تحصیل در اتریش

هزینه زندگی در اتریش

 

اطلاعات عمومی اتریش

35ndkr8.jpg

     

 اتریش کشوری سر سبز و زیبا در اروپا می باشد که مهد تمدن موسیقی دنیا محسوب می گردد. این کشور با کشورهای آلمان ، سوییس، جمهوری چک،ایتالیا، مجارستان و جمهوری اسلوانی همسایه می باشد.

 

مساحت اتریش در حدود83858 کیلومتر مربع می باشد و جمعیت آن 8092000میلیون نفر است. پایتخت آن وین می باشد.

 

زبان رسمی این کشور آلمانی است و اکثر مردم به زبان انگلیسی آشنایی دارند. کد این کشور 0043 و واحد پول آن یورو می باشد.

 

شهرهای مهم آن عبارتند از: وین ، زالسبورگ، تیرول و گراتز.

 

کشوراتریش بدلیل آثار باستانی و هنری خود از شهرت جهانی برخوردار است.

 

زندگی در اتریش

 

 

 

دانشجو فقط موظف است تا هزینه های زندگی خود اعم از اجاره منزل، پوشاک، موادغذایی و بیمه درمانی را پرداخت کند. اتاق ها و آپارتمان هایی وجود دارد که با قیمت مناسب فقط به دانشجویان اجاره داده می شود .

 

حدود هزینه زندگی دانشجو در اتریش بانضمام خوراک، پوشاک، رفت و آمد و کلیه هزینه های جانبی حدودا معادل 700-800 یورو می باشد.

 

دانشجو تعداد ساعت محدودی در هفته اجازه کار دارد.

 

 

 

‌شرایط ورود به دانشگاه های اتریش

 

 

 

در اتریش حدود 18 دانشگاه و 110 انجمن آموزشی وجود دارد و زبان ملی و رسمی تدریس در این دانشگاه ها آلمانی می باشد. تحصیل در دانشگاه های اتریش از ترم زمستانی 2001 برای دانشجویان خارجی رایگان نیست و ترمی 727 یوروشهریه تحصیلی دریافت می گردد.

 

 

 

تامین هزینه های تحصیلی بوسیله کار ضمن تحصیل در اتریش امکان پذیر نیست مگر آنکه دانشگاه با توجه به نمره های بالای دانشجویان خارجی به آنها در خود محیط دانشگاه کار دهد. اخذ پذیرش برای ادامه تحصیل در دانشگاه های اتریش شرط اعطای ویزا از سوی دولت اتریش است. برای ورود به دانشگاه های اتریش داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد،به عبارت دیگر دیپلم به تنهایی قابل قبول دانشگاه های اتریش نیست.

 

 

 

دانشجویانی می توانند به عنوان دانشجوی رسمی در دانشگاه های اتریش به تحصیل ادامه دهند که مدرک تحصیلی آنها در کشوری که آن را کسب کرده اند و همچنین در اتریش برای ورود به دانشگاه کافی باشد. دانشجویانی که قبلا در دانشگاه به تحصیل اشتغال داشته اند باید گواهی صادره از دانشگاه را ارایه دهند و در این گواهی باید کلیه نمرات منعکس باشد.

 

مهلت ثبت نام برای ترم تابستانی تا اول فوریه و برای ترم زمستانی تا اول سپتامبر می باشد یعنی مراکز مربوطه باید مدارک متقاضی را تا زمانهای نامبرده دریافت کرده باشند که معمولا توصیه می شود که متقاضیان بدلیل بالا بودن تعداد تقاضاها از 6 ماه قبل درخواست خود را به دانشگاه ارائه دهند.

 

 

 

هزینه زندگی و تحصیل دراتریش سالیانه 7500 یورو می باشد که این هزینه به عنوان ساپورت مالی برای اخذ ویزای تحصیلی باید به حساب متقاضی در اتریش واریز گردد که بعد از اخذ روادید قابل برداشت می باشد.

 

 

 

متقاضیان ادامه تحصیل در اتریش حتما باید قبل از ورود به دانشگاه و جهت اخذ پذیرش تحصیلی مدرک زبان آلمانی دال بر اتمام دوره مقدماتی زبان آلمانی به دانشگاه و متعاقبا به سفارت ارائه دهند.

 

 

 

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی

 

 

 

مدارک زیر با توجه به شرایط متقاضیان دسته بندی شده و نیازی نیست که همه متقاضیان کلیه مدارک را جهت اخذ پذیرش داشته باشند.ترجمه رسمی مدارک ( با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه ) باید به زبان آلمانی یا انگلیسی باشد.

 
  • ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات آن
  • ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
  • ترجمه مدرک فوق دیپلم و ریز نمرات آن
  • ترجمه مدرک لیسانس و ریز نمرات آن
  • ترجمه مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن
  • کپی پاسپورت
  • کپی شناسنامه
  • 12 قطعه عکس رنگی 4*6
  • گواهی زبان آلمانی ( در صورت موجود بودن )
  • کارنامه قبولی در کنکور سراسری
 

 

 

لازم به ذکر است که ترجمه مدارک تحصیلی باید به تایید سفارت اتریش برسد که همه روزه از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 تا11:30 این کار امکان پذیر است.مدارک ابتدا باید به تایید وزارت امور خارجه برسد تا سفارت اتریش آنها را نیز تایید نماید. تایید مدارک توسط سفارت اتریش رایگان نمی باشد.

 

 

 

مدارک لازم جهت روادید تحصیلی

 

 

 

درخواست روادید باید شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست روادید بطورمعمول 2 تا 4 ماه بطول می انجامد.

 

1. فرم درخواست ویزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گردیده باشد + کپی آن

 

3. گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه از تاریخ درخواست روادید )

 

3. شناسنامه

 

4. گذرنامه و شناسنامه همسر

 

5. فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه

 

6. تعهد نامه مالی که یا خود متقاضی در اتریش به نام خود حساب باز کرده است و مبلغ 7000 یورو به حساب خود پول گذاشته و تایید آن را از بانک می گیردو به سفارت ارائه می دهد و یا آنکه متقاضی دعوت کننده ای در اتریش دارد که باید مدارک زیر از شخص دعوت کننده مورد نیاز می باشد:

 

 

 
  • Meldezettel ( معرفی نامه )
  • Mietvertrag ( اجاره نامه یا کپی سند منزل )
  • Arbeitsvertrag ( قرارداد کار )
 

 

 

 

 

7. اصل و فتوکپی از پذیرش و یا تایید دریافت درخواست پذیرش از یک دانشگاه یا مدرسه عالی( Fachhochschule ) در اتریش

 

8. مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ایران

 

9. اصل و کپی مدارک تحصیلی دبیرستانی و دانشگاهی متقاضی در ایران

 

10. گواهی عدم سوء پیشینه

 

11. گواهی صحت مزاج ( بر اساس فرم مخصوص سفارت )

 

12. 2 قطعه عکس

 

لازم به ذکر است که سفارت اتریش مدارک فوق را فقط در روزهای سه شنبه از ساعت 9 الی 12 می پذیرد و می تواند علاوه بر مدارک فوق الذکر مدارک دیگری را نیز در خواست نماید.

 

 

 

 

 

ضمانت نامه مالی چیست؟

 

 

 

در کشور اتریش ضمانت نامه مالی به دو صورت قابل انجام است :

 

1- خود شخص متقاضی روادید تحصیلی

 

2- تعهد کننده مالی مقیم در اتریش

 

 

 

1-ضمانت نامه مالی توسط خود شخص متقاضی روادید تحصیلی:

 

شخص می تواند از طریق مکاتبه با بانک BACA )  ( Bank Austria Creditanstalt به نام خود حسابی باز نماید و مبلغ 7000 یورو به حساب خود از طریق یکی از شعبات ارزی بانک های ایران پول را واریز نماید و تایید آن را از بانک BACA بگیرد و به سفارت ارائه نماید.

 

به منظور افتتاح حساب لازم است مدارک ذیل به بانک فکس شود:

 

 

 

الف : یک فتوکپی از پاسپورت

 

ب : آدرس دقیق متقاضی در ایران همراه با تلفن و فکس

 

ج : درخواست کتبی جهت افتتاح حساب دانشجویی

 

 

 

2 - ضمانت نامه مالی توسط شخص تعهد کننده مقیم در اتریش :

 

شخص تعهد کننده می تواند با مراجعه به شهرداری شهر محل سکونت خود در اتریش و با ارائه کلیه مدارک مالی خود اعم از فیش حقوقی و .... شخص متقاضی روادید تحصیلی در ایران را تا مادامی که در اتریش تحصیل می نماید ضمانت کند و اصل تعهد نامه خود را برای متقاضی در ایران ارسال دارد تا بر اساس آن متقاضی روادید خود را درخواست نماید.

 

مدارک زیر از شخص دعوت کننده متقاضی در اتریش مورد نیاز می باشد:

 

 

 

الف: Meldezettel ( معرفی نامه )

 

ب: Mietvertrag ( اجاره نامه یا کپی سند منزل )

 

ج : Arbeitsvertrag ( قرارداد کار )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نظام آموزشی اتریش

 

تحصیلات پایه

 

 

 

 

 

پایه ابتدایی 4 سال است. سپس نوبت به مقطع متوسطه میرسد که به 2 مرحله متوسطه مقدماتی بمدت 4 سال و متوسطه پیشرفته بمدت 4 یا 5 سال تقسیم میشود. در مقطع متوسطه عمومی، 3 دوره اختیاری - فشرده ، عمومی و آکادمیک تدریس میشود. دوره آکادمیک دارای گرایشهای عمومی ، علمی و اقتصاد داخلی است. مقطع متوسطه پیشرفته 4 یا 5 سال است. دوره آکادمیک در این مقطع دارای 4 گرایش است (عمومی، علمی، اقتصاد داخلی وعلمی/ تخصصی ). دوره متوسطه حرفه ای 5 سال بطول میانجامد. کلیه دوره ها به اخذ گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه (دیپلم دبیرستان)، که جواز ورود به مقطع آموزش عالی بشمار میرود، منتهی میشود. فارغ التحصیلان دبیرستان، بواسطه برخورداری از این مدرک، مجاز به ادامه تحصیل در دانشگاه و مدارس عالی میباشند. فارغ التحصیلان هنرستان (دوره متوسطه حرفه ای) میتوانند، جهت راهیابی به مراکز آموزش عالی، در آزمون سنجش شرکت کنند (بر اساس ضوابط جدید شورای ملی کشور). برای فارغ التحصیلان هنرستان و کالج های حرفه ای (شامل کالج های پرستاری و فنی پزشکی) گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه فنی و حرفه ای صادر میشود (پس از قبولی درآزمون نهایی).

 

تحصیلات عالی

 

 

 

خدمات آموزش عالی در اطریش توسط دانشگاهها (شامل دانشگاه هنر) و دانشگاههای علمی کاربردی (که از سال 1994 میلادی روی کار آمدند) تامین میشود. در این میان میتوان به آکادمی ها (مانند کالج تربیت معلم) نیز اشاره داشت. در اصلاحات سال 2002 (1381)، رابطه بین دانشگاه و دولت مورد بازنگری قرار گرفت. دانشگاهها متعلق به دولت میباشند و دولت بودجه مورد نیاز آنها را تامیین میکند. دانشگاهها در اداره امور داخلی و تبعیین جایگاه علمی خود کاملا مستقل عمل میکنند.

 

 

 

هر مرکز آموزش عالی، طبق قانون، دارای هیئت علمی متشکل از چهره های برجسته اجتماعی است (از بخش عمومی و خصوصی). هیئت علمی همچنین مشاور وزیر آموزش، علوم و فرهنگ در امور مربوط به دانشگاه و تدابیر نظارتی است. رؤسای دانشگاه توسط مجمع دانشگاه انتخاب میشوند. وزارتخانه فقط در امور حقوقی نظارت دارد و مسئولیت اصلی آن متوجه سیاستگذاری راهبردی و تحقیقات است. آموزش عالی، طبق قانون، به مقاطع مختلف تقسیم و وظیفه اجرای آن به مراکز معین تفویض شده است. مقررات پذیرش و صدور مدرک تحصیلی نیز در قانون پیش بینی شده است. بر اساس قانون ارزشیابی دانشگاهی (مصوب 1999)، مدرک رسمی برای فارغ التحصیلان دوره های آموزش عالی در مراکز خصوصی از سوی شورای ارزیابی صادر میشود.

 

 

 

مراحل تحصیلی

 

 

 

مرحله اول دانشگاهی (لیسانس ): برنامه های تحصیلی دانشگاههای خصوصی به دو دسته تقسیم میشود؛ برنامه های دولتی و برنامه های مستقل. در اینجا به تشریح برنامه های دولتی، که بطور همزمان در دانشگاههای دولتی اجرا میگردد، اکتفا خواهد شد. دوره کارشناسی مختص تعداد معدودی از رشته ها است. دانشگاهها و دانشگاههای علمی کاربردی مجاز به برگزاری دوره های ناپیوسته کارشناسی/ کارشناسی ارشد میباشند. گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه (دیپلم دبیرستان) و مدرک تحصیلی مدارس غیر متوسطه جواز راهیابی به مقطع کارشناسی است. شرط ورود به دانشگاههای علمی کاربردی، علاوه بر دارا بودن مدارک یاد شده، قبولی در آزمون ورودی (در دروس عمومی) این مراکز نیز هست. 2 نوع برنامه آکادمیک وجود دارد؛ برنامه جامع که به اخذ نخستین مدرک آکادمیک میانجامد و برنامه مقطعی که به اخذ گواهینامه پایان دوره منتهی میشود. دوره کارشناسی 6 نیمسال بطول میانجامد و با تنظیم حد اقل 2 پروژه کتبی و شرکت در آزمون نهایی پایان میپذیرد. به فارغ التحصیلان مراکز علمی کاربردی مدرک لیسانس علمی کاربردی تعلق میگیرد.

 

 

 

مرحله دوم دانشگاهی (فوق لیسانس):

 

 مقطع کارشناسی به 4 مرحله دیپلم کارشناسی ارشد و فوق لیسانس تقسیم شده است.

 

 

 

دوره دیپلم کارشناسی ارشد: برای شرکت در این دوره نیازی به گذراندن دوره کارشناسی نیست. ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد جهت اخذ دیپلم کارشناسی ارشد منوط به دارا بودن گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه (دیپلم دبیرستان) یا مدرک تحصیلی مدارس غیر متوسطه است. شرکت در دوره دیپلم کارشناسی ارشد در دانشگاههای علمی کاربردی مستلزم برخورداری از مدارک فوق الذکر و کسب قبولی در آزمون ورودی در دروس عمومی است. برنامه آکادمیک به 2 دوره تقسیم میشود؛ دوره جامع برای کسب مدرک آکادمیک و دوره مقطعی برای اخذ گواهینامه. دوره جامع 2 تا 3 مرحله دارد. هر مرحله دارای آزمون نهایی (بعنوان مثال، آزمون دیپلم پزشکی ) در یک یا چند درس ضروری است.

 

 تنظیم پایان نامه از دیگر ضروریات دوره های جامع میباشد. دوره های جامع عموما بین 8 تا 10 نیمسال تحصیلی بطول میانجامد. مدت دوره جامع در رشته پزشکی عمومی، دندانپزشکی، دامپزشکی و اکثر رشته های هنر 12 نیمسال است. دوره جامع به اخذ مدرک دیپلم کارشناسی ارشد ( بعنوان مثال، دیپلم کارشناسی ارشد مهندسی و دیپلم کارشناسی ارشد پزشکی ) منتهی میشود. در دانشگاههای علمی کاربردی، به فارغ التحصیلان مدرک دیپلم کارشناسی ارشد علمی کاربردی ( بعنوان مثال، دیپلم کارشناسی ارشد مهندسی علمی کاربردی ) تعلق میگیرد.

 

 

 

دوره فوق لیسانس: شرط شرکت در این دوره دارا بودن مدرک لیسانس است. برنامه آکادمیک به 2 دوره تقسیم میشود؛ دوره جامع برای کسب دومین مدرک آکادمیک و دوره مقطعی برای اخذ مدرک فوق لیسانس تخصصی . دوره فوق لیسانس 1 تا 2 سال بطول میانجامد و به تنظیم پایان نامه و شرکت در آزمون نهایی ختم میشود. به فارغ التحصیلان دانشگاههای علمی کاربردی مدرک فوق لیسانس علمی کاربردی (بعنوان مثال، فوق لیسانس مهندسی علمی کاربردی ) تعلق میگیرد.

 

 

 

مرحله سوم دانشگاهی (دکترا ): دوره دکترا فقط در دانشگاهها برگزار میشود و حداقل 4 نیمسال تحصیلی بطول میانجامد. شرط ادامه تحصیل در این مقطع دارا بودن دیپلم کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس از دانشگاهها یا دانشگاههای علمی کاربردی است. تحقیقات مستقل از ضروریات دوره بشمار میرود. داوطلبین اخذ مدرک دکترا ملزم به تنظیم رساله و قبولی در آزمون شفاهی آخر دوره میباشند. رساله باید به تایید 2 نفر از اساتید و کمیسیون ممتحنین برسد. دانشگاه هنر، در مقطع دکترا، دارای سهمیه محدود است. دانشگاهها مجاز به برگزاری دوره های پی.اِچ.دی در برخی از رشته ها هستند. دوره مزبور 8 نیمسال تحصیلی بطول میانجامد و به دو مرحله مطالعاتی و علمی تقسیم میشود.

 

 

 

مرحله سوم دانشگاهی ( فوق دکترا ): مدرک فوق دکترا به محققین برجسته و صاحبان آثار علمی منتشره اعطاء میشود. مدرک فوق دکترا یک مدرک آکادمیک بشمار نمیرود و صرفا یک مدرک خاص دانشگاهی است.

 

 

 

 

 

 

 

نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی در اتریش

 
  1. ‌مدرک Diplom با 2 تا 3 سال‌ تحصیل، از کلیه‌ کالج‌ها با هر گرایشی‌ و همچنین‌ تحصیلات‌ نیمه‌ تمام‌ حداقل‌ با گذراندن‌ دوره‌ عمومی‌ دانشگاه‌ها (Der erste Studienabschnitt) به‌ شرط‌ داشتن‌ دیپلم‌ دبیرستان، "کاردانی" ارزشیابی‌ می‌شود.
  2. مدارک ‌Diplom Ingenieur (FH), Magister (FH), Diplom Ingenieur, Magister. art, Magister با 3 تا 4 سال‌ تحصیل ‌(طول‌ دوره‌ اسمی) صادره‌ از کلیه‌ دانشگاه‌ها، دانشکده‌های‌ هنرهای‌ عالی‌ و مدارس‌ عالی‌ فنی، "کارشناسی" ارزشیابی‌ می‌شود.
  3. مدارک ‌Diplom Ingenieur, Magister. art, Magister با 4 تا 5 سال‌ تحصیل‌ (طول‌ دوره‌ اسمی) صادره‌ از کلیه‌ دانشگاه‌ها، دانشکده‌های‌ هنرهای‌ عالی‌ و در صورت‌ گذراندن‌ پایان‌ نامه، "کارشناسی‌ ارشد پیوسته" و با داشتن‌ مدرک‌ کارشناسی، "کارشناسی‌ ارشد" ارزشیابی‌ می‌شوند.
  4. مدرک Doktor به‌ شرط‌ داشتن‌ مدارک‌ بندهای‌ 2 و 3 یا کارشناسی‌ ارشد، "دکترا" ارزشیابی‌ می‌شود.
  5. هیچیک‌ از مدارک‌ دانشگاهی‌ که‌ به‌ صورت‌ خصوصی، مکاتبه‌ای، ترددی‌ و غیرحضوری‌ اخذ گردد، ارزشیابی‌ نمی‌شود.
  6. مدارس‌ عالی‌ فنی ‌(FH) و مراکز آموزش‌ عالی‌ که‌ مورد تایید وزرات‌ علوم (Bundesministerium für Wissenschaft und Verker) اتریش هستند .1

    دانلود فایل پی دی اف : دانلود



مطالب مشابه :


مدرک های اجاره ای!!! مجاز یا غیر مجاز

سایت شخصی مهندس اسمعیل تیموری ::. - مدرک های اجاره ای!!! مجاز یا غیر مجاز - .::www.teymori.ir::. خدایا تو




مدرک؟ لیسانس فیزیک

مدرک؟ لیسانس خواندن لیسانس است، پس چهار سال فلسفه علم برای اجاره خانه آخر ماه




بازار سیاه مدارک دانشگاهی خارجی و پایان نامه ها!!!

به عنوان مثال قیمت اجاره مدرک مهندسی عمران به مدت یک سال حدود 500 تا 800 هزار تومان است در




مدارک تحصیلی

مدرک تحصیلی فوق لیسانس اجاره دادن مدرک همچنین بازار سیاهی برای اجارهٔ مدارک تحصیلی نیز




بی خانمانی یک معلم به علت ناتوانی در پرداخت اجاره

غینرجه - بی خانمانی یک معلم به علت ناتوانی در پرداخت اجاره - آموزشی




اطلاعاتی در مورد مقطع دکترا در دانشگاه میسور هندوستان

4- برای اجاره خونه نگران نباشید . ۲- ترجمه مدرک فوق لیسانس ۳-ترجمه ریز نمرات لیسانس




بی‌خانمانی دبیر بازنشسته آموزش و پرورش

با مدرک لیسانس بیولوژی کسی بود که به دلیل عدم توان پرداخت اجاره‌اش مدرک در سال 54




تحصیل در اتریش

دانشجو فقط موظف است تا هزینه های زندگی خود اعم از اجاره منزل، پوشاک ترجمه مدرک لیسانس و




آگهی استخدام دانشگاه شهید بهشتی تهران

دارا بودن مدرک پایان مالکیت، اجاره نامه یا هر نوع مدرک دیگر که لیسانس و یا




برچسب :