پرفروش ترین گوشی ها در بازار ایران - نوکیا همچنان در صدر بازار ایران

بازار تلفن همراه کشور در سالی که گذشت اگرچه با فرازو نشیب های گوناگوگی همچون کاهش قدرت خرید مردم و افزایش قیمت گوشی موبایل مواجه شد اما جذابیت این وسیله ارتباطی باعث نشد از فروش آن کاسته شود. براین اساس و با بررسی های صورت گرفته برندهای نوکیا و سامسونگ جایگاه اول و دوم را برای خریداران ایرانی به خود اختصاص دادند و سونی اریکسون و اچ تی سی نیز به ترتیب در جایگاه سوم و چهارم بازار موبایل قرار گرفتند.


برند نوکیا درسال 90 همانند سالهای گذشته همچنان توانست در صدر پرفروش ها جای گیرد به نحوی که این برند فنلاندی به اعتقاد فعالان بازار به دلیل تنوع در مدل و قیمت و همچنین عرضه گوشی های هوشمند و لمسی میزان بالایی از فروش و تقاضا را در بازار ایران به خود اختصاص داد. در بازار موبایل سال 90 برند کره ای سامسونگ نیز توانست هم پای نوکیا فروش خود را با تنوع محصولات به خصوص تمرکز بر گوشی های هوشمند و تبلت بالا ببرد.عرضه گسترده گوشی های دوسیمکارته، لمسی و ارزان قیمت این برند باعث شد تا سامسونگ نسبت به سال 89 به تقاضای بیشتری از خریداران ایرانی پاسخ دهد.
گوشی اپل مدل 4S با وجود قیمت یک میلیون و 500 هزار تومانی توانست در میان علاقمندان به گوشی های هوشمند در سال 90 به جایگاه مناسبی دست پیدا کند. امکانات بالا و پشتیبانی از نرم افزارهای مختلف در این مدل آیفون باعث شده تا بیشتر مشتریانی که به قیمت گوشی توجه چندانی ندارند تمایل به خرید این گوشی داشته باشند.این گوشی که با ظرفیتهای مختلف 16 ، 32 و 64 گیگابایتی در بازار عرضه شد صفحه نمایش لمسی خازنی 3.5 اینچ IPS TFT با وضوح 640 در 960 پیكسل ، 16 میلیون رنگ و نور زمینه LED ، شیشه ضد خش و پوشش مقاوم در برابر اثر انگشت، پردازنده دو هسته ای، تشخیص صدا و نرم افزار كمكی Siri دارد.

دوربین هشت مگاپیکسلی با كانون اتوماتیك ، فلاش LED و كانون لمسی، GPS با پشتیبانی A-GPS ، قطب نمای دیجیتال، شتاب سنج ، حسگر Proximity و حسگر سه محوری ژیروسكوپ، برطرف كردن نویز با میكروفن ثانویه اختصاصی، سوكت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری ، نسخه 4.0 بلوتوث استریو و كیفیت صوتی عالی از مزایای این گوشی به شمارمی آید
از معایب این گوشی می توان به عدم مرورگر وب و عدم پشتیبانی Flash اشاره کرد ؛ همچنین در این گوشی اجرای همزمان چند برنامه برای تمامی نرم افزارها بدرستی انجام نمی شود و نداشتن رادیو FM و بلندگوی استریو و محل كارت حافظه MicroSD از دیگر معایب این گوشی عنوان شده است.

گوشی 4S آی فون با ظرفیت 16 و 32 به ترتیب با قیمت یک میلیون و 560 هزار تومان و یک میلیون و 760 هزار تومان در بازار ایران فروخته می شود.


این در حالی است که در سال 90 برند سونی اریکسون حضور خود را در ایران کم رنگ کرد و مدل های متنوعی از این برند در کشور دیده نشد. به همین دلیل و برخلاف سالهای گذشته که برند سونی اریکسون همگام با نوکیا در صدر استقبال خریداران ایرانی قرار می گیرفت در سالی که گذشت نتوانست موفقیت چندانی را در بازار ایران و میان مشتاقان به خرید گوشی تجربه کند. اما بازار گوشی های اچ تی سی در سال 90 گرم تر از سال گذشته سپری شد و گستردگی درعرضه مدل های این برند تایوانی باعث شد تا تقاضا برای این گوشی ها همچنان بالا بماند.


مطالب مشابه :


معرفی پرفروش ترین گوشی های دوسیمکارته بازار

معرفی پرفروش ترین گوشی های دوسیمکارته بازار گوشی c3322 سامسونگ که در لیست گوشی های دو




پرفروش ترین گوشی ها در بازار ایران - نوکیا همچنان در صدر بازار ایران

پرفروش ترین گوشی ها نشیب های گوناگوگی نوکیا و سامسونگ جایگاه اول و




بررسی سامسونگ Galaxy Mega 5.8 : اندازه مناسب

این ترتیب در گوشی های جدید است که سامسونگ در سال های اخیر نسخه دوسیمکارته نیست




لوازم جانبی جالب گلکسی اس 4 (Galaxy S4)

گلکسی اس 4 معرفی شد و ویژگی‌های جدیدی سامسونگ است گوشی دوسیمکارته سامسونگ




Galaxy Note III شایعه یا واقعیت؟

بحث ها یعنی شرکت سامسونگ. بار نخست در گوشی های Galaxy S گوشی دوسیمکارته سامسونگ




بررسی تخصصی: Samsung Galaxy Ace Duos S680

در میان گوشیهای دو سیم فون‌های سامسونگ تعلق گوشی دوسیمکارته سامسونگ




خبرهایی جدید از گلکسی نوت 3 و گلکسی تب 3

قصد دارد در نمایشگاه ifa 2013 کهکشانی‌های بیشتری را فنی گوشی دوسیمکارته سامسونگ




برچسب :