بزرگترین مرکز مغز و اعصاب دنیا در ایران احداث می‌شود

                                         

احتمالاً نام پرفسور سمیعی و حاج احمد ابریشم چی را شنیده اید. پرفسور سمیعی سالها ریاست انجمن جراحان مغز دنیا را به عهده دارد. و حدود 20 سال قبل در هانوور آلمان مرکز جراحی مغری را افتتاح و ریاست آن را به عهده گرفت که ظاهرش مانند مغز بود. حاج احمد ابریشم چی هم مالک بیش از نیمی از سهام نوکیاست و موسسه ی خیریه ی او در بیش از 10 شهر ایران شعبه دارد و مدارس و مراکزی نیز ساخته است.حدود  یک سال است این غول جراحی و سرمایه ساخت مرکزی را در بلوار همت آغاز کرده اند که با پایان آن در سال 92 ایران به عنوان قلب جراحی مغز جهان مطرح می شود. این ساختمان 20 طبقه است و شبیه مرکز آلمان ولی بزرگتر و مجهزتر خواهد بود.



 

                                            

مجید سمیعی (زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در تهران، محله سرچشمه) پزشک و جراح مغز و اعصاب سرشناس ایرانی است.

 تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در رشت به پایان رسانید و سپس عازم آلمان گردید. رشته‌های زیست‌شناسی و پزشکی را در دانشگاه ماینتس به پایان رسانید و سپس دورهٔ تخصص جراحی مغز و اعصاب را زیر نظر پروفسور کورت شورمن شروع کرد و در سال ۱۳۴۹ به اخذ درجهٔ تخصص در این رشته نایل آمد

وی در دهه ۱۹۹۰ اقدام به تاسیس یک مرکز بین‌المللی علوم اعصاب نمود. بنای این مرکز برگرفته از شکل مغز می‌باشد.

این مرکز در شهر هانوفر آلمان واقع است و ریاست آن را پروفسور بر عهده دارد. پروفسور سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده‌است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار ایشان در یکی از کشورها برگزار می‌کنند. ایشان در حال حاضر نیز بسیار فعال بوده، عمل‌های جراحی سنگین در قاعده مغز را با مهارتی بی نظیر انجام می‌دهد و در اغلب کنگره‌های مهم جراحی مغز و اعصاب جهان بعنوان سخنران مدعو شرکت می‌کند. پروفسور سمیعی به کشور خود ایران عشق می‌ورزد و تلاش زیادی برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب ایران انجام می‌دهد.

وی کار علمی را با سمت استادیاری و معاونت بیمارستان جراحی مغز و اعصاب آغاز کرد. پس از چندی سرپرستی بخش جراحی مغز و اعصاب اطفال را به عهده گرفت. در سال ۱۳۵۱ به اخذ درجهٔ پروفسوری جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه ماینتس نایل گردید.

در سال ۱۳۵۰ اولین دوره از دوران آموزشی جراحی میکروسکوپی را آغاز کرد و در سال ۱۳۵۶ نخستین آزمایشگاه تمرین جراحی میکروسکوپی آلمان را با کمک بنیاد فولکس واگن تأسیس نمود.

در سال ۱۳۵۶، ریاست بیمارستان جراحی مغز و اعصاب را در شهر هانوفر به عهده گرفت در همین سال، کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه لیدن هلند به وی اعطا شد و در سال ۱۳۶۶ دانشگاه ماینتس تصدی کرسی جراحی مغز و اعصاب را به وی پیشنهاد کرد. در سال ۱۳۶۷ با قبول تصدی کرسی جراحی مغز و اعصاب در دانشگاه هانوفر به کار پرداخت. از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۱ ریاست انجمن بین‌المللی قاعدهٔ جمجمه را به عهده داشت و در سال ۱۳۷۱ به ریاست فدراسیون جهانی انجمنهای قاعدهٔ جمجمه انتخاب شد.

برای تجلیل از مقام علمی و تجربیات ارزنده وی و همچنین گامهای بلندی که در پیشرفت جراحی مغز و اعصاب برداشته‌است، رییس جمهوری آلمان غربی در سال۱۳۶۷ نشان خدمت درجه ۱ دولت آلمان را به او اهدا کرد.

 مقالات: بیش از ۵۰۰ مقالهٔ علمی و ۱۷ کتاب مرجع در خصوص دستگاه عصبی مرکزی و محیطی. کتابها: برش نگاری پنوموآنسفال ـ جنبه‌های نوین اعصاب محیطی ـ اعصاب جمجمه‌ای ـ ضربه‌های وارد بر قاعدهٔ جمجمه ـ جراحی در ساقه مغز و بطن سوم و اطراف آن دو ـ جراحی قاعدهٔ مغز ـ ضایعات اعصاب محیطی ـ جراحی منطقهٔ زین ترکی و سینوسهای پیرامون بینی جراحی مننژیم قاعدهٔ مغز ـ جراحی کلیوس ـ روشهای نوین بازسازی استخوان ـ دوخت عروق و اعصاب و نیز پیوند در جراحی پلاستیک و جراحی ترمیمی ـ جراحی قاعدهٔ مغز ـ اطلس جراحی قاعدهٔ جمجمه.

 و خبر ی که در  پنجشنبه 28 اردیبهشت 1391 منتشر شد  و آن اینکه بنای مرکز مغز و اعصاب ایران در حال ساخت است

پروفسور مجید سمیعی به عنوان استاد افتخاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان امام خمینی (ره) به خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: ساختمان این مرکز شبیه مغز و مشابه آنچه12سال پیش در هانور آلمان ساخته شده بود به دست مهندسان معماری ایرانی در تهران ساخته می شود.

وی با بیان این که مرکز بین المللی مغز و اعصاب تهران پیشرفته تر از مرکز هانور آلمان است؛ افزود: این مرکز INI international nerve institute در سال92 آماده پذیرش بیمار خواهد شد و همه طرح هایی را کــه در نمونه آلمان آن امکان اجرای آنها فراهم نشده یا در این سال ها به فکرم رسیـــــده است در این مرکز اجرا می شود.

رییس سابق فدراسیون جراحان مغز و اعصاب دنیا که دو نفر از استادان برجسته بیولوژی و ایمونولوژی آلمان وی را همراهی می کنند اضافه کرد: پیشرفته ترین تجهیزات تشخیصی و پژوهشی مغز و اعصاب جهان در این مرکز جمع آوری و به کار گرفته خواهد شد و اطمینان دارم این مرکز تا چند سال آینده به بزرگترین و اصلی ترین مرکز آموزشی و درمانی مغز و اعصاب نه تنها در منطقه؛ بلکه در جهان تبدیل می شود.

بنابر این گزارش، 75درصد هزینه ساخت و راه اندازی مرکز علوم مغز و اعصاب ایران را موسسه خیریه امام رضا (ع) و25درصد را دانشگاه علوم پزشکی تهران برعهده دارد.

ساختمان این مرکز در بزرگراه شهید همت قبل از بزرگراه شهید باقری در حال حاضر به طبقه هشتم رسیده است و در نهایت به20طبقه می رسد.

پروفسور سمیعی گفت: دهها متخصص جراحی مغز و اعصاب علاقمند ایرانی و همچنین رشته های مرتبط با پژوهش و درمان بیماری های مغز و اعصاب به اعلام دانشگاه هر ماه چند روزی را در مرکز هانور آموزش خواهند دید.

پروفسور سمیعی پیش از این به درخواست چین، ساخت مرکزی مشابه را در پکن نیز سرپرستی کرده است و این مرکز مراحـــل پایانی احداث را می گذراند؛ این جراح برجسته بین المللی که دولت چین وی را اســــتاد برگزیده جهانی لقب داده، معتقد است مرکزی که در ایران ساخته می شود در جهان بی نظیر خواهد بود.

بزرگترین مرکز مغز و اعصاب دنیا در ایران احداث می‌شود  

 


مطالب مشابه :


جراحی بینی

کوچک و متناسب کردن پره های بینی در جراحی زیبایی بر به همین دلیل جراحان برای جراحی این




بهترين جراح مغز و اعصاب دنیا

(زاده ۲۹ خرداد ۱۳۱۶ در رشت) جهانی انجمن جراحان اعصاب و ریاست بیمارستان بینی دیسک کمر




بیوگرافی پروفسور سمیعی/برترین جراح مغز واعصاب در تمام دنیا

پروفسور مجید سمیعی در مرداد ماه سال 1316 در شهرستان رشت در جراحان قاعده و بینی در




بیوگرافی پروفسور سمیعی/برترین جراح مغز واعصاب در تمام دنیا

پروفسور مجید سمیعی در مرداد ماه سال 1316 در شهرستان رشت در جراحان قاعده و بینی در




بیوگرافی پروفسور سمیعی/برترین جراح مغز واعصاب در تمام دنیا

پروفسور مجید سمیعی در مرداد ماه سال 1316 در شهرستان رشت در جراحان قاعده و بینی در




گفتگو با پروفسور سمیعی مشهورترین جراح مغز و اعصاب

مجید سمیعی، پایه گذار و مبدع روش نوین«جراحی قاعده جمجمه» در جهان در نشستی خبری در حاشیه




بزرگترین مرکز مغز و اعصاب دنیا در ایران احداث می‌شود

تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در رشت به پیرامون بینی جراحان مغز و اعصاب




زندگینامه دکتر سمیعی

گوش و حلق و بینی. مجمع جهانی جراحان مغز و اعصاب شهرستان رشت در خانواده ای




یک روز در رشت...

اگر در رشت، دنبال یک رستوران ایرانیِ خوب باشید عمل بینی از دید جراحان زیبایی و




برچسب :