پاداش باز نشستگان قبل از سال 79 چه شد؟

سهام عدالت يا سهام بورس

نگراني بازنشستگان از زماني شدت گرفت که روزنامه دولتي ايران روز شنبه 13 بهمن از قول علي احمدي نوشت بازنشستگان فرهنگي مي توانند پاداش خود را به صورت سهام عدالت دريافت کنند. سرپرست وزارت آموزش و پرورش به ايران گفت؛«وزارت آموزش و پرورش آمادگي لازم را براي پرداخت سهام عدالت به عنوان پاداش بازنشستگي به فرهنگيان بازنشسته دارد.» علي احمدي افزود؛ «اقدامات لازم براي کساني که موافق اين طرح هستند انجام مي شود و مخالفان نيز بايد تا پيش بيني و تامين منابع لازم صبر کنند.» وي در ادامه گفت؛ «راه ديگر براي پرداخت پاداش فرهنگيان اين است که بازنشستگي آنها به سال آينده موکول شود و ما بتوانيم اعتبارات را در سال آينده پيش بيني کنيم.» اظهارات علي احمدي بازتاب وسيعي در ميان فرهنگيان شاغل و بازنشسته داشت. ميترا طاهري بازنشسته شهريور 86 در واکنش به اظهارات وزير گفت؛ «وزير به چه حقي براي 40 هزار بازنشسته تصميم مي گيرد. دو سال است که سهام عدالت کابوس معلمان شده است. آيا بانک هاي دولتي اقساط خود را با سهام عدالت قبول مي کنند؟ آيا فروشگاه ها و شرکت هاي دولتي اين سهام را به جاي پول نقد مي پذيرند؟ من مي خواهم براي پسر بيکارم يک دستگاه خودرو ايراني بخرم، مي توانم به جاي پول، سهام عدالت به شرکت سايپا بدهم؟ آيا شرکت آب و برق و تلفن و فاضلاب از ما سهام قبول مي کنند؟ آيا قصاب و بقال و ميوه فروش اين سهام را مي پذيرند؟ آيا سرپرست آموزش و پرورش و ديگر مقامات دولتي حاضرند به جاي حقوق سهام عدالت دست خانواده شان بدهند؟ چرا به جاي مطالبات نقدي به ما سهام تحميل مي کنند. مگر خريد سهام زورکي است؟ آيا ديواري کوتاه تر از ديوار معلم بازنشسته پيدا نمي شود؟» از زمستان سال 85 که رئيس جمهور هنگام تقديم بودجه 86 به مجلس از واگذاري سهام عدالت به جاي پول براي افزايش حقوق کارمندان دولت سخن گفت، اين نگراني در ميان معلمان و بازنشستگان وجود داشت که دير يا زود دولت سهام عدالت را جايگزين بخشي از حقوق و مزاياي نقدي آنها خواهد کرد. البته نمايندگان مجلس در قانون بودجه 86 پرداخت سهام عدالت و افزايش پلکاني حقوق ها را حذف کردند اما دولت افزايش پلکاني معکوس حقوق ها را اجرا کرد و بارها از قصد خود براي جايگزيني سهام عدالت سخن گفته است. مدتي بعد آموزش وپرورش اعلام کرد پاداش بازنشستگان به صورت سهام شرکت هاي مشمول واگذاري طبق اصل 44 قانون اساسي واگذار مي شود و اطمينان داد اين سهام ارزشمند بوده و قابل فروش در بورس است. حتي وزير آموزش وپرورش پيشنهاد کرد صندوق ذخيره فرهنگيان اين سهام را از بازنشستگان خريداري کند.

اعتراض در شهرستان ها

در همين حال بازنشستگان اعتراض خود را به پرداخت نشدن پاداش بازنشستگي در شهرهاي مختلف ادامه مي دهند. بازنشستگان فرهنگي شهرستان ممسني در نامه يي خطاب به رئيس جمهور نوشتند؛ «وعده هاي امروز و فرداي دولت در زمينه پرداخت مطالبات معوقه از جمله پاداش بيست روز باقيمانده مربوط به بازنشستگان قبل از سال 1379و بازنشستگان 1386، زندگي بازنشستگان را به ورطه نابودي کشانده و اين وضعيت معيشتي غيرقابل تحمل درحالي است که شعار انتخاباتي عدالت محوري حضرتعالي يکي از موثرترين عوامل انتخاب شما به عنوان رياست جمهوري ايران بود.» بازنشستگان يزدي متشکل از زنان و مردان در سومين روز از تجمعات خود خواستار پرداخت نقدي پاداش پايان خدمت خود شدند. در تازه ترين تجمعي که يکشنبه پنجم خرداد 1387 برگزار شده بود، به پيشنهاد پرويز داوودي معاون مالي سازمان آموزش وپرورش يزد چهار نفر از بازنشستگان به نمايندگي از همه بازنشستگان يزد به همراه وي براي گفت وگو و مذاکره با مسوولان وزارت آموزش وپرورش راهي تهران شدند. بازنشستگان مشهدي نيز با تجمع در برابر سازمان آموزش وپرورش استان خواهان پرداخت نقدي پاداش پايان خدمت خود از سوي دولت شدند. جمعي از بازنشستگان سال 86 آموزش و پرورش اردبيل در يک حرکت اعتراضي سراغ امام جمعه و نماينده ولي فقيه در استان رفته و مشکلات خود را با وي در ميان گذاشتند. تعدادي از بازنشستگان سنندج (استان کردستان) در اعتراض به تبديل پاداش پايان خدمت شان به سهام عدالت در مقابل سازمان آموزش و پرورش استان کردستان تجمع کردند. آنان خواستار رسيدگي مسوولان به خواسته هايشان بودند اما در طول سه ساعت حضورشان در محوطه سازمان هيچ يک از مسوولان سازمان به آنها اعتنايي نکردند.يک بازنشسته در شهر کرمانشاه پلاکاردي در دست داشت که روي آن نوشته بود؛ نفت بشکه يي 131 دلار.

خيره به ريزش فواره ها

حکيم طوس و خالق شاهنامه که عمري را صرف سرودن اين سند پايداري ايرانيان کرد، در سال هاي پيري و تنگدستي سرود؛ مبادا که در دهر دير ايستي / مصيبت بود پيري و نيستي (نداري)، اين شعر زبان حال امروز بازنشستگان به خصوص فرهنگيان بازنشسته است. احترام به بازنشستگان احترام به تجربه و تاريخ يک ملت است. در جوامع سنتي موي سفيد حرمت بسيار داشت. در جوامع مدرن که بخشي از کارکردهاي خانواده به جامعه و دولت منتقل شده، حمايت از پيران و افراد ناتوان بيشتر به عهده دولت و جامعه است. در کشورهاي توسعه يافته بازنشستگي آغاز روزها و سال هاي خوش زندگي است. بازنشستگان بخش مهمي از توريست هاي اين جوامع را تشکيل مي دهند. آنها با آرامش خاطر به مسافرت هاي دور و دراز مي روند. در ايران اما بازنشستگي آغاز روزهاي پر از نگراني و شرمندگي است؛ نگراني از هزينه هاي درمان، تعميرات منزل، تعويض لوازم منزل، ديد و بازديد هاي خانوادگي، پذيرايي از عروس و داماد و هديه براي نوه ها و... بازنشستگان روزي صد بار شعر فردوسي را زمزمه مي کنند. آنها را مي بيني که با چهره هاي افسرده روي نيمکت هاي سيماني پارک ها نشسته اند و خيره شده اند به ريزش فواره ها در غروب هاي دلتنگ بوستان ها


مطالب مشابه :


دریافت قبض المثنی تلفن ثابت

دفاتر شهرستان بهشهر برای دریافت قبض المثنی تلفن ثابت به دفتر 118 استان فیش حقوقی




آدرس و شماره تلفن خانه معلم های سراسر کشور

اردوگاه های استان همدان شماره تلفن. سایت دریافت فیش حقوق اموزش و پرورش استان




طرح هم کدسازی شماره های تلفن در استان

پاوه هورامان کردستان) فیش حقوقی (خارج از استان ) و یا از طریق تلفن همراه، برای تماس با




اطلاعیه خیلی مهم در مورد استخدام دانشجو معلمان بومی استان کردستان در پردیس های سنندج و سایر پردیس ها

به گفته ی وی این دانشجویان لازم است جهت دریافت مدارک های استان کردستان مشغول 3-تلفن های




نتایج آزمون مرحله اول تیزهوشان دوره راهنمایی

استان کردستان شهرک بعثت تلفن: تیزهوشان دوره راهنمایی بر روی دریافت نتایج




کیفیت زندگی کاري و سلامت سازمانی

تلفن :09181502335 لینک دریافت فیش حقوق آموزش و دوره متوسطه استان کردستان از دیدگاه دبیران در




پیش ثبت نام دریافت کارت هوشمند ملی

آیا با دریافت کارت هوشمند ملی در پرتال شماره تلفن همراه خود را وارد استان قم برای




پاداش باز نشستگان قبل از سال 79 چه شد؟

آيا شرکت آب و برق و تلفن و فاضلاب آموزش و پرورش استان کردستان دریافت فیش حقوقی




برچسب :