ادامه مناظره

پاسخ عبدالزهرا به رکسانا :

تو که اینقدر انسان لجوج و متعصّبی هستی که حرف قبول نمیکنی فقط اینها رو میگم تا اولا رفع شبهه کرده باشم وثانیا حجت رو بر تو وامثال تو جماعت عمریه تموم کرده باشم.

 به هیچ وجه تو این آیه نیومده که قرآن نیاز به مفسر نداره بلکه بر عکس، گفته شده تفسیر آن را غیر از خدا و راسخون فی العلم نمی دانند.وکسانی که میخواهند با رأی خودشان تفسیر کنند فتنه انگیزندو...

پس معلوم میشه که نیاز به مفسر داره حالا اون راسخون فی العلم کیه؟؟

این که بر همه واضح و روشنه که خلفای شما نبودند چرا که اونا حتی مسئله تیمم نماز رو هم بلد نبودند.(تاچه برسد به تفسیر قرآن)

به طور مثال:

1) علمای خودتون نقل کرده اند روزی عمر بن الخطاب آیه 31 سوره عبس (وفاکهة وابّا ) رو می خواند.کلمه (آبّ) را نفهمید که به چه معناست.بعد گفت لزومی ندارد یادبگیریم ودرکتاب خدا لازم نیست تعمّق و تفکر کنیم.و...                                         

  اسناد: تفسیر ابن جریر ج30 ص 38

مستدرک ج2 ص 514 تفسیر کشاف ج3 ص 253

الموافقات شاطبی ج 1 ص 21

الدر المنثور ج6 ص317     

  2)     از عبد الله بن عمر نقل شده است كه گفت: عمر بن خطاب، دوازده سال طول كشيد تا سوره بقره را ياد بگيرد، وقتى تمام كرد، شترى را ذبح نمود.(این که 12 سال طول میکشه یه سوره رو حفظ کنه چیجوری میخواد تفسیر قرآن کنه ؟؟ )

اسناد:

شعب الإيمان، ج2، ص1954، تحقيق: محمد السعيد بسيوني زغلول،

الجامع لأحكام القرآن، ج1، ص40، ناشر: دار الشعب – القاهرة؛

مدينة دمشق وذكر فضلها وتسمية من حلها من الأماثل، ج44، ص286، تحقيق: محب الدين أبي سعيد عمر بن غرامة العمري تاريخ الإسلام

وفيات المشاهير والأعلام، ج3، ص267، تحقيق د. عمر عبد السلام تدمرى،

الحوالك شرح موطأ مالك، ج1، ص162، ناشر: المكتبة التجارية الكبرى ـ مصر، 1389هـ ـ 1969م؛

الدر المنثور، ج1، ص54، ناشر: دار الفكر - بيروت – 1993؛  


خوب حالا پس این راسخون فی العلم چه کسی است؟؟ من فقط به چند تا مثال بسنده میکنم تا حجت بر همه تمام بشه.

  1)     ابوجعفر اسكافی، از دانشمندان معتزله روایتی  در ضمن پاسخ های امام علی علیه السلام به پرسش های ابن الكوّاء آورده است. «..........هیچ آیه از قرآن بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل نشد، مگر این كه قرائت آن را به من آموخت و آن را بر من املا كرد و آن را با خط خود نوشتم و تأویل و تفسیر، ناسخ و منسوخ، محكم و متشابه و خاص و عام آن را به من تعلیم داد و از خدا خواست كه توان فهم و حفظ آن را به من عطا فرماید. از زمانی كه آن دعا را درباره من فرمود، هیچ آیه ای از كتاب خدا و هیچ یك از علومی را كه بر من املا كرد و نوشتم، فراموش نكردم. هرچه خدا به او تعلیم داد، از حلال و حرام و امر و نهی و گذشته و آینده و هر كتابی كه پیش از وی نازل شده، از طاعت و معصیت، همه را به من تعلیم فرمود و آن را حفظ كردم و حتی یك حرف از آن را فراموش نكردم»    (المعیار و الموازنة، ص 300 )

2)     حاكم حسكانی، از دانشمندان اهل تسنّن، نیز با سند متصل از امام علی علیه السلام روایت كرده است: «ما فی القرآن آیةٌ الاّ و قد قرأتُها علی رسول اللّه صلی الله علیه و آله وَ عَلَّمنی معناها»؛ترجمه : هیچ آیه ای در قرآن نیست، مگر این كه آن را بر رسول خدا صلی الله علیه و آله قرائت كردم و معنای آن را به من آموخت.       (شواهد التنزیل، ج 1، ص 43، حدیث 33.)

در حدیث دیگری نیز از آن حضرت چنین روایت كرده است: «هر آیه كه بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل شد، قرائت آن را به من یاد داد و آن را بر من املا كرد و من آن را با خط خود نوشتم و تأویل و تفسیر و ناسخ و منسوخ و محكم و متشابه آن را به من تعلیم داد و از خدا خواست فهم و حفظ آن را به من یاد دهد و در اثر آن، حتی یك حرف آن را هم فراموش نكردم.»( شواهد التنزیل  ، ص 48، حدیث 41.)

3)     ابن عساكر، دانشمند معروف اهل تسنّن، نیز نظیر این روایت را با سندی دیگر در تاریخ مدینة دمشق آورده است.( تاریخ مدینه دمشق، ج 42، ص 386، حدیث 8993)

  4)     در بسیاری از روایات شیعه و سنّی مفهوم «مَن عِندَهُ عِلمُ الكِتاب» در آخر سوره «رعد» به حضرت علی علیه السلام تفسیر و بر او تطبیق شده است. از بیان اهل تسنّن، حاكم حسكانی شش روایت در این باره آورده است.                                                                           ( شواهد التنزیل، ج 1، ص 400ـ 405، حدیث های 422 ـ 427)

  5)     در كتب شیعه و سنّی با سند متصل از رسول خدا صلی الله علیه و آله روایت شده است: «علیٌّ مَعَ القرآن و القرآن مَعَ علی لن یفتَرِقا حتّی یَرِدا عَلَیَّ الحوض»؛ترجمه: علی با قرآن و قرآن با علی است. هرگز از هم جدا نمی شوند تا در كنار حوض بر من وارد شوند.( المستدرك علی الصحیحین، ج 3، ص 124)

حاكم نیشابوری و ذهبی، از دانشمندان معروف اهل تسنّن، سند این حدیث را صحیح دانسته اند.    ( ر.ك: المستدرك علی الصحیحین.) 

6)     حاكم حسكانی، از دانشمندان معروف اهل تسنّن، در كتاب شواهد التنزیل فصلی به «یگانه بودن علی علیه السلام در شناخت قرآن و معانی آن و علم به نزول آن و آنچه در آن است» قرار داده و در آن 22 روایت با سند متصل ذكر كرده است كه همه آن ها بر این حقیقت دلالت دارند.( شواهد التنزیل، ج 1، ص 39 ـ 51، حدیث های 28 ـ 49.)

اما این که گفتی ما چه نیازی به مفسر داریم خوب معلومه اینو از هر بچه ای که دهنش بوی شیر میده بپرسی بت جواب میده. خانم دکتر شما معنای آیات متشابه رو میدونید؟؟؟ همینجوری میشه دیگه که شما اهل تسنن برای خدا دست و پا قائل میشیم و وقتی ازتون سوال میکنیم میگید ید الله فوق ایدیهم پس خدا دست دارد.این به خاطر اینه که متشابهات قرآن رو خودتون تفسیر میکنید. دیگه فکر میکنم بس باشه (فبهت الذی کفر).  

ادامه مناظره در نظرات همین پست


مطالب مشابه :


عمر کشون

هلالی ×جدیدترین ها از حاج عبدالرضا هلالی - عمر کشون, » به سبک دیونه کربلاتم/ دانلود صوتی




کلیپ صوتی توپ و خفن

قیمت موبایل - کلیپ صوتی توپ و خفن عمر كشون كه هر چي ازش تعريف كنم كم گفتم ، خيلي باحاله




شاهین نجفی همتراز مداحان عمرکشون

انصاف نیوز: مراسم عمر کشون یا عمر کشان صدها سال بود که در برخی مناطق شیعی به مناسبت سالگرد




شعر عمر کشون انا لله و انا الیه واژگون شعر عمر کشون عمر صد پدر

چگونگی غیبت امام مهدی(عج),صاحب الشرف - شعر عمر کشون انا لله و انا الیه واژگون شعر عمر کشون عمر




نهم ربیع الاول غدیرالثانی برهمه ی شیعیان امیرالمومنین علی(ع)مبارک بادوشعردرموردعمرکشون

☼ ساخت کد صوتی مهدوی برای وبلاگ شعر عمر کشون. لعنت به عمر *لعنت * لعنت به عمر *لعنت*




روزشمار غدیر

عمر کشون - عیدازهرا فایل صوتی مناظره شبهای پیشاور(شیعه و سنی) آیا میشود دستمان را بالا




ادامه مناظره

عمر کشون - عیدازهرا فایل صوتی مناظره شبهای پیشاور(شیعه و سنی) آیا میشود دستمان را بالا




ویژه جشن 9 ربیع - فایل صوتی " بر عمر لعنت " ویژه ایام فرحة الزهرا

ای داغ غمت لاله به باغ دل ما نام تو رقیه جان ، چراغ دل ما دلسوختگان غم خود را دریاب




برچسب :