توافقنامه ساخت راه آهن «مشهد ـ بجنورد ـ گرگان »

وى با اشاره به ويژگى هاى خراسان رضوى، از جمله وجود بارگاه مطهر حضرت رضا عليه السلام و قرار داشتن در شاهراه اتصال ميان آسياى ميانه و كريدور شمال و شمال شرق كشور، خط آهن مزبور را يك پشتوانه اقتصادى دانست كه مى تواند در برقرارى يك ارتباط شايسته نقش بسزايى داشته باشد.
محمدى زاده، ادامه داد: برقرارى ارتباط با مهم ترين مراكز معنوى جهان اسلام، مزيت بزرگى است كه شايسته اين خط آهن ملى است.
وى ادامه داد: به لحاظ بين المللى، فعاليت هايى كه در سايه همكارى مشترك صورت مى گيرد و سرمايه هايى كه با علميات اجرايى گره مى خورد، طرح هاى فرامنطقه اى را شكل مى دهد و اين در مسير صلح و آرامش بين المللى نيز يك پيروزى به شمار مى رود.
وى خط آهن مشهد - بجنورد - گرگان را به لحاظ استفاده از تكنيك بالا، سرمايه تأمين شده، توسعه سياسى، اجتماعى، فرهنگى و بين المللى و همكارى ملت ها رويدادى مبارك خواند.
محمدى زاده، با اشاره به تلاش هاى فشرده مطالعاتى، حقوقى، فنى و اجرايى وزارت راه و ترابرى، از اشتياق دولت و دست اندركاران مربوطه براى اجراى اين طرح خبر داد و نسبت به حضور يك كنسرسيوم توانا، خبره و صاحب نظر به لحاظ تكنيك، تجربه و پشتوانه مالى و شركت يك طرفه ايران با انگيزه هاى الهى ابراز خوشحالى كرد.
وى گفت: اين رويداد در كنار فعاليت هاى مربوط به برقى كردن راه آهن تهران - مشهد و اجراى خط سريع السير همين مسير و تكميل مسير بافق - بندرعباس و اجراى راه آهن تا چابهار و خط تربت حيدريه - خواف - سنگان تا هرات مى تواند فعاليت هايى ارزشمند باشد و در حوزه ارتباطات ريلى آينده اى روشن را براى شرق كشور رقم خواهد زد.
محمودزاده، استاندار گلستان نيز در اين مراسم با سخنانى، اين طرح را موجب توسعه همكارى هاى اقتصادى ميان استان هاى شمال كشور و خراسان بزرگ توصيف كرد.
وى گفت: با توجه به ديدگاه دولت درباره توسعه خطوط ريلى از آستارا تا رشت و سارى و بر اساس پروتكل جديد كه به تصويب ايران، تركمنستان و قزاقستان رسيد، ريل ها به گلستان، قزاقستان و تركمنستان وصل مى شود و اين خط مى تواند در اتصال به كريدور بسيار مؤثر باشد.
استاندار گلستان، توانايى كشورهاى عضو كنسرسيوم را نكته مهم و قابل توجه طرح دانست و ابراز اميدوارى كرد: اين طرح بتواند توان تكنولوژيكى كشورهاى خارجى عضو كنسرسيوم را هم به اثبات برساند. در بخش ديگرى از برنامه، محمدحسين جهانبخش، استاندار خراسان شمالى نيز در سخنانى تنوع فرهنگى و قرار گرفتن در مسير حرم حضرت رضا عليه السلام را از ويژگى هاى خراسان شمالى دانست و گفت: با توجه به توانمندى هاى بالا در توسعه صنعت گردشگرى و وجود زيرساخت هاى مبنايى در اين بخش ها، امضاى قرارداد مى تواند نقشى اساسى در توسعه خراسان شمالى ايفا كند.
وى از اجراكنندگان طرح خواست تا در موعد مقرر آن را به اتمام برسانند.
به گزارش ايسنا، در مراسم امضاى قرارداد خط آهن مشهد - بجنورد - گرگان، دكتر عطاپور، مديركل سرمايه گذارى وزارت راه و ترابرى نيز با سخنانى از ثمردهى انتظارات ۳ ساله و امضا شدن اين قرارداد ابراز خرسندى كرد و گفت: هفته گذشته هفته اى پركار بود و گروه ۵ تلاشى شبانه روزى را داشت و در جلسات گوناگون تكاليف و مسئوليت هاى همگان مشخص شد.
مديركل سرمايه گذارى وزارت راه و ترابرى با اشاره به شناسايى ظرفيت هاى داخلى، حضور شريك ايرانى در كنسرسيوم را بهره مندى از توانمندى هاى داخلى عنوان كرد و اتصال كريدور شمال و شمال شرق كشور، انتقال تكنولوژى، ارتقاى ظرفيت ها، مهندسى ارزشى، مهندسى زمان و استفاده از تكنولوژى روز زمان را از مزيت هاى اين طرح خواند.
دكتر پيتر هارت من، رئيس كنسرسيوم مشترك ايران - آلمان - اتريش كه مسئوليت اجراى طرح خط آهن مشهد- بجنورد -گرگان را بر عهده دارد نيز با سخنانى بر تلاش سخت و مداوم همه اعضاى گروه تأكيد كرد و گفت: با محاسباتى كه انجام داديم به اين نتيجه رسيديم كه طرح امكان فنى دارد و به همين منظور از آخرين فناورى هاى روز استفاده خواهيم كرد.
وى با ابراز اميدوارى نسبت به موقعيت طرح، هدف طرف خارجى كنسرسيوم را انتقال تكنولوژى با بهترين كيفيت و كمترين قيمت عنوان و اظهار كرد: ايجاد يك جو كاملاً اجرايى و عملياتى در طرح كاملا ضرورى است.
وى ادامه داد: آموزش پرسنل و مهندسان جوان در اين طرح فرصتى مغتنم پديد آورد تا افراد آموزش ببينند. رئيس كنسرسيوم مشترك ايران - آلمان - اتريش ابراز اميدوارى كرد: اين طرح بستر مناسبى براى ارتباط ميان شبكه ريلى منطقه با ساير مناطق كشور ايران و ارتباط بين كشور ايران و ساير كشورهاى منطقه آسياى ميانه و اروپا شود.
قرارداد ساخت خط آهن مشهد - بجنورد - گرگان چهارشنبه شب و در مراسمى ميان طرف هاى قرارداد به امضا رسيد.
طرح خط آهن مشهد ـ بجنورد ـ گرگان به طول تقريبى ۶۵۵ كيلومتر طراحى شده و سرعت قطارها در اين مسير ۱۶۰ كيلومتر در ساعت و در قسمت هاى كوهستانى تا ۱۰۰ كيلومتر در ساعت خواهد بود.
اين خط آهن داراى ۲۶ ايستگاه با فواصل ۲۵ كيلومترى خواهد بود كه ۴ ايستگاه آن داراى ۵ خط هستند.
دارا بودن يك تونل ۲‎/۸ كيلومترى در مرتفع ترين قسمت مسير و ۴ تونل كوچكتر به طول ۲۵۰ تا ۹۰۰ مترى و پل هاى بسيار، از ويژگى هاى ديگر اين مسير است كه قرار است در ۶ فاز و به مدت ۶۰ ماه با مبلغ يك ميليارد و
۸۰۰ ميليون يورو به بهره بردارى برسد.


مطالب مشابه :


ایستگاه راه آهن مشهد

ایستگاه راه آهن مشهد واقع در ضلع شمالی شهر قدیم تمامی حقوق متعلق به وب سایت مشهد امروز




راه آهن اصفهان

مدیرعامل راه آهن استان فارس در خصوص قیمت این قطار اتوبوسی بیان كرد: سایت مشهد گردی ;




راه آهن بافق - مشهد

راه آهن بافق - مشهد از این که به این سایت سر زدید ممنون.منتظر نظرات شما هستم. لينك




راه آهن مشهد - بجنورد - گرگان فاینانس خارجی گرفت

با ساخت راه آهن مشهد- بجنورد- گرگان تحولی اقتصادی در این منطقه بویژه در استان خراسان




آغاز عملیات برقی کردن راه آهن مشهد - تهران .

پروژه برقي‌ كردن راه آهن مشهد- تهران روز گذشته با سایت مشهد




راه آهن اصفهان

امیدواریم با سرعتی كه اداره كل راهآهن استان اصفهان در اصفهان/ افزایش قطار مشهد




راه آهن بافق - مشهد

وبلاگ عمرانی سازه های شرقی بانک مقالات فارسی شهر سازی سایت برداري از راه آهن بافق – مشهد




کارگاه راه آهن مشهد-بجنورد تجهیز شد

معرفی سایت. پروفایل مدیر کارگاه راه آهن مشهد-بجنورد تجهیز




رئيس راه‌آهن نيشابور:قطار محلي نيشابور ـ مشهد راه‌اندازي شد

رئيس راهآهن ساعت 10/10 ايستگاه راه آهن مشهد را به سمت نيشابور سایت اختصاصی




توافقنامه ساخت راه آهن «مشهد ـ بجنورد ـ گرگان »

اين رويداد در كنار فعاليت هاى مربوط به برقى كردن راه آهن تهران - مشهد و خط آهن مشهد




برچسب :