خواص خوردن ماهی

روغن های ماهی
دوز های بالای اسید چرب امگا-3 با کاهش تولید تری گلیسیرید ها.. سطوح آن را کاهش میدهد. در ایالات متحده.. کپسول های اسید چرب امگا-3 محتوی 60-40 % اسید چرب امگا -3 میباشند. بقیه اسید های چرب موجود در این دارو.. امگا 6 است.
بنا براین..لازمست هر فرد به منظور مصرف 2 تا 4 گرم اسید های چرب امگا-3 از 5 تا 10 کپسول در روز استفاده نماید.

كتاب طب داخلي هاريسون 2002
  انجمن قلب امريكا پيشنهاد كرد:
براي حفظ سلامتي حداقل 2 بار در هفته ماهي بخوريد. مصرف ماهي کباب شده يا پخته از بروز بيماري‌هاي قلبي در افراد جلوگيري مي‌کند.

به گزارش ايسنا واحد علوم پزشكي تهران به نقل از روزنامه کريستين ساينس مانيتور، دانشمندان انجمن قلب آمريکا اعلام کردند: بيشتر ماهي‌هايي که سرخ شده مصرف مي شوند حاوي مقاديري اندک از اسيدهاي چرب امگا 3 هستند.

اين دانشمندان معتقدند: مصرف قابل توجهي ماهي و گنجاندن آن در رژيم غذايي تاثير زيادي در کاهش ميزان بيماريهاي قلبي دارد.

انجمن قلب آمريکا به افراد توصيه مي‌کند جهت حفظ سلامتي 2 بار يا بيشتر در هفته ماهي مصرف کنيد.

همچنين دانشمندان مصرف ماهي‌هاي روغني مانند ماهي آزاد و ماهي تن را که اسيدهاي چرب امگا 3 به وفور در کنار آنها وجود دارد را توصيه مي کنند.

گفتني است اسيدهاي چرب امگا 3 سطح کلسترول خون را افزايش و سطح " تري گليسريدهاي" مضر را کاهش مي‌دهد .
  با مصرف ماهي از خطر بروز سكته مغزي بكاهيد

به گفته محققان مصرف تن ماهي و ماهي پخته خطر بروز سكته مغزي را در دوران كهنسالي كاهش مي‌دهد.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان»‌ خبرگزاري دانشجويان ايران، به نقل از شبكه خبري ورلد نيوز بر اساس همين پژوهش‌ها خوردن ماهي سرخ شده يا ساندويج ماهي خطر اين عارضه را افزايش مي‌دهد.

گفتني است: تاثير ماهي بر روي بيماري‌هاي قلبي - عروقي نيز به نوع پختن اين ماده خوراكي و مصرف آن در شيوه‌هاي مختلف پخت بستگي دارد.
  ماهي كودكان را باهوش مي كند

جام جم آنلاين: تحقيق نشان داد خوردن ماهي تاثير مستقيم بر مغز مي گذارد.
محققان فرانسوي گفتند: ماهي داراي فسفر است و اين ماده بلافاصله پس از خورده شدن باعث فعاليت بهتر سلول هاي عصبي مغز مي شود.
كودكاني كه به طور منظم ماهي مي خورند باهوش تر از كودكان ديگر هستند.
پزشكان گفتند خوردن لااقل دو بار ماهي در هفته باعث گسترش فعاليت سلول هاي عصبي مغز مي شود.


نتايج مطالعات نظام مراقبت و عوامل خطر غيرواگير اعلام شد:

53 درصد ايرانيان اصلا ماهي نمي‌خورند
60 درصد مردم كشور از نمك سر سفره استفاده مي‌كنند


معاون غيرواگير مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت در گفت‌وگو با «ايسنا»، نتايج آخرين تحقيقات اين وزارتخانه را در غالب نظام مراقبت و عوامل خطر غير واگير كه در 83 بر روي 87 هزار و 500 ايراني 15 تا 64 ساله انجام شد، تشريح كرد.

حدود 40 درصد ايراني‌ها كمتر از 3 بار در هفته ميوه مي‌خورند

دكتر عليرضا دلاوري در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، با اشاره به اين كه با شناسايي اين عوامل خطر امكان سياستگذاري كلان در دانشگا‌ههاي علوم پزشكي و وزارت بهداشت فراهم مي‌شود، اظهار كرد: نتايج حاصله از اين نظام مراقبت حاكي از آن است كه به طور متوسط 42 درصد مردم طي 7 روز از ميوه استفاده مي‌كنند اين در حاليست كه حدود 40 درصد مردم كمتر از 3 بار در هفته ميوه مي‌خورند.


10 درصد ايرانيان اصلا سبزي نمي‌خورند

وي افزود: 32 درصد ايرانيان به طور مرتب در طول هفته از سبزيجات استفاده مي‌كنند و 40 درصد مردم فقط يك تا دو بار در هفته سبزي مصرف مي‌كنند و 10 درصد ايرانيان اصلا سبزي نمي‌خورند.


11 درصد مردم كشور فقط 2 بار در هفته ماهي ميل مي‌كنند

وي با اشاره به اين كه وضعيت در مورد مصرف ماهي بسيار اسفناك‌تر است، ادامه داد: 53 درصد ايرانيان اصلا ماهي نمي‌خورند و 22 درصد مردم فقط يكبار در هفته و 11 درصد از مردم كشور نيز فقط 2 بار در هفته ماهي مي‌خورند و فقط 5 درصد مردم 3 تا 4 بار در هفته ماهي مصرف مي‌كنند.

معاون غيرواگير مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت در ادامه از اهداف اين وزارتخانه را افزايش مصرف شير و لبنيات دانست و ادامه داد: 62 درصد مردم به طور مرتب شير و لبنيات استفاده مي‌كنند و 2 درصد شير و لبنيات نمي‌خورند.


60 درصد ايراني‌ها از نمك سر سفره استفاده مي‌كنند

دكتر دلاوري در ادامه با بيان اين كه 40 درصد ايرانيان بر روي سفره اصلا از نمك استفاده نمي‌كنند، به ايسنا گفت: البته اين ميزان در مردان و زنان متفاوت است و طبق نتايج تحقيقات مصرف نمك از عوامل خطرزاي بيماريهاي قلبي - عروقي و پرفشاري خون محسوب مي‌شود.

وي ادامه داد: همچنين 25 درصد ايرانيان از هر4 نفر يك نفر در تمام وعده‌هاي غذايي خود از نمك استفاده مي‌كنند كه اين مسئله با فرهنگ‌سازي و آموزش به راحتي قابل حل است.


در غذاي 15 درصد ايراني‌ها غذاي سرخ كرده وجود دارد

وي ادامه داد: بر اساس نتايج اين تحقيق 10 درصد ايرانيان از غذاي سرخ كرده استفاده نمي‌كنند و اين در حاليست كه 70 درصد ايرانيان در جمعيت مورد بررسي غذاهاي سرخ كرده را در كمتر از يك وعده در روز استفاده مي‌كنند و فقط در 15 درصد حتما در غذاي روزانه غذاي سرخ كرده وجود دارد.


10 درصد افراد بالاي 15 سال ايراني چاق هستند

معاون غيرواگير مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت افزود: در اين بررسي متوسط وضعيت شكم زنان و مردان ايراني مورد ارزيابي قرار گرفت و نتايج نشان داده است كه 50 درصد مردم كشور از لحاظ وزني طبيعي هستند كه از اين ميزان 55 درصد مردان و 47 درصد زنان هستند و به طور متوسط 28 درصد مردم جامعه از اضافه وزن رنج مي برند (29 درصد زنان و 27 درصد مردان) و 10 درصد كل جامعه بالاي 15 سال ايراني چاق هستند (7 درصد مردان و 13 درصد زنان) و 4 درصد جامعه چاقي مفرط دارند كه توان فيزيكي را از دست داده‌اند.

دكتر دلاوري يادآور شد: 47 درصد جامعه شهري طي يكسال گذشته فشار خون خود را اندازه‌گيري كردند (55 درصد زنان و 38 درصد مردان). اين در حاليست كه در جامعه مردان روستايي 38 درصد و در زنان 47 درصد است كه با توجه به وجود بهورزان در جامعه روستايي ارايه آموزش لازم امكانپذير است.

وي با بيان اين كه در اين بررسي و در جمعيت مورد نظر 8/6 درصد مبتلا به پرفشاري خون بودند، به ايسنا گفت: از اين تعداد 5/3 درصد بابت بيماري پرفشاري خون دارو مصرف نمي‌كنند (45 درصد از كل جامعه مبتلا).

معاون غيرواگير مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت در خصوص چك قند خون طي يكسال گذشته بيان كرد: 25 درصد جمعيت شهري مورد مطالعه در گروه سني 15 تا 64 سال و 15 درصد جمعيت روستايي قند خون خود را طي يكسال گذشته چك كرده‌اند كه به نظر مي‌رسد با برنامه‌هاي ارايه شده اين شاخص‌ها در سالهاي آينده بهتر شود.

دكتر دلاوري در پايان توضيح داد: به درخواست سازمان جهاني بهداشت 50 درصد كشورهاي عضو سازمان جهاني بهداشت بايد تا سال 2010 يكبار اين بررسي را انجام دهند كه به نظر مي‌رسد اين اعداد و ارقام براي سياستگذاري و اطلاع رساني به مردم مؤثر باشد. 
  ماهي از بدن در برابر آلزايمر محافظت مي‌كند


يک متخصص مغز و اعصاب با رد نظر عموم مبني بر خاصيت ضد آلزايمر بودن سيگار گفت: سيگار کشيدن، خود باعث ابتلا به آلزايمر مي‌شود.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران،‌ دکتر سيديان استاديار دانشگاه با بيان اين مطلب تصريح كرد: بر اساس تحقيقات فراواني که در خصوص عوامل افزاينده خطر ابتلا به آلزايمر صورت گرفته، فاکتورهاي محيطي فراواني غير از سيگار نيز در ابتلا به اين بيماري مؤثرند که از آن جمله

مي‌توان به آلومينيوم، مس و جيوه اشاره کرد.

وي همچنين افزود: از ميان مواد غذايي نيز، کلسترول به طور کاملا مشخصي باعث ابتلا به بيماري آلزايمر

مي‌شود، اما در مقابل مصرف ماهي، ويتامين هاي c،e،a نقش محافظتي در برابر اين بيماري دارند


داروی پوکی استخوان ، ماهی یکبار!

جام جم آنلاین: افرادی که مبتلا به پوکی استخوان هستند اکنون می توانند بجای مصرف داروی روزانه یا هفتگی ، ماهی یکبار دارو بخورند.
نحوه عملکرد این قرص مانند سایر بی فسفونات های موجود است که به بدن در استخوان سازی مجدد کمک می کند.
به گزارش بی بی سی نتایج تحقیقات نشان می دهد نیمی از بیماران که بطور هفتگی بی فسفونات دریافت می کردند تا پایان سال اول مصرف قرص را متوقف می کنند.
بسیاری از آنها به دلیل اینکه نشانه های بیماری را تا چند سالی ندارند به درمان ادامه نمی دهند و در نتیجه اثرات سودمند دارورا بر استخوان هایشان حس نمی کنند.
بسیاری از افراد بویژه زنان در معرض ابتلا به پوکی استخوان قرار دارند زیرا استخوان های کوچکتر و شکننده تری دارند.
این وضع با یائسگی که طی آن بدن هورمون استروژن (هورمونی که برای رشد مناسب استخوان ضروری است) تولید نمی کند پیچیده تر می شود و بدلیل روند طبیعی پیری احتمال پوکی استخوان با بالا رفتن سن افزایش می یابد.
در حال حاضر درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما تعدای از داروها هستند که به حفظ تراکم استخوان کمک می کنند و مانع شکستگی آن می شوند.
این داروها شامل بی فسفونات ها ، مکمل های کلسیم و ویتامین d ، داروهای هورمونی ، و غیره هستند.
__________________ ماهي مغز را جوان نگه مي‌دارد

براساس نتايج مطالعات دانشمندان سوئدي، افرادي كه در 50‌40- سالگي ورزش مي‌كنند 60 درصد كمتر از سايرين به آ‌لزايمر مبتلا مي‌شوند.

سلامت: ا‌گر يكي از اعضاي خانواده شما به آلزايمر مبتلاست، حتما هفته گذشته يكي از بهترين روزهاي عمرتان بوده است. نه به خاطر اميدهايي كه شايد براي بيمار عزيزتان ايجاد شده باشد بلكه به خاطر پيشگيري از ابتلاي خودتان به بيماري آلزايمر.اخباري كه براي شما نويد بخش زندگي شيرين آينده بودند: ورزش و خوردن ماهي از بروز آلزايمر و فراموشي پيشگيري مي‌كنند.
براساس نتايج مطالعات دانشمندان سوئدي، افرادي كه در 50‌40- سالگي ورزش مي‌كنند 60 درصد كمتر از سايرين به آ‌لزايمر مبتلا مي‌شوند. محققين موسسه كارولينسكاي سوئد كه از سال 1972، فعاليت بدني هزار و 500 داوطلب را به مدت 21 سال زير نظر داشتند، دريافتند كه حداقل هفته‌اي 2 بار و هر بار 20 دقيقه ورزش كردن در دوران ميانسالي مي‌تواند خطر ابتلا به فراموشي دوران سالمندي را حدود 50 درصد و احتمال بروز آلزايمر را 60 درصد كم كند. در اين تحقيق از بين هزار و 500 نفر داوطلب بالاخره 200 نفر در سنين 65 تا 79 سالگي به فراموشي يا آلزايمر مبتلا شدند ولي نكته عجيب اين بود كه هيچ يك از اين 200 نفر در دوران ميانسالي به طور منظم ورزش نمي‌كردند. و آنهايي كه به آلزايمر يا فراموشي مبتلا نشدند، همگي در دوران ميانسالي به طور منظم ورزش مي‌كردند. دكتر مياكيوپيلتو، سرپرست اين تحقيق، در اين باره مي‌گويد:<اگر فردي از دوران جواني و ميانسالي خود را به ورزش منظم عادت دهد، در سال‌هاي سالمندي از توانايي‌ها و مهم‌تر از همه سلامت ذهني و جسمي خود لذت خواهد برد.>
چاقي، فشارخون و كلسترول بالا در دوران ميانسالي مي‌توانند، هر كدام، احتمال ابتلا به آلزايمر و فراموشي را در دوران سالمندي دو برابر كنند. همچنين دانشمندان سوئدي در اين تحقيق دريافتند كه احتمال ابتلا به آلزايمر فردي كه در دوران ميانسالي به هر يك از سه مشكل چاقي، فشارخون بالا و كلسترول بالا‌ باشد، دو برابر مي‌شود. حالا تصور كنيد خطر بروز آلزايمر در بسياري از افراد كه چاق هستند و توصيه‌هاي پزشكي را رعايت نمي‌كنند و به همين دليل به فشارخون و كلسترول بالا هم دچار هستند، 6 برابر افراد عادي است.


پيري دير رس با ماهي

همزمان با انتشار نتايج تحقيق دانشمندان سوئدي در نشريه پزشكي لنست، نتايج تحقيقات دانشمندان دانشگاه راشي آمريكا نيز در آرشيو نورولوژي منتشر شد. مطالعات دانشمندان آمريكايي حاكي از آن بود كه مصرف منظم ماهي به صورت هفتگي، اختلال عملكرد مغز را 13 درصد در سال كاهش مي‌دهد. بر اساس نتايج اين تحقيق، اين ميزان جلوگيري از اختلال عملكرد مغز با سه چهار سال جوان‌تر ماندن بافت‌هاي مغز برابري مي‌كند. و به عبارتي خوردن حداقل هفته‌اي يك بار ماهي در دوران ميانسالي، جلوي پيرشدن مغز را مي‌گيرد. به اين ترتيب مصرف منظم ماهي بروز فراموشي و آلزايمر را در دوران سالمندي به تعويق مي‌اندازد.
اميدهاي واقعي
در مورد چگونگي تاثير ورزش و مصرف ماهي بر مغز دانشمندان فرضيه‌هايي را مطرح كردند كه هنوز تاييد آنها به تحقيقات بيشتري نياز دارد. مثلا از آنجايي كه هفته‌اي 3 الي 5 بار و هر بار 20 دقيقه ورزش كردن باعث بهبود عملكرد قلب و ريه مي‌شود، دانشمندان گمان مي‌كنند كه ورزش منظم باعث باز نگهداشتن عروق ريز مغز شده و به اين ترتيب عملكرد مغز را نيز بهتر مي‌كند و از ابتلا‌ به آلزايمر و فراموشي پيشگيري مي‌كند. البته يك نظريه ديگر در اين مورد مي‌گويد كه ورزش احتمالا ميزان نوعي پروتئين آميلوئيد را كه عامل آلزايمر است در مغز پائين مي‌آورد. همچنين در مورد ارتباط ماهي و كاهش خطر آلزايمر اصلي‌ترين نظريه دانشمندان روي چربي امگا ً 3 تاكيد دارد. به اين ترتيب كه اسيدهاي چرب امگا ً 3 كه در ماهي وجود دارد باعث تقويت عملكرد مغز شده، خون‌رساني مغز را بهتر كرده و از پير شدن سلول‌هاي مغز جلوگيري مي‌كند.با تمام اين اوصاف آنچه مسلم است يك روش زندگي سالم شامل رژيم غذايي سالم و فعاليت بدني مي‌تواند باعث پيشگيري از ابتلا به بسياري از بيماري‌ها از جمله تراژدي آلزايمر شود و به قول معروف عقل سالم در بدن سالم است.‌
__________________


مطالب مشابه :


فیله ماهی شیر

آشپزی - فیله ماهی شیر - آموزش آنلاین شیرینی پزی و آشپزی ایرانی و ملل




فوائدوخواص انسان وحیوان

فوائد و خواص انسان وحيوان، ص: 2 چكاندن كشيدن پيه ماهى رودخانه شير جوشيده يا




خواص‏ غلات وميوه ها

طبیعت ودرمان - خواص‏ غلات وميوه ها - بیان مسائل درمانی وکمک به اشرف مخلوقات - طبیعت ودرمان




بيخوابي را با شير و ماست وخرما درمان كنيد

سلامت - بيخوابي را با شير و ماست وخرما درمان كنيد - خواص میوه ها و سبزیجات




غذا درماني

خواص روغن زيتون ماهى 3. خرماى مخلوطى از زردچوبه و شير ، آكنه و جوش هاى سر سياه را خشك مى




همه چیز درباره ماهی

خواص ماهی ماهي داراي ارزش تغذيه‌اي بسيار همچنين كمبود يد در شير مادر مي‌تواند منجر به




خواص خوردن ماهی

خواص خوردن ماهی 2 بار در هفته ماهي اين وزارتخانه را افزايش مصرف شير و لبنيات




ويتامينها و مواد معدني

اين ويتامين در فراورده هاي لبني، روغن ماهي، جگر شير، قارچ، جگر، ماهي و خواص ویتامینها




خواص قهوه

ماده اى كه در قهوه اهميت دارد كافئين است كه عطر و خواص شير و قهوه كبد ماهى




برچسب :