در جلسه کارشناسان پژوهش مطرح شد

اولین جلسه کارشناسان پژوهش در دانشکده خبر اهواز برگزار شد. این جلسه با حضور برخی روسای مراکز آموزش و مسئولان واحدهای آموزشی با هدف پرداختن به موضوعات آموزشی و پژوهشی و ارتقاء سطح پژوهش برگزار شد.

در این جلسه حبیب جاوی گفت: با توجه به این که مقاطع تحصیلی ارائه شده توسط دانشگاه،کاردانی و کارشناسی است و در حال ورود به مقطع کارشناسی ارشد هستیم، باید گزینه خوشه های فن آوری را تعریف کنیم. جاوی تاکید کرد:  باید پروژه و طرحی تعریف شود که در زیر مجموعه خوشه های فن آوری بیاوریم. طرح های دانشجویان نخبه تحویل گرفته شود، اتاق فکر تشکیل شود و در این اتاق فکر تصمیم گیری شود و همچنین در پایان کار، فصل نامه یا نشریه ای به این موضوع اختصاص داده شود. به طور مثال در دانشکده خبر اهواز 4 رشته ارائه می شود که به طور فرض اگر دانشجوی نخبه رشته عکاسی ،عکسی گرفته در این ماهنامه کار شود. همچنین در اسفندماه سال جاری نخبگان مراکز انتخاب شوند و در این فصلنامه یا ماهنامه ای که تعریف شده، از این نخبگان و فعالیتی که انجام داده اند مطلبی انعکاس داده شود.

جاوی: مطالبی که جمع آوری می شوند اگر مورد تایید مرکز آموزش نباشد، مراکز می توانند قبل از چاپ ایده های خود را مطرح کنند و جامع تر به معرفی امکانات و نخبه های خود بپردازند.

در این جلسه دکتر محمدی ده چشمه رئیس مرکز آموزش  جامعه اسلامی کارگران  اهواز گفت: با توجه به تازه تاسیس بودن برخی مراکزکه بیشتر در بحث کاردانی آموزش می دهند؛ کارهای پژوهشی به صورت جامع و آکادمیک انجام نمی شود، حتی در دوره کارشناسی هم نمی توان پژوهشی را با سطح علمیی بالا انجام داد.

دکتر خدامرادی رئیس مرکز آموزش خانه کارگر اهواز نیز در این جلسه گفت: رسالت ما تدریس است اگر بخواهیم در هر زمینه ای پژوهشگری کنیم، باید برای مشکلاتی که وجود دارد، هدف گذاری کنیم، باید دانشگاه را بشناسیم.

خدامرادی گفت: مراکزی مثل مجتمع آموزشی آب و برق، نفت، لوله سازی باید همایش فنی برگزار کنند، مراکزی مثل مرکز آموزش زندان ها، بهزیستی بایستی همایش خدماتی برگزار کنند و دیگر مراکز هم همکاری لازم را در تمام زمینه ها با دانشگاه داشته باشند. با توجه به اینکه اکثر کشورهای دیگر با صنعت بیگانه اند ما باید ارتباط دانشگاه را با صنعت بیشتر کنیم و علمی کاربردی را به این دلیل ادامه می دهیم که گره گشا باشد و قصد ما این است که در زمینه های مختلف دانشجوی متخصص تربیت کنیم.

باید برای دانشجویان دوره اخلاق حرفه ای و چگونگی نامه نگاری به صورت کوتاه مدت برگزار کنیم، مستند سازی بر شیوه گفتاری و نوشتاری را آموزش دهیم که (نامه خطاب به کیست، جامعه هدف کجاست، چطور از یک متن علمی مقاله صادر کنیم) . دانشگاه ها پرچم داران پژوهش و نوآوری هستند، با توجه به این که اعتبار بخش پژوهشی به مراکز و طرح های دانشجویی و مقالات و انواع کارگاه ها داده می شود و همچنین به نمایشگاه ها و دستاوردها نیز بودجه اختصاص داده می شود لذا باید در این زمینه دانشجویان را تربیت و تقویت کرد.

آقای احمدی رئیس مرکزآموزش خبر اهواز نیز در این جلسه گفت: برای نمایشگاه اشتغال، یکی از موضوعات مهم هر دانشگاه پزوهش است که تا به امروز به دلایلی انجام نشده ، اگر دانشگاه جامع طرح فراخوان به مراکز بدهد و هر مرکز چند طرح ارائه دهد و دانشگاه به نسبت بودجه خود این طرح ها را به پوستر تبدیل کند و بین مراکز توزیع کند یک گام به جلو برداشته ایم و می توانیم به نقطه ی هدف نزدیک شویم.

احمدی ادامه داد: در یک سال 7 طرح ارائه شده داشته باید که هم قانونی باشد هم قابلیت ارائه بودجه دارد، حتا اگر این طرح به چاپ نرسد بعدها مولف می تواند این طرح را به مقاله تبدیل کند و همه ی این موارد با نام دانشگاه جامع ارائه می شود و به صورت علمی کاربردی ارائه می شود.

احمدی گفت: مهمترین ویژگی نمایشگاه ارائه دستاورد به مخاطب است. بخش عمده کار، تبلیغات است و بخش دیگر محتویات نمایشگاه که باید کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی داشته باشسد که وظیفه مدیران فرهنگی و کارشناسان پژوهش است که باید از الان تا قبل از برگزاری نمایشگاه، دانشجویان از این موضوع مطلع شوند.

پوسترهای طراحی شده را بین مراکز منتقل کنند، نباید زمان از دست برود، با توجه به این که خیلی از دانشجویان یا شاغل هستند یا حوشصله انجام کارهای نمایشگاهی را ندارند لذا مدیران فرهنگی و پژوهش بایستی افراد علاقه مند و توانمند را شناسایی و جمع آوری کنند تا پتانسیل های بالفعل، بالقوه شوند.

حبیب جاوی نیز در این جلسه عنوان کرد: مرکز خبر نمایشگاهی را به شکل قابل قبول ارائه داد و در ادامه ی آن امروز دستاوردهای دانشجویان و اساتید را به صورتی جامع تر ارائه می دهیم.

 


مطالب مشابه :


مرکز آموزش علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران اهواز

نگاهی به دانشگاه علمی-کاربردی خوزستان - مرکز آموزش علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران اهواز




مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر اهواز

نگاهی به دانشگاه علمی-کاربردی کارگران آموزش علمی کاربردی خانه کارگر اهواز.




شهادت استاد دانشگاه صنعتی شریف در اثر انفجار بمب

مرکز علمی کاربردی جامع اسلامی کارگران شهادت استاد دانشگاه صنعتی شریف در اثر انفجار بمب




مرکز آموزش علمی کاربردی استقلال اهواز

مرکز آموزش علمی کاربردی استقلال اهواز علمی-کاربردی دانشگاه اسلامی کارگران




چه رشته هایی از چه دانشگاههایی مورد قبول نظام مهندسی هستند

مرکز علمی کاربردی جامع اسلامی کارگران معماری از دانشگاه­ها و مؤسسات آموزشی




مرکزآموزش علمی کاربردی خبر اهواز

مرکزآموزش علمی کاربردی خبر اهواز و فناوری دانشگاه جامع علمی اسلامی کارگران




مرکزآموزش علمی-کاربردی جهاددانشگاهی اهواز

نگاهی به دانشگاه علمی-کاربردی مرکز آموزش جامعه اسلامی کارگران جهادکشاورزی اهواز




مرکز آموزش علمی- کاربردی فنی وحرفه ای اهواز

مرکز آموزش علمی- کاربردی فنی وحرفه ای اهواز علمی-کاربردی دانشگاه کارگران




جلسه اول

مرکز علمی کاربردی جامع اسلامی کارگران در دفتر ریاست دانشگاه با حضور جناب دکتر




مرکز آموزش علمی-کاربردی جهادکشاورزی اهواز

نگاهی به دانشگاه علمی-کاربردی مرکز آموزش جامعه اسلامی کارگران مرکز جهاد کشاورزی اهواز.




برچسب :