه کارتها متمایز باشد

بله، کارت ویزیت شما باید طوری باشد که از میان سایر کارت ویزیت ها متمایز و کاملاً مشخص باشد. با استفاده از رنگ های روشن و به قول معروف جیغ، گذاشتن عکستان روی کارت و استفاده از کاغذهایی با جنسی متفاوت، کارت ویزیتی متمایز و منحصر به فرد بسازید.

از کاغذ و چاپ خوب استفاده کنید

اگر کاغذ کارتتان شل و ول باشد یا مثل این باشد که با پرینترهای ارزان قیمت چاپش کرده اید، این احساس را در مخاطب ایجاد می کند که با شرکتی کوچک و خرده پا روبه رو هستند. پس کمی خرج کنید و از کاغذ و چاپ خوب برای کارت ویزیتتان استفاده کنید.

اگر وقت ندارید چاپ کارتتان را بیرون سفارش دهید، خودتان چاپش کنید

اگر به خاطر تمام شدن کارت ویزیت هایتان عجله دارید، می توانید خودتان با یک پینتر جوهرافشان خوب و با استفاده از کاغذ مرغوب آنرا چاپ کنید. دقت کنید که کیفیت پرینتر را روی بهترین درجه آن بگذارید.

کارت ویزیتتان درمورد شما چه می گوید؟

احتمال آن زیاد است که برای خودتان کارت ویزیت داشته باشید، اما اگر ندارید، حتماً باید یکی درست کنید. کارت ویزیت چیزی است که خیلی از ما آن را دست کم می گیریم، اما نباید اینطور باشد. شکل، احساس و پیامی که روی کارت ویزیت شماست، روی نظر مردم درمورد شما و مهمتر اینکه آیا یادتان می آورند یا نه، تاثیر می گذارد.

وقتی مکالمه ای را ترک می کنید و فرد مقابل کارت ویزیت شما را دارد، هویت شما آن تکه کاغذ می شود. به همین خاطر روی کارت ویزیتتان نه تنها باید به صاحب کارتان، شماره های تماس و شغل و حرفه تان اشاره کنید، بلکه باید مطلبی هم درمورد خودتان بنویسید.

برای مثال، اگر من بخواهم کارت ویزیتم را به شما بدهم، به دلایل زیر شما تصور خواهید کرد که من فردی خوش مشرب و صیمیمی هستم:

کارت علیرغم ضخامت کاغدش، اما نرم و لطیف است.
گوشه های کارت گرد باشد.
رنگ کارت سبز باشد.
فونت شما کمی دایره ای باشد.
مهمترین دلیل که من کارتی با چنین خصوصیاتی درست کرده ام این است که وقتی آن را به مردم می دهم، می خواهم احساسی گرم و دوستانه در آنها به وجود آورد. این مسئله برای من اهمیت زیادی دارد چون نظر مردم خیلی برای من مهم است و دوست دارم آنها این را به یاد داشته باشند و ارتباطشان را با من قطع نکنند.

اگر شما کارت ویزیت ندارید و میخواهید یکی برای خودتان درست کنید، به توصیه های زیر دقت کنید.

رنگ رنگ ها معمولاً دست کم گرفته می شوند اما همه آنها معنا و مفهومی پشت خود دارند.
کاغذ – جنس و کیفیت کارتتان چیزی درمورد شما می گوید. به هیچ عنوان نباید از کاغذهای ارزان و نامرغوب استفاده کنید.
یگانگی – اگر کارت ویزیتتان درمیان دسته ای از کارت های دیگر متمایز و مشخص نباشد، احتمال اینکه افراد شما را به خاطر بیاورند خیلی کم است. پس باید کارتتان را کمی ویژه و منحصربه فرد طراحی کنید.
نوشتار – فونت و شکل نوشتار شما حرف می زند، پس فونتی را انتخاب کنید که به بهترین شکل شما را معرفی کند و البته خوانا باشد.
احساس – حس لامسه یکی از مهمترین احساس هایی است که همه ما داریم و کارت ویزیت شما باید خوشایند این احساس مردم باشد. اگر میخواهید دیگران تصور کنند که فردی لطیف و محترم هستید، باید از کاغذهای نرم که گوشه های گردشده دارند استفاده کنید. اگر می خواهید خود را فردی کاری نشان دهید که بسیار برجسته و ساخت یافته است، باید از کاغذهای ضخیم با گوشه های تیز استفاده کنید.
قبل از اینکه کارت ویزیتتان را کسی بدهید، باید اول اطمینان یابید که اطلاعات لازم روی کارتتان نوشته شده است، اما کارتتان باید چیزی هم درمورد خودتان بگوید. این مسئله باعث می شود مردم شما را به خاطر داشته باشند و ارتباطشان را با شما قطع نکنند.
طراحی وبلاگ
قالب وبلاگ یعنی مشخص کردن جای المانها در صفحه یک وبلاگ. این قالب ها، به نویسندگان وبلاگ ها که با برنامه نویسی و طراحی صفحات وب آشنایی ندارند، کمک میکند که بدون وارد شدن در مبحث طراحی سایت و طراحی وبلاگ ، به بروزرسانی مطالب سایت خود و نیز هرازگاهی تغییرات چیدمان صفحه وبلاگ خود بپردازند و تا حدی نیز سلیقه خود را در این قالب ها ( علیرغم دانستن چیزی از طراحی وبلاگ) اعمال نمایند.
طراحی وبلاگ با کمک کدهای html و دیزاین توسط کدهای css انجام میگیرد که معمولا وبلاگ نویسان چیزی از آن نمی دانند و احتیاجی هم نیست که بدانند. معمولا هر ابزار ساخت وبلاگ (مانند بلاگفا، بلاگر و يا MT ) از تگها و كدهاي مخصوص خود استفاده ميكند.
تگهاي موجود در قالب وبلاگها جدا از آنكه در كدام ابزار مورد استفاده قرار ميگيرند براي دو هدف در نظر گرفته شده است.تعدادي از تگها تعيين كننده مكان عناصر غير تكراري وبلاگ هستند مانند عنوان وبلاگ،توضيحات ،‌ايميل و يا آدرس صفحات آرشيو و تعدادي ديگر تعيين كننده نحوه نمايش عناصر تكرار شده در وبلاگ هستند (مانند متن ، تاريخ و يا نويسنده مطالبي كه پست مي‌شوند ) .
هر فردي ميتواند با كمي حوصله و يا كمك از برنامه هايي مانند فرانت پيچ قالبي مناسب و دلخواه براي وبلاگ خود ايجاد كنند و يا حتي قالبي را كه طراحي كرده در اختيار ديگران نيز قرار دهد و البته آشنايي با كدهاي HTML و يا برنامه هاي طراحي صفحات HTML مانند فرانت پيچ كمك بزرگي در اين زمينه خواهد بود.
اما جدا از آنكه شما فردي تازه كار و يا حرفه اي هستيد نكات و اصولي وجود دارند كه رعايت آنها مي تواند شما را پياده سازي و يا انتخاب قالبي جديد براي وبلاگتان ياري كند.در زير به برخي از نكات اشاره خواهد شد.
بايستي به ياد داشته باشيم مهمترين عنصر يك وبلاگ مطالب و يادداشتهاي نويسندگان است و در طراحي قالب هدف آن است كه مطالب در واضح ترين و مناسبترين شكل و با سرعت براي خوانندگان قابل دسترس باشد.
________________________________________
طراحی کارت ویزیت را باید به چه کسی سفارش دهیم؟
البته پیش از پاسخ به این سوال باید به پرسش دیگری جواب بدهید: آیا شما سهمی برای کیفیت طراحی کارت ویزیت خودتان قایل هستید؟
بسیاری از افراد پورسه سفارش یک کارت ویزیت را شامل دو مرحله می‌دانند: سفارش حضوری یا تلفنی کارت به چاپ‌خانه یا یک واسطه و تحویل آن، و اصولا سهمی برای کیفیت طراحی کارت خود در نظر نمی‌گیرند. غفلتی که تنها در زمان مقایسه جلوه بصری کارت خود با کارت ویزیت همکارشان که بسیار زیبا تر و چشم نواز تر ‌‌جلوه‌ می کند، از آن آگاه می‌شوند.
دوباره باز گردیم به پرسش ابتدای این پاراگراف: طراحی کارت ویزیت را باید به چه کسی سفارش دهیم؟ بر خلاف برخی طراحی ها مانند طراحی وب سایت، دایره کسانی که می‌توانند وظیفه طراحی کارت ویزیت شما را بر عهده بگیرند بسیار گسترده است؛ مخصوصا در آستانه سال ۲۰۰۷ میلادی که سادگی امکان کار با یک نرم‌افزارهای طراحی و گرافیکی، بسیاری از افراد، از پسر خاله عزیزتان بگیرید تا مسئول تکثیر یک فروشگاه، را به این توهم انداخته است که می‌توانند از عهده هر کار تصویری و گرافیکی برآیند.

Transparent-business-card.jpg

اما اگر برای کیفیت بصری آنچه به عنوان کارت ویزیت کاری یا شخصی به دست مخاطبان خود می دهید ارزش قایل هستید، کارت ویزیت خود را به یک «طراح گرافیک» سفارش دهید. این دسته از افراد معمولا در «شرکت‌های تبلیغاتی» یا «آتلیه‌های شخصی طراحی» مشغول به کارند.
با مراجعه به یک طراح گرافیک می توانید نمونه کار‌ها یا البوم‌هایی از کارت‌های ویزیت را ورق بزنید و مورد مشابه به سلیقه خود را انتخاب کنید. پس از آن خواسته‌ها و انتظارات خود از کارت ویزیت را با او در میان بگذارید. حتی به قطع، رنگ‌بندی و نوع کاغذ مورد نظرتان نیز اشاره کنید. اما در نهایت وظیفه طراحی کارت را به شخص وی بسپارید. فراموش نکنید همچنان که شما در رشته خود یک متخصص و خبره هستید و از بیمارانتان انتظار دارید که به گفته و عمل شما احترام بگذارند و آن را بپذیرند، یک طراح گرافیک نیز در حوزه کاری خود یک متخصص است که بدون شک بهتر از شمامی‌تواند در مورد جزییات یک کارت ویزیت اظهار عقیده کند. شما این اختیار را برای خود قایل باشید که هنگام مرور نمونه‌ کارهای قبلی او، سبک و جزییات کاری او را بپذیرید یا به شخص دیگری مراجعه کنید. اما در صورت پذیرش، به طراح اعتماد کنید و او را در کار خود آزاد بگذارید.
کارت ویزیت های الکترونیکی

در این کارت ویزیت ها از کاغذ استفاده نمیشود. این کارت ویزیت ها به دو صورت میباشند.
یا به صورت یک نمایشگر کوچک که اطلاعات هویتی شما از آن پخش میشود و از پیکسل و مانیتور تشکیل شده است، یا به صورت یک سی دی کوچک که بعد از قرار دادن در CDRAM تحت برنامه فلش اجرا میگردد.
قیمت نوع اول بسیار زیاد است. اما نوع دوم حدود هر عدد 500 تومان در میآید.
این کارت ویزیت بسیار جالب هستند، اما روح لامسه ای که کارت ویزیت های کاغذی دارند راندارند.
طراحی کارت ویزیت های الکترونیکی مانند پست های الکترونیکی که هرگز جای نامه را پر نکرد، جای طراحی و چاپ کارت ویزیت برروی کاغذ را نخواهد گرفت.
________________________________________
نقطه پاگرد چشم را به بهترین بدهید
یکی از اطلاعاتی که در یک کارت ویزیت باید وجود داشته باشد، آرم یا لوگوی شرکتی است که برای او طراحی کارت ویزیت را انجام میدهیم، (البته توجه داشته باشید اگر کارت ویزیت شخصی است ، باز اگر جای کار داشت برای او یک طراحی لوگو نیز انجام دهید. زیرا وجود یک آرم یا لوگو در کارت ویزیت اساسا به نوعی، سبب هویت بخشی به کارت میگردد.)
یکی از مناسب ترین جاها برای گذاشتن لوگوی شخص یا شرکت، گوشه بالای کارت در سمت چپ است. این نقطه از کارت اصولا بهترین جای کارت و بهترین نقطه دید در هر طراحی گرافیکی میباشد. از انجاکه آرم یا لوگو از مهمترین بخش های هویتی اشخاص و شرکت هاست، معمولا جای لوگو را در آن قسمت از کارت که اصطلاحا به آن پاگرد چشم میگویند، قرار میدهند.
بهتر است در کارت ویزیت خود از عکس های آماده استفاده نکنید . هرچه کارت ویزیت خلاقانه تصویرگری شده باشد، تاثیر مناسب تری برمخاطب خواهد گذاشت . یادتان باشد همانطور که در پست قبلی نوشتم، اولین وسیله تعامل شما با مخاطب یا مشتری، از طریق کارت ویزیت است. سرسری گرفتن طراحی آن ، اولین ضربه به شما در جلب مخاطب یا مشتری است.
بنابراین هرچه تصویرگری تالیفانه در کارت شما بیشتر باشد (تا ااستفاده از عکس های آماده و مستقیم)، رنگ و جلوه کارت ویزیت شما بهتر خواهد گشت.

Edible-business-cards.jpg

________________________________________
نکاتی در مورد طراحی کارت ویزیت
طراحی کارت ویزیت اصلیترین بخش های تجارت محسوب میشود. کارت ویزیت شما نشان دهنده هویت تجاری شما، وسیله ارتباطی مشتری با شما و احتمالا جلب نظر مشتری نسبت به شما و فعالیت تجاری یا خدماتی شماست. مهمترین ابزاری است که برای بازاریابی می توانید تهیه کنید، طراحی کارت ویزیت است . اما این طراحی باید کاملا حرفه ای باشد.
عده ای بیشتر بر این باورند که کارت ویزیت تنها وسیله ارتباطی مشتری باماست. یعنی شامل شماره تماس و مکان شرکت یا موسسه ماست.
این یک اشتباه محض است . کارت ویزیت باید بگونه ای طراحی شود که هرکسی ، هر کجا که کارت شما را ببیند ازمیان کارت های دیگر ، نظرش کارت شما را جلب نماید. شما فقط کارت ویزیتتان را به مشتریان احتمالی خود نمی دهید تا اطلاعات لامازم برای تماس با شما را داشته باشند، بلکه کارت ویزیت معمولا اولین برداشت را از شما و فعالیت شما در ذهن مشتری ایجاد میکند. بنابراین اولین تعامل او با شما از طریق کارت ویزیت میباشد.
طراحی کارت ویزیت یکی از دشوارترین کارهای طراحی گرافیکی است. زیرا شما مجبور هستید تا هر آنچه در چنته دارید در یک کارت ۵ در ۹ سانتیمتری خلاصه کنید ، آنهم به بهترین نحو.
در طراحی کارت ویزیت سلیقه و دقت لازم رابکار برید.



مطالب مشابه :


طراحی کارت ویزیت

چند نکته برای طراحی کارت ویزیت : 1) متن ها و تصاویر را از هر طرف کار ویزیت 2-3 میلی متر فاصله




کارت ویزیت چیست؟

آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - کارت ویزیت چیست؟ - طراحی و چاپ حرفه ای کارت ویزیت - .::




کارت ویزیت

چاپ ایران - کارت ویزیت - مجهز ترین مرکز آنلاین طراحی و چاپ کارت ویزیت،چاپ پوستر، چاپ جعبه




درباره ما

آدینه گرافیک از سال 1385 کار خود را به صورت تخصصی در زمینه ی طراحی تا چاپ کارت ویزیت آغاز نمود.




نمونه کارهای بیمه (8نمونه)

آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - نمونه کارهای بیمه (8نمونه) - طراحی و چاپ حرفه ای کارت ویزیت - .::




نمونه کارهای کارت ویزیت های شخصی (25نمونه)

آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - نمونه کارهای کارت ویزیت های شخصی (25نمونه) - طراحی و چاپ حرفه ای




نمونه کارهای سالن های زیبایی بانوان (10نمونه)

آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - نمونه کارهای سالن های زیبایی بانوان (10نمونه) - طراحی و چاپ حرفه




نمونه کارهای مشاور املاک (5نمونه)

آدینه گرافیک :: کارت ویزیت ::. - نمونه کارهای مشاور املاک (5نمونه) - طراحی و چاپ حرفه ای کارت




برچسب :