تصویب لایحه ارائه خدمات به رزمندگان بسیجی

تصویب لایحه ارائه خدمات به رزمندگان بسیجی

لایحه ارائه خدمات به رزمندگان بسیجی که حداقل یک سال در جبهه های دفاع مقدس حضور داشته اندپس از انجام مراحل کارشناسی در هیأت دولت به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار «ایران» براساس این لایحه دولت موظف است به آن تعداد از رزمندگان بسیجی دوران دفاع مقدس که واجد شرایط هستند، مستمری ماهانه به میزان ۵۰ تا ۱۰۰ درصد حداقل حقوق کارکنان دولت پرداخت کند و آنان را به همراه افراد تحت تکفل، زیر پوشش بیمه خدمات درمانی و بیمه اجتماعی قرار دهد.

بنابراین گزارش رزمندگان بسیجی باید حداقل یک سال سابقه حضور داوطلبانه در جبهه های دفاع مقدس داشته باشند، همچنین در هیچ یک از دستگاه های دولتی و مؤسسات وابسته به دولت و کارگاه های مشمول قانون کار، اشتغال نداشته باشند.

این گزارش حاکی است رزمندگان بسیجی نباید زیر هیچ نوع پوشش بیمه درمانی و بازنشستگی باشند و ضروری است نیاز مالی افراد مشمول این قانون محرز باشد.

* دولت سهم سرانه بیمه خدمات درمانی را می پردازد

همچنین در مفادی از این لایحه آمده است: سهم سرانه بیمه خدمات درمانی مشمولان موارد مذکور، به طور کامل به وسیله دولت تأمین و پرداخت خواهد شد و رزمندگان مشمول این قانون که سن آنها ۵۰ سال و پائین تر است زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می گیرند که سهم کسور بازنشستگی آنان به طور کامل به وسیله دولت تأمین و پرداخت خواهد شد.

بنابراین گزارش افراد تحت تکفل مشمولان این قانون، شامل همسر وفرزندان است و برقراری مستمری برای مشمولان این قانون تا زمانی است که فرد مورد نظر شاغل نباشد.

همچنین تشخیص و تطبیق شرایط افراد مشمول این قانون به عهده کمیته ای است که در آئین نامه اجرایی تعیین خواهد شد.

گفتنی است مسئولیت اجرای مفاد این قانون به عهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و آئین نامه اجرایی آن به وسیله وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.

* ۳۲ هزار رزمنده هیچ مستمری نمی گیرند

از حدود ۲ میلیون بسیجی رزمنده و حدود ۵۰۰ هزار نفر که به جبهه رفته اند حدود ۳۲ هزار نفر از آنان شرایط معیشتی مناسبی ندارند. دکتر مجتبی رحماندوست مشاور رئیس جمهوری در امور ایثارگران در گفت وگو با خبرنگار «ایران» با اعلام این مطلب گفت: اساسنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران زمانی که از وظایف مربوط به خانواده شهدا به وظایف مربوط به جانبازان و آزادگان هم تسری پیدا کرد، شهدا، جانبازان و آزادگان را ایثارگر خواند، وقتی به این مورد اعتراض شد بنیاد شهید اساسنامه اش را اصلاح کرد و از این گروه به عنوان جامعه هدف یاد کرد.

وی افزود: این تعداد رزمنده با توجه به داشتن ویژگی های مورد نظر در حال حاضر مستمری از هیچ ارگان یا نهادی دریافت نمی کنند و زیر پوشش سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران هم قرار ندارند و اکثر آنها به لحاظ معیشتی وضع مناسبی ندارند.

رحماندوست درباره این لایحه گفت: این لایحه در یکی از سفرهای استانی رئیس جمهوری در زمستان ۸۴ در استان ایلام به تصویب هیأت وزیران رسید که در این مصوبه مقرر شد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران لایحه نحوه خدمات به رزمندگان با اولویت رزمندگان معسر را ظرف ۲ ماه به هیأت وزیران ارائه کند.

اما در پیگیری هایی که انجام دادیم دبیر هیأت دولت عنوان کرد به خاطر بارمالی، این لایحه هم اکنون اجرایی نیست و حتی وقتی شماری از نمایندگان این مسأله را به شکل طرح مطرح کردند، معاون اجتماعی سازمان مدیریت و برنامه ریزی با این طرح مخالفت و عنوان کرد که اعتبار این لایحه در بودجه پیش بینی نشده است.

مشاور رئیس جمهوری در امور ایثارگران با اشاره به تصویب لایحه ارائه خدمات به رزمندگان بسیجی در دولت گفت: این لایحه مراحل اجرایی خود را طی می کند و در بودجه ۸۶ نیروی مقاومت بسیج هم اعتباری در نظر گرفته شده است و در حال حاضر ما به تفکیک استان ها، CD اسامی و آدرس این افراد را که حدود ۳۲ هزارنفر در کل کشور هستند تهیه کرده ایم و به همه استانداری های سراسر کشور ارسال خواهیم کرد.

* لایحه باید به تصویب مجلس برسد

حسین وفایی معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفت وگو با خبرنگار «ایران» درباره پیش نویس این لایحه گفت: در صورتی که در لایحه ارایه خدمات به رزمندگان بسیجی، وظایفی برای بنیاد شهید و امور ایثارگران تعیین شود به طور قطع ما آنها را پیگیری و تلاش خواهیم کرد تا مشکلات این رزمندگان حل شود. اما در حال حاضر این لایحه در دولت است و باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.

وی افزود: در دولت نهم توجه ویژه ای به رزمندگان و ایثارگران شده و مجلس شورای اسلامی هم در رسیدگی به مشکلات این رزمندگان بویژه آنهایی که داوطلبانه در جبهه های دفاع مقدس حضور داشته اند بی تفاوت نیست و به طور قطع زمانی که این لایحه به مجلس ارائه شود نمایندگان مردم در تکریم این عزیزان نهایت حمایت را خواهند داشت اما لازم است سیر مراحل کارشناسی این لایحه طی شود.

وفایی با اشاره به فرمان حضرت امام خمینی (ره) درباره تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره) سال ۵۸ در فرمانی به آقای کروبی تأیید کردند نهضت اسلامی و پیروزی انقلاب اسلامی مرهون فداکاری قشرهای مختلف ملت است که در صف اول باید شهدای انقلاب و کسانی را که در این راه معلول و آسیب دیده شده اند محسوب داشت. بنابراین باید به خانواده شهدا و آسیب دیدگان و معلولان در این راه چه در انقلاب و حتی قبل و بعد از آن به نحو احسن و با مراعات احترام آنان به طور کامل رسیدگی شود.

در کل این فرمان امام (ره) بیانگر آن است که همه مردم و دستگاه های دولتی مسئولیت دارند به امور ایثارگران اعم از خانواده شهدا، آزادگان و جانبازان رسیدگی کنند. بنابراین چنانچه دولت و مجلس شورای اسلامی تکلیفی را برعهده بنیاد بگذارد ما نیز متناسب با اساسنامه بنیاد عمل خواهیم کرد. معاون حقوقی و امور مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: براساس پیش نویس این لایحه رسیدگی به وضع رزمندگان بسیجی برعهده نیروهای مسلح و ... است و بنیاد امور ایثارگران در این زمینه نقشی ندارد.


مطالب مشابه :


طرح حکمت

موسسه علمی آموزشی رزمندگان شاغل، بازنشسته، مستمری‌بگیر و وظیفه بگیر لیست آخرین




ايستگاه صلواتي.اينجا ايران است جبهه كرخه خاك ريز هندلي!!!لب خند بزن رزمنده.شروعي براي پايان

مرتضی خاکپور- لایحه ارائه خدمات به رزمندگان بسیجی که حاضر مستمری از هیچ لیست نظرات فید




تصویب لایحه ارائه خدمات به رزمندگان بسیجی

آزادگان نیوز - تحلیلی .خبری .فرهنگی.صنفی - تصویب لایحه ارائه خدمات به رزمندگان بسیجی - وب سایت




" تامین اعتبار لازم برای اجرای ماده 190 ق ا سپاه در سال 1393+ سند "

لیست سایت ها جداگانه ای جهت برقرای مستمری رزمندگان رزمندگان معسر و جانبازان بسیجی و




پرداخت حقوق به همه رزمندگان دوران دفاع مقدس

، چرداول و ملکشاهی در مجلس شورای اسلامی از پرداخت حقوق به همه رزمندگان دوران لیست تمام




گزارش فعالیت های آموزشی سه ماهه مهر - آبان و آذر

- چاپ و صحافی دفتر امتحانات و لیست ریز نمرات لیست نمرات مستمری های رزمندگان




ماده 38 قانون جامع ايثارگري جايگزين ماده 190 مي شود "

لیست پزشکان شهدا و ایثارگران ، قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ، پرداخت حقوق و مستمری




نحوه پرداخت مستمری بازماندگان توسط تامین اجتماعی

نحوه پرداخت مستمری واگذاری صدور گواهی‌های حضور در جبهه رزمندگان به لیست تمام پیوند




پرطرفدارترین رشته های دانشگاهی

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام لیست رشته ۴۰ درصد رزمندگان به صورت مستمری بگیران




برچسب :